Vad har hänt?

Jag förstår inte. Igår vaknade Emil närmare halv sju. Han brukar ju oftast vakna 05.15 så ungefär en timma tidigare. Nåja, jag var nöjd och belåten och tänkte att det var en engångsförtéelse. Men.. Idag vaknade jag av att Emil skrek i sängen strax innan halv sju. Kanske har han börjat sova längre? Jag klagar då absolut inte för både idag och igår har jag känt mig jätte utvilad! :D Hoppas han vill sova såhär länge alltid, men det kan jag nog drömma vidare om ;)

Dra mig baklänges!!

Godafton.

Dagen har varit rätt så bra. Den har mestadels spenderats hemma med att tvätta under dagen. Kunde inte byta tid till kvällen och jag kunde inte skjuta upp det ännu en dag. Så nu är det gjort :) Passade även på att tvätta upp alla mössor, vantar, Emils overall och Patriks jacka. Kanoners! ;)

Blev även en promenad under dagen med Emil och Ebba. Tyvärr ingen lång sväng men Ebba fick springa lös iallafall och göra av med lite energi :)

På eftermiddagen (vid halv sex) for jag och Emil på Maxi för att handla. Emil var jättearg och jätte trött så då är det perfekt att handla för det tycker han är så kul så han blir lugn och harmonisk. (Däremot försöker han prata med alla och även slita i folk som är nära, men annars är han lugn :P) Handlade lite välling, tandkräm, tvätt medel och tvättlappar. Sånt där nödvändigt som man typ inte tänker på. Inte jag iallafall. Sen så var det dags att handla ingredienserna till Emils kalas. Dra mig baklänges vad allt är dyrt!! Speciellt då jag var tvungen att köpa precis ALLT eftersom vi inte har nå bak saker alls hemma. Usch och fy! Nåja, då har vi ju sånt hemma om jag känner för att baka nån gång. Men ändå.. Det sprang iväg närmare 400 kronor bara för att baka. Helt sjukt..

Väl hemma så var det nästan läggdags för Emil på en gång, vi busade lite och sen mystajm med pyjamas pch välling :) Då Emil hoppat i säng gick jag och hämtade in alla varor och packade upp dom. Sen for jag vidare till Anne och slöade. Alltid lika trevligt :)

Blev tyvärr inge Dollarstore idag heller. Förhoppningsvis hinner jag med det imorgon för då har jag minsann ingenting inplanerat! :) Tror jag?

Nu ska jag faktiskt slänga mig i säng. Säkert en tidig morgon imorgon, känner det på mig!
Godnatt :)

Klurigt

Det vette tusan om vädret blir bra alltså. Såg så ut tidigare men inte nu längre. Hmh.. får se lite senare om det kanske spricker upp. Hoppas på det :)

Emil sover nu sen nästan en timma tlllbaka. Det är lugnt och tyst här hemma nu. Skönt med lite lugn och ro ibland ;) Nu har jag iallafall skrivit upp alla ingredienser som behövs till Emils kalas så jag hoppas jag kan åka och handla idag, det hade varit bra. I värsta fall får jag ta det imorgon..

Ska ta mig en rök i lugn och ro innan ligisten vaknar! ;)

Sovmorgon?

Ja, nästan. Idag har vi klivit upp ca halv sju. Vet ni hur skönt det var?! :) Iofs så krånglade Emil lite inatt så han fick komma över till våran säng, men så farligt var det inte som tur var. Så nu är vi uppe och pigga! :)

Gårdagen spenderades hemma på eftermiddagen med att röja upp här hemma. Nu ser det någorlunda ut iallafall :) Ska ta en storstädning till helgen innan Emils kalas så man vågar bjuda hem folk, haha ;) Patrik kom hem vid halv åtta, han hade varit i Tomas stuga och bytt olja och oljefilter i bilen så nu går den bättre :) Tog ut Ebba en snabbis när han kommit hem och sen for jag direkt till Marie där hon, Thess och Linda hängde. Kollade på äntligen hemma (fick en massa bra tips! ;) och sen på desperata. Sen blev det hemfärd. Blev lite senare igår än vad jag är van vid, tror jag somnade vid tolv snåret.

Så vad händer idag då? Ja.. Just nu ser det ju ut att bli bra väder, jag hoppas då verkligen på det! :) Förhoppningsvis så blir det en lång och skön promenad idag för nu måste jag röra på fläsket. Har i princip suttit inne helt still de senaste två dagarna. Har lite ångest! :/ Tvättstuga har jag idag klockan tolv men funderar på att byta tills i eftermiddag/kväll. Kändes mycket bättre så. Ska försöka hinna till Dollarstore igen och köpa gardinerna så får vi se om det passar, annars kanske jag sätter dom i vardagsrummet istället. Skulle verkligen behöva åka och handla idag också men får se om det hinns med. Och ikväll ska jag förhoppningsvis färga håret för nu är det på tiden.

Oj, nu blev det mycket. Ska underhålla världens argaste unge.
Vi ses!

Som vanligt..

Inga gardiner fyndade jag. Funderar på ett par gröna med nå vita cirklar (?) på till köket. Men vette tusan om det kommer passa då väggarna är bruna? Vad tycker ni andra, passar grönt och brunt ihop? Vi får se vad det blir. Vill ju helst hinna hänga upp gardinerna innan Emils kalas för nu ser det riktigt tomt ut, haha.

Nåja, jag köpte iallafall 4 matlådor i mindre format så vi kan frysa in (mer) mat åt lilleman, också köpte jag en traktor och en lastbil åt Emil. Funderade först på om jag skulle ge han dom när han fyller år men kom fram till att jag ville ge dom nu ;) Han fattar ju ändå inte att han fyller år så spelar inte så stor roll ;) Han såg då glad ut och lekte med dom i säkert hela FEM minuter, hahah! ;) Nåja.. dom blir bra till sommaren för han kan ha dom ute i sanden och leka med för dom var rätt så stora, iallafall lastbilen med flak :)

Annars har vi bara varit hemma. Var meningen att jag skulle tvätta idag men Patrik ska iväg en sväng nu på eftermiddagen så jag skippar det. Bokade om tiden till imorgon och då måste jag göra det! Har precis gjort färdigt pannkakssmeten så ska grädda oss lite pannkakor till middag :) Men blir nog bara jag och Emil som äter eftersom Patrik ska iväg. Bara vi får oss mat i magen så är vi nöjda! :P

Nu ska jag ta mig en rök och sen kolla vad mina tomtenissar sysselsätter sig med.


Godmorgon Luleå.

Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon :) Vaknade av att Emil klättrade på mig och då var klockan 08.20 så jag vart superpigg på en gång bara av att se att klockan var så mycket!! ;)

Som sagt så var det inte så jättelänge sen jag vaknade så än så länge har vi inte hunnit med att göra mycket. Ätit frukost och busat :) Emil busar nu med att försöka vandalisera men det går nog inte som han har planerat eftersom jag inte kommer och säger åt honom, haha :)

Idag tänkte vi ta oss en sväng till Dollarstore och kika. Kolla om vi hittar gardiner, helst av allt vill jag ha till både kök och vardagsrum men blir nöjd om jag bara hittar till nått av rummen eftersom jag inte hittat fina gardiner på sjukt länge!! :/ Men vi får le vad det blir, kanske inga alls? Vem vet. Jenny och Loke kanske skulle med dit, det hade varit kul :)

Nejni. Nu ska jag dona på här hemma, ta tag i den satans äckliga disken! :/
Ha en bra regn dag ;)

Varvar ner..

Hejsan hoppsan vad jag har varit stressad idag! Egentligen för ingenting speciellt. Men jag är alltid stressad, fråga Emma. Hon klagar alltid på att jag stressar för ingenting, haha! :D

Då Emil vaknade imorse så väckte vi Patrik och Ebba. Dom tog morgonpromenaden till Rimi och hämta bilen för att att fara och köpa olja och oljefilter till Bettan. Jag och Emil passade då på att äta lunch och damsuga+skura. Så nu är det någorlunda rent igen ;) Då jag var klar med städbestyren så for vi på Ica Maxi och storhandlade. En massa pengar gick det och ändå känns det inte som att vi fick nå mat. Konstigt det där! Nåja, lite mat blev det iallafall :) Vet redan vad jag glömt att köpa, lite småsaker så det tar jag nog imorgon. Plus att jag glömde skriva upp vad för ingredienser jag ska handla inför Emils kalas så det måste jag också köpa imorgon :)

När vi kom hem så var Emils farmor här. Patrik och Ebba skjutsade hem henne (dom är fortfarande borta) och jag passade på att lägga Emil så han fick sova lite. Tur att han slocknade på en gång för då passade jag på att packa upp all mat. Så nu är det inte så mycket mer som står på mitt schema tror jag? Måste gå och boka tvättstuga till någon dag, helst imorgon. Sen så måste jag påminna Patrik att fixa med sina ärenden och sen kan jag koppla av helt ;)

Dollarstore orkar jag inte stressa till idag, så det får bli en annan dag. Ikväll kanske jag och Anne ska och sola, vi får se. Det hade varit superskönt och avkopplande ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan innan pissnisse vaknar!

Ny vecka!

Godmorgon.

Blev en tidig morgon för mig iallafall. Idiot. Emil vaknade inatt vid tre tiden och ville inte sova. Vette tusan vad han fick för sig. Var inne i hans rum med honom ganska länge (kändes som det iallafall, men jag var så trött så jag hade ingen tidsuppfattning) och till slut gav jag upp och lät han ligga i våran säng. Även då tog det ett jäkla bra tag för honom att somna, han låg och pratade och satte sig upp hela tiden och snurrade och hade sig! Puh :( Nåja.. jag somnade ifrån han och när jag vaknade nästa gång så sov han så det var superbra! Blev inte en lika tidig morgon idag eftersom han gormade inatt så vi klev upp sju idag, värsta lyxen ;)

Nu sover han iallafall igen, skönt. Får se hur länge han vill sova, spännande! Idag har vi egentligen skitmycket att göra enligt mig. Patrik ska iallafall och göra lite ärenden som måste göras idag! Jag måste damsuga och skura den här äckliga lägenheten, tror jag gör det när Emil vaknar. Sen innan vi kan åka någonstans överhuvudtaget så måste vi gå och hämta bilen vid centrum för Anki har lånat den. OCH.. skulle även behöva åka och handla för nu är det rejält tomt! Tyvärr.. Boka tvättstuga måste jag också göra för nu väller det över med tvätt. Rensade hallen igår och det är en massa saker som måste tvättas upp. Ojoj! Sen vill jag åka till Dollarstore men får se om det hinns med, annars får jag göra det imorgon istället.

Usch, jag blir gråhårig bara tanken på allt som ska göras!
Nu ska jag varva ner, hejdå ;)

Gokväll

Dagen har varit bra. Vissa stunder lite sådär men så är det ju alltid här i livet :)

Emil sov länge i morse, hela 1½ timma, det ni ;) Mamma kom hit vid halv elva och började med köket. Jag och Emil hjälpte mamma/mormor så gått vi (JAG ;) kunde. Halv två knallade jag, Emil och ebbs ut på en promenad och då hade solen hittat hit. sjukt varmt var det, jag svettades som en gris! :/ Mina förhoppningar med promenaden var att Emil skulle sova, men icket. Han vägrade! Försökte även lägga han när vi kom hem men det gick inte. Tror han stog och skrek en halvtimma i sin säng allt som allt. Då gav jag upp!

Närmare halv fyra kom Patrik och plockade upp oss (Han och Ebba hade varit förbi en kompis) och vi for då till Antnäs flr middag med heka tjocka släkten typ ;) Det blev med svärmor/farmor och farfar, farbror, faster med sambo och Tjalle! Och inte fan somnade Emil ens i bilen när vi for dit, förgrymmade unge! Haha. Nåväl, en trevlig middag blev det och hemfärd strax efter fem. DÅ somnade Emil i bilen. tyvärr fick han bara sova tills vi kom hem för annars hade han int ekunnat sova ikväll. Han var gode trött, han somnade på stört efter badet och vällingen. (Klockan var då kvart i sju)

Mamma har gjort ett superbra jobb idag med väggarna! Är helnöjd :) Så nu ikväll har jag städat bort all skräp, damtorkat fönstret samt fönsterbrädan, köksbord plus stolar och ställt tillbaka alla saker på dess platser. Gardinstång kommer upp imorgon, orkar inte börja gorma med det nu ikväll så Emil somnat. Sen var min plan att damsuga och skura också men jag orkade helt enkelt inte, så jag tar det imorgon på förmiddagen. Anne har varit förbi en sväng och kikat på mina nya väggar ;) Slänger in nå bilder en annan dag ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan med en chokladbit och cola och njuta av att få sova längre än till halv sex imorgon, för det är Patrik som kliver upp imorgon!!! ;)

Godnatt gott folk. 

Just ja!

Glömde meddela om att Emil fått ännu en tand nu :) Har inte lagt märke till den (Kanske därför Emil varit så vrång!) förrän igår. Tyckte jag såg något litet vitt och då var det ju lilleplutt tanden ;) Så nu har han 3 nere och 3 uppe :) Alltså 6 tänder för dom som inte kunde räkna ut det ;) Tror även att en till är på gång, den andra framtanden. Då kommer han iallafall se mer normal ut, för nu ser det ut som att han har slagit ut en framtand, haha ;)

Emil sover nu igen. La han precis i sängen och det blev knäpptyst på en gång :) Hoppas han vilar länge för annars är han så grinig och bökig :( Blir iallafall att gå ut sen för jag tror det kommer bli kanonväder idag också, jag känner det på mig!! :) Får se vart promenaden bär av då? Kanske storheden igen? Hah.

Nu ska jag surfa vidare och njuta av egen tid :)

Strålande sol tack?!

Godmorgon!

Gårdagens ståhej i köket i gick bra. Mamma gjorde allt förarbete själv (erbjöd mig såklart att hjälpa till men hon ville göra det själv) så idag blir det att tapetsera. Min snälla mamma! :)

Såg ut att bli bajsväder igår på morgonkvisten men det sprack upp och blev sjukt jävla bra väder, underbart!! :) Vid ett så tog vi oss en promenad till storheden (även Patrik var med, peppar peppar!!) och tillbaka. Köpte ingenting.. Tänkte köpa solbrillor till Emil från Lindex, endast 20 kronor, men det var så satans långa köer så jag orkade inte. Kanske far idag, eller nån annan dag och köper dom, väldigt bra att ha :) Vädret var iallafall på topp och vi höll på att svettas ihjäl.

Kom oss hem till hav 3 - 3 tiden och då stannade jag ute på våran bänk och mös i solen ett tag :) Emil sov i vagnen och var så söt så. Patrik och Ebba knallade upp för att se hur det gick för mamma och hon hade kommit superlångt. Så när jag väl kom upp så slipade hon ena väggen och efter det gick hon hem för då var det klart för dagen! :) Så idag slipar hon sista väggen och sen blir det att tapetsera. Skönt att få fixa iordning i köket sen för nu ser det ut som ett bombnedslag. Och jag som blivit så jättekänslig mot stökigt, hahah. Ingen bra kombination ;)

Till middag avnjöt vi fläskfilé (tyvärr ej grillad) potatisgrattäng och pepparsås. Smaskigt :) Emil åt potatisgrattäng med mig och var så nöjd så ;) Då plutten hade somnat och jag plockat undan här hemma for jag till Anne och slöade. Åt snask och kollade på Robinsson. Fast blev nog mest surr, haha :)

Kvällen tog slut elva för då slängde jag mig i säng. Visste ju såklart att det skulle bli en tidig morgon idag vilket det också blev. Och nu ska jag faktiskt försöka underhålla herr arg och ond. Ett jävla humör, det är vad han har!

Trött mamma

Imorse ville jag inte kliva upp, nejnej.. Jag var så sjukt jävla trött så jag trodde jag skulle trilla av pinnen. Usch! Vaknade klockan tre inatt och då låg Patrik i sängen så det blev jag glad :) Hatar att vakna upp på natten och han inte är där (om han är iväg på galejj) för jag får panik och tänker att nånting har hänt! :S Men nu var det lugnt..

Har precis lagt Emil för att sova. Det är tyst så jag tror han somnade på en gång. Skönt ;) Själv så är jag också supertrött så funderar på att lägga mig i sängen och vila ett tag. Får se.. jag blir så seg då, nästan hela dagen.

Justja. Baggy jeansen som jag beställde har nu skickats tillbaka. Jag bytte till en större storlek så dom är jätte baggy ;) Måste också meddela att dom (mandeldesign) har sjukt snabb leverans. Skickade tillbaka mina i onsdags, la dom på postlådan kring ett tiden. I Torsdags på morgonen hade jag fått ett mail om att dom hade kommit fram och att dom då skickade iväg dom andra på en gång. Och dom byxorna trillade ner i brevlådan igår! :)  Så ca 2 dygn tog det och det tycker jag är kanon! :)

Nu ska jag slöa i soffan tills Emil vaknar, för sen kommer mamma och vi kör igång med köket :)

Slut som artist..

Hela dagen har varit fullspäckad! Oj så jag har hållt igång, puuuh. Drar dagen en snabbis.

En morgonpromenad med Ebba klockan nio. Emil somnade i vagnen, precis som jag ville/visste. Dumpade hunden hemma och tog bussen till stan och mötte upp Jenny och Elin med barn. Gick på babysången för att sedan gå till M&P och luncha. Även Emelie och Pia&Meja kom och åt :) Sen blev det en sväng på stan, köpte vindbyxorna åt Emil som jag så länge velat ha men dom har inte funnits i rätt storlek, men nu fanns dom! :) Sen en slags heldress åt honom med korta armar och ben till sommaren :) Själv så fick jag mig 5 par sockar, haha.

Kom hem och tog ut Ebba på en promenad, då somnade Emil igen. väl hemma satt vi ute på bänken och solade tills Emil vaknade där strax efter tre. Ruskigt skönt var det att glassa i solen :) Gick till mamma och lämnade Emil också kom Patrik och Ebba och hämtade upp mig. Vi for på bolaget och sen dumpade jag och Ebba av Patrik på Hertsön. For på kvantum och handlade lite nödvändigheter och sen hem och lämnade bilen för att sedan gå till mamma och pappa. Där blev det middag för hela slanten ;)

Vi kom oss hem till halv sju så då fick Emil bada och strax efter sju slängde jag han i säng. Han somnade direkt, mitt lilla hjärta! :) Passade på att röja undan en jävla massa här hemma och även damsuga, såg riktigt förjävligt ut med all sand! Sen blev det duschen för att få känna mig lite fräsch :) Kring halv nio kom Anne hit så vi har suttit och surrat och druckit en cider, jätte trevligt :) Passade nyss på att springa ut med Ebba för en sista rastning och nu har Anne farit. Hon skulle vidare ut på galej :) Själv så är jag supertrött (kliver ju upp 05.20 typ varje dag!) så ska ta mig en sista rök och även ringa Patrik och kolla läget med han, sen blir det mest troligt sängen. Skönt! Blir en tidig morgon även imorgon.

Som sagt, min dag har varit fullspäckad! Men kul är ju det också :)
Godnatt

Besviken

Vädret ser inte alls ut att bli särskilt bra idag :( Visst, det är fortfarande tidigt så man vet aldrig.. men det känns inte som att kommer bli som jag vill :( Nåja, vi lär ju märka..

Emil slog upp ögonen i vanlig tid, 05.20.. det slår tamejfan aldrig fel, haha. Så vi är uppe sen ungefär en timma tillbaka. Jag har hunnit läsa bloggar som jag allid gör på morgonen och sen har jag även betalat alla räkningar. Så nu var det gjort! :) Nu är det bara stan som lockar, haha! ;) Nä, ska inte alls handla så mycket. Jag behöver strumpor och hårfärg, det är det enda jag vet. Och så blir det en lunch på stan i vanlig ordning :) Ska kolla om jag hittar nå litet till Emil för jag har några rabatt checkar :)

Nu ska jag underhålla världens suraste pojk.
Godmorgon

Våran dag..

Tyvärr inte så intressant att läsa om, haha ;)

Blev en promenad till storheden för att äta mukglass :) Det blev bara jag, Emil och Ebba men det gick ju det också :) Jätteskönt att sitta ute i solen och mysa :) På vägen hem somnade Emil så vi stannade här utanför ett tag och stekte i solen, iallafall jag och Ebba, inte Emil :) Ebba var jättelycklig, hon verkligen älskar att ligga i solen :)

När vi gick in så vaknade Emil, tyvärr. Han hade behövt sova mera, men men :( Ebba slängde jag ut på ballkongen vilket var sjut uppskattat :) För det första fick hon ligga ute i solen (tyvärr inte lika kul som att ligga i gräset, men det kommer ;) och för det andra så hade hon tillgång till vatten hela tiden, haha! Nu låter det som att min hund aldrig får vatten, men så är det verkligen inte :) Går bara inte att ha vattnet framme eftersom Emil tror att man ska plaska och bada då. Men jag vet när hon är törstig, då ställer hon sig där skålarna brukar stå :)

Eftermiddagen har varit lugn, myst på här hemma. Efter Emil hade somnat for jag till Emma för att hälsa på och titta på valparna! (Det var självklart valparna som lockade mest, hehe ;) Så sjukt fulsöta, än så länge :) Nu påminner dom lite om små råttor, men snart är det fina vita lurviga hundar :) Mysiga var dom! Just fan, åkte ju även till Emma för att hämta hem min keps. Men självklart så glömde jag bort den. TYPISKT!

Kom hem för ett tag sen och har stora planer på att gå och lägga mig jättesnart. Är riktigt trött. Imorgon blir det att fara till stan, det blir kul :)

Nu borsta tänderna, sen godnatt

Det vanliga..

Godmorgon. Uppe före tuppen, men det visst ju vi alla redan :) Halv sex började Emil prata från sitt rum, skönt med lite sovmorgon ;) Lyfte över han till våran säng och myste lite (Det betyder med andra ord att jag försökte få honom att somna om, haha!) och sen gick vi upp och gjorde välling. Nu sitter Emil i vardagsrummet och leker hör jag, bra. Det är bra att jag hör honom, annars är det nå galet som är på gång ;)

Vad händer idag? Hört rykten om att det skulle vara kanonväder även idag! :) Så en promenad står iallafalll på schemat. Vart den blir eller med vem är fortfarande ett frågetecken. Men mest troligt blir den här hemma bara bvi tre (Jag, Emil och Ebba). Idag har vi ingen bil för PAtrik ska hämta Tjalle på kallax och sen Björn från jobbet. Men men.. det blir bra iallafall :) Huvudsaken är ju ändå att vi har våran älskade sol, haha :)

Imorgon är det Fredag vilket är en bra dag. För det är ju nämligen löningsdag för dom flesta! :) Som jag skrev tidigare blir det mest troligt staden imorgon, hoppas då på det iallafall :)

Nu ska jag gå och underhålla min prick innan han river hela rummet :)
Soo long

Härliga dag

Nu är det kväll och jag är inte ett dugg trött. Antagligen för att jag sov så länge imorse. Imorgon är det andra bullar för då är det jag som går upp med Emil, före fan! :/ Nåja, inget att göra åt saken.. bara att le och se glad ut :)

Dagen har varit kanonbra! :) Surrade med Jenny i telefon och slutade med att jag, Emil och Ebba for till Björx efter Emil käkat lunch. Parkerade hos Jenny och mötte upp henne och Dolly vid centrum. (Dom var redan ute, därför vi möttes där) Köpte lite dricka och choklad och tog oss en härlig promenad i det superfina vädret :) Strax före två gick vi till Lokes dagis för att hämta honom, sötungen! ;) Promenerade hem till dom och då kom även Elin, Felicia och Jens förbi. Så vi satt inne och surrade ett tag och barnen underhöll sig själva rätt så bra :) Strax efter tre begav vi oss hem..

Väl hemma gjorde vi inte alltför mycket. Patrik for iväg till en kompis och jag och Emil donade på här hemma. Åtminstone jag, Emil lekte istället ;) Så jag han diska, vika tvätt, plocka undan och ge han middag. Gullego :) Patrik kom hem vid sex tiden och gissa vad han hade med sig? skräpmat!! Nu går det utför igen :( Nåja.. vi åt den och sen var det nästan läggdags för plutten. Vi myste i soffan ett tag efter vällingen och sen fick han kila vidare till sängen. Han slockna direkt.

Ikväll har jag varit och solat, underbart skönt. Nu var det en hel vecka sen sist jag var så det började bli akut, haha! ;) Blivit ett solfreak nu. Tyvärr. Men det blir bättre till sommaren, då kan man sola i den riktiga solen :) Efter det for jag till Shell och köpte ännu mer slisk, glass! Men det var gott. Jonna jobbade så surrade med henne en snabbis :)

Nu ska jag slänga mig i soffan ett tag och sen hoppa i säng, bli en tidig morgon imorgon!

Emil är duktig och gör framsteg med att gå mest hela tiden. Han hade tagit sig en paus med att gå här i nån enstaka dag men idag har han faktiskt knallat på ganska mycket. Iallafall nu på eftermiddagen. Han är ju bara för söt! :)Vi får se när det sätter fart.. det kommer när det kommer, varför stressa? :)


Plutt kollar på tv :)

Sol sol sol

Idag har jag sovit superlänge, för att vara jag såklart ;) Låg i sängen till strax efter nio, helt underbart! :) I vanliga fall så brukar jag gå upp vid halv åtta - åtta, men inte idag :) Patrik hade lagt Emil lit tidigare imorse för ahn var skittrött, så jag och Emil vaknade samtidigt :)

Idag är det kanonväder så blir en skön promenad sen! Tror även att Patrik skulle med, peppar peppar ;) Men han vill väl också komma ut i det fina vädret och inte bara sitta inne. Annars blir det nog en lugn och skön dag.

Längtar till Fredag för då kommer det  pengar :) Också längar jag till helgen för då kommer ju mamma och tapetserar köket! Tänk vad bra jag har det, en mamma som kommer och göra såna saker åt mig, plus att hon tillochmed tycker det är roligt. Mamma är bäst, ingen protest! ;) Anne och co kommer hem Torsdag natt så vi kanske skulle dricka lite alkohol och surra på fredan eller lördan? Vi får se, beror på så mycket. Men det hade varit trevligt :) Vet inte om dom skulle på krogen? Men själv ska jag inte det iallafall, kan ju inte vara alltför bakis då vi tapetserar, vill ju inte att det ska bli fel, haha ;)

Nu ska jag surfa vidare. Ha en bra dag! :)

Ojojoj..

Klockan är över elva och jag är fortfarande vaken. Katastrof!! Haha.. Riktigt så hemskt är det inte, men jag brukar oftast ligga i sängen nu om jag inte redan har hunnit somna i soffan ;)

Emil somnade lite tidigare idag men absolut inte mycket tidigare. Kanske 5-10 minuter? HAHA. Iofs så räknas det inte ens då, inte för mig iallafall :) Han var då gode nöjd när han fick bada den lilla rackarungen! Då han hade somnat slängde jag mig i duschen och for sen vidare till Malin där vi hängt ikväll :) Blev oss vanliga.. Jag, Malin, Marie, Therese och Linda :) Fick många smakråd idag angående jeansen jag köpte och vi (Therese såklart ;) kom fram till att jag ska byta till en större storlek. Hoppas det blir bra då för jag älskar dom! :) Ska iallafall skicka iväg dom här imorgon och så hoppas vi att det finns i en större storlek. Det finns nu ikväll så vi hoppas det finns kvar i nån dag till ;)

Efter Desperata for jag hem och nu nöter jag. Har just vart ut med Ebba på en sista rastning och nu hade jag planer på att gå och sova. Är så sjukt jäkla trött, huvva! Patrik går upp med Emil imorgon så jag får säkert sova till halv åtta, YES! ;)

Godnatt på er.

Underbar dag med dom fina! :)

Tessan dök upp strax före ett. Hon kom in ett tag innan vi knatade vidare. Riktigt underbart väder har vi haft det! :) Blev en vända på Lindex där jag köpte trosor, ta 3 betala för 2, kalasbra! ;) Sen gick vi vidare till Ica Maxi där vi köpte oss en varsinn mjukglass (Även en korv till mig, det blev min lunch)! Äntligen har jag fått min första mjukglass för i år. Oj så gott det var! :) Även Emil tyckte det var supergott, han fick smaka från både mig och Therese! Gullungen! ;) Det bästa av allt var ju att sitta ute och äta, riktiga vår/sommar känslor! :) Efter det promenerade vi hemmåt. Tack för det braiga sällskapet Tessan!!! :) Det måste vi göra om snarast ;)

Emil somnade på vägen hem men vaknade så fort vi var hemma. Så blev tyvärr bara en snabbis han sov. Och det märks då verkligen nu! Han är jättegrinig och supermegatrött :( Nåja, han måste iallafall hålla sig vaken till halv sju. Tidigare än så får han inte gå och sova. Han ska få bada på ett tag, då blir han nöjd ;)

Som jag skrev tidigare så blir det kärringhäng ikväll förhoppningsvis? :) Nu pratar jag med Marie, och det blir häng!! ;)
Vi ses ;)

Rastlös

Den största nackdelen med att kliva upp så satans tidigt är att förmiddagen går så långsamt. Är redan sjukt jävla rastlös och har varit det ett tag nu. Finns ingenting att göra så tidigt :/ Nåja.. Desto roligare får jag väl hoppas att det blir under dagen, haha ;D

Emil sover. Han har sovit jättelänge nu för att vara han. Han är snart uppe i 2 timmar! Och jag är van med att han sover 1 timma som mest. Men det är skönt :) När plutten har vaknat så är det lunch dax och sen tänkte jag även damsuga, för nu lever vi på stranden igen! sjukt mycket sand som kommer inte, jag förstår inte! Jag verkligen MÅSTE damsuga varannan dag. Egentligen varje, men det orkar jag inte. Finns inget tråkigare som att damsuga, i hate it. Plus att jag blir så svettig av det, haha :)

Ska väl invänta att barnet ska vakna så vi kan dona på här hemma innan Tessan kommer, då blir det promenad! :)

Tisdagmorgon

Gårdagen var rätt lugn och skön.

Blev som sagt inte att göra så mycket igår, blev en promenad med Ebbs. Men vi promenerade runt storheden och busade och myste på :) var ute över en timma i det fina vädret. När vi kom hit hem så stannade vi ute ett tag. Emil sov så gott i vagnen och jag och Ebba satte oss vid porten och solade i värmen ;)  Oj så jag längtar till sommaren nu,ebba också, hon ÄLSKAR att ligga i solen! :)

Till middag blev det från MAX. Nyttiga familjen! Men Emil, han fick nöja sig med korv och makaroner som jag plockade fram från frysen, hehe :) Efter maten brummade jag iväg till Ica Maxi och handlade lite, kom hem 350 kronor fattigare, men hade nästan inte med mig nånting hem; Tvättlappar, 5 barnmatsburkar, bröd, pålägg, ½liters cola, en tidning och en tröja+byxa åt Emil, haha ;) Men ändå. Tyckte det var mkt pengar.

Väl hemma var klockan mycket så det blev pyjamas, välling och sova på en gång för Emils del. Klockan sju var det tyst i huset, skönt ;) Patrik satt vi datorn och nördade, själv så for jag till Nathalie och Nova för att umgås. Även Emelie var där, jättetrevligt :) Vi åt Daimtårta, snickerstårta och drack cola. Nathalie fyllde år igår så hon hade kvar fika :D Kom mig hem till elva, då blev det att rasta hunden, borsta tänderna och sängen.

Morgonen började i vanlig ordning idag, strax baki fem :( Men men.. you get use to it! Idag hoppas jag på kanonväder, Tessan skulle komma hit idag efter jobbet och så ska vi ta oss en promenad till storheden och äta mjukglass! :) Det var iallafall det jag hade som plan, haha. Är sjukt sugen på mjukglass, det är bara så! :) Ikväll så blir det förhoppningsvis kärringhäng, nu var det 2 veckor sen sist, så nu måste vi hänga ;)

Näni, morgonrök och bus med barnet står på schemat just nu :)

Måste även gratulera Jonna och Jonas som ska gifta sig i Augusti, jättegrattis till er!! Jag är ju inte alls avis, haha :D

Sovmorgon.

Jamenvisst. Patrik gick upp med Emil idag. Själv så sov jag till halv åtta, underbart :) Kan ju säga att jag fått många timmars sömn inatt, somnade i soffan klockan tio, haha :) Så jag skrapade ihop 9½ timmar, inte illa ;)

Emil far runt som ett ångvält på golvet och Patrik&Ebba har gått och lagt sig igen, slökorvarna! Själv så är jag pigg som en mört och uttråkad. Vill hitta på nånting idag! Men vad?? Hm.. Emil ska iallafall få lunch snart och sen kanske vi kan sysselsätta oss med nånting. Antagligen så blir det väl bara en promenad, vilket vi måste ta för Ebba måste ut, men hade varit kul om man hade haft någon att promenera med :( Patrik har inte tid, han ska på arbetsförmedlingen och sen göra lite andra ärenden. Så jag har ingen bil heller.

Nu blev jag deprimerad. Ska nog boka in ett träningspass tills ikväll.
Hejdå.

Gokväll.

Söndag eftermiddag. Emil ska strax få sig ett välbehövt bad, det blir lätt grisigt då han får äta själv. Speciellt då han ska smeta ut i princip allt i håret ;)

Dagen har varit lugn och skön. Då Emil tog sin vila strax efter ett så passade jag på att gå ut med Ebba. Kul att gå bara vi två och "slippa" barnvagnen, om nu förstår vad jag menar! :) Lite egentid mellan matte och hund ,) Vi gick vid storsand så Ebba fick rejsa av sig och så kastade vi snöbollar såklart ;)

Emil vaknade till liv igen strax före tre, då var det bara att dra på han kläderna också for vi allihopa till Antnäs på middag hos Emils farmor och farfar, plus farbror och hundarna såklart ;) Blev spaghetti och köttfärssås, gott :) Emil fick också äta middag med oss, men en egen köttfärsås som farmor kokat ihop till honom :)

Nu har vi kommit hem för ett tag sen. Svängde förbi Maxi på vägen hem och handlade lite gott. IGEN! :S Nåja, man lever bara en gång och jag har ju bara mig själv att skylla. Men till veckan ska träningen komma igång igen också, för nu har jag inte tränat på 2 veckor och har världens fetaste ångest! :(

Nu är Emil arg. Vi hörs!

Ooooj vad seg

Usch vad trött jag är. Emil vaknade första gången kvart över fyra. Ååhnej, ville inte kliva upp då! Tyvärr så är det ju som så att har Emil vaknat så somnar han inte om, that´s it! Iallafall i 90% av fallen. Lyfte över han till våran säng och både han och jag sov lite till och från, inte så kul om jag får säga det själv :/ Gick upp och gjorde välling just innan sex och nu sitter jag (vi egentligen, Emil är under databordet ;) här och nöter.

Idag ska jag tvätta. Inte särskilt kul, men de behövs! Sen blir det middag i Antnäs, mm ;) Kommer inte ihåg sist vi åt hemma nu? HAHA ;) Riktigt så länge sen är det inte, men nästan :P En lugn dag med andra ord..

Imorgon kan vi börja leva lite igen, kommer in några enstaka kronor på kontot då. Tyvärr så är det ju som en fis i rymden, men nu är det inte länge kvar tills lönen/fp kommer, nice :)

Nejdu. Ska ta mig min morgonrök och underhålla plutt :)

PS; Blev att se Wanted igår. Jag har aldrig sett, säkert lika efter som vanligt ;) Men den var bra, riktigt bra tycker jag. Hejdå

Mys kväll.

Blev en tripp till storheden idag med Emil och Emma. Vi hade så tråkigt så man måste ju syselsätta sig med nånting ;) Hittade iallafall en cykel som jag mest troligt kommer köpa då skattepengarna kommer. Underbart med cykel på sommaren, jag och Emil kan fara vars vi vill ;) Iofs så måste jag jobba i sommar, men inte hela tiden ju! Var hemma strax efter fyra så då snörde jag ihop en middag till Emil och sen gick vi till mamma och åt middag med henne och bror. Blev renskav med potatismos och lingonsylt, mm ;)

Emil sover sen nästan två timmar tillbaka. Själv så har vi handlat en massa gotta och ska slå igång en film typ NU. Måste bara säga att Emil har gått idag också :) Inte så värst mycket, men han kämpar på :) Gullungen! Och så fick han ett par skor av mormor sin idag, hans alldelens första skor! :) Ska bli kul när han kan använda dom.

Just ja, film var det ju ;)

Lördag :)

Godmorgon! :)

Patrik tog Emil imorse så jag vaknade klockan åtta och var superpigg :) Så jag gick upp och Patrik den slökorven ick och la sig igen, haha! :)

Än så länge har Emil knappt gått nånting idag. Några få steg.. men han ramlade på en gång så då gav han upp :P Får se om det blir mer under dagen. Vad som händer idag har jag faktiskt ingen aning om? Det är ju sol ute, men blåser som fasiken! Usch :(

Nästa Lördag så kommer mamma så då ska vi tapetsera köket, äntligen! :) Kul att vi hinner göra det innan Emil fyller år, så det är lite finare då han ska ha kalas :P Iofs så har jag ju ingenting till väggarna, men det kommer det med så småningom :) Nu ska jag gå och kolla vad bustrollet gör, det är väääldigt tyst? Och så ska jag slänga han i säng så han får sova lite :)

Ha en bra dag!

Emils första steg!! :)

Yes. Idag har Emil gått för första gången, fatta roligt :) Det började med att han stog vid datastolen brevid Patrik och jag kom för att hämta lilleman för att klä på honom, vi skulle ju till mamma och äta middag. Jag sa kom Emil som jag alltid brukar säga och sträcka armarna mot honom. Men istället för att krypa så började han traska :) 2-4 stge tog han, skitgullig :) Sen har han även gått lite hemma hos mamma och pappa (trist att inte pappa var hemma så han fick se) och sen lite till här hemma innan läggdags. Min finaste gullunge! ;) Spännande att se imorgon om han vågar sig på att gå då också, haha.

Kvällen har jag spenderat hos Nathalie, Magnus och Nova. Blev lite bus med Nova innan det var läggdags för hennes del, sen blev det surr med Nathalie och Magnus. Trevligt :) Nathalie, vi måste verkligen ses oftare, händer så sällan! :( Det ska vi minsann ändra på :)

Nu strax är det läggdags. Imorgon blir det sovmorgon, underbart :) Ska försöka filma Emil imorgon om han känner för att gå ;) Så lägger jag upp en liten snutt på bloggen om jag fattar hur man gör, haha :)

Godnatt



Utmattad

Känner mig helt utmattad och orkeslös, jättejobigt :( Beror säkert på att jag är hungrig, vad ska det annars vara?

Nåja.. Dagen den rullar på. Emil somnade vid nio tiden så då passade jag på att duscha, underbart :) Efter Emils lunch så for vi på Maxi och handlade lite, sen till Jet och tankade och sen hem. Emil somnade i bilen så slängde över han i vagnen, hämtade Ebba och gick på en promenad. Idag blev det en rätt så kort sväng, orkade faktiskt inte gå så långt idag. Lite sol tittar fram då och då, men det blåser som fasiken! :(

Det är vad vi har gjort en så länge. Blir middag hos mamma och pappa idag, hamburgare och pommes. Gott med färdiglagad mat ;) Helst av allt hade jag velat äta middag redan nu för jag är vrålhungirg! Men jag får minsann vänta till halv sex. Jättelänge kvar, blä.

Nu ska jag ringa Nathalie och gratta henne till jobbet sitt :)
Hejdå.

Nämen, Fredag?

Godmorgon. Igår blev det inget bloggande, jag hoppade över det. Eller om jag ska vara helt ärlig så hade jag inte så mycket tid plus att Patrik ockuperade datorn då jag väl hade tid, haha :) Nåja. Jag överlever ;)

Gårdagen var lugn. Myste på här hemma på förmiddagen. Efter Emil ätit lunch och vi fixat iordning oss tog vi oss en promenad runt Kyrkbyn med Ebba. Jätteskönt och härligt var det! :) Väl hemma så blev det mellis och mera bus :) Till middag gjorde Patrik korv i ugn med ost och ketchup på och till det blev det makaroner! Brist på fantasi? ;) Första gången jag bjuder Emil på krov och makaroner.. och det var uppskattat! Han åt upp allting på tallriken, mammas duktiga kille :P På kvällen for jag förbi hos Emma, även Ida kom dit efter ett tag. Kul att umgås :) Hemma till tio, tog ut hunden och så gick jag och la mig. Nice!

Idag var det meningen att Patrik skulle kliva upp med Emil men jag var superpigg då Emil vaknade så då tänkte jag att jag gör det iallafall. (Patrik frågade inatt om jag kunde ta Emil idag för då skulle han gå upp med honom hela helgen, så det är egentligen min baktanke!) Mohahaha ;D

Vad har denna dag att bjuda på? Ja, än så länge så bjuder den på mulet och trist väder. Jag hoppas verkligen att det spricker upp lite senare. Så man kan mysa i solen! :) Annars blir det nog lugnt här hemma..

Ska ta min morgonrök nu och såklart bus med barnet ;)

Bra dag igen ;)

En bra dag idag.

Halv elva kom Anne och hämtade upp mig och Emil. Vi for och gjorde det som stog på schemat och sen for vi hem lagomt till Emil skulle äta lunch klockan tolv :) Myste lite här hemma ett tag och sen strax efter ett gick vi ut för Emil behövde sova. Blev en promenad till Gränderna där jag stog och surra med Sara ett tag och sen gick vi vidare och mötte upp Ida och Akela och så tog vi ss en promenad :) Allt som allt blev vi ute i två timmar, superskönt :)

Sen vi kom hem strax efter tre har vi inte gjort mycket alls. Emil har ätit middag, blev en tidig middag för han redan klockan fyra. Men inte är han ledsen för det inte! :) Mäkta stolt över plutten är jag också.. Han åt upp ALL mat som fanns på tallriken. Det här var andra gången som han åt min korvstroganoff och ris och det var roligt att se han äta eftersom att han spottade ut allting första gången, han vägrade äta med andra ord. Så nu vet jag att det också går ner ;)

Patrik är och handlar onyttig mat till oss nu, usch vad dåliga vi är. Men det är ju så gott ;) Blir ju inte alls så ofta numer om man jämför med tidigare så det är ju bra, haha ;) Ikväll då Emil somnat kanske jag tänkte åka till Emelie och hälsa på. Var väldigt länge sen jag var där nu så det hade som varit trevligt :) Hörde rykten om att Nathalie också kanske skulle komma, det hade varit kul :)

Justja. Har glömt att berätta att baggy jeansen har kommit, dom kom igår. Jättefina och jättesköna var dom, MEN.. Dom kanske var lite väl för höga i midjan för min smak :/ Och vi har ju ingen helkroppsspegel så jag kan inte se hur dom sitter där bak, det kändes som att rumpan blev hur lång som helst, haha! :) Så nu väntar jag bara på att Therese ska komma hem från fjällen och vara mitt smakråd, haha :) Hon kan ju såna där saker så jag behöver hennes hjälp. Slängde iväg ett desperat sms till henne imorse om att hon skulle komma hem nu!! :D Men på Söndag är hon hemma så jag får allt vänta :)

Nu blev det långt. Slänger in några bilder :)


Plutt


Såhär kul har Emil då han är ute och går ;)


Sötskalle


Bustrollet :)


Vart är Emil??


Emil kan minsann göra två saker samtidigt. Borsta tänderna OCH leka ;)


Min lilleman, som nu kanske inte är så liten? :P

Solen skiner :)

Ser ut att bli ännu en underbar dag idag :) Älskar när solen tittar fram för då kommer alla vårkänslor också :)

Igår eftermiddag då vi gick till mamma och pappa för att äta middag så var i princip ALLA härikring ute på sina altaner/ballkonger och grillade. Blev så grymt sugen på att grilla, det är vår! ;) Nu (I måndags) har vi iallafall skottat bort all snö från ballkongen så ska städa upp den ordentligt lite längre fram så vi kan ta fram våran grill som vi fick av pappa förra året. Vi har inte ens packat upp den ur kartongen, haha! ;) Men nu kommer den till användning iallafall ;) Sen måste jag även köpa mig nå utemöbler så vi har nånstans att sitta. Det kommer bli bra det här, det tror jag :)

Emil har precis somnat. Får se när ha vaknar, säkert runt tio snåret som vanligt. Sen blir det att åka iväg med Anne och göra mina och hennes ärenden. På tal om Anne så ska jag ringa henne nu.

Vi ses! :)


Kastar in handduken nu

Yes. Nu är Desperata slut och Anne har precis farit hem. Så nu ska jag bara borsta tänderna och sen skutta i säng.

Godnatt gott folk :)

Ännu en bra dag!

Blev att gå till Leos idag på förmiddagen. Emil brukar sova mellan 9-10 ungefär så strax efter nio knatade vi iväg mot storheden. Vi gick på coop och fördrev  lite tid för vi kom dit (storheden) lite väl tidigt. Klockan tio var vi utanför Leos där vi mötte upp Jenny och Elin med barn och deras småsyskon :) Jättetrevligt var det, barnen lekte så gått det gick, åt lunch/fikade och mös på :) Närmare halv ett begav vi oss hemmåt. Underbart väder har det varit också! Skönt att promenera dit och tillbaka, tur att jag har så nära ;) Tyvärr har det inte blivit någon promenad med Ebba för min del idag men det gör ingenting, varken för mig eller Ebba. Hon har ju ändå fått komma ut, med Patrik :)

Var hemma ett tag och sen for vi förbi Lulebo och fixade med tapeterna till köket, så imorgon åker jag och Anne och hämtar ut tapeter :) Sen hem igen för att sen fortsätta till mamma och pappa på middag. Skönt med dom nära, blir så billigt då haha! ;D Idag bjöds det på kycklingsoppa med bröd till, mums :) Ikväll har Emil fått bada, han var nöjd :) Nu sover han sen snart en timma tillbaka, och inge krångel var det ikväll. Kanon! :)

Sådärja. Då ska jag ta och städa upp i badrummet efter att trollet har varit där och gjort om hela rummet till en pool :P Anne skulle också komma förbi på ett tag, tyckte hon skulle komma och se Desperata med mig och det gick hon med på ;)

Ha en trevlig kväll :)

3 veckor kvar idag.

Om precis 3 veckor fyller världens bästa kille 1 år!! ;) För er som inte vet så blir det kalas här hemma. Alla som vill komma är välkomna (iallafall folk jag känner och umgås med ;) på fika och tårta! :)

Gårdagen var superbra. Efter Emil fått lunch så drog vi (plus Ebba) till Ormberget där vi mötte upp Jenny&Loke plus Dolly såklart ;) Och så var Åsa&Joel med. Jättetrevligt var det, gör lätt om det snart igen, vi grillade korv och bara mös på! :) Träffade Emelie, Alex och Vilma där.. kul att se dom :) Emil såg ut att vara gode nöjd av att vara ute så mycket :) Däremot han han vara med att vara vaken en timma (12-13) för sen var han trött och somnade. Klockan tre vaknade Emil igen men d var vi inte kvar, då hade vi hunnit packa in oss i bilen, åka och hämta Patrik och brumma ut till Antnäs. Så han vaknade i lagom tid då vi parkerade i Antnäs :) Där bjöds det på middag och glass till efterrätt, supergott :)

Kom oss hem till fem - halv sex. Packade upp och Emil lekte för fulla muggar. Han somnade lite senare igår, kring halv åtta. Däremot så ka jag han klockan sju men han höll på att gorma, han ville verkligen INTE sova. Haha! :) Men det blev tyst till slut :) Strax efter åtta får jag förbi Anne en sväng och sen hem för att sova. Kasta in handduken klockan elva.

Idag känns som en kanonbra dag! :) Både sovmorgon och sol på en och samma gång, kanoners! :) Jag vaknade klockan fem och var helt förvånad att jag inte hörde Emil? Men då hade jag tydligen vaknat av mig själv för ahn sov då fortfarande. Jag är så inställd på den tidenså nu har JAG blivit en inställd klocka på att vakna, haha. Somnade om och vaknade sen igen kvart över sex! Då har jag fått sova länge.. och skönt var det också :)

Nu är vi vakna och pigga och Emils farmor kom precis. Hon ska fördriva lite tid tills hon börjar jobbet för hon fick skjuts så då kom hon hit. Men det gör inte oss nånting för vi är ju vakna! :) Förutom Patrik då. Men han räknas inte, hehe ;D Ska vara lite social nu och så ska jag ringa upp Emelie :)

Godmorning sunshine!

Äntligen fick jag min efterlängtade sovmorgon :) Klev upp klockan åtta och var hur pigg som helst :) Patrik hade en jäkla tur imorse, Emil vaknade halv sex, och inte halv fyra som igår! Att han alltid ska få dom bra mornarna! Åååh :P

Igårkväll blev det ju som sagt att sola, superskönt :) Väl hemma tog jag ut hunden och la mig sen i soffan för att se The Unit. Somnade mitt i programmet, var så jäkla trött. Men skönt var det! :)

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi ska ta oss ut iallafall, är så himla fint väder. ÄNTLIGEN :) Antingen en långpromenad med Ebba eller så kanske man far och gör nånting? Vi får ser :) Nu hör jag att Emil surar smo fan i sängen.. han vill nog inte sova men han måste! Ska gå och se efter vad han gör, haha.

Ha en bra dag!

En snabbis.

Ett snabbt inlägg har jag tid med ;)

Efter Emil ätit lunch for vi och handlade på Maxi. Väl hemma hämtade jag hunden och vi gick ut på en promenad. Var ute en timma, rikigt skönt :) Kan ju även meddela att han somnade direkt jag la han i vagnen, strax efter ett. Han sov hela promenaden plus att jag lyckades lyfta in honom, ta av han ytterkläderna och lägga han i sin säng och han sov fortfarande! Han brukar alltid vakna av det, men inte idag! :) Efter han sovit två timmar vaknade han, men somnade igen i Patriks famn i soffan, han sov kanske 20 minuter till då. Så alltså har han skrapat ihop nästan 2½ timmas sömn vilket är skitbra! :) I vanliga fall brukar han kanske sova ½-1 timma.

Nåja, har diskat och tvättat idag. Sen blev det middag hos mamma och pappa, tacos :) Kom hem efter sex så då fick han Emil bada och sen blev det nanna kudden. Han vart tyst just före halv åtta. Sen dess har jag plockat undan ALLA leksaker han spritt ut i hela lägenheten. Just nu väntar jag på att klockan närmar sig nio för då ska jag vara i stan för att hämta upp Anne från jobbet också ska vi och sola! :D

Nu ska jag vara lite social med Patrik ett tag, vi ser på whipeout(?)!! ;)

Nu är det tyst.

Emil sover igen. Jätteskönt! :) Visst får man säga så? Jo, det får man. Iallafall enligt mig. Var så sjukt trött imorse så slängde iväg ett sms till Marie och hon ringde upp. Då kunde jag åtminstone hålla mig vaken! :) Tack Marie, haha.

Vad händer idag då? Ja, jag hoppades på bra väder för jag ville ha en ute dag, men än så länge ser det då inte ut att bli nå sol :( Men någon promenad kommer det bli iallafall för Ebba måste ju, oavsett om det är bra eller dåligt väder. Men om det blir en lång promenad återstår ju att se. Man vet aldrig med mig.. ibland förvånar jag mig själv och är ute jättelänge även fast det är grått och trist. Spännande att se vad jag gör ;)

Städade igår vilket jag skrev tidigare, men tror ni det märks? Neeeej. Lika sandigt igen. Hatar all sand som kommer in, känns som jag bor på stranden. På ett negativt sättt.

Har absolut ingenting vettigt att skriva, fördriver bara lite tid.
Soo long!

Welcome to hell

Godmorgon.

Gårdagen var bra. Efter städingen av lägenheten tog vi oss en promenad. Sen blev det en efterlängtad dusch för min del för att sedan knalla vidare till mamma och pappa. Där bjöds det på påskmiddag.. Till förrätt blev det ägg med romsås på (tror att det var det?) och potatis till. Fanns även massa sill men det tycker jag inte om. Varmrätten bestod utav oxfilé, klyftpotatis, svampsås och sallad. Riktigt gott var det, men jag skippade såsen :P Sen blev det eftrrätt som var glass, jättegott även det ;) Till maten (och före och efter, haha) severades det alkohol. Vin, öl och cider. Gissa vad jag drack? HAHA. Svårt att lista ut, neeej ;) Blev en relativt tidig kväll för Emil var så sjukt trött och grinig. Strax efter sju var vi hemma så jag dunkade han i säng på en gång!

Strax före nio kom Anne förbi en sväng. Alltid lika trevligt med sällskap :) Vi satt och kollade på tapetproverna och funderade vad vi (LÄS; Anne) ska ha. Bägga två ska tapetsera om fast i olika rum :) Jag gick och la mig strax efter elva, det var skönt.

Sen var det ju det här med tidiga mornar.. Har säkert slagit rekord idag. 03.34 skulle Emil upp. Och ska han gå upp så ska han upp! Finns inte en chans att han ska till och somna om. Isåfall ingen längre stund. Puh! :( Lyfte över han till våran säng iallafall och där låg vi ett bra tag. Vet inte riktigt vad han har gjort, om han har sovit eller varit vaken. Säkert både och.. lite till och från sådär. Själv så har jag mestadels legat och försökt att sova. Gick inge vidare.. men lite sömn har jag lyckats skrapa ihop, säkert 4½ timma. Tjoho! :/

Emil är argare än argast just nu, vilket han även varit det senaset 3-4 dagarna. Skitjobbig unge just nu! Enbart skriker och gör dumheter. Tror det kallas för humör? Haha! :) Trodde att det humöret kom från Patrik, var helt bombsäker. Men tydligen var jag likadan, om inte ännu värre, då jag var liten. Där ser man! ;P

Näni, nu ska jag underhålla Emil. Åtminstone försöka!

Tristess

Barnet sover och jag har damtorkat och diskat. När han vaknar blir det att slita bort sängkläderna för att vädra täcket och kudden så det blir fräscht :) Väntar även på att Patrik ska kliva upp så jag kan göra samma sak med våra täcken och kuddar. Sen damsuga, skura och bädda rent. Jag älskar när lägenheten är nystädad, det är så rent och fräscht ;)

Måste även rengöra mig själv med en dusch sen så jag är ren och fin inför middagen. Så jag ser ut som en människa igen och inte ett odjur! Haha. Men det får bli ett senare projekt, tar lägenheten först.

Nu ska jag göra något annat, vad vet jag inte men har inte så mycket vettigt att komma med så jag avrundar nu ;)

Vart är påskharen?!

Godmorgon alla trötta filurer. Idag vaknade Emil just baki fem, jätteroligt... eller så inte! Bara se glad ut och hämta han till vårat sovrum. Vi låg och myste på till halv sex och då blev det välling time i stooor sängen :) Då är han allt bra söt, för då är han inte arg! ;)

Idag blir det en lugn dag hemma känner jag på mig. Funderar starkt på att städa hela lägenheten idag. Det kändes som en bra idé!! :) Finns ju ingenting annat att göra iallafall. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa.. hoppas det är nå gott ;) Alkoholhaltiga drycker tror jag också dom hade handlat, ojoj.. 2 gånger samma vecka, nu blir det för mycket! HAHA :P Det blir väl att hänga där hela kvällen för att sen bege oss hem och sova. Som tur är så är det Patriks tur imorgon att stiga upp, hehe ;)

Påskägg skulle vi även få av mamma ;) Hoppas på nå gott godis! Man vet aldrig vad dom handlar för nå konstigt. Undra om Emil också får påskägg av mormor och morfar? (ja, för av oss får han då inget! Haha. Det tar vi nästa år ;) Det lär ju inte vara godis iallafall, kanske majskrokar ;)

Nu har jag en Emil som står och hänger vid mina ben. Ska slita med han till vardagsrummet för lite bus! :)
Trevlig påsk!! :)

En låååång fredag idag.

Kan inte säga annat än att går gårkvällen vart lyckad! :) Jätte trevligt var det och alla var fulla och glada. Med undantag för Suzie såklart! ;) Men hon var glad hon med :) Blev en tidig kväll, men det vara bara skönt.

Dagen idag har varit bra. Var inte alls särskilt bakis, lite seg och jävlig men det blir man ju alltid. Efter Emil ätit lunch så gick vi till mamma och pappa och hälsade på en timma ungefär. Sen blev Emil trött så vi tog oss en promenad med Ebba. Blev längre än jag hade tänkt mig men det gjorde absolut ingenting, det var så jäkla skönt! Fastän vädret inte alls var på topp så var det helt underbart att promenera. Konstigt nog :) Blev att gå till Ica Maxi och köpa hem läsk, sen gick vi runt Willys och hem. Kanske jag bränt 2 kalorier idag? HAHA.

Nu är vi bara hemma och tar det lungt. Emil är fortfarande en ganska så ARG pojke, han mår inte helt hundra ännu. Men nu är nästan allt snorande över, jätteskönt! :) Snart är det dags för lilleman att sova och vi ska strax äta middag. Idag blir det fläskfile, pommes och sås. Smaskens! :) Efter maten och Emil har somnat så brummar jag till Jonna för att umgås! Var ett tag sen jag var där nu så det blir trevligt :)

Ska ta ut hunden nu så det är gjort.
Hej så länge!

Skärtorsdag

God afton.

Dagen har varit rätt så lugn och skön, än så länge ;) Efter Emil ätit lunch så for vi förbi Emma och hämtade mitt smink (vilket kommer behövas ikväll) och kollade på tjocka Foxy! Inte länge kvar nu tills bäbisarna kommer :D Myyyys med små vita lurvtussar ;) Efter det så for vi till Lulebo och hämrade hem tapetprover, vilket jag inte har kollat på alls än så länge. Men dom ska inte vara tillbakalämnade förrän på Tisdag, så jag hinner :) Efter det så släppte Patrik av mig, Emil och Ebbs på storheden. Vi var på apoteket och handlade och sen gick vi hem i snöovädret, haha! :)

Sen dess har vi ugglat här hemma.. Ikväll ska jag till Elina på utflyttningsfest. Den jäveln sviker Luleå och drar till Piteå. Vad är det för stil?!! ;D Nää, det blir nog bra, bara hon är lycklig! :)

Ska börja sminka mig på ett tag så jag har det gjort. Sen är det bad dags för Emil och sen sova. Han får spendera sin kväll med pappsen sin :) Iofs så sover han ju, men han kan ju inte vara ensam hemma! Haha. Moa skulle komma och plocka upp mig, Suzie och Magnus strax efter sju och så bär det av mot byn. Nice :) Tror nog att det blir en relativt tidig kväll ikväll men det gör mig absolut ingenting. Bara skönt :)

Nu ska jag sätta fart med alla bestyr.
Ha en trevlig kväll :)

Nu var det gjort.

Just lagt Emil, men han sover inte. Blir nog tyst på en liten stund förhoppningsvis ;)

Imorse så "råkade" jag klicka hem ett par baggy jeans, haha ;) Vet att hur många som helst har såna, men dom är så snygga så jag vill bli en i mängden ;) Däremot så får vi se om dom passar, jag har ju jättesvårt för jeans så om jag känner mig själv rätt så kommer dom bli tillbaka skickade, tyvärr. Sen det där med storleken då. Tror att jag tagit en för stor storlek (fanns inge mindre) men vi får se, jag har ju gått upp i vikt så :/



Annars så har det varit en lugn förmiddag. Eller så lugn som den kan vara, haha ;) Yes, lille plutt har somnat, gick nyss och tjuvkika på honom ;) Förhoppningsvis så blir det som jag skrev tidigare, att fara till Lulebo. Hade varit bra att få det gjort! Sen tänkte jag även promenera till Apoteket på Storheden för att köpa Nezeril och alvedon åt Emil. För nu har vi slut vilket inte är bra då lilleman är förkyld.  Ebba får ju självklart också följa med, onödigt att gå en sån lång sträcka utan hunden. Då blir hon ju ledsen :P

Nej ni. Nu ska jag ringa min mor och se om hon är vaken.. Om inte annat så vaknar hon iallafall då jag ringer, haha ;)

Torsdag morgon.

Godmorgon.

Som vanligt så behagade Emil att vakna kring fem tiden. En väldigt väldigt trött mamma var det som klev upp kan jag lova! Längtar tills imorgon för då fr jag sovmorgon. Patriks tur då! :)

Idag blir det ännu en hemmadag. Men det är rätt så mysigt, iallafall då det är dåligt väder. Nackdelen är väl att det blir så sjukt långtråkigt. Det finns absolut ingenting att göra :( En liten plan har jag för dagen.. åka till Lulebo kontoret och ta med tapet prover hem eller så bestämmer jag mig på plats. Vi får se :) Nu vill jag verkligen sätta igång med köket för snart fyller plutt år. SKa även kolla om jag har har råd at köpa två till köks stolar hit hem, så vi har 6 st.

Hmh.. tycker det luktar bajs under databordet? Kan det möjligtvis vara bajsmannen som står där under?
Japp, det var det. Ska byta blöja nu.

Hejdå.



Snarklådan nästa!

Gokväll.

Dagen har spenderats hemma mestadels. Emil är fortfarande världens största snoris men det börjar gå mot ljusare tider. Bra! Hoppas på en problemfri natt, jag håller tummarna! :)

Jag och Emil for på Ica Maxi efter han ätit lunch. Där handlade vi lite barnmat, bröd och mjölk. Nödvändigheter med andra ord :) Väl hemma så hämtade vi bara Ebba och traskade sen ut på en promenad, en lång promenad blev det. Jätteskönt :) Tror den friska luften gör Emil väldigt gott.. Han är ordentligt nerbäddad med overall och åkpåse, det ser sååå härligt ut :) Han sover så jäkla bra ute också, tyvärr så måste jag ju ta in han då vi kommer hem och det är oftast då han vaknar! :( Men men, så är det när man inte bor på bottenvåning :( Idag har han iallafall fått sova en timma i vagnen, så han klarade sig :)

Efter promenaden har vi bara hållt oss hemma och inomhus. Busat och grinat om vartannat, Emil har varit en ARG pojke idag. Då är det skönt när han gått och lagt sig, då samlar man nya krafter till nästa dag :) Har även varit och solat nu ikväll med Anne. Hon slutade jobbet klockan nio så jag hämtade upp henne och sen la vi oss i grillen. Underbart skönt var det!! :)

Åååh. Jag hör att Emil hostar som en galning nu :( Mammas plutt. Ska ringa BVC imorgon och höra om hostmedicin, för nu låter han hemsk :(

Nä nu orkar jag inge mer.
Godnatt

Onsdag

Sådärja. Emil sover och jag har precis vikt in all tvätt som jag tvättade igår. Eller.. har vikt in allt förutom Emils kläder, tänkte ta och rensa bort det mesta i 74 för nu är det för litet. Jag tog fram allt i storlek 80 igår. Kul med lite nya kläder ;) Sitter även på HMs hemsida och kikar lite. Tänkte kanske klicka hem lite mer kläder åt honom, det är ju så kul :) Sen behöver även jag nya strupmor och dylikt så kanske passar på att beställa det också nu. Ska även höra med Patrik om det är något han vill ha/behöver. Man måste ju ha kläder, så det så.

Sen har jag även kommit på att jag måste köpa mig en cykel. Och såklart en cykelstol åt Emil så vi kan glida i sommar!! ;) Biltema har ju mycket cyklar.. Kanske man gör det för skattepengarna? Hade varit ganska smart! Jag fick ju inte tillbaka så mycket, men då kan det ju vara bra att köpa något nödvändigt för pengarna och inte slösa upp dom på skit. Tänk så smart jag är ibland! HAHA ;)

Nåja.. Ska rensa hans kläder nu innan han vaknar igen. Han har en tendens att sova väldigt lite på förmiddagen, speciellt då han är snorig :(

Vafaaan

Idag slog Emil upp ögonen tio i fem, bra tid? Neeeeej!! Vi låg (jag sov) i våran säng till halv sex, då blev det välling och sen uppstigning. Är sjukligt trött. Och jätteyr är jag, känns inge bra! Dålig start på denna dag :( Men ska strax slänga mig på soffan och "vila" lite medans Emil leker ;)

Förövrigt så har Emil sovit bra inatt. Var ju som sagt till Marie igår kväll på kärringhäng och Patrik ringde inte vilket jag trodde han skulle göra eftersom jag sa att han skulle ringa om Emil var grinig och jobbig. Men Emil hade inte vaknat en endaste gång, skönt! :) Inte heller har han gjort det under natten, iallafall ingenting som jag har vaknat av isåfall :) Men det måste ske en förändring vad det gäller hans uppstigningstider. Tycker INTE om att han ska vakna fem. Usch! Halv sju får han vakna om han vill.. om inte ännu senare ;)

Nåväl.. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Hemma blir vi nog eftersom Emil fortfarande är lite halvtaskig. Men förhoppningsvis går det över fort :)

Nu ska jag fya barnet. Han sliter i sladdar!
:)

En dag med snoris

Emil är snorisarnas snoris idag, det bara rinner ur snoken. Usch och blä. Jag tycker inte om snor, det är äckligt! Men det går an när det är Emils snor, men ingen annans ;)

Än så länge har vi enbart hållit oss inne. Håller på att tvätta för tillfället, det var ledigt redan nu. Skönt, då slipper jag tvätta ikväll :) På ett tag tänkte vi ta oss en promenad allihopa.. Emil är van vid frisk luft dagligen så det är ju klart han ska få sig en dos av det idag också! Frisk luft är bara bra :)

Till middag tänkte jag göra moussaka (stavas det så?) åt mig och Emil. Spännande att se vad Emil säger om det? Förhoppningsvis tycker han om det :) Däremot så tycker inte Patrik om det så han skulle göra nån gryta till middag. Vi får väl se vad jag äter, kanske lite av varje? Haha :)

Ikväll blir det att fara till Marie en sväng mest troligt. Får se om det blir nå kärringhäng? Men jag åker iallafall till Marie, hon var snäll och kunde trimma min lugg :) För nu ser jag verkligen för taskig ut alltså. USCH! Den är längre än längst.

Nu ska jag klä på plutt och sen blir det väl att vi traskar ut. Men först ett stopp i tvättstugan för att slänga allt i torkskåpet och torktumlaren!

Tiiiisdag morgon

Godmorgon.

Trött till tusen, det är vad jag är! Usch :( Emil vaknade tjugo över fem och då skulle vi minsann inte sova längre, så det var bara att gilla läget. Natten har varit sådär. Just efter jag hade gått och lagt mig så satte han igång. Jag han säkert gå upp 7 gånger på bara några minuter. Han gnällde och pep hela hela tiden :( Tror att han har/hade ont någonstans, det verkade som det? :/ Strax efter tolv så lyfte jag över han till våran säng, (vilket jag inte gillar eftersom han ska sova på mage, och helst av allt rulla runt) och då somnade han om ordentligt. Tror bara han vaknade en gång under natten.

Nu hör jag hur han står och gnäller. Ovanligt? Neeeej.  Idag blir det en lugn hemma dag för oss. Emils farmor skulle komma förbi, får se om hon fortfarande är sugen då Emil blivit sjuk. Men det tror jag nog att hon är, hehe ;)

Ska ta en gallskrikandes unge nu.

Jag gruvar mig!

Känns som att det här kommer bli en jobbig natt. Patrik ringde när jag var hos Jenny och sa att Emil var jättegrinig och jättetäppt i näsan, usch! :( For hem strax efter det och hittade Emil sovandes på Patrik i soffan, han hade tydligen blivit helt hysterisk :( Mammas plutt. Nu har jag iallafall lagt han i sin säng och gett han lite mer Nezeril. Hoppas det hjälper litegran iallafall, så svårt att ge när han BARA ligger på mage.. det går knappt att vända på honom, han stretar emot. Nåväl.. vi får se hur denna natt slutar.

Han iallafall vara hos Jenny i nästan 2 timmar :) Även Loke var väldigt hostig och hade svårt att sova. Jobbigt för dom små liven :( Men vi hade trevligt den lilla stund jag var där. Satt och surrade, drack cola och åt ost och kex! Smaskens :)

Nu ska jag snart göra natt, måste bara fixa mig först :)
Natti natti

Underbar dag.

Strax efter nio gick vi och hämtade bilen och sen brummade vi till Björx till Jenny, Loke och Dolly. Kan jag säga något annat än att hundarna var galna? HAHA! :) Det var i princip bus non stop i nästan 2 timmar, tokhundar :) Jenny bjöd mig och Emil på lunch, pannkaka, eller som andra säger, plättar ;) Riktigt gott var det, det tyckte både jag och Emil. Emil åt två pannkakor, duktiga killen :) Efter lunch knallade vi ut på en promenad, mötte upp Jonna och sen mötte vi upp Emelie.

Jag och Jenny tog nu inte världens längsta promenad för hundarna (iallafall lilla Dolly ;) var trötta. Jonna och Emelie knallade vidare och vi knatade tillbaka. Jag, Emil och Ebba tog bilen hem och Jenny och co gick hem. Både Ebba och Emil var helt slutkörda, haha :)

Sen dess har vi inte gjort mycket, enbart varit hemma och tagit det lungt. Iallafall jag och Ebba, Emil är lika galen som alltid :) Snart är det läggdags för Emil, om ca en timma. Han kommer nog somna på stört för han är redan trött, det märks. Han är grinig och klängig till och från. Usch så snorig han har blivit :( Det bara rinner hela hela tiden! Hoppas det går över fort. Men som jag sa tidigare idag, bättre han är sjuk nu så han förhoppnignsvis är frisk och kry då det är 1års kalas ;)

Ikväll tänkte jag fara till Jenny och umgås, hon är "ensam" hela kvällen så då passar jag på, hehe :)

Nu ska jag ta en grinig pojke. Och nej, inte Patrik, det är Emil :P

Ny vecka

Yes. Nu är det ny vecka. Till och med påskveckan är det. Emil får inget påskägg i år, för han förstår sig ändå inte på sånt ännu. Tur det ;)

Morgonen började halv sju. Skönt att Emil har börjat vakna den tiden nu. Peppar peppar! Bara därför kommer han vakna före fan imorgon, haha :) Han har då farit runt som en tornado som han alltid gör på morgonkvisten, busfröet :) Ätit frukost har vi också gjort så nu är magarna mätta och belåtna :)

Imorse blev jag på dåligt humör då jag märkte att Emil blivit snorig under natten! :( Tänkte att vi då inte kunde fara till Jenny och Loke. Men som tur var gick det bra för Loke är också snorig, haha! :) Då får dom snora ikapp istället ;) Våra snorkråkor.

Nej ni, om jag ska börja göra oss färdiga så vi kan gå och hämta bilen av Patrik. Då får sig Ebba en morgonpromenad också innan vi kommer fram till bus Dolly :) Och Emil får sova ett tag. Kan nog inte bli bättre?! ;) Justja, skulle ju sluta skriva nu ;)

Ha en bra dag.

Me like.

Gokväll.

Skippade tvättningen idag, orkade verkligen inte då Patrik inte var hemma. Jobbigt att släpa med Emil till tvättstugan hela tiden. Så jag bokade om tiden så jag kan tvätta på Tisdag eftermiddag. Det blir bra! :)

På morgonen blev det en snabb promenad med Emil och Ebbs så hon fick göra sina behov. Sen blev det mys här hemma och Emil fick sig lite lunch. Lyckades (är inte så duktig på det där med att damsuga, haha!) även ta fram damsugaren så nu är det rena och fina golv här :) Efter det knallade vi ut igen, men denna gång blev det en längre promenad. Var väl ute en timma ungefär? Jättehärligt var det, kanon! :)

När vi kom in så var klockan tre och Emil fick mellis, själv hade jag fortfarande en jäkla energi kvar så jag fortsatte att vara duktig och diskade undan all skit. Strax efter fyra gick vi till mamma och pappa där dom bjöd på middag. Patrik kom i tid så han fick också middag i magen! :)

Nu ikväll så fick Emil bada, alltid lika uppskattat. Anne kom efter ett tag för vi skulle och sola :) Så det var bara att dra på Emil pyjamas, ge han välling och sen lägga han. Han krånglade liiite ikväll.. men vara liite. Vi kom oss iväg strax efter sju iallafall. Riktigt skönt var det, jag skulle kunna sola hela tiden, haha! ;) Köpte med mig snask hem från Kioskpiraten som jag gottar i mig nu, mm :)

Blir nog en tidig kväll, känner mig rätt så sliten faktiskt.

Imorgon åker jag, Emil och Ebba mest troligt till Jenny, Loke och Dolly på förmiddagen. Jenny skulle bjuda på plättar till lunch! :) Smaskens! Sen tänkte vi även ta oss en promenad, förhoppningsvis så är det lika bra väder som idag. Om inte ännu bättre?! :)

På tal om Jenny så ska jag faktiskt ringa henne nu :)
Godnatt

11 månader

Idag blir min stora kille 11 månader! :) Som jag alltid har sagt, tiden går så sjukt fort. Men det är så roligt att se hans framsteg, nya saker händer varje dag :)

Igår började han klappa händerna för första gången :) Har försökt lära han det tidigare, men han ville inte. Men igår började han självmant, jättesöt och lycklig var han :) Nya ljud kommer det också ut från hans lilla mun mest hela tiden, han tror nog att han faktiskt kan prata, haha. Tyvärr så förstår ingen vad han säger ;) Om man frågar vart lampan är så pekar han upp i taket, och frågar man vart Ebba är så kollar han på henne och skrattar!! :) Men frågar man vart mamma eller pappa är, nä det kan han minsann inte, hah! :)

1 månad kvar och Emil blir ett helt jäkla år! Då blir det kalas för hela slanten :)
På tal om busen ska jag gå och kolla vad han gör, låter som att han leker i köket med vattenflaskan :)

Bjuder på några bilder, tagna för bara nån dag sen..







Finaste Ebba myser i solen! :)

Kuckelikuuu klockan är sju!

Idag har har jag fått mig lite "sovmorgon", även idag ville Emil kliva upp halv sju! :) Däremot har han vaknat några gånger inatt/tidigt imorse så det har varit liiiite besvärligt :/ Men det har gått iallafall, vad har man för val?

Gårkvällen spenderades med Anne. Vi kolla tv och käkade ostkrokar och gott&blandat, gott. Självklart blev det dricka till det också ;) Kom mig hem kring halv elva, ut med hunden, borsta tänderna och sen sova. Men inatt har jag sovit sjukt dåligt. För det första så har ju Emil vaknat ett x antal gånger, sen har jag även vaknat utan anledning och haft jättesvårt för att somna om! Skitjobbigt :( Kan ju även meddela att jag nästan sitter och sover just nu, hahah! Är sjukligt trött.. Men det går ju också över, sen nån gång.

Idag har jag tvättstugan. Tvätta upp alla kläder och handdukar, underbart! ;) Sen tänkte jag även ta och dammsuga lägenheten för det behövs! Verkligen! Så bye bye dammråttor ;)

Nu ska jag ta mig min morgonrök och sen vet jag inte. Det återstår att se.

Frisk luft!

Ja idag har vi då minsann fått i oss en hel del frisk luft :)

Halv tio knallade jag, Emil och Ebba ut.. Gick till gränderna och mötte upp Anne och Kevin. Knallade tillbaka till oss och dumpade av Ebba hemma och sen gick vi till Leos lekland! :) Både Emil och Kevin uppskattade det väldigt mycket, det syntes på dom! :) Jätteroligt var det. Vi åt lunch och lekte. Strax efter ett gick vi därifrån. Ebba var ju tvungen att gå ut igen så hämtade henne på en gång och följde med Anne och Kevin till dom, hämtade deras hundar och så gick vi runt gränderna. Dom gick hem sen och vi promenerade också hem! Klockan tre var vi innanför dörren och Emil fick mellis :)

Så dagen har inte spenderats hemma över huvudtaget men det har varit grymt trevligt och kul :) Brukar ju som inte hitta på så mycket på helgerna, blir lätt att vi bara är hemma då. Men nu har jag gjort nånting iallafall, och kul var det :) Tack för det trevliga sällskapet! ;)

Nu sitter jag här och nöter. Ebba sover tror jag? Och Emil kryper runt här nedanför mig och försöker få en massa uppmärksamhet, haha! ;) Han har ju lyckats stänga av datorn ett X antal gånger vilket har resulterat till en ond mamma! :P Men han är söt iallafall, som alltid :)

Ikväll kanske jag far förbi Anne, igen! Haha. Alltid trevligt med sällskap :)
Hej så länge!

Lördag.

Godmorgon.

Gårdagen var en bra dag, till en början..

Blev att fara på babysång med Jenny, Nathalie, Emelie och Pia plus alla barn såklart :) Efter det så blev det lunch/fika på M&P och ungarna fick roa sig med att krypa runt. Iallafall galna Emil, haha ;) Gick sedan på Vero Moda och hittade mig en kofta till extremt billig peng, endast 59 konor! Hel nöjd blev jag :) Sen tog vi bussen hem och knallade ut med Ebba på en promenad. Och då hade det tillochmed hunnit bli fint väder, kanon! :)

Från att vi kom hem från promenaden till kvällen då Emil gick och la sig var han helt jävla omöjlig! Så jäkla missnöjd unge. Ingenting var bra, han bara skrek och grinade om vartannat. Skitjobbig var han! :( Undrar varför han var så vrång? Tyvärr så fattar ju inte jag vad han vill eftersom han inte kan prata. Knas!

På kvällen for jag till Anne en sväng och hängde gäng. Efter nio då Joni kom hem från jobbet for jag och Anne till stan så hon kunde sola. Jag skippade det den här gången eftersom jag brände mig i Torsdags :( Så jag får vila ett tag.

Kom hem innan elva igen och då blev det sängen för min del.

Emil vaknade lite senare idag, halv sju :) Men han är fortfarande lika arg och sur som igår. Lite less!! Nåja, vi ska ta och äta frukost nu och hoppas han är på bättre humör sen :) IDag kanske det blir Leos med Anne och Kevin, och Emma om hon orkar kliva upp i tid ;)

Justja, ska ta och deklarera nu också medans jag kommer ihåg! :)
Hejdå.

Fredag.

Usch så jag är trött. Var inte alls länge sen som jag nästintill var pigg då vi klev upp. Men det verkar vara som bortblåst, nu är jag skita trött igen! Inge kul :(

Vad denna dag har att bjuda på har jag ingen som helst aning om. Antingen så ska vi promenera till Leos med Anne, Kevin och så ville Emma såklart följa med! ;) Beror på.. Annars så skulle Anne och Kevin in till stan så då kanske vi hakar på där. Vi får se, klockan är ju inte så mycket ännu ;)

Nu morgonröken och sen bus med lilleman! :)

Tröttare än tröttast

Så jävla trött jag är, känns att man kliver upp före fan! Egentligen borde jag gått och lagt mig för länge sen för att orka med, men som vanligt så fastnar man framför datorn eller tvn.

Blev en lugn och skön eftermiddag här hemma. Vi myste och busade! :) Innan jag (och Emma, hon följde också med :) skulle iväg och träna så fick Emil bada eftersom han hade kletat banan i hela håret som hade stelnat, haha! Nåja, jag fick iallafall testa på den nya badoljan jag köpt åt han (en rekomendation av Anne) och gud så underbar den var. Han blev inte ett dugg kletig efteråt, jättebra! :) Ska kolla om den hjälper mot hans torrfläckar, jag hoppas då det. Annars måste ju testa någoting annat för nu är Emil rödprickig på nästan hela benen :(

Blev att sola på Sun tan innan träningen, riktigt skönt var det :) Sen blev det Body pump för hela slanten. Snacka om att jag har klena armar, haha. Det är pi princip dom enda övningarna som vjag inte orkar göra allt på. Usch, nu måste jag få lite muskler på kroppen! :) Blev iallafall helt slut sen. Nu känner jag mig smal vilket jag alltid gör direkt efter jag tränar, haha! Synd att det inte syns bara ;)

Nä hörrni. Ska krypa till kojs nu, håller på att däcka. Spännande att se imorgon om jag fått mig nån träningsvärk. Jag tror det, men absolut inte lika mycket som förra gången.. förhoppningsvis! :)

Godnatt

Ändrade planer, som vanligt.

blev aldrig att promenera till Ida. Jag tror hon sover fortfarande, för hon har då inte hört av sig? En fågel viskade i mitt öra att det blev lite ölande igår, dagen till ära. Finns ju en möjlighet eftersom hon fortfarande sover, hihi :P Nåja, vi får väl ta det en annan dag..

Ringde Jenny strax före elva så hon och Dolly kom hit och promenerade med oss! :) Blev en sväng till storheden, handlade lite hit hem och en godisbit ;) Ebba och Dolly var helt galna, haha ;) Nu vet jag iallafall att Ebba inte kommer äta upp Dolly, haha :D När vi var in på Maxi så knöt vi fast hundarna brevid varandra.. och när vi hade betalat och var på väg ut så såg vi att Dolly stog och tuggade på Ebbas hals, hahahaha ;) Ebba brydde sig inte ett dugg, jättebra! :) Hade hon velat så hade hon lätt kunnat göra något dumt, men icke sa nicke! ;)

Kom oss hem för inte så länge sen. Jenny och Dolly for direkt för att hämta tok Loke på dagis och vi gick hem :) Har hunnit packa upp, surra i telefonen (som vanligt;) och nu nöter jag. Ebba sover och Emil far runt som en ligist, även det är som vanligt ;)

Ikväll ska jag och träna Body pump! Som jag har längtat :) Har bara varit på det en gång men nu äntligen blir det av igen :) Älskar när man blir helt slutkörd, då känner man att man verkligen HAR tränat :) Innan det ska jag och sola, hinner inte göra det efter så tar det innan. Det blir nog bra! :)

Nej ni. Nu har jag inte tid, ska ge Emil lite mellis och sen leka eller nå annat kul ;)

Torsdag.

Usch. Idag vaknade Emil redan klockan fem! :( Men jag fick han till att ligga i våran säng till halv sex, sen gick vi upp och han fick välling. Jag förstår inte.. Behöver inte barn mycket sömn? För Emil får då fan inte mycket sömn. Ibland sover han inte ens någonting på dagarna, som igår, och ändå så vaknar han klockan fem? Jag tycker att han åtminstone borde sova till sju, 12 timmar i sträck! Men men.. vissa barn är väl inte gjorda för att sova. Tyvärr, haha! :)

Just nu så sitter plutten nedanför mig på golvet och suger på en sladd. Säkert väldigt roligt ;)
Idag tänkte vi nog ta oss en promenad till Ida som fyllde år igår. Äta lite tårta och surra, så himla länge sen jag träffade henne nu! Dessvärre ser det inte ut att bli särskilt bra väder idag. Nåja, bara det inte tokregnar, annars går vi :)

Ska ta världens suraste Emil nu. Han är billig just nu, om någon vill ha ett barn? Han har skrikit och grinat sen igår, börjar bli måttligt less. Bara gnäll gnäll gnäll..

Ännu en fullspäckad dag!

Och jag älskar det! :) Trivs som fisken i vattnet av att hitta på saker. Jag blir direkt deprimerad, sur och grinig så fort jag sitter hemma en hel dag utan att göra någonting alls. Förutom promenader med hunden såklart :)

Vid halv två så skjutsade vi iväg Patrik och sen for jag och Emil till Maxi och handlade lite små saker som tandtråd, babyolja och så hittade jag en till present åt Jossan ;) Efter det så for vi direkt ut till Ersnäs för där hade vi bestämt en dejt med Moa och Acke för een promenad! Helt underbart skönt väder var det och riktigt kul att gå i Ersnäs, har i princip aldrig gjort det. Ebba och Acke fungerade jättebra tillsammans, jätteroligt att se :) Visst lät Ebba lite bitchig mot honom ibland, men tror ni han brydde sig? Haha, abslut inte, han försökte ändå busa hela hela tiden :)

Efter promenaden så gick jag, Emil och Ebba hem till Elina och Jossan (Moa kom också efter hon lämnat Acke hemma) för att umgås! Jossan fick sina presenter och så satt jag och Elina och surrade medans Emil och Jossan lekte. Hon är så duktig med småbarn, riktigt jäkla duktig! :) Till middag blev det korvstroganoff och ris.. Det var gott, även fast Elina råkade sätta lite mycket salt, haah ;P Efter ett tag dök även Suzie, Magnus och Rasmus upp så då blev det fika, gott :)

Vid sju tiden packade vi in oss i bilen och for hem. Både Emil och Ebba slocknade på direkten. Bägge två var nog helt slut efter dagens aktiviteter. Jag förstår att Emil var grymt trött, han sov ingenting under dagen. Min knasunge! ;)

Själv så tog jag tag i disken då jag kom hem. Fyfaan säger jag bara! Stog och diskade en timma för att det var så mycket disk. Har ju inte kunnat diska eftersom det var stock i diskhon.. och när dom väl kom och fixade det igår så hade jag verkligen inte tid till att diska. Puh! Men nu är det iallafall gjort :)

Ska slänga mig i soffan och slöa. Har inte blivit mycket sånt idag inte..
Godafton!

1 April

Precis, dagen man "får" luras, hehe ;) Men jag kommer inte lura någon om jag känner mig själv rätt.. jag kommer nog bli totalt jävla lurad själv, haha! Men det bjuder jag på ;D

Morgonen började klockan sex, som vanligt. Emil fick bada efter frukosten idag. Han brukar bada på kvällen men eftersom vi ska till Elina och Josephine i eftermiddag/kväll så hinns det inte med, så det fick bli nu istället. Huvudsaken är ju att han är ren! :) Emil somnade inte långt efter han hade badat så då passade jag på att duscha, så nu är jag också ren till ikväll :) Man måste ju vara fin om ska bort på kalas :)

Kommer bli pannkakor för mig till lunch. Vi åt det till middag igår så Emil får äta något annat idag, blir nog färdig mat för hans del. Sen efter vi skjutsat Patrik så åker jag och Emil och handlar lite för att sen ta en promenad med Ebba nånstans. Tänkte fara iväg nånstans och ta en promenad, så jäkla spyless på att gå här, plus att vi far till Ersnäs direkt efter promenaden så då kan vi passa på att gå på något nytt stället när vi ändå är i farten :)

Bjöd in mig själv på middag hos Elina och det gick bra, hahah! :) Så tråkigt att äta själv, och då kan vi åka dit tidigare än att bara sitta hemma, för hur kul är det på en skala?! Typ, skittråkigt.

Nä, ska ta och dra på mig nå kläder och fixa lite här nu.

Grattis till Ida som fyller 22 år idag!! :) Hoppas du får en kanonbra bra. Och nej, det är inget april skämt, hon fyller år idag!

RSS 2.0