Tisdagmorgon

Gårdagen var rätt lugn och skön.

Blev som sagt inte att göra så mycket igår, blev en promenad med Ebbs. Men vi promenerade runt storheden och busade och myste på :) var ute över en timma i det fina vädret. När vi kom hit hem så stannade vi ute ett tag. Emil sov så gott i vagnen och jag och Ebba satte oss vid porten och solade i värmen ;)  Oj så jag längtar till sommaren nu,ebba också, hon ÄLSKAR att ligga i solen! :)

Till middag blev det från MAX. Nyttiga familjen! Men Emil, han fick nöja sig med korv och makaroner som jag plockade fram från frysen, hehe :) Efter maten brummade jag iväg till Ica Maxi och handlade lite, kom hem 350 kronor fattigare, men hade nästan inte med mig nånting hem; Tvättlappar, 5 barnmatsburkar, bröd, pålägg, ½liters cola, en tidning och en tröja+byxa åt Emil, haha ;) Men ändå. Tyckte det var mkt pengar.

Väl hemma var klockan mycket så det blev pyjamas, välling och sova på en gång för Emils del. Klockan sju var det tyst i huset, skönt ;) Patrik satt vi datorn och nördade, själv så for jag till Nathalie och Nova för att umgås. Även Emelie var där, jättetrevligt :) Vi åt Daimtårta, snickerstårta och drack cola. Nathalie fyllde år igår så hon hade kvar fika :D Kom mig hem till elva, då blev det att rasta hunden, borsta tänderna och sängen.

Morgonen började i vanlig ordning idag, strax baki fem :( Men men.. you get use to it! Idag hoppas jag på kanonväder, Tessan skulle komma hit idag efter jobbet och så ska vi ta oss en promenad till storheden och äta mjukglass! :) Det var iallafall det jag hade som plan, haha. Är sjukt sugen på mjukglass, det är bara så! :) Ikväll så blir det förhoppningsvis kärringhäng, nu var det 2 veckor sen sist, så nu måste vi hänga ;)

Näni, morgonrök och bus med barnet står på schemat just nu :)

Måste även gratulera Jonna och Jonas som ska gifta sig i Augusti, jättegrattis till er!! Jag är ju inte alls avis, haha :D

Kommentarer
Postat av: maria

hej! klart man måste få fråga! =) men jag har inte ngt riktigt svar på det. han har dock sovit i stugan pga att jag inte velat ha honom här. har en hel del att fundera över, ang om vi ska fortsätta tillsammans eller inte =/ men inatt sov han här hemma iaf. med blandade känslor! så vi får se vad som händer. ha det fint!

2009-04-21 @ 07:45:46
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/
Postat av: maria

ja,iofs så är det väl så! men just nu känns allt så himla bra så för mig gör det inget att folk frågar =) (vilket dock inte andra kan veta).



känns som att man verkligen måste fundera 100 ggr extra när barn är inblandade också. och jag hoppas också allt kommer lösa sig, tack! kram

2009-04-21 @ 10:06:23
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0