Hej hej, hemskt mycket hej!

Jahapp, vad har jag gjort ihelgen då? Igår så var det en helt underbar dag faktiskt :) Dagen började med en promenad strax efter elva till Storheden med Ebbs och Tessan. Riktigt trevligt att umgås med Therese.. Vi gick dit, kikade lite på Lindex (Tessan handla med inte jag, tyvärr) och sen en fika ute i solen :) Kan ju tyvärr inte ta med mig Ebba in så vi offrade oss för hennes skull och satt ute. Blev lite små kyligt när man satt still, men de var det värt ;) Sen gick vi hem igen. Var väl hemma till tvp två ungefär, så tre timmar var vi ute. Ebba var gode nöjd!! ;)

Sen vid tre tiden så for jag och Patrik lite ärenden och även storhandlade, så nu lever vi som normala människor igen med mat i kylen och frysen :P Mumsigt värre!! Sen på kvällskvisten vid sju tiden så for jag till Emelie och umgicks med henne, Vilma och hundarna. Alltid lika trevligt! :) Stannade där hela kvällen och kom hem vid tolv ungefär. Så det var min Fredag det, helt bra dag! ;)

Idag så var ju ut med Emma och hundarna på förmiddagen på isen en sväng. Fast där blev vi inte långvariga eftersom det blåste så sjukt mycket! Ursch, det gillade vi inte. Kring ett tiden så for jag in till stan och mötte upp Emelie, Jenny plus barnen och vi knallade runt på stan en sväng och sen avslutade vi med en fika på Condis :) Smarrigt var det :)

Så jag är i princip nyss hemkommen, och nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Rastlös som jag är! Men man kanske ska ta det lugnt ett litet tag och sen knalla ut med Ebbs en sväng. Om jag orkar, känner mig riktigt slö idag också. Men vi ser ju vad dagen/kvällen har att erbjuda. Ikväll vette tusan vad jag ska göra, men det visar sig. Kanske bara blir att vara hemma, har ingen aning.

Så det var min helg, än så länge. Imorgon är det jobb igen! Den här veckan måste gå snabbt! och så är det bara!

Snart är klockan nio

VIlket innebär att jag får åka hem och ha helg!! Wihoo ;)

Tyvärr är jag bara ledig två dagar, men sen jobbar jag endast 5 dagar i rad och sen så blir man såkallat långledig! ;) Fatta att jag längar. Då kan jag strosa på hemma och pyssla. Vara ute med Ebba på sköna promenader för snart (förhoppningsvis) så går vi mot varmare tider. Och såklart umgås med folk på kvällarna då alla har tid, vilket jag aldrig har haft! :( Men nu blir det ändring på det :)

På tal om varmare tider så längtar jag sjukt mycket efter sommaren. Nu är jag verkligen less på all denna snö. (inte för att vi har så jättemycket snö) Så jag hoppas det tinar mycket och fort i April :) Tänk vad skönt att slippa vinterjackan och bara knalla runt i linne och kjol eller någe liknande? Lovely ;)

Ska sluta skriva så mycket svammel nu, har ju fan aldrig nå vettigt att skriva. Händer tyvärr inge intressant i mitt tråkiga liv. Men ni får gotta er i det lilla jag har att skriva, haha!

Puss och kram!

Slutkörd!

Idag har Lisa städat! Trodde inte jag skulle få det gjort imorse eftersom jag mådde som en kratta. Täppt i näsan och frusen. Men jag tog mig i kragen och fick mig nå konstigt städryck.

Klev upp halv tio, skönt som fan att ligga i sängen lite längre än vanligtvis :) Rastade av Ebbs en snabbis och sen for vi på Rimi och handlade frukost. Mmm.. det var gott! ;) Efter våra bästa år så började jag med min storstädning. Jag diskade, damtorkade och städade badrummet. Så nu skiner badrummet jättefint! :) När jag kommit så långt så var klockan tio över tolv, så då tog vi bilen till mamma och pappa och gick därifrån till Storsand. Det gillade Ebba. Vi knatade runt där i djupsnön (ångrar starkt vägarna jag gick, helt död efteråt) i ca 45 minuter. Sen fick det räcka! Då gick vi och hämtade bilen, for hem, jag damsög och skurade lägenheten, sen duschen, och nu sitter jag här! Puuh, har varit en jobbig dag. Det tar på krafterna att städa kan jag lova! Men nu är det överstökat iallafall ;)

Känner mig faktiskt lite stressad. Sitter endast i handduk och jag måste klä på mig, bädda sängen, koka mina nudlar och äta dom. Sen ska jag och jobba! Och klockan börjar bli mycket. Men jag orkar fan inte stressa nå mer idag, så jag skiter i det! Haha :)

Jahapp. Det var min dag det. Kanske inte så händelserik, men den var nödvändig om inte annat! :) Så jäkla skönt när hela lägenheten är nystädad. Det luktar gott och så känns det mycket fräschare!! Plus att jag nu även har en trött hund som sover, också förbannat skönt. Då vet man att hon är lite aktiverad iallafall och inte så tossig ;) Nu blir Patrik nöjd, haha!

Ska fixa klart allt nu.

Snart helg! ;)

Trött

Jag är så sjukt trött!

Och ändå så har jag inte jobbat så länge heller. Hade utbildning från 16.15 till 18.15 så började ringa 18.30. Men jag är redan spyless och supertrött. Sjukt jobbigt! :/ Aja, snart rast, och sen är det hemgång. Ska bli skönt.

Utbildningen var Säljmetodik, steg 1. Rätt intressant faktiskt. Fast resterande steg (Finns upp till steg 4) kommer ju inte jag kunna gå på eftersom jag slutar om typ en vecka! ;) Men det hade varit kul och intressant om jag nu hade varit kvar. Skönt att göra nå annat än att ringa, hehe! :D

Snart ska vi ha pausgympa, skitkul!  Poppa musik och göra roliga rörelser.. Mycket roligare än att ringa! ;P

Jajja. Vi hörs!


Long time ago!

Så var det Onsdag. Dagarna går fort, precis så som jag vill att det ska vara! :) Snart är det helg igen, underbart!

Behöver nog inte skriva vad jag gjorde imorse? Mitt liv och mina dagar (Iallafall vardagarna) är så enformiga så alla vet redan vad jag gör, haha! ;) Jag behöver ju egentligen inte uppdatera här.. Räcker med att jag skulle göra det en gång i veckan :D Men jag gör det iallafall, så jag har nånting att göra.

Den här dagen har iallafall sett lite annorlunda ut. Har faktiskt varit och promenerat med Tessan och Kamlund idag. Av en ren slump så skrev jag till Tessan på msn och hon sa då att dom skulle ut och gå, och självklart så ville jag och Ebbs hänga på! :) Såååå länge sen jag träffade dom, så det var riktigt trevligt :) Vi kom oss ut vid elva tiden och gick mot Sunderby hållet för att sen gå vid vattnet, förbi Tomholmen och allt det dära, ni vet!

När dom sedan svängde av mot gränderna så kom jag på att jag och Ebba skulle fortsätta gå mot mamma eftersom jag var tvungen att hämta bilen där idag. Så då knatade vi dit. Så idag blev det en lång och skön promenad, vi kom oss in halv ett, så 1½ timma var vi ute. Riktigt härligt var det!! :) Strax innan ett kom mamma också hem så då hade jag någon att prata med. Hon gjorde jordgubbs milkshake åt oss. Såååå jäkla gott alltså!! :) Och nu för ett tag sen så kom vi hem. Ska bara slappa nu innan jobbet.. Känner att promenaden tog på krafterna, puuh.

Ha en underbar dag!


Solen skiner, kan de bli bättre?!

Nyss hemkommen från en promenad med Ebbs. Tog våran dagliga promenad till mamma och pappa där jag åt lite havrefras och mackor. Gott! ;) Rätt skönt att gå dit för då har jag åtminstone ett mål. Hatar att bara gå och inte veta vars jag ska. Också blir det en lagomt lång promenad också fram och tillbaka. Ebba får ju även springa lös rätt mycket, vi kastar snöklimpar och pinnar. Det uppskattas, de kan jag lova! ;) Och vilket  u n d e r b a r t  väder vi har idag! Kan det bli bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det! Kanoners!! ;)

Annars har det inte hänt mycket alls. Innan promenaden så åt jag frukost (inte Ebba, hon har slutat äta nu igen på morgonen, aja, hon får skylla sig själv att hon är hungrig då!) och nötte dator. Sen han jag även med att diska upp all disk och packa upp all tvätt. Så nu är det fixat! :) På Torsdag så tänkte jag ta mig en städning av lägenheten. Kände inte att jag orkade med det idag, och inte imorgon heller för den den, så tar det på Torsdag. Då är det fint inför helgen, för då orkar jag absolut inte städa! :)

Kan även påpeka att jag är inne i v33 (32+3) nu. Nu går tiden så sjukt fort, så den kan till och med få sakta ner lite nu, haha! :) 9 månader kändes som en evighet i början, men nu är det fan inte länge kvar alltså. Börjar bli lite smått nervös. Inte just för förlossningen utan för allt, att det bara är så nära. Lite läskigt faktiskt! Men ändå riktigt spännande och kul :) Och nu är det inte alltför mycket kvar att handla, så det är ju tur det! :)

Nu ska jag sluta skriva och lägga mig i soffan och vila ett tag innan jag ska brumma vidare till jobbet.
Ha en kanon dag i det fina vädret!! ;)

image38
v33 (32+3) Inte så stor ändå..

Måndag? Söndag? What?

Måndag idag. Egentligen är det ju som en Söndag. Fast det är ju ändå Måndag. Okej? :) Snurrigt värre!

Sitter på jobbet för tillfället. Dagen har varit väldigt seg, fast ändå så har det gått någorlunda fort hittills. Konstigt det dära. Aja, inte alltför länge kvar innan jag slutar, lite mer än en timma kvar. Men snart har vi sista rasten, slött! :)

Dagen har varit väldigt lugn. Slappat hemma som jag alltid gör nu för tiden :) Har även hunnit med att tvätta upp tvätten vi hade. Gick väldigt fort eftersom det var så pass lite tvätt, men nu har jag fått det bortstökat iallafall. Skönt! Sen där vid tolv tiden så for jag, Patrik och Ebba till Karlshäll så Ebba fick springa lite. Hoppade runt som en jojo i djupsnön, ser riktigt mysigt ut!! ;D

Och sen har jag inte hunnit med nå mer än så.

Hoppas den här veckan går fort, men det tror jag nog. Är ju bara tre dagar till att jobba och sen helg igen. Känns bra! :) Har även nedräkning tills jag ska på IKEA! Det blir om cirka två-tre veckor. Jag har fått med mig Malin så vi ska dit och handla lite. Även Emelie var sugen på att följa så vi ser ju hur hon gör! :) Vi ska även äta på Frasses i Haparanda, Malin sa att det är jättegott där. Och då måste jag ju såklart testa det ;) Mmm.. Mat! Är faktiskt hungrig redan nu, men måste vänta tills jag kommer mig hem. Typiskt!

Nåväl, ska väl fortsätta lite här. Har varit inne på IKEAS hemsida och skrivit upp allt jag ska handla och vad det kostar, så jag har haft nånting att göra. Undra vad jag ska sysselsätta mig med nu då? :) Nu när det är klart. Kanske ringa?! :P

Puss och Kram!

Kort inlägg idag!

Tänkte bara dra en snabb bloggning nu såhär innan middagen.

Igår hände inte mycket. Tog en promenad med Ida och hundarna och pratade om allt och inget som man typ alltid gör! :) Var även på middag hos mamma och pappa. Var faktiskt inge gott, haha! Inte ofta jag säger så men dom provade något nytt, och det var ingen hit för varken mig eller Patrik. Aja, då har man fått prova på lamm stek! Sen vid sju tiden så kom Emelie och Vilma förbi och var lite sociala med mig och Ebba. Dom stannade till nio, och efter det så låg jag bara i soffan och slöade. Tänkte ta mig en långpromenad med Ebbs där vid halv elva för att ha nånting att göra, men hon var ju hur tråkig som helst! Ville inte ens gå, så de blev en kort sväng.

Idag har jag inte heller gjort alltför mycket. For till mamma och pappa på förmiddagen och åt lite tårta. Fanns kvar från igår och jag var så sjukt sugen, hehe! ;D Sen efter det så for jag och Patrik till Sunderbyn och hämtade våran kära Audi som nu äntligen är fixad. Skönt att ha tillbaka bilen igen!! :) Sen vid halv tre - tre tiden så gick jag och Ida en promenad med hundarna. Riktigt skönt ute. Lite kallt, men vi överlevde! ;) Träffade en jättegrov amstaff hane när vi var på väg hem. Sjukt stort huvud hade han!! Men jisses så fin :) Både Ebba och Akela tyckte han var jätteintressant och rolig, så självklart fick dom hälsa :)

Och nu har jag bara legat i soffan och slöat och sett en film. Eller ja, den är väl inte slut ännu, orkar bara inte titta, haha! :) Håller även på med middagen, kyckling i kokosmjölk och ris. Super smarrigt!! Sen så blir det att fara till Emelie, Alex och Vilma och hälsa på. Alex hade köpt ett x-box så självklart ville Patrik följa med, haha! :P Det blir säkert trevligt :)

Blev inget kort inlägg som jag tänkt mig.. Nåja, skit samma! ;)

Tänkte även säga att den här ledigheten som jag haft från jobbet har rent utav sprungit förbi mig känns det som! Fast jag har ju iofs gjort nånting alla dagarna och inte bara suttit hemma. Men det har gått sjukt fort! Kan ju även påpeka att det ruskigt skönt att vara ledig idag, just för att det är Söndag. Har i princip aldrig varit ledig en Söndag! Förutom kring julafton och röda dagar såklart..

Imorgon börjar verkligheten för mig igen. Inte för alla, men för mig iallafall. Men jag hänger inte läpp för det, för nu har jag endast två veckor kvar att jobba. Och det är lika med 9 arbetsdagar! Sen blir jag långledig ;)

Nu äta, hejdå.


Hundslagsmål och födelsedagsbarn!

Igår var det en lugn och skön dag. Satt i princip bara hemma hela dagen lång. Tog mig en dusch där vid fyra tiden och strax efter det så ringde Emelie och frågade om vi skulle ta en promenad med hundarna. Och jag sa ju då självklart ja, hur kan man motstå det? :) Den här gången var det Rex som fick följa. Var länge sen sist han fick träffa Ebba.

När vi gått ett tag så bestämde vi oss för att släppa dom på isen så dom fick springa av sig all energi som dom hade. Gick jättebra dom första 3 minutrarna, men sen rök dom ihop!! :( Både jag och Emelie var hur shockade som helst eftersom det aldrig någonsin varit problem mellan dom. Dom har inte ens visat någon tendens att vara sura på varandra. Dom fick väl helt enkelt någon fläng bara! Som tur är så var dom inte alls sura på varandra efteråt, Ebba ville fortfarande leka, men Rex var inte riktigt sugen på de, och de kan väj jag förstå! Nåväl, allting slutade bra, ingen av dom fick stora skador, endast små sår. Rex fick ett bitmärke i kinden! :( Vi gick iallafall hem till mig och tvättade de små såren, och då var dom som vanliga igen. Stog och slickade på varandra. Konstiga! ;)

Emelie och Rex for hem där vid kvart över sex, halv sju tiden. Och kort efter det (kring halv åtta-åtta) så for jag till henne! Vi åt kycklingsallad och sen en massa godis! Det var riktigt gott :) Sjukt kul att umgås med Emelie, och nu har de blivit två kvällar i rad! Fattar inte vad vi pratar om, men vi pratar då konstant iallafall :) Niiiice. For hem strax efter elva.

Idag fyller lillebror år!! Han blir myndig, hela 18år. Fatta vad fort tiden går! Helt sjukt! Känns som att han är en liten plutt fortfarande, haha! :D Ska iallafall dit och käka middag, tårta och såklart påskägg ska vi få! (Lisa har tvingat sin mamma att köpa det;) Haha! Det blir nog trevligt. Däremot så har jag inge paket åt han, men de kan han få sen. Han har ingen rik syster, tyvärr! :P

Annars idag händer inte så mycket. Patrik och Ebba for nyss till måttsund, skulle ut till stugan en sväng. Tänkte först följa med, men då började han stressa mig så mycket och sa att vi måste åka nu! Så då sket jag i det.. Har inte ens hunnit äta frukost. Och då blir jag bara grinig. Inte trevligt.

Nä, ska ta mig frukost i magen och sen inte göra nånting alls tror jag. Plocka undan lite här hemma, ser ut som ett bombnedslag! Glad påsk!! ;)

Gårdagens/nattens inlägg!

Den här dagen har varit hur bra som helst! Har haft nånting att göra hela tiden :)

Morgonen började som vanligt med att rasta hunden och nöta lite dator. Vid halv elva-elva tiden så kom Jenny, Loke och Dpuglas och hämtade upp mig och Ebbs. Vi for även och hämtade Emma och Foxy, och drog vidare till Rutvik där Marie, Lycka, Emelie, Vilma och Magic väntade på oss! :)

Kul att låta Ebba träffa Magic vilket hon aldrig gjort förr, och det gick ju så bra! Inte för att jag trodde nå annat heller, men iallafall :) Blev inte sådär jättemycket bus med han men dom fick iallafall hälsa och så :P Så de första vi gjorde var att ta oss en promenad allihopa så hundarna fick aktiveras lite. Riktigt trevligt!! :) Efter promenaden så gick vi alla in till Marie och fikade mackor, juice, the med mera.. Marie hade köpt sjukt gott bröd på marknaden! Mmmm säger jag bara ;)

Vi kom nog oss hem till ungefär halv två tror jag och då gick Ebba och la sig. Själv satte jag mig framför tvn och tog det lugnt. Sen vid halv tre brummade jag in till stan och köpte mig en skötväska, så nu har man en sak mindre att tänka på! :) Efter det så kom jag hem men här var det inge roligt, jag var så rastlös, så då gick jag upp till Ida en sväng och hälsade på. Det var som trevligt, var ett tag sen jag pratade med henne.

Vid kvart i fem - fem tiden så gick jag, Ida och hundarna på en promenad, var så himla fint väder och solen lyste fortfarande! Myspys! ;) Det måste vi göra oftare så hundarna socialiserar sig mer med varandra! :)

Direkt när vi kommit in så for jag iväg igen, denna gång förbi bolaget (Nej, det var inte till mig!) och sen lyxade jag till det så tog med mig MAX mat hem! Hehe ;D Direkt efter maten skjutsade jag och Ebba Patrik till Hertsön och sen hem igen. Men här hemma blev jag minsann inte länge. Tog en kort promenix med Ebba, lämnade henne hemma och for vidare till Emelie! :) Och där har jag spenderat kvällen enda fram till kvart över elva då jag hämtade Patrik och vi for hem! Riktigt trevlig kväll må jag säga, det måste vi göra om igen! ;D Vi har alltid så mycket att prata om, jag fattar inte vars allt kommer ifrån? Haha! :) Vi han även gå igenom Vilmas bebiskläder som hon såklart vuxit ur, eftersom hon inte är nån liten bebis längre. Hon är ju numera stora tjejen ju! :) Så jag fick med mig en hel kartong med bebiskläder hem :) Det är ju som kul att låna! :)

Nä, nu ska jag kila vidare, tror nästan att jag ska gå och lägga mig. Eller, ska vänta på att Patrik somnat först, för han är så rund under fötterna!! Haha :P

Godnatt gott folk!

Auktion!

Japp. Vi har haft auktion på jobbet nu mellan 19-20. Har haft en tävling i två veckor så vi har fått samla "pengar" för varje order vi tagit. Rätt kul faktiskt! :)

Jag hade väldigt lite pengar, endast 1500 kronor, men jag fick mig iallafall bajspåsar till Ebba, med döskallar på, haha! :) Och en Snickers, den var god! :)

Sen så var dom så söta och hade tänkt på mig så dom auktionerade ut en söt bebismössa med Nalle Puh på! Fast Lisa la ett högre bud på den än vad jag gjorde så hon fick den. Däremot var hon så himla gooo så hon köpte ju den till mig! Eftersom jag inte hade så mycket pengar att buda med. Tack söto!! :D Så nu har man en sak mindre att köpa. Haha! ;) Nä, nog blir det en till mössa, man måste ju kunna variera lite. Beroende på vad den lille har för kläder på sig! Blått passar ju inte till allt, kräsen som jag är :D

Det var allt jag tänkte skriva nu. Strax hemgång!! ;)

Om jag inte uppdaterar på någon dag (vet inte hur det blir, om jag kommer ihåg) så säger jag det nu, GLAD PÅSK!!! :)

ONSDAG

Min efterlängtade Onsdag har kommit nu!! :) Så när klockan slår prick nio så går jag på helg, enda fram tills på Måndag!! Livet kan inte bli bättre för tillfället.. Eller jo, det kan de. Men de vill jag inte gå in på här! :P

Dagen har sett ut som vilken annan dag i princip. Tog min och Ebbas dagliga promenad till mamma på förmiddagen. Tog ungefär en timma att gå dit eftersom vi gick en annorlunda väg och såklart på isen i det soliga och fina vädret! Det uppskattade Ebba då hon fick springa fritt :) Däremot varade inte hennes glädjehopp så länge eftersom hon ibland (oftast nuför tiden) stänger av sin hörsel och inte lyssnar ett skvatt på vad jag säger. Så då blev det koppel igen! Men sen såg hon glad och snäll ut så då fick hon springa till huset utan koppel. Haha! :)

Mamma var snäll och söt så hon ställde sig och gräddade pannkakor så jag skulle få lite mat i magen. Just för att jag äter så dåligt numer. Får ju inte i mig nånting! :( Så de var gott med lite pannkakor och hallonsylt ;) Ebba fick slicka tallriken efteråt, de tyckte hon minsann om! ;D Efter det så åt vi efterrätt, Daimtårta. Ruskigt gott!!

Medans jag åt så hade vi altandörren öppen och det tyckte Ebba var jättekul, för då kunde hon springa ut & in och hoppa i djupsnön på baksidan. Så lite extra aktivering blev det också! Strax efter halv två så tog vi bilen hem (Nej jag var inte slö, var tvungen att ha en bil till jobbet idag:) och då vi kom hem så la vi oss båda två i soffan och vilade. Det var skönt! :)

Nu ska jag fortsätta jobba. Snart helg, wihoo!!

Pest och pina!

Tisdag idag. Snart är det Onsdag. Och det innebär att det snart är helg. Går det att längta mer än vad jag gör? Tror fan inte att det gör det..

Dagen började riktigt dåligt. Var sjukt hungrig imorse. Så hungrig att jag inte kunde äta nånting för att jag mådde så illa. Så satt i soffan hur länge som helst och försökte trycka i mig rostade mackor. Vilket slutade med att jag slängde den sista i soporna. (Gjorde mig bara två mackor)

Efter våra bästa år (jag vet, kärringvarning, men bra morgonprogram till frukosten!;) så drog jag på mig ytterkläderna och jag och Ebba tog bilen till mamma. Där kunde jag äta en macka med smör och lite flingor, så då blev jag iallafall lite mätt i magen! :) Sen traskade jag och Ebba till storsand och promenerade runt där i hundspåret.  Ganska tufft enligt mig att dom har hundspår på storsand, och där är det förbjudet för skotrar att köra, HAHA! ;D

När vi väl är där och jag släpper lös Ebba så springer hon en bit och sen stelnar hon till. Jahapp, då kom det andra lösa hundar! Två stora hundar kom i full karriär mot vårat håll. Min första tanke var att de kommer bli bråk eftersom Ebbs varit så grinig på senaste tiden, fast å andra sidan så visste jag inte vad det var för kön på hundarna. Hon är ju bara smågrinig mot tikar. Men det gick bra, Ebba blev rädd. De första hon gör är att resa ragg, sätta svansen mellan benen och springer mot mig. Duktiga tjej!! :) Däremot så stannar hon inte vid mig utan fortsätter framåt eftersom hon har en stor svart hund i rumpan, haha, men sen kallar ägaren in sina hundar och jag tar fast Ebba. Allt gick bra, dom verkade vara hur snälla som helst. Tur det! :D

När vi kom tillbaka till mamma igen så trodde jag att jag skulle dö! Hade så sjukt ont i magen så visste inte vars jag skulle ta vägen! :( Som tur var så gick det över när jag kommit hem så jag orkade iallafall ta mig till jobbet. Tur det!

Nu ska jag jobba vidare. Har faktiskt lyckats ta två orders på det här konstiga projektet. Så helt värdelös är jag ju ändå inte, hah! ;)

Snart är denna dag slut

Skönt som fan ska det bli att få åka hem. Har varit spyless idag. Har fått byta projekt vilket jag absolut inte ville. Men jag var tvungen! Skitprojekt, det är vad dehär nya är!! :( Nåväl, bara gilla läget. Ska ändå sluta snart, haha.. Går iallafall inge bra alls idag, men jag skyller på att det är första dagen med det här nya. Tss! ;)

Dagen har annars varit slapp. Var uppe innan tuppen första svängen jag vaknade. Skjutsade nämligen Patrik till jobbet kvart över sex. Ooooh vad hemskt det var, förstår inte hur man kan ha ett dagjobb, haha!! ;D När jag kom hem så gick jag och la mig i sängen igen och myste på med Ebba. Somnade om efter många vändningar, för att sedan vakna klockan nio och då klev jag upp. Rastade Ebba, åt frukost och for sedan till barnmorskan där jag hade tid klockan tio.

Hos barnmorskan gick allting bra. Hjärtljuden låg fortfarande på 140, så det var bra :) SF-måttet låg numer på 29 cm. Har endast växt 1 cm på tre veckor. Men hon sa att det var normalt, så jag får väl tro hennes ord! :) Tyckte bara att det lät väldigt lite. Men men..

Efter det for jag hem och slöade lite. Vid tjugo i tolv tiden så knallade jag och Ebbs till pappa. Åt lite flingor som vanligt för att sen fika bullar med pappa som han var och köpte på Statoil. Dom var torra, men goda iallafall!! ;) Strax efter ett så började vi knalla hemmåt.. Vid Marieberg så träffade vi Emma och Foxy så surrade lite med dom, och sen vidare hem. En mysig dag idag :)

Och snart äntligen är denna dag över. Längtar som fan till Onsdag kväll klockan nio, för då får jag helg. En lång helg också! Wihoo ;)

På tal om nå helt annat.. På Fredag ska vi bogsera iväg bilen så den ska fixas. Förhoppningsvis är den klart efter helgen så den går att använda. Då blir livet normalt igen! Får hoppas det inte blir alltför dyrt bara :/

Nä, nu ska jag ringa nått samtal till och sen åka hem i den konstiga bilen.
På återseende!

Mat i magen

Nu har jag fått äta middag, så nu mår jag bättre.

Dagen har varit rätt okej än så länge. Men det är nu på eftermiddagen man får alla sura kunder just för att alla äter middag och såklart för att det är Söndag. Men jag tar det med en nypa salt. Orkar inte hänga upp mig på det. Kämpar vidare och räknar ner timmarna tills jag får åka hem. Ska bli så skönt!! Nästa Söndag så är jag ledig eftersom det är påsk, och efter det så jobbar jag endast en söndag till, sen slutar jag. U n d e r b a r t !!

Kan faktiskt inte föreställa mig hur skönt de kommer bli att slippa åka till det här bygget nån fler gång sen! Fast å andra sidan så kommer jag ändå sakna det iallafall, på ett konstigt sätt. Kanske har att göra med alla fina människor jag lärt känna. Men vissa kommer jag ju iallafall hålla kontakten med, det känns bra! ;)

Jahapp, då var middagsrasten slut. Jag ska väl fortsätta terrorisera folk nu :P

By the way, är på bättre humör nu också!

Ett försök till att orka med..

Helgen började bra.

Fredagsförmiddagen tog jag och Ebba bilen till mamma och pappa för att lämna den där. (Hade haft passaten under veckan) Så när vi lämnat den så gick vi till Suzie och hälsade på ett litet tag. Prata på om allt och inget, det var trevligt! :) Stannade inte sådär superlänge utan traskade hem strax efter tolv snåret nån gång. Ebba var som sagt konstig som jag redan skrivit. Inte inomhus, men utomhus.. Fick i princip släpa med henne hem. Men vi tog oss hem iallafall :)

Patrik slutade jobbet halv två, så då kom han hem och vi for iväg på lite ärenden.

Vet inte riktigt när vi kom hem men då vi tagit oss hem så började vi fixa käk. Hade köpt en färdiggrillad kyckling, så vi gjorde ris till det med currysås till. Det var riktigt gott! :) Vid sex-halv sju tiden skjutsade jag Patrik till Daniel och sen for jag vidare till Emelie och hängde med henne, Jenny, barnen och hundarna. Det var länge sen sist vi satt och surrade, så det var super trevligt!! :) Blev inte sådär jättelångvarig, for och hämtade Patrik vid tjugo över tio tiden och sen for vi hem. Så det var en lugn och skön fredag! :)

Lördagen kom.. Och det första vi gjorde på förmiddagen var att åka till mamma för Patrik skulle fixa bilen våran. Det behövdes endast bytas en packning, så vi trodde de skulle gå snabbt och smärtfritt. Se så fel vi hade!! :( Patrik höll på hur länge som helst för packningen tjorvade.. Sen efter mycket svärande så fick han äntligen dit den, yes! Då var de bara att skruva fast bulten. Och när han väl gör det så går den av!!! Då var det kört.. Nu måste vi lös med hela motorn för att fixa det. Så nu har vi ingen bil som fungerar! :( Ska lämna den till en kille som kan fixa det där, men vi vet bara inte när han har tid..

Så himla less! Hur mycket probem har inte vi haft det på senaste tiden? Trodde inte det kunde bli värre än vad det redan var, men det kunde de fan! :( Och nu när båda jobbar så behöver vi ju två bilar. Och de har ju gått bra för vi får ha en utav mamma och pappas bilar. Men vi kan ju inte ha båda deras bilar! Typiskt! Aja, de här löser vi nog, men jag är jävligt less på motgångar just nu..

När vi väl har tagit oss ett steg framåt, så faller vi alltid två steg bakåt, varför?!!

Nåväl, har iallafall tagit mig till jobbet idag. Så de är ju ett steg i rätt riktning. Och dåligt går det här också. Men vad ska jag förvänta mig, hallå, det är ju faktiskt Söndag!

Ska sluta sura och ringa nått samtal till innan rasten klockan två. Hoppas ni andra haft en bra helg iallafall.


Hunden är knäpp

Ebba är knäpp. Vill typ inte gå, måste släpa med henne! Också lyssnar hon i princip ingenting på det jag säger när hon är lös. Så nu är hon kopplad hela tiden! Hon är sur på mig, haha! Men så blir det när man inte lyssnar.

Sen så vägrade hon bajsa på promenaden också. Såg att hon var riktigt skitnödig, men nej! Så då får hon skylla sig själv. Då får hon allt hålla sig till nästa sväng! Rätt åt dig skithund!

Det var bara de jag ville skriva, att hunden blivt knäpp. Kanske har att göra med att hon är på väg in i löpet? Aja, vi ser ju om inte annat.

Ha en bra helg!

Puuuh

Oj så trött jag är. Kom just in från en lååååång promenad med Ebba gumman!

Började våran vandring här hemifrån, lekte lite och sådär. Sen när vi var vid Marieberg så knackade vi på hos Suzie och stod och pratade med henne några minuter på hennes altan. Sen gick vi vidare till huset där endast bror var hemma. Tog en liten paus och åt lite flingor med mjölk. Ovanligt va? ;) Sen knatade vi på mot Storsand så Ebba fick springa lite till, och så gick vi hem. Sjukt trött är jag!! Har varit borta ett tag ändå, vi började våran vandring vid tjugo-kvart i tolv, och vi kom in nu kvart i två. Men skönt var det! :)

Det var de jag ville skriva, haha! Alltså hur duktig jag varit! Pluspoäng till Lisa, hah!

Kanoners!!

Äntligen Torsdag!! Hoppas bara att denna dag går fort. Iallafall ikväll på jobbet, för sen har jag helg i två dagar! Ska bli så sjukt skönt :)

Klockan är bara barnet så har inte hunnit göra nånting idag än så länge, känner mig lite slö.. Har iallafall varit ut med Ebbs en snabbis imorse så hon fick göra sina behov, men ska ta en längre sväng nu snart. Då blir hon glad! :)

Vet inte vad det är för fel på mig idag, men jag är sjuuukt trött!! Känns som att jag kommer somna här sittandes snart. Kanske möjligtvis borde ta mig ut så jag får lite frisk luft och piggnar till. Jo, jag tror att det är de som behövs. Ska ta mig i kragen och röra arslet ut! Ska bara skriva färdigt först :)

Måste även påminna mig själv om att jag ska hämta ut ett arbetsgivarintyg från jobbet så jag kan skicka det till försäkringskassan. Så dom vet vad jag ska ha för föräldrapenning. Vill inte skicka in mitt arbetsgivarintyg, har jobbat så lite så kommer inte få en endaste liten krona känns det som. Faan!! :( Tur att Patrik fått jobb nu, för då överlever vi åtminstone. Äh, orkar inte hänga upp mig på pengar heller. För då går man in i väggen! Bara man kan betala räkningarna och har mat, då är jag nöjd.

Nusåå, då har jag kladdat färdigt. Hörs!

Vi ses på Fredag

Det var de jag sa åt Patrik i Söndags kväll. Låter dumt, jag vet, men det stämmer ju faktiskt. Han åker och jobbar på morgonen och jag far vid halv fyra. Sen när jag kommer hem från jobbet så går han och lägger sig, om han inte redan gjort de innan jag kommer hem. Så vi ses ingenting alls! Det är ju som lite småtrist :( Hinner inte prata med varandra heller förutom en liten sväng i telefonen då han slutat jobba och jag är på väg till jobbet. Men å andra sidan så blir det kanske roligare på Fredag då vi hinner umgås iallafall. Då får jag mysa med min favorit! :D

Denna dag har jag varit duktig och städat! Skitnöjd ;) Började efter frukosten med att diska och damtorka och byta sängkläder. Sen for jag en sväng med Ebba till Karshäll och promenerade. Eller, hon sprang och kastade sig i snöhögar och jag gick på sidan om och kastade snöbollar åt henne. Ebbas favorit sysselsättning!! ;) Så idag blev det ingen långpromenad som vi tog igår och förrgår, jag var för trött och slö. Men hon fick springa av sig lite iallafall. Sen när vi lekt klart så for jag på Ica Maxi och handlade lite bröd och dylikt. Frukost you know! Och såklart så kunde ju inte Lisa motstå lösgodiset när jag råååkade gå förbi den hyllan, haha! ;D

Efter jag handlat så for vi hem och jag fortsatte min städning. Inte för att det var mycket kvar, endast att damsuga. Så nu är det gjort, och nu har jag precis kommit ut från duschen. Skönt som fan att duscha när man tagit en städning, jag blir så andfådd och svettig, haha!! Ska väl dra på mig nå kläder nu och värma lite mat. Var slö och köpte en färdigrätt. Var ju tvungen att hinna städa klart, annars får jag panik om det skulle vara kvar nånting att göra.

Justja, ska ju även och jobba snart. Glömde jag nämna den roliga nyheten?!



Tisdag

Slapp dag idag också. Jag gör ju för fan ingenting på dagarna, förutom att promenera med hunden såklart! Men rätt skönt att slappa. Dagarna går relativt fort också. Hoppas den här jobbveckan går fort förbi, hade varit guld värt! :)

Idag tog vi också en promenad till mamma och pappa. Lagomt långt när man går fram och tillbaka. Hur långt kan det vara? Kanske 5 km fram och tillbaka? Ebba blir lagomt trött :) Plus att hon busat med pappa idag, så jag hoppas hon är extra trött. Haha! ;) Sen har jag inte hunnit göra nå mer än så. Vi kom hem tjugo i två och sen dess har jag bara legat i soffan och samlat krafter så jag orkar med jobbet. Känner att jag börjar bli lite tyngre nu eftersom jag snabbt blir så jäkla trött. Det är lite småjobbigt att inte ha samma energi som tidigare! :( Men den får jag ju tillbaka sen förhoppningsvis :)

Har inte gjort nån mat heller innan jobbet. Kändes så jobbigt och är inge hungrig. Plus att jag får middag på jobbet idag. Ostfyllda köttfärsbiffar med mos, det lät väl gott? ;) Hoppas det är gott iallafall.

Det hade gått bra för Patrik på jobbet igår. Så det är ju superkul! :) Han skulle väl kanske få börja med skift sen efter nån vecka, de blir säkert jättebra! :)

Ska lägga mig i soffan ett litet tag till och hoppas att tiden går lååååångsamt fram, haha!
Ha en bra Tisdag!

Panik?

Haha, nä inte riktigt, men nästan! ;)

Tiden går fort nu. Är redan inne i v31 (30+2) Så nu är det 9-10 veckor kvar. Känner att jag måste börja handla det som är kvar att handla. Är ju inte sådär super tät så måste handla när varje lön kommer, för nu är det bara 2 löningar kvar innan den lille är beräknad att titta ut. Man vet ju aldrig, kanske hinner få en tredje lön, beror på om jag går över och hur länge jag går över. Men det märker vi! :)

Nåväl.. Dagen har varit skön! Vaknade strax före nio av en jobbig hund! Hon ville då absolut inte sova nå längre och tyckte då givetvis att jag inte heller skulle sova. Så det var bara att kliva upp! Kändes sjukt skumt att inte Patrik låg i sängen och sov vilket jag är van att han gör när jag kliver upp. Idag är det hans första dag på jobbet, hoppas det går bra. Men det tror jag!! :) Har inte surrat nånting med han idag, han ringer väl då han slutat. Ska bli kul att höra hur de har gått ;)

Vid halvtolv-tolv tiden så traskade jag och Ebba till mamma och pappa. Ruskigt skönt väder ute idag! Plusgrader och allt :) Tog ett tag att ta sig till huset för vi lekte och tränade på vägen dit. Min duktiga hund!! :) Ibland :P Satt och surrade där ett tag och hämtade lite krafter genom att äta flingor och mjölk :) Sen vid ett så gick vi hem igen. Var hemma tio i två. Så nu har Ebba fått sig en långpromenad idag, så då slipper Patrik tänka på det. Om jag känner han rätt så orkar han inte aktivera hunden alls idag. Det tar på krafterna att jobba när man inte gjort det på ett tag! Så nu ligger Ebba utslagen i sängen och sover. Skönt med en trött hund! :)

Aja, ska sluta nöta och göra mig lite mat innan jobbet! Bjuder på en tjockis bild på magen :P

image37
v31 (30+2)

I feel goood ;)

Tandvärken är borta!! Typ ;)

Känns hur bra som helst. Visst är jag öm i tandköttet fortfarande och lite småvärk, men inte alls i lknelse med tidigare. Lovely! ;) Men ska ändå ringa tandläkaren imorgon och boka en tid eftersom vi bara gjorde hälften i fredags och det måste ju göras klart. Så ska försöka få en tid så snabbt som möjligt så de blir gjort nån gång.

På tal om att ringa samtal ska jag även ringa min handläggare på försäkringskassan imorgon och fixa klart med föräldrapenningen så jag har det bortgjort. Kan som vara skönt att slippa tänka på det sen! Bra bra :)

Gårdagen var väldigt lugn. Blev en sväng vid niperna med Patrik och Ebba. Kastade lite pinnar åt henne så hon fick springa av sig. Sen for vi hem och bara var hemma och tog det lugnt. Vid fem tiden så for vi till mamma och pappa och käkade middag. Blev nån pastasås av nå slag, Italienskt, väldigt gott må jag säga! :) Kul att prova äta nå helt nytt :) Käkade även fruktsallad och glass till efterrätt. Mmm ;) Satt och surrade fram till klockan åtta, och sen for vi hem så hunden fick lite middag. Hade nästan glömt bort att hon skulle äta. Huvva vad hemsk jag är! :(

Lugn och skön kväll. Tog mig en långpromenad vid nio tiden med Ebbs. Skönt att gå en Lördagkväll för det är i princip inge folk alls ute då! Alla är väl och festar ;) Så jag och Ebba lekte lite och tränade lite. Mammas gullegooo ;) Vi kom hem klockan tio så vi var iallafall ute i timma. Ruskigt skönt var det! ;)

Sen slappade jag bara i soffan med min godispåse, hehe! ;) Patrik nötte dator som vanligt :)

Och nu sitter jag på jobbet. Inte lika kul, men jag behöver pengarna. Känns bra att de bara är 4 veckor kvar, sen får jag gå hemma! Wohoooo ;) Ska fan ta tillvara på tiden hemma då. Pyssla på, ta en ordentlig storstädning, umgås med nära och kära och sooooova! :P Sen blir det nog inte så mycket sömn kan jag tänka mig ;P

Nu blev det sådär jättelångt igen. Men jag måste ju sysselsätta mig när jag har tråkigt på jobbet, haha! :)


Lördag

Lördag idag. Imorgon är det Söndag, vilket innebär jobb! :( Men nu ska vi tänka på nå roligare! Än är inte helgen över ;)

Jahapp. Torsdagen var pain in the ass!! Hade sjukt ont i tanden! Så jag tog mig till jobbet, men var bara där en timma sen orkade jag inge mer så jag for hem. Hade så ont att jag knappt kunde prata. Huvva, trodde inte jag skulle överleva natten, men nu sitter jag ju här iallafall ;)

Fredagen kom med glädje. För jag fick ju såklart åka till tandläkaren tio på morgonen och fixa tanden! Fick en jävla massa bedövning som gjorde att halva munnen och kinden hängde typ halva dagen, haha! Såg skitrolig ut ;) De tog ungefär 1½ timma innan jag tog mig därifrån, och jag hade såklart ont men inte lika ont som tidigare. Skönt! Däremot så började det göra ont mot eftermiddagen igen :( Var tvungen att ta värktablett. Natten gick iallafall att sova och nu är de inte sådär jättefarligt, men börjar det göra ont igen så måste jag ringa en jourtandläkare! Blääää :(

Iallafall så var inte det de enda jag gjorde igår. Var hos mamma och käkade lite frukost efteråt. Sen gick jag och Patrik en promenad med Ebbs på storsand så hon fick springa av sig! Mycket energi, jajjemen! Sen hem och tog det lugnt, inte många knop blev gjorda.. Tog oss en promenad med Ebba där vid sjutiden, lämnade henne hemma och for sen till Ersnäs och var lite social med Elina, Moa, Daniel och Jossan. Trevligt ;) Snackade massa goja som vanligt! Haha :P For hem strax efter tio och glodde lite tv, sen däckade jag vid tolv! :)

Och idag så är det fint väder. Har varit på en snabb morgonsväng med Ebba. Blir väl en lite längre promenad nu mitt på dagen. Så jävla skönt att röra på sig! Då känner jag mig inte lika stor som jag är nu, haha! ;D Ska även och äta middag hos mamma och pappa idag. Dom bjuder på nån gomiddag eftersom vi firar att Patrik fått jobb, haha! ;) Kalasbra. Gratis är alltid gott! ;)

Näpp, nu blev det här långt. Ska käka frukost nu!
Happy holliday


Så jävla glad OCH ledsen!

Kan ju börja med de tråkiga nyheterna för att sen komma till de roliga ;)

Har endast sovit typ 3 timmar inatt, har fått tillbaka min satans tandvärk!! :( Har fått en akut tid till Porsön imorgonbitti klockan tio. Hoppas dom gör en rotfyllning jävlart på en gång så jag slipper den här skiten. Denna gång är det nästan värre en förra gången med tanke på att då hade jag "bara" ont. Nu kan jag inte ens tugga för att jag rör i tanden då. Så fattar inte hur jag ska kunna äta?! :( Hoppas jag överlever denna dag, får gå på smärtstillande ännu en gång. Skit!!

Aja, om jag ska komma till de bra nyheterna då. Patrik fick jobbet!! :) Dom ringde imorse och sa det. Så jävla bra!! Det här behövde verkligen vi. Så det kunde inte komma lämpligare! :) Han får börja redan på Måndag :) Så det är skitroligt.. Plus att han inte blir så rastlös av att bara sitta hemma då ;) Hehe..

Det var de jag hade på hjärtat för tillfället. Ska ta ut surhunden nu som blänger på mig! Haha ;)
Ha en bra Torsdag, vi ser ju om jag överlever denna mardrömsdag! :/

Tisdag

Så var det Tisdag. Hoppas den här veckan går fort för nu är jag sååååå jäva less på att jobba! Fattar inte hur jag kan vara såhär less, men så är det. Dom här fem veckorna som jag har kvar att jobba måste, och då menar jag måste, gå fort!!

Annars har dagen varit bra! Gjorde mina morgon sysslor som jag alltid gör. Klockan 11.20 så for jag till Vårdcentralen för då var det dags att göra ett Immuniceringsprov! Vad det är, är ju en annan fråga. Men säger barnmorskan att jag ska göra det så gör jag det! :) Efter jag varit där så for jag, Patrik och Ebba till Karlsvik och gick en långpromenad. Vi gick nere vid niperna och runt, tog ungefär en timma. Riktigt skönt var det! Lite kallt om kinderna var det, men då känner man iaf att man lever ;D

Var hemma till strax efter halv två. Slappade i soffan till strax efter två för att sen göra käk. Blev resterna från igår (Burgundisk gryta) men var tvungen att göra nytt ris. Så det var ju inte alltför krävande! :) Sen blev det viloläge i soffan i ca 20 minuter och sen iväg till jobbet. Tyvärr.

Går skitkasst idag som de gjort dom senaste dagarna. Bara surskallar som jag får prata med! Inte särskilt roligt. Eller trevligt för den delen.

Ska fortsätta plågas nu ett tag till. Rast om typ 3 minuter. Sen skulle vi få fika idag också, det blir nog gott! :)

Så satt jag här igen!

Ledigheten tar alltid slut så fort! :( Så jäkla tråkigt.. Nu sitter jag på jobbet igen och längtar bara hem till Patrik och Ebbs! :) Vill myyyysa!

Helgen har varit relativt lugn. I Fredags satt jag bara hemma hela kvällen med Ebba och min kära glass! Hahah. Hade sjukt tråkigt, men hade ingenting att göra, så satt i soffan och tröck glass. Fy Lisa! Måste lugna ner mig med glassen nu, annars kommer jag smälla till rejält : /

By the way så har jag nu gått upp ca 9-10 kg! Känner mig tjock, haah ;D Och flera kilon kommer det bli. Tyvärr! Men får se till att motionera mycket sen så alla kilon rasar :) Är nu i v30 (29+2) Nu är det inte alltför länge kvar, 10-11 veckor. Eller jo, det är länge, men tiden går så satans fort! Lovely ;)

Igår så tog vi det lugnt. Patrik var bakis som ett psyk, hahah, rätt åt dig älsko, för det var ju självförvållat!! :D Jag, Patrik och Emma var och käkade lunch på Palma. Sen så var jag bara hemma och tog det lugnt. Tog mig en promenad med Ebba och sen diskade jag bort all den jävla disk vi hade! Blääää..

På kvällen så for vi till Bensbyn och köpte oss en bilbarnstol. Så nu är äntligen det fixat! :) Nu har vi handlat alla stora saker, endast småplock kvar i princip. Så de blir en till sväng till IKEA i April, det ska bli kul :) Efter det så for jag till Malin som flyttade igår (egentligen i förrgår, men igår på riktigt) Hjälpte henne och Helena att montera upp sängramen och sen satt vi bara och snackade skit :) Det var jättetrevligt tycker jag! Så länge sen jag umgicks med dom två. Tyvärr! De måste göras om :) For väl hem strax före tolv, kollade lite tv och sen stupade jag i sängen. Trött var jag!

Nu ska jag fortsätta här och försöka göra nå vettigt, men alla kunder är så satans otrevliga så det är inte ens kul! :(
Ha en bra Söndag.

RSS 2.0