Sista Januari.

Vart en superlugn dag igår.

Medans Emil sov så passade jag på att slappa och bara ta det lugnt. Halv två vaknade plutt så då vart det lite mellis och sen tog jag, Emil och Ebba oss en promenad i snön! :) Skönt att komma ut en sväng. Emil bäddade jag ner i åkpåse eftersom han gått och blivit lite förkyld. Efter promenaden gick vi till huset och lekte ett tag med mormor och morfar.

Väl hemma så vart att fixa middag på en gång, blev bara korv och makaroner. Sen vart det mys här inne hela kvällen tills läggdags. Emil fick vara utan blöja en timma igårkväll. Då lekte vi med pottan.. han provade sitta på den och nu gick det ju ganska bra faktiskt! :) Han satt längre än 3 sekunder iallafall. Och inga kisspölar blev det heller under denna timma, skönt! ;)

Då plutt hade somnat for jag på Maxi en sväng och handlade hem lite nödvändigheter, såsom välling och blöjor med mera.. Hem och packade upp allt och sen for jag vidare till Anne där hon och Suzie pimplade lite öl och cider :) Strax efter elva for jag hem och dom skulle vidare till staden. Slocknade inte förrän klockan närmade sig ett. Men några timmar har jag fått sova iallafall :) Emil vaknade 05.20 och då jag gick in för att hämta honom så känner jag att han har kissat igenom! :( Slet lös lakanet och slängde det i tvätten med pyjamasen, bytte blöja och sen gick vi och la oss igen. Visste att han inte skulle somna om, men vi låg iallafall över en timma i sängen och det var skönt!

Nu ska jag se lite tv med plutt. Sen ska vi blanda pannkakssmet och även gå ut en sväng. Idag är det jobb på schemat! Förhoppningsvis går dagen fort :) Emil ska få vara med farmor idag. Hon ska komma hit medans plutt sover för Patrik och Björn ska till stugan och skotta. Lite egentid med farmor kommer han uppskatta! :)

Godmorgon!

Lördag.

Goddagens.

Gårdagen vart bra iallafall, trots att planerna sprack! Förmiddagen spenderades inomhus med mys och en massa bus! Då plutt lagt sig så tog jag tag i disken och sen tvingade jag ut Ebba på en promenad. Var ute rätt så länge och busade och hade oss så det var en frusen hund som kom in nästan en timma senare! Men då var hon trött också, det var ju de som var planen! ;)

Emil vaknade inte lång efter att vi kom in, så då vart det mellis och sen for allihopa, förutom Ebba, till Ersnäs till Moa där hon, Elina och Jossan var! :) Jättekul att träffa dom, det blir så satans sällan nuför tiden! Tråkigt men sant. Bättring på det tycker jag! :) Stannade till halv fem och for sen till mamma och pappa och käkade middag. Blev ett bad för Emil innan läggdags, så han vart ren och fin.

Suzie kom upp på kvällen så vi drack någon cider och öl och satt och surrade! Alltid lika trevligt :) Emil var dålig i magen upptäckte jag där vid tio tiden. Gick nämligen in i hans rum då och kände världens odör av bajs! Självklart så hade han bajs i blöjan så jag drog upp honom för att byta blöja. Alla som känner Emil vet att han alltid bajsar typ stenkulor, han är alltid jättehård i magen. Denna gång kan jag påpeka att det var löst, väldigt löst! Nåväl, det gick bra och han somnade om på en gång. Min tanke är att när han blir magsjuk så kommer det bakvägen och inte framvägen. Förra gången som det gick magsjuka så var det samma sak, han sket mycket istället. Men det tackar jag för, då vet man vart all skit är! ;) Inte i hela rummet iallafall, hehe.

Idag klev jag upp klockan nio. Det är ju 75% på pippilotta.se så jag gjorde en beställning idag. Allt jag handlade skulle ha kostat 1800 kronor. Vet ni vad jag får betala? 450 kronor! Helt sjukt bra ;) Det mesta jag köpt är presenter till en liten gosse ;) Till Emil köpte jag fodrat regnställ i storlek 98 så han har något sen. Plus fodrade regnvantar. Och så slank det med två tröjor ;) Så enligt mig var det ett superpris för allt eftersom att bara regnstället skulle ha gått på 399kronor annars. Tänk att även jag lyckas fynda nån gång! ;)

Nu ska jag ta ut hunden på hennes morgon runda! (Jag vet, rätt sent, haha)

Det sket sig!

Blir inget bad idag. Ellen har fått magsjuka, usch och fy och blä. Stackars plutt! :( Hoppas hon blir bättre fort så vi kanske kan åka nästa fredag då? :)

Uppstigning vart det halv sju, men dock så har jag legat vaken hur länge som helst känns det som. Emil har legat och sparkat på mig i flera timmar, tror jag? Och han sparkas inte i sömnen, nejnej. Han sparkas minsann för att vara jävlig, det kan jag lova er! Åååh, galna barn. Ont gör det också!

Jahapp. Vad ska vi då hitta på idag då? Nånting kommer vi säkert på, och om vi inte gör det så blir vi bara hemma. Det återstår att se! :) Nu ska jag se på barnprogram.

Nordpoolen, here we come!

Goafton.

Som jag nämnde tidigare i ett blogginlägg så tänkte jag slappa hela den här dagen. (Förutom då jag var på jobbet såklart) Och gissa om jag slappade?! Så jävla skönt! :) När jag kom mig hem från dagis så gjorde jag frukost som jag satt och käka i soffan medans jag såg en film, en hel jävla film såg jag. Annars brukar jag bara kolla en snabbis och sen zappa vidare. Men inte idag, idag tog jag mig tiden att se en hel film på tv1000. Grymt skönt var det att bara ligga i soffan och dega! ;)

Efter filmen gick jag och Ebba ut. Vi gick till huset där mamma och bror skottade en jädrans massa snö! Ebba var då toknöjd och sprang och hoppade i alla snöhögar, haha. Kul att nån gillade det! ;) Gick bara för att hämta väskan Patrik glömde där igår, så vi stannade och surrade en snabbis och sen gick vi hem igen. Väl inne så vart det en massa telefonsurr, städade undan på Emils rum och i vardagsrummet, vek tvätt och sen tog jag mig en varm och skön dusch. Duschen var väldigt uppskattad eftersom jag hade varit superfrusen hela förmiddagen. Och det är jag ännu.

Halv två hämtade jag hem plutt. Han lekte medans jag och Patrik käkade. Sen skjutsade jag hela familjen till Mjölkudden och jag for vidare till jobbet. Idag gick det bra, superbra faktiskt. Idag var jag bäst! Det ni ;) Ett bra avslut på denna arbetsvecka.

Nu är jag hemma sen ganska så jättelänge sen. Har hunnit med att äta lite kvällsfika och glo på tv. Ska hoppa i sängen så fort jag skrivit klart. Tänderna är redan borstade så jag är redo för sömn. Oj så skönt det kommer bli :) Imorgonbitti (halv nio) så drar jag och Emil till Boden med Jonna och Ellen. Vi ska nämligen till Nordpoolen och bada! :) Kommer säkert bli superkul, det hoppas jag på iallafall :) Tråkigt bara att Jenny och Loke inte kunde följa med! Men vi får åka en gång till sen :D

Nejni. Godnatt.

Morgonpigg?

Nej, inte direkt. Men vad gör man inte för att man måste? Haha.

Gårdagen flöt på väldigt bra. Lämnade Emil på dagis halv nio och tog mig sen hem i ovädret! Gud förbannat vilket väder det var, (och är även nu tror jag? Har inte kollat ut genom fönstret!) man tog sig knappt någonstans! På dagis skulle dom vara inne hela dagen, men det förstog nog vem som helst?

Jag pysslade och donade på här hemma fram till klockan elva. Då gav jag mig ut (frivilligt tillochmed) i snöstormen för att ta bilen till stan och träffa upp Jenny, Jonna och Nathalie! Kan sammanfatta stadenbesöket med en enda mening: Lika trevligt som alltid! :) När jag väl tog mg hem från stan så körde jag raka vägen till dagis och plockade upp lillskiten.

Tillochmed till jobbet tog jag mig, och fort gick det. Tänkte att jag skulle åka lite tidigare än vanligt eftersom det var ett sånt skitväder men det hade nog inte behövts. Visst, det var lite bökigt att köra, men dock så var det nästan bara jag som var ute i trafiken, haha! :) Inte var det många bilar jag såg ;) Nåväl, kvällen blev gjord och sen fick jag åka hem! Skönt :)

Idag vart det ingen sovmorgon, tyvärr. Halv nio ska plutt till dagis och jag ska enbart slappa hemma hela dagen lång. Kanske göra lite nytta till att börja med, men sen ska jag ligga i soffan och halv sova! ;)

Godmorgon!


Vad händer?

Ja vad är det som händer egentligen? För det första så sov Emil till kvart i åtta idag igen! Helskumt men helt underbart ;) För det andra så blåser det storm ute!! Helgalet vad det kan blåsa alltså. Vi höll knappt på att ta oss till bilen då vi skulle till dagis. Och Emil, ja han bara skrattade när mamma fick vinden i ansiktet och håret for åt alla håll och kanter! :P Tokunge.

Idag ska jag mot staden och göra den osäker med Jenny, Jonna och Nathalie :) Blir säkert supertrevligt, vad annars?! :) Men innan det så ska jag fixa lite här hemma så det ser fint ut. Pedant som jag är! Men det har börjat släppa lite nu, jag är inte lika pedant som tidigare så det är ju bra! :)

På återseende!

John är på väg!

Och han är väldigt efterlängtad just nu. Ja, alltså John Blund! :)

Har inte mycket att förtära er med. Så jag säger bara Godnatt.

Sovmorgon!

Idag vart det en oväntad sovmorgon! När klockan var 07.55 så vaknar jag av att Emil sitter på mig och ropar mamma! Kollar då på klockan och får lite smått panik eftersom han ska vara på dagis halv nio, haha! :) Nåväl.. vi kom dit i tid (morgonbestyren går ju så jäkla fort om man är effektiv) och tillochmed lite före! ;) Men det var iallafall grymt skönt att sova så länge, helt underbart! :) Plutt får gärna fortsätta med det i framtiden. Drömma går ju! :)

Idag blir det en lugn hemma dag. Har snört igång två maskiner med tvätt och nu sitter jag här och nöter internet och har precis käkat frukost. Ska ta tag i disken sen nån gång, bara det sker idag! På en liten stund ska jag knalla förbi mamma och pappa för att kika på deras dator vad dom har för nå bilder på Emil. Ska framkalla och förstora 4 stycken bilder som jag ska ha i min fotoram i hallen. Det har dock inte blivit gjort ännu och den ramen har jag haft nu i ca 1 år, haha! :) Nåja, bättre sent än aldrig ;)

Nu ska jag pyssla med annat.

Måndag.

Gokväll.

Dagen började med en härlig sovmorgon till strax efter nio! :) Denna förmiddag spenderades enbart inne. Rätt skönt faktiskt! ;) Då Emil hade gått och lagt sig efter lunchen så kom min mamma hit och satt medans jag och Patrik for på Willys och storhandlade. Var smidigast så för annars hade vi aldrig hunnit handla, och vi var verkligen i behov av det! Vart en hel del mat och andra nödvändiheter så nu har vi så vi klarar oss en månad framöver. Skönt! :)

Då plutt hade vaknat så gick bara han och jag ut en sväng och lekte i båda lekparkerna! Det tyckte han minsann om :) Vi kom oss in strax före tre så då passade jag på att slänga i mig en macka innan jag for till jobbet..

Kom mig hem för en stund sen. Har bara hunnit plocka lite här hemma och sen hamnade jag här! ;) Ska nog ringa ett samtal nu så jag har lite röksällskap ;)

Godnatt.

Helgen.

Helgen har varit helt ok.

Igår for ju jag och Ebba till hundhuset på hundträff. Vi började med en promenad som tog ca en timma och sen gick vi in och tränade lite inkallning med mera.. Jag och Ebba stannade till ungefär två (?) och sen for vi hem. En jättetrevligt dag var det! :)

Väl hemma så hämtade vi upp Patrik och Emil, for till stan och hämtade faster Sara och sen vidare till Mjölkudden. Där bjöds det på rulader, (Stavas det så?) potatisgratäng, sås och sallad. Supergott! Kom oss hem strax efter fem, då vart det en massa bus innan bustrollet fick hoppa i säng. Kvällen spenderade jag hos Jenny med henne och Lotta + Ebba och Dolly. Alltid lika kul att sitta och surra om allt och inget :)

Idag har det varit en superlugn dag. Inte många knop har blivit gjorda! Till lunch gjorde jag och Emil pannkakor för det gillar vi ju! ;) Sen lyckades Emil sova sjukt länge på dagen! Jag la han halv tolv, och när klockan var halv tre så gick jag in och väckte honom! Snacka om att vara trött? Haha. Nåväl.. vi tog sen allihopa en promenad till affären och handlade lite inför middagen och sen gick vi hem.

Ikväll har Anne varit här och sett film med mig. Johan Falk vart det. Förra Söndagen skrev jag att jag tyckte filmen var sådär. Nu kan jag medge att den här var bättre. Kanske just för att man börjar "känna" alla karaktärer? Nåväl, vi fortsätter nöta nästa Söndag! ;)

Nu ska jag sova, godnatt.

Lördag morgon.

Godmorgon!

Gårdagen vart riktigt bra! Kom oss till Leos halv tre, barnen busade och även vi vuxna! :) Halv fem for vi till stan där det blev middag på Exotic. Det var ganska så gott, vart faktiskt lite missnöjd! :( Men men.. Sen tyckte jag även att barnens mat var väldigt dyr. Beställde in korv med pommes och det var två kokta korvar. Trodde iallafall att det skulle vara grillkorv men icket sa nicket. Så mat för Emil plus ett glas mjölk gick på närmare 70 kronor. Vet inte om det klassas som dyrt? Men för mig så gör det de iallafall. Nåväl.. Var iallafall en jättetrevlig dag!! :)

Hem kom vi oss klockan sex så Emil han leka en liten stund innan det var sovdags. Klockan åtta så var jag och Ebba hos Jenny och Dolly. Var inne en sväng först och sen vid halv nio så gick vi ut och tog oss en långprommis! Superskönt och trevligt som vanligt :) Gick förbi kiosken på vägen hem och köpte lite ostbågar och cola som vi sen smaskade i oss och såklart en massa surr till det! :) Hem kom vi (jag och Ebba) halv tolv så då blev det sova på en gång! Idag så vart det en extremt tidig morgon enligt mig.. halv fem skulle Emil upp. Men det skulle inte mamma Lisa, så vi stannade kvar i sovrummet tills klockan vart halv sex. Sen var det kört!

Idag är det full rulle igen.. Klockan tolv ska jag och Ebba till Hundhuset där det är amstaff/staff - träff. Kommer nog bli skoj! Bra aktivering för Ebba om inte annat :) Sen far vi hem och hämtar Patrik och Emil och far sen direkt till Mjölkudden där det bjuds på middag! :) Gott.

Nu ska jag vara social med lill grisen!

Ändrade planer!

Som vanligt så ändras alla planer vi någonsin gör, men denna gång gör det faktiskt inte så mycket ;) Så istället för att fara till Boden och bada så åker vi på Leos lekland med de små och sen en middag i stan på Baan Thai! Det låter väl som en bra idé? ;) Gott om inte annat.

Nyss slängt Emil i säng och han slocknade fort! Inte så konstigt med tanke på att han går upp före fan. Han har iallafall hunnit få sig ett bad nu på förmiddagen så han är ren och fin och luktar jättegott! :)

Själv så ska jag ta och plocka undan alla leksaker här hemma så man har det gjort, då slipper jag göra det ikväll eftersom Emil mest troligt inte kommer leka här hemma nå mer idag? Vi åker ju direkt pluttarna har vaknat. Sen måste jag ta mig en dusch, ser ut som en rugg uggla! Haha.

Ha en underbar Fredag!

Nattetid

Gokväll.

Blev att städa idag. Vart klar just innan ett så då drog jag och Patrik på oss kläderna och tog oss en promenad till dagis med Ebba. Hämtade både Emil och Kevin och promenerade hit hem sen. Barnen lekte och busade en massa tills klockan vart närmare halv fyra - fyra. Då drog vi på oss kläderna igen och gick ut och åkte lite rutschkana, det var superkul tyckte dom! Men inte så oväntat heller ;) Gick sen vidare till mamma och pappa där vi åt middag, idag vart det pyttipanna med ägg och rödbetor. Gött!

Strax efter halv sex kom Anne och hämtade hem Kevin och jag och Emil promenerade hem. Lite bus blev det här hemma och sen hopp i säng redan kvart i sju för Emils del. Det var minsann en trött kille! Kvällen har jag spenderat hos Jonna med henne och djurfarmen! ;) Alltid lika trevligt. Dippade morötter och drack läskebask. Smaskens! :) Klockan elva for jag därifrån.. mötte upp Jenny på Statoil och surrade en snabbis innan hon skulle vidare (hon jobbade) och jag skulle såklart hem. Nu är klockan på tok för mycket för att sitta här, men ändå så fastnar jag alltid vid datorn! Nåväl.. Iallafall inte jag som kliver upp med plutt imorgon ;)

Nu ska jag borsta gaddarna och sen sova!
Godnatt

Torsdag morgon.

Klockan är snart sju och Lisa är pigg! Hur ofta händer det? :) Jag lyckades gå och lägga mig lite tidigare igår än vad jag gjort de senaste dagarna/veckorna. Kom mig i säng redan kvart över elva, det kändes bra! :) Upp klev vi klockan sex och nu sitter jag här efter ett blöjbyte, vällingvärmande och lite tv-tittande..

Idag då Emil är på dagis så ska jag minsann städa! Nu är det ett måste. Så idag blir stora städdagen! :) Sen då vi hämtar Emil från dagis halv två så ska även Kevin följa med oss hem! :) Erbjöd mig att ta med honom hem så han slipper vara på dagis så satans länge idag, då kan han och Emil busa här istället plus att han får middag i tid! ;) Så det blir skoj!

Annars händer ingenting särskilt i mitt liv just för tillfället. Imorgon ska vi mest troligt åka till Bodens badhus med Anne, Joni och Kevin efter att ungarna har vilat. Hoppas det blir av för det skulle vara superkul! :) Vi var ju där i somras men nu är barnen ännu större så jag chansar på att det bara blir roligare och roligare ju äldre dom blir :) Tillochmed Patrik ska med, kors i taket! ;)


Nej du. Om man skulle ta och göra iordning lite frukost? För då kan jag börja städa direkt jag kommit mig hem och inte dra ut på tiden med att äta frukost framför tvn för då fastnar jag bara :P

Tiden går fort..

Godmorgon.

En trött Lisa idag. Som alla andra dagar. Idag gick vi upp halv sex, wiho! :/ Nu kollar plutt på tv och då passar jag på att nöta här! :) Idag blir det en städdag kan jag lova er. Ser förjävligt ut här hemma enligt mig!! Usch och fy. Sen så ska jag även och luncha med Jenny och Jonna i stan vid elva - halv tolv tiden, det blir nice! ;) Så skönt att gå och äta och surra utan att behöva jaga barnen, hehe! ;)

Annars blir det en lugn dag. Slöa så mycket som möjligt. Var hemma från jobbet igår för jag mådde inte alls bra! :( Samma blir det idag för jag vill inte riskera att smitta någon, plus att jag fortfarande är lite halvtaskig lite här och var! Inte särskilt kul måste jag säga, jag förlorar ju pengar! Men det är bara att gilla läget.

Nu ska jag ta och se lite barnprogram med plutt.

Godmorgon.

Blev inte att jobba igår. Tog för första gången ut Vård av barn. Patrik mådde inte alls bra så jag stannade hemma med Emil så att han fick vila.

Blev iallafall att vi for och handlade då plutt hade vaknat. Sen var vi hemma och mös på. Till middag gjode Patrik fläskfilégryta med ris till, supersmaskigt! Dock så åt Emil enbart ris och sås, men bättre än ingenting ;) Klockan fem var jag (plus Emil och Ebba såklart!) så rastlös så vi gick ut. Vart en lite längre promenad och sen en massa bus i lekparken för både barn och hund. Tillochmed Ebba åker i rutschkanan, haha! ;) In kom vi oss närmare halv sju så vi var ute ganska länge ändå :)

Väl inne vart det lite städning av Emils rum så det såg någorlunda ut. Sen vart det blöjbyte, pyjamas, tandborstning, välling och sen sängen! Tyst vart det på en gång. Blev en lugn kväll hemma i soffan med olika tv-program. Ett utav dom handlade om tjocka barn. Så tjocka att dom inte orkade leka.. Dvs springa, hoppa och simma, med mera. Var riktigt hemskt att se! Barn ska ju leka, det är ju de som är hela grejen med att vara barn?! Då leker man mest hela tiden och har superskoj. Som tur var så började det gå bra för alla barnen så jag hoppas familjerna fixade det där, annars är det synd om barnen! :( Nåväl, nog om detta.

Imorse vaknade Emil strax efter fem, puuh! Upp och hoppa. Såklart så somnade jag på soffan som vanligt men plutt hade skött sig bra. Lite småhyss hade han gjort men ingenting farligt, bara massa svammel, haha! ;) Emma och en utav valparna kom förbi en snabbis där vid åtta. Emil klappade på den lilla valpen och tyckte den var superkul :) Dom stannade inge länge eftersom vi skulle till dagis halv nio, men ett kort besök är ju bättre än inget besök alls ;)

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen var det tal om en promenad till Willys och tillbaka med Emma och Louie?! Skönt att ha någon i närheten som jag kan promenera med, någon som också vill bränna lite fläsk! Haha :D

Ha en bra dag.

En till Måndag.

Goddag.

Blev en härlig sovmorgon till kvart över nio! ;) Då kom världens goaste Emil och hoppade i sängen och tyckte att hans mamma skulle kliva upp. Så såå fick det bli. Strax baki tio kom Emma, Kate och Louie förbi på besök. Första gången dom är här faktiskt, alla andra gånger har vi mest varit utomhus och umgåtts, men några gånger har vi varit hemma hos dom också! :) Kate och Emil busade så gått det gick, men Kate var nog mer intresserad av Ebba skulle jag ta och tro! ;) Louie var lika snäll som vanligt, man märker knappt av honom för han är så lugn! :)

Då dom knallade hem så fixade jag lunch till mig och Emil. Idag fick det bli pyttipanna med rödbetor. Nu sover Emil och jag har hunnit med att diska bort det stora (enligt mig) diskberget vi hade. Skönt att bli av med det! :)

Alldelens strax ska jag passa på att gå ut med Ebba innan plutt vaknar, för då tänkte vi åka och handla lite innan jag ska till jobbet.

Ha en bra dag!

Min Måndag.

En ny vecka enligt mig eftersom jag alltid jobbar söndagar. Så idag är det Måndag i mina ögon! :)

Dagen har lunkat på rätt så bra. Klockan sex ville Emil upp så det var bara att masa fetröven ur sängen. Lite barnprogram, frukost, göra pannkakssmet och såklart en massa bus han vi med innan klockan var nio. Så efter det så drog vi oss ut på en promenad med boben. Gick en sväng så Ebba fick göra sina behov, sen dumpade vi henne här hemma och gick vidare till lekparken. Just då vi kom fram så kom även Emils dagiskompis Melker och hans mamma dit så vi fick oss sällskap! Trevligt :)

Sen vart det lunch, sovstund för plutt, jag tog mig en dusch och sen var det bara att åka till jobbet. Gick sjukligt dåligt idag, väldigt väldigt dåligt. Jag skyller på att det var sista dagen på projektet, så imorgon blir det något nytt! Hem kom jag halv åtta. Tog ut Ebbs en sväng, plockade lite här hemma och for sen till Anne och Joni. Där har vi sett Johan Falk filmen som gick på tv idag. (Fast vi såg den faktiskt på dvd så vi slapp all reklam! ;) Helt okej film. Dock så ska jag vara lite annorlunda och säga att den bara var sådär, men jag har fortfarande väldigt svårt för Svenska filmer! Varför vet jag inte? Men nästa film går nästa Söndag så jag ska ge den ett försök ;)

Nu är jag trött, så dags att sova!

Jävla kvällsuggla!

Gokväll.

Dagen har flytit på rätt så bra idag, fastän att jag var trött. Blev lite utelek på förmiddagen, och som vanligt tog jag inte med mig kameran ut! Måste verkligen bli bättre på det. Smäll på fingrarna! Emil fick lunch innan elva idag och klockan elva la jag honom. Han var supertrött! Fast inte så konstigt med tanke på att han hade varit vaken sen halv fyra inatt :/

Själv så slöade jag som bara den, underbart! ;) Då plutt vaknade så drog vi allihopa på oss kläderna och tog en promenad till affären. Köpte endast lite godis och en dricka. Lördagsgodis! ;) Ica firar ju även 20 år så det bjöds på kladdkaka och grädde plus saft. Jag och Emil tog givetvis emot fikat och smaskade i oss det tillsammans! ;) Väl hemma fick vi (Läs; jag!) ett ryck så plockade bort allt svammel från golvet och damsög. Plötsligt händer det! Haha ;) Sen gick vi ännu en gång till huset där det bjöds på middag. Idag vart det porterstek, klyftpotatis, sås och sallad. Juvligt! :) Dock så matstrejkade Emil, han tog inte en enda tugga. Men efterrätt, det åt han minsann! Glass och chokladpudding ;)

Väl hemma igen så blev det sängen nästan på en gång för plutten. Jag själv diskade och gjorde fint här hemma. Sen satte jag mig i soffan och smaskade i mig mitt lilla godis plus min dricka. Idag var jag duktig och köpte lite godis, gick endast på 17,50 kronor. Så lite mer än 2 hg vart det bara. Framsteg! Strax efter nio brummade jag förbi Sara en sväng. Satt och surrade och tiden sprang iväg så hipps vipps var klockan nästan elva och jag drog mig då hemmåt. Nyss var jag ut med Ebbs och kastade sopor. Och nu ska jag sova! Imorgon är det jobb på schemat, igen!

Godnatt.

Vilken jäääädrans smäll.

Som Dynamit Harry brukar säga! :P

Men som rubriken lyder så vart det en jädrans smäll inatt. Emil tjorvade inatt så han fick komma över och sova med mig (Patrik var fortfarande uppe) vid ett tiden. Just före halv fyra vaknar jag av världens smäll och hör sen världens vrål. Då var det Emil som hade ramlat ner från våran säng! :( Inte alls någon lycklig kille då minsann.. Så Patrik fick ta över tröstandet medans jag gick upp och gjorde välling så han skulle somna om. Tror ni han somnade om? Neeeeej, såklart inte! Så vi låg i sängen tills klockan vart fem och då klev vi upp. Barnprogrammen börjar klockan fem, tidigare än så går jag fan i mig inte upp alltså! Erkänner att jag är väldigt trött, ja. Slocknade på soffan en sväng men då kom Emil och väckte mig för han ville minsann ha smörgås! ;) Gullrumpan min.

Så nu har vi ätit frukost för ungefär en timma sen och nu gör vi ingenting speciellt. Funderar vad vi ska sysselsätta oss med idag? Nånting blir det väl. Lite utelek och dylikt, inte alls särskilt kallt nu faktiskt. Ca 6 minusgrader bara, skönt! :) Och ikväll var jag sugen på att göra nå? Vad vet jag inte, men det kanske löser sig?

Nu ska jag gå och titta på barnprogram! Rätt så bra faktiskt :)

Friday is over!

Vart en väldigt lugn Fredag. Rätt så skönt faktiskt.

Tog oss en promenad till huset på morgonsidan. Vi gick in där och stannade tills det var dags för lunch, då knallade vi hem så plutt fick lite mat i magen. Efter jag slängt honom i säng for jag på Maxi en sväng och sen hem igen. Då plutt vaknade så tog vi oss allihopa en liten promenad till pulkbacken. Tänkte att jag och Emil skulle åka bob, men Emil gillar inte sånt. Han är lite konstig enligt mig! ;) Så det vart att jag och Patrik åkte några åk i backen och Emil stog bara och skrattade, haha! :) Ebba den galningen skulle såklart springa med och var bara i vägen hela tiden, men det gick bra iallafall :)

Sen gick vi direkt till huset där det bjöds på middag med mamma och bror. Idag blev det hemmagjorda pizzor, supergott! :) Patrik for sen till Joni och jag och Emil gick hem. Nu har jag lagt plutt och han sover så gott efter all den friska luften idag. Vi passade även på att vara här ute och leka med Ebba nu ikväll då vi gick hem, det gillade både Emil och Ebba :)

Jag ska väl ta tag i den lilla disk vi har och sen slå mig ner i soffan om det går. Känner att jag har myror i benen och inte vill sitta still. Men det finns inte så mkt att göra så jag har inget annat val än att sitta ner. Typiskt!

Hej så länge.

Fredag.

Godmorgon!

Sovmorgon till nio, underbart skönt! :) Dock så såg det ut som att tredje världskriget hade slagit ner här i lägenheten för det var tamejfan saker överallt! Men som den städnörd jag är (bara ibland) så ser det nu ut som vanligt igen. Alla saker är på dess plats. Ja, förutom i Emils rum, där ser det fortfarande ut som ett bombnedslag, men det tar jag sen! ;)

Nu ska vi klä på oss och gå ut en sväng med Ebba. Kanske vi går förbi huset en svängom och säger hej. Om nu mamma/mormor är hemma dvs! Men det tror jag :)

Ha en bra dag!

Efterlängtat.

Gokväll.

Dagen har varit lugn och skön, precis som jag ville ha den :) Morgonen började dock lite tidigt, redan halv sex var vi uppe. Men men, bara gilla läget! Halv nio lämnade jag plutt på dagis och for till Tessan. Där satt jag och surrade med Tessan och Fia (plus Fias lillkille Elvis ;) och sen gick vi vidare till fiket här i centrum där vi åt frukost :)

Efter frukosten/lunchen/middagen så for jag till stan och tankade och sen hem igen! Jag och Ebba gick förbi hos mamma där jag strök mina gardiner. Så nu äntligen ser det ut som ett normalt hem här igen! No more julpynt! ;) Satt hos mamma ganska länge och surrade så då vi kom hem han jag bara hänga upp gardinerna och sen ta bilen (Åååh, jag som tänkte gå!) till dagis så jag skulle hinna i tid. Kom dit exakt halv två! :) Idag hade både Emil och Kevin fått för sig att man skulle slicka på saker utomhus, så givetvis hade båda två fastnat! Vilka tokbarn vi har Anne, haha! Nåväl, det hade då gått bra för bägge två.

På jobbet har det gått rätt så kasst. Är slutet på projektet nu, så förhoppningsvis så blir det bättre nästa vecka. Antingen om vi får fler kundkort eller om det blir något annat projekt? Det återstår att se.. Nu är jag iallafall ledig tillochmed Söndag, det känns superbra! :)

Nu är min tanke att jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig. Det låter bra tycker jag!

3 hela dagar har gått. Bra jobbat Lisa!

Still going strong!

Jag vet. Vissa vet. Alla vet inte..

En skön dag idag har det varit. Duktig som jag är (Jo, tjena!) så tog jag tag i det stora diskberget direkt på morgonen så allt i köket var rent och fint då vi åkte till dagis. Lämnade plutt, for hem och kollade nätet (igen!) och slängde mig sen i duschen. Innan jag begav mig mot staden tog jag ut hunden, gav henne mat och fixade det sista.

Blev en god lunch på stan med Jenny, Jonna, Emelie&Vilma! :) Kikade in på Doffi och Kappahl eftersom att det var Rea, men inga fynd gjordes. Så blev en relativt billig tripp till staden, endast mat och parkeringsplats som kostade. Väl hemma drog jag med mig Ebba på en promenad till dagis. Där ute fick hon sitta och frysa en liten stund tills vi var klara. Mötte Emma, Kate och Louie på väg hem från dagis så vi promenerade med dom och passade även på att låta Emil och Kate leka lite här utanför :)

På jobbet gick det inget vidare. Gick inte alls idag faktiskt! Men men, såna dagar finns ju tydligen också. Bättre lycka nästa gång. Imorgon med andra ord!

Just ätit en kvällsmacka. Ska strax borsta tänderna och sen gå och snarka lite. Trött är jag!
Sov gott.

Godmorgon!

Vaknade på riktigt bra humör idag även fast det vart en tidig morgon. Däremot så får vi väl se hur länge mitt braiga umör håller i sig? Förhoppningsvis länge! :)

Gick och la mig relativt tidigt igår. Somnade iallafall innan tolv och det är bra för att vara jag! ;) Kanske därför som jag var så pigg och glad imorse, det tror jag. Efter att jag har lämnat plutt på dagis så ska jag ta mig en välbehövd dusch! Och sen så blir det förhoppningsvis stan en svängom med Jenny. Äta lunch och kanske strosa lite? :) Vill iallafall in på Kappahl en sväng eftersom att dom har rea. Tror dock inte att det finns nåning fint kvar, rean har ju hållt igång i några dagar, men det skadar ju inte att titta! ;)

Nu ska jag vara social med plutt. Kanske även tar tag i disken nu innan dagis så jag slipper den sen? Vi får se! :)

Det gick över.

Mitt superdåliga humör gick över efter ett tag. Tog mig en snabb powernap i soffan i ungefär en halv timma, sen gick jag och Ebba en promenad till storheden med Emma och Louie! :) Han är såååå söt den där lille krabaten, han bara ler och skrattar mest hela tiden. Iallafall då jag är med, hehe! ;P En riktig liten guldklimp.

Kom oss hem till tolv så då var det bara att knalla till tvättis och snöra igång maskinerna! Strax efter ett gick jag och Ebba en promenad till dagis. Hämtade plutt och gick sen hem! Åt lite mackor till mellis (min middag) och sen for jag till jobbet. Idag gick det väl lite sisådär.

Kan även meddela alla om att jag haft ordentliga humörsvängningar idag! Men det finns sina orsaker, det gör de med allt.

Godnatt.

Ännu en tråkig dag?

Känner mig väldigt pessimistisk idag. Varför vet jag inte? Livet suger. Allt suger. Exakt så känns det just nu! Men det går över, det gör det alltid..

Blir mest troligt att vara hemma idag. Brukar oftast vara så på vardagarna! Jävla skitjobb man har! Ser fram emot Torsdagkväll då jag blir ledig igen, kommer bli skönt!

Klockan tolv ska jag tvätta. Halv två ska jag hämta Emil. Halv fyra åker jag till jobbet. Klockan nio sätter jag mig i bilen och åker hem från jobbet, världens bästa känsla! ;P Så ser alla mina dagar ut, nästan. Men bortse tvätten, det sker bara en gång i veckan :)

Nä hörrni. Det har var nog världens mest osammanhängande blogginlägg genom tiderna!
Ha det!

Underbara väder!

Vilket underbart väder vi har idag! :) Solen skiner och endast 2-3 minusgrader! Kanonväder med andra ord! :)

Imorse klev Patrik upp med Emil och det var guld värt. Var så jädrans trött! Själv klev jag upp just innan nio.. Fixade lite här hemma, klädde på Emil och halv tio var vi ute! Tog oss en promenad fram och tillbaka till Storheden med Emma, Kate och Louie. Alltid lika trevligt. Självklart fick även Ebba följa med så hon också fick röra på fläsket! :) Kom oss hem just efter elva så då vart det lunch till plutt och sen hopp i säng för hans del.

Själv så drog jag en runda på Djurmagazinet, Ö&B och Maxi! kom hem för en stund sen och har bara packat upp allt och nu sitter jag här! ;) Ska alldelens strax ta tag i disken för det måste jag göra innan jobbet kallar.

Ha en bra dag!

Söndag.

Ingenting nytt har jag att förtära er med. Ingenting intressant iallafall. Vart utelek för mig, Emil och Ebba på förmiddagen. Sen gick vi in och stekte pannkakor, åt, slängde plutt i säng, jag duschade och sen for jag till jobbet..

Kvällen har enbart spenderats hemma. Direkt jag kom hem (vid halv åtta tiden) tog jag ut Ebba på en liten promenad och sen har jag slöat i soffan med skräpmat och film. Vart en jättesen middag. Nu strax ska jag bege mig mot sovrummet, känner mig nästintill döende, så trött är jag. Dock så blir jag sen i säng som vanligt, garanterat! Imorgon får jag mig en liten sovmorgon för Patrik skulle ta upp Emil. Skönt! :) Sen blir det mest troligt utelek med Emma, Kate och Louie om vädret tillåter. Det får vi då verkligen hoppas på!!

Nej ni kära vänner. Nu kastar jag in handduken!

Bilproblem alá 30 minusgrader!

Gokväll. Gårdagen vart inte alls som den var planerad, drar det lite fort..

Morgonen började iallafall bra. Besök på BVC halv tio hade vi och plutt hade blivit en stor plutt. Numera ligger vikten på 12,2 kg och så var han 84,5 cm lång. Våran stora kille! :) Kom oss hem just innan halv elva. Då packade vi lite, donade på här hemma, Emil åt lunch och sen fick han gå och sova.

Blev en snabbdusch för mig och fortsatte packa våra (och Ebba) saker. Min pappa kom hit vid ett och då for jag, Patrik och Ebba iväg. For på bolaget och handlade lite och sen började våran resa mot Kikkejaur! (Stavas det så Elina? ;) Som sagt, vi skulle övernatta i Elina och Lars stuga och bara mysa på. Äta gott, dricka gott, basta, köra skoter(?) och bara vara. Helmysigt!

Just efter att vi hade passerat Antnäs så såg vi att oljetempen i bilen steg. Vi stannade för att kolla vad felet var men Patrik hittade inget fel. Vi fortsatte köra med inställningen att stiger tempen ännu mer så måste vi verkligen stanna och kolla ännu en gång, men står tempen still så är det inget problem. Kom oss till klöverträsk då det smäller till och bilen går konstigt så något fel var det. Det kunde vi konstatera! Stannade bilen och inser då att motorn kokar! (Det var ingenting vi hade räknat med eftersom att ingenting pekade på att det var det som var problemet!) Kollar lite extra och ringer en vän, då har kylsystemet (säger man så? Haha!) frusit. Typiskt! Så det enda vi kunde göra var att sakta men säkert börja våran resa hemmåt! :( Givetvis så blev det mer och mer problem efter vägen vilket innebar att vi blev ståendes en hel del. Kan ju inte påstå att det var kul då det var 30 minusgrader ute med en nästintill trasig bil, en superfrusen hund och inga pengar på telefonerna! Ja, jag kan väl även konstatera att jag och Patrik också var halvt ihjälfrusna! :/ Nåväl.. vi lyckades ta oss till sunderbyn där vi lämnade bilen och Anne kom och hämtade upp oss! (Tur att hon ringde mig, annars vette tusan vad vi hade gjort!)

Så vi for till mamma och pappa där alla var. Vi kom fram till att Emil fick sova över där iallafall, det gjorde dom ingenting. Patrik och pappa for och hämtade våran bil och körde in den i ett garage i sunderbyn och fyllde på glykol, så där har bilen fått stå under natten. Även fast det inte blev någon resa som vi hade sett fram emot jättemycket så slutade kvällen ändå bra. Blev lite fest (fest och fest vet jag inte, men väldigt trevligt var det! :) hos Suzie och Magnus.

Idag har Patrik hämtat hem bilen och den går som den ska! Vi har då inte märkt nånting annat. Vi får väl se hur den går imorgon då jag ska till jobbet. Förhoppningsvis håller den hela vägen fram och tillbaka! :P Dagen idag har då varit lugn och skön. Vart middag hemma hos Anne och Joni med Anne och Kevin (Joni jobbade) och sen har jag enbart spenderat kvällen hemma. Tog en långprommis med Ebba men annars har jag hållt mig inne.

Nu är klockan mycket så jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig!
Godnatt :)

Fredag.

Godmorgon!

Emil var jävlig och vägrade somna om efter att han hade vaknat klockan fyra! Så halv fem fick han välling i sängen och strax efter fem gick han och Patrik upp. JA, Patrik var less! :P Närmare halv åtta klev jag upp, hade gärna sovit mycket längre men måste hinna fixa lite här hemma, och Patrik ville vila så han kommer orka med hela dagen.

Vi har då nyss ätit frukost och borstat tänderna. På en timma ungefär ska vi befinna oss på BVC. Ska bli riktigt kul och spännande att se om han både gått upp i vikt och växt på längden! :) Eller.. jag vet ju att han har gjort det men frågan är ju då bara hur mycket? Det är ju de jag vill veta! :)

Nu ska jag fortsätta här hemma. Håller på att packa Emils väska så det är klart. Då har man en sak mindre att tänka på! :) Så om vi inte hörs nå mer så får jag ta och önska er alla en trevlig helg! ;)

Bettan, hon kan minsann!

Gokväll. (Ännu en sen kväll, jag vet!)

Blev ingen vila idag på förmiddagen. Istället så surrade jag med Elina i telefonen vilket resulterade till att det kommer bli en liten resa/övernattning imorgon på hemlig ort utan barn, haha! ;) Mer får ni veta sen. (Absolut ingenting superspännande, men tänkte ändå vara lite hemlig, bara för att!) Tog även tag i disken och plockade undan här hemma så det såg normalt ut igen. Även pappa kom förbi en sväng och surrade, så nu vet vi lite mer om hur läget ligger. Det blir nog bra i slutändan.

Halv två var det dags att hämta plutt på dagis. Tog med mig Ebba till bilen så hon fick rastas av till och från parkeringen också fick hon följa med till dagis. Tanken var ju att vi skulle hoppa in i en varm och skön bil, men tji fick jag! Motorvärmaren (och kupévärmaren) hade inte funkat som den skulle så kan meddela er alla om att det var en sjukligt kall bil som vi satte oss i. Men Bettan startade på första försöket! Imponerad blev jag eftersom bilen stått kall i närmare fem timmar plus att det var -31,5 grader! Dock så blev Ebba lidande eftersom hon inte kan följa med in på dagis, plus att Emil fortfarande sov då jag kom dit. Så efter ett tag gick jag banne mig och väckte honom. Men ingen skada var skedd, han hade ändå sovit då 2 timmar och så länge har han aldrig sovit på dagis. Så nog visste jag att han skulle överleva! ;) När vi väl tagit oss ut från dagis så hade Ebba suttit närmare 30-40 minuter i kylan själv, gissa om hon skakade då vi kom till bilen! Mammas pluttis!! :( Men hon överlevde hon också och var minsann supernöjd då vi kom oss hem! :)

På jobbet gick det sisådär. Bättre hade det kunnat gå, men vad ska man göra? Inte alltid det går vägen. (Är i princip alltid missnöjd med det jag gör, tänker alltid att det det kan ju faktiskt gå bättre!) Då jag skulle hem så uppmärksammade jag mig på att motorvärmaren på jobbet inte heller hade funkat!! Åååh, ännu en gång en superkall bil, men Bettan startade, jajjemen! ;) For direkt till kvantum och handlade lite, sen förbi mamma&pappa en snabbis och sen hem..

Nu är klockan mycket och jag ska dra mig mot sängen. Som tur är så kliver Patrik upp med Emil imorgon :) Halv tio ska vi befinna oss hos Barnmorskan för då är det dags för 18 månaders kontrollen. Bättre sent än aldrig! ;) Sen är det raka vägen hem, packa lite, äta lunch och sen rullar vi vidare. Utan plutt. Kommer sakna honom som tusan, men han kommer ha det så bra så med mormor och morfar! Det vet jag! :)

Allt jag har att säga just nu är Godnatt.

Godmorgon!

Ännu en tidig morgon, puh! När vill han sova min Emil? Förhoppningsvis blir han bättre på det snart! Väldigt snart! Men jag ser fram emot imorgon för då är jag det jag som ska sova, det är då ett som är säkert!! :)

Idag är det dagis för plutt. Dom blir inne idag hela dagen eftersom att det är så satans kallt just nu! Hela 28 minus ute! Helt sjukt att det kan vara så kallt, hur är det möjligt?! (Klart som tusan att jag vet att det är möjligt ;) Nåväl.. han får leka av sig och det är de som räknas :) För min del blir det lugna puckar här hemma under tiden.. Tänkte iallafall vila en stund då jag kommit mig hem från dagis, så himla trött är jag! Och nej, ska inte spva hela dagen, för min pappa ska komma hit idag vid elva snåret. Han skulle prata om framtiden. Vi får väl se vad han har att säga om den? :)

Nu är Emil jättearg på mig, som vanligt. Han hatar när jag sitter vid datorn!
Hej så länge.

Som vanligt. Typiskt!

Gokväll.

Dagen har lunkat på rätt så bra faktiskt. Morgonpromenad tog jag och Emil med Ebba till Statoil och tillbaka. Var tvungen att handla mjölk och matlagningsgrädde till lunchen! Idag fick det bli lax i ugn och potatis till lunch, supergott tycker Emil :D Efter lunchen tog jag mig en snabbdusch innan det bar iväg..

Först lämnade jag Ebba hos mamma, sen for jag till Mjöljudden och lämnade av Patrik och Emil och sen for jag till jobbet! Puh, mycket som ska hinnas med! :) På jobbet gick det inge bra alls idag, inte min dag helt enkelt. Tråkigt. Slutade jobbet klockan sju så då for jag och hämtade en superglad Ebba och vi for hem! :) Dock så blev jag inte särskilt långrandig här hemma.. Städade bara undan och sånt och sen for jag vidare till Jenny :) Där satt jag och surrade med Jenny, Lotta, Ida och Åsa. Supertrevligt! :) Även Åsas lillkille (2½ månad liten ;) Melvin var med. Supersöt var han! Var ju tvungen att snosa lite på honom ;)

Kom mig hem för inte alltför länge sen, kring halv tolv. Har precis rastat av Ebba och nu ska jag minsann sova! Måste bara borsta tänderna först :)

Godnatt.

Tidig morgon..

Ännu en tidig morgon. Dock inte lika tidig som igår, men ändå tidig!

Gårkvällen spenderades hos Anne till närmare halv elva. For sen hem och gjorde lite nytta, såsom att vika tvätten. Så nu är det gjort! :) Kom mig i säng till klockan tolv men hade skitsvårt att somna! Vanligtvis brukar jag somna relativt snabbt, men inte igår.. Sista (eller näst sista?) gången jag kollade på klockan var den ett. Emil vaknade där vid fem så då lyfte jag över honom till våran säng och sen dess har han legat och knorrat. Sex klev vi upp!

Idag är det jobb på schemat, från klocken ett till sju. Emil ska spendera dagen med farmor medans pappa Patrik är i stugan och skottar snö. Ebba får spendera sin dag antingen hemma själv eller hos mormor&morfar, vi får se! :)

Nu ska jag ta mig en rök medans jag har telefonsällskap :)

Cola abstinens?!

En riktigt lugn dag idag. Hämtade hem plutt från dagis, busade på lite här hemma och sen gick vi till mamma&pappa/mormor&morfar och åt middag. Gott var det! :)

Kom oss hem till klockan sex. Då städade vi lite, Emil fick bada och sen hopp i säng! Själv så fortsatte jag städa (plocka undan) och nu sitter jag här. Har jordens huvudvärk! Det värker till tusen :( Och inga huvudvärkstabeltter har vi heller. Jävla skit! Skulle inte förvåna mig om huvudvärken beror på för lite coca cola intag, haha! ;) Jag (och kroppen&knoppen) är ju van vid cola varje dag, men idag har det inte blivit några såna drycker. Jag skyller på cola abstinensen! ;)

Nu ska jag kila vidare, Dra en sväng till Anne och surra lite skit!

Sömnlös natt.

Kom mig i säng till klockan ett. Eller, jag somnade nog klockan ett rättare sagt. Men såklart ville plutt inte sova längre än till fyra - halv fem! Så strax efter fem gick vi upp vilket resulterade i en väldigt trött mamma! :( Blev inte många timmars sömn för mig inatt.

Lämade plutt på dagis halv nio och for sen hem. Skulle vila i soffan en kort stund vilket resulterade i att jag "vilade" till halv ett! Så nu är jag vaken men inte särskilt pigg. Skulle inte ha sovit så länge! :/ Plus att jag inte hunnit göra nånting idag då plutt är på dagis, för nu halv två ska jag hämta hem honom. Nåväl, bara gilla läget. Jag är ju iallafall ledig idag! ;)

Middag blir det i huset. Skulle bli kycklingpaj med ris och sallad. Mums! :)
Nu ska jag börja göra mig redo för en svängom till dagis.

Ha en bra dag!

Måndagen avklarad.

Godkväll.

En relativt lugn dag idag. Tog mig en skogspromenad med Ebba medans Emil sov lunch. Sen då plutt vaknade så busade vi ett tag och sen gick vi också ut. Var inte ute alltför länge för det var så satans kallt, men en liten stund vart det iallafall :)

På jobbet gick det sådär. Bättre kan det väl gå men det fick duga för dagen! Imorgon är jag ledig, ska bli så jäkla skönt! :) Vad man ska hitta på är ju en annan femma? Emil ska iallafall på dagis mellan halv nio och halv två så han får leka av sig. Det behövs!! Sen skulle vi kanske äta middag hos mamma och pappa? V får se..

Nu ska jag borsta gaddarna och sen sova. Antagligen blir det en tidig morgon imorgon!

Galen morgon!

Egentligen inte så galen morgon för mig, men för Patrik. Eller, galen och galen.. Emil har tydligen varit helt rabiat, men det är ju ingenting som är konstigt i dagsläget. Världens trots är han i, vi blir gråhåriga här hemma! Nåväl, jag tog mig upp till strax efter nio och sen dess har han Emil också varit tokig. Men vad ska man göra? Bara att gilla läget. Tyvärr! Haha :P

Till lunch åt vi allihopa grillkorv med pommes, supergott! :) Emil har ju varit väldigt dålig på att äta på sistone och imorse åt han välling halv sex och sen ville han inte ha nå mer än så. Så det han ju gå ganska många timmar fram till lunch (Klockan 11) så han åt hela FYRA grillkorvar. Han tröck och tröck! Trodde inte att så många korvar kunde gå ner i den där lilla magen, men tydligen måste den lilla magen varit väldigt tom. Men nu är de fylld igen :)

Emil sover, jag nöter och Patrik ligger på soffan. Ska strax ta tag i disken och sen ta en promenad med Ebba. Passar på att gå med henne då Emil sover för då han vaknar så kan vi gå ut och leka utan att behöva ta med hunden. Bra va?!

Hejdå.

Smärtfritt..

Dagen har lunkat på relativt bra. Kan väl inte påstå att det var kul att komma tillbaka till jobbet, men det gick an! Har ju inte så mycket till val ;) Jag vart nog lite väl bekväm av att vara hemma så många dagar i rad ;) Men men.. Snart är det påsk och då får jag vara lite långledig igen :P

Kvällen har spenderats här hemma med choklad och cola till en superbra film på trean som slutade nyss! En polis/skurk film, älskar såna filmer. Tyckte den här var superbra!! Visst håller du med mig malin? :P Väldigt oväntat slut enligt mig, men rätt bra iallafall. Dock så tycker ju jag om bra slut, men men!

Imorgon blir det nog lugna puckar här hemma hela dagen. Finns inte så mycket annat att göra! Sen jobb på kvällen. Måste även påpeka att Patrik just gick och la sig! Har nog i princip aldrig hänt att han gått och lagt sig före mig? HAHA :) Eller jo, det har hänt. Men det var riktigt länge sen! Men ska man upp med plutten så måste man komma i säng i någorlunda bra tid ;) Ska också gå och lägga mig. Ska kika runt lite på nätet först och sen är jag redo för att sova :)

Godnatt.

Tillbaka till jobbet :(

Godmorgon!

Gårdagen var helt okej. Närmare ett for vi till Mjölkudden för att hämta hem plutt, men då var Emil och farmor precis på väg ut för att leka så jag passade på att plocka ihop alla hans saker och tog det lugnt i soffan innan dom kom in igen :) Vi for direkt hem och lämnade Patrik och sedan vidare till Tessan där det bjöds på en massa gott! ;) Tror jag åt ihjäl mig, kändes då som det :) Surrade med dom ett tag och sen begav vi oss hem för Patrik höll på att laga middag..

Till middag vart det köttfärslimpa, mos, sås och lingonsylt. Supergott! Emil älskar det :) Efter maten fixade jag lite i köket, typ gjorde matlådor åt Emil och plockade undan. Gick en sväng till tvättstugan och körde igång två maskiner, for en sväng till Anne och matade katten och sen hem igen! Emil fick sig ett bad på kvällen och sen hopp i säng. Själv så diskade jag och plockade undan och sen for jag&Jenny till Emelie och hälsade på :) Trevligt var det.

Var mig inte hemma förrän halv tolv så tog ut Ebba på en gång. Sen blev det lite slappande i soffan och sen sängen.
Idag klev vi upp vid halv åtta kanske? Är inte helt säker faktiskt. Emil gormade lite inatt så vi var tvungna att göra välling. Jobbigt tycker jag, haha! Men han somnade om och tur var väl det :)

Nu ska jag och plutt göra pankakssmet! :) Och klockan ett idag börjar jag jobba igen, usch! Har varit så himla skönt att ha varit hemma i 11 dagar, så nu känns det jättejobbigt att gå tillbaka! Haha. Men det ska nog gå bra :) Blir ju en ganska lugn vecka så :)

Ha en bra Söndag.

Sovmorgon deluxe!

Så jäkla skönt att få sova ut riktigt ordentligt. Somnade på soffan igår kväll, klockan var väl kanske tolv? Klockan tre väckte Patrik mig så jag tog mig till sängen och fortsatte min skönhetssömn ;) Halv elva klev jag upp idag, nice!

Ska nöta dator, äta frukost och ta det lugnt ett litet tag. Sen far vi nog till Mjölkudden och hämtar hem plutten! :) Han hade vaknat redan kvart i sex imorse, hehe ;) Tur att vi slapp gå upp idag! :D

Just ja! Hunden måste ut. Det får vi ta tag i nu!

Trevligt sällskap!

Vart en lugn kväll här hemma iallafall. Men det kan ju också behövas nån gång?! (Som att jag aldrig har det annars?! Typ det enda jag gör, haha) Tessan kom förbi så vi har suttit och surrat en massa, jättetrevligt! Och hon är så fin och rund om magen, nu är det inte många veckor kvar innan plutten kommer, ska bli kul att få snosa på bebis ;) Och på tal om Tessan så fyller hon år imorgon, eller rättare sagt snart. Så dit ska jag på fika! :) Får se om jag hinner på dagen, då får även Emil följa med. Annars tar jag det på kvällen. V får se helt enkelt :)

Nu ska jag slappa lite mer i soffan och kanske dricka en god cider? Varför inte? Jag får ju hur som helst sova ut imorgon! ;)

Godnatt.

Fri som en fågel

Nu är det kväll och vad tusan ska man hitta på? Farmor Anki ville låna världens bästa Emil ikväll så visst fick hon göra det. Så här sitter jag, barnlös och uttråkad, haha! ;) Ska fundera ut om det finns nånting att hitta på?

Dagen har gått i lugnets tecken. Slappade i soffan då Emil sov, sen då han vaknade till liv for vi till Nathalie och Nova och hälsade på. Grymt länge sen sist så det var kul! :) Dock så  blev det en väldigt kort stund så det måste vi göra om snart igen, visst Nathalie? ;) Då vi kom hem fixade jag middag åt plutten vilket han inte åt något som helst utav. Jajja, vad ska man göra? Äter han inte så är han antagligen inte hungrig! Patrik for en sväng till Boden och när han kom tillbaka så var jag och Emil ute och lekte så vi for direkt till farmor..

Lämnade av honom där strax efter sex tiden. Själv så gick vi och åt middag på Marco polo (??) och det var gott! :) Tror inte jag och Patrik har ätit ute tillsammans utan Emil en endaste gång sen han föddes? Så det var ju på tiden! ;) Surrade, åt och sen for vi hem. Nyss varit ut med Ebbs en snabbis, plockat undan här hemma och nu sitter jag här.

Nu ska jag försöka komma på nånting att sysselsätta mig med!
So long, suckers!

Utelek.

Jag och Emil hade väldigt långtråkigt på förmiddagen så vi gick ut med Ebba och busade i snön! :) En massa utelek vart det och det var riktigt härligt :) Älskar att vara ute då det snöar, så himla mysigt :) Även Ebba var supernöjd över att flamsa runt i snön och bli jagad av Emil ;)

Nu har jag lagt plutten, får se om han somnar? Just nu så leker han med lampan och ropar; Mamma!! Tror jag ska gå in till honom och säga att han ska sova, det brukar faktiskt hjälpa ibland :P Då lägger han sig på kudden, jag drar på honom täcket och sen är det tyst. Inte alltid det funkar, men ibland.

Ha en bra dag!

Hej år 2010.

Sådärja. Då var det den 1 Januari och ett helt nytt år. Ska bli spännande att se vad detta år bjuder på. Förhoppningsvis en massa roligheter och bus!! ;) Känns iallafall som att det kommer bli ett bättre år än 2009, jag hoppas då verligen på det.

Ebba blev inte alltför hysterisk när smällarna kom igång. Ärligt talat så tyckte jag att hon var relativt lugn faktiskt! Skönt :) Emil däremot vaknade (dom smäller extremt mycket här enligt mig!) strax efter tolv och det var ett jävla projekt att få han till att somna igen! Usch vad jag höll på.. Vet ni när han somnade om? Tjugo i tre, inatt. Som tur är så klev vi upp strax efter åtta. Hade inte varit alltför kul att gå upp före fan idag! Men visst fan är jag trött, det är jag. Kanske vilar idag då Emil vilar? Vi får se..

Nu ska jag pyssla med annat.

RSS 2.0