Äntligen!

Gokväll.

Idag är det Onsdag och idag är första dagen som jag har pluggat lite. Blev inte alls mycket gjort, två uppgifter, men bättre än ingenting alls! :D Skulle ha börjat i Måndags men givetvis fanns inga skrivprogram eller dylikt installerade på datorn sen vi formaterade om Windows! Fan fan fan var mitt fina rodförråd den dagen. Men.. nu är jag på gång! ;)

Idag har jag även varit runt en sväng på Barnens Hus och Toys´r us för att kolla runt efter födelsedagspresenter till min lilla stjärna. Är några veckor kvar tills han fyller år men eftersom jag sålde våran torktumlare igår och fick pengar för den så tänkte jag lägga dom pengarna på Emil presenter så jag slipper lägga från lönen. "Billigt" och bra! ;) Har nog mest troligt hittat det jag ska köpa så det känns bra, kanske handlar imorgon? ;)

Nu ska jag se klart ett tv-program sen är det nog dags att sova. Känner mig lite småtrött faktiskt. Imorgon blir det att fortsätta med pluggandet, nu jävlar! Jag SKA göra åtminstone två uppgifter imorgon så att jag kan skicka in ett arbetsområde. Jag bara måste!! Det blir nog bra :)

Just ja. Tänkte även meddela att jag numera har blivit lite duktigare på att gå promenader med världens tråkigaste hund, Ebba! Haha :) Hon vill ju knappt gå ut, så himla tråkigt.. Men i Måndags och idag tog vi oss en runda runt storheden.. Och igår gick vi faktiskt hela vägen in till stan! Kände mig grymt nöjd efteråt.. Är ju ungefär en sisådär 1,2 mil till stan så det vart en ordentlig promenad :D

Godnatt!


Go och glad, kexchoklad! ;)

Det går INTE framåt..

Jag har fortfarande inte kommit igång med pluggandet, FY MIG! :/ Men jag försöker intala mig själv om att jag ska köra igång på Måndag. Försöka går ju! Har iallafall nu köpt en ny pärm och lite smått och gott så nu har jag ordning bland alla papper och dylikt. Kan mycket möjligt vara därför som jag inte har pluggat nå, eftersom allt har varit huller om buller. Men nu.. Nu är allt fint och nu kan jag tillochmed hitta bland alla papper ;)

Igår (Fredag) var tanken att vi skulle följa med Elina + familj till deras stuga och mysa på för att sen åka hem idag under dagen. Dock så fick Emil feber och var kokhet natten till Fredags så vi blev hemma istället :/ Tor i oturen var att han Emil blev feberfri jättefort så vi kunde ändå sysselsätta oss lite smått igår. Blev en tripp till Dollarstore (där jag köpte pärm mm), sen en promenad med alla mina hjärtan och efter det for vi till farmor och Björn i stugan och grillade korv till middag. En riktig mysdag! :) Kvällen spenderade jag och Ebba hos Jenny med en massa surr, alltid lika trevligt ;)

Idag ska Emil till stugan och övernatta med farmor och Björne. Vi åker väl dit nån gång under dagen, när har vi inte bestämt. Vi får se helt enkelt. Jag och Patrik ska mest troligt till Anne och Joni på en liten fest :) Det blir säkert kul. Nu ska jag slita upp Patrik från sängen så Ebba får ta sig ut. Sen efter lunch kanske jag och Emil tar bussen till stan för att roa oss med nå innan vi lämnar av plutt i stugan. Den som lever får se..

Trevlig helg!

Man ska INTE skjuta på saker och ting...

Gokväll.

Hela föra veckan tillbringade jag med att göra vad jag kände för att göra, just för stunden. En semestervecka tog jag mig! Men det var jag värd ;) I Fredags vart det storstädning här hemma på förmiddagen så det skulle vara rent och snyggt inför helgen. Då klockan slog halv två så satt Emil i frisörstolen och blev friserad, riktigt snygg vart han, min lilla plutt! (som faktiskt inte är så liten längre) ;) Direkt efter klippningen for vi alla ut till Kallax där vi hämtade upp mamma/mormor från flyget, hon skulle tillbringa sin helg här med oss i norr :)

Helgen har gått i lugnets tecken. Emil och mormor har mestadels lekt inne på hans rum, men även jag har hunnit vara lite social med mamma på kvällstid :) I Lördags vart det biopreimär för lillhjärtat! Vart succe :D Han satt jävlart blickstlla nästan hela tiden. I slutet började han skruva lite på sig men han var grymt duktig! Igår skjutsade vi mamma/mormor till flyget klocka två, så nu är hon hemma i storstan igen. Dock så kommer hon hit igen då Emil fyller 3år, i Maj, så det är inte så långt borta :)

Idag är det Måndag och jag har INTE börjat plugga ännu. Fy mig!! Men känner verkligen verkligen verkligen INGEN som helst motivation. Vart har den försvunnit?! :( Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och iallafall kolla igenom alla uppgifter som jag har att göra. Så jag har ett litet humm iallafall. Men det löööööser sig ;)

Idag har även Emil varit på 3års kontrollen, han blev någorlunda godkänd, haha! :P Nä, skämt å sido.. Allt var bra. Vi ska däremot få en till kallelse innan sommaren är här (så jag antar att det blir i slutet på Maj nån gång?) så ska vi kolla talet igen och se om det går frammåt. Men jag är inte orolig, det kommer förr eller senare! :) Bara nu ihelgen så har det kommit mera ord, så det är på gång :D

Nu ska jag runda av och läsa mer i boken som jag lånade igår. Den är så sjukt bra så jag har nästan läst ut den!

Då var det dags!

Idag är första dagen på denna vecka.. Och första dagen med hemstudier. Min tanke var att jag skulle köra gärnet så mycket som jag orkade under en så lång tid som möjligt, så jag har mycket fritid till att vara ute under Maj och lite i Juni och bara njuta. Om vi säger såhär.. Tanken var god. Men i praktiken funkade det inte alls lika bra, haha! ;) Jag har inte påbörjat någonting ännu, jag har knappt öppnat pärmen. Och om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte alls att jag kommer få mycket gjort denna vecka. Men shit happends! Jag intalar mig själv att jag behöver koppla av med lite ledighet ett litet tag (som denna vecka) eftersom det varit såååå mycket med praktik och dylikt sen November månad till NU. Det blir nog bra i slutändan! ;) inför

Idag har jag bara njutit av ensamheten. Patrik har jobbat förmiddag, Emil har varit på dagis (Ja, fast att jag varit hemma) och Ebba har mest bara sovit. Jag har donat på lite här hemma men inte så mycket mer än så. Var förbi Sara en snabbis och hälsade på henne och tjejerna innan jag hämtade hem lillhjärtat från dagis!

Eftermiddagen har varit lugn. Vi har ätit middag, vi har lekt, Emil har badat och blivit ren och fin, gått en prommis med Ebba och AnnaKarin och sen handlade jag på Maxi. Så hemma var jag klockan nio! Kvällen kommer bestå av lugnets tecken i min ensamhet.. Alla har gått och lagt sig förutom jag. Ganska skönt med lite egentid ;)

Imorgon ska jag beställa lite böcker inför studierna, montera ner spjälsängen som fortfarande står i köket och tar plats och dona på lite. Blir en lugn och skön dag, känner verkligen att jag har helt slut på energi! :/

Nu ska jag se lite tv innan sängen kallar.

It´s been a long time

Nu var det några dagar sen sist jag skrev, åter en gång!

Snart är denna treveckorsperiod med pendling till Kalix förbi.. Då är det hemstudier i 12 veckor framäver som gäller. Det ska bli förbannat skönt kan jag säga! :) Plus att vi går mot en underbar årstid också som jag förhoppningsvis kommer att kunna njuta liiiite av även fast jag har massa skoluppgifter. Det kommer bli bra det här! :)

Annars är det väldigt lugnt här på hemmaplan, så jag har inget speciellt att säga helt enkelt :)

Stress, stress, stress och TRÖTT

Gokväll.

Tänkte skriva ett extremt kort inlägg idag, även fast det var fleeeera dagar sen sist jag skrev! ;) Skola drog igång förra veckan och snart är även denna vecka gjord, sen är det nästa vecka kvar med pendling under en 11veckors period. Ska bli skönt att plugga hemifrån igen :)

Jag är numera konstant trött och varje morgon är ett stressmoment vad det gäller dagislämnande, hundrastning och bege sig till skolan (som är i Kalix för dom som inte visste det). Känns som att jag inte gör annat än stressar! ;/ Men men.. Så är det ju bara de få veckor som jag ska infinna mig vid skolbänken så det är bara att härda ut ;) Men det tar på krafterna, jag lovar!

På tal om nå helt annat så kommer mamma/mormor på besök om två helger. Det ska bli kul! Jag vet en kille som kommer bli superglad :D

Godnatt.

Ps; Vilket väder vi haft, det går ju inte att bli annat än LYCKLIG! :)

RSS 2.0