Tisdag?

Egentligen har jag inte så mycket att komma med, faktiskt. Men jag skriver iallafall ;)

Helgen har gått och det var en lycklig liten (liten och liten??) Emil på F21 som fick se flyguppvisningar, iscensatt "krig" med massa militärer, en helikopter, en massa "pang pang" och en bil som "brann upp"! DET var kul ;) Speciellt då vi stog längst fram så vi verkligen såg ALLT ;)

Än så länge har Emil spenderat sina dagar på dagis medan pappa Patrik har jobbat och jag har uträttat ärenden och idag har jag varit på möte angående sommarvikariatet. Vi har fått träffa alla vikarier och bekantat oss med varandra, väldigt uppskattat! :)

Imorgon ska jag ha en "hemma-städ-dag"! Lägenheten är VERKLIGEN i behov av det. Så jag hoppas faktiskt att et dåliga vädret håller i sig imorgon över dagen så jag inte behöver ha dåligt samvete för att vara inne ;) Sen kan det gärna få spricka upp på eftermiddagen :)

På Fredag drar mitt sommarvikariat igång (har redan börjat men på Fredag går jag på mitt Schema) och jag börjar med att jobba natt. Känns verkligen spännande och samtidigt nervöst! Men det går nog bra. Jag får ju bra betalt också eftersom det är midsommar så det gillar jag ;) Ska även jobba nu på torsdag, dom ringde ut mig idag, och det känns superkul plus att jag verkligen behöver dom pengarna!

Nu finns det inte så mycket mer att tillägga. Ska slänga mig i duschen och sen slappa lite i soffan innan sängen väntar. Tack och godnatt :)

Nu har jag sommarlov..

Ja, sommarlov från skolan iallafall! ;)

De senaste två veckorna har jag spenderat i Kalix på skolan. Det har gått bra.. Dock så var jag inte lika glad åt att det har varit superbra sommarväder nästen hela dessa veckor eftersom vi har spenderat våra dagar inne vid skolbänken! :( Men å andra sidan så har vi lapat sol alla de raster vi haft, så lite färg fick man minsann! ;) Skolan har gått över förväntan, hela det första året. Det är med glädje jag kan meddela att jag fått VG (högsta man kan få) i ALLA kurser jag läst! Känns ganska så jättebra faktiskt, så lite stolt är jag över mig själv ;)

Från det ena till det andra så jobbar jag imorgon. Dock ett väldigt väldigt kort pass, bara mellan 17.30 - 21-30, fyra timmar alltså. Men det är bara skönt ;) Sen så är jag ledig hela veckan fram till midsommar då jag går på natt. Förhoppningsvid bra betalt då det är storhelgstillägg?! ;) Känns som att sommaren kommer bli väldigt bra även fast det inte blir någon semestertripp för min del. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen, för jobb och pengar har jag minsann inte råd att tackanej till heller.

Annars så flyter helgen på i lugnets tecken. Spenderat denna dag i stan en snabbis, sen till stugan och sen har vi varit hemma hela kvällen. Skönt :) Och äntligen har jag tagit mig i kragen och köpt mig en ny mobiltelefon! Känns hur bra som helst.. Och det var verkligen på tiden, den förra hade en batteritid på ca 15 minuter i sitt slutskede så JAG VAR LESS! Men nu, nu kan jag prata mycket längre ;D

Imorgon ska vi fara till F21 där det är flygets dag hela dagen lång! Emil kommer bli överlycklig att få se på massa flygplan, helikoptrar och diverse andra fordon. Det ju inte precis som att det är första gången som vi (iallafall inte jag) är där eftersom Emils morfar jobbade där (tills dom flyttade söderut förra året) så jag har varit där mååååånga gånger under min uppväxt! Men nu får han Emil se planen flyyyyga också, inte bara stillastående ;)

Nåväl.. Nu ska jag se lite mer tv innan det är dags för att sova :)

Sommarlov! Typ.

Idag var sista inlämningsdagen på alla de uppgifter vi gjort. Och det känns hur jäkla skönt som helst att jag nu är färdig med allt!! :) Sen om allt blir godkänt är ju en annan femma.. Men allt är då inlämnat så nu kan jag släppa det! ;) Nu återstår det bara två veckor i skolan i Kalix innan jag officiellt går på "sommarlov". Känns hur bra som helst! Pluggat ett år har jag gjort och det här året känns som det snabbaste året ever :P Ett år kvar, sen är jag färdig.

Annars händer det inte så mycket för stunden. Förhoppningsvis är sommaren på väg?! Den är efterlängtad, tro mig! :) Imorgon jobbar jag extra mellan 7-16.. Visst fan hade det varit skönt att vara ledig med familjen, men å andra sidan så behövs pengarna! Och det gäller ju som sagt bara en dag, sen är jag ju ledig Söndag och Måndag innan "vanliga" veckan börjar igen.

Nu ska jag dra med mig Patrik och Ebba ut så vi kan ta en prommis till dagis och hämta hem plutten! :)

RSS 2.0