3 veckor kvar idag.

Om precis 3 veckor fyller världens bästa kille 1 år!! ;) För er som inte vet så blir det kalas här hemma. Alla som vill komma är välkomna (iallafall folk jag känner och umgås med ;) på fika och tårta! :)

Gårdagen var superbra. Efter Emil fått lunch så drog vi (plus Ebba) till Ormberget där vi mötte upp Jenny&Loke plus Dolly såklart ;) Och så var Åsa&Joel med. Jättetrevligt var det, gör lätt om det snart igen, vi grillade korv och bara mös på! :) Träffade Emelie, Alex och Vilma där.. kul att se dom :) Emil såg ut att vara gode nöjd av att vara ute så mycket :) Däremot han han vara med att vara vaken en timma (12-13) för sen var han trött och somnade. Klockan tre vaknade Emil igen men d var vi inte kvar, då hade vi hunnit packa in oss i bilen, åka och hämta Patrik och brumma ut till Antnäs. Så han vaknade i lagom tid då vi parkerade i Antnäs :) Där bjöds det på middag och glass till efterrätt, supergott :)

Kom oss hem till fem - halv sex. Packade upp och Emil lekte för fulla muggar. Han somnade lite senare igår, kring halv åtta. Däremot så ka jag han klockan sju men han höll på att gorma, han ville verkligen INTE sova. Haha! :) Men det blev tyst till slut :) Strax efter åtta får jag förbi Anne en sväng och sen hem för att sova. Kasta in handduken klockan elva.

Idag känns som en kanonbra dag! :) Både sovmorgon och sol på en och samma gång, kanoners! :) Jag vaknade klockan fem och var helt förvånad att jag inte hörde Emil? Men då hade jag tydligen vaknat av mig själv för ahn sov då fortfarande. Jag är så inställd på den tidenså nu har JAG blivit en inställd klocka på att vakna, haha. Somnade om och vaknade sen igen kvart över sex! Då har jag fått sova länge.. och skönt var det också :)

Nu är vi vakna och pigga och Emils farmor kom precis. Hon ska fördriva lite tid tills hon börjar jobbet för hon fick skjuts så då kom hon hit. Men det gör inte oss nånting för vi är ju vakna! :) Förutom Patrik då. Men han räknas inte, hehe ;D Ska vara lite social nu och så ska jag ringa upp Emelie :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0