Ååååh, Lördag

Tjofräs!

Så satt man här, lite halvt bakis och små trött. Men jag reder mig ganska snabbt ;)
Igår blev det som sagt Boden på kvällen. Började förfesta hos Anna-Lotta, och sen vidare in till stan. Vi hade faktiskt inge kul, men däremot var de trevligt sällskap, så tråkigt var det ju ändå inte :P Det blir ju vad man gör det till! ;) Men jag var faktiskt hemma relativt tidigt, så de var skönt..

Idag så har jag bara varit hemma! Har ingen bil så kan inte ta mig nånstans :( Men rätt skönt har de varit att vara hemma, och bara vara :) Glott på tv har jag gjort.. Och lekt med Ebba och så lite med Jossan som var här på besök :) Gullungen!!

Och Patrik är och tatuerar sig igen, så jag har suttit ensam hemma hela dagen, svintråkigt! Haha :) Men men, han kommer väl hem vid niotiden, så det blir bra :) Jag följde aldrig med och tatuerade mig, för jag kände att jag inte ville. Haha! Ska ta och göra en efter sommaren istället, orkar inte stressa mig fram..

Nåväl, de var väl min helg :P Ska väl ta en promenad med Ebba nu, så jag har nånting att göra. Få lite luft också, de skadar ju inte. Då mår man lite bättre iallafall ;)

Hare bra, lev livet :P

Boden Alive+Örontejp

Japp! Det är de faktiskt idag.. Var som sugen på att fara, men nu när det är skitväder (regn alltså) så var det inte så lockande längre, med tanke på att man är ju ute! Men vi fårse.. Kanske hinner bli kanonväder till ikväll? (Lisa, hoppas nu inte på för mycket!) Annars leker livet, min förkylning har blivit bättre, nu kan jag iallafall andas. Och det är ju bra! :) Fast än är jag inte helt återställd..

Igår
så kom Marie&Lycka förbi på dagen. Kul med lite besök, har som aldrig det annars, haha! ;) Även Thess kom också lite senare :) Ebba&Lycka hade kul, de var full rulle! Men det är bra, för nu har dom lärt sig att man även kan koppla av fastän det är en hund i närheten. BRA! Var även och storhandla igår, så nu har man mat igen, jippie!! :P

Och nu har vi äntligen tejpat Ebbas öron, hon är jättesöt! :) Hon bryr sig inte ett dugg om tejpen så det är kanonbra! Hon till och med somnade när vi satte dit den, haha ;) Men ska nog ta bort den redan idag, för att rengöra och tejpa om.. Måste ju se så jag har tejpat rätt, så inte öronen blir helt galna, haha ;)

image9
Söt Ebba med örontejpen! ;)

Nånää, ska gå till tvättstugan nu för att tvätta..
Pusss

JAG VILL INTE

Helvete säger jag bara. Börjat åka på en förkylning! Det är det värsta som finns, speciellt såhär på sommaren!! :( Nåväl, finns inte mycket att göra åt saken, bara hoppas på bättre tider snart :P

Jahapp, annars har de inte hänt mycket sen i Söndags. Vi for iallfall på amstaff/staff träffen, det var skitkul! Att få se en massa andra fina hundar. Riktigt fina var dom :) Lagt upp några bilder på pixbox om någon vill se ;)
Och efter träffen for vi och badade med Ebba och Rex. Rex vara som en fisk som vanligt, och Ebba var inte långt därefter! Jävlarns vad hon var i vattnet, sådär har jag aldrig sett henne förr. Riktigt kul att se :)

I Måndags så hade vi fortsättning på våran utbildning, för att sen skriva provet! Och vet ni vad? Jag klarade det!! ;) Sktinöjd, haha :) Emma klarade också provet, hon hade skitbra poäng!! Grattis Emma ;) Nu slipper vi plugga nå mer, hehe :P Sen på kvällen så skulle det vara trerätters middag och champagne, men där sa vi nej! Orkade helt enkelt inte med det, kände mig rätt så risig.. Och känner mig lite sämre idag :(

Så det var de som hade hänt sen sist! Haha, inte så mycket helt enkelt..
Nu ska jag ta en rök, sen försöka komma på nå vettigt att göra om det nu går?

image7
Ebba i Midsommarsolen ute i Ersnäs :) Min lilla nöt!

image8
Jossan och Ebba ute på altanen :)

Sup och svälj, trevlig helg!

Har blivit mycket alkohol den här helgen, men det är de som hör till ;)

I Fredags så var vi i Ersnäs hela kvällen, trevligt var det. Vi tog det väldigt lugnt.. Jag och Patrik hade ingen hundvakt, och Elina och Daniel hade ingen barnvakt. Så alla var med! :) Men kul var det iallafall!
Igår så blev det faktiskt lite mer alkohol, haha! ;) Jag, Elina och Emma satt hos Emma och drack lite.. Sen kom Magnus och Suzie också, och sen även Patrik och Daniel :P Så det blev en hemmafest som man i princip nästan aldrig har längre. Händer alltid att nån drar iväg, men inte nu! Förutom en viss person som skulle sova, hehe :P Men det var riktigt kul faktiskt!
Idag så mår man som man förtjänar. Inte ett dugg dåligt!! Haha ;) Är inge bakis alls, konstigt men sant! ;) Elina och Daniel sov över här, så vi har hunnit med att vara på GP´s och käka bakismat, gott var det då! Men nu har dom farit hem.. Sen så ska vi även på amstaff/staff träff idag på kronan klockan tre! Ska bli hur kul som helst, att få se en masa massa hundar. Jag längtar ;)

Nä, nu ska jag varva ner, kanske städa undan lite här. Skulle behövas!
Ha det braaa :)

Nån tävlingssida, tss! :P
http://www.lyckochans.se/daceddc3ea

Midsommar!

Hallåj! ;)

Idag är det Midsommar, tufft! ;) Har mycket inplanerat på schemat idag. Först och främst så funderar jag på att fara till mamma och pappa och ligga och pressa sol ett tag, hehe! :P Såg att de var riktigt fint väder ute ;) Sen vid två tiden så ska vi och grilla med Tobbe och hans familj. Fårse om man köper sig nå riktigt gott och grillar, eller om de bara blir korv, haha! ;) Och sen så ska vi ut ill Elina, Daniel och Jossan i Ersnäs :)

Det var faktiskt bara det jag tänkte skriva, haha! Ska försöka väcka Emma nu om det går! (Hon är inte så lättväckt) Hon kanske vill med och sola? ;)

Glad midsommar på er alla!!

Pusss

Beslutsångest!

Hej igen!
Igår skulle jag städa, Yeah right!! Haha ;) Han bara med att damtorka lite och plocka undan lite, och sen ringde Elin! Så då gick jag och Ebba dit och lekte ;) Det var kul, Ebba blev trött, haha :P

idag ska jag damsuga!! Har faktiskt lovat Patrik de denna gång. För det ser ut som ett bombnedslag med dam här! :( Så det blir min dag.. Det tar ju säkert hela dagen också, med tanke på hur seg jag är  att komma igång, tss! ;)


Sen så har jag beslutsångest över hur jag ska göra nästa helg! Patrik ska iväg och tatuera klart sin tatuering, och jag har ju som alltid varit sugen på att göra en! Men vette tusan vad jag vill ha.. Och nu så blir jag ju bjuden på en tatuering om jag följer med nästa helg! Hm.. Måste kika på nätet om jag hittar nån som är fin! Haha ;) Jag har ju värsta chansen nu ju!

Nä, ska väl sätta igång och vika tvätten iallafall.. Om jag kommer så långt? ;) Och idag är de sista dagen på jobbet, sen helg ;) Så är ledig iallafall tor, fre och lör :) SKööönt!

Puss

Sömntuta

Ebba sover nu, och jag sitter här och fördriver tiden! Tänkte faktiskt ta och städa lite, det behövs! Damsuga och damtorka och plocka undan en massa skit, och vika tvätten! Det blir nog min dag. Puuuh! Sen blir det ju självklart att jobba ikväll. Kändes inte alltför givande men man måste! :(

Annars så har de inte hänt ett skit sen jag skrev sist! På tal om annat så får man lite peningar på Torsdag, de kommer sitta fint! ;) Ska kolla om man har nån krona kvar efter räkningarna, för då blir det nog att fara på stan och se om man hittar sig nå kul inför midsommar :) Skulle gärna vilja ha mig nån kjol, för dom har jag extremt få utav :/ Men vi ser ju!

På Torsdag har vi även hundkurs igen, hoppas det går bättre denna gång! Haha ;) Men det tror jag nog.. Ebba blir bara duktigare och duktigare för varje dag som går. Är så stolt! Haha :P Mammas lilla pärla!


Nu ska jag börja med min såkallade städning, fårse hur långt jag kommer innan jag hittar på nå annat som är roligare! ;)

Puss på mina favvisar, Patrik och Ebba!! ;)

Redan?

Så var det Söndag, vilket innebär att jobba! :( Känns tungt, men vafan! Är då verkligen i behov av dessa pengar haha! Så jag får stå ut helt enkelt!!

Helgen har varit rätt lugn och skön :) I fredags for jag och Ebba till Marie och John på kvällen. Var meningen att vi bara skulle vara några stycken, ta de lugnt, dricka lite och spela poker! Tror du det blev så? Eeeh, nej! Kom lite fler folk, så det blev en såkallad fest istället, men de var kul :P Men hade inte mycket att dricka, så det var lungt för min del, var hemma till tolv ungefär..

Sen igår (lördags) så var vi hemma hela dagen lång, var hundvakt till Rex. Kul! :) Han är ju så snäll ;) Så vi tog en promenad till mamma och tillbaka, så fick dom sig en jättesväng! Eller, iallafall Ebba, hon har då aldrig gått fram och tillbaka, bara dit :) Så det var bra träning för henne! Sen på kvällen käkade vi tacos, och sen for vi till Ersnäs och hälsade på. Trevligt var det, men lite tröttsamt! Tycker alltid att de är jag som är nykter, och alla andra dricker, så de är fan tråkigt! Haah. Man kommer som aldrig riktigt in i stämningen! Men de kan man ju ändra på en annan gång ;)

Såja, de var lite utav min helg! Nu ska jag fortsätta denna Söndag med en dusch, ser ut som ett monster! Sen blir det frukost och laga lunch att ta med sig. Kul att ses, hej!

Det är ööööver nu

Så var den utbildningen klar! Förutom provet som vi ska ha sen.. Fifan vad tungt för skallen, en miljon saker som man ska kunna! Huvva.. Men jag fattade mycket mer idag, så vi får hoppas på det bästa. Det är ju faktiskt kryssfrågor så man kan ju alltid gissa också ;)

Annars så har det absolut inte mycket som hänt sen sist jag skrev, för de var ju faktiskt igår kväll! Har sovit bland annat :P Och nu är jag hemma efter en hel dag i boden.

Ikväll ska jag väl kanske dra mig till Rutvik till Marie och hänga med dom. Dricka nån cider och spela poker! Lät kul :) Inte för att jag är bra på poker, men man kan ju ge det ett försök iallafall :)

Fan, just för tillfället har vi bara kallvatten också! Och jag som måste duscha :( Fast de är jävulskt kul att höra Patrik svära och skrika där inne! Hahahahah :P Han är syr!


Nä, då var det dax för annat!
Vi ses i lingonskogen

NEJ!

Halloj!

Idag har det varit en lååååång dag. Haft utbildning med jobbet, men det var rätt skönt ändå! (Förutom min jävla mensverk, som höll i typ 3 timmar!!) Slapp sitta på Silentium iallafall, vi var på Bodensia i ett konferans rum. Kul för omväxling :) Plus att de bjuds på lunch dom här dagarna på hotellet, så de var gott, höhö! :P

Sen så har jag även varit på hundkurs med Ebba nu ikväll för första gången! Rätt kul :P Och det gick faktiskt ganska bra. Bättre än jag trodde iallafall :P Fast visst ville hon leka med dom andra hundarna, de ska jag inte gömma undan! Haah :)


Annars har det inte hänt mycket. Utbildning imorgon också, och mycket att komma ihåg. Tungt för skallen!! :( Nåväl, sånt man får ta! Man får ju betalt så ;)

Nä, ska väl försöka få mig nånting i magen, är som lite hungrig!
Vi ses

Kvällsmackor + Oboý!!

Tjohej. Så var det Tisdag kväll, just hemkommen från jobbet.. Riktigt tråkig dag, men alla dagar kan inte alltid vara så värst bra :) Har bara suttit hemma och slappat hela dagen lång. Jag och Ebba har haft jättetråkigt, för det har varit piss väder idag :( Men sen kom Helena förbi och då blev Ebba jätteglad!! ;) Hon är som rolig den där tok Helena, hehe :P

Annars har de inte hänt mycket sen sist jag skrev. Suttit hemma på dagarna och jobbat på kvällarna! Men men, sånt man får ta ibland, man har ju inte alltid tid att ha kul. Tråkigt nog!  Den här veckan är det fullt upp också, har utbildning Torsdag och Fredag hela dagarna. Förhoppningsvis så blir det kul! Om inte annat så lär man sig nå vettigt ;) så har vi prov på det sen också, den 25:e tror jag det var? Så då har man fått sig en Certifiering, om man nu klarar provet devillsäga!


Och till helgen vette tusan vad som händer. Blir nog rätt så lugnt. Är personalfest på Fredag, men jag ska inte fara på den. Blir så stressigt när utbildningen slutar så sent, så ska man hem och duscha och fixa och allt vad man nu pysslar med. Så det sket sig! Bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag ta mig en macka! För att sen dra ut Ebba i regnet, och sen blir det väl sängen!
Hare bra, glid fram på en kexchoklaaaa ;)
(Snitsigt Lisa, snitsigt!)

Back to reality :(

Jobba idag, fan!! Blivit så jäkla bekväm alltså, har inte jobbat sen förra veckan på ons eller tor? Kommer inte ens ihåg vilken dag det var. Fatta hemskt att fara dit nu! Haha :) Nåväl, kommer får snusk lite pengar i Juli, så måste dit nu alltså.. Plus att idag är det bajsväder, så då känns de bättre, hehe ;)

Annars så har helgen varit rätt lugn och skön.
I Fredags tvättade jag på dagen. Sen drog jag med Emelie till stan så hon fick följa med mig på hundaffären(jobbigt att bära en 15kilos säck hundmat själv, plus hunden då) och sen for vi hem till henne. Han väl stanna i ungefär en kvar, haha! ;) Sen var det bara att fara och hämta Patrik. På kvällen for jag, Ebba och Emma till Moa och Dan och drack lite alkohoool.. För att sen försöka hinna in på tivolit, vilket jag och Emma inte han! :( Så då blev det hemgång.. Rätt skönt ändå att vara hemma tidigt :P

I Lördags var det slappt. Vi for till mamma och pappa och satt på altanen och glassade litegran :) Sen for vi till storsand och mötte upp Emelie, Alex och Rex så hundarna fick bada! Rex är som en jäkla barracuda i vattnet, hahaha ;) Ebba var faktiskt också ganska modig, hon kunde iallafall simma när vi bar ut henne på det djuuupa ;) Sen var vi bara hemma och slappade. Emma och jag for till tivolit en sväng och åkte två karuseller. Fan vad äckligt det var! Hahah.. Inte van att åka i nyktert tillstånd ;)


Nånää, ska sluta babbla. Ge Ebba mat ska jag göra, sen äta frulle och duscha, så man blir klar nån gång :)
Pussss på er!

Fredag idag

Och det fina vädret håller i sig! Hääärligt!! ;)

Gårdagen spenderades hos Marie med henne och Thess. Hjälpte till att måla runt fönsterna så dom blev vita och fina! :) (Dom håller på att måla om huset om du inte förtog det? ;P) Riktigt skönt väder var det också, så vi drog till MAX Midgårds uteservering för att käka lunch. Gott var de ;) Hundarna låg i skuggan och slöade, hehe!

Sen på kvällen, rättare sagt från 6-9 så var jag och emma på hundkursen som startade igår! Fast denna gång var det bara teori, så Ebba och Naala var inte med. Men det var ju som ändå rätt lärorikt! :) Längtar till nästa Torsdag då praktiken kör igång. Kul att kolla hur Ebba reagerar på alla hundar. Alla är typ mindre(storleksmässigt) än Ebba och Naala, haha! ;)

Idag händer inte mycket. Hade gärna suttit i solen och glassat, men jag måste tvätta! :( Fast de är inte så värst mycket kvar nu får jag hoppas, hah! :) Sen vette tusan vad som händer, fårse! Patrik och Tobbe skulle iallafall till Boden, men tror inte jag orkar hänga på. Då måste jag börja fixa hundvakt, kändes jobbigt!


Nåväl, de löööööser sig :)


Och idag tar massa folk studenten! Wihooo så kul ;) Själv så har man ju redan gjort det för två år sen! Haha.. Känner mig gammal och grå, och mycket smalare än jag var dååå... HAHA!

Hejdå

Det bara small!

Och fort gick det också!

Igår när jag, Helena och Ebba skulle till Marie och Lycka för att leka, så krockade vi! :( Det var en kärring som körde in i oss bakifrån just när vi skulle svänga av vägen. Och fort gick det också! Hon kom i 70-90 km/h, så bilen bara snurra!! Man är aldrig beredd på att något sånt ska hända, och man tänker att de aldrig händer en själv. Men där fick jag allt se, att det faktiskt kan hända just mig också! Tur som fan att vi hade bälte då också, brukar ju i princip aldrig ha bälte! Men nu kommer jag då alltid ha bälte! Så det är ju bra :)

Jag fick som aldrig nån shock utav det heller, de första jag gjorde var att slita av mig bältet och gå till stackars Ebba som satt i baksätet! :( Såg hur hon flög omkring där bak, och hon bara skrek rakt ut! Lät så jäkla hemskt! Usch! Men hon mådde bra, var bara lite skärrad tror jag. Men jag har inte märkt nå på henne, förutom att hon inte ville gå in i bilen på en gång. Men det är ju inte så konstigt. Men nu går det bra, så det var tur i oturen!
(Här har vi Helena och Andreas bil, lite mos)
image5

Efter det så spenderade jag och Helena hela dagen på akuten, för dom skulle kolla rygg och nacke. Tog ett jävla bra tag där! Var där i ca 4 timmar. Helena fick till och med stanna ännu längre, blää!! Hahah.. Så jag var hemma från jobbet igår, hade ändå inte hunnit fara och jobba. Men rätt skönt var det ;)


Och idag då, då har vi bara slappat. Nu på kvällskvisten så har jag och Ebba varit hos Elin med henne, Helena och Malin :) Kollat på Tv och slappat.. Sen så for jag och Helena till storsand och gick en promenad så Ebba fick springa av sig, helvete vad den där hunden kan kuta!! Hahah ;P Fort går det som bara den!!

Imorgon blir det kanske att fara till stan och fika med Emelie och Jenny, får se hur vädret ser ut :) Ska även ta och hämta min solbrillor från Mammas jobb då också! Äntligen ;)

Nä fyfan, skrivit mkt nu. Ska borsta tänderna och hoppa i sängen! Ska köra Patrik till jobbet imorgon.
Pusshej! ;)

Helt sjukt!

Endast den 3 Juni, och de är såhär satans varmt! Helt sjukt!! Hur kommer de bli sen i Juli då? alldeles för varmt om de fortsätter såhär, hah! Nåväl, man ska inte klaga då den efterlängtade värmen har kommit :)


Igår blev det att fara till stan en sväng för att kolla läget iallafall. Men blev inge långvariga, kanske en timma? :P Men de räckte för mig del, eftersom vi var helt slut, och nykter :/ Var inte så jäkla mkt folk ändå måste jag säga. Lite knas! Äh, bättre lycka nästa år?! ;)

Idag har jag och Ebba varit hos Marie och John hela dagen och glassat i solen! Känner mig som bränt bacon!! Men idag var jag iallafall smart och använde lite solskyddsfaktor :) Däremot så tänkte jag inte på att smörja in mig på ryggen, så jag har bränt mig som fan i svanken, och lite i nacken! Duktig idiot, det kallas klantigt!!! Nånää, inte ska man haka upp sig på nå sånt inte! Tss.. Ebba sover nu( by the way), som tur är. Var lite oroliga att dom skulle få solsting, så vi hällde vatten på dom lite då och då! Det var inte sådär jätte uppskattat, haha :) Men svalkande om inte annat!

Ikväll kanske de blir att fara med Ebba och Rex och låta dom bada nånstans. Fårse om Emelie hinner och har tid. Hoppas hoppas! ;) Ska bli kul att se, Rex älskar vatten, hoppas Ebba också gör det!

Och imorgon är det jobb som gäller. Har utbildning hela dagen, så Ebba ska få vara med Emelie och Rex då :) Det kommer hon nog uppskatta! Både Ebba och Emelie, hehe ;)

Nä, ska ta och våldgästa hos Emma nu tror jag? ;)
Heirååå

Hej och hååå

Så var det Lördag!

Igår så for jag och Ebba till stan och fikade med Emelie+Rex, Marie+Lycka, Thess och Jenny+Loke ;) Gick jättebra! Bättre än jag hade förväntat mig, Perfans!! :P For även på djuraffären och klippte klorna, gick även det bättre än förväntat! Skitbra! ;)

Sen på kvällskvisten for jag och Ebba till Kallax och hängde gäng! Drack lite alkohol och svamla på med Thess, Marie och co :) Riktigt trevlig kväll! Blev inte så värst sent heller, skönt :P

Idag mådde jag skit! Kommer inte ihåg sist jag mådde så jääävla dåligt. Haha! Nåväl, gick över efter ett tag, så då for jag och Ebba till Emelie och Rex och busade! Så vi är nyss hemkomna :) Ebba sussar på för fullt. En riktigt skön dag har det varit. Skulle egentligen tvätta, men pallade inte att sitta inne hela dagen, så fick boka om. Slökorven nummer ett!

Nu ska jag väl fixa lite här hemma. Tänkte även ta och bada Ebba sen när hon vaknat! Får se vad hon tycker om det?? Heeh ;)

Festa åt mig alla där ute i stan. Lulecrusing, yeee! ;)
PUSS

RSS 2.0