Mammas prins är inte liten längre

Nä, Emil börjar bli stora killen nu. Tiden har bara spungit iväg, när har han hunnit växa och blivit så stor? Idag har han iallafall fått sitta i sin nya tripptrapp stol för första gången, det tyckte han var superkul, han ser ju så mycket när han sitter så högt upp :)

Sen så har han även fått äta puré idag för första gången. Två gånger har han hunnit med det faktiskt. Han fick morotspuré till "lunch" och sen fick han katrinplommon till "middag" ;) Han tyckte om båda två, men katrinplommon var bäst! Han blev helt tokig, haha :) Är säkert jättesött och gott :) Så ska ge han det varje dag nu så kanske magen kommer igång. Får hoppas på det iallafall :)

Annars har vi bara tagit det lungt idag. Bara varit hemma, tagit nån promenad och lallat på. Har även hunnit tvätta, duktig som jag är ;) Funderar att glida iväg en sväng, kanske till Ica Maxi och köpa nå gott kanske? :P Skitsugen på nå.

Imorgon blir det iallafall en fika i stan, ska bli trevligt :)

Nu har Emil somnat och han är tyst och nöjd. Riktigt skönt, för både mig och han. Han är så grinig när han blir övertrött. Och nu för tiden går det inte att söva han i famnen längre, han vägrar att somna då. Han somnar bara om jag lägger han i våran säng med en kudde vid ansiktet, då blir det mysigt tycker lilleman ;) Så det är ju bra, att han somnar av sig själv, fast å andra sidan var det så mysigt när han ville sova i famnen. Så där har vi ett tecken på att han inte är liten längre! Han får inte växa och bli nå större. Kan vi inte stanna tiden?! ,)

Over and out..

Söndag

Så var helgen snart förbi. Tråkigt men sant. Tiden går så jäkla snabbt så man inte hinner med! :(

Okej, igår då. Satt hemma och mös på till halv två tiden, då brummade vi till Antnäs till Anki och Björn och hängde där. Blev middag också, fläskfilégryta och ris, supergott var det :) Efter maten så for vi förbi Elina en sväng och hälsade på. Alltid lika kul att se henne, blir ju som ett tag mellan gångerna :( Sen for vi hem och var väl hemma till sex- halv sju nån gång.

For med Emma och Ida på Ica Maxi en snabbis och sen hem igen. Gav Emil mat där vid åtta tiden och sen knallade vi upp till Ida och Emma. Spelade lite Guitarr Hero, åt glass&kladdkaka och surrade på. Emil somnade kvart över nio och då slog vi på en skräckis. Den var seg som satan i början, men sen började det hända grejer. Jag brukar nästan aldrig vara rädd för såna filmer, men nu var jag det faktiskt. Kan ha att göra men att den var verklighetsbaserad! Filmen tog slut kvart i elva, då klädde jag på Emil och gick hem. Gav han mat igen och la han för natten. Mammas prins! :)

Själv så gick jag inte och la mig särskilt sent själv, klockan tolv. Och så klev vi upp kvart över sju idag. Emil sover bra nu fram till sju tiden, skönt! Tidigare kunde han vakna kring sex och vara lite smågrinig, men då räckte det med att han fick nappen så somnade han om. Men nu behövs inte det längre. Eller man kanske ska säga än så länge, kan ju hända att det kommer tillbaka.

Nu börja lilleman bli otålog i babygymmet, ska dra fram nå frukost och busa nu.
Hejdå!

Seg som satan

Ursch säger jag bara. Jag är så jävla trött alltså! Kommer inte ihåg sist jag var såhär trött. Kliver alltid upp den här tiden varje dag, men idag var det extra jobbigt. Och ändå gick jag och la mig samma tid som alltid. Ögonen hänger inte riktigt med, speciellt inte nu när jag sitter vid datorn. Jobbigt!

Ja, vad ska jag skriva? Har ju inte hänt nå spännande sen sist jag skrev, hah. Har sovit, det är väl de ;) Har iallafall drömt en mardröm inatt, huvva. Sjukt länge sen sist jag gjorde det. Det är så äckligt! :( Inge kul.

Vad händer idag? Vi ska väl mest troligt ut till Måttsund och hälsa på. Kanske även blir att äta middag där. Den som lever får se. Men annars vet jag inte vad jag ska göra, mest troligt bara vara hemma och slappa. Vi tänkte väl kolla om Johan och Bella är hemma idag, så kanske vi far förbi där när vi ändå ska åt det hållet sen. Länge sen vi såg dom nu, så det skulle vara kul :) Men som sagt, måste ringa och se så dom är hemma först och främst.

Nu ska jag slappa i soffan och äta lite frukost tror jag. Blir nog jordgubbsfil idag, det är som gott. Tyvärr har jag inga flingor så får klara mig utan dom :(

Godafton!

Helg igen!

Fredag idag.

Idag jobbade Patrik förmiddag så jag och Emil fick ta morgonpromenaden med Ebba. Rätt skönt ändå ;) Emil har varit lite smågrinig idag på förmiddagen, tror att det har och göra med att han sov så dåligt på morgonkvisten. Han ville som sova, men det gick inte! Nåväl.. Vi ugglade här hemma till halv två och då gick vi upp till Ida en sväng och var social och kollade på valparna. Finns det nå sötare än små små valpar?! ;) Dom blev nio dagar idag. Underbara!

Gick hem klockan två för då slutade Patrik. Så humpade över Emil till pappsen och knallade ut med Ebba. Blev en kort prommis då. Träffade på Lillemor och Tayson (vet ej hur dom stavar namnet?) och hundarna hälsade på varandra. Hade berättat tidigare att Ebbs är supergrinig nuförtiden mot andra hundar. Men det gick superbra! Så jävla kul att se :) Ebba var glad från första stund, reste varken raggen eller svansen. KANON! ;) Lillemor, nu kanske vi borde börja ta promenader så hundarna får socialiseras med varandra, åtminstone för Ebbas skull ;)

Okej, sen då.. For på storheden med Emil och Emma där vid tre tiden. Var in på HM och Lindex och kollade på kläder åt Emil. Hittade inge kul på HM, men på Lindex handlade jag. Hittade ett par byxor jag sökt åt han jättelänge. Jättefina svarta byxor, ser ungefär ut som träningsbyxor. Dom har inte funnits i stan, varken i rätt färg eller rätt storlek. Men nu jävlar hittade jag ett par, så då var det lika att slå till :) Sen handlade jag även två bodysar åt han. Givetvis blev det storlek 68 på alltihopa eftersom han snart kommer upp till den storleken. Och då menar jag supersnart! :)

Sen for vi hem till oss och Patrik och Daniel kom med käk. Så vi åt och sen for Daniel på jobbet och Emma gick hem. Och vi fortsatte slappa i soffan! Där vid fem tiden fick jag nå ryck så jag började montera upp Emils tripp trapp stol som min kära mormor handlade åt oss. I svart såklart! ;) Blev inte helt färdig, bara sittdelen kvar, Emil blev sur och krävde min uppmärksamhet. Min plutt!

Halv sju brummade jag och Emil till Thess. Äntligen har jag fått se hennes lägenhet! Hon har ju typ bott där i snart ett år och jag har varit så dålig att hälsa på (med dåligt menas ALDRIG) men nu har jag fått se den iallafall. Skitnsygg!! ;) Satt och surrade med Thess, Malin och JP. JP for efter ett tag och Malin och Thess drog fram flaskorna, för dom skulle minsann ut på Färjan ikväll ;) Så jag och Emil stannade tills klockan blev tio och sen for vi hem. Så nu sussar Emil gott i sängen och jag ska nog göra mig redo för att hoppa i säng så jag orkar upp imorgon. Här får man minsann ingen sovmorgon inte!

Ha en trevlig helg!


Glad av bajs?

Idag har jag gjort nånting, för en gångs skull ;)

Började förmiddagen hemma med min älskade familj. Mös på och bara var :) Kvart över tolv tog jag och Emil bussen till stan med Ida och Emma. Traskade runt i affärerna och sen tog vi oss en fika innan bussresan hem. Kan även säga att jag är stolt över mig själv eftersom jag inte köpte nånting alls. Pluspoäng till Lisa! :D

Kom hem halv tre och då sprang jag bara in och hämtade Ebba och så knallade vi till mamma. Emil sov så gott i vagnen :) Strax efter tre kom vi till huset och jag lämnade Emil och Ebbs med mamma och for till storheden. Mique hade nämligen utförsäljning, 50% på allt! Och jag hade hört rykten om att dom hade svarta rislampor vilket jag gärna ville ha, så då var det bara att passa på då det var rea :) Inte nog med att jag köpte en lampa, jag köpte tre rislampor! ;) En svart en vit och en brun :) Så nu har vi nya lampor tills vi flyttar. Hoppas det blir fint! :) Och billigt var det, alla tre kostade tillsammans 149 kronor, så skulle dom inte passa när vi flyttar så är det inte hela världen. Handlar ju knappt om några pengar. BRA! ;)

Åh, jag träffade Nathalie, Magnus och dera finaste Nova på Mique! Tror ni hon är nå söt? Och så liten :) Kan inte förstå att Emil varit så lite, tillochmed mindre! Superkul att träffa dom. De där har ni lyckats bra med Nathalie! ;)

Var hemma till fyra efter jag stått i kö i hundra år typ. Då blev det mys med Emil och bus med Ebba på gården! Kastade lite golfbollar med henne, hon älskar pappas golfbollar :) Det bästa som finns är ju att tugga sönder dom efter vi kastat. Kan ju meddela att Ebba säkert tuggat sönder minst 40 bollar för honom, haha! :)

Åt middag med mamma och bror. Sen gick vi hem! Var hemma till halv åtta och då fick jag finbesök ;) Malin och Elin kom hit och hängde med mig! Skit kul var det, speciellt eftersom man nästan aldrig träffar Elin längre för hon har flyttat till skogen, haha ;)

Sen har det hänt en väldigt rolig, eller man kanske ska säga bra?, sak. Emil har bajsat!! :) Idag han jag bara massera han två gånger. Jag masserade han imorse och ikväll innan maten klockan åtta. Sen vid nio kom bajset! Så jag hoppas det har med mag massagen att göra, för den ska jag minsann fortsätta med :)

Tänk att bajs kan göra en så glad?! :D

Nuså, nu ska jag fortsätta se Från koja till slott, sen är det finalen i Hell´s kitchen , som jag bara måste se det! :) Och nu kom även Patrik hem, så ska vara social med han.

Ha det bra!

Lång dag

Den här dagen har kännts superlång. Kanske för att jag aldrig fick vila på morgonen som jag tänkt mig? :P Emil ville inte somna, han ville bara busa. Sötungen min! ;) Iallafall, han somnade typ kvart över tio och då var klockan så mycket så det blev inge vila, hoppade i duschen på en gång! Så nu är jag ren och fräsch! Eller ja, jag var det iallafall. Haha ;)

Emil vaknade kring elva, och efter maten där vid tolv så knallade jag och Emil till Sara och hälsade på. Det var bara hon och Feya som var hemma för Josef jobbade och Tyra var på dagis. Halv två skulle Sara hämta Tyra från dagis så då följde vi med dit, sen gick jag och Emil hem och hämtade Ebba och gick en rätt så lång promenix, så hon vart nöjd! :) Sen hem och hämtade lite saker och sen tillbaka till Sara. Denna gång fick även Ebba följa med.

Så vi har i princip bara varit hos Sara idag. Kom hem en kvart sen ungefär, tog Ebba på en promenad innan vi gick hem. Så vi har ätit tårta, ännu mer tårta, och sen lite till tårta :D Sammanfattning, Lisa har ätit grymt mycket tårta idag! Haha! :)

Och nu slappar vi hemma. Ebba är jätteslut, hon ligger i soffan och slappar, hon har nyss käkat middag. Hon blir trött i huvudet av att vara hos Sara när det är full rulle på Tyra, och självklart så ska ju Ebba hänga med vad hon än gör ;) Skönt med en trött hund :)

Kan ju även berätta att jag testat sån där massage på Emil som jag fick tips om hur man gör. Har gjort det två gånger idag, ska göra det en gång till. Han har inte bajsat nånting, men däremot fisit litegrann. Så framsteg åtminstone, luften kommer iallafall ut.

Och nu börjar han röra sig i vagnen. Ska plocka upp honom och ge han mat snart, sen blir det bada och på med pyjamasen! :)


Godmorgon!

Idag fick jag lite sovmorgon, Emil vaknade först halv åtta. Wihoo ;) Sen dess har vi varit uppe och myst och busat :) Han borde börja bli trött snart igen så då tänkte jag lasta in han till Patrik i sängen så jag får duscha! Kan ju säga att duschen är efterlängtad! Känns som jag aldrig har tid att duscha längre, haah.

Sen blir det även att gå förbi Sara och äta tårta för hon fyller år idag. Grattis grattis grattis!! ;) Så det ska bli gott och trevligt :) Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Patrik börjar jobba 2 så då är jag ensam. Så jäkla trist! Nåväl, om det inte regnar kanske vi knallar till mamma igen för att fördriva tiden :) Tänkte även vara social med Emma idag, var ett tag sen nu :(

Äh, nu ska jag ta en rök och sen mysa mer med Emil ;)

Nu var det kväll

Hunnit med mycket idag, det ni ;)

Efter Emil fått mat vid elva tiden så brummade vi till Storheden. Gick på Ica Maxi en snabbis och handlade blöjor och mat till lilleman. Sen for vi till Willys och storhandlade, så nu har vi mat igen. Wihoo ;) Daniel och Jossan var med oss och när vi for hem kom dom hit ett tag. Patrik hämtade mat åt mig och han, och såklart fick ju Jossan smaka så vi delade på min strips meny. Socker ungen dära!! ;) Hon var så söt och charmig när hon kom och ställde sig brevid mig och sa lite blygt: Få ja smaka? Hihi, gounge! ;)

Iallafall. Efter maten så for Patrik på jobbet, Daniel och Jossan for hem, och jag, Ebbs och Emil promenerade till mamma. Kom dit strax före halv tre och jag passade på att lämna Emil och Ebba med mamma för att fara tillbaka till storheden. For och köpte resesängen jag såg i reklamen, för en sån måste vi minsann ha! Sen in på Ica Maxi en till sväng och köpte två nya nappar till lilleman och Katrinplommonspuré som jag snart får börja ge. Hoppas hans mage sätter fart då :)

Tillbaka till mamma kom jag strax efter tre och då gav jag Emil käk igen och sen somnade han för ett tag. Åt middag med mamma och bror, ganska gott var det. Haha! :P Efter maten så knallade vi hemmåt så var hemma vid sju tiden. Passade på att leka lite med Ebba på vägen hem för Emil sov så gott i vagnen, så vi kastade lite pinnar och busade på :)

Så fort vi kom innanför dörren så vaknade såklart Emil. Och då var han jättejätteledsen! :( Tror det är tarmarna som spökar :( Han grät och grät och grät. Inte kul att höra sitt barn som är så ledsen, det gör ont i mitt hjärta! :( Har iallafall fått tips av min morbrors fru vad man kan göra (deras son är likadan och han är lika gammal som Emil, till och med en månad yngre) så ska testa det imorgon. Nu blev det så sent. Iallafall, han var snäll och nöjd efter maten vid åtta och sen dess har han varit i toppform ;) Förutom nu såklart, hör att han börjar grymta. Haha.

Nåväl, ska bänka mig framför tvn nu och se So you think you can dance, det är ett bra och kul program enligt mig :)
Ha en fortsatt trevlig kväll.

LESS

Emil har krånglat imorse, var ett bra tag sen sist. Har försökt att söva honom från klockan fem då han vaknade! :( Såg att han enbart var trött, och det vet jag att han var också. Han sov väl till och från. Klockan sju fick han mat och nu är han pigg som en lärka, dock inte jag. Känner att jag behöver mer sömn! Får väl pinas i en timma till eller så, sen slockan i sängen med lilleman :)

Kommer nog en till uppdatering sen!

Finbesök och kalas idag!

Hej hopp!

Tog oss en kort prommis hela familjen på morgonen. Sen hem och Patrik for och köpte lunch åt oss. (Man får faktiskt äta ute när lönen just kommit, för det gör vi ju typ ALDRIG annars?! Tss ;P) Efter vi ätit så for jag på Coop för att köpa en till nappflaska åt Emil och nya nappar till flaskorna. Givetvis så hade dom typ inga nappflaskor kvar, kunde bara inte köpa en lila eller rosa åt han, måste ha en blå eller grön, åt dom var såklart slut. Men nappar blev det iallafall.

Väl hemma så kom Helena på besök! Skit kul att se henne igen, var flera månader sen sist känns det som? Var iallafall två månader sen sist vi sågs. Så vi satt och surrade ett tag och sen gick vi på en promenad med Ebbs och Emil. När vi kom tillbaka så for vi till Barnens hus och kollade efter nappflaska där och då hade dom minsann en blå, så då slog jag till ;) Sen lämnade hon oss hemma och for vidare.

Tog ut Ebbs en snabbis vid fem och kring sex tiden kom Anki, Björn och Ante och hämtade upp mig och Emil så brummade vi till Sara. Där var det redan fullt hus så vi fikade och surrade på. Jättefin lägenhet hade dom också! Skit mysig :) Kom hem halv åtta och så slängde jag i Emil mat och mös på i soffan. Strax före nio så gick vi på en snabb prommis runt Gränderna så Ebba fick rastas lite. Och nu sitter jag här och nörer :) Emil och Ebba sover och Patrik är på jobbet. Men snart så slutar han! :)

Oooh, nya IKEA katalogen kom för några dagar sen. Faaarligt ;) Såg iallafall en hallmöbel jag ska köpa sen då vi flyttat och nån lampa till det. Men mer kommer jag säkert hitta, haha! :) Har nyss kollat på Från koja till slott, fan vad fint allting blir. Kan ingen komma och göra om hemma hos oss? :) Nåväl.. man får ju lite inspiration åtminstone :)

Imorgon ska jag åka och köpa en resesäng till Emil så han har någonstans att sova då han sover hos mormor&morfar eller hos farmor. vagnen är alldeles för trång nu att sova i. Det gick ju bra när han var plutt liten, men inte nu längre!

På tal om Emil. Han har varit supergrinig nu i några dagar, och såklart så vet man ju inte vad det är. Han har bajsat sjukt dåligt (Ungefär 1 gång på 10 dagar) fast jag ger messmör i maten.  Så ringde Barnmorskan och frågade om det kunde vara laktosallergi kanske? För då mår dom ju inte bra. Men det enda dom sa var att jag skulle öka med messmör?! Så jag får väl testa det helt enkelt. Just efter jag pratat med barnmorskan så märker jag att Emil skiter, haha. Vilket sammanträffande ;) Tyvärr var det hur lite bajs som helst, typ som min tumnagel :( Men det var nog proppen som släppte då för han har bajsat en gång till idag och då kom det mycket! Men det är jag bara glad för, för då har all skit kommit ut. Sen dess har han varit en glad pojk så jag hoppas det onda har släppt nu?! Vi får se imorgon hur han är då.

Nu blev det mycket, igen!
God afton

Söndag va?

Jahapp, och snart var helgen slut. Känns trisst för det innebär att Patrik ska och jobba imorgon :( Han jobbar eftermiddag vilket innebär att jag måste äta middag själv vilket leder till att jag inte äter någonting överhuvudtaget. Och så ska det inte vara! Jag får väl gå till mamma och äta ;)

Idag har det varit en relativt lugn dag. Vi tog en morgonprommis med Ebba ner till vattnet så hon fick simma av sig lite energi! Hon brukar inte simma alltför mycket när vi är vid vattnet, hon hoppar mest runt på stranden och leker vid trandkanten, (hon blir GRYMT sandig dessvärre) men idag simmade hon för fullt. Hon ville helst inte komma när vi ropade, haha! Hon såg så glad och harmonisk ut, svansen viftade hela tiden medans hon simmade omkring. Kul att se henne så lycklig! :D Hon har även fått för sig att dyka medans hon simmar, varför vet jag inte, men hon gör det iallafall. Så hon doppar hela huvudet och sen får hon panik för det kommer vatten i öronen och försöker skak medans hon simmar. Kan ju meddela att det ser superkul ut :P

Iallafall, sen kom vi in och jag gav Emil käk och sen traskade jag till tvättstugan och snörde igång två maskiner. Sen hem och tog det lugnt i soffan. Där vi halv tre då jag hade hämtat in all tvätt så gick jag, Emil och Ebbs till mamma (Patrik tog bilen dit så vi slapp gå hem ;P) för där skulle vi (LÄS: Patrik) laga middag. Så det blev Burgundisk gryta med ris. Yummie! ;) Vid sex tiden for vi hem och gick direkt ut med Ebba på en kort promenad så Emil fick fortsätta sova. Sen hem och då vaknade lilleman! Så vi har lekt och haft oss tills klockan blev åtta då det var dags för mat åt plutten igen. Efter maten fick Emil bada så han blev ren och fin! Efter det åkte pyjamasen på, och sen somnade han vid nio tiden :) Så ska ge han sista måltiden vid elva och sen lägga han i sängen för natten. Mammas guldklimp! ;)

Så det var våran dag! :) Nu har jag nyss sett klart en film och ska äta en muffins! Blir att slappa i soffan till elva.. sen när Emil somnat så ska jag också gå och lägga mig. Är grymt trött! Och imorgon är det löning, så trevligt va? ;) Ska åka på förmiddagen och köpa en till nappflaska till lilleman och även nya nappar till den vi har, för nu behöver han lite större hål så maten kommer snabbare :) Sen blir det lugna puckar hemma och på kvällen ska jag och Emil till Sara (Patriks syster) för hon fyller 20år, Grattis Sara i förskott ;) Så ska dit och hälsa på en sväng. Kanske även blir fika? ;) Hehe. Också får jag se deras nya lägenhet :) Patrik kunde tyvärr inte följa eftersom han jobbar eftermiddag!

Nu blev det mycket. God natt!

Blir grannarna störda?

Lördag idag. Denna dag har jag varit väldigt akitv enligt mig själv :) När Emil somnade om vid nio så la jag han i sängen med Patrik och Ebbs. Vanligtvis går jag också och lägger mig då, men icket. Började storstäda lägenheten när jag väl hade tid. Plockade undan, damtorkade och diskade, så långt ha jag. Familjen vaknade och vi gick en prommis med Ebba.

När vi kommer hem så fortsätter jag min städning med att byta sängkläder och damsuga. Så nu är det gjort! :) Lite svårt att hinna med sånt när Emil är vrång.. Nåväl, Patrik hämtade Daniel och sen oss så for vi till Hägnan och fikade en svängom. Sen hem för att duscha och snöra igång en maskin med tvätt och sen promenerade jag och Ebba en promenad med Ida&Akela och Emma&Foxy. Kom in vid fyra och då var det bara att ge Emil mat och sen for vi till mamma som bjöd på Kycklingsoppa och nybakat bröd. Mmm ;) Fick även med oss bröd hem som nu ligger i frysen och väntar på att bli uppätet :P

Han bara in för att packa skötväskan för sen brummade jag och Emil ut till Ersnäs till Elina och Jossan! :) länge sen jag såg dom nu. Även Elias (Elina&Moas syster son) och Moa var där. Satt och surrade och ungarna härjade på som galningar! Förutom Emil såklart, han var bara grinig, haha! Ovanligt va? :P Nåväl.. Vi drog oss hemmåt kring tio tiden så har inte hunnit vara hemma så länge. Har iallafall gjort Emil redo för natten så ska ge han mat snart och lägga han i sin säng. Nu när jag kom hem kom jag på att jag inte hängt tvätten så har även hunnit fixa det. Och nu till rubriken, hoppas inte att grannarna blir störda utav min bästa vän torktumlaren nu? HAHA. Var tvungen att snöra igång den, var för mycket kläder att hänga. Aja, det får bli en engångsförtéelse.

Nä, nu fixa färdigt allt för att sen själv slänga mig i sängen. Är grymt trött! Full rulle hela dagen. Och imorgon så SKA jag ta en powernapp när Emil somnar om, så är det bara.

Nathalie, grattis till sötaste lill tjejen! Hon var gudomlig :)

Godnatt!

BVC och lunch i stan

Dagen började som vanligt. Emil somnade om vid halv nio - nio tiden, men tyvärr så kunde inte jag gå och lägga mig då (vilket jag annars brukar göra) för vi skulle till BVC halv tio. Tog bilen dit för det var kasst väder och jag var äckligt lat. Ny barnmorska har vi också, don´t like it! Vill ha tillbaka våran förra men det får vi inte. hon har för mycket att göra. Skit trisst! Nåväl, bara bita i det sura äpplet. Emil hade iallafall blivit lite större, han vägde nu 6080 gram och var 61 lång. Så han har gått upp 400gram och växt 2 cm på två veckor. Bra jobbat Emil ;) Ska tillbaka om två veckor igen då han blir 4 månader.

Kom hem vid tio och såg att jag fått ett sms av Emelie som undrade om vi ville komma till stan och fika/käka lunch. Självklart var vi på eftersom Emelie snart flyttar!! :( Så vi var ju tvungna att träffas en sista gång innan hon sticker. Det var riktigt trevligt, det var jag&Emil, Emelie&Vilma, Jenny (dock utan söt Loke för han var minsann på dagis:P), Linda + hennes två knoddar och sist men inte minst Elin och Felicia. Så vi blev några stycken iallafall :) Knallade en snabbis på stan efter det och sen till bilen eftersom min tid gick ut.

Kom hem halv två och var hemma och ugglade till tre, då knallade vi ut med Ebbs på en prommis! Sen uggla lite till hemma för att sedan få besök av Emma :) Vi satt här ett litet tag och sen gick vi till Ida. Kollade på sötvalparna och spelade Guitarr Hero ;) Sen drog vi oss hemmåt strax efter nio. Sen dess har vi bara varit hemma!

Kan även meddela att jag och Patrik är sjukt less på hunden för tillfället. Vet inte vad problemet är, men problem har hon! Skit jobbig när man är ute och går, hon beter sig som att hon ska löpa, men det är ju inte dax förrän okt-nov nån gång? Sen har hon blivit knäpp inne också, iallafall sen 3 dagar tillbaka. Hon följer oss vars vi än går i lägenheten, hon finner som ingen ro till att lägga sig och ta det lugnt. Och så fort vi reser på oss så flyger hon upp, är hyper glad och kutar till dörren, hon tror att vi ska ut! Och så gör hon fast vi varit ute för kanske 10 minuter sen. Skit irriterande! Utöver det så släpper hon en inte ur blicken, ligger och stirrar på en tills man typ gör nå, som att resa sig upp till exempel.

Knäppa hund!

Regn, regn och åter regn!

Idag har det regnat mycket! Jättemycket. Så det blev då absolut ingen lång morgonprommis för Ebbas del. Inte för att hon var ledsen över det, haha. Min mysgris tycker inte om regnet!

Emil har varit supergrinig idag! Grymt jobbigt. Skrek konstant mellan halv elva och tolv imorse. Och det jobbigaste utav allt är att jag inte vet vad han vill. Tror det är tänder som spökar, för magnkip verkade det inte vara iallafall. Nåväl, han fick mat tolv och somnade. Skööönt :) Sen sov han ett bra tag, nästan till två. Då var han lite gladare. Patrik kom hem två från jobbet så han tog ut Ebba och kastade lite boll, jag och Emil for till Barnens hus och kikade lite. Köpte en jätterolig napp som är bra när det kliar i tänderna, fast han fattar inte hur den ska användas ännu, får se om han någonsin fattar det ;)

Var meningen att vi skulle in på Coop pch köpa en till nappflaska och nya nappar till flaskorna men orkade inte just för att det började spöregna. Jobbigt att parkera och bära Emil då. Han blir ju dyngsur! Så det får vi ta en annan dag.

Kom hem och patrik tog bilen och for och köpte skräpmat åt oss. Det var gott :) Vid halv fem kom mamma förbi med overallen hon handlat. Superfin! :)


Tyvärr dålig bild. Men en jättefin Mexx overall :)

Nu blir han snygg till vintern ;) Det som mer ska införskaffas är en åkpåse, har kollat på en jätteläcker en i kamoflage :) Ska bara se till att ha råd med den, haah :P

Sen for mamma och jag och Emil knallade upp till Ida för att kolla på Akelas söta små valpar! :) 6st fick hon igår, gudomliga var dom. Sockersöta! :) Sen tog vi en liten promenad så både Akela och Ebba fick ta sig ut. Sen dess har jag bara varit hemma. Emil har varit förbannad nu ikväll också. Vägrat att somna fast han är supertrött så nu är han övertrött i stället, bläää. Nåväl, han sitter och är nöjd nu i Patriks knä. Peppar peppar! Det är väl bara för stunden antar jag. Ska iallafall ge han mat snart och hoppas han somnar efter det!

Måste även önska Lycka till, till Nathalie för jag tror hon ska föda barn nu! ;) Om hon inte redan fått? Det vet man aldrig. Men det är på G iallafall, så senast imorgon är lillplutten ute. Fast jag tror att h*n kommer nu ikväll ;)

Nä, fixa käk till Emil nu.

Klantigt!

Snacka om att man tror att barnet är mindre än vad han är! När jag köpte pyjamasen så tog jag 62 (han har 62 nu, men inte så länge till) eftersom dom såg så stora ut. Jag tänkte att den där kommer han drunkna i och kunna ha länge. Jo tjena! Nu ikväll när jag tog på han den efter badet så insåg jag att den nästan är för liten! Den passar perfekt just nu, men han kommer nog inte kunna ha den länge till, haha.

Dåliga ögonmått eller vad?

Ny dag, nya tag!

Lisa är trött. Väldigt trött. Blev inte att vila imorse då Emil somnade om, då passade jag på att duscha istället eftersom vi skulle till stan. Det var faktiskt första gången jag duschade då jag är ensam hemma med Emil, annars gör jag det då Patrik kommit hem. Men det gick bra, han satt i babysittern i badrummet och bara sov :)

Tog bussen till stan halv elva. Knallade till Doffi med Anne och barnen för att kika på en overall till Emil :) Mamma hade sett en fin svart-vit rutig där, och den var faktiskt jättefin. Så la undan den till imorgon så skulle mamma köpa den åt Emil. Min söta mamma! ;) Det är bara att tacka och ta emot när hon bjuder ;) Sen gick vi förbi Tiimari en sväng och sen upp till M&P för att käka lunch. Även Marie kom och joinade oss, tjockisen! ;P Tycker hon ska ta och kalva nu! Och de tror jag även att hon själv tycker. Eller.. jag vet att hon vill det :) Tyvärr kunde inte Nathalie komma så hon får hänge på en annan gång, då kanske med sin bebis också ;)

Efter lunchen knallade vi på stan en sväng. Köpte en body och en pyjamas åt Emil. Jag som inte skulle handla!! Haha ;) Nåväl, pyjamas är alltid bra att ha, för han har ingen. Och bodyn var i en storlek större som han då kan ha sen. Bra att ha lite hemma då det väl behövs :) Skulle ta kvart över ett bussen hem, men givetvis var hissen från Ljndex superseg så vi missade den :( Så jag och Anne satte oss på en bänk och syrrade och väntade på nästa buss. Jag kom med, men inte Anne. Fast hon sa att jag fick åka, Joni skulle komma och hämta dom. Så det var tur för hunden behövde verkligen ut.

Sen dess har vi bara varit hemma. Patrik kom hem nästan exakt då vi kom hem. Även två tanter kom för att titta på lägenheten. Sen gick jag ut med Ebba på en liten promenad. Kul att gå bara hon och jag :) Sen fick Emil lite mat och nu ligger han och sover tror jag? Ligger väl mest och vrider och vänder på sig, snart hoppar han ut babysittern. Min knaspojke! ;)

Nu ska jag dricka min cola och bara ta det lugnt ett tag!





Min älskade soffa som är beställd ;)


Best day ever! :P

Idag har det varit en bra dag! :)

Morgonen började som den alltid gör, väckarklockan (Emil såklart;P) startar strax efter sju, så då ger jag han mat och sen får han leka i babygymmet medans jag nöter på datorn och äter frukost. Sen blir det lite bus och mys, och vid halv nio - nio tiden somnar Emil igen så då myser vi ner oss i sängen :) Min mysgris! :)

Klev upp igen klockan tio och busade lite. Vid tolv tiden for vi till mamma som jobbade i stan och hälsade på. Jag hälsade på, Emil sov bara ;) Var endast där ett fåtal minuter för sen brummade vi vidare till Antnäs möbler. Och gissa vad jag har gjort? Äntligen äntligen äntligen.. Nu har jag beställt våran efterlängtade soffa!! :) Känns grymt kul för den vi har nu ser ut som shit! Och det bästa utav allt, blir varken på lån eller avbetalning, vi betalar kontant då vi hämtar den! :) Så då är det våran på direkten, känns underbart :)

Var hemma vid halv två tiden och då blev det bus och mys såklart. Sen traskade vi ut med Ebba så hon fick sig en promenad i regnet. När vi kom hem så tog jag tag i disken. Det var på tiden. Tog ett bra tag att diska allt, haah. Ooooh, jag bara måste berätta! När jag skulle byta blöja på Emil efter jag diskat klart så såg jag att han hade nå ludd under armen, så jag tänkte självklart pillra bort det. Och när jag väl håller på så börjar han asgarva!! Så nu har han skrattat för första gången, söt korven min! :) Han har ju gjort ljud tidigare, men inte skrattat som idag. Det var skitkul :)

Nåväl.. Vid sex tiden knallade jag och Emil till Anne som fyller år idag, grattis grattis!! ;) Där fick vi oss lite tårta och läsk, ruskigt gott :) Satt och surrade med folket tills klockan blev halv åtta för då gick vi hem. Emil var jättejätte grinig hos Anne idag. Dum som jag är så minskade jag ner hans droppar från 30 till 20 igår bara för att se om det funkade iallafall. Jag menar, onödigt att ge för mycket om det inte behövs. Men jag kan ju säga att det behövs 30 droppar! Jag såg hur ont i magen han hade, han spretade på benen och armarna och mådde inte alls bra :( Så nu har jag ökat dosen igen, sp förhoppningsvis mår han bättre imorgon.

På tal om imorgon så ska jag och Emil till stan och luncha med Nathalie, Marie och Anne om hon nu inte åker på att jobba. Det ska bli trevligt, länge sen jag var och luncha nu! :) Så får man se Nathalies och Maries tjockmagar :P Nu är det inte länge kvar för dom, fan vad kul :) Jag längtar, undra om dom gör det? Haah ;)

Nä, nu ska jag slänga mig i soffan och se på So you think you can dance, me like :)
Godnatt




1500 i handpenning

Måndag idag. Dagen har gått relativt fort.. Känns som att det är mitt i natten när det är så dåligt väder, är så jävla trött alltså! Blir säkert en tidig kväll ikväll.

Klockan tolv, nästan på pricken, så plingade det på dörren. Då var det tanten som ville kika på lägenheten. Man får ju se om hon tar den eller inte, för oss spelar det ingen roll vilket som, vi blir ju hursomhelst av med den iallafall :) Efter hon åkt så packade vi allihopa in oss i bilen och for och pantade. Och vet ni? Det blev hela 150 kronor! Tänk att man lyckas samla på sig så mycket flaskor och burkar, haha. Efter det så for vi vidare till Antnäs möbler och kollade in soffan som vi så hemskt gärna vill köpa. Hade lite frågor och fick då veta att det tar ungefär 2½ månad innan man får den eftersom det är en beställningsvara och att man betalar handpenning på 1500 kronor. Ska prata med mamma ikväll också, så blir det mest troligt att åka och beställa den imorgon! :) Hoppas på det iallafall. Får väl skriva imorgon hur det blev! ;) Hade varit guld värt med ny soffa när vi flyttar :) För den vi har nu, den ska då fan ut! Annars sitter jag på golvet i värsta fall..

Jahapp. Efter Antnäs möbler så for vi förbi Anki och Björn en snabbis. Kollade på Antes nya vespa/moppe och surrade lite. Blev en snabb visit eftersom jag inte tagit med skötväskan åt Emil. Så sen dess har vi ugglat hemma. Varit på Rimi nyss en sväng och handlat lite wok saker och äggnudlar till middag ikväll. Hoppas det blir gott :) Nu ska jag plocka upp Emil från bilbarnstolen, han sitter där fortfarande och sover, så ska flytta han därifrån. Han måste ju dö av värmen!

Ha en bra kväll.

Vill inte vänta!

Nej, det vill jag verkligen inte. Jag vill flytta nu nu nu!! Ska bli så jäkla skönt att "börja om på nytt" om man kan säga så? Fixa och dona precis som jag vill ha det. Här har jag inte orkat fixa på sjukt länge just för att vi haft i åtanke att vi ska flytta. Så varför fixa här isåfall? Känns onödigt att köpa nya prylar också eftersom dom kanske inte passar i nya lägenheten. Så när vi flyttar så ser vi vad som behövs och då blir det minsann en tripp till IKEA. Det är då ett som är säkert ;)

Vad har hänt idag då?
Absolut ingenting. Varit hemma och myst på, tagit en promenad allihopa och nu på eftermiddagen så hade jag tvätt tid i tvättstugan,  så nu har jag tvättat upp alla handdukar, underbart :P Nu är allting rent, kan det bli bättre?

Imorgon så skulle en tant komma och titta på lägenheten. Hon ringde idag och frågade om det gick bra och självklart gjorde det de. Jag är ju ändå bara hemma, så hon skulle dyka upp vid tolv tiden. Sen har jag även bestämt att vi ska åka och panta alla flaskor och burkar imorgon för nu har vi hur mycket som helst. Får inte plats i vårat skåp där vi brukar ha allt så jag tror vi har fem påsar i förrådet också, haah! :P Kanske blir en hundring iallafall? Måste även köpa blötmat åt Ebba och slänga i torrfodret, hon blir bara mindre och mindre :( Hon äter typ ingenting längre, max 4 dl per dag och det är ju ingenting. Så nu ska det bli ändring på det! Hon måste ju äta. mammas tjej!

Nu ska jag se ett program på femman.. Eller ja, det har redan börjat men har inte missat så mycket!
Hejdåå :)

Söndag idag

Snart är helgen över, dom bara springer förbi. Det går FÖR fort.

Vad hände igår? Slappade här hemma på förmiddagen, tvättade en maskin med tvätt (nu finns det inga smutsiga kläder längre, bara skitiga handdukar!) och mös på med Emil. Sen när han somnade vid halv nio - nio tiden igen så la vi oss i sängen och jag somnade också. Så jäkla skönt! :) Blir säkert samma idag också. Hoppas hoppas!! :P

Sen då vi vaknat så tog jag ut Ebbs en sväng så hon fick göra sina behov, och sen for vi och köpte lunch på MAX. Det var snuskigt gott.. Känns som en evighet sen jag åt där sist, men så jäkla länge sen är det då inte, haah! :P Slappade ännu mera efter lunchen och sen deär vid halv tre tiden for vi till Måttsund och hängde ute i det fina vädret :) Ebba var gode nöjd av att springa fritt hela dagen, speciellt när hon får springa i skogen :) Vi grillade och åt middag där. Klockan sex drog  vi oss hemmåt.

Väl hemma så stannade jag inte sådär superlänge. Jag och Emil for till Suzie och Rasmus och hälsade på. Det var trevligt :) Rasmus var lite små grinig och Emil var rätt nöjd, så pojkarna körde ombytta roller idag.. Brukar ju alltid vara min lillgubbe som är sur! ;) For hem kring halv elva så jag kunde lägga Emil för natten i sin säng och jag satte mig här och nördade :)

Är ruggigt trött nu för har inte fått alltför mycket sömn inatt. Beror inte på Emil, nejdå, han har varit lika snäll och sovit hela natten. Mestadeks beror det på Patrik OCH mig själv. Patrik var hemma kring halv två, då tog han ut Ebba och "glömde bort tiden" (HAHA) kom in klockan två. (Han var inte ute själv, var flera fyllekajor!) Sen låg vi och surrade lite eftersom han var tvungen att berätta allt som hänt. Så jag somnade strax före tre och Emil skulle upp tjugo över sju :( Nåväl, får mest troligt vila snart så de ska bli skönt :)

Nä, nu en rök sen lite frukost och lite mys/bus med Emil :)

Så var det helg

Inte för att det har nån betydelse för mig i stort sett, är ju ändå ledig hela tiden ;) Fast nu är ju Patrik också ledig och det gillar vi! :D

Igår iallafall så gick jag och Anne till Sara på kvällen, satt där till ungefär nio tiden. Anne hittade mycket fina kläder åt Kevin och jag såg en body som jag missat tidigare så den tog jag hem till Emil, riktigt fiiin ;) Fast såklart spydde han ju ner den på en gång, haah! :P

Idag har vi haft besök av Anki på förmiddagen. Länge sen hon träffade Emil nu, så självklart fick ju farmor komma :) Hon köpte även med sig mackor från fiket, ruskigt gott :) Har även hunnit tvätta en maskin på förmiddagen. Guud så jag uppskattar min tvättmaskin nu. Slippa passa tider och dylikt. Jag ääälskar min tvättmaskin ;) Vad har vi mer gjort? Jo jag har varit på Ica Maxi och handlat blöjor.. Sen for vi till mamma och pappa och tvättade bilen och efter det var vi och hämtade käk. Var hemma ett tag och sen gick jag och Emil till Anne, Joni och Kevin. Även Suzie, Rasmus och Jocke var där. Så fullt hus blev det :) Surrade ett tag och sen vid nio tiden knallade alla åt varsitt håll. Sen dess har vi bara varit hemma.

Ska avrunda nu. För de första så har jag ingenting att skriva och för det andra ska jag fixa kvällsmaten åt Emil och sen lägga han för natten! Sen blir det väl säkert att sova för min del också, kliver ju upp så satans tidigt numer :/

Ha en bra helg!

Sådärja

Då var det gjort. Jag beställde iallafall, kunde bara inte låta bli ;) Men blev inte mycket alls, endast 1 body, 1 par jeans och en tröja. Så det blev inte dyrt kan jag ju säga, typ 200kronor. Så det är lugnt då ;) Köpte nu i storlek 62 som han nu börjar använda. Min stora kille ;D

Idag blev det en impuls resa till stan. Pratade med Emelie och vi hade tråkigt båda två så vi + barnen for till stan och tog en fika! Det var trevligt, länge sen sist nu. Var inte i stan så länge.. lite mer än en timma bara. Ska bli så grymt tråkigt när Emelie flyttar, kommer sakna henne massor!! :(

När vi kom hem tog vi ut Ebba på engång för en promenad också kastade vi lite boll. Då blev hon glad! ;)
Och nu ska jag och Emil traska till Anne, Joni och Kevin och äta middag! Trevligt med matsällskap, så tråkigt när Patrik jobbar kväll :(

Sen ska jag och Anne gå till Sara och hälsa på och kolla på lite barnkläder :)
Nu ska jag göra oss redo. Hejdå :)

Såååå sugen

Godmorgon godmorgon.
Uppe före fan idag också.. Idag skulle Emil vakna redan klockan SEX! :( Fiiifan.. Gav han mat och la han sen i babygymmet och jag la mig i sängen, haha ;) Sju villle han upp därifrån så då var det bara att stiga upp! Så nu sitter jag här och nördar och Emil kollar på OS i babysittern, haah! ;D Han trivs som där, leker med sin lilla hundskallra och gör glädje tjut! :)

Igår som sagt så gick vi till mamma. Sen började regnet ÖSA ner och som tur var så hämtade jag bilen från poleringen så vi kunde köra hem och inte gå. Puuuh. Var väl hemma kring halv sex - sex tiden och då kom Anne och Kevin förbi. Länge sen man såg dom nu, dom har ju varit på semester i en hel månad, så de var superkul med besök :) Surrade på och åt sista biten kladdkaka, hehe :P Dom gick hem kvart i nio och då intog jag soffläge i högsta hugg! Underbart att bara ligga och slappa.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på? Patrik jobbar ju så det är tråkigt :/ Menmen, nån måste ju håva in pengar för inte fan är det då jag inte! ;P Kanske går förbi hos Sara om hon ska vara hemma? ;) Anne var sugen på att följa och kika på kläder om de nu finns kvar nå?

Ååh, jag är så grymt sugen på att beställa kläder till Emil från HM ;) Det finns så fina kläder. La in en beställning igår men tog bort den, haha. Kanske beställer nånting, får se. Det jag ville beställa igår fanns inte på lager och inte fan vill jag vänta till mitten på Oktober! Då passar ju inte ens kläderna längre. Så därför beställde jag inte.. Men kanske tar och beställer det som fanns inne nu? Aja, vi ser ju :P

Frukost time!

Tröttare än tröttast

Idag ville Emil till att vakna lite tidigare. That´s life! Han är söt iallafall ;)

Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra? Gick aldrig till mamma och pappa igår, var bara hemma. Så det blir nog att gå dit och äta middag idag istället. Gott med färdiglagat ;) Orkade inte laga nån middag igår.. jag gick på Rimi och köpte mig en färdigrätt, haah ;D

Klockan åtta nu på morgonen så ska vi iallafall lämna in bilen på polering så den blir fin. Sen behövs det köras en kemtvätt invändigt på den men det får vi ta nästa månad, vi har inte råd med allt på en och samma gång tyvärr. Och snart är det besiktning, 3 September. Måste hinna fixa en liten sak innan dess men det ska nog hinnas med. No problemas! :P

Nu blir det soffläge för att äta frukost och leka lite med Emil.
Och föresten, nu vill jag ha tillbaka min kamera!! Pappa hade tydligen fått ett mail om att den var godkönd iallafall, att det skulle gå på försökringen, så tur det :) Hoppas bara det inte tar alltför lång tid!

Hejdå :)


Tidig morgon och barnkalas

Det är väl bara att vänja sig. Att gå upp tidigt alltså. Tror det fungerar så när man har barn, eller? ;) Emil vaknar då alltid mellan sju - halv åtta och ska äta och sen vill han INTE somna om.. Han ska upp och leka! Sötprinsen min! :)

Vad har jag gjort sen sist då? Inte så mycket. Söndag kväll spenderades i soffan med läsk och godis. En riktig slapparkväll. Såg en film och mös på. Emil lekte för sig själv i babygymmet nästan hela kvällen. Blev en relativt tidig kväll, slängde oss i sängen där vid tolv tiden tror jag.

Igår.. Ja då blev det också en tidig morgon. Var bara hemma hela förmiddagen och mös på. Tog mig inte ut förrän kring två tiden och det var ju såklart för att hunden behövde gå ut (hon hade fått vara ute innan det också med Patrik, tro inte hon måste sitta inne SÅ länge ;P). Kastade lite boll så hon blev glad så slapp jag gå så långt, heeh :P Vid halv tre kom Emma förbi och lekte lite med Emil, det gillade han! Han skrattade som aldrig förr, och det menar jag också :D

Vid fem tiden knallade jag, Ebbs och Emil till Sara och barnen där det var fullt hus med massa barn. Ebba stormtrivdes i Tyra och Freyas rum.. Kanske berodde de på alla kaksmulor på golvet?! ;) Var där ungefär en timma, så vid kvart över sex gick vi hemmåt och ugglade lite. Jag han plocka undan lite plus diska, tjohoo! Klockan åtta trilla Ida in och vi såg på Mannen som talar med hundar och bakade kladdkaka :) Riktigt god blev den!

Strax före elva tog jag sista svängen med Ebba och då hade äntligen Patrik kommit hem så jag slapp börja dra ut vagnen! Puuh. Sen gav jag Emil kvällsmaten och la han i sängen. Han sov som en stock och vaknade nu första gången fem över sju, superskönt! :) Vi gick och la oss halv tolv och jag tror jag somnade på en sekund. underbart :)

Idag. Ja idag ska vi till Sara och Josef och fika. Sockerungen Tyra fyller två år idag!! :) Så det ska bli trevligt och gott :P Sen har jag inte så stora planer.. Kanske gå till mamma och pappa och käka middag om vädret tillåter och om pappa har slutat spy?! (Han hade mest troligt magsjukan)

Jo föresten! Igår fick vi alla våra papper om nya lägenheten. Avtalet, uppsägningen på denna lägenhet och dylikt. Så allt är underskrivet och färdigt så jag postade det igår. Så nu äntligen är det fixat! :) Så flytten sker den 24 Oktober. Längtar grymt mycket! ;) De tråkiga är att varken Ida eller Emma kommer bo när mig nu :( Tråkigt att inte kunna ta våra promenader med hundarna och bara dyka upp huxflux baki dörren och vill att vi ska baka! ;) Menmen.. Så långt bort är det ju inte iallafall. Emma, du får börja vara mer hos din mamma, då har vi närmare varandra! ;)

Nu har jag skrivit alldeles för mycket. Ska och slänga mig i soffan och äta frukost.

Westernfarm och spykalas

Sådärja. Då var Lördagen avklarad.

Började med att kliva upp före fan.. Emil ville inte sova längre än till tjugo i sex så det vara bara att gå upp och se glad ut. Var inte uppe alltför länge, vi gick och la oss sen igen och klev upp halv nio, så lite till sömn fick jag iaf ;)

Sen pysslade jag på här hemma. Plockade undan, bytte sängkläder, damsög och tvättade. Så riktigt rent och fint blev det :) Vid halv ett tiden for jag, Emma och Emil på storheden en sväng. Blev besök på bolaget och Lindex.

Vid fyra - halv fem tiden så for jag och Emma och lämnade Emil hos mormor och morfar för där skulle han få övernatta. Jag får alltid sån ångest när jag lämnar han! :( Fast å andra sidan så behövs det också.. Samla nya krafter helt enkelt :) Strax efter fem var vi hemma efter ett besök på Willys och Sunderbyn. Då vae det bara att slänga sig i duschen och fixa till sig. Så vid halv sju så knallade jag upp till Ida :)

Kan ju säga såhär. Kvällen var riktigt rolig med undantag att Lisa blev för full :( Stressdrack innan vi skulle åka för att hinna. Dum som jag var! Så jag ringde Patrik halv tolv och bad han komma och hämta mig, mådde inge vidare! :( Nåväl.. Sånt som händer, han iaf träffa lite folk och rida på tjuren, haha! ;) Fick komma ut och se annat än hemmet, det var de som var huvudsaken! :)

Och idag kan jag ju meddela att jag mådde som jag förtjänade, åt helvete helt enkelt! Som tur var så släppte det vid tolv, så sen dess har jag mått prima! ;) Förutom det som alltid hör till, att vara lite seg.

Strax efter tolv for vi och hämtade Emil, äntligen! :) Han var så glad när vi kom! Kul att se :) Sen har vi bara varit hemma. Tog oss en promenad till Rimi vid tre tiden och handlade lite till middagen ikväll. Och till middag blir det fläskfilé, potatis sallad, minimajs och typ rödvinssås tror jag? Få se hur de kommer smaka, förhoppningsis gott haah.

Nä, nu ska jag ta i en rök för att sen mysa lite med Emil innan han somnar igen!

Fredag idag

Och det känns som att det är en typ Tisdag! Knasigt är var det är.

Idag då? Klev upp med Emil halv åtta och lattja på ett tag. Han somnade sen mellan nio - halv tio så jag fick ensamtid och låg bara och slappade i soffan. Guld värt! ;) När Emil vaknade gick vi in i sovrummet för att väcka pappa Patrik, men han var ju redan vaken, så inge hyss han vi hitta på. heeh :P

Sen gick vi ut allihopa för att ta en prommis med Ebbs. Gick till Rimi och tillbaka. Slängde sen igång en maskin med tvätt, men självklart så hände det vi hade på känn. Blir sånt tryck i slangen när maskinen töms (är nå fel så slangen är egentligen för liten typ?) så slangen lossnade medans Patrik satt på dass, haha! Det sprutade vatten i badrummet, så resten utav tiden fick jag stå och vakta i badrummet med slangen i handfatet. Nåväl, kläderna blev iaf rena ;)

Annars så har vi enbart varit hemma. Hunnit diska, plocka undan och damtorka kök och vardagsrum. Även en till prommis med Ebba har vi tagit. Och nu snart ska jag börja klä på lilleman för vi ska och äta (IGEN) hos mamma och pappa. skönt när dom bor så nära, så slipper vi laga mat, haha! Sniiiikers ;)

När vi kommer hem tänkte jag bytasängkläder i sängarna och även kanske damsuga om jag orkar? Annars tar jag det imorgon. Har ruskigt stor lust att ta en gottekväll ikväll. Bara äta slisk och typ se tv eller spela Guitarr Hero ;) Ida har ju införskaffat sig två gitarrer idag så kanske går dit och spelar så man kan spela mot varandra. Hur kul verkar inte de då? ;)

Nä nu måste jag ge mig.
Sup och svälj trevlig helg! (Imorgon för min del ;P)

Åska idag

Dagen blev lugn och skön. Behövde inte ta ut Foxy på prommis så vi tog morgonpromenaden med Emma och Foxy kring halv nio - nio tiden. Kastade lite boll med hundarna så dom fick springa av sig. Efter det var vi bara hemma.. Tänkte gå på Apoteket och köpa mer droppar åt Emil men märkte då att det spöregnade och åskade, så ångrade mig lika fort, haha! :)

Två kom Patrik hem och då gick jag ut med Ebbs på en snabbpromenad. Sen var vi hemma och ugglade till halv sex och då for vi till mamma och pappa och käkade middag. Så nu är vi nyss hemkomna. Ska väcka Emil så han får lite mat i magen och Patrik skulle ta ut Ebba var de nå tal om?

Idag har Emil varit snäll mestadels, peppar peppar! Han har suttit och pratat och skrattat med mig och sovit lite då och då. Myskillen min! ;) Och jag har redan börjat fundera och få lite panik över vad jag ska göra sen när jag inte är mammaledig nå längre. Jag vet, det är ju ett tag kvar, men tiden går så fort! Till jobbet i Boden vill jag då inte tillbaka till. Så antingen om man hittar sig nå annat jobb eller om man börjar plugga? Det återstår att se.

Åååh, på Lördag blir det Westernfarm för min del :) Har faktiskt aldrig varit där så det ska bli superkul :) Skönt att få komma bort för en kväll och bara vara mitt "gamla svamliga jag" typ ;P

Nä, mata barnet nu och sen ska jag färga håret!
Tjo ;)

Gratis biobiljetter

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=61779

Bli medlem :)

Vafan?

Vad gör jag uppe nu? Haha :) I två dagar så har jag klivit upp med Emil direkt han vaknat på morgonen, jätte duktig har jag varit tycker jag! :P Men idag så var jag extremt supertrött och ville hemskt gärna sova lite längre. Jo tjena!! Emil ville absolut inte sova längre och han blev jättesur för att vi låg kvar i sängen. Så jag la han i babygymmet och la mig i sängen igen, haha :P Där fick jag ligga en kvart ungefär sen var det bara att kliva upp.

Fattar inte varför jag är så sjukt trött idag, men det är jag iallafall :(

Jaha, igår då? Var enbart hemma hela dagen. Morgonpromenaden med Ebbs tog vi vid nio tiden, och även Tessan hängde på :) Så det blev en lång prommis för Ebba på morgonen. Inte för att jag tror hon blev ledsen? ;) Sen var vi hemma.. Emil var snäll med sin mamma så jag fick faktiskt diska, det ni :)

Klockan två slutade Patrik jobbet så han hämtade upp mig och Emil också for vi till Hägnan till Emils farmor och fikade. Mumsigt! :) Sen bar det hemmåt igen och jag fick för mig att jag skulle städa badrummet. Sagt och gjort! Så nu luktar det inte avlopp och äckel där inne längre, haha.

Vid halv sex blev det middag och sen en efterlängtad dusch för min del. Närmare halv sju for jag och Emil till Malin för att hälsa på. Länge sen Malin såg Emil nu, då var han ju pyttepytte liten! Men inte nu längre,  nu har han blivit stor :) Även Thess, Erika och Joel kom där mellan åtta - halv nio tiden för då blev det alkoholintag för alla utem mig och Emil såklart :P Dom skulle på Färjan på galejj :) Halv tio så drog vi oss hemmåt iallafall. Det var den dagen det!

Idag då? Ingen aning om vad som händer. Sugen på att fara till stan och käka lunch, men får se om jag får med mig nån eller rättare sagt orakar? Det kändes otroligt tungt. Sen har jag även lovat Emma att ta Fozy på en promenad, så¨det får jag fan inte glömma. Nu låter Emil, så ska leka lite nu ;) Och även frukost.

Hejsvej

3 Månader

Nu har vi varit på 3 månaders vaccinationen, och det gick bra! Lite sura miner blev det strax efter sprutan, men inte så farligt ;) Vägning och mätning blev också gjort och nu börjar han bli stooor ju ;) 59cm lång och 5680 gram. Så ett helt kilo sen sist vi var där, perfekt! :)

Var hemma strax före tio och då knallade vi bara in och hämtade Ebbs och gick till mamma/mormor på besök. Åt lite frukost och muffins hos mamma, riktigt gott :) Och Emil fick provsitta sin babysitter som mamma köpt åt han så han har nånstans att sitta när vi är där. Och den var superkul, Emil skrattade som aldrig förr. Fast mest åt mormor ;)

Knallade hemmåt vid ett tiden, fast först mötte vi upp Emma och Foxy vid Rimi också gick vi hem tillsammans. Ebba och Foxy körde lite dragkamp och svamlade på. Sen har vi bara varit hemma och tagit det lungt. Vikt tvätt har jag hunnit med. Och så har jag nyss badat Emil, det tycker han om :P Så nu har jag en nakenfis i famnen (förutom blöjan då;P) Han är lite busig nu, står och hoppar som en tok. Mammas prins! :)

Nä nu ska jag ta och äta lite middag som Patrik lagat och sen skulle vi nog knata ut allihopa för en promenad! Vad skulle jag göra ut Ebba egentligen? Då hade jag nog mest troligt bara suttit inne och ugglat. Nä, tacka fan för hunden, hon gör så jag bränner lite fläsk! ;D

Ha en fortsatt trevlig Tisdag.

Tidig morgon

Oooj så tidigt jag är uppe, haha! :) I vanliga fall kliver jag upp vid nio-halv tio :)
Emil vaknar alltid vid sju och ska äta, och nu var det lika att kliva upp för nio ska vi på 3 månaders vaccinationen. Shit, tänk att han redan blivit så stor?! 3 månader exakt idag. Min lilleman är inte så jäkla liten längre ;) Och ingen fin bild kan jag lägga upp heller för kameran är ju trasig :( (ska höra med pappa om min är fixad, annars köper jag mig en ny, för en kamera MÅSTE jag ha)

Och på tal om Emil så har han varit pain in the ass med sin mamma i två dagar nu! Vet inte om det tänder som spökar eller om han har ont i magen? Han bara skriker och är grinig mest hela tiden. Patriks teori (den var rätt smart, även fast den kom från han;P) är att Emil har sömnbrist. Och så kan det ju faktiskt vara. Han sover sjukt dåligt på dagarna. En kvart hit och en kvart dit. Han skulle behöva få en vila på en timma eller två, de skulle han må gott utav. Men hur jag ska lösa det var en annan femma, för jag kan ju inte tvinga han till att sova?!

Nu ligger han i babygymmet och sprattlar och har sig. Är någorlunda snäll just nu! ;) Men hör att det börjar bli sura miner där borta så ska skynda mig ta en rök innan helvetet bryter ut, haah :D

Ännu en festivalkväll

Och självklart är jag hemma med mina ögonstenar Emil och Ebba! :) Jag och Emil var förbi Ida och Emma en sväng och sa hej där dom satt och pimplade. Alltid lika trevligt att prata skit med mina fylle gummor!! ;D Patrik och Josef drog iväg en sväng.. Skulle kolla läget i stan, men tror inte dom blir borta så länge iallafall.

Jahapp, idag då? Var hemma hela förmiddagen fram till ett ungefär. Då for vi vidare till Anki och Björn i stugan och hängde där hela dagen typ. Ebbs var gode nöjd att få vara ute hela dagen och springa i skogen pch leka med pinnar och försöka (och då menar jag försöka!) busa igång Hjalle och Heavy vilket inte gick så bra eftersom dom är typ 10år ;) Åt middag med alla där, blev grillat. Ruskigt gott må jag säga! Och sen blev det hemfärd kring sex tiden.

Och nu har jag även sorterat klart alla korten, blev 147 bilder som ska in i "det fina" albumet, kan hända att jag tar nåra flera. Blev lite blandat med Ebba, Emil (Tyvärr inte så mycket kort på Emil än så länge) och lite fest ;) Fast än så länge har jag bara hunnit sätta in de tre första korten. Har sån beslutsångest över hur alla korten ska sitta, haha! Jag veeeet, jag ÄR konstig! ;) Ska nog fortsätta snart då Emil förhoppningsvis är snäll med sin mamma :)

På tal om Emil så har han varit en riktigt spymaskin sen maten klockan åtta. Spydde två gånger tidigare (Och det var MYCKET) och nyss såklart då jag tog upp han för han var grinig. Så jag luktar faktiskt rätt så illa fastän det nästan inte har kommit nå på mig alls. Men bebis spya stinker ARSEL! Det är sant!

Nä, nu ska jag försöka pyssla lite med mina kort. Ha en bra kväll allihopa.

Lulekalaset

Och här sitter jag hemma. Men inte är jag ledsen för det inte. Trivs bra här hemma med Patrik, Emil och Ebbs! ;) Vad skulle jag göra utan dom?!! Dom är mitt allt!!

Vad har vi gjort idag då? Patrik har varit och jobbat, så kul så kul.. Eller så inte. Jag, Emil och Ebbs tog oss en prommis på morgonen (vid halv elva, och jaaa, det är morgon för mig ;) för att sen slappa hemma ett litet tag. Tog ett bussen till stan och mötte upp Emelie och Alex plus hundarna. Lyckades handla en till body åt Emil som han snart kommer i (strl 62) vilket inte riktigt behövdes, men den var fiiin ;) Me like Lindex! Sen gick jag och Emil och hälsade på mamma som jobbade i stan idag. Kul att se henne in action, haah! :P

Lyckades även missa kvart i tre bussen hem, fuck. Så då gick jag till Lagerhaus och köpte ett fint foto album i brunt och sen vidare till Tiimari och handlade en guldpenna och nå slags klister som man sätter fast korten med. Så började sortera alla 428 bilder men blev inte riktigt klar, så ska fortsätta imorgon. Ska nog bara sätta in de finaste korten på familjen. Så köper jag ett annat album sen och sätter in resten av alla kort i det.  Så det ska bli kul ;)

Nu vaknar Emil hör jag. Så ska ge honom mat och sen lägga han för natten.
GODNATT



RSS 2.0