Hot hot hot

Oooj så varmt det är idag. Kan det bli bättre? Neeeej ;)

Varit en rätt så chill dag än så länge, gick en helvtimmas prommis med Ebbs och Emil imorse, Ebba var död efter det på grund av värmen! Halv ett kom mamma och hämtade mig och Emil så vi kunde fara på Ica Maxi och handla mat och blöjor åt lilleman. (Våran bil är på lagning) Det är då fan inte billigt med mat alltså.. Lite mer än 400kronor gick maten på och då vet jag inte ens om det räcker tills nästa löning :/ Blir säkert att man måste handla mer mat, men det är de ju såklart värt!! ;D

Nåväl.. Väl hemma så gick vi ut med Ebba igen. Denna gång med Ida, Akela och Linnea. Vi gick till Rimi och tillbaka. Hundarna höll på dö, men dom överlevde som tur var!

Och Emil har fått nå knäppa idéer om att han absolut inte vill ligga i vagnen, gallskriker tills han börjar hosta som en tok. Skitjobbigt med tanke på att jag måste ut med hunden :( Och det går inte på något sätt att få tyst på honom.. Om jag inte plockar upp han såklart men de går ju inte alltid.

Aja.. Nu är han nöjd iaf, står i mitt knä och hoppar och skriker för tillfället. Så jäkla goo :P
Måste avrunda nu

Äntligen flytt!

Nu äntligen bär det av mot en större lägenhet :) Idag så skickade jag in avtalsbeställningen till Lulebo så den borde komma nu i veckan nån gång. Så imorgon ska vi till Lulebo kontoret och säga upp denna lägenhet.

Känns så himla kul att äntligen flytta alltså :) Fast på ett sätt känns det tråkigt också. Jag har ju bott "hela mitt liv" i den här lägenheten. Iallafall sen jag flyttade hemifrån.. Så det här är ju mitt hem! :( Men men, nu när vi ökat i familjen så får vi bygga upp ett nytt hem, och denna gång i en stärre lägenhet så det blir bara bra! Sen så kanske vi möjligtvis hinner köpa nya soffan så den kommer när vi flyttar, det hade ju varit perfekt! ;)

Ja just ja.. Glömde ju säga att det är en trea på Marieberg ;)

Annars idag så har dagen varit helt ok. Klev upp före fan idag, redan halv sju. Skulle nämligen lämna in bilen på lagning klockan sju, så det var bara att dra oss upp ur sängen och åka iväg. Pappa hängde på så vi kunde ta oss hem sen också :) Så när vi kommit hem så fick Emil, Ebba och såklart jag frukost. Det tyckte vi alla om ;) Sen vid halv elva gick vi till Rimi och tillbaka och handlade lite, för att sen vid tolv tden få besök av Sara och Freya :) Riktigt trevligt att dom kom förbi, Freya har ju inte varit här tidigare.. (Iofs så är hon inte så stor, 1 dag äldre än Emil ;P) Satt och surrade ett tag och drack läsk. Iallafall jag, inte Sara :) Sen när dom knallade hemmåt så följde vi med en bit på vägen för då ville Ebbs ut och Emil behövde sova. Sen har vi ugglat hemma, har duschat nu när Patrik kommit hem från jobbet, det var då dags för en dusch kan jag tala om för er, haha! Och nu är han och hämtar mat åt oss.. Har inte hunnit handla ännu så tar det imorgon. Är hungrig som ett vildsvin, har enbart ätit flingor och mjölk till frukost :( Har inte kunnat äta eftersom Emil varit sur och grinig idag så har inte haft tid.. Men nu jävlar!

Längtar till 24 Oktober för då är det inflyttning ;)

Inget blev som planerat

Var tänkt att fara och handla idag och även gå till Hägnan och fika. Men inget utav det har vi gjort, haha! ;)

Idag har vi faktiskt bara varit hos mamma och pappa och glassat i solen :) Gick dit vid tolv och kom hen vid halv sju typ :) En heldag hel enkelt ;) Vi grillade gott och mös på :P Har även hunnit med att sola lite på Storsand mellan två och tre. Lämnade min familj hos mamma och pappa och tog cykeln till Storsand där Emelie och Vilma var :) Tyvärr så sov Vilma helas tiden då jag var där men Emelie var vaken iallafall, haah ;D

Håller även på att tvätta men jag måste hämta allt nu så jag kommer ihåg det.
Hejdå :)

Lördag

Fast just nu så går vi ju faktiskt över på Söndag..

Jahapp, dagen har varit relativt bra. Började morgonen med en glad och skrattande Emil som vanligt ;) Sen gick vi ut allihopa och gick en runda med Ebbs. Efter det så for vi på Ica Maxi och Djurmagazinet. Sen hem och slöade ett tag, för att sen glida vidare till Sinken för att hälsa på Daniel och Jossan :) Stannade endast en halvtimma för Emil skulle äta efter ett tag och jag tog inte med mig maten. Så vi for hem då det var matdags :) Slappade hemma sen igen.. Jag gick ut med Ebba och kastade lite pinnar på ängen så hon fick ha lite kul :) Jo föresten, hon fick även bada i Sinken så liiite nöjd var hon iallafall :D

Sen nu ikväll så har jag och Emil varit hos Emelie och svamlat med henne, Vilma och Nathalie. Supertrevligt var det för nu var det ett bra tag sen sist! Så har knappt varit hemma en timma för vi for hem rätt sent. Emil fick iallafall kvällsmat nu när vi kom hem och nu sussar han så sött i sängen :)

Ska väl ta och mysa ner mig i soffan ett tag för att sen gå och lägga mig så man orkar med morgondagen, vad den nu har att bjuda på! :) Blir väl iallafall att fara och handla massa mat och även ta en promenad (Om det är bra väder såklart) till Hägnan och hälsa på Emils farmor och även fika :)

Sup och svälj, trevlig helg :P

Emil var godkänd!

Gick bra hos läkaren idag. Har nog aldrig träffat en så rolig gubb läkare, haha! :)
Han sa iallafall att allt såg bra ut och att han inte fattade vad hon (tanten på 2månaders kontrollen) tänkte med när hon skickade oss på en remiss för att träffa barnläkare plus sjukgymnast. Sjukgymnasten kom och kollade iallafall, och han sa att det absolut inte var nå problem, han sa att Emil var godkänd ;) Skönt att ha fått det överstökat nu :)

Och nu till nå helt annat. Vilma gumman fyller hela ett år idag! Stortjejen! ;) Hoppas ni har en toppendag idag Emelie. Åtminstone Vilmisen iallafall ;) Om jag kommer ihåg rätt så skulle det väl bli kalas till helgen? Då kommer vi och firar storjejen! :)

Nu ska jag försöka roa Emil som börjar bli less på att ligga i babygymmet. Emil är en rastlös liten pojke. Hans bästa sysselsättning är när han får stå upp, haha. Då blir han tyst och nöjd! :) Så himla mycket energi i dom små benen. Han ska då minsann få sig en hoppgunga sen, så tokig som han är nu så lär det ju inte bli lugnare sen ;)

Hejdå

Städ dag

Idag har jag tagit en städ dag eftersom vädret sög ko balle! Så nu är det rent och fint här hemma (För en gångs skull).

Sen så har jag och Emil varit hos Marie och John nu ikväll och hälsat på en sväng. Det var trevligt, Marie var riktigt tjock, hehe!! ;) Snart får dom en lite pojk, vad kuuuul :D

Nu ska Emil få kvällsmaten och sen hoppa i säng.

Hoppas allt går bra imorgon, och att allt är som det ska! Jag håller mina tummar och tår!

Ingen bebis längre

Nää, det känns inte som Emil är någon liten bebis längre, fast han är ju faktiskt det :) Idag blir han iallafall 11 veckor, så han börjar minsann bli stooor :)

Igår så provade jag även att minska ner på Miniform dropparna för att se om han fortfarande är snäll och man kanske inte behöver trycka in han sånt där längre.. Men det skulle jag inte gjort! Haah. Varit världens grinigaste pojke idag, så nu ökar jag på igen. Orkar inte med att han skriker hela tiden han är vaken plus att han själv har ju ont :( Så det är inte värt det.. Nu ska han bli en snäll och glad pojke igen :) Han är så söt när han ler och skrattar ;D

Var även in förra veckan och vägde han och då vägde han 5050 gram. Så nu har han klivit öer 5 kg strecket. Duktig pojke! :) Ska även till Barnläkaren på Onsdag med han och då skulle han också vägas och mätas, så de blir spännande och se om han lagt på sig ännu mera :)

Nu ska jag invänta Patrik. Och såklart vara med sura Emil som vaknade nu!
Hejdå

Storforsen

Jajjemen. Idag har vi varit en hel hög till Storforsen. Om jag ska nämna namn så var det jag, Patrik, Emil, Ebba, Sara, Anki, Björn, Josefin, Marie och Stefan. Så vi var några stycken :) Kom oss dit strax efter ett tiden.. Gick en runda och kollade på forsen, sen satt vi vid elden och grillade korv med bröd, med mera.. Tyvärr blev det inga kort eftersom min kamera är trasig!! :( Miss my kamera! Men hur som helst så var det en riktigt trevlig dag! :) Tog oss hem så vi var hemma till halv sex ungefär..

Då for vi hem och ugglade ett litet tag. Sen strax efter åtta tiden gick vi upp till Ida och var sociala med folket där. Spelade Guitarr Hero, tog en cider och surrade som vanligt :) Alltid lika kul med tjejjorna! :P

Och nu är vi hemma. Har gett Emil kvällsmaten och han ligger nu i sängen och sover.. Tror jag? Han pratade för sig själv för ett tag sen, men nu är det tyst :) Så jäkla skönt att vi fått in rutiner nu. Han äter samma tider varje dag, så det är ruskigt skönt! Har även börjat öka matmängden en gång per dag nu, ska öka upp till två gånger per dag imorgon tror jag. Sen så är de så skönt att veta att när jag gett han kvällsmaten vid halv tolv - tolv så sover han för natten :) Han vaknar en gång per natt, men då får han nappen, eller så får han komma och sova med oss i sängen. ( Typ alltid med oss blir det ;P) Sen vaknar han inte förrän halv sju - halv nio på morgonen och vill äta. Så han är en snäll pojke nu! :D

På tal om Emil så har hans snälla mormor varit och köpt han ett babygym idag. Tack mamma! ;) Så där har han legat och sprattlat lite smått på eftermiddagen efter vi kommit oss hem från Storforsen. Tyvärr så ville han inte ligga där länge alls, han blev less. Men kan även bero på att han var hungrig? Haha! ;D Nåväl, det var superfint iallafall :)

Och nu ska jag inte skriva nå mer för nu ska jag dra mig till soffan och glo på tv.

Vad är det för fel?!!

Ska det vara så jävla svårt att få en lägenhet via lulebo? JA, tydligen!! Så jäkla less nu alltså.. Har endast fått en endaste liten lägenhet som vi tyvärr inte ville ha, men mer än så verkar det inte bli. Och ändå har jag stått i kö i snart fem jävla fitt år! Så jäkla less nu.

Lägger ner

Har funderingar på att lägga ner bloggen.. Känns inte som jag har nånting att komma med. Men vi ser ju, kanske händer nå superkul så jag skriver iallafall? :)

Soo long!

Tråkig människa?

Jag har alltid gruvat mig för att bli en trist och tråkig människa. Ville aldrig bli det! Men det känns som jag blivit det nu iallafall, haha. Sitter bara hemma hela dagarna. Hur jäkla kul är det? Men vad ska jag hitta på? Finns ju ingenting att göra känns det som.. Hmh. Aja, blir väl kanske bättre sen?

Som sagt, har inte så mycket att skriva om eftersom jag inte gör nånting typ. Är hemma och går till mamma. Det är väl så jag kan sammanfatta hela veckan i princip, haha. Nu ska jag ge Emil mat. Hejdå

Roligheter och hemskheter!

Idag har jag både fått bra och dåliga nyheter.

Om jag ska börja med den tråkiga nyheten så har Vilma gjort sig illa! Ganska så jätteilla :( Stackars gummsan!! Jag tänker på er Emelie, hoppas Vilmisen mår bättre snart, krama och pussa henne från mig och Emil!!

De roliga nyheterna är att en vän har fått körkort kort idag! Grattis grattis grattis, det var du värd! :) Sen så fick vi även en lägenhet idag. En trea på Björkskatan. Frågan är bara om vi ska ta den eller inte? Vill ju så gärna ha på bottenvåning men tyvärr så var det här på övre plan :/ Så vi är i valet och kvalet, ska avvakta ett tag. Måste inte bestämma oss förrän på Torsdag. Står även fyra på en trea på Marieberg på bottenvåning, så jag hoppas på den!! ;) Men vi ser ju vad som händer..

Annars så har dagen varit rätt slapp. Morgonpromenaden tog vi till Rimi med Ida och Akela. Handlade Miniform åt Emil och mjölk åt mig :) Sen hem en stund, gav Emil och Ebba mat, sen gick jag och Emil upp till Ida för att spela lite Guitarr Hero ;) Hon har ju köpt de nyaste, Aerosmith, så man är ju tvungen att spela lite. Det är ju sååå jäkla kul alltså, hehe ;) Vi var förbi igår kväll och spelade då också tills Patrik kom hem från jobbet. Nördar som vi är! :P

Sen hem för att hämta Ebba där vid tre tiden och så knallade vi till mamma. Där åt jag middag, korvstroganoff och ris. Gott med vanlig mat! ;) Och inte bara snabbmat och grillat och dylikt. Stannade inte sådär superlänge, knallade hem kring halv sex tiden, så vi var hemma till sex. Då fick jag nå ryck och började diska. Och ja kan ju säga att det var dax för det! Hah. Så jäkla mycket disk.. Men nu är den borta :) Sen så har jag hunnit med att bada Emil och ge han mat där vid åtta tiden och nu har han somnat. Det var då på tiden, har varit vaken nån timma nu, så han var supertrött. Min lilla gooobit! ;)

Så det var våran dag det. Nu ska jag bara slappa tills Patrik kommer hem (om jag inte viker tvätt kanske?), för då bär de av till Statoil för att handla cancerpinnar och kanske nå gott? :P


Emil i sina Labankläder :)


Sova i soffan är sköönt :)

Jag har trist och tråkigt

Hej hej hallå.

Söndagen var en fullspäckad dag, typ. Började dagen med att fara till Hägnan och äta våffla och smörgås, riktigt gott! :) SEn for jag hem och lämnade Patrik och jag&Emil for vidare till Suzie, Magnus och lill killen. Kan ju bara säga att han var sockersöööt :P En riktig guldlkimp som bara ville äta hela tiden, hehe ;D Efter ett tag kom även Anne&Kevin förbi och var sociala med oss. Strax efter tre tiden for vi hem och då var det bara att ge Emil mat och sen gå direkt till tvättstugan och börja tvätta. Så nu har vi rena kläder igen, wohoo :D Han även med en promenad till Rimi med Emma&Foxy och Ida&Akela. Sen så blev kvällen väldigt lugn och skön. For på statoil och handlade snask och bara gottade oss hela kvällen :) En riktigt bra dag med andra ord!

Idag har jag varit någorlunda slapp och slö. Satt inne och uggla tills klockan blev strax före två och då gick jag, Emil och Ebbs till mamma och hälsade på. Satt ute på altanen och surrade ett tag och sen vid fem tiden knallade vi hemmåt igen. Och nu är jag riktigt uttråkad och hungrig! :( Men jag orkar verkligen inte göra nå mat, så jääävla trist. Blir väl en hårdbrömacka eller nå liknande till middag idag. Ingen som känner för att komma och laga mat åt mig?!! ;D

Emil sover just nu, eller jaa.. Han vrider och vänder på sig så han kanske vaknar snart? Vi ser ju. Funderar på att bada han när han vaknat, var några dagar sen sist. Och han gillar ju verkligen det.. Är så kul att se när han ligger och sprattlar i vattnet för fullt ;)

Nä, ska ta en macka nu!

Lördag natt

Tänkte uppdatera lite vad jag gjort dom här två dagarna (Tyvärr inte så mycket).

Igår så gick jag, Emil och Ebbs och väckte Emma och Foxy och tvingade med dom på en morgonpromenad till Tomholmen så hundarna fick bada lite ;) Bra aktivering! Dom skutta runt och var så lyckliga såå :)

Vid halv tolv kom vi in och då fick Ebba frukost och Emil fick också mat. Sen somnade Emil efter ett tag och jag fick äntligen stäääda :) Tänk att det kan vara så kul att städa ibland?! Haha :P Kanske för att det var så länge sen sist? Klockan två slutade Patrik jobbet och kom hem och då for jag och Emma till Ica Maxi och handlade och sen förbi bolaget.

Väl hemma så tog Patrik ut Ebbs och jag gav Emil mat igen. Halv sex bar det av till mamma och pappa för att snika middag ;) Och sen hem där vid sjutiden. Sen spenderade jag och Emil våran kväll hos Emma på hennes balkong ;) Eller, Emil fick ligga inne på sängen och sova :)

Idag vaknade vi väldans sent, klev inte upp ur sängen förrän kvart i elva. Skööönt ;) Då åt vi frukost, eller Emil iallafall, och sen tog jag ut Ebba på morgonsvängen. In och lämnade hunden för att ta med mig Emil till storheden med Emma. Där var vi bara en snabbis och sen hem igen! Var hemma ett tag och sen for vi ut till Antnäs för att äta middag. Jag hade beställt köttfärslimpa, så jäkla gott! ;)

Kom oss hem vid halv sex och satt då hemma ett tag. Sen vid halv åtta gick jag och Emil till Emma för där satt hon och Ida och ölade lite. Så var lite social med dom ett tag. Patrik kom också dit och Emil sov som vanligt i vagnen! ;) Gick hem halv nio och såg på Rocksystrar som gick på tv. Den filmen är ju skithäftig tycker jag! ;)

Har även hunnit med att rasta av Akela&Foxy, snäll som jag är ;)

Nu gnäller Emil från sovrummet, han som faktiskt ska sova nu! :) Aja, han bajsade faktiskt och vaknade av det och nu vill han inte somna om, haha! :) Ska snutta på han nu. GODNATT

En pojke!!

Stort grattis till Suzie och Magnus som fick en liten kille inatt!! :D Hoppas ni kommer hem snart så vi får träffa den nya familjemedlemmen. Då blir jag väl bebis sjuk igen fast Emil fortfarande är liten, hehe!! ;)

Igår var det kanonväder, oj så det var varmt alltså. Dagen började hos Anne, jag och Emil gick dit och satt och solade ett tag. Ruskigt varmt alltså! Där vid två tiden knallade vi hem och hämtade Ebba och fortsatte sen till mamma och pappa. Ebba tyckte det var jobbigt att gå så långt i värmen så halv vägs så stannade vi vid vattnet så hon fick svalka sig. Det tyckte hon minsann om! ;) Hos mamma och pappa var vi länge, gick hem så v var hemma till halv nio. Då slängde jag Emil i badet så han blev ren och fin ;)

Och idag ser det också ut att vara bra väder, har inte orkat ta mig ut ännu. Men måste det nu typ, för Ebba vill ju såklart ut :)
Måste avrunda nu, Emil är grinig. Ovanligt va?! ;)

Humörsvängningar?

Måste bara skriva att Emil varit supergo efter kvällsmaten där vid halv nio. Kan han ha humörsvängningar? ;)

Efter kvällsmaten så gick vi ut med Ebba och även med Emma&Foxy och Ida&Akela på en liten promenad. Sen när vi kommit in där strax före tio så slängde jag in Ebba i lägenheten och jag och Emil knalla upp till Ida för att se film. Jag gruvade mig för hur Emil skulle vara, om det skulle gå att se film eller ta hand om en grinig och missnöjd kille. Men han var supersnäll, antingen så sov han eller så låg han mellan oss i soffan och var nöjd och belåten! :)

Så jag har äntligen fått se en film "ifred" på länge, det ni!! ;) För ett litet tag sen har vi nyss kommit hem och Emil slockna i sängen på en gång. Sköönt :P Kan hända att han vaknar snart och vill äta. Men förhoppningsvis så sover han åtminstone till tre, fyra tiden iallafall. Vi ser ju vad han vill :)

Det var bara det jag vill skriva. Att min lilla gosse växlar humör fort som tusan när man minst anar det ;) Min lilla knasbubbla!! :P

Godnatt

Vilket väder :)

Idag har det varit kanonväder så äntligen kanske det börjar bli riktigt sommar :)

Morgonen började med en promenad med Ebbs och Emil till Rimi och tillbaka. Sen var det in och käka frukost och ge Emil lite mat, för att sedan 25 över tolv ta bussen till stan med Anne och Kevin. Självklart så kom vi inte med bussen! Typiskt!! Nåväl, vi traskade till Rimi för att försöka oss på buss nr 9, och där kom vi med :) Nackdelen är att den far överallt innan stan ju, så det tar så länge att komma fram. Men fram ko vi iallafall ;)

Gick och kikade runt lite och duktiga jag kunde hålla mig från att köpa massa saker!! :) Enbart fika blev det för min del, så jag är nöjd, haha :P Kvart i tre tog vi bussen hem och då var det bara in och hämta Ebba och så gick vi direkt till mamma och pappa. Där var ingen hemma så vi lallade på för oss själva tills huset blev fullt :) Åt lite middag där och sen gick jag hem. Så är i princip nyss hemkommen!

Så det var min dag, hur skön som helst. Har typ bara varit ute hela dagen! ;)

Nu till något helt annat..
Emil har varit hur snäll som helst i flera dagar, nästan bara glad då han varit vaken, så han verkade ha blivit kvitt magknipen när vi ökade dosen med miniform. Har varit UNDERBART! :) Men... Det varade inte särskilt länge, tyvärr. Hela gårkvällen kved han, från ca 5 till 10 på kvällen :( Sen hade han svårt att sova så han somnade först vid tolv, halv ett då han fick ligga bredvid mig och sova.. Samma idag, fast idag har det varit "värre" för idag har han varit ledsen hela dagen så fort han varit vaken. Några enstaka minuter han varit nöjd. Skit trist! Och jobbigt för han såklart :( Kan inte vara kul att ha ont hela tiden!

Och nu ökar jag inge mer med dropparna heller för kan ju inte vara bra att ge för mycket. Jag säger bara en sak, Finland nästa! Ska fan i mig fara och köpa dropparna där som jag hört ska vara superbra! Och funkar det så är det värt det.

Nu skriker Emil som en tok igen så ksa plocka upp han! Ha en bra kväll, min lär ju bli skrikig om inte annat! ;)

RSS 2.0