Dessa små ben! <3

Nu har det gått någon vecka sen sist jag skrev.

Tiden går sjukt fort och tiden på denna praktikplats börjar ta slut, tyvärr. Nu är det bara den här veckan och nästa kvar innan jag vandrar vidare till nästa, och så även den sista, praktiken innan jag är färdigutbildad. Det sistnämnda känns toppen! Kan fortfarande inte förstå att två hela år redan har gått? Känns som att det var igår jag var på semester i södra Sverige och min pappa ringer och berättar att jag blivit antagen! Tiden går fööööör fort, jag hinner inte riktigt med känner jag?!

Men å andra sidan så är det roligt att tiden går fort för stunden eftersom bebis också börjar närma sig! :) Går in i v29 idag så nu är det inte alltför länge kvar, absolut inte om tiden fortsätter i den takt den gör nu! :P Barnvagn är det enda, tror jag, som är kvar att köpa? Bortsett från kläder såklart men det avvaktar jag lite med eftersom det är roligare att handla då vi vet om det är en tjej eller kille :P Har ju kvar lite från Emil som kommer väl till användning oavsett kön :) Barnvagnen kommer jag införskaffa mig under april månad. Det får bli en babytravel denna gång! Tänkte först att jag skulle köpa en likadan som jag har nu till Emil men eftersom babytraveln blir så sjukligt mkt mindre ihopfälld så känns det hundra gånger bättre. Vill gärna få in barnvagn och hund samtidigt vilket inte går nu. Det blir nog bra! :)

På tal om nå helt annat så har vi idag fått träffa en läkare på vårdcentralen uti Emil ben. Har säkert nämnt det tidigare men han har det senaste halvåret, om inte ännu längre tillbaka, klagat på att han har ont i benet/benen till och från. Först trodde vi bara att det handlade om slöhet eftersom han valde att klaga då vi gjorde "tråkiga" saker och inte i samband med lek mm.. Men nu har vi insett att han faktiskt HAR ont och det nämner han varje dag :( Han klagar inte på dagis, där leker han som vanligt, däremot så är han mera stillasittande resten av dagen då vi kommit oss hem. Han säger att han behöver vila benen i soffan för att han har ont. Lillhjärtat!
Som sagt, idag fick vi träffa en läkare som konstaterade att han har stora knän? Antar självklart att han menar att dom är större än vad dom borde vara. Han valde att skicka en remiss till en ortoped i Sunderbyn och flrhoppningsvis en röntgen. Är så himla tråkigt alltihopa men samtidigt så känns det som att en sten lättade från mitt hjärta då man för en gångs skull blev tagen på allvar! Nu vill vi bara få bukt på dessa små knän <3 Känns ju inte alltför kul att Emil ska vara tvungen att avstå vissa aktiviteter pga smärta. Så nu håller vi alla tummar och tår att vi fort fort får en kallelse och får veta vad "problemet" är!

Nu hade jag inte så mkt mer att skriva. Har fått lätta hjärtat en lite svängom :P Snart dags att göra natt.. Imorgon är Emil hemma med pappa sin. Själv har jag praktik på em/kvällen men innan det så ska vi iväg och kolla efter sommardäck till bilen och ett besök på mvc, spännande! :)

Äntligen!

Tisdag idag och praktik var på schemat under eftermiddagen/kvällen. Skönt att jag är hemma till åtta, då missar jag inga bra tvprogram! ;)
Finaste farmor Anki har barnvaktat Emil eftersom både jag och Patrik går kväll och det kommer vi göra även imorgon och på Torsdag så farmor är med Emil då också. Tacka gudarna för att vi har farmor Anki som alltid ställer upp, det är verkligen guld värt!! <3

Och äntligen, äntligen har jag fått sova ordentligt vilket behövdes efter helgens brist på sömn. Somnade i soffan igår klockan tio och sov där till tolv då jag gick vidare till sängen. Och hör och häpna.. idag vaknade jag av mig själv tio i åtta!! Så förbannat underbart härligt det var!! :D Varken Emil eller väckarklockan väckte mig :P Och lilleman vakane samtidigt så han fick också sova ut vilket var väldigt välbehövt.

Imorgon jobbar jag också eftermiddag och ska dit ganska sent eftersom jag ska till barnmorskan halv fyra, så jag åker till stan efter det. Men då kanske jag förhoppnignsvis hinner göra nå vettigt imorgon på dagen?! :P Hade som varit bra.

Nu börjar Desperata, länge sen sist! :)

Tröst shoppat!

Godkväll.

Helgen har varit bra, trots förkylning! :/ I Fredags på eftermiddagen lyckades jag bli toktäppt i näsan och hängig, igen.. Hade då inte hunnit bli helt frisk sen förra förkylningen som kom för ca 2 veckor sedan. Jag brukar inte vara den som gnäller, men fyfan vad jag är less på att leva på nässpray! Det är det enda som håller mig uppe dagar som dessa, haha! :P Får hoppas att förkylningen går över snabbt och håller sig borta så länge som möjligt!

Men som jag skrev tidigare, helgen har varit bra iallafall. Man måste ju ta vara på det underbart fina och härliga väder vi haft :D Så helgen har spenderats utomhus så mycket som jag orkat, typ :) I Lördags vart det korvgrillning och mys på isvägen i stan, plus ett snabbt besök i stan för att sen avsluta den dagens uteaktiviteter med ett besök hos Anna-Karin + familj med massa mys ute! Och Emil premiäråkte skoter också, det ni! ;) Tänk att han till slut vågade, haha :P

Idag har vi också myst på.. En sväng till Hägnan på förmiddagen, dock inget att hänga i julgranen, men men! :) Sen for vi till stan och åt en sen lunch på Dagobert för att sen åka viare ut till Klubbviken, bara för att :) Avslutningsvis vart det lasagnemiddag hod Anki och Björn, gott!

Det enda negativa jag har att säga om denna helg är, förutom min förbaskade förkylning, alldeles för tidiga mornar!! Vet inte vad som hänt med herr Emil men igår var der uppstigning just efter fem och idag vaknade han redan 4.20 (!!). Kan inte påstå att jag varit på särskilt bra morgonhumör diretk! ;) Men tur att det har vänt under dagen :P

Som rubriken lyder så har jag tröstshoppat, haha. Jag var så jäkla bitter och less imorse att jag helt ärligt trodde jag skulle gå under jorden! Men efter lite internetshopping så var jag helt plötsligt på lite bättre humör, haha! ;D Dock så har jag inte införskaffat mig något onödigt, rättare sagt tvärtom, något som är väldigt behövligt. Ett babyskydd till lillknodden! :) Tänk att shopping kan vara så roligt, oavsett vad man handlar ;) Så nu behöver vi inte fundera på det längre, skönt.

Nu hade jag fasktiskt tänkt gå och borsta tänderna och sen krypa till kojs för trött är bara förnamnet och vem vet när herr Emil kliver upp imorgon?! Förhoppningsvis inte alls lika tidigt som han gjort under helgen, puuuh.


Ett sånt här fint babyskydd fick det bli denna gång. Jag gillar som svart! Enkelt och fräscht :)

Vårkläder..

Insåg för ett tag sen att det nu var dags att införskaffa vårkläder åt världens bästa Emil. Känns rätt tragiskt att man måste börja handla redan i Februari/Mars om det ska finnas kvar. Men så är det!

Idag har jag varit på stan en sväng och lunchat med Jenny och Frida innan praktiken, alltid lika trevligt! :) Så idag har jag införskaffat en skaljacka åt plutt. En jättefin från Polarn, är helnöjd! :) Dock så verkade dom lite små i storlekarna så får se om jag byter upp till en 116 (köpte 110)? Måste prova den på plutt imorgon eftermiddag då vi har tid :)
Annars så tror jag inte att det behövs så mycket mer åt honom? Ingenting dyrt iallafall ;) Skalbyxor har han sen förra året och dom passar åtminstone nu till våren. Skor kommer behövas men det är ingen panik eftersom det är säsong för gummisar i första hand. Kanske nån ny mössa och nå vantar? Men det tar jag minsann nästa månad, ingen stress med det :) Att det kan vara så roligt att handla till de små liven, helt sjukt ju! :P

På tal om nå helt annat så har jag ikväll varit på föräldramöte, det gick bra. Och denna gång tog det inte hundra år som det annars kan göra så det var ju skönt ;) Nu strax är det dags att sova, upp före fan imorgon! Men sen är jag det helg och som jag ska njuta :D Plus att jag även är ledig på Måndag, så 3 dagar, nice! :)


Så himla fin! :) Bild lånad från POP.

RSS 2.0