Och den stiiiger

Febern ger inte med sig. Under dagen hade han 38,7 och sen 38,6 så jag trodde det skulle bli bättre. Meeeen så fel jag hade.. Nu innan maten så kollade jag igen och nu låg den på 39,4! :( Min lille plutt! Nåja, hoppas den gå ner över natten iallafall som den gjorde igår natt.

Som jag skrev tidigare så ugglade vi på här hemma. Patrik slutade jobbet två och vid fem tiden for vi på Djurmagazinet och handlade mat och ett ben åt Ebba. Då blev hon lycklig! :) Idag har Ebba fått springa av sig lite iallafall. Patrik var ut och lastade boll med henne och körde lite sök. Skönt att hon inte är alltför understimulerad idag åtminstone! Ska försöka ta mig ut på en långpromenad med henne imorgon. Känns som att jag gått upp hundra kilo på sista tiden, så nu ska det brännas fläsk!! ;)

Kan också meddela att det fortfarande går bra med min nya livs stil, alltså att inte dricka Cola! Har hållt mig i 3(??) veckor nu från att dricka läsk på vardagar, har endast druckit på helgerna. Känner mig stolt! ;) Har varit såååå nära på att köpa några gånger men har inte gjort det. Bra Lisa!

Nu ska jag bänka mig framför tvn och se Deperata husfruar på ett tag. Undra om det är nya avsnitt? Då blir det kul!! :)

Godnatt

Die mother fucker, die

Nu har jag en skitdålig dag igen, inge kul. Sitter bara hemma inomhus och ugglar. Fast det är så fint väder. Men vafan ska jag göra ute? Hur kul är det att vara ute för mig själv?! (Bortsett från en sjuk Emil och en galen Ebba?!) Har ingen ork till nånting, inte ens att ta promenader längre. Tyvärr har Ebba fått lida för det, är därför hon är så galen. Men vad ska jag göra?

Ska väl titta på tv nu som jag ALDRIG nånsins gör annars.

Äntligen lite bättre

Nu går febern neråt, skönt. Igår kväll vid åtta då jag kollade tempen så hade den gått upp ytterligare efter jag skrev förra inlägget, den låg då på 39,1 :( Han var inte glad kan jag ju säga. Nåja, han fick mat och sen somande han och sömnen gjorde nog sitt. Han vaknade strax före tolv och ville verkligen äta (Gav han aldrig maten vid elva som jag brukar, tänkte att han skulle få sova så länge han ville pga febern) så han fick mat och jag kollde tempen igen. 36,8? Funderar fortfarande om det kan stämma? Nåja, bättre det än 39 så vi gick och la oss igen.

Nu på morgonen så ligger tempen på 38, så det är ju fortfarande lägre än igår kväll så det känns skönt. Får se lite senare under dagen hur den ligger till då. Förhoppningsvis så går den över helt under dagen!

Haha, jag sitter här som en jäkla zombie, supertrött är jag! Hoppas Emil känner för att somna om tidigt idag, det hade varit grymt skönt. Nu ska jag väl se lite tv i brist på annat.

Inge bättre än så länge

Emils feber är kvar. Den har till och med ökat lite. Han har varit lite on and off idag. Ena sekunden är han superpigg och vill stå och hoppa och leka. Andra sekunden är han superhängig och är gnällig, gråter och vill mysa. Knepigt det här när barn är sjuka!

Jag och Emil gick förbi Sara och barnen strax efter fem nu ikväll, men där blev vi inge länge. Emil blev superhängig och gnällig så vi gick hem efter en halvtimma. Han slocknade på en gång men sov bara en halvtimma! :( Idag har han sovit ännu mindre än igår, endast en timma på hela dagen. Om ens det?! Ska snart ge han kvällsmat och sen får han sova för natten. Hoppas iallafall på det :)

Nu är Emil ledsen, hejdå.

Åh vad MYS!

Igår kväll innan jag gick och la mig satt jag och läste igenom mina gamla (gamla och gamla?) inlägg, dagen/dagarna innan Emil föddes. Och själv klart läste jag de jag skrivit då han var född ;) Guuuud så mysigt när han var så liten. Ville bara mysa hela tiden :) Nu är det andra bullar, haha! Nu ska han då minsann inte mysa, han ska bara hoppa och busa. Men det är kul det också :) Så kul att se han utvecklas!

Tänk om jag kunde dra tillbaka tiden till då Emil var nykläckt. Då skulle jag mysa mycket mycket mer än vad jag gjorde. Jag skulle nog mysa ihjäl han! ;D Man ska fan ta vara på tiden då dom är så små, för den tiden går över alldeles för fort!! Jag vet, nu säger jag samma sak som alla sa till mig men inte tänkte jag på det då, tänkte att dom skulle vara små jättelänge ;) Men alla som sa det hade rätt, så himla rätt.

Nu när jag ändå sriver om Emil så kan jag fortsätta :P Vaknade imorse av en kokhet liten kille brevid mig i sängen, så gick upp och tog tempen och den visade 38,5 så endast lite feber hade han. Men jag gav han en supp iallafall, så får vi se sen vad han har för temp. Han känns då redan mycket svalare så det är ju bra :) Och pigg som en mört är han också! :)

Sen så efterlyser jag Emils bajs?! Bajset, var äääär du? Alla som läser min blogg vet att han varot grymt dålig på att bajsa, ungefär var fjärde - femte dag brukar han bajsa. Men sen i Tisdags till i Lördags (Alltså fem dagar för den som inte förstår) så har han bajsat en gång per dag!! Snacka om en lycklig mamma jag har varit! :D Men nu då, nu försvann det igen. Så inge bajs igår och inte idag heller än så länge. Hoppas det kommer tillbaka. För det var ju det som var mitt "mål". Att han skulle bajsa en gång per dag.

Nu blev det förjävla mycket bebisprat! Ska gå och leka nu istället, haha ;)

Att jag aldrig lär mig

Skrev i sista inlägget att jag skulle slänga mig i soffan och slappa. Passa på när Emil sov eftersom jag själv var trött. Tror ni jag gjorde det? Näääädå, absolut inte. surrade i telefonen istället tills Emil vaknade, så jag han då minsann inte ta det lugnt. Nåväl, nångång lär jag mig förhoppningsvis ;)

Emil var jätteledsen när han vaknade! :( Var fortfarande trött. Lyckades lugna ner honom och då var det dax för ett dopp. Tyvärr så var inte det särskilt uppskattat när han var trött. Då han väl var nöjd var när jag lät han sitta i badbaljan och känna på vattnet ;) Sötskorven min! Så ett snabbt bad blev det. Sen mat dax och sen ville Emil ligga och mysa ett tag :) Och så slocknade han klockan åtta. Så det blev inte för sent ;)

Jag passade ju självklart på att spela tv-spel när han somnat, haha. Att jag aldrig blir less? Men nån dag kommer det. Fast nu är det inte så länge kvar tills dom släpper Guitarr Hero 4, så då lär jag ju bli ännu mera tv-spels nörd! ;)

Hade absolut inget vettigt att komma med. Ska nog sova nu! Godnatt

Tröttaste killen

Söndag. Vilket innebär att Patrik ska tillbaka till jobbet imorgon, trist! :( Men men, that´s life.

Idag har vi hunnit med rätt mycket ändå. Tog det lugnt på morgonen, såg tv och myste med lill killen :) Kring tolv for vi och handlade, både på Ica Maxi och på Willys. Handlar Emils saker på Maxi (Vill ju självklart få en massa poäng på mitt Ica kort, haha!) och sen storhandlade vi på Willys. Så nu har vi mat så det räcker och blir över, både till oss och lilleman ;)

Kom oss hem till ett och då slappade vi lite till. Jag och Ebbs tog en promenad för oss själva så pojkarna fick vara hemma :) Vid tre for vi ut till Antnäs för att äta middag. Vi blev rätt många, 9 st och Emil, så 10 st om jag ska vara exakt! :) Så nu är vi just hemkomna. Patrik och Ebba kom precis in från en promenad och Emil sover sött i bilbarnstolen. Emil har bara sovit MAX en timma på hela dagen så han var sjukt trött! Får se hur länge han sover, förhoppningsvis inte alltför länge så han somnar i tid ikväll :) Tänkte också ta och bada han ikväll om han inte är för trött för det.

Nu ska jag surfa vidare en sväng och sen slänga mig i soffan och slappa tills lillplutten vaknar.

Vilken karusell!

Då var det dagen med stort D. Trodde jag. Var helt säker på att jag skulle ligga döende idag, men det är faktiskt tvärtom! Mår mycket mycket bättre i både hals och öron. Nu känner jag knappt av det. Tänk vad lite alkohol kan göra! SUSEN ;)

Gårkvällen blev helt jävla lyckad. Hade jättekul heeeeela kvällen. Länge sen jag hade så roligt som igår. Men med rätt sällskap så kan det inte gå fel! ;) Lite (lite och lite??) kaos blev det i slutet av kvällen, men alla överlevde åtminstone. Hade önskat att en viss person inte överlevt! Så överlag vart kvällen över min förväntan :)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Bakislunch kring tolv och sen kom min mamma med Emil strax efter ett. Guuud så jag saknat min lilla kille! Uuuunderbart att se han igen ;) Så vi har lallat på här hemma. Strax efter fem for vi och lämnade Patrik i Sunderbyn och vi for vidare till Ica Maxi där jag köpte massa gotta! :) Så det ska jag snart dra fram, väntar bara på att Emil ska somna. Han ligger i sängen och lever rövare, nu låter han tillochmed lite ledsen? Knas! En promenad med Ebba han vi även med efter besöket på Ica Maxi så hon fick göra det hon skulle.

Idag är världens slöaste dag så Ebba har inte fått nån aktivering överhuvudtaget. Men såna dagar går inte att undvika, det kan inte vara action hela tiden. Och idag var det en sån dag!

Nu ska jag kolla Emil, han är sur.

I´m on fire!

Hej igen.

Slappat hela dagen lång, enbart varit hemma och myst på, förutom då Ebbs ville ut såklart. Emil har varit snäll med mamma sin så det har varit cool lugnt även fast jag har mått skit i princip.

Men.. Blir fest ikväll iallafall. Känner mig bättre nu, det är ju oftast på morgonen man mår som sämst! (Gruvar mig inför imorgon :/ ) Jag och Anne for till mamma och lämnade Emil kring fyra - halv fem tiden och sen vidare på Bolaget för att storhandla, haha. Så nu är jag hemma och slöar, har varit ut och kastat boll med Ebbs så hon fick göra av med lite energi iallafall. Kastade så mycket att hon till slut gav upp, och då är hon verkligen trött. Ebba är så grymt envis så hon brukar aldrig sluta springa, men nu gjorde hon det :) Så då vet jag att hon har fått springa av sig iallafall ;)

Patrik är i duschen och ska iväg snart. Jag ska väl hoppa i duschen efter han och göra mig i ordning inför kvällen. Skönt att vara hemma själv när jag fixar och donar :) Sen blir det en sista rastning av Ebba innan jag drar vidare så hon får göra sina behov! (Hon gör nästan aldrig sina behov när man är ute och kastar boll för det har hon inte tid med ;P )

Sådärja. Det var det. Ha en trevlig kväll gott folk!

Varför händer det nu?!

Jag mår skit!! Jag mår mycket sämre idag än jag gjorde igår. Halsen är väldigt svullen, är trögt att prata, och öronen tycker inte om när jag sväljer för då dunkar det i dom och gör superont!! :( Det brukar ju oftast vara värst morgon och kväll, hoppas det går över! Det är ju jag som typ varit mest sugen på att festa ju.. hur shysst är det om jag bangar?! Men vi ser ju.. mår jag såhär blir det inget, tyvärr.

Ska försöka kurera mig lite.. Tyvärr är det inte så lätt för jag är själv med barn och hund och Emil måste underhållas och Ebbs måste ut, i regnet! :(

Wish me good luck!

Fan fan fan!

Trevlig dag idag. Lunch med Nathalie. Jenny och Elin, sen traskade vi på stan! :) Handlade en mjukdress och en vintermössa åt Emil, bytte Patriks tröja till en annan och köpte gråa benvärmare och örhängen till mig. Imorgon ska jag nog på storheden en sväng och kolla lite till, Emil behöver vantar också. Börjar som bli dags för det nu snart.

Kom hem halv tre och hämtade Ebbs och knallade till mamma och pappa. Så där var vi hela eftemiddagen och gick hem vid sex tiden. Klockan sju slängde jag Emil i badet och strax efter det kom Sara och Freya på besök, alltid lika trevlig ;) Emil var supergo och glad hela kvällen, busade lite med Freysing ;) Halv nio la jag han i sängen och han slocknade, superskönt :) Dom gick hem halv tio då Patrik kom från jobbet och nu sitter vi och glor på tv. Ska slänga mig i sängen nu på direkten för känner mig inte kry för fem öre! :(

Imorgon är de fest. Förhoppningsvis! Jag vill så gärna, men mår jag sämre än jag gör nu så orkar jag absolut inte med nå partaj :( Känner att det börjar hända grejer i halsen kring halsmandlarna, gud förbannat om jag skulle få halsfluss, jag skulle dö tror jag! Är också öm i hela jävla kroppen och har skit ont i ryggen! Aja, ska sluta klaga, men det är så det ligger till.

Nu ska jag sova. Godnatt på er!

Det blev som jag önskade ;)

Jajjemen. När jag skrev andra inlägget igår kväll så hoppades jag att Marie och John hade fått sitt lilla knyte, och visst hade dom det! :) Sötare pojke får man leta efter, (Förutom Emil såklart :P) en helt jäkla underbart söt Vincent! :) Grattis Marie och John, äntligen! ;D Så nu väntar jag bara på att dom ska komma hem och orka med besök nån/några dar längre fram så jag får snosa på honom :) Och då kommer verkligen Emil kännas som en stor klumpeduns! Haha ;)

Nu ska jag betala räkningar, oj så roligt.

Nu är det nääära

Onsdag. Vad har vi gjort idag? Absolut ingenting!! Kommer inte ihåg sist jag hade såhär tråkigt och varit på grymt dåligt humör. Bläää. Pratade med Jenny tidigare och till och med hon blev förvånad över mitt dåliga humör! HAHA ;) Nåja, alla har vi dåliga dagar ibland, fast det händer inte så ofta att jag har det, men idag var det en bajsdag, iallafall på eftermiddagen.

Emils farmor var här en sväng efter jobbet och underhöll Emil, så jag passade på att ta mig en dusch då. Kan ju meddela att den var grymt efterlängtad! ;) Sen har vi bara varit hemma, Emil har sovit bättre idag under dagen så jag passade på att spela tv-spel. Har nog blivit beroende! :P

Halv sex tog vi oss en prommis med Ebba och förbi Rimi en sväng. Handlade mig en tändare eftersom jag inte haft nån idag! Bidrog också till mitt dåliga humör! Men sen har jag varit glad. Nathalie och Nova räddade min kväll för dom kom på besök! :) Riktigt kul att umgås och surra lite, måste göras om. Snart! ;D Sötaste Nova sov bara hela tiden, tänk vad tråkiga barnen är när dom är sådär små?! ;) Men ändå lika underbara! :) Dom for nu vid nio snåret så nu sitter jag här och hänger. Emil la jag i sängen kring halv nio och han somnade ganska fort. Skönt att han är så snäll med mamma sin på kvällarna, underbara unge!! :D

Imorgon så blir det att luncha med Nathalie och Jenny. Tyvärr så är inte Loke med! Får aldrig träffa söt ungen! :( Men det hinns med det också ;)

Och Marie är på BB. Jag hoppas verkligen Marie att ni får er lilla skatt snart. Men om jag ska önska så hoppas jag ni redan hunnit få han?!! :D Ett stort lycka till til er! :)

Nu ska jag pyssla med annat. Godnatt!

Jag lyckades!

Yeeees. Jag lyckades hålla Emil vaken så nu har han ätit och är nybadad och jag har lagt han i sin säng för kanske 5 minuter sen. Och det är redan tyst? Tror fan att han har somnat redan, vad skönt ;) Ska gå och kolla på ett tag för att vara på den säkra sidan, sen ringer jag hit Emma! :)

Tjollahopp tjollahej.

Det tar på krafterna..

Så var det Tisdag. Sitter bara och väntar på att det ska bli Torsdag så jag får fara till stan och handla, haha! :)

Imorse ringde Sara och nästan väckte mig kring nio tiden. (Hade varit vaken tidigare med Emil men vi hade gått och lagt oss igen) Surrade en snabbis och sen så gick jag och Emil dit och åt frukost! :) Suzie och Rasmus kom förbi sen så vi satt och surrade och lekte med barnen, riktigt trevligt. Vid ett tiden så knallade jag och Suzie och hämtade Ebba och sen vidare till henne. Så surrandet fortsatte :)

Har varit hemma i ungefär en timma nu så har knappt varit hemma nånting alls idag. Fan vad skönt det var att komma hem! :) Så har ätit lite middag och även gett Emil gröt. Lika gott idag som det var sist :) Och idag har Emil sovit lite mer än de två senaste dagarna så jag hoppas han orkar vara vaken till åtta så jag får bada han, för det behövs! Speciellt efter matning av gröt, haha! :)

Ska ta ut Ebba på en sista sväng nu snart och sen bara mysa på här hemma tills Patrik kommer hem, är jättetrött känner jag nu när jag satte mig ner och tog det lungt.. Det tar på krafterna att vara i farten hela dagarna! ;) Men det är ju så kul så det är värt det :) Blir nog inge packa idag, kanske bara rensar ut från skåpen i sovrummet om jag har orken till det. Annars blir det nog bara att spela tv-spel hela kvällen tills Patrik slutar jobbet! Tvingar nog hit Emma för att spela med mig också, hehe! :)

Nu ropar Emil, vi hörs!

Lite i taget va?

Nuså gott folk. Nu kan jag meddela er om att jag packat lite till ;) Blev alla glas som var kvar i skåpet och en massa saker från lådorna i köket. Så nu är det inte sååå mycket köks saker kvar, förutom kastruller och stekpannor och dylikt.. men det är ju sånt som vi behöver ha nu, så det är ju ingenting jag kan göra åt saken. Så nu är två flyttkartonger klara för avfärd! Fast det är länge kvar, haha ;)

Imorgon funderade jag på att ta förrådet, men det går ju inte kom jag just på! Kan ju inte lämna Emil ensam i lägenheten medans jag är i förrådet, haha. Patrik jobbar ju eftermiddag denna vecka :( Nåja, får ta det nästa vecka istället. Det blir bra! Kanske ska börja rensa i sovrummet imorgon? Slänga allt skrot? Fast där inne ligger ju Emil och sover.. och jag vill ju inte väcka honom. Hm.. Nu blev det svårt det här! Äh, kanske helt enkelt väntar tills nån annan gång. Fast är ju som bra att göra saker på kvällarna, så jag har nånting att sysselsätta mig med ;) Det lööööser sig!

Fan, jag tror Emil vaknar nu! (Han brukar aldrig vakna på kvällen, har inte gjort det sen nån månad tillbaka) Måste gå och kolla vad han sysslar med! Iofs så blev det tyst nu igen, men ska ändå gå och tjuvkika ;)

Godnatt godnatt!

Kampanjpris!

Blev aldrig att handla nå frukost, glömde totalt bort! Blev att äta lunch på en gång istället, hah :) Nu har jag iallafall varit och köpt en klövjeväska åt Ebba. När jag var på Djurmagazinet och frågade om klövjeväskor visade hon mig en för över tusen kronor! Dream on! Aldrig att jag skulle betala så mycket för en väska till hunden, speciellt inte när det finns billigare! Så jag frågade såklart om det fanns nån som var billigare och då säger en annan tjej i kassan att det finns för kampanjpris nu. Jag var tvungen att ta den största storleken till Ebba och gissa vad den kostade?! 119 kronor! Rena rama fyndet ju!! :) Självklart slog jag till på en gång, hade tänkt att det skulle kosta mellan 200-300 kronor, så jag kom billigt undan ;)

Tog en premiärtur till mamma och pappa kring två-halv tre tiden. Gick faktiskt rätt så bra! :) Hade inte så mycket tungt där i, hon fick bära Emils saker, såsom nappflaska, mat och blöjor :) Så det kanske blev 1½ kilo inklusive väskan. Man ska börja smått.

Så där har vi varit varit hela eftermiddagen, hos mamma och pappa. Åt middag där och surrade på. Pappa lekte med Emil, länge sen han såg lilleman nu. Han är borta så mycket i jobbet så man se han knappt, så kul att ses de få stunder det blir :) Pappa tyckte att Emil skulle få hoppa lite så han for och köpte en hoppgunga åt han, haha. Emil fattade inte riktigt vinken med den, men han trivdes som fisken att sitta där i och snurra runt runt runt! ;) Förhoppningsvis fattar han snart hur man ska göra med den :P

Efter middagen knallade vi hemmåt så kom hem strax före sju. Och Emil har redan somnat! Han har typ sovit 2½ timma idag under heeeela dagen. Och det är sjukt lite för att vara han! Så han har redan däckat. Tror tillochmed att han sover för natten nu. Med undantag för mat såklart :) Tur att jag han bada han igår.. Jag kan ju inte bada en sovandes bebis!

Jag ska väl ta och slänga mig i soffan ett litet tag och sen fortsätta med min packning. Måste bara samla lite energi till det först ;)

Tjo!

Vart är pengarna?

Måndag morgon.

Inte hunnit göra så mycket idag om jag ska vara ärlig! ;) Klivit upp, det är väl de då. Måste fara och handla nån frukost sen, såg att det var heeelt slut här hemma. Och jag som redan är hungrig! :( Nåja.. får vänta till elva nån gång, jag överlever :)

Precis som min rubrik lyder, vart är pengarna? Tycker det ska vara dax för löning NU! Jag vill ju gå på stan, haha :) Måste handla lite saker.. För det första så måste jag köpa nå byxor åt mig och Patrik för vi har typ inga, alla har i princip gått sönder! Sen ska jag kolla efter nån tröja till mig, vill hitta nå fint att ha på mig på Fredag då det mest troligt blir utgång ;) Och såklart ska jag handla åt Emil. Måste köpa nån huvdress åt han i klädväg och nån tröja tror jag :) Tänkte hitta nå fint som han kan ha på sig på Rasmus dop :) Ja just det ja.. Så måste jag köpa dop present, hmm.. det blir lite klurigt. Men det löser sig! :)

Idag ska jag fara och köpa en klövjeväska åt Ebba, och nu ska det bli gjort också! Så ska vi ta oss en promenad med den ikväll, det blir superbra! :) Nu surar Emil ihop, bäst att underhålla han :)

Ha en trevlig dag!

Sööööndag

Och nu så var helgen slut. Inte för att det spelar någon roll för mig egentligen.. har ju helg varje dag ;)

Så vad har vi gjort idag? Vaknade i vanlig ordning och gjorde morgonsysslorna, förutom en sak, jag gick aldrig och la mig då Emil somnade om. Hade lyckats bli sådär superpigg med en massa energi så jag passade på att surra i telefonen som en galning och även diska den lilla disk vi hade. Pluspoäng till mig :P

Patrik, Emil och Ebba vaknade strax före elva, då blev det lite mys och sen begav i oss ut till Elina och Jossan i Ersnäs. Snodde några flyttkartinger av Elina och var social ett tag. Det var fullt hus.. Elina, Jossan, Tobbe, Moa och Karina. (Kom jag ihåg rätt namn nu Moa eller Elina?!! :P) Jossan busade med Emil, så gott det gick, och vi andra surrade som vanligt :)

När vi dragit oss hemmåt gick jag och Emil en snabbis med Ebba så hon fick göra sina behov. Efter det så knallade jag upp till Ida och vi tog ut valparna på gräset för första gången! Shit vad dom skuttade, så jäkla kul att se. Dom såg så himla lyckliga ut! Dom var lite försiktiga i början, men sen blev det full rulle :) Dom gillade att tugga på gräset, haah ;) Dom söta små odjuren! ;)

Vad har vi mer gjort? Vi har ätit middag, sen gick jag och Emil ut med Ebba igen, denna gång en lite längre sväng. Emil var så sjukt trött så han sov som en stock i vagnen, han inte ens dra ut den ur lägenheten så hade han somnat, haha. Och det händer i princip aldrig! Efter promenaden så tog jag mig en dusch och sen fick även Emil bada, det tycker han om! :) Han slocknade direkt efter badet kring halv nio tiden och han sover då som en stock.

Och vet ni vad?! Ikväll så har jag börjat packa!! Äntligen har jag tagit tag i det. Men först for jag på statoil och köpte choklad och cola så jag skulle få energi till att orka, haha. Vilken dålig ursäkt va?! ;) så nu har jag packat ner ett skåp i köket och börjat med skåp nummer två. Orkade inte göra färdigt det, det tar jag imorgon. Kom att tänka på det då jag packat klart, att fan vad bra att jag börjar nu. Det är ju så grymt tråkigt så bäst man gör det i förväg så slipper man den värsta skiten sen! Så efter jag packat klart köket så gott det går så tänkte jag gå lös på den allra värsta delen, förrådet! Det kommer INTE bli kul, men det måstes. Tyvärr!

Nu blev det alldelens för mycket. Ska se klart filmen jag och Patrik kollar på sen blir det sängen.
Sov gott!

Lördag kväll

Lördag kväll. Ända tiden på dygnet som jag egentligen har tid att blogga ;)

Varit hemma hela dagen i princip. Myst på här hemma och busat med Emil :) Kring två tiden tog hela familjen en promenad, har ju varit ruskigt skönt väder idag! Finaly ;) Sen blev det lugnet här hemma igen. Efter hockeyn slutat for Patrik och skjutsade hem Björn från matchen och jag knallade ut på en prommis med Ebbs och Emil. Jätteskönt var det att strosa på i min egen takt, haha :) Ebba var då nöjd med en längre promenad plus bollkastande :P På Måndag tänkte jag köpa en klövjeväska åt henne så det blir av nån gång för nu är det på tiden! :)

Patrik kom hem samtidigt som vi kom in och sen for jag och hämtade mat åt oss. Blev en sen middag, strax före åtta tiden. Emil har varit lite grinig idag, han har varit supertrött för han har sovit sjukt lite! Han var jättegrinig då jag for och hämtade middag men när jag kom hem hade Patrik lyckats få han att somna, så han somnade redan åtta och sover nu för natten :) Med ett stop för mat såklart ;)

Idag har jag även provat ge Emil gröt för första gången. Banangröt! :) Han gjorde ingen äcklig grimas och han öppnade munnen när skeden kom så jag tar för givet att han tyckte det var rätt så gott :) Bra med gröt. Nyttigt!

Efter middagen så knallade jag över till Emma och hängde med henne. Ida kom också förbi senare. Kul när man bor så nära varandra och bara kan knata förbi sådär huxflux :) (Tyvärr så kan jag inte göra det snart, men då får vi ta promenader till varandra istället ;P) Den här gången gick jag också själv till Emma, kommer inte ihåg sist jag gjorde det? Tror det var innan Emil var född om jag nu minns rätt?!! Patrik skulle bara vara hemma ikväll, Ebbs hade varit ut och Emil sov så då passade jag på :D Kom hem kring halv elva och har gett Emil sista måltiden. Ska också stupa i säng snart, ska bara spela lite tv-spel först tror jag :)

God afton!

Mammas prins!


Oooh vad kul vi har!


Lite finurlig! ;)


Lyckliga killen! :)


Min lilla seriefigur! :P


Svart-vit Emil som är lite ledsen


Mamma och Emil myser! :)

Inte världens bästa bilder, men svårt att få en tokig Emil att sitta still :)
Min guldklimp!! Mamma älskar dig :P

Fredag!

Denna dag har varit fullspäckad, men kul :)

Morgonen började som den alltid gör, matning, bus och frukost till mig. Tänkte egentligen inte gå och lägga mig med Emil eftersom vi skulle till stan idag, men han ville somna om redan klockan åtta så då gjorde jag det iallafall :) Vi låg i sängen till halv tio ungefär, myspys! ;) Kvart i elva tog vi bussen till stan och mötte upp Emelie och Nathalie plus barnen för att luncha på M&P. Jenny och Elin kom också med respektive barn. Skit trevligt var det! :)

Efter lunchen knallade vi på stan en sväng, och duktig som jag var så handlade jag inte så mycket i stan. Enbart en tröja åt Patrik. Tyvärr passade den inte så vi ska byta den till nå annat eller lämna tillbaka den. Beror på om han hittar nån annan fin tröja. Tänkte handla åt Emil inför vintern ("Rånarluva", mössa och vantar) men tar det sen när det är löning, då har jag lite bättre med pengar :)

Kom oss hem till två och då blev det bara mys. Strax efter fyra for vi på Ica Maxi och handlade blöjor, messmör, puréer och gröt åt Emil. Tänkte testa gröt för första gången imorgon! :) Sen for jag, Emil och Ebbs till mamma och käkade middag och efter det tog jag och Ebba en promenad runt i skogen. (Emil fick stanna med mormor) Kom oss hem vid sjutiden så jag passade på att lämna Emil hemma med pappa sin och jag for och handlade lite läsk och godis ;) Så det har jag suttit och gottat mig i hela kvällen. Mmm.. Marabou! ;) Och spelat tv-spel såklart, haha.

Och nu var det kväller, Emil och Ebbs ligger och sover för kvällen. Patrik, Daniel och Tomas sitter i soffan och glor på tv och jag nördar som vanligt ;) Måste passa på då inte lilleman kräver all min uppmärksamhet :P

Nu ska jag kolla om jag kan ladda hem nån musik till min telefon :) Kan hända att jag även laddar upp nån bild här på bloggen som jag knäppt på Emil, min sötaste lilla gris! ;) Hejdå!

Godmorgon!

Uppe med tuppen som vanligt! :) Även denna dag kände jag mig utvilad, perfekt.

Idag ska vi på stan, jag och Emil. Vi ska möta upp Nathalie&Nova och Emelie&Vilma för en luch på M&P, ska bli riktigt trevligt! :) Premiären för Nathalie sen hon fick guldklimpen Nova ;) Även Jenny och Elin plus barn kanske skulle komma in och luncha om jag inte minns fel? :) Och Marie, skulle du med? Om du nu inte föder barn dvs :) Men det hoppas vi mest på!! :D

Ska även kika på en såkallad "rånarluva" åt Emil, vill ha en sån till han nu när det blir vinter och kallt så hela halsen blir täckt. Plus att man slipper krångla med en massa tjocka halsdukar som enbart är ivägen! Hörde rykten om att det fanns på HM. Och det var inte så dyrt heller! Så jag får gå och kika :)

Haha, ser att Emil har vandrat iväg i babygymmet, han ligger nästan där nere där fötterna ska vara. Skitunge!! :) Ska gå och leka lite med honom nu.. Och själv ska jag försöka få i mig lite frukost så jag inte är alltför hungrig då vi ska äta lunch!

Ha en bra dag :)

Yes, äntligen!

Vad har hänt idag? Som jag skrev tidigare som for jag till mamma och åt frukost! ;) Alltid godare att äta hos någon annan, hah. Sen hem och slappade en snabbis. Strax före två brummade vi ut till Karlsvik och tog en promenad där. Är så jäkla less att gå här vid Gränderna, alltid samma vägar man går. Spyless är jag!! Tur att vi flyttar snart.. fast jag lär ju bli lika less där efter ett tag. Nåja..

Trodde aldrig min telefon skulle komma idag eftersom dom får leveranserna kring två tiden, men inget samtal fick jag! :( Precis när jag skulle gå ut med Ebba på promenad med Ida och Emma plus hundar så ringde dom, kring sex tiden! Så nu har jag äntligen en ny telefon. Förhoppningsvis vill folk ringa mig nu, för nu borde det låta normalt, haha ;)

Emil har varit lite smågrinig ikväll, tror han har varit extremt trött. Han tyckte inte ens det var kul att bada ikväll, så han fick bara bada i typ två minuter! Sen på med pyjamasen och sen däckade han nästan på en gång, så han var trött.

Nu ska jag avrunda, ska se på Lyxfällan och sen Hell´s Kitchen! :)
Ha det bra!

Onödigt svammel

Tidig morgon, igen. Kommer nog aldrig komma ifrån det, eller vad tror ni? ;P

Har absolut inget vettigt att skriva, förutom att jag är hungrig men vi har ingen frukost! Fan. Måste vänta till senare och fara och äta hos mamma, haha :) Bra med en mamma som bor nära :)

Idag händer nog inte alltför mycket, hoppas fortfarande på att min telefon ska komma! Börjar bli lite smått less nu. Har den inte kommit idag så får Onoff se på fan! Haha :P Nåväl, det löser sig :) Patrik är hemma idag också, fortfarande förkyld :( Så han ligger på soffan och sover. Att han inte blir less att höra oss här i vardagsrummet? Haha. Han får skylla sig själv :)

Nä, nu ska jag fortsätta vara hungrig och drömma mig bort, kan hända att jag drömmer om fika!! :P (Marie, såg nyss dina fina fikabilder, tror du jag blev nå sugen eller???) Ska gå och sätta mig på golvet och leka med Emil så han tycker att hans mamma är underhållande. Sen ska vi gå och sova igen! Skönt :)

Vi ses!

Mitt-i-veckan-dag idag

Onsdag morgon! Känner mig någorlunda utvilad faktiskt.. Även fast Emil varit bökig sen klockan sex. Nåja, vi klev upp strax efter sju och nu nöter jag här. Emil ligger i babygymmet och försöker vända på sig och blir mest bara sur eftersom han inte kommer nånstans, haah.

Får se vad som händer idag då. Packa? Nja, får se. Tänker hela tiden att jag ska göra det men så gör jag nå annat istället. Knasigt! Ikväll skulle vi väl mest troligt åka och hälsa på Nathalie med familj, ska bli superkul! :)

Just ja! Har ju glömt att informera er om mitt nya liv som har börjat. Jag ska sluta dricka cola!! (Försöka åtminstone) Ska sluta köpa hem så mycket läsk nu, det är för fan äckligt. Har druckit minst en halvliter cola varje dag i ungefär 4 månaders tid. Om inte mer?!! Och man blir tjock av läsk, tack jag vet. Så nu ska det ske en förändring! Igår åt vi ju som sagt på Korvgubben, får jag dricka läsk. Men jag har inte köpt hem nå läsk alls sen i Söndags, och det är ruskigt bra för att vara jag :D Så vi får se hur det går, håll nu tummar och tår för mig :P

Nu ska jag underhålla Emil, ha en bra dag.

Slöaste dagen på länge

Såhär slapp dag kommer jag inte ihåg sist jag hade. Rätt så skönt ändå :)

Som jag sa tidigare käkades det bakismat från Korvgubben! Underbart gott :) Vid halv två så knallade jag, Ebbs och Emil ut för att möta upp Sara&Freya. Vi gick och hämtade Tyra från dagis och sen knallade vi till affären. Tyra var supernöjd för hon fick glass! :) Sötungen! Tror vi var hemma kring halv tre tiden och då slappade jag ännu mera. Emil har varit snäll idag, tur det ;)

Strax efter sex tiden så gick hela familjen ut på en promenad i det sköna vädret. Det har som varit kallt fast inte för kallt, jätteskönt enligt mig :) När vi kom in for jag och Sara en snabbis på Statoil och sen dess har jag bara varit hemma. Emil har fått bada och äta mat så nu sover han sen nästan en timma tillbaka. Skönt att ha kvällarna för oss själva :) En matning till och sen sover han för natten. Min mysgris!

Jag måste verkligen få min satans kamera snart, börjar bli nådigt less! :( Jag bara väntar och väntar och väntar.. Sen hoppas jag också att min nya telefon kommer imorgon, hade som varit kul :)

Nä, ska se tv nu.

Aldrig igen!

Gårdagen var jättebra.

Började morgonen med att fara till Onoff och köpte en ny hemtelefon. Den vi hade sa upp sig på heltid igår och vi behöver en telefon för att vi ska kunna ringa. Fast det fattade ni va? Halv tolv kom Emelie och Vilma. Vilma fick ligga ute i vagnen och sova och Emelie kom in. Jag gav Emil mat vid tolv sen knallade vi ut för att promenera med Jenny och Elin&Felicia plus hundarna såklart. Var supertrevligt och Ebba skötte sig utmärkt, inga sura miner ;)

Sen gick vi in och Emelie och Vilma följde med. Jag bjöd Vilmisen på kakor och Emelie bjöd mig på choklad :P Sen skulle dom vidare så då lämnade jag Emil hemma med pappsen och jag och Ebba följde med en bit på vägen.
Kom hem och hade fått ett roligt sms där det stog: "Är du sugen på mamma drickar kväll ikväll?" Haha. Svamliga som vi är så tog vi nån cider och satt och surrade, det var jag, Sara, Anne och Suzie. Skulle bara dricka 2-3 cider men tror jag slutade på 6-7 st plus en White Russian! Hahaha ;) Nåväl, var en jävligt rolig kväll om inte annat. Kom mig hem vid halv ett tiden ungefär.

Kan ju påpeka att det är sista gången jag dricker om jag ska upp med Emil på morgonen! Fyfan vad jag mådde skit. Jag mådde som jag förtjänade! Trodde nästan att jag skulle dö, haha, så synd var det om mig ;) Nåväl, han somnade om halv  nio och självklart gjorde ju jag det också. Sen vaknade han halv tio och då mådde jag susen! :) Kanoners.

Så nu är Patrik och hämtar bakis mat, haha! Stackarn, jag tvingar ut han fast han är sjuk :( Emil har somnat för ett tag sen så han var lite trött. Men strax kommer han vakna och då ska han få mat. Ska faktiskt gå och kolla vad han gör just nu. Hejdå!


 
 

Yeeees!

Jag fick sovmorgon idag! Emil vaknade klockan åtta, fatta skönt ;) Eller, han vaknade första gången sex men då fick han komma och sova med mig, och så sov vi till åtta. Superhärligt :)

Så nu sitter jag här och ugglar, Emil ligger i babygymmet och pratar och Patrik&Ebba sover i soffan! Idag ska jag få besök utav Emelie och Vilma, hur kul ska inte det bli? Grymt länge sen jag träffade dom båda nu! Så Emelie, jag hoppas ni kommer, annars blir jag besviken! :( Sen vette tusan vad jag ska göra idag, kanske packa? Det skulle behövas.. Kan ju vara bra att börja redan nu så jag inte måste tok packa sen. Eller så kanske jag rensar ur några skåp i sovrummet? Där har vi också bara en massa skit. Eller så kanske jag tar tag i förrådet? Oooh, mycket att göra!

Nu ska jag äta min Risi-frutti (Rutti-prutti, haha!) och se på när Emil är gnällig, haah :P

Sängen ropar

Är så sjukt trött så det finns inte. Fattar inte varför jag är det, men så ligger det till iallafall. Kvällen har spenderats hemma. Blev inte att packa nånting idag, var alldelens för trött för det. Emil fick bada efter maten klockan åtta och sen slocknade han som en stock redan tjugo i nio. Han var supertrött! Så klockan nio tog jag och Ebba en promenad med Emma och Foxy, det var riktigt härligt ute :) Fast det var kallt.

Jag undrar vad det är för fel på mig ibland. Om mitt blodsocker rasar eller nå liknande? Hände nu ikväll då vi var ute och gick. Började svettas som en gris, (fast det nästan är noll gradigt och jag gick bara i en huvtröja) började må illa och benen blev som spaghetti. Skitjobbigt! Har fått så tidigare också, men då har både synen och hörseln försvunnit, som att jag är på väg att svimma. (Vet hur det känns när man ska svimma, har hänt förut, men väldigt länge sen!) Nåja.. det löser sig! Händer ju inte alltför ofta som tur är.

Om jag skulle ta och borsta tänderna och gå och lägga mig? Kändes jävligt lockande, är snurrig för att jag är så trött. Och så ska jag ju upp tidigt imorgon, förhoppningsvis inte FÖR tidigt, haha. Min sockergris vaknar för tidigt ibland, enligt mig ;) Bäst jag skyndar mig för Patrik är ute med Ebba och sen när hon kommer in så ockuperar hon hela sängen! :P (Givetvis bestämmer hon inte, hon är bara så jäkla söt när hon gör sin kvällsritual ;)

Vi ses!

Söndag

Så var helgen slut, igen! Tiden går så sjukt fort. Emil är redan lite mer än 4 månader och 1 vecka. Han är inte liten längre, snart nåste jag börja jobba igen och jag vill inte! Så skönt att bara strosa på hela dagarna och göra det som faller oss in ;) Nåja, verkligheten kommer ikapp oss så småningom, bästa att passa på att njuta nu då :P

Idag har varit en slapp dag. Varit hemma och lallat på. Har lyckats ta tag i disken idag så nu är det äntligen gjort. Funderar på att packa ner massa kökssaker som vi inte använder och tallrikar, glas med mera så det bara finns typ 2 saker av varje kvar. Då klarar vi oss plus att vi slipper disk! ;) Men det blir isåfall då Emil har somnat. Just nu är han bara sur och grinig, han har varit det hela dagen idag. Jobbigt!

Har även hunnit med att tvätta, både här hemma och i tvättstugan, så nu är allt rent :) Sen har vi varit och ätit middag i Antnäs, supergott :) När vi kom hem så gick jag på promenad med Ida + hundarna och Emil såklart :) Rätt skönt fast det var kallt ute.

Och nu har jag inte tid att skriva, Emil är skogstokig!

En bra dag, mestadels!

Så var det kväll, igen! Älskar när det är mörkt ute på kvällarna, sån jäkla mysfaktor! ;) Däremot hade vi kunnat slippa kylan, nästan noll gradigt ute :(

Så vad har hänt idag? Var förbi till Onoff fö att köpa telefonen, men självklart var den slutsåld! :( Nåväl,  dom beställde hem en till mig iallafall så den skulle komma i mitten eller slutet på nästa vecka. Nice! ;) Äntligen får jag mig en ny telefon, det var ju på tiden, haha. Var även och handlade lite åt mamma som var utan bil idag, så det blev då att äta middag där, Kyckling, ris och mammas egna currysås! Så jävla gott :D Blev aldrig att fara till Antnäs möbler och mäta soffan, kändes onödigt när vi ändå inte skulle dit ut, så får ta det en annan dag.

Efter middagen så brummar jag, Emil och Ebbs till Björx för att hälsa på Jenny och Douglas! (När jag väl tar mig dit så är ju inte söt Loke där, vad är det för stil? ;P) Gick en promenad på en gång, Douglas fick köra lite Agility (Hur stavas det??) och sen gick vi till affären och handlade snask ;) Så vi har sutti och surrat hela kvällen lång och Emil har myst och busat med Jenny nästan hela kvällen :) Sen slocknade han vid nio tiden. Känns skitbra att Ebbs fortfarande fungerar bra med Douglas, absolut inga problem där. Kanoners! :D Det här måste vi göra om Jenny, var ju supertrevlig. Tänk att vi umgås så lite, vad onödigt! ;)

Brummade hemåt efter tio tiden så var hemma kring kvart i elva. Så har endast hunnit ge Emil mat och lagt han i sin säng, min plutt ;) Och nu sitter jag och nöter, Patrik slappar i soffan och Ebba sussar i sängen. Ska också bänka mig framför tvn ett tag och sen gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon igen!

Godnatt på er!

Lördag!

Lördag morgon. Och självklart är jag uppe före tuppen! Nästan ;) Klev upp sju, så vi steg nog upp tillsammans, haah :P

Vad gjorde jag igår? Jag var så sjukt trött så jag trodde jag skulle dö! Vi tog ut Ebba iallafall vid nio tiden sen där vid tio så ville Emil sova igen så självklart la vi oss bägge två i sängen. Vi låg och sov ända till halv tolv, fyfan vad underbart det var!! :) Det behövdes, för bådas del. Var hemma hela förmiddagen och mös på. Halv två gick vi och mötte upp Emils farmor som kom på ett snabb besök. Alltid lika trevligt. Patrik kom också därikring, han slutade jobbet två.

Var bara hemma hela kvällen, förutom då jag skjutsade Emma och Ida till stan. Men det var skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Fixade klart mitt fina fotoalbum så nu är alla bilder där i. Nu ska jag bara skriva där i också men det blir ett annat projekt, haha! :) Mitt mål är att det åtminstone ska vara klart innan vi flyttar ;)

Idag ska jag, förhoppningsvis, köpa en ny mobil. Egentligen har jag väl inte råd men har inget annat val. Ingen vill typ prata med mig i telefonen för att det låter galet. Antingen så ekar det eller så piper det hela tiden. Så nu är det dax att byta tycker jag! Sist jag fick mig en ny mobil var när jag fyllde 18 ;) Och det är ju sisådär fyra år sen! :P Sen skulle jag även behöva fara förbi Antnäs möbler och mäta soffan, har inte gjort det ännu. Fy mig! Så mamma kan börja med vårat vardagsrumsbord nån gång. Hade varit skönt om det är klart tills vi flyttar men det tror jag inte.. Hon hade så mycket annat att göra också :/ Antar att vi äter middag i Antnäs/Måttsund också, gött ;)

Nu ska jag ta mig lite frukost och torka snor från lilleman! :P

Jag vill inte!

Fan fan fan! Känns som jag börjar bli sjuk, jag vill inte! Snorig och jävlig har jag blivit, det kliar i näsan! Också känner jag mig hängig som fan. Hoppas det förblir såhär och inte bryter ut helt och hållet. Hur kul skulle det vara? Sjuk själv plus en liten pojke som är snorig och trött plus en hund som vill ha aktivering och uppmärksamhet. Det skulle inte funka! :( Nåja, det löser sig..

Så vad händer idag? Antagligen ingenting speciellt. Ska uggla här hemma hela dagen tills Patrik kommer hem. Orkar inte gå ut, har redan varit ute en snabbis med Ebba och det får räcka tills Patrik kommer hem.

Nu har Emil vaknat, igen!

Så var det kväll

Blev inge besök av Nathalie och Nova :( Men det tar vi en annan dag, eller hur Nathalie?! ;)

Iallafall så gick vi på en prommis med Ebba som tog ungefär en timma, inräknat ett besäk på Rimi. Sen hem och slappade. Han inte vara själv hemma länge för sen ringde Helena och frågade om jag ville ha besök och självklart ville vi ju det! :) Så vi satt och surrade och kollade på Idol som var från Luleå. Kan ju inte påstå att det var särskilt bra! Emil hade jättekul, han satt och skratta åt Helena hela tiden. Min sötunge!! ;) Nu måste fan min kamera komma nån gång, börjar bli smått less. Vill ju kunna ta nå kort på Emil när han är så glad. Har inte ett foto på han sen sen var cirka 2 månader :( Och nu är han ju över 4 månader!!

Helena for iallafall för ett tag sen och Emil har somnat. Patrik är på väg hem från jobbet nu också, men vi kommer nog inte vara så sociala med varandra för han ska sova på en gång. Han börjar igen klockan 5 imorgonbitti :(

Ska iallafall ge Emil mat en gång till och sen ska vi båda sova för natten. Det ska bli skööönt :) Och imorgon ska jag byta ersättning åt han, då går vi över på nummer 2 för barn som är 4 månader och uppåt. Nog för att han blev 4 månader för en vecka sen imorgon men det är ju lika att använda upp maten vi har kvar, annars är det slöseri med pengar. Ersättning är inte billigt!! :/

Nu kom Patrik hem.

En tripp till stan

Han med en dusch imorse vid nio. Emil somnade så jag la han i sängen med Patrik och Ebba, då sov han gott ;) Tog halv elva bussen till stan och mötte upp Jenny. Tyvärr utan söt Loke som var på dagis! :( hinner ju aldrig se han längre, det måste det bli ändring på! :D Även Linnea kom så vi åt lunch på M&P och sen gick vi på stan en sväng. Blev inte att fara med Sara&Freya för den jäveln hörde aldrig av sig!! ;) Nåväl.. Kom mig hem med en filt och två par sockar till Emil :) Att man aldrig kan sluta handla till de små liven? :) Men det är ju så jävla kul. Men nästa gång skulle jag verkligen behöva köpa nå åt mig själv, det tryter i garderoben :( Blev inte att köpa nå på Carlings heller för jag hittade ingenting som jag ville ha, så bättre att spara presentkortet tills jag hittar nåt som passar mig :)

Kom hem halv två och då knallade vi ut med Ebbs på en snabb promenad. Kastade lite boll och busade på. Ska ta en längre sväng med henne lite senare! :) Då blir hon nog glad. Nu ser hon bara så sur ut. Ska busa lite med henne med filten, det gillar hon ;)

Och ikväll kommer Nathalie och lilla Nova hit. Förhoppningsvis, om inget annat dyker upp för dom, men det hoppas jag inte att det gör ;D Så det ska bli superkul. Snosa på Nova igen! :P Kul med lite sällskap på kvällskvisten när Patrik är och jobbar.

Nä, nu ska jag underhålla både barn och hund. Sen blir det att hänga tvätt då maskinen snurrat klart.
På återseende!

Snorkanon

Morsning korsning.

Emil har sovit hela natten utan bök och stök! :) (Vad jag har märkt iallafall) Och idag är första gången jag har vaknat till Joller och inte att han gråter. Så mysigt! ;) Jag vaknade tillochmed innan han började låta, ungefär nån sekund innan. Det kallar jag tajming ;)

Emil är fortfarande snorig, är svårt att få ut allt snor även med snor sugen. Men imorse när han nös tror jag fan halva hjärnan kom ut! Haha. Nä, skämt å sido, men nu har han nog fått tömma den lilla snoken rätt så rejält :)

Idag på förmiddagen ska vi mest troligt åka in till stan en sväng :) Berodde på hur Freya mådde, hon hade feber igårkväll :( Men var febern borta nu idag så ska vi åka. Vi får se helt enkelt :) Jag ska iallafall köpa en tröja på Carlings för presentkortet jag fick av bror. Äntligen kanske jag får min efterlängtade tröja, om den inte redan är slut? Och så tänkte jag kolla på nå sockar, mössa och vantar åt Emil, för nu börjar det bli riktigt kallt ute :( Och självklart så blir det ju en lunch också, det går ju inte att motstå ;)

Nä om jag skulle ta mig lite frukost. Och hoppas att jag kanske hinner med en dusch innan vi far nånstans? Om vi nu far nånstans?

Rastlös

Ja, det är precis vad jag är.

Har just kommit hem, Emil har varit hos mormor medans jag var och handlade hundmat och tog Ebba en svängom på Storsand. Det var långt innan Emil föddes som vi var där sist, kan ju meddela att hon stortrivdes!  Springa fritt i skogen, kan nog inte bli bättre för en hund ;) Innan vi for iväg så skjutsade jag Patrik till jobbet så nu har jag en bil iallafall. Skönt!

Har nyss gett Emil lite puré, dessertpuré. Finns det nå godare för dom små liven? :) Shit vad ha gillar det, tror det var Aprikos och päron han fick nu? Kommer inte riktigt ihåg. Ikväll ska han få lite palsternacka&potatis puré, det tycker han absolut inte är lika gott, men han måste lära sig att äta sånt också :)

Jahapp, vad mer då? Blir väl att slappa hemma tills vi ska till Malin. Ta Ebbs på en lite längre promenad innan vi far så hon är trött. Förhoppningsvis så biter hon inte på nånting. Iofs har hon bara gjort det en gång, men vem vet om det upprepas?! Dumma hund.

Nu sitter Emil och gnäller som aldrig förr. Ska se efter vad han vill, mest troligt så vet jag inte det. Uppmärksamhet kanske?! ;) Ha en bra dag.

Godmorgon godmorgon!

Vaknade trax efter sju och var PIGG! ;) Det är inte ofta det änder, haha.. Men jag kommer säkert gå och lägga mig med Emil sen iallafall. Så mysigt! ;)

Gårdagen var lugn och slapp. Hemma hela förmiddagen och sen gick vi till mamma, som vanligt ;) Lämnade Emil där en snabbis och for på Lindex. Kunde ju givetvis inte hålla mig så jag handlade 4st bodysar till Emil, hehe :P Fortfarande handlar jag i 68 som han kan ha snart, förhoppningsvis? :)

Efter middagen gick vi hem. Så vi var hemma kring halv åtta ungefär och då mös vi bara på! :) Emil fick bada igår igen, det gillar han! Och han somnar mycket snabbare då, han kanske blir trött av att bada? :) Måste äve berätta att han bajsade igår! :) (Intressant va?) Och då hade det bara gått 3 dagar sen sist, så det är framsteg! Annars brukar då gå 5 dagar mellan. Hoppas han fortsätter i den här takten :)

Idag då? Idag är det inte nån vanlig dag för idag är det Malins födelsedag!! ;) Grattis grattis grattis! :) Hon blir ett år äldre, precis som jag blev :) Så jag och Emil ska brumma till malin ikväll och fika lite. Måste då skjutsa och hämta Patrik från jobbet annars har jag ingen bil, men det ska inte vara några problem :)

Hur fan ska jag kunna gå ner i vikt när hela September är fylld av födelsedagar?! Haha. Varför skulle alla fylla år den här månaden? Dumt! ;)

Nä, nu blir det lite frukost och bus med Emil. Sen blir det säkert att sova igen! :)

Skööönt

Vaknade nu. Emil somnade om strax efter åtta imorse och jag la mig i sängen med honom. och vi klev inte upp förräns nu typ. NU känner jag mig utvilad! ;)

Bara det jag tänkte säga! :)

Igår var det en vanlig dag..

 Fast det var min födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis till mig själv i efterskott, haha :)

Gårdagen var slapp och inte alls som mina förra födelsedagar varit. Fast nu blir man ju bara äldre och äldre så jag bryr mig inte så mycket faktiskt :) Tog det lugnt här hemma på förmiddagen och lallade på. Emil har blivit förkyld, supersnorig :( Så han sov väldigt mycket igår. Så jag han då med att diska iallafall och bara ta det lugnt för mig själv.

Klockan två knallade jag, Ebbs och Emil till mamma för hon skulle bjuda på middag och tårta/fika! :) Orkar aldrig anordna nå sånt för mig själv, haha :) Blev kvar där precis hela dagen. Patrik hämtade oss halv elva på kvällen när han slutade jobbet. Busade med Emil hela dagen, tog även en promenad med Ebbs själv och så lånade jag duschen! Skönt med lite barnvakt ;)

Sen märker jag även att man börjar bli gammal eftersom man inte får lika mycket paket längre. inte för att jag bryr mig heller för den delen :P Men fick iallafall en slant av mamma&pappa, farmor&farfar och mormor. Och ett presentkort av brorsan! Blev skitnöjd :) Så det var min dag, inte särskilt speciell. Men dagen var bra iallafall :)

Idag då? Idag har Emil sovit bättre än de senaste nätterna. Idag vaknade han vid sex tiden och gormade på och var lite ledsen. Men vi somnade om och gick upp sju. Han är så snorig att det täpper igen och han knappt kan andas! :( Tur jag har min snor sug ;)

Vette tusan vad som händer idag. Inte alltför mycket om jag känner mig själv rätt. Kanske städa toaletten? Det är verkligen ett måste!! Tar inte hem folk förräns det är gjort, haha. Känner inte för att gå ut för mycket i onödan nu när Emil är snorig, så vi håller oss nog mest inomhus idag.

Nu frukost, hejdå!

Glömde säga: Hundjävel!

Tänk att jag glömde berätta det för er, vad min byracka till hund gjorde igårkväll.

När vi gick hem från Anne så tog jag ut Ebbs på en snabb promenad. När jag kommer in så springer hon som vanligt till sängen och lägger sig. Inga konstigheter. Jag knallar in i vardagsrummet och vad tror ni jag ser på golvet under soffbordet? Min BH! Och det var bara ena delen! Förbannad som jag då blev går jag in i sovrummet och tänder lampan och vad fan tror ni jag ser då? Ebba ligger och gnager på den andra delen, mitt framför ögonen på mig! Snacka om att bli tagen på bar gärning! Har aldrig varit så sur i hela mitt liv men jag skrek inte eftersom Emil just hade somnat. Men rösten behövs inte i såna lägen, räcker med kropps språket, ond ögat och en arg röst! Har aldrig sett Ebba så spak som hon vart just då. Hon VISSTE hur jävla mycket fel hon gjorde. Jag tröck ner henne i hennes bädd och så fick hon ligga platsad där en timma. När jag sa varsågod så kom precis Patrik och Daniel så hon var ju glad igen. Men kan ju även meddela hur rädd hon var för mig. Jag sa ingenting åt henne, tittade inte ens på henne. När jag väl tittade på henne kröp hon ihop till en liten boll, drog bak öronen och tokviftade på svansen. Hon fjäskade som fan resten av kvällen, kröp fram till mig och slickade på mina händer. TOKHUND!

Visst, hon var jääävligt understimulerad igår så hon fick väl nån knäpp idé att jävlas tillbaka på. Men jag vart grymt shockade eftersom hon ALDRIG har bitit på nånting, knappt när hon var valp. Men där ser man, kan hända iallafall.

Nä, nu till nå helt annat :) Dagen har varit bra.. Varit hemma hela förmiddagen och lallat på. Rensat ur fyra skåp i köket som knappt används, förutom till skrot såklart, så det fanns mycket att slänga. Behöll ungefär 10 prylar i varje skåp, haha. Och då var tillochmed papper inräknade! ;) Så jag lämnade kvar sakerna i skåpen så är det bara att packa ner sen. Vid ett tiden tog jag och Ebbs en promenad till Rimi med Ida och Akela. Denna gång utan barn, han fick vara hemma med pappsen :)

Halv tre drog vi oss till stan och hämtade upp Sara och sen for vi ut till Antnäs. Där bjöds det på middag, Kottletter, pommes, grönsaker och sås. Skitagott :) Kom hem efter fem nån gång och jag gick till tvättstugan och körde igång maskinerna. Daniel kom förbi sen så vi tog alla en prommis för jag ville kasta boll med Ebba :) Jisses vad hon springer, helt galen! :) Det finns inge bättre för henne, hon riktigt ÄLSKAR bollen ;)

Sen har vi bara hållit oss inne. Badade Emil efter maten vid åtta och nu har han somnat. Ett mål mat till för han, sen sova för natten :) Och jag hoppas, verkligen hoppas, att han sover längre än till sex imorgon. Finns ju ingenting att göra då :)

Nä, glo lite tv nu. Godnatt

Fy fan!

Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Jag är så sjukt trött så det finns inte! Emil fick för sig att vakna tjugo i sex idag :( Tror det blev lite fel när han sov hos farmor för då gick dom upp klockan sex och det brukar vi aldrig annars göra. Hoppas han faller tillbaka till våra gamla rutiner snart. För att kliva upp klockan sex är fan inge kul. Iallafall han somnade om sen som tur var efter han ätit mat, men så var det upp&hoppa kvart över sju. Jag är trött!

Gårdagen spenderades bara hemma. Mös på i soffan och tog en promenad hela familjen. Jätteskönt väder var der igår! :) På kvällen blev jag rastlös som vanligt så jag och Emil knallade förbi hos Anne som var ensam hemma (förutom hundarna då) och hängde med henne. Trevligt att surra lite :) Kom oss hem kring halvtio tror jag och så glodde jag bara tv.

Blev inge bad för Emil igår så tar det ikväll istället :)

Idag så ska jag tvätta handdukar och sängkläder i tvättstugan. Grymt mycket sån tvätt nu. Emil gillar att kissa och spy ner mina handdukar ;) Sen så ska vi ut till Antnäs och käka middag. Hoppas på nå gott :) Funderar ävewn på att börja packa lite inför flytten? Har fått fyra flyttkartonger än så länge. Eller så går jag igenom alla skåp och sorterar, slänga eller spara? Jo, så får det nog bli :) Om jag nu hinner.

Nu är Emil less på att ligga ner, ska plocka upp han nu!

All night loooong

Yes, så var det. Nu är det Lördag och jag är inte alls så bakis som jag trodde jag skulle vara, haha! :)

Blev en kanon kväll igår ;) Började kvällen med att åka till Helena vid halv åtta. Då var det bara jag och Helena så vi satt och surrade på :) Sen trillade det in folk hela tiden, så vi blev ett ganska stort gäng ändå. Det var en härlig blandning av flickor och pojkar, både nyktra och onyktra ;) Tillochmed Patrik kom, det tyckte jag var skitkul. Hur ofta umgås vi på sånt där sätt? Eeeh, aldrig!! Men nu gjorde vi det iallafall :)

Nåväl.. Jag hade ingen plan för kvällen, ingen idé att planera, man får ta den som de kommer. Slutade iallafall med att jag och Emma for till stan för att gå ut på krogen. Vi hamnade på Olivers där jag träffade Moa! :) Jag och Emma tappade bort varandra som man alltid lyckas med, haha. Men vi hade ju kul tillsammans innan, så det var de som räknades ;) Hängde med Moa resten av kvällen, vi dansade, svamlade och spelade Black Jack! Nu förstår jag folk som fastnar för att spela, det var ju så jäkla kul. Och jag vann en hel tjuga! HAHA :P

Kommer inte riktigt ihåg vad klockan var när jag ringde brorsan om skjuts hem, men dom hade inte börjat stänga iallafall. Var hemma kring halv fyra efter vi hade skjutsat hem Tessan och Janne. Patrik hade precis kommit hem då jag kom hem. Vette tusan när vi somnade, men klockan måste ha varit närmare halv sex! :/ Steg upp halv elva och var gode trött. Men bättre att kliva upp och hinna ta det lugnt innan Emil kom hem ;)

Åh så jag saknat honom! Min guldklimp :) Farmor (Emils farmor) kom hit med han strax efter tolv. Min mys pojke! :) Det hade gått jättebra med Emil sa hon, han hade varit såååå snäll. Somnade tidigt också, redan klockan åtta. Men guuud så kul det var att få hem honom :) och nu har vi nyss kommit in från en promenad till Rimi. Lisa ville ha cola ;)

Ikväll blir det bara lugna puckar. Ska mysa med min lilleman, han ska få bada också. Det tycker ha om! ;)

Nu ska jag städa upp lite här hemma medans Emil sover. Fast bara därför så kommer han vakna vilken sekund som helst, så blir det alltid när jag ska göra nå vettigt :P

Oj så fel jag hade

Kommit hem från BVC nu. Jag som trodde Emil gått ner i vikt, varför jag trodde det har jag ingen aning om, men det hade han minsann inte gjort! :) Nu väger han 6555g och är 63 lång :) Så närmare 500g har han gått upp på två veckor. Känns skitbra! :) Då vet jag att han inte är så liten som jag trodde och det känns skönt :)

Efte BVC mötte vi Patrik och Ebbs som var på väg ut så vi följde med på en liten prommis. Sen när vi kom in så lyckades jag klanta till mig, haha. Skulle ge Ebba mat medans jag pratade i telefonen, och så råkade jag tappa skålen upp&ner! Så det var bara att ställa sig på knä och plocka hundmat, haha. Det kallar jag klantigt! :P

Dagen idag är fullspäckad. Typ. Måste på bolaget och handla inför ikväll, hämta resesängen hos mamma så Emil har någonstans att sova hos farmor, och så tänkte vi hinna förbi Johan&Bella en sväng innan vi ska lämna Emil. Om vi nu hinner såklart.

Åh, jag får alltid sån ångest när Emil ska sova borta! :( Jättejobbigt. Fast å andra sidan så måste man göra det nån gång, få vara för sig själv och samla nya krafter. Då är jag en mycket bättre mamma, om jag får samla mina krafter :) Tänkte lämna han efter fyra nån gång, närmare fem. Ville inte lämna han tidigare för då kändes det FÖR tidigt. Iallafall för min del ;)

Nä, nu ska jag slöa lite medans man har tid. Ikväll blir det fest för hela slanten, haha. Ska bli grymt kul! Mest troligt så blir det nog utgång också. Men vi ser ju :) Det hade som varit kul att gå ut för jag har inte varit ut i den här stan på huuuur länge som helst.

Jo föresten! Jonas fick körkort idag, grattis brorsan!! ;) Då vet jag vem som är min fylleshaufför ikväll?!! ;) KANON!

Sup och svälj, trevlig helg ;)

Hemskt!

Fredags morgon.

Måste bara säga att jag aldrig någonsin sett Emil så ledsen som han var igår. Jävla tjorv mage!! :( När vi var hos mamma och pappa så fick han nå ryck (säkert kramper i magen) och skrek och skrek och skrek! Har aldrig sett han så förut. Det gick inte att få tyst på han på något sätt. Rörde runt i rumpan med en tops (2ggr) masserade magen (varje gång jag tröck upp knäna mot revbenen så skrek han som en stucken gris) och gick runt och bar på honom. Som sagt, ingenting hjälpte! :( Han skrek så mycket att han knappt kunde andas, det sprutade tårar från ögonen (har aldrig sett tårar från han tidigare) och så blev han så svettig att det bara rann efter ryggen :( Mammas gris!! :( Efter kanske 40 minuter lugnade han ner sig. Jag började klä på honom för att fara till Nathalie (Skulle han bli lika ledsen igen så tänkte jag åka hem) och när jag håller på att klä på honom så slocknar han som en stock. Han blev väl skit tröt av att skrika så mycket :(

Vi for iallafall till Nathalie och sen var allt frid och fröjd. Han sov, åt och var vaken just innan vi skulle fara, och då var han lugn och snäll. Vad skönt. Och än så länge har han inte haft några fler attacker. Hoppas han blir bra nån gång, inge kul att se han sådär! :( Det skär i mitt hjärta! :(

Idag ska vi på BVC. Ganska snart faktiskt, halv tio. Ska bli kul att se om han gått upp (har på känn att han har gått ner??), hur mycket han gått upp och hur lång han nu är :) Mammas stora kille. Han är ju inte sådär jättestor, men igår hos Nathlie så kändes han som en jättebebis när man jämförde med lilla Nova, haha! ;) Fiifan vad tiden går fort!

Nä, nu ska jag ta mig lite frukost innan vi ska iväg. Emil ligger på golvet i sitt babygym och gnager på en handduk och tittar på tv, haha :P

Svårt att skriva just nu..

Sitter med en jättebusig Emil i famnen, så är inte det lättaste att skriva, haha. Det tar sin tid :)

Snart är klockan tre och vad har vi hunnit göra än så länge? Jo, vi har tagit en lång morgonpromenad med Ebba mellan nio och tio, då vart hon gode nöjd :) Halv elva tog vi bussen till stan med Sara&Freya. Blev direkt en lunch på M&P, riktigt gott :) Sen gick vi på stan en liten sväng och kollade. Eller ja, jag kollade och Sara handlade, haha :) Hittade så mycke som jag ville köpa åt Emil men har noll kronor att spendera :( Så får köpa det sen när barnbidraget kommer eller då föräldrapenningen kommer :) He blir bra.

Kom hem halv två och har inte hunnit göra alltför mycket. Patrik var hemma då vi kom hem så jag for och köpte cigg på Statoil, sen hem och gav Emil Katrinplommonpuré! Han gillar verkligen det, slänger sig efter skeden, haha :)

Klockan sex ska vi till mamma och äta middag, hemmagjorda pizzor. Det är smaskens! ;) Efter maten så brummar jag och Emil till Nathalie med familj. Blev ju som sagt inte att åka dit igår så vi tar det ikväll istället :) Och efter det blir det väl hem och lägga Emil och sen glo på tv tills jag somnar :P

Imorgon är det fest för min del, ska bli skitkul :) Helena stumpan fyller år så det ska firas :) Och Emil ska få sova hos farmor, i sin nya resesäng :) Den måste ju invigas nån gång :P

Nu är Emil ledsen, tror han är trött.

Me&i (?)

Så var det kväller. Har nyss badat Emil så han är ren och fräsch :) Nu ligger han och sprattlar i babysittern och kommer säkert somna närsomhelst. Förhoppningsvis! ;) PAtrik käkar knäckebröd innan sovdags och Ebba sitter säkert och tigger, hah. Själv så sitter jag här och hänger som ni kanske märker. Datanörd som jag är! Ska strax ta Ebba sista svängen så hon kissa och bajsa innan sovdags.

Så vad hände idag? Blev aldrig att fara till Nathalie med familj, det blir imorgon istället :) Så får snosa på bebis (Nova är hennes namn) imorgon kväll. Väntar man på något gott väntar man aldrig för länge! ;) Nåväl, eftermiddagen spenderades hemma med en arg Emil, en trött Patrik och en busig hund. Rena rama helvetet! Haha, får man säga så? :P For iallafall iväg en sväng (skönt att komma bort en liten stund) till Ica Maxi och köpte blöjor, messmör, cola och nå mer svammel.

Väl hemma blev det lite mer skrik från Emil och sen däckade han på min mage strax före sex. Han somnar typ aldrig i famnen längre så kan meddela att var grymt trött. Strax före halv sju knallade jag och Emil till lokalen här på gränderna för där hade dom klädparty för barn, med märket Me&i. (Tror det stavas så?) Blev att kika lite men beställde ingenting. För det första så fanns det inte så mycket pojk kläder, för det andra fanns det nästan ingenting som jag tyckte om, och för det tredje så var det alldelens för dyrt för mig just nu. Tacka vet jag HM och Lindex! ;) Så som jag sa, kollade enbart. Kom hem till halv åtta och slappade. Gav Emil mat och badade honom, som jag precis har skrivit.

Imorgon blir det en tripp till stan med Sara&Freya efter dom lämnat Tyra på dagis. Blir väl en lunch/fika i stan och kika runt lite. Har inga pengar att handla något för, men ska iallafall köpa mig ett par örhängen, vet vad jag vill ha för några ;)

Nä, nu ropar hunden!

Onsdag

Onsdag idag. Imorgon är det sista dagen Patrik jobbar för att sen gå på helg. Ska bli skönt, då slipper jag smyga omkring i lägenheten som jag gör nu, eftersom han går och lägger sig så pass tidigt.

Dagen har än så länge spenderats hemma. Tog en morgonpromenad med Ebbs i 45 minuter. Kastade lite boll och tränade lite fot. Gick rätt så bra faktiskt :) Sen var vi hemma och mös på. Emil har sovit rätt mycket idag så jag har passat på att städa lägenheten. Damtorkat, plockat undan, bytt sängkläder, tvättat en maskin med kläder och damsugit :) Känner mig jätte duktig, haha! :P Disken slapp jag för den hade jag fixat igår som tur var. Badrummet har jag inte orkat ta idag, får ta det en annan dag. Ojsan, kom på att jag måste hänga upp tvätten också, haha. Har inte hunnit göra det än.

Efter jag städat klart så tog vi en promenad till Rimi och mötte upp Emils farmor och så knallade vi hit. Hon hade köpt nå kläder åt Emil som han säkert kommer passa superbra i. En jättefin body med Barbapappa! ;) Sen även ett par tjockare sockar nu då det börjar bli så kallt. Björn hade köpte en T-shirt till Emil, självklart så var det en Luleå Hockey tröja ;) Blir superläckert :P

Nåväl, dom for hem halv tre och nu slappar vi bara. Emil är tyst så jag antar att han somnat nu. La han i sängen för han var grinig. Tror han var trött. Måste gå och kolla vad han gör..

.. Jo, han sov. Han är så söt, mammas guldklimp :) Han ligger och håller om kudden, hihi.

Och nu så är Patrik och besiktar bilen. Hoppas den går igenom men det är jävligt tveksamt. Tror det blir ombesiktning, men då har vi ju en månad på oss att åtgärda felet, så det hinns med :)

Ikväll blir det mest troligt att åka och hälsa på Nathalie, Magnus, Nova och vovvarna. Ska bli superkul. Har aldrig varit där så det blir spännande, och så får man surra lite ;) Och såklart tänkte jag snosa bebis! ;D

Nä, nu väntar den satans tvätten på mig.

Klippning och punktering

Tisdag kväll.

Dagen har mestadels spenderats hemma. Fick besök utav Emma på förmiddag, sen kom även Daniel förbi. Emma gick hem strax efter ett och jga var tvungen gå ut med Ebbs så Daniel följde med på en promenad. Kanske inte så smart med tanke på att han var förkyld plus att det började regna! ;/ Nåväl.. Kom hem strax efter två. Patrik kom hem från jobbet och Daniel for hem.

Tog det bara lugnt ett tag. Åt lite mat och tog mig en varm och skön dusch. Nu när det börjat bli så kyligt ute så är en varm dusch det bästa som finns ;)

Vid halv fem - fem tiden gick jag och Emil upp till ida där hon och Emma var. Surrade lite och spelade Guitarr Hero, såklart! ;) Jisses så dålig jag har blivit på sistone, haha. Spelar inte så mkt numera så jag riktigt suger, haha. Strax efter sex brummade jag och Emil till Marie, för Marie skulle klippa mig. Nu ser jag inte ut som ett skatbo längre :P Klippte lite på längden och även luggen såklart, den var så lång att apor skulle kunna hänga i den ;) Vi satt och surrade ett tag och bara tog de chill framför tvn.

Satte oss i bilen på väg hem klockan nio. tyckte bilen var lite trög, men tänkte att den enbart var kall och seg. När jag väl tagot mig ut på vägen så upptäckte jag att hur mycket jag än gasade så kom jag bara upp till 50km/h så förstod att nånting var galet. Svängde in i Rutvik och kollade bilen. Sjävklart var det punktering på ena bakdäcket! :( Nåväl, ringde pappa så han kom och bytte däck åt mig. Är inte så haj på det där ;) Så nu går den att köra igen. Tacka fan för reservdäck!! Och vi som har besiktning imorgon, tur att det fanns ett däck där bak ;)

Kom hem strax före tio, så sen dess har jag inte gjort nånting alls. Varit ut med Ebba sista svängen så nu ligger alla och sover utom jag själv. Ska slappa lite i soffan innan Emil ska äta, sen blir det sängen för mig med. Jag är trött.

Så det var det.

Måndag kväll

Så var det en ny vecka.. igen!

Morgonen började som alltid. Kring nio tiden knallade jag, Ebbs och Emil på Rimi. Sen hem och lämnade Ebba och vidare till stan med kvart i tio bussen. Blev en fika/lunch på M&P med Emelie, Jenny, Linda och Nike. Och såklart Emil ;) Emil sov sig igenom hela trippen till stan och även bussresan hem. Så han var pigg, glad och hungrig när vi väl kom hem. Blev en snabb visit i stan, tog kvart över elva bussen hem.

Väl hemma så mös vi bara på. Emma kom förbi en sväng och var social och busade lite Emil. Emil tycker om Emma, han skrattar alltid åt henne ;) Halv två gick vi ut med Ebba på en prommis, var ute ungefär en halv timma. Just när vi kom tillbaka till parkeringen så kom Patrik från jobbet. Vilken tajming :P Då blev det lugna puckar här hemma till strax efter fyra. For på¨Onoff en snabbis och kollade lite. Hittade inget vesäntligt, Patrik kom hem med en musmatta. Jippi! Eller så inte..

Sen dess har vi bara varit hemma och slappat. Blev kyckling, pommes och sås till middag idag. Blev en riktigt sen middag, åt efter sju nån gång, men det funkar ju det också ibland :)

Nu sover hela familjen, förutom jag såklart. Sitter uppe för mig själv i mörkret. Skönt med lite ensam tid. Patrik och Ebbs ligger i sängen och Emil i babysittern. Ska lägga han i sin säng efter kvällsmaten :) Och sen blir det väl att jag också lägger mig, har inte så mycket annat för mig. Plus att det kommer bli en tidig morgon som vanligt. Nu när Patrik jobbar förmiddag så somnar jag inte om då Emil väl somnat för Ebbs vill ju ut. Men då är det lättare att somna på kvällen också, så det är skönt :)

Nu ska jag surfa vidare och kolla på en åkpåse jag tänkt beställa. Kanske blir att göra det nu? Den fanns inte här i stan tyvärr. Men men.. Det funkar ju att beställa också :) Och Emil måste ju ha en sån till vintern, annars blir det kallt :(

Hej så länge!

RSS 2.0