En låååång fredag idag.

Kan inte säga annat än att går gårkvällen vart lyckad! :) Jätte trevligt var det och alla var fulla och glada. Med undantag för Suzie såklart! ;) Men hon var glad hon med :) Blev en tidig kväll, men det vara bara skönt.

Dagen idag har varit bra. Var inte alls särskilt bakis, lite seg och jävlig men det blir man ju alltid. Efter Emil ätit lunch så gick vi till mamma och pappa och hälsade på en timma ungefär. Sen blev Emil trött så vi tog oss en promenad med Ebba. Blev längre än jag hade tänkt mig men det gjorde absolut ingenting, det var så jäkla skönt! Fastän vädret inte alls var på topp så var det helt underbart att promenera. Konstigt nog :) Blev att gå till Ica Maxi och köpa hem läsk, sen gick vi runt Willys och hem. Kanske jag bränt 2 kalorier idag? HAHA.

Nu är vi bara hemma och tar det lungt. Emil är fortfarande en ganska så ARG pojke, han mår inte helt hundra ännu. Men nu är nästan allt snorande över, jätteskönt! :) Snart är det dags för lilleman att sova och vi ska strax äta middag. Idag blir det fläskfile, pommes och sås. Smaskens! :) Efter maten och Emil har somnat så brummar jag till Jonna för att umgås! Var ett tag sen jag var där nu så det blir trevligt :)

Ska ta ut hunden nu så det är gjort.
Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0