:)

Tiden går fort när man har roligt.

Lillsnutt, även kallad Elliot, växer så det knakar! På Måndag blir han hela 2 månader! Känns som igår han kom till världen :)
Tiden hittills har gått bra. Första veckan var extremt jobbig. Inte fysiskt, men psykiskt. Emil var väldigt skeptisk i början och hade många olika frågor, bland annat undrade han hur länge bebisen skulle stanna? :/ Han uttryckte även att han inte ville vara storebror, han ville bara vara en människa, ett barn. Gullhjärtat! <3 Men det vart ju en stor omställning för honom också.. Han har ju varit "ensam" i 4 år, och sen helt plötsligt kommer en bebis som ska vara med hela tiden.. Men sen har allt rullat på finfnit, skönt som tusan :) Emil är inte alls skeptisk längre.. Han pratar mycket om lillebror Elliot och verkar även vara en stolt storebror :D Nu har han tillochmed vågat röra i honom. FRAMSTEG! ;)

Vi har även hunnit vara på semster en vecka i Gävle. Underbart skönt var det att komma bort, även fast vädret inte var på topp. Men jag tror det gjorde gott för Emil att vi åkte.. Så fick han se att livet rullar på som vanligt, även med en lillebror som hängde med ;)

Efter en vecka i Gävle åkte vi allihopa hem, förutom Emil. Han gjorde en favorit i repris från förra sommaren, han spenderade en vecka i Stockholm med mormor och morfar! Det var en extremt lycklig kille kan jag meddela :P Även denna gång tog han och morfar nattåget hem :)

Annars hasr vi mest lunkat på här hemma. Denna sommar har ju tyvärr inte bjudit på det bästa vädret :/ Men vi har myst på iallafall med lite utflykter och sådant :)
Men nu har sommaren kommit även till oss, peppar peppar. Bättre sent än aldrig! ;) Den här veckan har hittills varit suverän! Så vi har passat på att vara på stranden och badat så mycket som möjligt nu när vädret har tillåtit. Helt underbart! :)

Imorgon är det ånglokets dag i Karlsvik och vem är mer exalterad äver det än Emil?! :P Så han och Björn ska åka med tåget imorgon på förmiddagen och SOM han har längtat! Så inatt sover Emil hos farmor och Björn så dom tar sig dit i tid imorgonbitti :) Jag och Elliot har varit pch hälsat på Jenny och Loke en snabbis ikväll, men sen har vi bara varit hemma. Patrik sitter vid andra datorn, Ebba och Eliiot sover och jag ska nog göra detsamma.

Godnatt :)

RSS 2.0