Examen!!

Äntligen! Äntligen är jag färdig med skolan, känns så sjukt underbart! :) Redovisningen och oppinering gick som på räls, fick faktiskt ingen som helst "kritik" av läraren.. Han sa att det var ett bra arbete och han hade ingenting att anmärka på! Yey :D Betyg har vi dock inte fått, de får vi hemskickat inom två veckor. Ska bli spännande att se om jag får ett G eller kanske ett VG? :P

Idag är första riktigt lediga dagen och den har jag spenderat på ett bra sätt, enligt mig! ;) Skjutsade Patrik till jobbet imorse och sen Emil till dagis. Tog det lugnt här hemma ett tag innan jag påbörjade projekt skruva ihop spjälsängen! Usch och fy vad jag svår över den, men till slut gick det vägen, haha! ;) Nu är jag ganska nyligt hemkommen.. Har varit på storheden med Jenny en sväng och sen tog vi oss en hundprommis. Skönt! :)

På ett litet tag ska jag rulla mot dagis för att hämta Emil, sen åker vi mot storheden och byter storlek på ett par shorts vi köpte ihelgen innan vi plockar upp Patrik. Sen måste vi tyvärr handla. Så jäkla tråkigt, men men..

Hade inte så mycket mer på hjärtat för stunden. Ska dona på lite här hemma nu innan jag rullar vidare!
Tack och hej :)

...

Hej hej hallå.

Just nu blir det mest uppdateringar kring praktik, skola, Emil och bebis. Men det är ju just det som kretsar i mitt liv. Iallafall för stunden! :P

Idag hade jag min sista praktikdag och det var med blandade känslor. OJ så härliga människor jag fått jobba med, riktigt fina människor! Jag kommer nog sakna allihopa :) Som avslutning idag var dom gulliga och bjöd ut mig på lunch på Waldorf plus att jag fick en present! Det var då verkligen ingenting jag hade räknat med så glatt överraskade blev jag! Dom hade köpt en jättefin bodysuit (stavas det så? allt i ett, typ som en pyjamas! ;)) från Polarn och Pyret. Den var vit med massa färgglada prickar på. Så tack tack och åter tack! :D Måste dock dit nästa vecka för jag glömde lämna tillbaka nyckeln, men men :)

Då kan man säga att ett delmål är passerat. Att faktiskt vara färdig med praktiken. Känns riktigt bra! :)
Alla skolarbeten är också inlämnande och allt som hittills är rättat är godkänt så det känns superbra! :) Examensarbetet lämnade jag in i Måndags så nu slipper jag ha det hängandes.. Det enda som är kvar nu är att göra en powerpoint presentation om arbetet som ska redovisas nästa vecka. en får jag knåpa ihop i helgen, heja heja! :D
Så nu återstår endast 3 dagar kvar nästa vecka (mån, tis och ons) som ska spenderas i skolan med redovisningar och massa surr! :) Och då är andra delmålet förbi! Det sista och tredje delmålet är såklart att bebis ska komma ut. Sen när han/hon kommer, det kan jag ju tyvärr inte påverka. Men det lär ju ske nångång i Juni förhoppningsvis! :D

Med Emil rullar utredningen förhoppningsvis framåt.. Vi var på röntgen och ultraljud i Tisdags. Där visae det sig att han hade vätska i höfterna och en cysta i handen. Och nej, inte cysta som i cancer (som var min första tanke då dom nämnde cysta!) utan det kallades något sådant då där fanns vätska som inte absorberas bla bla bla nånting. Förstod inte riktigt allt. Men.. Han som gjorde UL "trodde" att det möjligtvis kunde vara något reumatiskt, men han vågade inte säga för mkt eftersom det bara var vad han trodde. Vi ska väl få nå samtal sen från barnläkaren och så får vi gå vidare med detta. Tyvärr kan det ta väldigt lång tid ju yngre personen i fråga är eftersom det är så mkt annat dom vill utesluta först. Nåja, tiden får utvisa.. Han är ju iallafall inte allvarligt sjuk så det får vi vara glada för!

Nu ska jag dega vidare i soffan. Hej så länge! :)

Och nu då?

Ännu en gång var det länge sen jag uppdaterade. Det här med att komma igång med bloggandet går inte riktigt sååååå bra, haha :P Men just nu är det mkt i huvudet vad gäller Emil, skolan, praktiken och bebisen. Men om ca 2 veckor kan jag pusta ut vad gäller praktik och skola, soooooom jag längtar!! :)

Annars rullar allt på som vanligt med praktik, dagis och jobb. Magen växer så det knakar och nu är det endast 5 veckor kvar till BF :) Om det skulle bli lika tidigt som med Emil så är det bara 3 veckor kvar, men jag hoppas på om 4 veckor så jag hinner pusta ut efter skolan men samtidigt slippa gå hela tiden ut. TÄNK om man hade fått välja själv? DET hade varit nå, haha ;)

Sist jag skrev skulle Emil till röntgen och Ortoped och där har vi ju såklart varit. Röntgen visade ingenting galet på knäna så det var ju skönt. Ortopeden tyckte det var för mkr vätska i Emils knän så vi fick en ny remiss till en barnläkare för att följa upp detta.. Sagt och gjort, vi fick en tid dit och där har vi nu också varit. Där kom dom inte heller fram till något specifikt men vi fick en ny remiss till röntgen och denna gång är det Emils höfter och händer som ska röntgas. Han har en knöl på vardera hand som barnläkaren trodde kunde vara ledvätska som samlats klumpvis, typ? Jag förstod inte riktigt allt. Nåja.. Nästa steg är en ny röntgen och den tiden har vi inte fått ännu, så det är bara att vänta och se.

Jag har på känn att det kan vara ledgångsreumatism, men vad vet jag? Vi får se vad dom kommer fram till.

Från det ena till det andra, nu ska jag vika tvätt!
Tack och hej :)

RSS 2.0