Skärtorsdag

God afton.

Dagen har varit rätt så lugn och skön, än så länge ;) Efter Emil ätit lunch så for vi förbi Emma och hämtade mitt smink (vilket kommer behövas ikväll) och kollade på tjocka Foxy! Inte länge kvar nu tills bäbisarna kommer :D Myyyys med små vita lurvtussar ;) Efter det så for vi till Lulebo och hämrade hem tapetprover, vilket jag inte har kollat på alls än så länge. Men dom ska inte vara tillbakalämnade förrän på Tisdag, så jag hinner :) Efter det så släppte Patrik av mig, Emil och Ebbs på storheden. Vi var på apoteket och handlade och sen gick vi hem i snöovädret, haha! :)

Sen dess har vi ugglat här hemma.. Ikväll ska jag till Elina på utflyttningsfest. Den jäveln sviker Luleå och drar till Piteå. Vad är det för stil?!! ;D Nää, det blir nog bra, bara hon är lycklig! :)

Ska börja sminka mig på ett tag så jag har det gjort. Sen är det bad dags för Emil och sen sova. Han får spendera sin kväll med pappsen sin :) Iofs så sover han ju, men han kan ju inte vara ensam hemma! Haha. Moa skulle komma och plocka upp mig, Suzie och Magnus strax efter sju och så bär det av mot byn. Nice :) Tror nog att det blir en relativt tidig kväll ikväll men det gör mig absolut ingenting. Bara skönt :)

Nu ska jag sätta fart med alla bestyr.
Ha en trevlig kväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0