Goddag

Just (eller ja, 20min sen) kommit in från en promenad med Patrik, Emil och Ebbs. Riktigt skönt väder idag. Och soligt :) Emil sover fortfarande så när han vaknar ska han få lite gröt i magen och strax efter fyra kommer hans farmor hit så då får han leka med henne :) Hon hade varit och handlat nå kläder åt Emil, ska bli spännande att se vad det är för nå. Säkert något finfint :)

Efter Emil hade ätit sin lunch idag så for vi på Willys och handlade en himla massa mat. Så nu har vi så vi klarar oss! Köpte välling åt Emil också, dom hade ju inte det igår på Maxi. Typiskt.. jag som ville få poäng på ica kortet ;P Eller dom hade små förpackningar men det köper aldrig jag, känns så himla onödigt. Då måste man fara och handla välling heeela tiden så jag köper enbart de stora förpackningarna, dom är bra! :)

Annars blir det lugnt ikväll. Vi ska gå till mamma och pappa för att äta middag sen, och sen blir vi väl bara hemma. Men man vet aldrig, kan ju hända att man far och hälsar på någon en sväng. You never know! ;)

Bjuder på två bilder


Här har vi Emil och bästa vännen, tvättkorgen ;) Kortet är taget just efter jag dragit ut han därifrån, haha! :D


Världens bästa!! :)

Våran Fredag ;)

Sådärja. Nu har jag tid att pränta ner några rader ;) Igår var det fullt upp hela dagen och sen när jag väl hade tid, ja då hade ju Patrik ockuperat datorn! Som vanligt då han är hemma med andra ord, haha.

Gårdagen gick i lugnets tecken. Patrik jobbade förmiddag så jag, Emil och Ebbs myste på här hemma på förmiddagen. Emil var nöjd så jag passade på att damtorka alla rum och byta sängkläder både till Emils och till våran säng. Tolv slutade Patrik jobbet så han hämtade upp mig och Emil också for vi på Maxi och handlade lite. Blidde inge blöjköp, Lisa var smart och glömde sina fina rabattkuponger hemma, så jag for på kvällen istället ;) Sen var vällingen slut också, lite less! Nåja, fick iallafall med oss en massa gröt och en jäkla massa burkar till Emil. Han har mat så han klarar sig! ;)

Väl hemma tog jag och Emil en prommis med Ebba, Emil behövde också sova. Emil slocknade som en stock och Ebba lekte i snön. Precis som det ska vara! :) Emil vaknade när vi kom hem, blev inte att han sov så jättelänge, men det dög. Myste och lekte på här hemma, jag passade på att damsuga alla rum och skura Emils rum. Blev en lyxmiddag bestående av McDonalds mat, haha! ;) Sen fick Emil bada, välling och sova. Han däckade halv sju, han var så himla trött. Då passade jag på att skura, sen for jag och handlade en massa massa blöjor och annat smått och gott och sen hem och tog en efterlängtad dusch. Uuunderbart ;) Kvällen blev lugn, soffläge hela tiden. Jätteskönt ;)

Måste även berätta en rolig sak som hände igår. Eller, jag tyckte det var kul men det tyckte INTE Emil ;) Jag satt i datarummet på förmiddagen och så hör jag hur han börjar gnälla en himla massa från sitt rum. Så jag går ju såklart dit för att kolla vad problemet är, men jag ser han ingenstans?! Några sekunder senare så ser jag hur en förvarings sak (hur man nu ska beskriva den, en mjuk tvättkorg, kommer bild sen!) rör på sig. Då har han krypit in i den men han tar sig inte ut, hahahah. Det är ju ett lock på den också, eller man drar den bara åt sidan men den var nästan helt igen, såg bara två små fötter som stack ut. Går inte att beskriva hur kul det såg ut. Tyvärr så han jag inte hämta kameran!! :(

En till rolig sak är att jag fixar träningskortet på Måndag! :) Nu jääävlar ska jag komma igång, och komma i form! Det är verkligen på tiden nu. Tur att Jonna också tränar, då har man nån att bli peppad av! ;)

Nu blev det långt där här. Har jag missat nå? Jooo! Igår beställde jag även 2 tröjor åt Emil, jättefina. Ett med hans namn på och en med en döskalle på. Gå in och kolla, finns mycket roligt enligt mig ;) Sidan heter www.babykungen.se Och sen en sak till.. Min kära mor kom förbi igår och hon hade varit och köpte en åkpåse till Emil, enkomt för pulkan! Den var blå och jättejättefin, verkar grymt varm! Så nu kan man vara ute längre stunder på isen utan att vara orolig att han fryser ;) PERFEKT.

Nu ska jag leka!



Hinner inte

Hinner inte skriva nå idag. Uppdatering kommer imorgon! :)

Godnatt

Gokväll

Hurtbulle som jag är (haha, vilket skämt :P) så diskade jag ikväll. Imorgon tänkte jag ta tag i en ordentlig städning, skulle verkligen behövas. Får se vilket humör Emil är på, kanske jag kan göra det på förmiddagen, annars får jag ta det när Patrik kommer hem från jobbet. Förhoppningsvis kan jag göra det så tidigt som möjligt.

Tänkte ta en promenad till storheden imorgon också. Så kan vi möta upp Patrik där och handla lite på Maxi, iallafall åt Emil för det behövs nu. Blöjor, välling, gröt med mera.. Allt har nästan tagit slut. Typiskt! Kanske svänger in på Jysk också och kikar om dom har nå roligt, typ gardiner kanske? Vi får se..

Nu borsta tänderna och sen försöka sova om det går. Emil hostar jättemycket nu hör jag! :( Har varit in en gång och gett han vatten, man blir ju så torr i halsen av att hosta. Förhoppningsvis sover han någorlunda bra ikväll. Dessa jäkla förkylningar!!

Godnatt allesammans!

Finbesök + tofflor till middag

Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat det, dagen blev mycket bättre! :)

Jag och Emil gick och vilade igen på morgonen och när vi klev upp klockan nio hade jag ett missat samtal från Elina. Ringde upp henne och hon och Jossan ville komma på besök. Självklart fick dom det! :) Så innan dom kom gick jag på statoil och handla kakor och coca cola, jag vet att Jossan tycker om coooola ;) Så vi satt här och surrade och fikade ett bra tag, närmare bestämt till halv tre stannade dom :) Jossan och Emil var mestadels på golvet och härjade på, sötbarnen! :)

När dom gick vidare tog vi oss ut på en promenad. Gissa om Emil var trött eller trött när vi gick ut? Han hade varit vaken från halv nio till halv tre plus en massa lek med Jossan. Han var helt slutkörd lillgubben! Nåja, vi gick först till Rimi och handlade lite mat åt Emil, (Åkte ju aldrig och handlade eftersom vi fick besök, får ta det imorgon :) sen gick vi vidare längs vattnet så Ebba fick springa av sig och sen direkt till mormor och morfar :) Där blev det middag, vofflor :) Eller tofflor som jag så fint kallade det, haha ;) Blev helt galet då jag skulle förklara för pappa vad vi skulle äta, tofflor var det enda jag fick fram. Men han förstod mig, tur det :P

Jag, Emil och Ebba har spenderat hela eftermiddagen/kvällen hos mormor och morfar. Kom hem strax efter sju och då var det bara att lägga Emil på en gång. Så jag har inte hunnit göra så mycket här hemma än så länge. Plockat undan från stöket tidigare idag, blir mycket saker när två barn leker. Speciellt då Jossan är så stor och bygger kojor och dylikt. Gullungen! ;)

Nu ska jag förhoppningsvis ta tag i disken? Har varit bra på att säga så nu flera kvällar i rad men har ändå slutat med att jag fått diska dagen efter, haha :) Nåväl.. de blir ju gjort åtminstone ;)

Slänger in nån bild från dagen! :)



Busade lite med Emil, haha! ;)


Emil och Jossan! :)


Stortjejen som snart blir hela 3 år! :) Vart har tiden tagit vägen?


Min fina!


Jossan och Emil igen. Dom var toookiga, haha ;D


Jossan fick låna min kamera så hon knäppte kort på mig och Emil. Jag ser ut som ett mähä, så titta bort. HA!

Sovmorgon

Yes. Idag vaknade inte Emil förrän klockan sex, wihoo ;) Oj vilken sovmorgon! Haha. Så nu är vi uppe och han far runt som ett yrväder.

Gick och la mig någorlunda i tid igår, fem över elva. Men jag har så jävla svårt att somna så jag somnade tolv ungefär. Nåja, blev sex timmars sömn.. bättre än ingenting! :) Började känna mig krasslig igårkväll också, snorig till tusen och jättetung i huvudet. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk, jag vill inte! :( Märkte nu imorse att Emil var snorig också, hoppas inte han också blir sjuk igen. Han var ju nyss jätteförkyld :( Och hostan han fick för länge sen har fortfarande inte gett med sig. Det är ju inte alls lika mycket, men den är kvar. Skulle kunna spy på förkylningar!!

Idag blir det en lugn dag hemma med lek, mys och promenad med Ebba. Det enda jag måste göra är att fara och handla. Gör nog det efter Emil ätit lunch och innan Patrik far på jobbet. Men Emil får stanna hemma fast han tycker det är superkul, jag kan ju inte bära hem allt från bilen om Emil är med. Inte när jag ska handla massa massa blöjor och dylikt.

Middag blir det mest troligt hos mamma och pappa. Mamma nämnde nånting om det sist (Tisdags) jag var där och åt. Denna gång skulle även pappa vara hemma. Gott med färdig lagad mat ;)

Nu ska jag kolla vart Emil tog vägen. Säkert in i vårat sovrum och lever jävul, han försöker väcka pappa Patrik men det tycker inte han om. HAHA! ;)

Gjort stan osäker idag!

Rubriken kanske inte riktigt stämmer, men har varit i stan idag iallafall ;)

Blev att sova en snabbis (30 min) på morgonen igen, klev upp åtta. Då åt vi frukost, lekte och gjorde oss redo för stan. Tog bussen kring tio och mötte upp Marie, Vincent och Thess :) Blev en god lunch, massa prat och gick i lite affärer. Handlade inte alls mycket idag, 4 par sockar (det var det som var planen!) åt Emil med halkskydd under, så nu kan han ha klättra överallt utan att ramla, haha :) Sen gick vi in på Doffi, Marie hade presentkort där och skulle handla, och då hittade jag en vår jacka till Emil :) Den var som gjord för oss. Var på väg att skita ner mig när jag såg på prislappen, endast 200 kronor! Världens kap ;D Jag var bara tvungen att köpa den, helt klart.

Var hemma till två igen, hämtade Ebbs och knallade ut på en liten promenad. Sen dess har vi bara varit hemma och lekt och myst på! :) Blev ett snabbt statoil besök och en rastning av Ebba vid sex tiden och då fick Emil åka i pulkan igen. He loves it! :) Emil slocknade strax före sju och sen dess har jag lallat på här hemma. Mestadels surrat i telefonen :)

Pratade med Jonna tidigare ikväll och nu vill jag verkligen börja träna! Helt sjukt mycket vill jag det. Men det är pengarna det hänger på, tyvärr :( Men jag ska lösa det på någe vis, det lovar jag! Känner mig riktigt jävla taggad nu, har gått upp alldelens för mycket i vikt på senaste tiden så nu är det dags att göra nånting åt saken! Vill inte se ut som en strandad valross i sommar på stranden, haha!

Fick även finbesök nu ikväll. Tessan var hos grannen så hon kom förbi en snabbis och sa hej och kollade lägenheten. Riktigt roligt att se henne, var alldelens för länge sen sist! Vi måste verkligen börja ses oftare, eller hur Therese?! :D Det räcker inte med en gång i halvåret, haha.

Nu avrundar jag, ska diska, sen ut med Ebbs då Patrik kommer hem, vilket är jättesnart, och sen sova! Bjuder på några bilder iallafall :)


Mamma dummar sig och Emil är sötast som vanligt ;)


Lillprinsen leker för fullt


Jackan jag köpte åt Emil idag! Plus en hundnos ;)

Usch och blä

Just nu är jag sjukt jävla trött. Usch och blä för tidiga mornar och för pigga barn! Emil började leva rövare kvart i fem och sen dess har vi varit vakna. Vi låg i sängen till klockan sex, jag försökte verkligen få han att somna om, men utan resultat! :( Så förhoppningsvis hinner vi (LÄS; jag) ta en vila innan vi ska till stan, det hade varit guld värt. Kommer väl traska runt som en zombie annars? Haha ;D

Det var väl det jag hade att berätta. Nu ska jag betala räkningar! :(

Pulkan var bäst!

Emil stortrivdes i pulkan! :) Inte för att han sa det rakt ut åt mig, men det syntes! Han såg så himla mycket och han kunde titta på Ebba som hoppade i snöhögar och tokade sig. Han skrattade åt Ebba så mycket så det såg ut som han skulle vika sig dubbel, mitt bustroll ;) Så pulka blir det definitivt fler gånger! :) Tack så mycket Morfar och Rose (min morfar och hans sambo) för pulkan! :)

Pyttipanna bjöd mamma på, smaskigt var det. Stannade inte alltför länge, Emil började bli trött så vi gick hem så han skulle hinna bada innan läggdags. Blev ett snabbt bad för han var superdupertrött. Så nu sover han tror jag, har lagt han iallafall och det är tyst. Egen tid till mig ;) Blir väl att diska som vanligt, haha.  Nåja, då är det rent och fint när vi kliver upp imorgon, det älskar jag! :D

Imorgon blir det staden som jag skrev tidigare. Såg att Marie var sugen, brabra!! :) Måste köpa halksockar åt Emil, han har inga alls. Kanske även nå mockasiner också? Han har ett par men dom börjar bli små snart. Egentligen skulle jag behöva köpa kläder åt han också, i storlek 80, men plånboken säge ifrån :( Han kan ha 74 ett tag till. Vi håller tummar och tår för det!! ;) Sen så blir det en lunch också, det kan man ju bara inte skippa. Inte enligt mig iallafall ;)

Ska kika vidare. Vi ses!



Vilket kanon väder!! :)

Emil somnade om efter han ätit lunch där vid kvart i tolv. Tänkte att han bara skulle vila en liten stund eftersom han i vanliga fall inte brukar sova länge på dagen. Men tji fick jag! Han vaknade kvart i två, så hela två timmar sov han. Helt otroligt och underbart ;) Så direkt han vaknade drog vi på oss kläderna och knallade ut på en promenad i det underbart fina vädret!! :) Blev en promenad till Gränderna (har bara varit där 2 ggr sen vi flyttade) och mötte Anne utanför henne, så vi tog oss en snabb runda med dom också :) Sen knallade vi hem. Riktigt skönt var det, såna här dagar vill jag ha varje dag, då skulle jag bosätta mig utomhus!! :)

Nu har Emil ätit middag, spaghetti och köttfärssås, en stoooor favorit! ;) Nu hör jag att han härjar omkring bland alla leksaker. Skönt när han roar sig själv :) På ett tag går vi till mamma för att äta middag, skönt att slippa laga maten själv. Som att jag någonsin gör det? Haha! ;D Tänkte att vi skulle ta pulkan då, premiär svängen för Emil :) Blev aldrig att göra det förra gången jag skrev att vi skulle det, lyckades inte få dit spännet, haha! Och nu har det ju varit så sjukt kallt de senaste dagarna, om inte veckorna, så då har det bara blivit vagnen. Annars fryser han ju ihjäl.

Nu ska jag leka med plutt innan vi går vidare.

Är det någon som är sugen på att fara till stan imorgon? Äta en god lunch och bara strosa runt? ;)

Tisdag

Tyvärr så blev det ingen lång sömn imorse vilket jag önskade mig! :( Vi somnade om efter sju nångång, kanske tjugo över? Och när klev Emil upp? Tio i åtta! Så vi han sova en halvtimma ungefär, vilket inte är nånting alls. Han brukar vanligtvis sova åtminstone en timma, men inte denna gång. Tyiskt, eftersom jag var så jäkla trött. Haah ;)

Vad denna dag har att bjuda på har jag ingen aning om. Ska iallafall till mamma och pappa för att få i mig lite middag. Tror det skulle bli pyttipanna, det duger. Iallafall om man har rödbetor och ägg till ;) Men annars blir det väl lugnt här hemma, finns tyvärr inte så mycket att göra. Och det jag vill göra kostar pengar vilket jag inte har :( Så det blir nog lugnt här hemma,

Nu ska jag ta en sur och arg Emil. Igår kväll var han likadan, vaknade hundra miljoner (Okej, kanske 5 gånger iallafall) gånger och bara skrek. Tror det är andra tanden där uppe som är på gång för man känner en jätteknöl där nu. Eller man ser knölen helt enkelt. Är han lika arg hela dagen så är det en alvedon vid läggdags som gäller. Förhoppningsvis så lindrar den smärtan av tanden och han är liiiite snäller ikväll :)

Nyss åt vi frukost och nu tänkte jag klä på Emil så han slipper krypa omkring i bara blöjan. Inte för att jag tror han bryr sig, han tycker nog det är skönt att vara nakenfis ;) Men jag tycker det är kallt här inne och det har börjat komma lite snor från hans näsa nu igen (!!) så då får han ha kläder på sig :)

Om det är någon som känner sig uttråkad och inte har nånting att göra få du/ni jättegärna komma på besök. Vi sitter här och gör ingenting ;)

Ha en bra dag!

Godmorgon!

Godmorgon gott folk.

Har absolut ingentng vettigt att skriva, ville bara skriva godmorgon! ;) Snart väntar nog sängen igen, jag hoppas då på det för det skulle vara underbart skönt ;)

Hörs sen!

Hurtbulle, eller?

Nja, det vette tusan. Men en jäkla massa måsten! ;) Har sett på Mannen som talar med hundar och diskat samtidigt. (Diskade i pauserna, haha) Sen efter det så har jag torkat lite här&var och vikt all tvätt sen tidigare och stoppat det på sin plats. Känns bra att göra saker på kvällarna, då kan jag gå och lägga mig med gott samvete. Att det är rent och fint här hemma. Städat är det enbart ett litet tag, för så fort vi kliver upp på morgonen så är ALLA leksaker framme på en gång ;) Det är smällar man får ta med småbarn! :P

Andra natten Emil sover i sitt rum nu. Endast vaknat en gång, men det gör han ju alltid så inga konstigheter med det. Imorse då jag hörde Emil från sitt rum (Klockan var då 06.00) så klev jag direkt upp och plockade upp han och började med allt som har med blöjbyte och välling att göra. Senare idag under dagen så började jag fundera varför jag gick in till han på en gång? Kom då på att varenda morgon (då han sov i vårat rum) så vaknade jag av en ledsen pojke, därmed att jag klev upp på en gång. Men idag då han vaknade i eget rum så var han inte ledsen, han satt och jollrade på för sig själv! Bra va? :) Så imorgon så ska jag inte gå in på en gång om han är lika glad som han var idag, jag väntar tills han blir ond istället.. Eller om jag har lite att göra sådär klockan sex på morgonen, då kan jag ju gå in iallafall ;P Som att det någonsin kommer inträffa? Öööh, nejdu. Sen kan vi även hoppas på att han sover längre än till sex imorgon, spännande att se.

Nu blev det ett långt inlägg. Och jag som bara skulle skriva en rad eller två eftersom jag hade tråkigt. Haha! Nåväl, ska väl rulla vidare till tvn och se om det finns nå roligt att se på. Jag har tappat intresset helt för allt tv-tittande. Finns knappt nå serier jag följer längre, (Förutom Criminal Minds och Desperata husfruar såklart) tycker inte att tv är så jäkla intressant längre. Plus att jag knappt har någon ro i kroppen att sitta still. Hellre gör jag något, såsom fixa här hemma eller dylikt. Kanske borde börja ta sena kvällspromenader med Ebba? Fast det går ju tyvärr inte då Patrik jobbar kväll, men annars?

Oj, långt igen! Godnatt :)

One down, one to go!

Så var det kväller.

På förmiddagen har jag varit effektiv (enligt mig ;). Damsög lägenheten, tvättade och hängde upp en lampa i Emils rum ;) Så klockan ett var jag klar. (Hade tvättstugan från 11)

Jag, Emil och Ebbs trotsade det aptråkiga vädret och knallade på en skön promenad! Vi gick till Rimi där jag köpte mig en chokladbit och sen in på Swedbank, var tvungen att spärra upp min internet dosa eftersom Emil har lyckats spärra den :P Så nu är det gjort, lika att fixa det på en gång för jag ska ju betala räkningar snart. Tyvärr, haha ;) Gick en omväg hem så ebba fck hoppa lite i snön, hon uppskattade det jättemycket, men inte jag! Blåste utav fan där, trodde jag skulle frysa till is, men se det gjorde jag inte. Då skulle jag ju inte suttit här.

När vi kom hem dumpade vi bara av Ebbs och gick direkt till Suzie och Rasmus! :) Så där har vi spenderat våran eftermiddag/kväll. käkade mat, barnen lekte och vi surrade. Som det ska vara, jätte trevligt! :) Vid sex tiden gick vi och hämtade Ebba, rastade henne fort och sen hem. Blev bus ett litet tag för Emil och sen gjorde han kväll, så nu sover han sen 10 minuter tillbaka. Tror jag? Jag la han iallafall i sängen då och det har varit tyst, så han sover nog :)

Var meningen att Anne skulle komma och vara social med mig ikväll men hon åkte på nattjobb den busen! ;) Nåja, kommer ju fler tillfällen så ingen skada skedd :P Kanske tillochmed ser henne ikväll när jag tar Ebbs sista svängen, hon skulle jobba här brevid. Så Anne, om du läser det här innan du far till jobbet, håll utkik efter mig vid elva snåret! :)

Nu ska jag ta tag i disken och sen slappa i soffan. Om jag inte fastnar vid datorn såklart ;)

Första natten avklarad

Det var inga som helst problem med att flytta över Emil till sitt rum, har gått kanonbra :) Inge gnäll alls under natten, vaknade nu första gången klockan sex, så då klev vi upp. Och nu vaknade jag av att han satt och pratade i sängen sin, tidigare har jag alltid vaknat att skrik, så det var skönt att slippa det ;) Ska lägga upp nån bild på Emils rum sen, vill bara få till det lite till för det ser inte ut som jag vill. Jag har så stora planer i mitt huvud, men det blir aldrig som jag tänkt mig :( Och då blir det bara sura miner.. Men men, man kan inte få allt man vill ha här i världen ;)

Idag vette tusan vad som händer och sker. Patrik jobbar eftermiddag så jag kommer vara hemma kvällstid. Om någon har tråkigt är det bara att komma förbi!! ;) På Tisdag blir det iallafall att äta middag hos mamma, så långt har jag kommit i min planering :P

Nu ska vi bege oss mot vardagsrummet.

Jag väntar..

Kvällen har spenderats hos Anne. Iallafall i två timmar :) Satt och surrade om allt och inget som vanligt, haha. Tänk att man kan ha så mycket att prata om fast man pratar med varandra dagligen? Konstigt.

Än så länge går det bra med Emil i sitt rum och det är ju tur :) Han skrek till en gång (fast det gjorde han ju när han sov i vårat rum också) innan jag for iväg, men sen dess har det varit tyst. Han har inte sagt ett pip sa Patrik, underbart :) Får se hur det går inatt.. Jag kunde ha svårt att vakna fast han har sov inne hos oss, så Patrik fick väcka mig. Hoppas jag vaknar nu när han sover i ett annat rum? Om jag inte för det så gör ju åtminstone Patrik det, så Emil blir inte helt ensam! ;) Men jag måste ju vänja mig, han kan ju inte sova i vårat rum hela livet han bor hemma :P

Sitter och väntar på att reprisen av Criminal Minds ska börja, det är cirka en timma kvar. Jobbigt. Jag missade i Torsdags så jag måste se nu ikväll :) Aja, bara att härda ut. Ska surfa vidare nu och kolla vart jag hamnar :)

Gooooodnatt

Söndag

Blev en bra kväll igår! Bra sällskap och bra dricka, haha ;) Tror vi var hemma kring halv ett så det blev inge sent. Men det var skönt, jag kom ju i säng i tid iallafall :)

Patrik och Emil klev upp halv sju, själv klev jag upp halv tio, wihoo ;) Superskönt att ligga och dra sig, händer ju ALDRIG nuför tiden. Dagen har varit lugn.. varit och handlat lite, tankat bilen och fixat i Emils rum :) Jag är långt ifrån klar men nu sover han där inne. Första natten, tufft :D Fast hade lite separationsångest när jag la han där inne, han SKA ju sova med oss, i vårat rum :P Men det blir nog bäst såhär, tror iallafall att JAG kommer sova mycket bättre. Vi får se helt enkelt :) Det var då inga som helst problem att lägga han, skönt :)

Förövrigt så har jag, Emil och Ebbs varit hos mamma och pappa och käkat middag, (jag åt, inte trollen ;) blev hamburgare och pommes. Smaskens! ;)

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva. Fick ett sms för ett tag sen så ska kolla vem det var ifrån. Kan nästan lova att det är nå reklam eller svammel, jag får bara sånt nuför tiden, haha.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Durrudden, here i come! :)

Blir att fara iväg kväll, kanoners! :) Så länge sen jag umgicks med både Elina och Moa så det ska bli supertrevligt :) Givetvis roligt att umgås med alla andra också, men dom träffar jag mycket oftare och vissa känner jag inte ens :)

Än så länge har dagen spenderats här hemma och så kommer dagen att fortsätta. Blir en promenad på ett tag med Emil och Ebba och sen mys här hemma igen. Patrik skulle på bolaget sen så jag behöver inte åka, bra! :) Måste även duscha sen och sminka mig. Det känns jobbigt, haha. Är inte så ofta det händer nuför tiden (sminka mig pratar jag om, duschar gör jag betydligt oftare, haha!!) så det blir också kul. Få känna sig lite fin för en gångs skull ;) Och sovmorgon blir det imorgon för då ska Patrik stiga upp med Emil :)

Nu ska jag kila vidare. Leta efter Emil. Fast det behövs nog inte, jag hör att han är på väg hitåt :)

På bra humör!

Godmorgon Sverige!

Gissa vem som är utvilad idag? Jo, jaaaag :) Emil har en tendens att alltid kliva upp kring halv sex - sex tiden, men idag sov han till sju! Och det häftigaset utav allt var att sov till sju utan att vakna en endaste gång och krångla på morgonen. Underbart! :)

Just för tillfället så ligger Patrik och Ebbs och sover, Emil sitter nedanför mig och leker med en internetdosa och jag nöter som vanligt. Måste passa på den här tidpunkten för nu ockuperar inte Patrik datorn ;)

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Blir nog mest mys här hemma och promenad med Ebba. Jag kännr som på mig att det ska vara skönt ute idag, men man vet ju aldrig :) Ikväll så var det planerat att åka till Durrudden (Piteå) för att umgås med Elina och c.o men vi får se om det blir något? Lars hade fått feber men jag hoppas han är frisk och kry idag :) Kändes riktigt kul att fara iväg en sväng och vara nånstans där jag aldrig har varit :)

Nu orkar jag inte skriva nå mera. Men jag bjuder på några bilder :)



Såhär söt och grisig blir Emil när han äter gröt själv ;)


Riva sönder servetter är SUPERKUL, fast man är trött.


Klättra på spisen är det bästa som finns! (Nu går inte det lika bra, fick ny spis igår)


Emil ute på promenad! :)


Emil läser bok och Ebba är trött


Den söta klädhängaren som ska vara i Emils rum :)


Emils nya sackosäck!

Nu var det slut.

Fullt upp

Förmiddagen (kring tolv tiden) började med besök av min mamma och pappa, dom kom hit med madrassen till Emils rum, så nu är det på plats. Då dom gick hem så for vi vidare till ToysRus (Hur det nu stavas?) där jag handlade en billig sackosäck (tack för tipset Anne ;) till Emil och en Disneyklädhängare till Emils rum. Hela kalaset gick på 240 kronor, inte farligt alltså :)

Väl hemma gick vi direkt ut på en snabb promenad och sen har vi bara varit hemma och myst på. Strax efter sex nu ikväll kom Johan och Bella på besök, riktigt trevligt. Länge sen vi såg dom nu! Så vi har suttit och surrat och druckit läsk :) Dom for precis hem.

Själv ska jag gå ut med Ebba på ett litet tag och sen slappa, känner mig skittrött.

Blev tyvärr inte att fixa i Emils rum idag, får ta det en annan dag, kanske imorgon? Då jag orkar, ingen brådska än så länge :) Det blir klart då det blir klart.

En rolig sak som hänt idag är att vi nu äntligen fått en ny spis! det var verkligen på tiden. Gick riktigt fort att koka vatten nu, haha :)
Hejdå :)

Nu är det tyst.

Emil har precis somnat, han vart jättetrött sådär bara pangbom så han fick ta sig en vila. Skönt med lite egen tid :) Än så länge har vi bara varit hemma och myst på, Emil har varit supernöjd idag också (peppar peppar!) och det är jätteroligt! :)

Sen så har han ju blivit min stora kille också, jag ser så mycket framsteg varenda dag som går. Idag till exempel så ställde han sig mot spisen och bara släppte taget och så stog han helt själv :) Inte sådär superlänge, 30 sekunder kanske, men han måste ju börja nånstans :) Nu går det undan!

När Emil vaknar så knallar vi ut med Ebbs på en promenad. Tajmar in så vi möter upp Patrik på parkeringen då han kommer från jobbet så åker jag och Emil direkt till Marie. Känns onödigt att gå in och klä av honom för att sen klä på honom igen efter typ en halvtimma..

Ikväll blir det lugna puckar. Tänkte ta och fixa iordning i byrån i hallen, alla saker som ska vara där så det blir gjort nån gång. Och imorgon så kan jag förhoppningsvis "göra klart" i Emils rum. Iallafall med de saker vi har, sen måste jag köpa en taklampa åt honom och kanske nå mer. Men det får vi se sen vad som behövs :)

Nu ska jag kila vidare.

Godmorgon

Uppe före tuppen, som vanligt ;) Men det gör ingenting, kommer ändå gå och sova på en timma eller två. Det går inte att motstå när jag ligger brevid mysgrisen min, det ser så mysigt ut :)

Idag blir det bara att vara hemma på förmiddagen, ta det lugnt och mysa på. Nathalie och Nova kanske skulle titta förbi? Berodde nog på om dom hade bil eller inte? Hade varit jäkligt skoj iallafall :) På eftermiddagen blir det att fara till Marie på fika för hon blir hela 23 år idag!! :) Grattis grattis Marie! :D Stora damen. Länge sen vi var där nu också så det ska bli kul :)

Det var väl allt jag hade på hjärtat. Nu ska jag gå och kolla om Emil har bajsat. Jag hoppas på det, för han gjorde aldrig det igår.

Onsdag

Dagen har varit riktigt bra. Jag och Emil klev upp kvart i tio (för andra gången) och åt frukost, sen gick vi ut med Ebba. När vi kom oss in så lekte vi och sen blev det lunch för Emils del. Efter han ätit så tog jag tag i hans rum. Plockade ut all skrot som inte ska vara där, damtorka, damsög och skura. Hängde även upp gardinstången och fixade dit gardinerna (som förövrigt är alldelens för långa och måste strykas, men det tar jag en annan dag, ville bara se hur det såg ut). Så på fredag ska jag fixa ordentligt där inne, väntar bara på lekmadrassen som mamma ska komma med då. Vill ha iordning alla stora saker innan jag sätter upp lampor och tavlor, så jag ver vart allt ska vara. Det här kommer nog bli superbra!! :)

Tog oss en promenad och mötte upp farmor Anki och gick sen hit. Kan ju säga att jag släääpade med Ebba hela vägen till Rimi. Hon ville absolut inte vara ute idag, fast hon hade täcket på sig, haha. Hon försökte vända och gå hem hela tiden, men det fick hon inte. Fort hem gick det sen iallafall :)

Idag så åt vi middag med mamma och bror. Det blev kyckling, ris och currysås, sitter alltid bra i magen! :) Patrik och Ebba gick hem efter maten, jag och Emil stannade till klockan blev sju. Så han fick på sig pyjamasen och äta välling hos mormor och sen gick vi hem. När Emil hade somnat så for jag till Anne och där har jag spenderat min kväll, trevligt som vanligt :) Surrade till tio ungefär och sen brummade jag hem.

Nu sover alla förutom jag. Ska nog gå och lägga mig snart, måste bara borsta tänderna och dylikt, sen är jag redo för sängen :)

Emil har varit lite grinig nu ikväll (efter han har gått och lagt sig), tror att andra tanden där uppe är på gång, han har iallafall en knöl där så det dröjer nog inte länge tills den är framme. Hoppas det går snabbt och smärtfritt så man slipper världens grinigaste pojk! ;P

Kan ju även meddela att han varit sjukt nöjd och glad både igår och idag, jätteroligt :D Idag sov han inte ens när vi gick ut och mötte upp Anki vilket han alltid brukar göra, han satt bara och pratade och skrattade i vagnen. Mammas goa kille! :) Fast jag fick han till att sova en stund efter han ätit middag och innan vi gick till mamma, annars hade han varit ett monster på eftermiddagen. Men det var han inte nu :)

Nu sova.

Snarklådan nästa!

Då var det ännu en kväll.

Fick mig middag i magen och huvudvärken försvann, lovely :) Emil var någorlunda nöjd ikväll, lite smågrinig men sånt får man ta. Jag är ju ganska van så ingenting som tär på mig ;) Blev ett snabbt dopp för herrn, sen blev han arg så då fick han inte bada nå mer. Han var så arg så han bara kastade sig rakt bak, och givetvis lyckades han slå i skallen då (egentligen ingen smäll alls) så han blev ännu mer arg och ledsen. Så då fick han komma upp.

Han somnade strax före sju så då skyndade jag mig att plocka undan alla leksaker och sen gick jag till Suzie. Så där har jag spenderat min kväll med henne och Anne. Alltid lika trevligt :) Fick se på ultraljudsbilderna också och man blir ju sugen, haha! Men jag väntar nog några år ;P Kom mig hem till tio, gick ut med Ebbs, diskade&kokade makaroner åt Patrik och nu sitter jag här.

Hade faktiskt inget intressant alls att skriva. Som vanligt ;) Ska nog gå och lägga mig alldeles strax, bara snoka runt lite till, hehe :)

Godnatt gott folk

Klart.

Huvudvärk till tusen just för tillfället. Skitjobbigt! :( Förhoppningsvis går det över snabbt.. kanske efter middagen? Blev en promenad runtikring storsand, Ebba fick hoppa och skutta fritt. Alltid lika uppskattat ;) Emil vaknade innan vi kom in och har faktiskt varit superglad hela tiden (peppar peppar!!), tillochmed nu, haha. Han far runt som ett litet yrväder och gör en massa ljud och hyss(!!!), men han är så jäkla nöjd, så kul att se :) Hoppas han håller sig lika pigg och glad till sex tiden för då ska han få bada, och det gillar han :)

Packade precis upp sista flyttkartongen så äntligen är det gjort!! :) Det är inte särskilt jobbigt att göra det, det är bara just det där att man ska ta tag i det. Var inte alls mycket saker, absolut inte så mycket som jag trodde det var. Men jag har ju redan plockat saker därifrån då jag behövt dom, så det som fanns kvar var i princip bara julsaker och damsugarpåsar :) Så nu står det så fint uppe i skåpet där det ska vara till nästa jul :)

Ikväll då Emil har somnat tänkte jag kanske knalla förbi hos Suzie och Rasmus en sväng. Får se om det blir av, men det tror jag nog. Anne skulle också dit hörde jag rykten om, kan det stämma Anne? :P

Nu ska jag be Patrik skynda sig med middagen, jag är vrålhungrig.

Nästan avklarat

Då var jag nästan "klar för dagen" då? ;) Tvätten är fixad och Emil har ätit lunch (Grisigast i stan var det, det kan jag lova, haha!). Då var det bara kvar den där satans flyttlådan, kanske tar den ikväll? Vi får se.. Just nu har jag tagit mig en liten datorpaus. Tänkte alldelens strax klä på oss så vi kan knalla ut på en promenad i det fina vädret. Får se hur långt vi går, beror på hur kallt det är. Men en liten sträcka blir det då iallafall :)

Nu ska jag göra oss iordning.
Vi ses.

Så hur går det?

Nja. Har inte kommit sådär superlångt i min planering. Har varken packat upp tvätten eller packat upp kartongen. Men det kommer :) Jag har iallafall nyss diskat, vi hade ett berg! Så nu är det klart :) Också har vi hunnit äta frukost och vara ute med Ebba :) Fast blev en riktigt kort sväng, till Statoil och tillbaka, sen vägrade hon gå. Haha, knäpphund :)

Snart ska Emil få sig lite lunch, idag ska han faktiskt få gröt till lunch. Plus att han ska få äta själv också, det kommer bli grisigt, tro mig!! ;) Sen efter han ätit lunch så kanske jag orkar ta tag i nå? Kanske tvätten? Vi får se..

Ska fixa lunch nu!

Tisdag hela dagen

Godmorgon.

Då satt jag här igen, före tuppen. Hur ska man få barnet till att sova längre? Haha :) Jag vill inte kliva upp halv sex - sex varenda dag. Kan han inte åtminstone sova till sju iallafall? Hoppas han blir bättre på det snart, jag hade då inte klagat! ;)

Idag blir det nog ännu en lugn dag här hemma. Ska försöka orkar packa upp den sista flyttkartongen idag, det måste nu bli gjort! Sen ska jag packa upp tvätten också, gjorde aldrig det igår kväll. Duktiga Lisa låg i sängen redan strax efter elva :) Däremot somnade jag inte på en gång men det är ju en helt annan historia. Huvudsaken var ju att jag skulle gå och lägga mig i tid :)

Patrik jobbar förmiddag den här veckan så han går upp före fan. Jag brukade vara jättelättväckt innan Emil kom till världen, men efter det så har jag skitsvårt att vakna (förutom om Emil är ledsen såklart). Telefonerna kan ligga brevid mitt öra och ringa, jag hör ingenting! Men imorse är det första gången som jag vaknar av Patriks väckarklocka. Vanligtvis brukar ju inte det vara roligt men för mig så var det de! :) Kanske jag får tillbaka min vanliga superhörsel? Det hade inte varit helt fel :)

Nu måste jag springa efter Emil, han har tagit sig in i badrummet

Den kom fram igår!

Japp. Igår kom tredje tanden fram, så nu är den igenom tandköttet. Den syns knappt, men den har kommit fram iallafall :) På Emil alltså.. för dom som inte förstog det? ;)

Dagen har varit slapp. Jag och Emil har fixat och donat (eller jag rättare sagt, Emil har mest lekt) här hemma på förmiddagen. Hängde upp en tavla och det fina fotot/fotona (?) på Ebba i hallen, så nu är inte alla väggar tomma :) Enbart den stora väggen i hallen är tom, men den fylls snart den också! :) Sen plockade vi undan alla saker från köksbordet och stoppade in det i skåp så nu är det fixat. Måste ta tag i den sista kartongen imorgon och sen går jag lös på Emils rum ;)

Tog oss en härlig promenad mitt på dagen och Emil sov då som vanligt. Brukar passa på att gå ut då han ska sova, han sover så himla mycket bättre ute. Gick och mötte upp farmor Anki och sen gick vi hit. Efter att Emil ätit middag så ville han sova, vilket han oftast inte vill göra på eftermiddagen, men självklart fick han göra det. Även jag slumrade till några minuter, skönt! ;) Passade på att åka och handla när han sov (Patrik var hemma såklart, haha) och så passde jag på att panta alla jäkla coca-cola flaskor som vi hade. Gissa hur många kronor jag fick ihop? 81 spänn!! Och då var det enbart cola flaskor. Kanske ska sluta dricka läsk? HAHA ;) Nåja, perfekt att handla för dom pengarna :)

När jag kom hem hade Emil vaknat och var grinig, som alltid den tiden. Pappa Patrik fick underhålla honom medans jag gjorde lasagne. Jag gjorde maten, peppar peppar!! :P Gjorde även en riktigt god sallad till, den satt där den skulle ;) Blev lite sen med middagen så jag åt då Emil hade somnat, strax efter halv sju. Efter maten blev det en dusch och sen for jag till Anne och hängde :) Stannade tills klockan blev tio, gick ut med Ebba då jag kom hem och nu sitter jag här. Som vanligt.

Tänkte försöka krypa till kojs lite tidigare idag, helst före halv tolv. Så nu ska jag nog avrunda så jag hinner med att packa upp tvätten sen igår och fixa lite annat.

Godnatt :)

Söndag kväll

Godafton.

Då var det Söndag kväll.. och vad har man uträttat idag då?
Som jag skrev tidigare så for vi och hämtade Emil på förmiddagen, vi kom oss dit vid halv tolv. Pappa Patrik möttes av ett stort leende utav Emil, och vad fick jag? Ingenting! Haha, snäll pojk jag har då ;) Nä, skämt å sido, han var nog glad innerst inne. Förhoppningsvis! Haah :P For hem vid tolv och Emil somnade i bilen.

Tyvärr sov han inte särskilt länge, han somnade då vi kommit till Gammelstad och han vaknade efter att ha sovit i sin säng i kanske 20 minuter. Så tyvärr blev det ingen lång vila. Vilket han egentligen behövde/behöver! :( Men vi har överlevt. Var inte hemma särskilt länge, hela högen for vid två och handlade på Ica Maxi. Blev middag till ikväll, lite godis&läsk till ikväll och smörgås rån åt Emil. Han blir nog nöjd imorgonbitti till frukosten ;)

Halv fyra fick Emil gröt och sen knallade vi ut på en promenad. Patrik kastade massa snöklimpar med Ebba medans jag och Emil tittade på. Emil tyckte det var jätteroligt att se Ebba in action! Han skrattade och pratade en hel del. Hade varit kul om man förstod vad han sa :)

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag tvättat. Superkul, eller så inte. Men nu är iallafall allting rent så det är skönt :) Tvättade även upp babysittern för den ska lämnas tillbaka, den tar bara upp en massa plats just nu. Och jag antar att Maria vill ha tillbaka den ren och fräsch?! Det hade då jag velat :) Sen har jag gått igenom en del skåp här hemma och då hittade jag mjukliften som vi hade tidigare, så den passade jag också på att tvätta. Har aldrig gjort det tidigare, så var på tiden. Tyvärr så försvinner ju inte Ebbas hundhår så lätt så det finns det en hel del kvar av, men spyfläckarna är borta, haha! ;) Den ska vi iallafall behålla.. för det första så var den så jäkla billig, och för det andra kan vi ju behöva den vid något senare tillfälle då det kanske utökas? (Och neeej, inte nu, men om några år förhoppningsvis! ;)

Nåväl, kvällen har varit lugn. Har fortfarande två (egentligen tre) flyttkartonger som ska packas upp. Har packat upp ena tidigare, så allt står på köksbordet, haha. Måste rensa undan där imorgon så vi kan äta frukost. En massa lampor och gardiner och prydnads saker. En hel del ska jag nog slänga faktiskt, det faller inte i min smak längre. Men det tar vi imorgon.. Hade gärna gjort det nu men Patrik uppskattar inte om jag lever om eftersom han ska upp före faaan!! (Han börjar 05.00)

Nu ska jag surfa vidare.
Gokväll

Helgen

Så var IKEA trippen över. Gårdagen var jättebra. Vi kom iväg ganska sent. Efter vi lämnat Ebba och sen Emil så begav vi oss mot IKEA och då var klockan elva. Men det gjorde ingenting, vi hade ju hela dagen på oss :) Denna gång hade jag med mig min inköpslista som jag annars alltid brukar glömma, så nu fick jag med mig det mesta. Har konstaterat nu att det är sista gången någonsin som jag åker på IKEA med en karl, (iallafall med min karl)det är det värsta som finns!! Patrik stressar igenom hela butiken, så för det första så blir man arg och ond och börjar bråka, och för det andra så blir jag så stressad så jag struntar i typ hälften! Jävla karl. Nåja, fick med mig lite hem iallafall :)

Var hemma till fyra igen. Hämtade Ebba och sen började jag sortera Emils gamla kläder, köpte förvaringslådor till dom så det blir fint i skåpen :) Tog ungefär en timma, men kul var det och nu är det gjort! :) Efter det fixade jag med mina korgar jag köpte som står på ena lackhyllan i vardagsrummet sen for jag och köpte mat. Skithungrig var jag! Åt maten och sen började jag med nästa projekt, sätta ihop en tavla (med Ebba på såklart ;) som man var tvungen att skruva isär. Kan ju säga att jag var ganska så jätteklantig och försökte hela tiden skruva ihop den fel så det tog minst en halvtimma innan den var klar, hahaha ;) Efter det rensade jag i Emils rum och hips vips var klockan typ halv tio. Satte mig ner ett tag och drack en cider och chillade :)

Vid tio - halv elva trillade Malin in så då var det bara att sätta igång och bygga! :) Började med byrån i hallen, den var vi klar med klockan elva och det blev jättebra!! :) Sen kom vi på en bra idé om att vi skulle skruva isär benen på våra stolar och vända på dom (många vet att våra köks stolar är sjukt osköna!) för att se om dom blev bättre. Och visst blev dom det!! :) Så nu har vi braiga matstolar ;) Sen gick vi lös på hyllan/expediten (??) som jag köpte till Emils rum, även den blev klar och jag blev nöjd! :) Vi var väl färdiga där vid halv ett, haha ;) Då bar vi ut allt skräp och Malin for hem. Tack så jättemycket för hjälpen Malin!! :)

Jag som hade tänkt fixa Emils rum igårkväll, men så blev det inte. Får ta och göra det här nån dag framöver. Det är ju ingen panik som tur är! :) Det blir bra i slutändan :)

Emil är ju som sagt hos farmor sin och det har gått jättebra! Han hade varit snäll hela dagen igår och somnat bra på kvällen, det är jätteskönt att höra!! :) Idag vet jag inte hur det har gått, men antagligen bra :) Ska snart åka och hämta hem honom, Anki börjar jobba klockan tolv. Min mysgris, ska pussa ihjäl honom, har saknat honom jättemycket!! :)

Nu äta frukost innan vi ska åka.
Puss och kram!

Alla hjärtans dag & 2års dag!

Glad alla hjärtans dag!! Säger man så? :) Kan ju då även passa på att säga Grattis på födelsedagen Ebba och Lycka! ;) Våra odjur blir oooldies idag, hela 2 år :)

Den här dagen är en bra dag! Fast vi klev upp före sex så är jag ändå på superbra humör! :) Kan ju bero på att vi ska till IKEA kanske? :P Ska bli superkul. Vilken tid vi åker har vi inte bestämt än, beror på hur länge Emil behagar att sova nu på förmiddagen. Men vi åker efter det. Först till mamma och pappa och hämta resesängen med mera och lämna Ebba där. Sen till Antnäs för att lämna Emil, och SEN beger vi oss mot Happaranta. Nice ;)

Gårdagen var lugn. Roade oss här hemma på förmiddagen. Tog en kort promenad vid ett så Emil fick sova lite pch Ebba göra sina behov. Emil vaknade klockan två och då for vi allihopa och hämtade Emma, sen ranta vi runt lite, såsom Växtriket och Dollarstore. Köpte en sak åt Emil på Dollarstore som han kan ha sina leksaker i, det var allt.

Väl hemma blev det lugna puckar. Efter Emil somnat for jag till Jonna och hämtade ööööööl och sen hem igen! :) Ölen var till Patrik, jag HATAR öl. Fick sen lite finbesök på kvällen så vi satt och surrade ett tag och drack en cider eller två. Alltid lika trevligt ;) Passade även på att packa Emils saker igår, iallafall det mesta, så slipper det bli så stressigt idag. Det jag har kvar att packa är hans pyjamas, (den har han för tillfället på sig) kudden och sen är det nog inge mer? Allt är i princip packat, perfekt :)

Nu ska vi leka! Hejdå.

Fredagen den 13

Otursdag idag! Men vet inte riktigt om jag tror på sånt där? Vi lär ju märka om något konstigt händer? :P

Gårdagen blev lugn här hemma. Sara och Adam (Emils faster och hennes sambo) kom förbi och hälsade på, alltid lika trevligt :) Efter ett tag kom även Anki (Emils farmor) och hängde med oss.. Emil sov när alla var här och sen när han väl vaknade så han dom inte stanna särskilt länge, haha. Vilken dålig tajming! :P

Efter alla åkt hem så busade vi på här och sen efter Emil ätit middag så lämnade jag han hemma med pappsen och så for jag och Ebba till storheden. Handlade lite på Maxi, Apoteket och sist men inte minst tog jag med mat från MAX ;) Gött. Tog ett tag i Max kön så när jag väl kommit hem så var det bara att slänga i sig maten för sen skulle Emil få bada innan läggdags :) Igår var det inge krångel när han skulle lägga sig, riktigt skönt.

När Emil lagt sig plockade jag undan alla leksaker, sen gick jag och Ebba ut och busade i snön, sen in och duschade och sen soffläge med cola och ostbågar för då började Criminal Minds! :) En myskväll för mig själv. Patrik mös på framför datorn med sitt spel, hahah. Vid tio tiden fick jag för mig att vara lite kreativ (vilket ALDRIG annars händer) så jag tog fram fotoramen (8 st kort fick plats)  jag köpte på Dollarstore för rätt så länge sen och stoppade in vykort (Emil fick vykort med Disneyfigurer på från Disneyklubben) som fick vara fotografier. Det blev jättefint :) Så nu har Emil en disneytavla, hihi. Tänk så duktig jag kan vara ibland. Eller, egentligen aldrig. Förutom nu då! :)

Sen blev det att diska lite, en sista rastning av ebbs och sen sängen. Skönt!

Idag vet jag inte alls vad som händer. ikväll blir det nog lugnt här hemma, ska passa på att packa Emils saker så slipper jag göra det imorgonbitti, för då blir det inte så stressigt. Han ska ju till farmor imorgon så jag och Patrik kan fara på IKEA :) Gud vilken romantisk Alla hjärtans dag, IKEA. Haha! ;) Äh, vi har aldrig varit så mycket för sånt där så det är skitsamma. Och Ebba fyller 2 år imorgon. Våran kärlekshund! ;D Hon får fira sin dag hos mormor och morfar, jättekul :)

Nu är Emil lite arg och jag har inge mer att skriva. Blev på tok för långt nu!

Jag hade rätt.

Det var som jag misstänkte, en tand är påväg! Och inte vilken tand som helst, en hörntand upptill ;) Kommer nog se rätt kul ut, haha! :) Han har ju bara två där nere..

Nu är Emil skogstokig, ska ta och gå ut med han i vagnen så han förhoppningsvis vill sova lite.
Vi hörs!

Åhneeeej.

Trött till tusen är jag just nu. Emil behagade att vakna kvart över fyra! Däremot vägrade jag att kliva upp då så vi låg kvar i sängen och klev inte upp förrän klockan blev sex. Nånting konstigt är det med grabben, hoppas det är tänderna som spökar. Vad annars kan det vara?

Så vad händer idag då? Ingen aning. Det enda jag vet att jag ska göra är att duscha och fara och handla lite :) Det är mina planer för denna dag, men sen får vi se vad jag gör, det är ju en helt annan grej. Haha! :)

Nu har Emil stängt in mig i datarummet, han har puttat igen dörren hit in och så hör jag hur han står och bankar på ytterdörren. Knasbarn!! ;) Ska ta och kidnappa han till vardagsrummet nu och hoppas han vill gå och sova snabbt igen ;)

På återseende!

Det funkar!

Har inte kunnat komma in på min blogg sen igår, men nu går det ;)

Gårdagen var slapp och spenderades hemma med mys och lek :) På kvällen for jag till Anne och hängde med henne, alltid lika trevligt :) Kom mig hem strax efter tio, knallade ut med Ebba, socialiserade med Patrik och Daniel och sen hopp i säng.. Skönt :)

Idag vaknade vi halv sju, lekte och sen sov vi igen. Och vi klev inte upp förrän HALV ELVA. Kors i taket, men riktigt underbart! :) Var hur pigg som helst. Åt frukost och Emil fick lunch på en gång :) Jag och Emil for sen till Nathalie och Nova för att hälsa på och se nya lägenheten. Älskar deras tapeter i vardagsrummet! Funderar starkt på att ta såna i köket, iallafall ena väggen, hehe! ;) Annars kan det nog bli för skrikit. Men vi får se! :) Stannade tyvärr inte så länge (en timma) för Emil blev riktigt grinig och trött. Han slocknade i bilen på en gång.. Däremot sov han inte länge här hemma, jag han inte ens diska klart och det var då INTE mycket disk. Lattjat på här hemma har vi gjort och tagit det lugnt. Emil var jättegrinig på eftermiddagen så efter han äit middag så promenerade vi allihopa till Rimi och handlade grönsaker och dylikt, för ikväll blev det tacos!! :) Riktigt länge sen sist, men så gott :) Poängen med att promenera var ju också att Emil skulle sova lite tyckte vi eftersom han var så grinig och trött, men inte somnade han för det. Han satt och pratade och var så nöjs så hela vägen ;)

Kring nio tiden nu ikväll brummade jag och Ebba till Ersnäs till Elina och lämnade igen alla (nästan iaf ;) flyttkartonger vi lånat då vi flyttade. Riktigt skönt att bli av med dom, dom tog typ upp hela Emils rum, eller det som ska bli hans rum iaf ;) Så där har jag rensat lite idag, ska nog fortsätta imorgon så hela är tömt tills på Lördag. Då är det bara att städa där inne och sen fixa iordning så gott det går. Längtar! :)

Emil har varit riktigt jäkla gnällig och grinig idag, nästan hela dagen. När jag skulle lägga han så var han ett monster, tog länge innan han somnade! Och det är då inte likt han, han som brukar vara så duktig på att somna. Tror att det är nå tänder som spökar nu, han har vaknat 278687 gånger ikväll och bara skrikit. Och jag tror att jag kände en knöl i tandköttet upptill, men är inte helt säker. Men det är ju ganska troligt att det kan vara det, så jag tror då det. Hoppas han är på bättre humör imorgon.

Nu blev det mycket. Ska diska lite och sen gå och sova!
Godnatt :)

Vilket väder!

Gud så underbart väder vi har idag. Solen skiner och det är inte alltför kallt :) Perfekt med andra ord. Och nånting som hade varit perfekt idag hade varit en skoter ;) Nåja. En sådan kanske man har råd med om 21725476357 år, hahaha ;D

Nåväl.. hundarna dök upp imorse fast dom kom kvart över nio så Patrik for iväg på en gång. Jag och Emil roade oss här hemma med att äta frukost och leka :) Patrik och Ebba kom hem efter ett tag så då slappade vi lite, sen fick Emil lunch och sen for vi, hela högen, på Ica Maxi och handlade lite. (På tal om det kanske jag borde packa upp? Var ju en timma eller två sen vi var och handlade, haha) På vägen hem somnade Emil vilket vi hade räknat med så då packade vi in honom i vagnen, lämnade maten i hallen (Och där står den fortfarande) och gick ut på en promenad. Riktigt skönt :) Ebba har fått springa av sig ordentligt så det känns bra! :)

Emil sover fortfarande, toppen! Ska ta och packa upp påsen nu och sen ringa Emma! :)

Hundar, vart är ni?

Skulle/ska få besök av Hjalle och Heavy nu klockan sju på morgonen, men jag än har dom inte kommit? Skumt. Patrik ska skjutsa dom till Boden för frisering ;) Nu är dom alldelens för lurviga! Haha. Får se när dom kommer, om inte Anki glömt bort att dom skulle hit nu på morgonen?

Idag händer nog inte mycket igen. Emil är frotfarande snorig och hostig. När ska det gå över? Vi vill ju kunna träffa folk? Börjar bli less på det här nu.. Den här helgen är vi förkylda, helgen innan det var alla friska, men helgen innan det låg vi med vinterkräksjukan! Lyckat, eller så inte. Nu vill jag att vi alla ska bli friska och ALDRIG mer sjuka! Lycka till, haha.

Ska kila till toaletten och suga ut lite snor från Emils näsa nu..

Barnet sover.

Äntligen kväll. Får man säga så? :P

Blev ungerfär en timmas promenad i skogen med Emil och Ebbs. Det är så sjukt mycket snö ute nu så jag kunde inte låta Ebba vara kopplad i skogen. Ooooj så hon hoppade och studsade! Mammas gladskit ;) Blev ett riktigt träningspass för henne eftersom det var länge sen hon fick använda musklerna på det sättet, bra med andra ord! :)

Kom oss in och Emil fortsatte att sova. Blev fan i mig rekord idag, han sov ända till TRE! Nästan två timmar. Helt underbart :) Plus att jag hade en gooo kille sen :) Efter han vaknat blev det lite gröt och sen gick vi till mormor och morfar (Emils alltså) och åt middag. Idag blev det korvstroganoff och ris, jättegott :) Lattjade på ett tag och sen vid sex knallade vi hem.. Det blev inge pulk premiär för Emil idag :( Antingen så är det jag som är trög eller så är Emil för tjock! (Har många aningar om att det handlar om första alternativet ;) Själva spännet man har runt midjan passade inte, nådde knappt runt. De måste ju vara gjorda så att man han ha en overall under? Annars är det ju sjukt. Nåja, ska be Patrik kolla det där sen så vi kan fara ut nån dag :)

Emil ligger nu och sover sen 15-20 minuter tillbaka? Han var trött. Gav han host medicinen nu ikväll och denna gång fick jag i han allt. Hoppas verkligen att den hjälper, det hade varit guld värt! Både för honom och för mig. Själv har jag plockat undan lite och nu sitter jag här. Funderar på att lägga mig i soffan och slappa. Men känner jag mig själv rätt så kommer det inte bli så, har ingen ro i kroppen att bara sitta. Antingen kommer jag börja diska eller så ringer jag och surrar med nån? ;)

Det återstår att se..

Silent, i kill you!

Den bästa meningen som finns enligt Emil! ;) Någon som känner igen den? Han skrattar så han "kissar på sig" :D

Än så länge har vi inte gjort mycket. Jag och Ebba for till Anne och hämtade host medicin så nu har jag provat ge Emil en gång, lättare sagt än gjort! Han spottade nog ut mer än hälften. Nåja, får försöka ikväll också, det är då den behövs som mest. Sen fick Emil lite lunch i magen, köttfärssås och spaghetti, det bästa som finns! ;) Och nu sitter jag här och nöter som vanligt, Snoriga Emil sitter på golvet nedanför och gör rackartyg heeeela tiden, sliter i sladdar, gitarrer och en massa annat bus. Men nu blev han less och kröp iväg, haha :) Säkert till pulkan :)

På tal om pulkan så ska Emil få sina premiärtur i den idag, fast bara en kort sväng eftersom han är förkyld. Mamma jobbade inte idag så vi går nog dit och äter middag och då får han åka pulka! :) Det tar ju bara 5 minuter att gå dit, så det är ju en kort bit..

Nu ska jag sysselsätta mig med annat, som att jaga Emil.



Godmorgon.

Idag, likaså igår, så har vi sovit rätt länge. Enda fram till klockan sju! ;) Riktigt jäkla skönt faktiskt. Däremot så har Emil haft en sjuhelsikes hosta inatt så jag har ändå haft svårt att sova. Han också för den delen, legat och gnällt mycket i sömnen :( Måste hämta hostmedicin idag hos mitt egna Apotek, Anne, haha! ;) Förhoppningsvis blir det bättre då.

Idag blir det nog inte många knop gjorda. Ta en promenad med Ebba är väl det som står på schemt under dagen, men annars blir vi bara hemma. Har ingen bil heller för den delen, Patrik jobbar eftermiddag/kväll. Någon som vill komma och hälsa på i eftermiddag? ALLA är välkomna, haha! ;) Mamma jobbar säkert idag också, så det blir inte att gå dit och äta middag heller. Typsikt.

Nåja, det blir nog bra iallafall :) Om jag orkar så tänkte jag damsuga idag, men det få vi se hur det blir med det :P
Hej så länge!

Sista dagen, eller?

Så satt jag här igen. Tänk att man aldrig blir less på datorn, helt otroligt! :)

Dagen har spenderats hemma, iallafall för mig och Emil. Patrik och Ebba for till Måttsund för att skotta taket på stugan så äntligen har Ebba fått springa av sig :) Strax efter att dom kom hem så packade vi in oss i bilen och for till Antnäs där det blev god middag :) Alltid godast att äta hos någon annan än hemma, konstigt att det är så, men det är ju faktiskt så! :) Blev en tidig middag för sen bar det av hemmåt för att tvätta..

Så det har jag sysselsatt mig med ikväll, tvätta. Jättekul, not. Emil har fått bada så han var gode nöjd :) Nu sussar han så gott (njaa, förutom den hemska hostan då!) sen 3½ timma tillbaka. Idag ligger han åt rätt håll också ;) Själv så gick jag på statoil och handlade snask tidigare, ostbågar och cola. Mmm ;) Måste passa på idag, för imorgon är det ny veca och inget snask. Eeeh, lycka till Lisa! Det är ju värt ett försök.. Men hur många gånger har du sagt så egentligen??

Längtar till på Lördag för då far jag och Patrik på IKEA :) Ska sätta mig här nån kväll och skriva ner allt som måste köpas, annars kommer jag glömma hälften då vi väl kommer dit. Emil ska få vara med farmor och farfar och Ebbs hos mormor och morfar, vi delar upp dom små barnen! ;) Enklast så. Emil ska även sova hos farmor för det ville hon. Då hinner jag börja med hans rum också på Lördag kväll, ska bli skitkul :) Ska köpa mycket saker åt lilleman :P

Nu blev det mycket, igen.
Godnatt

Lite bilder!


Skitkul att äta på Ebbas koppel :P


Såhär söt var han igårkväll/inatt :)


Provade pulkan nu på morgonen.


Såhär rolig är den :)

Söndag

Godmorgon Sverige! ;)

Då var det Söndag, sista dagen på den här veckan. Men kan ju börja med att skriva vad vi gjorde igår?! :) (Intresseklubben antecknar) Vid halv ett tiden gick jag, Emil och Ebba ut för att få oss lite frisk luft och Emil behövde sova. Han sover så bra i vagnen ute. Var ute kanske 15-20 minuter för det var såååå kallt, Ebba vägrade gå, fast jag hade täcket på henne. Som tur var så fortsatte Emil sova när jag lyfte över han till sängen.

Emil vaknade efter bara ett litet tag och i samma veva så kom mamma, morfar och Rose förbi. Snacka om tajming, Emil skrek till och 3 sekunder efter det plingade dom på dörren! :) Då han Emil sova klart iallafall. Dom stannade en liten stund, en timma kanske, och sen gick dom vidare. Efter dom gått så gick jag och Emil och la oss igen för han var fortfarande supertrött. Han somnade efter ett litet tag och tillochmed JAG lyckades somna, haha! Vaknade efter en 15-20 minuter av att telefonen ringde. Men det var bra, kände mig superpigg då. Skönt med en liten powernap! :)

Emil fick middag och sen gick vi till mamma och pappa på middag. Blev fläskfilé, klyftpotatis, svampsås (den skippade jag, avskyr svamp!) och sallad till. Jättegott var det :) Och cola att dricka till såklart ;) Vi stannade tills Emil skulle sova, så han fick på sig pyjamas och dricka välling i huset och sen knallade vi hem. Var väl hemma till strax före åtta? Riktigt kul var det att träffa Morfar och Rose, bruna och fina var dom också! ;) (Precis kommit hem från Thailand) Emil fick en pulka av dom så nu ska vi ut och åka pulka nån dag!! Måste bara vänta tills Emil blivit frisk och det är lite varmare ute :)

Kvällen spenderades i soffan för min del med en cola och chokladbit, mums! ;)
Natten har också varit mycket bättre! Emil vaknade första gången vid 4 tiden nån gång, men då fick han nappen och så vände jag på honom, (han har börjat åla omkring i sängen så han låg med huvudet där fötterna ska vara och han ligger på täcket! ;) och nästa gång vi (han väckte mig, okej?) vaknade så var klockan nästan SJU! :) Med det betyder att det börjar bli som vanligt igen, för nu de senaste dagarna har vi klivit upp mellan halv sex - sex. Skönt ;)

Mycket skit blev det nu igen, haha! ska avrunda nu. Idag blir det mys här hemma, middag i Antnäs och tvätta ikväll.

Lördag

Klockan är snart tolv och vi har tagit en vila lite tidigare, skönt :) Emil somnade om vid kvart över sju - halv åtta och sen klev vi upp klockan nio. Välbehövt kan jag säga! Så skönt att vila nu då jag också känner mig krasslig.

Iallafall så åt vi då frukost och sen tog jag tag i disken medans Emil for runt som en virvel vind, haha. Tänkte det skulle se någorlunda fint ut då Morfar och Rose kommer :) Så nu sitter vi här, Emil har ätit lunch för ett tag sen och Patrik står och lagar lunch till sig. Själv så är jag fortfarande mätt av frukosten. Har inte sådär jättebra aptit nu då jag mår som jag mår. Förhoppningsvis får jag i mig middag hos mamma och pappa iallafall. Men det borde gå, för då blir det säkert nånting supersmarrigt :P

Nu ska jag kila vidare.

Usch för förkylning!

Lördag morgon och här sitter jag. Allt är som vanligt med andra ord ;)

Gårdagen var slapp och skön. Efter  promenaden så for vi direkt till Moa på fika, det var lika bra att åka på dagen då hon väl var hemma! :) Jättegott var det och riktigt trevligt. Det var jag, Patrik, Emil, Ebba, Moa och Tobbe :) Satt och surrade och fikade, mm ;) Tror vi stannade ungefär i 2 timmar, gav Emil gröt hos Moa och sen for vi hem med förhoppningar att Emil skulle somna. Som tur var så somnade han i bilen, men tyvärr vaknade han då vi kom hem. Nåja, finns inte så mycket att göra åt saken..

Vi mös på här hemma hela eftermiddagen, riktigt skönt. Emil somnade strax före sju så jag plockade undan lite så det såg ut som ett hem igen! Dessa leksaker, dom tar då upp en JÄKLA plats! ;) Sen blev det en sväng på Statoil för att handla lite gotta inför filmen, (Hade/har lånat Sex and the city filmen av Elina, jag vet att jag är lite efter! ;) men innan filmen så blev det en efterläntad dusch!! :) Filmen var ju riktigt lång så jag såg klart den sen gick jag och la mig, klockan hade då hunnit bli närmare tolv, så jag var helt utmattad och trött.

Kan ju även meddela att denna natt inte varit lika hemsk som gårnatten, men den har ändå inte varit kul. Dessvärre så mår jag också skit nu, har blivit jättesnorig och känner mig bara allmänt slut i kropp och knopp! Hela kroppen är öm och det värker överallt. Kunde det ha blivit nå mer gnälligt eller? Haha! ;) Summa sumarum, jag mår inge bra! Sen så är ju nu min morfar och hans sambo i Luleå över helgen (dom bor hos mamma och pappa) så vi måste ju ändå vara lite sociala vilket inte känns alltför kul när jag mår som jag mår. Men det är bara att bita ihop, dom är ju i princip aldrig här. Sist dom var i Luleå var när jag tog studenten, 05. Så det är ju ett tag sen! Plus att dom aldrig sett Emil så det ville dom ju självklart göra ;)

Nu blev det långt inlägg såhär på morgonkvisten. Det här inlägget har säkert tagit 20 minuter att skriva, har en klättrandes Emil överallt och ingenstans :P

Snart sova igen ;)

Nu vet jag!

Nu vet jag vad det var vi skulle göra! Vi ska ju till Moa och Dan i eftermiddag och fika, Moa blir stora damen ju ;) Tänk så vimsig jag är som inte kom ihåg det, haha! :P

Grattis Moa, hoppas du får en kanondag/kväll :D
Vi ses sen!

Nu ska jag klä på Emil också ska vi allihopa (Patrik är ledig idag) ta en promenad. Fastän Emil är snorig till tusen så skadar det aldrig med frisk luft, tur det ;) Annars är det inte så lätt att lösa det hela när man har hund :P

Kanske skriver senare. Mest troligt blir det så ;)
Btw, skrev att ja lagt in bilder på pixbox, vilket jag inte gjort, för det går inte! Men det kommer inom kort ;) Iallafall på Emil, vad annars? :P

Ingen sömn! :(

Natten har varit allt annat än bra! Emil somnade i tid och var snäll hela kvällen, det är natten som varit problemet. Var på apoteket igår och handlade koksaltlösning och nezeril till lilleman. Nezerilen fungerade utmärkt några timmar, men sen var den som bortblåst. I princip hela (eller ska väl kanske skriva halva) natten har bestått av en jättesnorig näsa och en Emil som enbart skriker och gråter, och var det inte skrik och tårar så låg han bara och vred och vände på sig hela tiden! Och då kunde inte jag sova eftersom han låg brevid mig :(

Vi klev iallafall upp halv sex efter många om och men.. Så nu har jag fått rensa hans näsa med snor sugen och koksaltlösning, så nu är det mycket bättre. Dagarna är inte alls farliga, det är nätterna som är värst, såklart! Hoppas på en bättre natt inatt, men tror den kommer se likadan ut tyvärr..

Nåja. Nog om detta. Gårdagen bestod av mys här hemma, var ju inte ett alltför trevligt väder ute som alla nog märkte av? ;) Skulle försöka oss på en promenad med Ebba mitt på dagen men vi gick bara runt Marieberg, mer än så ville inte Ebba gå. Hon strejkade! Emil fick bada på kvällen så han blev ren och fin inför helgen, (fast nu har han svettats så mycket inatt så det märks inte att han är badad, haha!) sen blev det det välling och sängen för hans del.

Vi åt en sen middag igår när Emil gått och lagt sig. Fläskfilé, pommes och pepparsås. Riktigt gott :) Efter maten knallade jag på Statoil och mötte upp Anne. Vi handlade snask och sen for vi hit och satt och kollade på tv och surrade. Ärligt talat så blev det nog inte så mycket tv tittande egentligen, haha! :) 23.20 for hon hem och då passade jag på att gå ut med Ebba sista svängen, inte så lyckat, haha! Hon ville ju inte vara ute ;)

Kom i säng halv ett men somnade nog inte förräns efter ett nån gång, Emil låg och bökade så mycket. Ja, natten har jag ju redan skrivit om så den orkar jag inte skriva om igen :)

Dagen blir nog lugn här hemma, finns inte alltför mycket att göra. Känns som att det var nånting som skulle göras, men det kommer jag säkert på sen isåfall :) Nu ska vi dra oss till vardagsrummet och så hoppas vi på att Emil vill somna om så fort som möjligt så jag också får sova lite till :)

Ha en bra dag!

9 Månader

Idag blir min prins hela 9 månader! Hejbara vad tiden har gått snabbt, snart är det dax för 1-års kalas ju ;) Då blir det tårta och fika med en massa ballonger och ALLA Emils kompisar ;) Lär ju bli en hel del folk om alla kan komma, man känner ju nästan ingen i dagsläget som inte har barn ;) Jo, det finns många såna också och självklart är ALLA som vill komma bjudna ;)

Varit ut med Ebba på morgonpromenaden, kan ju säga att vi inte gick långt, haha! Till sophuset och tillbaka. Vi var nog ute i hela FEM minuter :D Men Ebba brydde sig inte, hon ville bara in så då gör det ju ingenting :) Hon får ju gå ut sen igen så det går ingen nöd på henne :)

Nu står det en Emil här brevid mig som stinker bajs! Blääää. Ska fixa det så han inte far runt och luktar illa, haha. Bjuder på en färsk bild som är tagen nyss på min stora kille :)



Stilig kille med slipströjan på! :)

Bjuder på lite fler bilder som är tagna igår bland annat:




Nu kryper han på heltid ;)


Emil ÄLSKAR sitt aktivitetsbord


Mysplutten


Leker

Sådärja, det var allt från oss för denna gång.
Soo long!

Uppe lååångt före tuppen

Blev inte en så hemsk natt som jag trodde. Men det blev en tidigare morgon iallafall. Strax före sex nån gång slog Emil upp sina fina ögon så då var det bara att le och se glad ut :) Ärligt talat så var/är jag inte särskilt trött, men det kommer snart, tro mig ;)

Han skrek två gånger igårkväll men sen har det varit tyst några timmar. Imorse vid halv fem vaknade han men då fick jag han till att somna om för då fick han sova med mig :) Men sen halv sex, då skulle vi minsann upp och hoppa! Så det var bara att dra fram snorsugen, och jag kan ju säga att den INTE är populär, haha! Han bara skriker, tårarna sprutar och armar och ben sprattlar som på en fisk. Men jag klarade det :P

Nu står Emil här och leker med flyttkartongen som står i datarummet. (Vi har inte packat upp alting ännu, okej? Haha) Ska avrunda nu och gå till vardagsrummet, där finns mer saker att göra för lilleman :)

Föresten, jag börjar nog också bli sjuk! :( Har ont i öronen när jag sväljer, bläää.

Nu drog Emil, måste kolla vad han gör!

Onsdagen är förbi

En helt okej dag idag, förutom huvudvärken, den sitter kvar än! :( Jag och Emil somnade om sen igen och när vi väl vaknade upp så hade jag ännu mer huvudvärk! :( Så när vi tog ut Ebba på morgon promenaden svängde vi förbi mamma och hämtade en huvudvärkstablett. Tur att den hjälpte ett tag iallafall :)

Förmiddagen spenderades bara här hemma med lek och bus! Vid ett gick vi ut med Ebba, vi promenerade till storheden och så gick vi på Lindex, men vi tittade bara, inget köpande idag inte, det har vi inte råd med. Och så behöver han ingenting heller, så det var ju tur det ;) Gick sedan till Patriks jobb och väntade där ute på att han skulle sluta, tror vi var en kvart tidiga? Ebba frös så henne slängde jag in i bilen så hon fick mysa i värmen :) När vi tagit oss hem så stannade inte jag och Emil hemma särskilt länge. Jag packade bara saker åt han såsom mat, blöjor nappflaska med mera, och så fick han sig en yoghurt, för sen for vi till Ersnäs till Elina och Jossan! :) Evigheter sen vi umgicks sist, så det var super trevligt :) Måste göras oftare tycker jag! Även Moa var med mestadels, också jättekul för henne ser jag aldrig heller. Måste ske en förändring på det med! :)

Jag och Emil var där ända tills han skulle sova. Blev bjudna på lasagne med god sallad till, supersmarrigt :) Jossan var det full rulle på, hon ståjade och tjoade :) Busade med Emil, hoppade i sängen (vilket hon egentligen INTE fick! ;) och sprang runt som en tok ;) Sen åt vi kladdkaka till efterrätt, mm :) Gav Emil välling där samt bytte om till pyjamas och sen for vi hem, han slocknade direkt vi satte oss i bilen, min mysgris ;)

Lyfte över han till sängen och for sen förbi mamma en snabbis, skulle fixa en sak. Sen har jag bara varit hemma, plockat och diskat. Känns som att det här kommr bli en tung natt faktiskt.. Märkte hos Elina att snoret rann från Emils näsa, och nu ikväll har han vaknat en gång och var helt hysterisk, täppt i näsan och jävlig :( Så jag har lagt en extra kudde i sängen så han kom högre upp och sen dess har jag inte hört ett ljud, hoppas det håller i hela natten ;)

Så Nathalie, om du läser det här så blir det nog mest troligt inte att bada på Fredag, inte om Emil är snorig! :( Tyvärr. Jag som hade sett fram emot det så mycket, Emil älskar ju att bada. Men det kommer fler tillfällen, tur det ;)

Nu ska jag minsann ta och borsta tänderna och mysa ner mig i sängen. Patrik ligger på soffan och sover, så han får nån sömn inatt om Emil är grinig.

Föresten! Tror jag vet varför jag har en sån hemsk huvudvärk. Jag har inte druckit coca cola! Hade ont i huvudet igår också och då drack jag inte heller cola. Skulle inte förvåna mig om det är därför. Kropp och knopp har blivit så van eftersom det slinker ner läsk varje dag.. Nu försöker jag verkligen dra ner på mitt coca cola drickande, ska försöka hålla mig till helgerna. Hoppas det går också, men än så länge har jag klarat mig ;)

Godnatt på er!

Onsdag morgon!

Ja då sitter jag här igen, men denna gång med en jävla huvudvärk :( Kul att vakna upp med skallebang, nejtack. Jag hoppas det går över snabbt, kanske när vi går och sover igen? ;) Idag ska jag sova med Emil, känner att det behövs. Och igårkväll kom jag i säng i tid iallafall, kvart över elva var klockan när jag la mig ner. Duktigt Lisa! :)

Idag blir det nog också bara att vara hemma under dagen. Jag och Emil tänkte kanske åka förbi hos Nathalie och Nova på eftermiddagen och se hur dom bor, det hade varit kul :) Allitd lika spännande med nya lägenheter! :P

Hade inte så mycket på hjärtat, har bara jävligt lite att göra så därför jag skrev några rader :)
På tal om ingenting speciellt så kommer min Morfar och hans sambo till Luleå på Fredag kväll. Dom ska komma och hämta hunden sin och såklart hälsa på Emil :) Dom har inte träffat Emil ännu så därför tänkte dom stanna hela helgen. Kul :) Antar att det blir middag hos mamma och pappa på Lördag då? Gött :)

Nu ska vi leka och se på barnprogram! :)

Lugn dag här hemma

Dagen har gått i lugnets tecken. Imorse var jag duktig för jag gick INTE och la mig när Emil somnade om :) Istället passade jag på att städa badrummet. Däremot så slutade toaletten (??) att fungera, hur kul är det på en skala? Och hemtelefonen fungerar inte heller så fick slänga iväg ett sms åt Suzie som var snäll och ringde felanmälan åt mig :) Dom ringde upp på en gång och sa att dom kommer inom 3 dagar!! Så det jag fått göra är att hälla vatten i toaletten istället för att spola, hur mysigt är det då? Tur att jag inte varit tvungen att göra nummer 2, haha :) När Patrik kom hem från jobbet så fixade han toaletten, var bara något som glappar, men jag tycker ändå inte att det ska ta max 3 dagar, alldelens för länge! Och dom har fortfarande inte hört av sig..

Tog oss en promenad till Rimi och tillbaka mitt på dagen och mötte upp farmor Anki och sen knallade vi ht. Vi lekte och surrade tills hon for hem. Efter Emil ätit middag for vi till Jet och tankade med förhoppningar om att Emil ville sova ett tag för han var såååå grinig, men inte det. När vi kom hem så började jag damsuga och när jag kommit till vardagsrummet så såg jag att Emil satt och sov i Patriks famn, det såg riktigt jäkla mysigt ut :) Så jag damsög och skurade, så nu är det rent och fräscht! Har nyss bäddat rent i sängen också, härligt att lägga sig i renbäddad säng, speicellt då jag är nyduschad :)

Emil vaknade då jag skurade, så han tog sig en snabb powernap, men tur det för annars hade han nog inte somnat i tid ikväll. Då Emil somnat så diskade jag och sen hoppa jag i duschen, underbart :) Sen knallade jag ner till Suzie och Rasmus en sväng. Rasmus ville inte sova, han var snorig, lillgubben! :( Men till slut somnade han så då åt vi glass :) Jag han inte stanna särskllt länge för sen ringde Patrik och sa att jag skulle komma hem, Emil var helt hysterisk! Vet inte alls vad det var för nå fel med han, kanske drömde nå konstigt? Han somnade om efter ett tag iallafall..

Nu har jag skrivit huuuur mycket som helst, men absolut ingenting intressant som vanligt, haha. Ska surfa vidare!

Det blev inget..

Städade aldrig toaletten igårkväll. Fastnade såklart i datorn, haha. Sånt som händer.. kanske gör det då Emil somnar om. Om jag nu inte sover själv ;) Det visar sig..

Idag blir det en lugn dag. Pyssla på här hemma, städa och dona. Efter halv två skulle Emils farmor komma på besök. Då kan hon underhålla Emil ifall jag glömt att städa nånstans ;)

Har inget att skriva. Godmorgon Sverige.

Vadå rastlös?

Jag tänkte inte städa nå mer nu ikväll. Men så gjorde/gör jag det iallafall. Jag har så grymt mycket energi i kroppen, och fråga mig inte vars den kommer ifrån för det förstår jag inte själv, så lite sömn som jag får om nätterna! Har iallafall fixat datarummet nu, bara damsugningen kvar, den tas imorgon. Funderar även på att gå lös på toaletten nu snart, allt där inne förutom damsugningen då såklart. Tror inte grannarna skulle uppskatta det, och speciellt inte Patrik och Emil, haha! :P

Förstår ärligt talat inte hur jag kan vara så pigg och allert? Någon annan som kan förklara det för mig? Tydligen så räcker det med max 6 timmars sömn per natt. Men jag borde ju egentligen sova mer, det vet jag. Men det är väl lika att köra på medans jag vill :) Så blir det inte lika mycket att göra imorgon. Plus att jag ändå inte kan sova nu.. så förhoppningsvis sover jag bättre sen då jag fått göra nånting. Man kan säga att jag är understimulerad, precis som hundar! :P

Nåväl, ska väl fortsätta nu innan jag blir för slapp och fastnar framför datorn som jag alltid gör ;)
Godnatt på er!

Kväll

Måndag kväll. Början på den nya veckan har rullat på bra.

Jag, Emil och Ebba har myst på här hemma hela förmiddagen. klockan ett knallade vi på en promenad runt Kyrkbyn, riktigt jäkla skönt var det :) Var tillbaka klockan två, så vi stog och väntade på Patrik på parkeringen :) Så fort han kom så for jag och Emil vidare till Anne och Kevin på besök. Alltid lika trevligt :) Kevin var en snorig pojk idag, men ändå lika söt för det :) Efter Emil ätit sin gröt så for vi hem.

Väl hemma började Patrik med middagen som bestod av Korvsoppa, mm :) Själv så gick jag till tvättstugan för att köra igång några maskiner. Emil har varit grinig i eftermiddag, antagligen för att han var skit trött. Som vanligt på eftermiddagen! Men han vill aldrig sova middag så då får han skylla sig själv. Han somnade iallafall kvart i sju, och det gör han än. (Som vanligt med andra ord! :P)

Själv så har jag hunnit plocka undan, diska och damtorka. Ska ta resten imorgon såsom damsuga och skura.
Nu ska jag ta mig en kvällsmacka! :)

Ny vecka

Sådärja. Måndag morgon! Undra vad den här dagen har att bjussa på? Ingen aning, men det märker vi :) Emma surrade nånting om att fara in till stan, men jag vet inte, är inte så tät för det. Och så hittar jag ALLTID nånting då jag inte har råd, haha! Vi får se hur vi gör ;)

Emil slog upp sina ögon klockan sex, men så låg vi i sängen och drog oss (JAG drog mig, haha!) till halv sju, sen steg vi upp. Patrik ringde nyss, konstigt att prata med honom såhär tidigt på morgonen, men det går ju tydligen det också, haha. Han är på jobbet, kul för han.. :P

Nu ska jag och Emil gå till vardagsrummet och leka lite, för sen ska vi vila :)

Cider och Singstar

Så var det Söndag kväll.

Gårkvällen var jätterolig! :) Bra sällskap och mycket Singstar! Haha ;) Höll igång till 2 tror jag (?) och sen drog vi oss hemmåt. Jag kan ju säga att jag STUPADE i säng, kommer inte ens ihåg när jag somnade, men antagligen på en gång! Haha :) Kan sammanfatta kvällen som skitbra! :D Lite bilder kommer, fast dum som jag var knäppte jag bara kort på tjejerna och inte på killarna, haha! :P

Dagen har varit helt okej. Vaknade hundra gånger på morgonen och funderade vart Emil var, men kom på mig själv varje gång att han inte var hemma, haha. Klev upp strax före tolv och slappade. Klockan 2 knallade jag över till mamma för att få se min lilla prins! Han blev jätteglad, min skitunge! ;) Stannade där ett tag och sen kom Patrik och Ebba och vi gick en snabb promenad. Sen dess har vi bara varit hemma och lekt och myst :) Emil var supertrött så han somnade kvart i sju, och sen dess har jag knappt hört ett endaste pip från han. Bra! :)

Skrev igår att Ebbas klo hade delat på sig. Idag (eller igårkväll men då var vi ju inte hemma) så hade den lossnat, den låg på vardagsrumsgolvet. Hoppas det växer ut en ny så fort som möjligt, pulpan är så jäkla känslig. Ebba råkade springa in i Patriks fot med den "trasiga" tassen och hon tjöt rätt ut och så började det att blöda! :( Så inge bus för henne på ett bra tag, bara promenader. Tyvärr :( Men det blir nog bra snart, då kan vi leka igen :)

Nu ska jag slänga in lite bilder här på bloggen från gårkvällen, sen lägger jag även in nya bilder på Emil på pixbox, (pluppi.pixbox.se) så se och njut ;P


Jonna gör nån knasig min? ;)


Ida och Maria. Dom ser väldigt lyckliga ut, ellerhur? ;)


Jonna är glaaaad :)


Tjejligan sjunger! :) Jonna, Emma, Maria och Ida


Jonna och Maria!


Jonna spelar tuff ;D


Maria och Ida sjunger för fulla muggar :)


Sötnöt :)


Men läcker då! HAHA :)


Maria är LYCKLIG ;)


Galen Jonna! :D


Freaks!! :)


Emma, Maria och Jonna

Det var det, godnatt :)

RSS 2.0