Vart är påskharen?!

Godmorgon alla trötta filurer. Idag vaknade Emil just baki fem, jätteroligt... eller så inte! Bara se glad ut och hämta han till vårat sovrum. Vi låg och myste på till halv sex och då blev det välling time i stooor sängen :) Då är han allt bra söt, för då är han inte arg! ;)

Idag blir det en lugn dag hemma känner jag på mig. Funderar starkt på att städa hela lägenheten idag. Det kändes som en bra idé!! :) Finns ju ingenting annat att göra iallafall. Ikväll blir det middag hos mamma och pappa.. hoppas det är nå gott ;) Alkoholhaltiga drycker tror jag också dom hade handlat, ojoj.. 2 gånger samma vecka, nu blir det för mycket! HAHA :P Det blir väl att hänga där hela kvällen för att sen bege oss hem och sova. Som tur är så är det Patriks tur imorgon att stiga upp, hehe ;)

Påskägg skulle vi även få av mamma ;) Hoppas på nå gott godis! Man vet aldrig vad dom handlar för nå konstigt. Undra om Emil också får påskägg av mormor och morfar? (ja, för av oss får han då inget! Haha. Det tar vi nästa år ;) Det lär ju inte vara godis iallafall, kanske majskrokar ;)

Nu har jag en Emil som står och hänger vid mina ben. Ska slita med han till vardagsrummet för lite bus! :)
Trevlig påsk!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0