Halloween!

Goddag.

Morgonen började klockan sex i vanlig ordning. Jag och Emil låg i sängen och busade tills klockan vart halv sju, då gick vi upp! Roat oss här inne till klockan vart halv tio och sen gick vi ut. Tog en snabb rastning av Ebba till mamma/mormor fram och tillbaka och sa hej. Sen stannade vi i lekparken här utanför ett tag och där var även en av Emils dagiskompisar och hennes mamma så vi hade sällskap :) Fortsatte sen att leka inne på tennisplanen utanför oss. Emil älskar att springa omkring där inne, haha :) Ebba också för den delen!

Halv elva kom vi oss in så då började jag med lunchen på en gång. Stekt palt vart det med lingonsylt och smör, gott! :) Efter maten så ville Emil ha nappen och sen sprang han till sin säng och ville sova, haha. Han var trött alltså! :) La han redan kvart över elva men vet inte om han somnade på en gång? Kan inte ha tagit länge iallafall, max 5-10 minuter. Själv har jag diskat undan och plockat. Och nu sitter jag här!

Resten av dagen har jag ingen aning om vad vi ska göra? Blir iallafall en promenad med Ebba sen och så skulle vi behöva damsuga och byta våra (mina och Patriks) sängkläder för Ebba spydde i sängen imorse! Usch!

Vad som händer ikväll, det återstår att se. Man vet aldrig! ;)

Fredagsmys.

Godafton!

Dagen har varit relativt bra! Blev en beställning från pippilotta trots alls ;) Emil fick sig ett till par vintervantar (vi är ju inte särsilt nöjda med dom han har tyvärr) och en pepparkaksdress som han ska få ha på Julafton! Han kommer bli supersöt ;) Sen beställde jag även en present åt Johan och Bellas nyfödda dotter Emmy (Grattis grattis!) som dom sen ska få. Vi ska kanske dit nästa helg, bara inte Emil fortfarande är snorig och äcklig, haha ;) Jag och Emil gjorde pannkaks smet vid åtta tiden. Medans den fick "jäsa" i kylen så var vi ute med Ebba och lekte i lekparken tills klockan vart kvart i tio. Supernöjd kille! ;) Väl inne så diskade jag och gjorde lunch åt oss. Åt maten i lugn och ro, väckte sedan Patrik och jag for till jobbet.

På jobbet har det faktiskt gått superbra idag! :) Kändes jätteskönt med ett bra avslut för denna vecka, jag är nöjd! :) Fredagsmys hade vi på jobbet som vi brukar ha lite då och då. Vi fick godis, chips och after eight. Inte illa ;) Slutade klockan sex och då brummade jag direkt till Måttsund där Patrik, Emil och Ebba var. Surrade ett litet tag och sen for vi. La Emil direkt vi kom hem för då var klockan strax efter sju och han slocknade fort som tusan!

Jag for förbi bolaget, Statoil och sen hem igen. Patrik for på galejj hos en kompis på Hertsön och här sitter jag! Datanörd som jag är, haha ;) Har iallafall plockat och donat här hemma, ätit lite och surrat en massa i telefonen ;) Nu snart tänkte jag ta fram mitt Fredagsgodis för att mysa lite i soffan, sen ut med Ebbs och sen sova! Är faktiskt redan supertrött.

Imorgon vette tusan vad som händer? Antagligen ingenting speciellt, men vi får se! :)

Sista dagen :D

Godmorgon.

Utvecklingssamtalet gick bra. Dom sa ingenting speciellt förutom att Emil var så go och glad. För det mesta! ;) Dom sa då det att dom märker på direkten vilket humör han är på, för det visar han så tydligt! Och jag kan inte annat än att hålla med. Är han glad så strålar han och är han arg så är han förbannad! Haha :D Nåja, det var bara bra saker och det var ju skönt :) Kvart i två hämtade vi plutten och for hem..

Jag och Emil knallade direkt ut med Ebba när vi kom hem på en liten promenad. Vi stannade vid ängen så både Emil och Ebba fick skutta av sig :) Väl hemma så var det nästan bara att åka på en gång till jobbet! Jobbet gick sådär, men jag ska ine klaga :)

Inatt har Emil bökat lite. Runt tio så vaknade han och var jätteledsen och hostade som aldrig förr! Provade lägga ner honom några gånger men han bara fortsatte att skrika. Så efter ett tag plockade jag upp honom och vi gick till badrummet där vi bytte blöja och använde snorsugen för han var minsann lite snorig! Sen fick Patrik ta över Emil medans jag fixade hostmedicin och välling. Efter det somnade han om på stört, men han hostade ganska länge till. Men vi har fått sova hela natten iallafall :)

Emil vaknade kvart i fem idag! Som tur var så somnade han om direkt jag la han i våran säng. Dessvärre sov han bara till klockan sex, men men.. Bättre det än klockan fem iallafall ;) Nu står Emil framför tvn och kollar på Ozo, det är bra grejer! ;) Själv så ska jag surfa in på pippilottas hemsida för dom har 30% på hela beställningen till på söndag och Emil skulle behöva vissa saker. Så vi får se :)

Idag är det jobb. Skitkul, eller så inte! Ska göra pannkakor till lunch till mig och Emil för nu var det länge sen vi åt det! Hela 2 veckor sen :D Och ikväll blir det nog bara att sitta hemma i soffan och jäsa. Kändes som en bra idé! ;)

Ha en bra dag!

Ålderdomstecken?!

Goddag.

Idag kan jag minsann skryta om att jag har städat badrummet, det ni! ;) Tänk att även jag kan ta fingrarna ur röven och göra nånting vettigt, haha! Idag klev jag upp 07.40 och kände mig superpigg. Patrik och Emil gick upp klockan sex så det var skönt att få en liten sovmorgon :) Lämnade plutt på dagis halv nio och for sen hem.

Har nu städat badrummet så att det verkligen glänser :) Efter det så slog jag mig ner i soffan med en god frukost! Nu nöter jag lite här men ska strax ta tag i mitt andra projekt; köket! Eller rättare sagt disken! Den måste fixas idag för annars blir det översvämning med en massa äckel.

Klockan ett så ska jag och Patrik till dagis för då är det dags för Utvecklingssamtal. Tror ni jag känner mig nå gammal eller vad? Utvecklingssamtal, sånt trodde jag bara man hade i skolan?! Men nejnej, även på dagis :) Är det här ett tecken på att jag börjar bli gammal? Då jag går på utvecklingssamtal? Haha. Det känns mer som att jag (jag känner mig fortfarande som 15, haha!) skulle kunna gå på det, men inte Emil. Inte ännu! :) Men det ska bli spännande att se vad dom säger :)

Ikväll är det sista kvällen jag jobbar för den här veckan. Jobbar även imorgon men då är det 12-18 så jag kan ändå spendera kvällen hemma! Skönt :)

Nu ska jag ta tag i disken.

HAHA, eller hur!!

Tror ni jag har städat badrummet idag? Åhneeej! Dum som jag var så gick jag och vilade i sängen till tio över tio och jag kan ju bara säga att jag var mer död än levande då jag klev upp! Så jag har endast surrat i telefon och tagit mig en dusch. Nu står Patrik och steker en varsin burgare åt oss, smaskens! ;)

Imorgon mina vänner. Då lovar jag att jag ska städa badrummet! Ska minsann göra det direkt jag kommit hem från dagis så att det verkligen blir gjort! Så allt som har med städning att göra ska vara klart till klockan tio imorgon. Det är då min plan! :) Sen skulle kanske nathalie komma förbi och hälsa på och då blir det ännu mer press på mig att verkligen ta tag i toaletten. Så det är jättebra om du kommer Nathalie! :P

Nej ni. Nu ska jag dra på mig nå kläder, äta min burgare och sen vika tvätt innan jag ska hämta hem plutten!

Blev jag blåst?

Godmorgon! :)

Gårdagen fungerade väldigt bra utan vatten, för vi hade nämligen vatten OCH värme hela dagen lång?! Konstigt. Dom sa ju att det skulle stängas av. Men inte klagar vi ;) Handlade lite igår och pengarna rann iväg :/ Men man måste! For sedan förbi Anne en snabbis där jag klippte min lugg. Nu kan jag se igen ;) Väl hemma var det bara att hämta Ebba och knalla till dagis. Möttes av en glad och mysig Emil :D Väl hemma blev det mellis för Emil och nudlar+hårdbrödmackor för min del. Skjutsade familjen sen till farmor och farfar och for sen till jobbet. På jobbet gick det faktiskt bra, för en gångs skull :P Skönt.

Idag slog plutten upp ögonen alldeles för tidigt igen! Däremot så låg jag i sängen och halvsov till kvart över sex, det var skönt :) Nu är Emil på dagis och här sitter jag. Har nyss plockat undan alla leksaker i hela lägenheten så nu ser det fint ut igen. Ska väcka Patrik på ett tag för han ska till Arbetsförmedlingen på ett tag. Då tänkte jag passa på att städa badrummet faktiskt, så det blir gjort nån gång! :)

Jag är trött till tusen. Tror jag ska lägga mig och vila på soffan en liten sekund innan jag väcker gubben i lådan!

Bloggtorka

Känner att jag absolut inte har nånting att bidra med i bloggen. Skriver alltför tråkiga saker egentligen. Men det skiter jag i, jag skriver ändå ;)

Gårdagen blev inte heller som planerat. Just före tio skulle jag och Emil åka på Maxi (fick inte liv i Patrik) för att inhandla blöjor och välling. Innan jag ens hunnit till Statoil (Bor i princip 100meter ifrån bara) så hade plutten somnat i bilen. Han var sjukt trött, jag fick inte liv i honom! Så det var bara att vända och slänga han i säng.

Själv for jag förbi Jenny och hämtade mitt smink oh lite annat som jag lämnade där i Fredags. Sen hem och slappade i soffan. Gjorde även färdigt lunchen till Emil så han kunde få äta direkt han vaknade. Emma kom förbi en snabis och surrade också, och just innan hon skulle gå hem så vaknade Emil. Då var klockan kvart i ett. Så med andra ord så sov han ungefär 3 timmar. Han var trött!! Emil fick en sen lunch och sen for vi och handlade på Willys. Blev inget dyrt kalas eftersom vi hade så pass mycket i frysen. Skönt! ;)

Väl hemma tog vi oss en snabb promenad med Ebba och sen for jag till jobbet. Gick inte alls särskilt bra igår men vafan, det går förhoppningsvis bättre idag! :)

Nu är plutten på dagis och jag nöter här. Ska strax åka iväg och handla blöjor&välling (hans inte med igår) och även hundmat. Kanske inte har meddelat mina kära läsare om det här, men just idag så har vi ingen värme eller vatten. Dom gräver och donar på här ute så allt är avstängt till klockan nio ikväll! Men badkaret är fyllt (så vi åtminstone kan ta vatten därifrån och "spola" i toaletten) och en massa petflaskor är i kylen så vi överlever :D

Hejdå.

FÖR tidig morgon.

Igår vaknade Emil klockan fem enligt den nya tiden, (Ja för annars hade ju klockan varit sex och då brukar han ju vakna) så det gjorde inte så mycket. Idag däremot.. Ja idag så vaknade han Emil just baki fyra!! Vad är det för någon stil va? Välling fick han i våran säng halv fem men nejnej, Emil somnar inte om efter det som de flesta barn brukar. Han blir destomer busig, för då har han ju fått energi i kroppen! Upp klev vi halv sex, superkul.

Vad som händer idag är osäkert. Ska försöka få liv i Patrik där vid nio snåret för om vi inte åker och handlar på förmiddagen så hinner vi inte. Inte när jag börjar jobbet fyra och Emil ska sova lunch och hunden ska ut och mycket mera..

Ikväll är det jobb. Jag vill inte. Jag blir så bekväm när jag haft långhelg, då vill jag aldrig tillbaka, haha!

Nu ska jag kolla vad trollet gör. Säkert något dumt!

Sista för idag!

Goafton.

Eftermiddagen har rullat på väldigt bra. Emil vaknade klockan två (då hade han fan sovit i 2½timmar!) och jag förstår honom. Han var superduper trött på förmiddagen och så gick han ju upp en timma tidigare eftersom man ställde tillbaka klockan.

Nåväl.. Vi drog igång med att damsuga lägenheten och det tycker Emil är sååååå roligt! ;) Han bara står och tittar på och förföljer oss (mig och damsugaren såklart) till varje rum, haha :) Även Ebba gör samma sak, man blir som man umgås! ;) Knallade sedan ut på en kort prommis. Emil fick leka i lekparken en snabbis och Ebba fick springa efter bollen. Sen blev jag (ursäkta uttrycket) så jävla spyless på bägge två!! Båda två bråkade med mig och gjorde inte alls som jag ville, så då gav jag upp och vi gick hem. Emil har surat mest hela dagen, men jag förstår honom, för hur kul är det att sitta inne en hel dag?! I princip första gången vi har gjort det (sen han blev större och förstår saker och ting) och jag har haft världens ångest pga det! Men men, han dör ju inte av att vara inne en dag. Tur det!

Anne, Joni och Kevin kom strax efter halv fem. Då blev Emil på bra humör! :) En lekkompis, wiho :D Dom röjde gärnet dom små ligisterna, haha! :) Vi käkade middag och surrade på. Just innan sex for dom hem och jag knallade till tvättstugan. Ikväll har Emil fått bada, så nu luktar han supergott :) Han slocknade just innan sju och jag tog tag i hemmet, igen. Orkade aldrig plocka undan från middagen så det blev att fixa tillbaka bordet på rätt ställe (har så litet bord så vi fick snurra på det och dra ut en till extra skiva så vi alla rymdes ;) och så tog jag tag i disken! Så nu är allt rent och fint igen :) Även en dusch har jag hunnit med, väldigt uppskattat från min sida.

Käkat lite slisk, druckit cola och bara degat i soffan. Underbart skönt har det varit :) Nu är jag superduper trött så ska borsta tänderna och sen krypa till kojs!

Godnatt

Som vanligt..

Som vanligt så blir inte mina planer som jag tänkt mig. Men det är ingen fara, är ganska van vid det här laget. Haha! ;)

Toaletten kommer inte städas nu. Parik har duschat och då är det alltid översvämmning i badrummet så jag får ta och städa ikväll. Eller imorgon?! Det blir inte heller att vi åker och storhandlar för det hinns inte med. Det tar vi nämligen också imorgon! Idag så bjuder vi Anne, Joni och Kevin på middag. Burgundisk gryta bli det! Så Patrik har varit till affären och handlat inför den. Kan hända att jag åker ikväll och införskaffar lite bröd, mjölk, pålägg och dylikt så vi har frukost imorgon.

Jag har iallafall plockat undan här hemma så nu ser det fint ut igen! Iallafall tills Emil har vaknat ;) Tror minsann att jag och Emil damsuger då han har vaknat och efter det tar vi oss en promenad med Ebba. Jo, så får det bli! :) Patrik har redan börjat med middagen för den tar ett tag att göra. Det ska helst koka i närmare 3 timmar så bäst att vara ute i god tid :)

Har även tvätt tid nu på eftermiddagen/kvällen. Grymt tråkigt, men ett måste! Man är ju iallafall nöjd efteråt eftersom ALLT är rent :)

Nu ska jag invänta att Emil vaknar.

Still going strong.

Nu var det länge sen jag skrev. Men har helt enkelt inte haft tid eller lust över huvud taget. Men nu är jag tillbaka :) Drar helgen lite småsnabbt.

Fredags: Patrik och Ebba for till Skellefteå med Tomas för att kolla på någon bil. Jag och Emil for till stan vid halv elva, strosade runt lite i affärer och åt lunch med Jenny och Loke! :) Tillbaka i Gammelstad gick vi förbi hos Suzie + barnen en sväng. Väl hemma igen slängde jag i Emil middag (vilket han vägrade äta) och packade hans väska. Patrik kom hem och jag slängde mig i duschen en snabbis. For förbi bolaget, lämnade EMil hos farmor sin och sen skjutsade Patrik mig till Jenny! :) Festen hölls hos Alexandra och sen blev det Allstars. Helt okej kväll :D

Lördags: Sov till tolv, underbart skönt! :) Patrik hämtade MAXmat och sen for vi och plockade upp Emil, riktigt kul att se min lilla solstråle :) Vi for hem och lekte, åt middag, gick ut på en promenad+utelek för både hund&barn och sen hem igen. Kom oss in halv sex så då blev det myspys innan läggdags för Emil. Jag for på Maxi och handlade lite gotta och sen hem och tog tag i diskberget. Sen vart det en lugn kväll i soffan, det behövdes! :)

Idag så klev Patrik upp med Emil. Dessvärre ställde man ju tillbaka klockan inatt så det blev ju en timma tidigare dom klev upp idag. Dom klev alltså upp strax före fem! Usch och fy. Nåja, jag tog över klockan åtta och nu nöter jag här. Emil är riktigt sur och grinig, säkert för att han är trött. Ska strax börja fixa en tidig lunch, det får bli blodpudding, det tycker han om! :) Då Emil har somnat så ska jag (försöka åtminstone) städa badrummet. Har redan damsugit där inne så det är bara att skrubba nu, wiho! :/ När plutt har vaknat så ska vi damsuga lägenheten (förhoppningsvis), fara och storhandla och göra lite ärenden.

Nu ska jag försöka få liv i Patrik. Ebba vill ut!

Mission completed!

Gokväll.

Som jag skrev tidigare så skulle jag åka förbi Onoff och Lulebo. Och kan ni tänka er, det blev till och med gjort! ;) På Onoff avbeställde jag telefonen och kollade även upp vad det skulle kosta att lämna in Patriks telefon. Och utan att ens ha pratat med Patrik så drog jag slutsatsen att det skulle bli alldeles för dyrt i dagsläget, så jag sket i det! Ska kolla om mamma och pappa har en till lånetelefon tills vidare. Så får vi lösa våra telefonproblem lite längre fram! Nu är det så mycket annat som prioriteras! :)

Sedan så åkte jag till Lulebo och lämnade igen toasitsen och hämtade en ny. Förhoppningsvis passar den här. Har inte bytt ännu, ska göra det en vacker dag då jag tar tag i att städa toaletten, haha! :)

Efter mina ärenden så for jag hem och lämnade Ebba och for sedan till stan och mötte upp Jenny. Vi knallade runt och gick sedan till Mat&Prat. Tyvärr så åt jag ingenting, känner inte att ekonomin räcker till till sånt just nu! :( åja.. Får vänta på bättre tider. Även Frida kom och joinade oss :) For hem efter en timma och då var det bara att dra med Ebba ut och hämta hem Emil.

Innan jobbet skjutsade jag familjen Niemi/Kalmdal till Mjölkudden där dom spenderade sin eftermiddag och fick mat i magen! :) På jobbet gick det relativt bra, bättre än de senaste dagarna iallafall. Och nu mina vänner, nu har jag långhelg! ;) Jobbar inte förrän på Måndag, underbart! :D

Imorgon var jag sugen på att luncha. Någon annan som är sugen på det? Nåväl.. Vi får se hur det blir med den saken! Nu ska jag iallafall sova, antar att det blir en tidig morgon.

VIlken frukost!

Godmorgon. Idag behagade Emil att vakna redan klockan FEM! Då hade jag gode lust att låsa ut han på balkongen! (Det är ett skämt, okej!) Nåväl.. Han fick springa och härja fritt i vårat sovrum (vi stänger alltid dörren så fort han sover med oss så han inte river hela lägenheten, haha) fram till närmare sex. Då klev jag också upp! :)

Nu är plutt på dagis. Även idag så gick dom ut för att kolla på grävskopan som gräver på dagisgården, och även denna gång fick jag kämpa med att få på honom vintervantarna! Vilket jäkla projekt alltså. Men nu är dom då på minsann! När jag for därifrån så svängde jag förbi Statoil där jag handlade cigaretter, cola och en chokladbit. Så just nu sitter jag och äter choklad och dricker cola, till frukost! Usch vilken dålig frukost, men ack så god ;) (Jag har faktiskt ätit två mackor tidigt imorse också, så det här fick bli en extra frukost ;)

Så vad ska jag hitta på idag då? Tanken var att jag skulle städa badrummet eftersom jag inte gjorde det igår. Men nej, jag orkar inte! Jag får ta det en annan dag. Däremot så ska jag förbi Onoff då dom har öppnat för nu ska jag avbeställa telefonen IGEN och aldrig mer beställa en telefon av dom!! Åter igen så sa dom att det endast skulle ta 3-5 dagar. Men hur många dagar är vi upp i nu? 9 st. Jag ger upp, i surender! (Stavas det så??) Hädanefter så kommer jag ha gammelrucklet som jag har idag. Vi ska lämna in Patriks telefon på lagning så han också går att nå, så nån gång längre fram då jag (egentligen) har råd så köper jag en ny telefon. Men inte nu, nej.

Även lulebo tänkte jag passa på att svänga förbi. Hämtade ju ut en ny toasits för ett x antal veckor sedan som inte passade. (Har inte ens öppnat förpackningen, jag ser ju att det inte är rätt) Så nu är det på tiden att jag hämtar ut en ny, tror tillochmed att jag vet vilket märke vi har på toan också, haha! (Ser ut att vara exakt såna vi har på jobbet :) Nu tror alla jag är dum i huvudet som inte kollar vilket märkte vi har. Men då ska jag informera er alla att det finns inte ett enda märke på våran toa! Konstigt va? Jag antar att det inte finns några eftersom toan är relativt gammal så det kanske har nötts bort? Vad vet jag? :)

Nu har jag bannemig skrivit långt.

Somna bakom ratten. INTE BRA!

Gokväll.

Dagens städning flöt på väldigt fint. Var helt klar då klockan var strax efter tolv. Egentligen hade jag säkerligen varit klar minst 30 minuter tidigare om det inte hade varit för att jag och Elina surrade i telefonen i lite mer än en halv timma! (Ja Elina, jag skyller ALLT på dig. Hehe! ;)

Nåväl.. Efter städningen for jag och köpte varsin macka + dryck till mig och Patrik som vi åt till lunch och efter det knallade jag och Ebbs till dagis. Där möttes jag av en trött och grinig Emil som inte alls var på bra humör! Han hade sovit alldelens för lite, men men.. ibland händer ju sånt också.  Vi gick hem och åt mellis och efter det slängde jag mig i en snabb dusch så jag såg ut som en människa igen! :)

På tal om rubriken så tror jag fanimig att jag slocknade i bilen idag är jag for till jobbet. Men endast i några hundradelar! För huxflux var jag på väg att köra av vägen och sikta in mig på trottoaren men som tur var han jag reagera så jag hamnade i rätt kär riktning igen. Läskigt sånt där! Hädanefter ska jag enbart köra med iskall luft i iblen så jag omöjligt kommer kunna somna! Haha.

Nu är jag äntligen hemma. Eller ja, för ett litet tag sen. Har iallafall bäddat rent i sängen och plockat lite. (Ovanligt va?!) Nu tänkte jag sätta mig och räkna lite på räkningarna så jag vet hur mycket (LÄS; Lite!!) vi har att röra oss med.

Godnatt.

Godmorgon!

Även denna dag gjorde vi morgon klockan sex. Superkul! ;) Emil har fått äta välling, se på tv, leka och sen innan vi for till dagis fick han en smörgås ifall han ville bunkra upp innan det är dags för lunch, men den åt han bara nån tugga av. Han var väl fortfarande mätt sen vällingen :)

Då vi kom till dagis så skulle dom gå ut på en gång, så det var bara att svida om till overall. Och sen var det ett jääävla projekt att få i dom där händerna i vantarna! Usch och fy, tog säkert tio minuter för Emil stretade minsann emot. Men jag gav mig inte, så till slut så vann jag! :D Dom gick ut tidigare idag eftersom det var en grävskopa där som skulle gräva och det tycker ju (nästan) alla barn om! Emil tjöt innan vi ens kommit in på dagisgården så nog vet jag att han trivs ;)

Nyss har jag kommit hem. Ska börja med städningen om tre sekunder. Nu kan jag inte skjuta på det nå mer, nu är lägenheten verkligen i behov av en uppfräschning!! Så nu jävlar :)

Vi hörs.

En dag på stan.

Godafton.

Dagen har rullat på väldigt bra tycker jag! Började med att lämna Emil på dagis halv nio. Brummade hem och tog tag i diskberget som ropade. Tog även fläkten/filtret och rengjorde det. Grymt äckligt var det, men nu är det gjort! Flott till tusen, USCH! Rastade snabbt av Ebbs och gav henne mat och vatten och for sen till Barnenshus. Givetvis så var just den mössa jag hade kollat på slut, typiskt! Nåja, ingenting man kan göra åt saken.

Klockan elva skulle jag möta upp Nathalie i stan. Parkerade på Karpen och upptäckte då att klockan inte riktigt hunnit bli elva så jag smet in på Doffi en snabbis. Där hittade jag minsann en mössa åt lilleman. En riktig "ryssmössa", precis en sån jag var ute efter! ;) Mötte upp Nathalie utanför Shopping och sen mötte vi upp Jenny där inne. Hon ville nämligen också luncha och det var ju superkul :) Käkade en god lunch och surrade på om allt mellan himmel och jord.

Efter lunchen så hade klockan redan hunnit bli halv ett så jag for hem igen. Kom in, hämtade Ebba och gick sen till dagis. Idag hade Emil varit en riktig solstråle och full i bus sa dom. Det är ju kul att höra, då vet jag att han har det bra! :) (Inte för att jag trodde nå annat heller, men alltid kul att få det bekräftat) Vi promenerade förbi Apoteket en sväng och sen hem. Lattjade på här ett tag innan jag for till jobbet..

Idag har min röst varit bättre, peppar peppar! Men glad är jag för det för jag vill verkligen inte sjukskriva mig, det har jag fasiken inte råd med! :/

Kom mig hem för inte så länge sen. Passar på att nöta lite nu innan jag ska gå och lägga mig. Skönt kommer det bli! :) Imorgon tänkte jag ta mig en städ dag medans Emil är på dagis. Plus att Patrik ska på ett ärende klockan elva så då är inte han ivägen heller, haha! :D

Godnatt.


Rösten håller, än så länge!

Gokväll.

Då Emil hade vaknat och ätit mellis så knallade vi ut på en lite promenad med Ebba. Blev ingen lång sväng men hon fick iallafall göra sina behov! :) Väl hemma så slängde jag i mig lite nudlar innan jag brummade vidare till jobbet.

På jobbet har det gått sådär, lite halvtaskigt men det har varit sämre dagar också! Lite jobbigt var det att prata så pass länge eftersom mina stämband bråkar med mig just nu. Kan inte prata alltför högt för då skär det sig hela tiden och ingen hör vad jag säger! Bra jobb jag har med tanke på att jag ENBART använder mig av rösten! HAHA. Nåväl, härdade ut hela kvällen lång och nu så är jag äntligen hemma :)

Har käkat lite för en stund sen och nu snart tänkte jag ta tag i att vika tvätten så det blir gjort nån gång. Plus att jag även behöver vissa kläder därifrån så då är det ju lika att fixa allt på en gång! :P

Imorgon ska jag till staden för att äta lunch med Nathalie. Trevligt ska det bli! :) Men innan dess så ska jag lämna Emil på dagis, sen hem och ta tag i disken och sen förbi Barnenshus för att kolla på en mössa åt Emil. Det blir en fullspäckad dag imorgon, det gillar jag!! :)

Nu vika tvätt och kolla tv medans. Sen blir det sängen, är grymt trött!

Snorig och bökig natt.

Just precis. Natten har varit lite sisådär. Emil har hostat som en tok (Hostmedicin nästa!!) och näsan har varit igentäppt! :( Klockan tolv så lyfte Patrik över plutten till våran säng och då har han iallafall sovit litegrann. Tydligen har han bökat mycket inatt vilket jag inte har märkt av, men det har Patrik! :P

Emil och Patrik klev upp halv sex. Själv så klev jag upp klockan åtta, superskönt! ;) Hade då fått ett sms av grannen Emma som frågade om vi skulle följa med på "Stor och liten"? Självklart följde jag och Emil med dit, vi ville ju se vad det var för något! :) Helt okej var det. Inte så mycket barn och man kunde surra utan att bli störda. Emil och Kate sprang runt och lekte hela tiden och jag satt och mös med Louie! :D Emil fick lunch där borta klockan elva och närmare halv tolv knallade vi hemmåt. Emil slocknade som en stock i vagnen så det var bara att lyfta över honom till hans säng då vi kom hem.

Vi kom hem för ungefär en timma sen och Emil sover fortfarande. Brabra! :) Jag nöter dator och Patrik och Ebba ligger och sover, slökorvarna!

Ikväll är det jobb igen! Som tur är så jobbar jag endast Mån-Tor den här veckan så jag är ledig Fredag, Lördag och Söndag! Härligt :) Nu ska jag pyssla med annat.

Snarklådan nästa!

Gokväll.

Gårdagen flöt på fint. Vart ingen promenad till affären igår, men godis fick jag tag på, på kvällen istället ;) Däremot så for vi (Patrik skjutade mig och Emil) till stora lekparken på gränderna där Anne och Kevin var. Även Sara och barnen kom ut. Surrade på lite och sen tog jag och Emil oss en promenad hem. Slängde i lilleman lite middag innan jag packade Emils väska och vi gick över till hans mormor och morfar. Där vart det middag och efterrätt. Maten var sådär (Haha, nu låter jag jätte elak men mamma höll med, hon misslyckades igår. Typ första gången!) men glassen vi åt till efterrätt var riktigt god! ;)

Väl hemma så vart det tandborstning, blöjbyte&pyjamas, välling och sen bums i säng med Emil. Klockan var kvart i åtta när han la sig! (Det brukar oftast sluta illa när han går och lägger sig så sent. Och JA, det slutade illa med en grymt tidig morgon imorse!) Själv så for jag på Maxi en sväng, sen hem och sen vidare till Jenny! :) Satt och surrade med henne i ca två timmar innan jag begav mig hemmåt (Med ett stopp i stan för att tanka bilen). Väl hemma blev det sängen nästan på en gång!

Som jag skrev nyss så vart det en vääääldigt tidig morgon idag. Redan halv sex! Nåväl.. Sånt som händer! Dagen har varit väldigt lugn. Lekt här inne hela förmiddagen. Efter Emil hade sovit så for vi till Mjölkudden till Emils farmor och "farfar" för där skulle det bli middag. Patrik gck in på en gång medans jag och Emil stannade i lekparken ett tag och lekte i leran! Usch och fy och blä! Gissa hur läcker lílleman var sen då vi skulle in? HAHA ;) Kyckling vart det till middag, väldigt gott. Hemma var vi kanske vid halv sex ungefär? Städade Emils rum på en gång så alla lekasaker var på dess rätta plats. Sen sprang jag till tvättstugan och snörde igång två maskiner. Efter det blev det ett bad för Emils del och sen sängen klockan sju! (Jag hoppas verkligen att han sover längre imorgon. Fast egentligen spelar inte det någon roll för det är ändå Patrik som kliver upp imorgon, HEHE! ;)

Ikväll har jag plockat och donat här hemma. Skönt att det här boendet kan se ut som ett normalt hem åtminstone en gång i veckan! En dusch han jag även med innan klockan vart nio. Då var det en film på trean som jag såg. Den var riktigt bra, enligt mig iallafall! :)

Nu ska jag börja dra mig mot sängen så man får sig nån sömn även denna natt.

Födelsedagsfirande och loppis!

Goddag.

Gårdagen gick fort, kändes som att jag bara han komma till jobbet för att sedan åka hem. Det var skönt! :) Direkt efter jobbet for jag till mamma och pappa där Patrik, Emil och Ebbs var. Dom hade käkat middag där och det vart över till mig men jag åt aldrig, hade så grymt ont i magen! :/ Jag, Emil och Ebba gick hem vid sju och Patrik for på ett ärende. Slängde Emil i säng och inväntade sen Patrik. Då han kom hem tog jag en promenad till Anne. Vi drack nån cider, såg Idol och bara surrade! Det var trevligt :) Länge sen sist vi umgicks på en kväll.. Oftast är det ju jag som jobbar på kvällarna, men så fort jag är ledig som jobbar Anne kväll, typiskt! Men inte igår :) Promenerade hem just innan elva, tog ut Ebba och gick sen och la mig.

Idag ville Emil upp redan kvart i sex, det var bara att le och se glad ut! :P Åt välling/frukost, lekte och roade oss. Strax efter nio gick vi ut med Ebba på en snabb promenad. Efter det så gick jag och Emil till Stadsöskolan där dom har loppis! Mötte upp Anne, Joni och Kevin där och vi kikade lite. Jag köpte ett tåg med en massa små roliga knappar på, en sop (Emil var helt LYRISK) och en liten motorsåg. Allt till Emil förstås! ;) Och det kalaset slutade på hela 40 kronor. Billigt och bra ;) Än har vi inte grejerna här hemma för det var Anne som fick stå i kön och betala så hon skulle komma förbi med det snart :)

Emil sover då nu. När han vaknar tänkte jag att vi skulle promenera till affären för att köpa nå gott till ikväll :) Middag blir det hos mamma och pappa. Dom skulle göra nå oxfilé grejs, förhoppningsvis blir det gott! :) Och idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Patriks födelsedag! HURRA HURRA HURRA! :D 26 år blr han, gammelgubben! Mycket närmare 30 än 20 ;)

Nej. Nu ska jag ta och röja upp här hemma litegran. Ser ut som världens värsta bombnedslag, jag lovar!

Fredag, yes! :)

Godmorgon.

Gårdagen spenderades lite här och var! :) Lämnade Emil på dagis halv nio.. For sen hem och åt frukost och klockan tio så mötte jag upp Jenny utanför Team Sportia. Kikade lite där och sen for vi till Björx. Vi åt lite och sen for vi till en fotbollsplan där Jenny och Frida släppte lös hundarna. Ebba fick enbart titta på från bilen, tror hon vart lite ledsen! :( Men så går det ibland.. (Eller alltid om man är en surfitta) Efter det så brummade vi förbi Jonna för att kolla på nytillskottet, en liten staffvalp! Gud så underbart söt! Nu vill jag ha en till hund, haha ;) Vi surrade lite skit som vanligt och sen for jag hem.

Väl hemma så blev det att gå till dagis på en gång. Även mamma/mormor följde med och hämtade plutten! :) Pysslade på här hemma och sen for jag till jobbet. Igår gick det faktiskt ganska så bra, det känns bra! :) Väl hemma käkade jag lite pizza (fanns kvar från middagen!) och sen vek jag tvätt. Kom mig i säng före elva även igår, kändes superskönt!

Inatt har Emil krånglat, pust och stön! Han vaknade klockan ett och satt vaken i våran säng (satt och satt? Han vred och vände på sig och var bara allmänt jobbig!!) tills klockan blev halv tre. Då fick Patrik göra välling och sen somnade vi om allihopa. Så klockan sju har vi klivit upp idag, relativt bra! :) Idag är det jobb på schemat.. 12-18. Hoppas tiden går fort! Och hoppas jag kan jobba hela dagen också för igår började rösten svika mig och idag är den väl sådär. Men vi får se!

Nu ska jag gå och röra ihop en pannkakssmet så jag och Emil har nånting att äta till lunch innan jag brummar till Boden. Ha en bra dag!

Ännu en natt..

Godmorgon. Gårdagen spenderades enbart hemma. Diskade och donade på. Sen for jag och Patrik till stan och hämtade hem lite lunch och sen tog jag och Ebba oss en promenad till dagis! :) Möttes av en glad Emil med ett jack på näsan. Han hade tydligen ramlat in i staketet när dom var ute och lekte. Men men, shit happens!

Vi knallade hem och busade lite, sen skjutsade jag allihopa till farmor Anki innan jag for till jobbet. På jobbet gick det relativt dåligt igår också. Lite bättre men ändå inte bra! Nåväl, sånt som händer :) Får satsa på ikväll istället ;)

Imorse klev vi upo tjugo i sju, lovely!! ;) Nu är plutt på dagis och jag sitter här och nöter. Ska ta mig lite frukost och känna lugnet!

Godmorgon.

Idag känner jag mig lite lite piggare! Men det dåliga måendet kommer väl tillbaka ikväll? Jag har iallafall fått sova många timmar i sträck inatt. Gick och la mig just före elva, somnade snabbt som tusan! Och Emil har inte vaknat en endaste gång inatt så jag har inte behövt gå upp, plus att han sov till halv sju imorse, helt underbart! :D

Nu är plutten på dagis, vi åkte i en superkall bil dit :( (Jävla idiot som har snott våran motorvärmarsladd!) Efter jag lämnat av han där så for jag till staden och tankade bilen och sen hem. För en liten stund sen så kom jag mig ut från en underbart varm och skön dusch! Tror jag satt i duschen i mer än en halvtimma, haha :) Så himla skönt när jag var så jäkla frusen! :) Surrade nyss med Jenny, hon skulle till staden så jag kanske hakar på. Men bara kanske :) Vi får se..

Ikväll är det jobb igen, blä! Men förhoppningsvis går det bättre idag än igår. Nu ska jag klä på mig!

Tisdag?

Orkar inte skriva nå långt idag, drar det lite snabbt.

Dagen har enbart spenderats hemma (plockat,diskat och käkat pannkakor+godis) med undantag för morgonen då jag lämnade Emil på dagis, var på bilbesiktning (den gick igenom, woho!) och sen handlade jag lite på Maxi.

Pappa/morfar följde med till dagis och hämtade plutten, snacka om att Emil såg förvånad ut?! HAHA :) Sen så har jobbet gått bajs idag, hade en riktigt jävla kass dag. Kan nog även bero på mitt dåliga mående just nu. Känns som att jag håller på att bli förkyld, täppt i näsan har jag blivit, frusen, seg och huvudvärk till tusen! Less.

Nu ska jag ta mig en smörgås och sen sova. Godnatt

Nu ligger jag i minsann!

Godkväll.

Dagen var lugn och skön. Fastän Emil vaknade och skrek till så fortsatte han sova sen (tur det!). Han sov ända till halv två, så två timmar vart det. Superbra! :) Själv satt jag bara i soffan och kände lugnet och dippade mina morötter ;) Tyvärr så är dippen slut nu! Då plutt hade vaknat så fick han lite mellis och sen tog vi oss en promenad i kylan med Ebbs. Gick förbi vattnet, genom skogen och så till mamma och pappa och hämtade posten.

Väl hemma så vart det bara att plocka undan lite och sen sätta sig i bilen och köra till Boden. (Jobbet ligger där för dom som inte visste det!) Kvällen har varit grymt jävla seg alltså, har inte alls gått bra idag! :( Nåväl, bättre lycka imorgon förhoppningsvis?!

Och nu till min rubrik.. Vill hemskt gärna ha ett heltidsjobb på dagitd här i Luleå. Så igår sökte jag ett jobb jag hittade och även idag sökte jag ett också! Hoppas verkligen att det jobb jag sökte igår hör av sig, det hade varit nå! ;) Jag vet, jag ska inte ha så stora förhoppningar, men lite måste man ju få ha?! ;) Det hade varit guld värt iallafall.

Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen (men först måste jag ta en rök och sen borsta tänderna) så jag orkar upp imorgon. Morgondagens planer är inte så många. Emil ska iallafall till dagis lite tidigare imorgon eftersom jag har bilbesiktning 8.40 (Jag hoppas verkligen att bilen går igenom, den måste det!). Och efter den så ska jag och handla lite, men sen är det inget planerat. (Förutom att diska, plocka och damsuga. Men vi ser ju om det blir gjort! :P)

Just ja. Sova var det ju! :)

Ännu en ny vecka.

Sådärja, då var det Måndag igen.

Gårdagen vart lugn. Emil vaknade strax innan två (jag väckte honom, hehe!) så då fick han lite mellis och sen knallade vi ut i det fina (och kalla) vädret, även pappa Patrik och Ebba hängde på. Vi gick till ängen vid vattnet där vi kastade boll med Ebba och Emil sprang runt runt. Sen fortsatte vi promenaden ett tag till och sen hit hem.. Stannade ute på gården ganska länge och surrade med några grannar medans Emil sprang runt och gjorde hyss! ;) Gick in och gjorde middag till plutten, blev en enkel middag på korv och potatis.

Efter det så slängde jag i två maskiner med tvätt (som tur var hade vi lite tvätt så allt rymdes i 2 maskiner! :P) och sen for vi på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter och lite gott till kvällen :) Resten av eftermiddagen bestod av ingenting alls. Mös på här hemma! Emil somnade klockan sju och då gick jag och Ebba ut en snabb sväng. Väl hemma så diskade jag och donade på och sen tog jag mig en efterlängtad dusch! :)

Såg Superman på tv och drack cola och dippade morötter, supergott! :) Kom mig i säng just innan tolv och upp klev jag halv nio, lovely! Patrik och Emil gick upp halv sex, hehe ;) Sen dess har vi inte gjort nånting alls. Tog morgonsvängen med Ebba till mamma och pappa där jag hämtade tidningen och sen hem igen. Till lunch fick Emil äta palt, gott :) Sen fick han gå och lägga sig redan kvart över elva, han var helt död av någon konstig anledning?! Jag han bara precis sätta mig vid datorn så plingade det på dörren, det var Emma! :) Hon kom in och sa hej och vi surrade ett litet tag. Nu har hon precis åkt hem. Emil vaknade nyss till liv (FAN) men det låter som att han har somnat om igen. Jag hoppas då det för lite längre måste han minsann sova!

Nu ska jag ta och fortsätta dippa mina morötter och bara njuta av lugnet i soffan :)

Se på fan!

Det blev ingen sådär supertidig morgon idag som jag trodde det skulle bli. Halv sju klev vi upp, det ni?! ;) Vi har bara myst på här hemma och inte gjort nånting alls i princip. Till lunch fick Emil äta blodpudding med lingonsylt, (premiären) och det var minsann gott!! :) Brabra. Nu sover han så sött och här sitter jag. Patrik glor på tv och Ebba tuggar på ett ben. Vilken slapp familj vi är, hahaha ;)

Ska faktiskt ta och göra lite lunch till mig och Patrik. Blir en enkel sådan som består av bullens pilsnerkorv och makaroner! Men det är ju gott ;) När prutten har vaknat så tänkte jag dra med mig honom ut i det fina vädret. Leka lite och promenera med Ebba. Myspys! :) Ska försöka ta med mig kameran också om jag kommer ihåg. Knäpper aldrig kort längre! :( Klockan fem har jag tvättstugan också, usch så tråkigt! Men det måstes.

Ikväll blir det nog bara mys. Ska ta mig en lång och skön dusch och sen krypa upp i soffan med nå gott och förhoppningsvis nån bra film? :)

Det säger svisch!

Godafton.

Som jag skrev tidigare så funderade jag på att åka till Onoff och kolla om telefonen hade kommit in iallafall. Jag for dit och den hade inte kommit in, däremot så beställde jag den igen! Haha, nu tror alla att jag är helt knäpp, men jag fick mycket mer information denna gång så är den inte här senast Fredag så stämmer jag dom! Nä, så dramatisk är jag inte, men gode lust får man :P

Tog ett ganska bra tag inne på Onoff så efter det besöket/beställningen for jag till stan och plockade upp Anne som precis hade slutat jobbet. Skjutsade hem henne och sen for jag också hem. Emil ville sova länge idag, på tok för länge om jag inte hade väckt honom. Klockan två väckte jag honom och då hade han nästan sovit i 2½ timmar! Han är grymt trött om dagarna! Men kan ju ha att göra med att vi stiger upp före fan på mornarna!

Då vi fått liv i plutten så klädde vi alla på oss och for till stugan där farmor Anki och Björne befann sig. Vi grillade korv till middag (blev en tidig middag redan vid halv fyra) och surrade som vanligt. Ebba var nöjd över att springa i det fria :) Kvart i fem var vi hemma igen men jag och Emil gick direkt hem till Suzie, Magnus, Rasmus och Ronja (Oj vilken stor familj dom är, många namn att skriva! ;) eftersom Magnus fyller år idag så vi grattade han! :) Strax baki sex var vi hemma igen så jag slängde Emil i badet och klockan sju blev det sängen för hans del. Själv så plockade jag och fixade lite här hemma och sen for jag hem till Anne där även Sandra var! :)

Jättekul att träffa Sandra igen, blir väldigt sällan nuför tiden eftersom hon bor långt åt helvete, haha! ;) Satt och surrade om allt mellan himmel och jord. Kom mig hem strax efter tio och nu sitter jag här och nöter. Tänkte börja dra mig mot sängen strax (vilket jag alltid säger men det bir i princip aldrig gjort!) för jag antar att det blir en tidig morgon imorgon också! :/

Godnatt.

Helg!

Yes, nu är det helg! Och hur kommar vi att spendera denna dag? Ingen aning, antagligen hemma? Vi får se vad som händer och sker.

Imorse var Emil lika jobbig som tidigare, han vaknade nämligen klockan fyra! Gav honom välling och till slut lyckades jag få honom till att somna om. Tack gode gud för det! Dessvärre sov han inte alls länge för upp klev vi kvart i sex! :/ Nåja, bara att gilla läget. Förmiddagen har spenderats här hemma bara. Tog oss en snabb promenad med Ebba till mamma och pappa för att ta med morgontidningen hit hem. Kul att ha nånting att läsa helt plötsligt :) Idag fick han Emil lite fiskbullar och potatisar till lunch, det gick ner fort i magen! Nu sover han och själv så äter jag frukost :)

Tror jag ska dra en sväng förbi Onoff och kolla om den där telefonen har kommit in? Hade varit kul isåfall. Men vi får se.. Nu ska jag iallafall äta klart mina mackor och sen fundera ut vad vi ska göra resten av dagen?

Lonely, i´m so lonely!

Gokväll.

Dagen har ju som sagt spenderats på jobbet, inte alltför roande om jag säger så. Det har varit en sjukt lång och tråkig dag idag, knappt nå svar alls, och då blir man så rastlös och uttråkad! Men men, jag överlevde. Väl hemma (halv sju) så möttes jag av en jättego Emil i dörren som var redo för sängen med nybytt blöja, pyjamas och nappen :) Vi myste på ett tag, borstade tänderna och sen fick han välling.

Tiden går så fort så fort, han har blivit så himla stor nu min lilla plutt!Det slog mig nu ikväll eftersom han alltid brukar mysa i famnen och äta välling på kvällarna, men inte ikväll. Ikväll skulle han sitta själv i soffan i andra hörnet och dricka sin välling, haha! Så go ;)

Då han hade lagt sig blev det att plocka och dona på lite här hemma. Promenerade sen förbi mamma och pappa och tog in posten åt dom för nu är dom i Budapest och semestrar över helgen! :) Mysigt. Sen har jag surrat med Patrik och Andreas här hemma innan dom knallade vidare till någon "fest". Så här sitter jag i ensamheten, haha. Superkul ;)

Imorgon vette tusan vad som händer. Vi får se! Förhoppningsvis nå kul för jag vill verkligen inte sitta hemma hela dagen. Inte då jag väl är ledig, då vill jag göra nånting! Hör av er om du/ni vill hitta på nå? ;)

Nu en rök och sen soffläge.

Världens bästa Emil..

..med mammas skor på ;)


Mamma tokar sig med Emil ;)


Minigrisen :P


Våran blivande "handy man"? ;)

Finally Friday!

Godmorgon gott folk.

Gårdagen vart lugn och skön. Jag gick inte och la mig igår när jag kom hem, kändes så meningslöst, så jag han få allt gjort på förmiddagen. Så himla skönt! :) Plockade, diskade, gick ut med hunden och handlade.  Då klockan var tolv hade jag gjort allt jag skulle så då satte jag mig i soffan och tog det lugnt. Åt lite godis och drack cola! ;)

Hämtade sen plutt på dagis och innan jobbet så skjutsade jag alla till farmor Anki. På jobbet gick det bra. Iallafall så bra som det kan gå, nästan. Jag var nöjd!

Idag fick jag sova till halv åtta! Vilken lyx va?! ;D Då jag klev upp så gick Patrik och la sig igen, haha :) Har nyss tagit fram köttfärs på tining så lite närmare lunch tid tänkte jag koka ihop chili con carne och ris som jag och Emil kan smaska i oss till lunch! Sen blir det att rejsa till jobbet, börjar nämligen klockan tolv idag! Men rätt skönt för jag är hemma just innan halv sju också, så jag hinner mysa och säga godnatt till världens bästa Emil! ;) Ikväll blir det lugna puckar. Sitta i soffan och slöa.

Nu gör Emil något bus hör jag!

Toooorsdag

Godmorgon.

Även denna dag klev vi upp just innan sex. Woho, framsteg! ;) Hellre klockan sex än klockan fyra, tro mig! :P Emil står vid tvn just nu och här sitter jag och nördar. Inte så ovanligt :)

Gårdagen var rätt lugn. For som sagt till Storheden en snabbis med Jenny. Hon handlade på Willys och sen på Lindex och efter det for vi förbi hos Lotta och hälsade på :) Jättefin lägenhet, fastän den är så liten ;) Halv ett drog jag mig hemmåt för då var jag minsann hungrig! Gjorde korv och makaroner som jag slängde i mig innan jag tog bilen (Javisst, igår var jag lat!) till dagis för att hämta hem plutten. Vi for hem så han fick äta mellis och sen klädde vi på oss och tog en prommis med Ebba förbi Storsand. Nöjd hund som fick springa lös! :)

Ja, sen var det bara att brumma vidare till jobbet. På jobbet gick det rätt så bra, ska absolut inte klaga! Man blir ju lite missnöjd när resultaten är under det man är van vid.. fast å andra sidan så brukar det ju oftast gå "sämre och sämre" eftersom vi redan ringt runt basen ett varv. Nåja, det blir bra! :)

Idag blir det en väldigt lugn dag för mig. Funderar på att sova lite till då jag kommit mig hem från dagis. Känns som att det hade varit väldigt väldigt skönt och även behövligt! Sen måste jag ta tag i disken, där med basta! Kanske åker och handlar lite också ifall jag hinner? Vi lär ju märka! :)

Nu ska jag vara social med mr nice guy!

Redo för dagen!

Sådärja. Nyss tagit mig ut från duschen och innan det så vek jag tvätt och plockade undan alla leksaker. Nu är det fint här hemma igen, tills Emil kommer hem från dagis ;)

Disken skiter jag i tror jag? Orkar inte nu iallafall, får ta den sen om jag hinner. Det är inge mycket disk så whatever! ;) Däremot så ska jag ta och dra på mig lite kläder för att sedan fara till Storheden och möta upp Jenny :) Vi tänkte väl strosa lite..

På tal om nå helt annat så lyckades jag dra världens jävla vurpa idag här utanför! Skulle till parkeringen för att köra in bilen på gården så jag slapp dra med mig Emil ända dit bort i regnrusket. Passade då på att springa eftersom det regnade så mycket och så skulle jag hoppa över en vattenpöl för att inte bli blöt om fötterna. Det slutade inte bra! Givetvis så landar jag ju såklart på en isfläck så jag flyger och landar på rygg och slår i huvudet med all jävla kraft rakt i isfläcken och armbågen fick sig också en rejäl omgång! :( Huvudet mådde inte bra just efteråt. Det tog mig några minuter att gå till bilen eftersom jag inte vågade gå så fort eftersom allting bara snurrade och flimrade för ögonen. Som tur var gick det över i princip på en gång men armbågen mår inte alls bra i dagsläget! :( Hoppas det ger med sig lite senare.

Så nu har jag lärt mig att inte SPRINGA när det kan vara halt ute, haha!

Oväder!

Godmorgon.

Tänkte dra igenom gårdagen väldigt snabbt.. Som jag skrev så for jag till Tessan då jag hade lämnat Emil på dagis. Vi gick direkt till fiket i Gammelstad och mötte upp Andreas för en frukost! :) Jättegott var det. Sen gick vi tillbaka till Tessan där vi satt och surrade och kollade efter barnvagnar på nätet :) Strax baki tolv for jag hem igen. Donade på lite här hemma för att sedan gå och hämta hem plutt. Innan jobbet skjutsade jag Patrik, Emil och Ebba till farmor Anki där dom spenderade sin eftermiddag. Skönt med miljöombyte ;) På jobbet gick det sisådär, jag ska väl egentligen inte klaga :) Efter jobbet for jag förbi Jenny och hämtade en slit-och-släng overall som Emil ska få ha på dagis. Nu innan snön kommer vill jag inte att han ska använda den nya så den blir söndernött på en gång så perfekt med en slit-och-släng overall som dessutom är tunnare och lättare :) Tack Jenny! :)

Idag blev det en tidig morgon, däremot inte en lika tidig morgon som det varit de senaste dagarna. Idag gick vi upp vid kvart i sex första gången! :) Sen dess har vi inte gjort mycket. Emil har tittat på barnprogram och jag har plöjt igenom alla olästa blogginlägg jag hade, haha ;) Nu däremot leker lilleman med micron vilket han inte får! Jag har dragit ut sladden, men han ska ändå inte leka med den, det är ju faktiskt ingen leksak!

Idag vette tusan vad som händer? Ingenting tror jag, inget speciellt iallafall. Jag ska iallafall diska, vika in tvätt och duscha innan jobbet. Men det är ju ingenting speciellt, haha! ;) Idag är det ett jävla oväder ute minsann!! Blåser nå så jävulskt!! Hoppas inte Emil och de andra barnen på dagis blåder bort från dagisgården ;)

Nu ska jag se vad barnet gör, alldelens för tyst tycker jag att det är.


God(??)morgon!

Som alltid så vaknade Emil klockan fyra inatt/imorse. Inte ovanligt nu för tiden! Jag förstår inte, behöver inte barn sova mer? Nej, tydligen inte Emil iallafall. Men hans mamma behöver, det räcker inte med enbart 4-5 timmars sömn per natt. Jag börjar bli lite smått tokig tror jag, haha! :) Vi klev upp kvart i sex (Gjorde många tappra försök med förhoppningar om att han skulle somna om) och sen dess har vi inte gjort mycket. Tittat på tv typ :)

Om en timma ska vi vara på dagis. Efter jag lämnat Emil så ska jag till Tessan och klockan nio ska vi möta upp Andreas på fiket i Gammelstad, trevligt. Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen, men jag antar att det blir lugna puckar tills jag ska hämta Emil och sen åka och jobba.

På tal om nå helt annat hoppas jag att paketet från HM kommer snart, helst redan igår! Jag har tyvärr inga långkallingar till Emil så jag har beställt det plus ett fleece ställ och nå sockar. Så förhoppningsvis kommer det jättesnart för det är ju ingen sommarvärme precis! :/

Ska ta och packa Emils ryggsäck nu.

Snurrig.

Nu är jag trött. Slut som artist! Imorgon då jag har lämnat Emil på dagis ska jag och detja Tessan! :) Ska bli superkul att träffa henne. Så länge sen sist. Annars blir dagen lugn och likadan som alla andra vardagar. Tyvärr :(

Vill verkligen att någon slags förändring ska ske? Vad vet jag inte riktigt, men nånting. Vill inte jobba, så himla tråkigt. Vill umgås med Emil och alla vänner hela dagarna, inte jobba och inget dagis! :( Men men, det kommer aldrig att bli så. Förutsättningarna är ju om jag blir på smällen, men något sådant är inte planerat. Inte på långa vägar, haha!

Nej ni. Ett väldigt konstigt inlägg vart det. Nu ska jag röka och sen sova, godnatt.

Thank god it´s Monday!

Goddag.

Halv tio imorse hade vi tid för att byta däck. (Nej vi är inte så okunniga så att vi inte kan byta däck, vi köpte nya och dom stoppade dit dom!;) Tacka gudarna för att vi hade en tid idag med tanke på hur halt det var imorse! Och nu går vi mot halare tider så det var bra tajming ;) Dessvärre tog det lite längre tid än vi tänkt oss eftersom dom var försenade så våran bil började dom med klockan tio. Medans dom fixade och donade så tog jag och Ebba oss en promenad i det sjukt kalla vädret! Snuskigt kallt var det, Ebba frös som attans. Nåväl, vi var oss hemma igen till tjugo i elva så det var bara att slänga i Emil lite lunch sen fick han gå och sova halv tolv. Och vet ni vad? Barnet sover än!! Han har snart sovit i 2½ timmar, måste nog väcka honom snart så han kan somna ikväll.

Jag har då hunnit med rätt mycket nu medans plutt har sovit/sover. Ätit lunch, plockat undan, diskat, rensat i gareroben bland vinter kläder (Vad som ska användas/sparas eller "kastas") och nyss satte jag i åkpåsen i vagnen. Bra att ha såna här kyliga dagar.. Då slipper jag ju dra på honom hur mycket kläder som helst om man bara ska ta sig en promenad! :)

Klockan fyra är det jobb på schemat. Vill inte :( Vill vara hemma i all evighet och ändå få pengar! Helst mycket mer än vad jag får nu, haha ;) På tal om jobb så satt jag och kollade igenom mailen för jag hade fått 8st nya mail. Som alltid så är det en jävla massa skitreklam som jag aldrig någonsin öppnar utan jag kastar det på en gång. Men precis då jag var på väg att kasta alla mail så såg jag att ett mail inte alls var nå skitreklam, så jag öppnade mailet och det var från ett arbete som jag har sökt för jättelänge sen. Kommer faktiskt inte ens ihåg nånting om det jobbet, haha! Där stog det iallafall att 200 personer hade sökt och nu hade dom sållat ner det till 15 personer. Dom frågade om jag kunde ge dom något nummer till jobbet så dom kunde få ta referenser. Med andra ord så borde väl det betyda att jag är bland de 15 som dom valt ut, eller?! Nåväl, kan hända att det är ett skitjobb men numret ska dom minsann få. Skadar ju inte att få gå på arbetsintervju ;) Håll era tummar och tår! :)


Nu måste jag väcka barnet.

Jag ser det snöar!!

Ojsan hoppsan så det snöar här i Gammelstad just nu! Gör det de hos er andra i Luleå stad också? :) Sååå mysigt, men ändå så tråkigt. För nu är den varma och goa tiden verkligen slut :( Men.. Jag ser fram emot julen! ;)

Dagen har spenderats med att städa och tvätta. Har även hunnit med att äta middag hos farmor Anki och Björn och även ANte och Petri var med. Trevligt :) Sen hem för att fortsätta med städningen och tvättningen. Så nu är det välsigt rent och fint här! Iallafall tills imorgon :P Emil fick sig ett efterlängtad bad idag och sen slocknade han på stört.

Själv har jag tagit mig en efterlängtad dusch och sen dess har jag bara suttit i soffan och ätit&druckit gott och sett/ser på en film på Tv4. Just nu är det paus men bäst jag skyndar mig tillbaka för den har säkert redan börjat?!

Ha en bra kväll.

Godmorgon!!

Äntligen har vi sovit lite längre än vad vi brukar göra. Idag klev vi upp fem över åtta, det ni! :D Däremot så vaknade Emil vid fyra fem tiden och bökade jättelänge innan han fick välling och somnade om igen. Nåja, jag slapp ju kliva upp den tiden iallafall ;)

Igårkväll var jag hos Anne och surrade strunt. Var inte där alltför länge, kom mig hem till tio. Åt lite kvällsfika och gick sedan ut med Ebba för en sista rastning. Klippte klorna på Ebba och sedan borstade jag henne. Snacka om att hunden släpper hår?! Ojojoj, vad mycket hår hon släpper. Då kom jag på den braiga idén av att hon skulle duschas! Sagt och gjort, Patrik fick lyfta i och ur henne ur badkaret och ren och fin vart hon! :) Varför jag fick för mig att göra det klockan elva på kvällen går ju att ifrågasätta, haha! ;)

Idag har jag en städ och tvätt dag! Ska förövrigt dra igång med damtorkningen nu snart så har jag det gjort. Ska ta badrummet medans Emil vilar och sen när han vaknar så tar jag och damsuger och skurar. Det blir bra! :) Klockan tolv har jag tvättstugan, superkul! Not. Men då får vi alla kläder/sängkläder/handdukar rena, underbart! :)

Nu ska jag vara social med min son medans han är på bra humör, haha! :P

Lördagkväll

Blev en promenad till Maxi idag. Superskönt var det! :) Kylig och frisk luft, me like! Även Ebba var nöjd (som förövrigt har blivit lite åtsidosatt på sista tiden, fråga mig inte varför?) som fick springa lös hela vägen till Storheden. Hon fick sina dampryck och tog några tokvarv i skogen. Helgalen var hon! :)

Patrik kom dit sen och vi handlade och for sen hem. Gick sen till mamma och åt, jättegott var det! Väl hemma så var Emil supertrött så han satte sig i soffan med nappen och kollade på barnprogram i en hel timma. Jättesöt ;) Då plutt hade somnat så plockade jag undan alla leksaker och diskade bort all disk, så nu ser det ut som ett hem igen! :)

Nu ska jag dra mig mot Anne för att vara lite social :)

Long time..

Var ett tag sen jag skrev nu. Har iofs inte hänt särskilt mycket men kan dra det lite snabbt.

Torsdags: Efter jag lämnat Emil på dagis for jag till Jenny där jag färgade håret mörkbrunt. Efteråt var tanken att Jenny skulle slinga mitt hår också, men det sket vi i. Så nu är jag alltså väldigt väldigt mörk igen! Får se hur länge jag har det såhär eller om jag slänger i ljusare slingor snart? We will se ;) Resten av Torsdagen gick i lugnets tecken, tills jag kom till jobbet. Haha! ;) Skönt som fan var det att åka hem eftersom jag sen hade helg! ;)

Fredags: Halv tio satt jag och Emil på bussen till stan. Mötte upp Jenny och Loke och gick på Babysång. Kan meddela er alla om att det var sista gången jag far dit. Emil var ett monster som skrek, slogs, sparkades och försökte bita ett barn. Ja, ni kanske förstår att jag tyckte det var superkul? Eller så inte! Nåväl, vi gick sen till M&P och åt lunch, supergott var det :) Sen lyckades jag så Emil att somna i vagnen så vi knallade på stan en sväng och sen kom Patrik och hämtade upp oss. Vi for förbi Onoff där jag förövrigt avbokade min telefon och fick pengarna tillbaka. Dom sa att den skulle komma inom 3-5 dagar.. idag har det gått 2 veckor och den har fortfarande inte kommit. Så tack och adjö!

Var även och beställde vinterdäck, så på Måndag 9.30 sätter dom på nya vinterdäck på bilen. Dyyyrt!! Men ack så nödvändigt. Tur att dom går att använda mer än ett år, haha! :)

Väl hemma busade vi och Emil fick i sig middag! Sen for vi till farmor Anki där Emil skulle få spendera sin natt. Vi for på bolaget, sen slängde jag mig snabbt i duschen och sen skjutsade Patrik mig till Boden! Hade en trevlig kväll med några tjejer och killar från jobbet :) Åt middag på Bränna, drack lite alkohol och surrade. Sen gick vi vidare till Sara där vi drack lite till och surrade. Vid elva - halv tolv tiden kom Anne och hämtade upp mig och vi for hem. Tack för en trevlig kväll allihopa! :)

Kvart över tio kom Emil hem imorse. Tur att det inte blev mycket alkohol igår (drack endast 4 cider) för annars hade jag nog inte varit särskilt pigg! Jag stekte palt som vi åt till lunch och sen fick Emil sova.. Och det gör han ännu. Förhoppningsvis sover han iallafall till ett :)

Ikväll blir det middag med mamma, hon är ensam hemma. Vi fick bestämma maten eftersom hon inte har någon bil idag och hon behövde handla. Så vi tog tacos, var så länge sen sist :) Tror minsann att jag, Emil och Ebba promenerar till Maxi då Emil har vaknat så får Patrik komma efter med bilen. Det lät som en bra idé, jag behöver verkligen röra på mig! :)

Nu blev det långt. Tack för mig.

RSS 2.0