Dra mig baklänges!!

Godafton.

Dagen har varit rätt så bra. Den har mestadels spenderats hemma med att tvätta under dagen. Kunde inte byta tid till kvällen och jag kunde inte skjuta upp det ännu en dag. Så nu är det gjort :) Passade även på att tvätta upp alla mössor, vantar, Emils overall och Patriks jacka. Kanoners! ;)

Blev även en promenad under dagen med Emil och Ebba. Tyvärr ingen lång sväng men Ebba fick springa lös iallafall och göra av med lite energi :)

På eftermiddagen (vid halv sex) for jag och Emil på Maxi för att handla. Emil var jättearg och jätte trött så då är det perfekt att handla för det tycker han är så kul så han blir lugn och harmonisk. (Däremot försöker han prata med alla och även slita i folk som är nära, men annars är han lugn :P) Handlade lite välling, tandkräm, tvätt medel och tvättlappar. Sånt där nödvändigt som man typ inte tänker på. Inte jag iallafall. Sen så var det dags att handla ingredienserna till Emils kalas. Dra mig baklänges vad allt är dyrt!! Speciellt då jag var tvungen att köpa precis ALLT eftersom vi inte har nå bak saker alls hemma. Usch och fy! Nåja, då har vi ju sånt hemma om jag känner för att baka nån gång. Men ändå.. Det sprang iväg närmare 400 kronor bara för att baka. Helt sjukt..

Väl hemma så var det nästan läggdags för Emil på en gång, vi busade lite och sen mystajm med pyjamas pch välling :) Då Emil hoppat i säng gick jag och hämtade in alla varor och packade upp dom. Sen for jag vidare till Anne och slöade. Alltid lika trevligt :)

Blev tyvärr inge Dollarstore idag heller. Förhoppningsvis hinner jag med det imorgon för då har jag minsann ingenting inplanerat! :) Tror jag?

Nu ska jag faktiskt slänga mig i säng. Säkert en tidig morgon imorgon, känner det på mig!
Godnatt :)

Kommentarer
Postat av: Nath

Tack :)

Gick tvättningen bra? jag var så jävla lat, hängde först upp den här hemma i eftermiddag, men nova den surisen var vrång så jag hade enledning till att skjuta upp det :P haha



Ha en trevlig valborg nu, vi åker nog till Jmk imorgon kring lunch!



Kram, hoppas vi ses på söndag, om inte annat så måndag!

2009-04-29 @ 23:57:15
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0