Bra dag igen ;)

En bra dag idag.

Halv elva kom Anne och hämtade upp mig och Emil. Vi for och gjorde det som stog på schemat och sen for vi hem lagomt till Emil skulle äta lunch klockan tolv :) Myste lite här hemma ett tag och sen strax efter ett gick vi ut för Emil behövde sova. Blev en promenad till Gränderna där jag stog och surra med Sara ett tag och sen gick vi vidare och mötte upp Ida och Akela och så tog vi ss en promenad :) Allt som allt blev vi ute i två timmar, superskönt :)

Sen vi kom hem strax efter tre har vi inte gjort mycket alls. Emil har ätit middag, blev en tidig middag för han redan klockan fyra. Men inte är han ledsen för det inte! :) Mäkta stolt över plutten är jag också.. Han åt upp ALL mat som fanns på tallriken. Det här var andra gången som han åt min korvstroganoff och ris och det var roligt att se han äta eftersom att han spottade ut allting första gången, han vägrade äta med andra ord. Så nu vet jag att det också går ner ;)

Patrik är och handlar onyttig mat till oss nu, usch vad dåliga vi är. Men det är ju så gott ;) Blir ju inte alls så ofta numer om man jämför med tidigare så det är ju bra, haha ;) Ikväll då Emil somnat kanske jag tänkte åka till Emelie och hälsa på. Var väldigt länge sen jag var där nu så det hade som varit trevligt :) Hörde rykten om att Nathalie också kanske skulle komma, det hade varit kul :)

Justja. Har glömt att berätta att baggy jeansen har kommit, dom kom igår. Jättefina och jättesköna var dom, MEN.. Dom kanske var lite väl för höga i midjan för min smak :/ Och vi har ju ingen helkroppsspegel så jag kan inte se hur dom sitter där bak, det kändes som att rumpan blev hur lång som helst, haha! :) Så nu väntar jag bara på att Therese ska komma hem från fjällen och vara mitt smakråd, haha :) Hon kan ju såna där saker så jag behöver hennes hjälp. Slängde iväg ett desperat sms till henne imorse om att hon skulle komma hem nu!! :D Men på Söndag är hon hemma så jag får allt vänta :)

Nu blev det långt. Slänger in några bilder :)


Plutt


Såhär kul har Emil då han är ute och går ;)


Sötskalle


Bustrollet :)


Vart är Emil??


Emil kan minsann göra två saker samtidigt. Borsta tänderna OCH leka ;)


Min lilleman, som nu kanske inte är så liten? :P

Kommentarer
Postat av: fanny

Emil är jätte lik dig på bilden när han har tungan upp för läppen! =) haha sötisar

2009-04-17 @ 00:35:10
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0