Det vanliga..

Godmorgon. Uppe före tuppen, men det visst ju vi alla redan :) Halv sex började Emil prata från sitt rum, skönt med lite sovmorgon ;) Lyfte över han till våran säng och myste lite (Det betyder med andra ord att jag försökte få honom att somna om, haha!) och sen gick vi upp och gjorde välling. Nu sitter Emil i vardagsrummet och leker hör jag, bra. Det är bra att jag hör honom, annars är det nå galet som är på gång ;)

Vad händer idag? Hört rykten om att det skulle vara kanonväder även idag! :) Så en promenad står iallafalll på schemat. Vart den blir eller med vem är fortfarande ett frågetecken. Men mest troligt blir den här hemma bara bvi tre (Jag, Emil och Ebba). Idag har vi ingen bil för PAtrik ska hämta Tjalle på kallax och sen Björn från jobbet. Men men.. det blir bra iallafall :) Huvudsaken är ju ändå att vi har våran älskade sol, haha :)

Imorgon är det Fredag vilket är en bra dag. För det är ju nämligen löningsdag för dom flesta! :) Som jag skrev tidigare blir det mest troligt staden imorgon, hoppas då på det iallafall :)

Nu ska jag gå och underhålla min prick innan han river hela rummet :)
Soo long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0