Som vanligt..

Inga gardiner fyndade jag. Funderar på ett par gröna med nå vita cirklar (?) på till köket. Men vette tusan om det kommer passa då väggarna är bruna? Vad tycker ni andra, passar grönt och brunt ihop? Vi får se vad det blir. Vill ju helst hinna hänga upp gardinerna innan Emils kalas för nu ser det riktigt tomt ut, haha.

Nåja, jag köpte iallafall 4 matlådor i mindre format så vi kan frysa in (mer) mat åt lilleman, också köpte jag en traktor och en lastbil åt Emil. Funderade först på om jag skulle ge han dom när han fyller år men kom fram till att jag ville ge dom nu ;) Han fattar ju ändå inte att han fyller år så spelar inte så stor roll ;) Han såg då glad ut och lekte med dom i säkert hela FEM minuter, hahah! ;) Nåja.. dom blir bra till sommaren för han kan ha dom ute i sanden och leka med för dom var rätt så stora, iallafall lastbilen med flak :)

Annars har vi bara varit hemma. Var meningen att jag skulle tvätta idag men Patrik ska iväg en sväng nu på eftermiddagen så jag skippar det. Bokade om tiden till imorgon och då måste jag göra det! Har precis gjort färdigt pannkakssmeten så ska grädda oss lite pannkakor till middag :) Men blir nog bara jag och Emil som äter eftersom Patrik ska iväg. Bara vi får oss mat i magen så är vi nöjda! :P

Nu ska jag ta mig en rök och sen kolla vad mina tomtenissar sysselsätter sig med.


Kommentarer
Postat av: tess

ja det passar enligt mig iaf :D

2009-04-28 @ 15:39:36
Postat av: Nath

Latbilen från Dollar? Såg någon bamsestor där som jag fan ska köpa till Nova, hon kan ju sitta på flaket om inte annat :P Jag hade en sån när jag var liten, jag satt på och mormor hade knytit ett snöre och drog runt mig på den, haha.

2009-04-28 @ 16:01:49
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0