En dag med snoris

Emil är snorisarnas snoris idag, det bara rinner ur snoken. Usch och blä. Jag tycker inte om snor, det är äckligt! Men det går an när det är Emils snor, men ingen annans ;)

Än så länge har vi enbart hållit oss inne. Håller på att tvätta för tillfället, det var ledigt redan nu. Skönt, då slipper jag tvätta ikväll :) På ett tag tänkte vi ta oss en promenad allihopa.. Emil är van vid frisk luft dagligen så det är ju klart han ska få sig en dos av det idag också! Frisk luft är bara bra :)

Till middag tänkte jag göra moussaka (stavas det så?) åt mig och Emil. Spännande att se vad Emil säger om det? Förhoppningsvis tycker han om det :) Däremot så tycker inte Patrik om det så han skulle göra nån gryta till middag. Vi får väl se vad jag äter, kanske lite av varje? Haha :)

Ikväll blir det att fara till Marie en sväng mest troligt. Får se om det blir nå kärringhäng? Men jag åker iallafall till Marie, hon var snäll och kunde trimma min lugg :) För nu ser jag verkligen för taskig ut alltså. USCH! Den är längre än längst.

Nu ska jag klä på plutt och sen blir det väl att vi traskar ut. Men först ett stopp i tvättstugan för att slänga allt i torkskåpet och torktumlaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0