Hektisk dag

Sedärja. Då var denna dag förbi.

Har inte riktigt hunnit med allt jag planerade för dagen, men nästan! :) Förmiddagen spenderades här hemma med Emil, Patrik och Daniel. Han spackla lite medans Emil vilade på förmiddagen. Dock så han jag inte så mycket som jag ville få gjort..

Vid ett - halv två packade vi in oss i bilen och jag och Emil for till Jenny och Loke! :) Det bjöds på jättegott fika, fikamonster som jag är ;) Även kul att träffa många vänner samtidigt, inte alltid man gör det nu för tiden. Jag och Emil brummade hem strax efter fyra och han slocknade som en klubbad säl på direkten. Det var första gången han sov på hela dagen från klockan tio på förmiddagen, så det var ju ganska förståeligt :) Så fort vi kom hem slängde jag över Emil till sängen så han fick fortsätta sova och sen till tvättstugan. Så jag har tvättat fram till nio och nu är allting rent :) Dessvärre inte vikt, det tar jag imorgon, haha :)

Har även fått upp ytterst lite julpynt. Ena adventsljusstaken funkade inte märkte jag då jag hade satt den på plats, så mitt humör blev dåligt :P Men lite har jag fått upp, dock inget märkvärdigt för fem öre. Känner inte ens någon julkänsla, men skit samma. Det kommer nog förhoppningsvis sen :) Ska lägga upp julgardinerna imorgon och hänga upp dom, då får jag kanske julkänsla? :)

Emil har varit knasig ikväll. Brukar bara världens enklaste sak att lägga han på kvällarna i vanliga fall. Lägger han i sängen och sen så är det bra. Men inte idag inte! Han höll på gorma och ha sig hur länge som helst. La han i sängen halv åtta.. och det blev tyst kvart i nio! Knasiga barn! :) Nåja, han somnade iallafall :)

Det var våran dag. Stressig har den varit. Ska faktiskt ta och spackla klart det sista nu. Sen blir det att slipa väggarna imorgon (tacka fan för att jag har en slipmaskin :P) och sen spackla igen! SEN nån gång kan vi tapetsera. Tänkte också ta och måla listerna vita istället för den fula bruna färg dom har nu, det ska jag också försöka hinna med nu i veckan :) Mycket att göra!

Godnatt :)

Utvilad!

Gud så underbart! Känner mig grymt utvilad just nu. Gick och la mig halv ett och Emil har inte vaknat en endaste gång inatt, så jag har inte behövt gå upp nånting! Kan det bli bättre?! ;)

Idag är det mycket på schemat. Först och främst så vill jag hinna göra lite mer i hallen då det finns tid över. Mamma måste även kommer förbi och kolla på det vi gjorde igår. Sen så ska jag och Emil åka till Jenny, Fredrik och Loke på kalas! :) Loke blev ju stora killen i Torsdags så vi ska dit och gratta honom :) Har även tvättstugan idag, men tror att det var klockan fem, jag hoppas på det iallafall, så att det inte är nu mitt på dagen. Annars får jag byta tid :) Sen hade det även varit skönt att få lite städat plus att kanske på upp lite julpynt? Vi får se hur mycket jag hinner idag..

Så det blir våran dag det. Nu ska jag ta mig lite frukost för att sen busa och mysa med Emil :)

Hoppas alla får en bra dag! :)

Vi hinner inte :(

Kommer inte bli att vi tapetserar den här helgen. Har slipat det mesta och mamma började spackla lite, så jag ska snart fortsätta att spackla och sen ta en paus tills imorgon. Slappa i soffan med min älskade vän, coca colan, och en till god vän Marabou ;) Nu när en del av spacklet även har hunnit torka så ser jag att tapeten under släpper så det blir att dra mer tapet imorgon också, plus att spackla igen. Wihoo vad roligt.. Eller så inte. Nåja, det blir ju ett bra underarbete iallafall :P

Annars har dagen varit slö. Tog mig en prommis med Ebbs mitt på dagen så hon fick studsa av sig lite och leka i snön :) Sen så hade Patrik lovat Tomas att komma på middag så då gjorde vi fläskfilé, pommes och sås. Enkelt och gott :) Tyvärr glömde jag bort salladen så den får vi ta en annan gång!

Även Daniel kom förbi vid halv åtta efter han varit på hockeyn så nu sitter gubbarna i soffan och glor på tv och här sitter jag :) Precis kommit ut från duschen så ska bara klä på mig och fortsätta spackla. Emil fick vara vaken lite längre idag också. Han blir så lycklig varje gång Daniel kommer, lyser upp som en lite solstråle :) Så han fick sitta och skratta åt Daniel ett tag och sen la jag han. Han låg och pratade med sig själv ett tag och sen somnade han där kring åtta nån gång. Min mysgris :)

Nu avrundar jag. Godkväll!

DÖD

Precis så känner jag mig idag. Sovit sjukt dåligt inatt. Somnade ordentligt efter halv fyra i natt nån gång, men då skulle ju Emil upp klockan sju, så det var bara att kliva upp och se glad ut. Inte det lättaste, tror jag gick i nattmössan! Haha. Iallafall så somnade han om vid nio och vaknade sen kvart i tio, så lite till fick jag sova :) Sen dess har vi faktiskt legat i sängen tills nu då Emil fick lunch :) Eller jag har varit ute med Ebba och sånt men då har Emil busat med pappa i sängen.

Väntar nu på att mamma ska komma. Hon trodde hon skulle komma efter ett, jag som hoppades på tidigare, men så blev det inte. Hon ska finslipa lite på väggarna och sen ska vi sätta igång och spackla! Bev färdig igår med att dra bort äckel tapet. Eller inte helt klar, har kvar väggen där hatthyllan är, men den kommer förhoppningsvis gå tokfort. Så det ska jag göra medans mamma slipar resterande väggar på små skit. Hade hemskt gärna hunnit med att tapetsera imorgon, men känns inte som det kommer gå. Men jag kan ju alltid hoppas iallafall :D Hade varit skönt att få det klart nu ihelgen.

Nu ska jag gå och se vad lilleman vill, han ropar på mamma! ;)

Trevlig kväll ikväll :)

Fredag kväll.

Dagen har varit bra. Men kan säga att morgonen inte alls började bra :( Vaknade av Emil där strax efter sju.. Och så fort jag slog upp ögonen så hade jag världens yrsel, vad jag än gjorde! Lyckades iallafall byta bölja och ge lilleman välling. Vanligtvis så är det upp och hoppa som gäller då, men denna gång lyckades jag få honom till att somna om! :) Så vi klev upp klockan nio, jävligt skönt. Och då mådde jag mycket bättre också :)

Efter att Emil käkt lunch vid halv tolv - tolv tiden så for vi allihopa till Dollarstore och sen på Ica Maxi, fick med oss lite saker hem :) Bland annat nya julgardiner, ljus, fotoram, blöjor och barnmat :) När vi kom hem så satt Emils farmor här och väntade på oss, hon hade kommit efter jobbet. Så hon busade lite med Emil men var tvungen att fara ganska fort igen. Vi skulle väl ses nästa vecka tror jag?

Lekte på här hemma och sen blev Emil trött igen. Halv fem fick han middag och sen gjorde vi oss iordning och for till Björx :) Så ikväll så har vi umgåtts med Emelie&Vilma, Jenny&Loke och även Frida kom förbi med sin 9 veckors staffe valp! :D Gud så underbart söt den var, nu längtar Jenny ÄNNU MERA! ;D Ebba fick också följa med så hon slapp sitta ensam hemma. Nåväl, en skit trevlig kväll iallafall :)

Kom hem strax efter elva och sen dess har jag inte gjort nånting. Bäddat ner Emil i sängen sin, gett Ebba middag (Vadå sent?! Haha) och plockat undan lite här hemma. Ska glo på tv nu, ha en fortsatt trevlig kväll..

Slänger in ett till

Det får bli två inlägg idag. Ibland så händer det faktiskt ;)

Varit hemma typ hela dagen. Tog en promenad med Ebbs och Emil mitt på dagen så Emil fick sova lite i vagnen och Ebba fick hoppa och busa i snön. Hon är så lycklig då!! :) Vid två tiden kom Emma förbi en snabbis innan hon skulle iväg på ärenden, brun och fin var hon :) Jag vill också vara brun! Haha. Hon busade lite med Emil och med Ebba.

Var meningen att  jag, Patrik och Emil skulle på Dollarstore, Ica Maxi och lite andra ställen idag på eftermiddagen. Men bror min var cp seg att komma hem med bilen så vi kom iväg alldelens för sent! :( For endast på Jula och köpte mer plugg och skruv och sen hem. Så imorgon tänkte vi dra en runda på förmiddagen för sen skulle Emils farmor komma förbi och hälsa på.

Nåja, det var min rätt så ointressant dag! :P Nu ska jag fortsätta riva tapet och HOPPAS att jag någonsin kommer bli klar. Är jag inte färdig imorgon vette fan vad jag tar mig till!

Vi ses!

Torsdag

Torsdag idag.

Ingen ny spis blev det. Han tyckte våran fungerade utmärkt, vilket JAG inte höll med om. Men mebn, så kan det gå! Var hemma hela dagen igår. Efter Emil hade ätit middag vid fyra som for jag och Patrik och handlade. Emil fick stanna hos mormor då, det tyckte han om! ;)

Kom oss hem med mat vilket var skönt eftersom vi hade helt jävla tomt i kylen. I frysen, men det fanns inte mycket man kunde hitta där i. Jag gick och hämtade hem Emil och Ebba och sen blev det en enkel middag utav korv och mos :)

Emil fick gå och lägga sig tidigare igår för han var så satans trött. Så redan klockan sju slängde jag han i säng. Bara därför så var han grymt övertrött så han somnade ändå inte förrän halv åtta, han var arg! Men det gick över :) Donade på n'r han hade somnat och sen rev jag lite mer tapet.

Idag ska jag fortsätta med att riva då jag väl har tid. Sen ska jag kanske på storheden idag igen? Måste köpa blöjor och så glömde vi köpa lite små saker igår som jag tänkte handla idag. Ska in på Willys och handla två julstjärnor att ha i fönstrena, såg dom igår men visste in om jag hade råd, men det har jag! :) Sen på Maxi ska jag köpa en till likadan lampa som vi har i vardagsrums fönstret, behöver en tredje så det ser bra ut ;)

Nu äta frukost innan Emil blir ond för att han måste ligga helt ensam i vardagsrummet!

By the way! Grattis till sötaste Loke på 2-års dagen! Värsta stora killen har han nu blivit! :D

Ovanligt.

Jag bloggade ingenting igår, väldigt olikt mig. Men då tar vi en uppdatering nu istället då :)

Som vanligt var det en relativtlugn förmiddag. Jag och Emil tog bussen till stan 10.20 för att möta upp Marie&Vince plus lite annat folk för att ta en lunch på M&P, riktigt trevligt var det :) Gick ingenting på stan eftersom jag INTE ska handla nånting. Har fan inte råd med det! Så vi for direkt hem sen.

Väl hemma så slocknade Emil som en stock eftersom han varit vaken hela tiden vi varit iväg! (Ett undantag med att han somnade på bussen, men så vaknade han så fort vi kommit till stan) Så han sov rätt länge, mellan 13.20 och sen väckte jag han 14.40 för då hade han sovit lääääänge :) Strax efter tre tog vi alla en prommis i snön. Det blev en kort sväng, vi var så himla hungriga, haha. Jag gav Emil middag och sen köpte jag hem käk! Onyttigt, jag veeet. Ska sluta med såna dumheter men vi hade faktiskt ingen mat hemma, ska storhandla idag! :)

Sen tog vi det bara lugnt. Emil fick bada innan det var sängdax. När han hade somnat städade jag lite sen fortsatte jag riva den där satans tapeten. Mycket mer att riva än jag hade tänkt mig :( Mamma ska komma och kolla idag hur väggarna ser ut, så får hon avgöra om det behöver rivas nå mer än det jag tänkt mig. Så förhoppningsvis så tapetserar vi till helgen. Men som sagt, förhoppningsvis bara!

Idag får jag se vad som händer och sker. Som sagt så ska vi och handla nån gång under dagen. Sen bara måste jag träffa Emma&Ida som kom hem från Thailand igår!! :) Är så grymt avis på dom. Och dom här två veckorna som dom varit borta har kännts som en evighet :( Men nu är dom hemma igen! Finaly ;)

Yes. Det var det! Ska försöka få i mig lite frukost innan Elektrolux gubben kommer som ska kolla på våran spis. Hoppas vi får en ny! Kanske kan flörta lite med han? ;D Våran är ju från 70-talet så JA, jag vill han en ny :)

På återseende!

Snökaos och julkort

Då var det Måndag kväll, och här sitter jag! :)

Morgonen började inte bra. Slet ut barnvagnen (Emil också såklart!) och Ebbs i snökaoset och plumsade. Det var väl inte sådär super trevligt med tanke på att dom inte hade hunnit ploga i princip nånting! :( Nåja, vi kom oss frammåt iallafall. Gick bara ut på parkeringen och sen in igen. Släppte lös Ebbs på parkeringen och snacka om lycklig hund?!! ;) Gladare hund i just det tillfället går fan inte att hitta. Så jäkla nöjd att få skutta i snön! :)

Resten av förmiddagen spenderades enbart hemma. Vi busade och mös på. Medans Emil tig sig sin vila så passade jag på att fortsätta riva tapet. Det går frammåt :) Patrik kom hem lite tidigare från jobbet idag så det var ju trevligt med sällskap :) Emil somnade igen vid två tiden och då passade jag på att gå ut med Ebba för andra gången, men såklart denna gång utan barnvagn! Mycket enklare ;) Tog en tripp mot storsand och Ebbs fick vara lös hela tiden. Ojojoj säger jag bara. Såg henne nästan inte alls, bara all snörök från henne, haha! :) Hon var lycklig!!

Idag blev det tacos till middag, det var gött. Mat i magen skadar aldrig. Och nu nyss så har jag varit duktig och beställt julkort som jag ska skicka till min och Patriks släkt. Givetvis med Emil på! ;) Jättefina blev dom, måste spara ett själv också :) Försökte få ett fint kort med Emil OCH Ebba på, men det sket sig. Ebba kan få vara med nästa år kanske? ;)

Nu ska jag ta mig en rök och sen slänga mig i soffan. Bjuder på min julbild ;)


Sluta nu!

Nu kan det gärna få sluta komma snö, haha. Känner inte för att dra ut Emil i snöstorm, känns inte alltför kul kan jag säga. Men jag måste ju? Ebba måste ut och göra sina behov. Kan ju säga att det blir en jävla snabbis. Ut på parkeringen och sen in igen. Men om jag känner min hund rätt så vill hon inte heller vara ute när det är sånt här skitväder ;)

Annars idag blir det väl lugnt. Mysa på här hemma. Ivänta att Patrik kommer hem så Ebba får gå ut en gång till? Haha :)

Ska ta mig lite frukost nu.
Godmorgon!

Håll i hatten!

Ja nu kommer snön! Om inte annat så är det storm, haha! Gick precis ut på balkongen för att ta mig min sista rök och upptäcker då att det är fullt med snö! Var säkert 2 cm snö på balkongen sen sist jag var ut, det fanns då fan inga fotspår där. Så det är ju både på gott och ont den här lilla snöstormen vi har ;)

Bra är det att det äntligen kommer snö. Men hoppas för guds skull att det inte är sånt här yrväder imorgon, kul att dra ut Emil i det här vädret? Och jag ju inget val heller, Ebbs måste ju ut! Nåja.. Det löser sig säkert, får hoppas att det har lugnat ner sig iallafall. Men det tror jag nog! :)

Det var bara det jag tänkte skriva, för er som inte märkt snön. Fast jag antar att alla har det? :P
Godnatt

En snabbis

Får bli ett snabbt inlägg idag.

Dagen har gått i lugnets tecken. Vi har varit hemma hela förmiddagen och myst på. Tvättat har jag gjort och såklart rivit lite mer tapet :) Så nu är hela bården borta och jag har börjat på skarvarna. Ska lägga in en bild nån gång på dom fula tapeterrna vi har nu och sen på slutresultatet ;)

Klockan tre brummade vi ut till Antnäs där vi åt middag. Emil var jättebusig med faster och farmor, helt galen var han. Haha! :) Han hade sååå kul, så det var ju bra ;) Var hemma till sex och då kom mamma med vårat vardagsrumsbord som ÄNTLIGEN är färdigt! :) Riktigt nöjd blev jagm bättre än ja hade förväntat mig :) Lägger säkert upp en bild på det sen också när jag har tid :)

Emil somnade halv åtta och sen dess har jag hunnit diska, plocka undan, handla gotta på statoil och duschat. På 1 timma. Det är snabbt för att vara jag! HAHA :) Nu myser jag och Patrik i soffan och ser på Supernaturals. (om de nu stavas så?) Därför det blev ett snabbt inlägg, är bara reklam just nu..

Nåja, det var det! Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Det var Lördagen

Söndag morgon. Vi klev upp klockan sju idag, ingen sovmorgon för mig med andra ord. Nåja, lilleman vill förhoppningsvis somna om ganska tidigt idag så då ska jag också lägga mig igen :) Skönt.

Allt jag har att säga om gårdagen är BAJS! Har aldrig varit med om så mycket bajsande från Emils sida. Det gick nästan till överdrigt. Sex gånger bajsade han! Så mycket ska han fan inte behöva skita på en och samma dag. Så fort han åt nånting så var det som att det rann rakt igenom. Men nu verkar det redan bättre, tror jag. Inget bajsande igår efter vällingen på kvällen och än så länge har han inte hellet bajsat nå. Han kan gärna få hålla sig till att najsa 1-2 gånger per dag istället :)

Aja, tillbaka till gårdagen. Var hemma hela förmiddagen och mös på. Vi tog en promenad allihopa på eftermiddagen med Ebbs också fick hon springa av sig lite :) Sen vid halv sex var det middag hos mamma och pappa så då knallade vi dit och åt. Yogurt marinerad kyckling med ris och en kall sås gjord av yogurt och lime. et var riktigt gott faktiskt. Det var nå nytt för våran del men helt klart godkänt :)

Efter att jag sövt Emil på kvällen så snodde jag bilen av mamma och for till Jonna! :) Länge sen vi sågs nu så det var kul. Ellen var jätteglad :) Kom mig hem till ca halv elva och rev jag lite mer tapet och sen såg jag och Patrik film! :) Efter det var klockan mycket så då gick jag och la mig.

Det var den dagen det. Idag ska jag tvätta och sen är det middag i Antnäs!
På återseende!

Äntligen! :)

Nu är min skatt hemma igen! :) Det hade gått jättebra igår/inatt. Han hade bara vaknat en gång och då fick han sova med farmor :) Nu sover Emil igen, han var supertrött. Tog ett tag att söva honom, han är så krånglig på dagarna när han ska sova. Men det ger väl med sig med tiden :)

Sen vette fan vad som hänt med hans bajsande? Igår bajsade han innan han for till Antnäs. Bra var det, för då visste jag att han fått bajsa en gång den dagen iallafall.. Sen på eftermiddagen/kvällen ringer Anki och meddelar att Emil bajsat igen. Ett stort lass! Änny bättre, då har han fått rensa magen ordentligt :)

Och så idag.. Emil kom hem kring halv tolv och då hade han redan hunnit bajsa två gånger på morgonen. Och nu har han bajsat två gånger här hemma också? Och det är inte vanligt bajs, konstigt bajs? Hm.. Får avvakta och se, tyckte bara att det var skumt eftersom han är dålig på bajsa och brukar vara hård. Nu är han bra på bajsa och superduperlös?

Ska sluta prata bajs nu! Haha ;D

Fick nå ryck igår kväll efter jag skrivit inlägget så ställde mig och började dra ner bården i hallen. Lite kvar är det, sen är det skarvarna som ska bort. Tror jag stog till halv två i natt ;) Sååå lite hade jag att göra, haha.

Nu ni..

Snart Lördag

Hinner med ett till inlägg ;)

Skurat har jag gjort sen sist jag skrev, nu luktar det gott ;) Har även damsugit soffan som tog typ en halvtimma, haha! ;) Men nu är den skitren och fin den också ;) Strax efter åtta knallade jag ner till Suzie, Magnus och Rasmus en sväng. Passade på att busa med Rasmus nu när Emi linte var med. Då hade jag tid iallafall :P Han var skitglad, jag var nog mycket roligare än mamma och pappa ;D

Kom mig hem strax innan tio och då glodde jag på tv och surrade i telefonen :) Nyss kom jag in från sista rastningen för Ebbs. Vi smög omkring och titade på folk. Tyckte det var konstigt folk på parkeringen som skulle sno bilar! Dom bettede sig väldigt skumt. Jaaaaa, jag vet att jag får för mig mycket, haha! Men det är konstigt folk här, plus att det varit mycket bilinbrott med mera.. Men vi blev less rätt fort så vi gick in ;)

Nu ska jag dricka min cider i lugn och ro framför tvn och sen sova! :) Och nej, jag har itne fått nå arbete i hallen gjort. Får ta det imorgon eller en anna dag ;)

GODNATT

Sagt och gjort.

Jajjemen. Emil åkte till farmor nu på eftermiddagen. Saknar redan min lilla plutt. Men det är bra att vara ifrån varandra lite, för då blir det roligare att ses imorgon :) Han skulle komma hem efter lunch.

Så vad har vi gjort sen Emil for? Inte alltför mycket faktiskt. Började damtorka och plocka undan lite, sen damsög jag. Efter det for vi på storheden en sväng. Handlade lite på Maxi, sen bolaget och sen hämtade vi hem käk! :) Så nu har vi ätit och jag sitter här och nöter. Ska gå till bilen och hämta skurhinken som legat där i hundra år också tänkte jag ta och skura. Sen ikväll när jag har ork (OM jag har ork) ska jag börja fixa med förarbetet i hallen. Usch vad jobbigt! Nåja, blir bra då det är gjort ;)

Nu ska jag gå till bilen. Ha en trevlig kväll

Morgontrött

Javisst är jag det. Fy tusan så trött jag är! Brukar inte vara det, men det beror nog på att det är så mörkt ute. Emil är dessvärre jävligt morgonpigg, haha ;)

Fick nyss ett mail om ett julerbjudande från fujifilm, kan köpa canvastavlor för bara 595 kronor styck! Det är dyrt, men billigt för att vara canvas. Och det är ju de som jag vill ha, på just canvas. Men har jag råd? Neeej. Tänk 4 st, det är ju 2400 kronor, dyrt! :( Nåja, får se om jag kanske önskar mig i julklapp? Iallafall 1 eller 2 tavlor? Kan ju alltid drömma att jag får dom? Haha! ;)

Idag blir det mest troligt att bara vara hemma hela dagen. Patrik jobbar förmiddag idag så vi är själva. Blir en morgonpromenad med Ebbs sen, fast ingen lång sträcka. Hon får alltid en kortis på morgonen och sen en längre mitt på dagen :)

Funderar även på om Emil ska sova hos farmor idag? Skulle verkligen behöva få sova ut och så tänkte jag kanske städa och dona på här hemma? Får se hur det blir. Har iofs inte ens frågat så det kan ju hända att dom har planer. Vi ser ju.. Går det inte så går det inte, då får det bli en annan gång. Om jag ens frågar? Kan säga så men sen så vill jag ju ändå ha min skatt hemma. Och det brukar oftast bli så! ;)

Nu ska jag ta mig lite fängelsefrukost (Knäckebröd, haha!) och kolla på tv.

Ännu en fullspäckad dag

Så var Torsdagen över. Nästan.

Denna dag har i princip sett ut som gårdagen kan man säga. Tog det lugnt på morgonen som alltid. Idag fick jag äntligen lite sovmorgon! Emil sov till åtta! Förutom med en uppvakning kvart i sju, men då fick han komma och mysa ner sig med mig :) Och han somnade om! Kors i taket. Vid ett tiden gick vi ut på en prommis, den blev kortare än igår men Ebba fick springa lite i skogen så hon blev glad :D Sen gick vi till mamma och pappa. Pappa agerade barn och hund vakt medans jag for till Lulebo för att lämna tillbaka tapetproverna och så hämtad ejag ut tapeter till hallen :) så nu jävlar ska det bli gjort. Mamma skulle komma och tapetsera med mig, kanon! Mamma är grymt duktig på sånt! Blev ett par jättefina vit-grå-silvriga med ringar på. Svårt att förklara, men superfina! Kommer säkert bli supernöjd :)

Efter det så for jag på Ica Maxi och handlade, både åt mig (Eller åt Emil rättare sagt) och åt mamma. Idag fick jag bestämma maten så det blev Tacos! :) Gött. Efter maten knallade vi hemmåt, var hemma till sex. Emil råkade dessvärre somna i vagnen men han fick sova till halv sju, sen väckte jag han. han måste ju kunna sova inatt också! Så då fick han bada och mysa lite sen hopp i säng igen, han somnade väl kring halv åtta tror jag? Så nu har jag hunnit plocka undan och diska :)

Patrik satte även upp ena lackhyllan idag, det kommer också bli superfint (förhoppningsvis?) när vi får upp nå saker där på. Måste köpa mer plugg och skruv så vi får upp den andra också.

Var meningen att jag tänkte börja med att skära bort skarvarna från tapeterna i hallen nu ikväll, men så glömde jag rakbladsgrejen hos mamma. Typiskt! Aja, kanske börjar med det imorgon då? Sen upptäckte jag nu att vi har ju en äcklig bård (stavad det så?) i hallen som jag också måste ta bort! Vilket helvete. Nåja.. Bara att tuta och köra.

Nu ska jag slappa och invänta Criminal Minds som börjar klockan nio :)

Full rulle :)

Onsdag.

Idag har det varit fullt upp hela dagen igen. Skönt att fördriva tiden :) Morgonen började i lugnets tecken som allltid. Djurmagazinet öppnade elva så brummade dit på en gång. Upptäckte imorse att Ebbas mat var slut, och mat ska hon ju ha! :) Kom hem och gav Emil lunch på en gång och sen knallade vi ut på en prommis med Suzie och Rasmus! :) Gick runt industriområdet i Kyrkbyn och sen gick dom hem och vi gick till mamma.

Väl hos mamma så lämnade jag Emil och Ebba och jag for till Lulebo. Fixade med lite saker, såsom motorvärmar grejs och så lånade jag även hem tapetprover. Så nu har jag hittat tapeter till hallen som jag ska fara och hämta ut imorgon :) Hoppas bara att vi gör tapetseringen så fort som möjligt så det blir gjort nån gång. Jag vet hur vi är, vi skjuter upp allting och sen blir det aldrig gjort! :( Kom tillbaka till mamma och då skulle Emil ha middag. Han åt upp allting (provade ännu en gång en ny sorts mat), min stora duktiga kille :D Åt middag hos mamma, pannkakor med hallonsylt och grädde :)

Var hemma igen till sex så då busade vi på här hemma tills det blev sovdax för Emil. Han somnade lite senare idag (inte för att åtta är sent, men senare än vanligt) men det gjorde ingenting. Städade och diskade direkt han somnat och sen kom Suzie upp en sväng! :) Trevligt med besök då Patrik jobbar kväll..

Sen har jag inte gjort så mycket. slappat i soffan och sett på Greys :) Nu kom Patrik hem så ska gå ut med Ebbs så hon får sig en sista rastning! :)

Godafton!

Ännu en gång

Bloggar ännu en gång. Inte för att jag har nånting att skriva, men tänkte ta och lägga upp lite bilder så ni får se på dom finaste! ;)


Mammas mysgris Ebba! :)


Snygging!! ;)


Snyggaste kanin öronen! Haha :P


Mina finaste!!


Lyckligaste killen just innan badet! :D


Min lilla padda! :)


Nybadad Emil som sitter och leker med sin blöja! :) (Och NEJ, den är inte använd, haha)


Mmm.. Så god blöjan var!

Det var allt för oss. Ska ladda upp mer bilder på pixbox :)

Finbesök! :)

Tisdag idag.

Morgonen och förmiddagen var slapp. Busade på här hemma i full fart :) Kring halv ett tiden fick vi finbesök. Marie, Vincent och Lycka kom hit! :) Mötte upp dom på parkeringen och så tog vi oss en promenad i det sköna vädret :) Ebba och Lycka var glada i varandra som alltid. Skönt att Ebba fungerar ihop med Lycka fortfarande :) Vi gick på Rimi och handlade fika och sen hem till oss. Vincent var lika söt som alltid :) Dum och glömsk som jag är så knäppte jag inget kort på honom! :( Fråga mig inte varför, jag bara glömde bort det helt enkelt, även fast Marie hade med sig sin kamera och knäppte kort, haha. Crazy me!

Vi fikade och surrade på till strax efter tre, sen brummade dom hemmåt. Ebba ligger helt däckad i sängen, hon är inte van med andra hundar så hon blev grymt trött efter att Lycka varit här, fast dom inte ens busade nånting. Nu har hon fått lite hjärngympa idag typ ;) Emil fick gröt och plommonpuré kring fyra och nu har även han somnat. Så båda mina bebisar ligger och sussar så sött i sängen. Ebba ska alltid ligga nära Emil, min mysgris! ;)

Tänkte ta och göra mig lite middag nu, kanske jag hinner det innan Emil vaknar? Vi kan ju alltid hoppas! :) Kvällen kommer att spenderas hemma i lugnet. Städa undan alla saker och fixa och dona. Kanske ska ta tag i nån flyttkartong som är kvar? Kan ju vara skönt att få det bortgjort nån jäkla gång.

Bäst att jag skyndar mig, blir en enkel middag med Bullens korv och mos! :)

Monday

Så var även denna dag över. Tänk så fort dagarna får. Jag hänger som inte riktigt med!

Idag har jag och Emil varit hos Nathalie och Nova och hälsat på, på eftermiddagen en sväng. Riktigt kul var det att ses, är ju tyvärr inte alltför ofta. Det måste det bli ändring på! :) Det första jag gjorde när jag kom in var att kidnappa Nova från soffan, haha! Söt tjejen :D

Vi drog oss hemmåt (Inte helt hem utan till mamma/mormor) kring fem så då lämnade jag Emil hos mormor sin och gick hem och hämtade min största bebis, Ebba! :D Gick sen tillbaka till mamma och käkade middag, Lasagne! Gött. Emil var riktigt grinig för han var så sjukt trött så vi gick på en snabb promenad direkt efter maten så Emil kunde somna. Väl hemma så fortsatte han sova och sen väckte jag han strax före sju. Han ville bara sova och sova så då tänkte jag att han skulle få göra det. Bytte blöja, drog på pyjamasen, gav han välling och sen fick han somna igen. Störtnöjd kille ;) Han har enbart skrikit till en gång än så länge, det känns bra. Tråkigt bara att han blivit så satans snorig nu igen! :( Täpper igen hela näsan på honom, mammas plutt.

Nu ikväll har jag gjort så som jag gör varje kväll. Plockar undan alla leksaker, slänger grejer i tvätten och diskade. Skönt att ha fått in en rutin, så jäkla enkelt då. Och såklart rent och fint :) Sen fick jag nå ryck så jag har fixat i datarummet, det som går att fixa. Stoppat alla papper och data delar och dylikt där de ska vara så nu är ännu en flyttkartong upp packad :) Nu är det bara kvar två stycken så snart är jag helt klar ;) Är så jäkla less på Patriks gitarrer som är överallt så jag kom på en smart sak. Jag hängde upp dom på väggen i datarummet. På så sätt slipper jag se dom hela tiden! (Det är 3st så dom tar fan plats alltså) Smaaart Lisa :P

Nu ska jag göra nå annat. Vad vet jag inte, kanske ta och lägga mig på soffan och slappa. Jo föresten! Tänkte börja på mitt "nyttiga" liv igen. Jag föll tillbaka till allt cola drickande när vi flyttade :( Så nu ska jag försöka att bara dricka cola på helgerna igen. Har inte druckit nånting idag iallafall, (MEN så råkade jag köpa juleskum tidigare, men var bara tvungen, är ju tradition såhär kring juletider! :P) men det är som nu det är som jobbigast, på kvällarna. Det är alltid då jag är som mest sugen. Jävla beroende!

Nåja, ska sluta pladdra. Ha de bra! :)

Tagit av Emelie ;)

När fick du reda på att du var gravid?
18 September 2007. Minns det som igår ;)

Blev det en chock?
Både ja och nej. Vi visste att det kunde hända, men inte så snabbt! Men vi hade sagt redan innan att händer det så händer det.. Fanns inga tvivel på att göra annat än att behålla det lilla livet :)

Hur gammal var du?
Jag hade precis fyllt 21 och Patrik skulle bli 24

Hade du mycket halsbränna?
Absolut inte! Nästan ingenting, förutom av Juice och sådant. Men det var inte så farligt.

Spydde du mycket?
Inte en enda gång, och tur det! Har fobi för att spy :(

Hade du mycket foglossning?
foglossning, vad är det? Haah ;) Näpp, ingenting. Jag var som vanlig förutom magen såklart :)

Ditt sf-mått som störst?
Tror att det var 36cm?

Har du fått bristningar?
Nån enstaka. Inte så farligt men hade gärna skippat dom också! ;)

Trodde du att det var en pojke eller flicka?
Jag trodde det var en pojke. Och se så rätt jag hade! :D

Vad hoppades du på?
Egentligen så hade det inte spelat någon som helst roll. Men om jag ska vara ärlig som hoppades jag faktiskt på en pojke!

Gick du över tiden?
Neeeej.

Födde du för tidigt?
Japp. 11 dagar för tidigt.. Men det tyckte jag bara var positivt, jag han aldrig bli riktigt nervös!

Hur var förlossningen?
Kan man säga underbar? Haha :) Den var perfekt för min del, kunde nog inte blivit så mycket bättre faktiskt!

Blev du sydd?
Jo, något litet stygn blev det.

Dragen med sugklocka?
Nej.

Hur många var inne i förlossningsrummet?
Antagligen så var det jag och Patrik. Sen var det två från början men sen blev det skiftbyte mitt i allt så jag tror att det kom in två nya. Är inte helt säker, hade inte sån superkoll precis, jag höll ju på med annat :P

Hade du någon när med dig?
Patrik såklart! :)

Vilket bb födde du på?
Sunderby sjukhus

Hur stor var bebisen?
3040 gram och 47cm kort :)

Vad fick den heta?
Han fick heta Emil! :)

Var allting värt det?
Självklart! Skulle kunna göra om det imorgon :)

Min prins! :)


Måndag

Ny vecka idag igen.

Vad ska man ta och hitta på idag då? Har ingen aning, finns tyvärr inte så mycket att göra. Blä! Jag har iallafall varit ut på en promenad i morse med Ebbs och Emil. Eller morgon och morgon var det väl inte, vi kom in typ halv tolv, haha. Men det är morgon förr oss, eller för Ebba rättare sagt ;)

Emil har nyss ätit lunch och nu sitter han i babysittern framför tvn och kollar på Hem till gården med pappa :P Skitprogram enligt mig, men inte enligt Patrik, haha :)

Ska väl surfa vidare och kolla posten som nyss kom. Ha en bra dag!

Nathalie, jag efterlyser dig! Hör av dig ;D

Slöaste dagen på länge

Har absolut inte gjort nånting idag. Nästan! ;)

Roade oss här hemma tills klockan blev halv elva. Då knallade jag, Emil och Ebba till mamma och pappa för att fördriva tiden! Stannade till strax efter tolv och sen dess har jag bara varit hemma. Har iallafall hängt upp gardiner i sovrummet så nu ser det inte LIKA risigt ut, haha. Men jag är ju självklart ändå inte nöjd eftersom det ska tapetseras om så småning om :)

Emil somnade kring tre och som tur är så sover han fortfarande! Han får gärna sova till fyra, då är det gröt dax för hans del. Sen ska vi alla ut på en prommis med Ebba för att sen gå till mamma och pappa och äta middag vid fem tiden. Porterstek, klyftpotatis och sallad! Mmmm, så gott ;) Efter det ska jag iväg på Maxi och handla lite smått och gott och sen blir det hemmåt. Tänkte fara förbi Sara ikväll då Emil somnat. Har ju inte varit där på år och dar.. Måste se hur fint dom fått i lägenheten sen vi var på IKEA! :D

Nu ska jag slänga mig i soffan innan Emil vaknar! :)

Klubbad säl

Godmorgon!

Emil har sovit till halv åtta, underbart! Kanske han blir som vanlig nu igen? Hehe ;) Alltså har han sovit i lite mer än 14 timmar, inte illa för att vara en knasboll :P Har inte ens nå minne av att jag gått upp och gett han nappen inatt? Hmh.. Det ända jag vet är att jag däckade som en klubbad säl. Eller, det tog ett tag att somna när jag gick och la mig.. men när jag väl hade somnat. Ojojoj, svårväckd är jag! ;) Ibland.

Det konstiga är att jag fortfarande är sjukligt trött. Mina ögon faller ihop hela tiden? Nåja, piggnar säkert till på ett tag, bara jag får i mig lite frukost! :)

Idag har vi ingenting alls planerat på schemat. Inte ens tvättstugan! HAHA :) Ska försöka få upp de sista gardinena här hemma och försöka mig på att städa lite kanske? Vi ser ju vad man orkar och har lust med ;D

Nu frukost innan jag somnar vid datorn!

Hemmakväll iallafall ;)

Dopet gick bra. Satt i kyrkan och sen var det fika! Jävligt goda tårtor måste jag säga att det var. gottegris som jag är!! Brummade hem så Emil fick middagen hemma vid fyra tiden, sen var det bara att packa ner han i bilen igen för att åka till Måttsund på middag. Var hemma rätt tidigt, strax efter sex nån gång. Vi orkade inte stanna kvar eftersom Emil var ruskigt trött och grinig! Tyvärr så somnade han inte bilen hem. Väl hemma så blev det blöjbyte, pyjamas och välling. Han däckade strax före sju! Kors i taket! Har aldrig hänt tidigare.. Men med tanke på hur lite han sovit under hela dagen (han sov max 1½ timma) så var det inte så konstigt.

Kring halv nio knallade jag ner till Suzie där hon, Sara och Anne satt och drack lite :) Fick en cider av Suzie så jag satt och var social fram till tio. Då for dom vidare och jag gick hem. Sen dess har jag bara suttit i soffan och slöat. Kollat på tv och surrat i telefonen :)

Nu är jag jättetrött så ska ta mig min sista rök och sen krypa ner i sängen med Ebba! ;) Man vet ju aldrig när man måste kliva upp nästa gång?!

Jo just det.. Som rubriken lyder så blev det ingen barnvakt åt Emil. Tyckte det kändes onödigt eftersom jag bara skulle vara hemma! Jag han inte på bolaget idag så därför får han sova hemma med mamma och pappa! ;)

Godnatt :)

JAG VILL SOVA!

Åh. Emil har krånglat sen 05.20 inatt/imorse. Så har sovit till och från sen dess. Klockan 7 var det bara att kliva upp och se glad ut. Jag är så sjukt trött så det finns inte! Hoppas han somnar om fort, för då går fan jag också och lägger mig. Brukar aldrig göra det, men idag ska jag göra det iallafall så jag är utvilad under dagen..

Klockan två så ska vi på dop. Sara och Josef ska döpa Freya. Gillar inte dop sådär supermycket, men självklart så ställer man ju upp för sina vänner ;) Sen fika i lokalen på gränderna, mumsigt! Haha :)

Efter dopet är det raka spåret hem för att ge Emil middag och sen brummar vi ut till Antnäs eller Måttsund och käkar middag med Emils farmor och farfar! Anki ville gärna att Emil skulle stanna där över natten, medans jag alltid tyckt att det känns onödigt (för min del) att ha barnvakt om vi ändå bara ska vara hemma. Fast å andra sidan så skulle jag verkligen behöva sova ut! Har fått sovmorgon (alltså inte klivit upp före halv nio) 6 gånger sen Emil föddes, och nu är han ju ändå över 6 månader. Så jag skulle verkligen behöva få SOVA! Så vi får se hur vi gör..

Jahapp. Det kommer bli våran dag det. Nu ska jag försöka få mig nånting i magen och sen busa med Emil så han förhoppningsvis blir trött fort! ;) Nu hör jag att han börjar gnälla, så ska kila iväg.

Ha en bra dag!

Mys fredag!

Dagen började med en glad och sprallig Emil kring kvart över sju :) Så kul att vakna till hans glädjetjut :P Vi busade på här hemma på förmiddagen tills klockan blev kring kvart över nio. Då packade vi våra grejer och for till Hertsöns badhus där vi mötte upp Jenny och Loke! :) Badhuspremiär för Emil, och det älskade han! Iallafall att stå i duschen, haha :) Varmt och skönt. Efter ett tag kom även Elin och Felicia och badade! :) Kring tolv var vi färdiga, då blev det lunch för barnen och fika för mammorna :) Riktigt trevligt var det.. Det där måste vi göra om! :)

Så fort vi kom hem så var det bara att knalla till tvättstugan och slänga i tvätten. Höll oss hemma till fem och sen for hela familjen på storheden. Där handlade vi skruv och plugg (som även denna gång var fel, nådigt less nu!) och käk ;) Sen har vi roat oss här hemma med bus! :) Emil var gode trött så han somnade före halv åtta, och det är då inte vanligt, men skönt för mig! ;) Lite ensamtid. Patrik har farit iväg ikväll och jag sitter hemma och glor på tv och myser med Ebba. Får passa på att mysa med min mysgris på kvällarna, för då kan hon få 100% uppmärksamhet! ;)

Nu ska jag ringa nå samtal, bjuder på några bilder :) Ursäkta kvalitén, det immade igen, haha! :)


Emil och Jenny :)


Buuuus Loke! ;)


Elin och Felicia! :)


Emil, Jenny och Loke!


Gröt är gott :P


Min griiis :)

Helg?

Då var det morgon. Även denna dag kommer nog att enbart spenderas hemma. Blev ingen fika, tyvärr. Men vi får ta det en annan gång! Nu ska jag ta mig frukost sen busa lite och sen gå ut med Ebba i snön som kommit! :) Undra vad hon säger? Hon riktigt ÄLSKAR snö! ;)

Idag går Patrik på helg! Yeeees.

Onsdag

Onsdag kväll. Emil och Ebbs sover, Patrik går och lägger sig nu och jag sitter uppe vid dumburken som vanligt! ;) Det finns ju så mycket att kika på :P

Idag tyckte Emil att vi skulle gå upp lite tidigare än vi brukar, han väckte mig redan 07.15.. Kan ju inte påpeka att jag var så sugen på att kliva upp, men man måst ju! Lekte på och sådant hela förmiddagen. Vid halv ett knallade vi på en prommis runt Kyrkbyns industriområde för att sen gå vidare till Rimi och möta upp Emils farmor! Vi gick hit och satt och surrade på ett bra tag.

Vid fem blev det middag. Köttfärsbiffar, potatismos och nån pepparsås! Var riktigt gott faktiskt :) Efter maten tog vi en promenad allihopa. Sen hem och natta Emil. Jag undrar verkligen vad det är för nå som späkar så mycket med Emil alltså. Han har redan vaknat miljoner gånger nu ikväll, han bara sriker rätt ut! Antingen så ger jag han nappen eller stryker han lite lätt på kinden så somnar han om, men det är ju ändå störande. Patrik tycker inte nätterna är särskilt roande eftersom han börjar jobbet 5 på morgonen. Hoppas det går över snart, så vi alla får en riktigt god natss sömn..

Imorgon så ska jag och Emil till stan :) Vi ska fika/luncha med Nathalie, Nova och Emelie ;) Kommer bli supertrevligt, länge sen jag träffade Nathalie nu. Går alldelens för länge mellan våra träffar tycker jag. Nu måste vi skärpa oss! :) Sen när vi kommit oss hem från stan ska jag dra med mig Patrik till storheden så vi kan köpa skruv och plugg (blev aldrig av igår, eller idag!) och sen var det nå mer jag skulle kolla på vilket jag inte kommer ihåg nu. Skit samma, kan ju ändå inte varit nå viktigt! :P

Nu ska jag avrunda, ha en fortsatt trevlig kväll.

Skänker en tanke till Jenny, Fredrik och Loke! Tänker på er..
Douglas, vila i frid!

6 Månaders kontroll & födelsedagsbarn! ;)

Yes. Vi var ju som sagt på 6 månaders kontrollen idag då det är en läkare som kollar igenom barnet, i mitt fall Emil ;) Och han var 100% Godkänd ;) Han växer så det knakar också, nu är han 67,5 cm lång och väger 7875 gram :) Mammas stora kille. Han vägde mer än jag trodde han skulle göra, så det är kanon! ;)

Har bara varit hemma idag. Efter BVC så gick vi hem och hämtade Ebbs och mötte upp Patrik på parkeringen. (Han kom hem efter jobbet samtidigt som vi skulle ut på promenad) Så vi gick en sväng och kastade även boll med Ebba. Var länge sen nu, gissa om hunden var lycklig?! ;) Mammas sockergris! :P Och trött blev hon sen, tur det,

Emil var jätteduktig idag också med att äta mat! Testade en annan smak såklart och han slukade hela burken! :) Perfekt! Sen åt jag och Patrik middag och efter det knallade vi ut på en till prommis. Gick runt på de nya kvarteret med dom fiiina nybyggda husen. Vi drömde oss bort och tänkte tanken om att vi bodde i ett sånt hus, hehe ;) Vi hittade ett som var tomt. Tänk om man hade kunnat köpa det? Det hade varit nå ;)

Väl hemma igen så fick Emil bada, sen mat och sen sängen! När Emil somnade passade jag på att diska bort det extremt stora berget med disk som vi hade! Sen blev jag sugen på glass så gick på statoil och handlade innan Desperata började ;)

Måste även skriva Grattis till finaste Emma! Hon fyller 22år idag! :) Tyvärr kan jag inte ringa henne eftersom hon och Ida for till Thailand igår!! Är såååååå avis på dom, haha ;) Men jag vet att dom solar och badar åt mig, visst Emma?! :P

Nu sitter jag och väntar på att Brothers&Sisters ska börja, sen blir det nog att sova!

Slänger in nån go bild på min underbara kille ;)


Emil och Jossan! Haha, snygg min Emil hade då ;)


Josephine ger Emil nappen! Ännu en ful min av Emil, hahah ;)


Emil sitter och leker för sig själv! :)

Trött

Riktigt jävla trött är jag. Eller mer seg än trött, skit jobbigt. Har ont i skallen och är allmänt slapp!

Nåja.. Bara samla krafter nu medans plutten sover ;) 13.20 ska vi till BVC för då är det 6 månaders kontrollen :) Spännande att se hur stor han blivit. Oavsett hur lång han blivit eller hur mycket han väger så har han blivit gigantisk i mina ögon! :) Han lär sig nya saker varje dag, så himla kul att se hur han utvecklas :)

Annars blir nog dagen rätt så lugn. Skulle verkligen behöva fixa lite här hemma, men får se om jag orkar! Blir nog att jag gör det ikväll isåfall.. När Emil har somnat. Som enklast då.

Nu ska gå ut och ta en rök och sen slänga mig i soffan innan Emil slår upp sina ögon :)

Härlig dag!

Måndagkväll. Och här sitter jag ny duschad och fräsch.. Kan det bli bättre? HAHA :P

Dagen började med besök på förmiddagen. Daniel och Jossan kom och hälsade på, alltid lika kul att träffa dom :) Jossan lekte och pussade på Emil jättemycket. Hon säger: "Jag är sääär (KÄR såklart) i Emil." Så jäkla söt :D Jossan fick två klister reflexer av mig (ena klistrade vi på jackan så bilarna ser att hon lyser som en stjärna! ;P) och även en väska, typ. Hon blev glad! :)

Strax före elva for dom hem och då somnade Emil. Strax före tolv vaknade Emil och åt och sen var det bara att slänga ner han i bilbarnstolen för då kom Emelie och Vilmis och hämtade upp oss! Skitkul var det på Leos lekland! Jag hade aldrig varit där innan.. Och tänk så mycket kul jag har missat?! Haha :P (Vadå barn igen? ;P) Emil tyckte det var skitkul även fast han inte kunde göra så mycket. Han satt i bollhavet och lekte, det var verkligen roligt för honom! :) Även Linda och Neo kom efter ett tag och på Neo var det minsann full rulle! ;) Jäklarns vad den grabben kan åka rutschkana! (Hur faan stavas det?) Han är snabbt upp igen :)

Sen tog vi en paus och fikade/åt lunch och då var Emil så sjukt trött av alla nya intryck, så jag satte han i bilbarnstolen och där somnade han nästan på en gång! Mammas trötta kille ;)

Neo och Vilma lekte ett tag till och sen for vi hem.

Väl hemma vaknade Emil och han fick gröt.. Sen kom Daniel och jossan på besök igen, för nu var ju även Patrik hemma. Jossan hade såklart med sig väskan hon fått, den hade hon på ryggen. Sötungen! ;) Vi gjorde middag och Jossan fick såklart också äta med oss, för hon ville gärna ha Hamburgare och pommes ;) Efter maten tog vi alla en promenad med Ebbs.. Sen for dom hem och vi gick hem.

Fick Emil i säng strax före åtta och sen hoppade jag i duschen! Det var välbehövt :)

Kan bara beskriva denna dag med ett endaste ord: Kanonbra! ;)

Måndagmorgon

Givetvis var vi uppe med tuppen. Nääästan iallafall.. Om tuppen försov sig ett litet tag så ;)

Idag kanske vi ska åka på Leos med Emelie och Vilma. Hade varit skitskoj för jag har aldrg vait där! Nu kan jag ju fara, nu har jag ju en anledning, haha ;) Jonna och Ellen kanske också ska med? Berodde på om dom hade tid, men det hoppas vi dom har! ;)

Sen mot eftermiddagen skulle vi kanske få främmande här hemma, vi får se! Alltid lika trevligt med besök ;)

Nu ska jag äta frukost och kika så inte Emil river hela vardagsrummet, haha!

Äntligen äter han mat!

Yes. Mammas stora kille har äntligen börjat äta mat. Burkmat. Han har alltid vägrat äta det, bara fått kväljningar och spottat ut maten så han har fått leva på ersättning och gröt. Gröt är favoriten, helt galen i gröt är han! :) Men så nu på eftermiddagen så testade jag ge han en burk med Lasagne. Och han åt! Nästan en hel burk, mammas stora kille! ;) Jag blev jättestolt, haha :) Efter maten blev han trött så nu sover han, skönt för han med en liten powenap! :)

Annars idag har vi bara tagit det lugnt. Var på storheden en snabbis, gick på Jula och Ica Maxi. Köpte skruv och plugg för att sätta upp hyllorna från IKEA. Så när vi väl skruvat fast själva ställningen så märker vi att det var fel plugg, haha! Så hyllan ramlade nästan ner. Så imorgon skulle Patrik fara och köpa nya pluggar efter jobbet så vi får upp hyllorna nån gång :)

Nu håller vi på med middagen, det ska bli gott med gryta och ris :) Också har jag tvättstuga nu klockan fem.. Det behövs då verkligen tvättas kan jag säga! Har redan hunnit vara till mamma och tvätta två gånger den här veckan :P Måste verkligen få igång våran tvättmaskin nu så fort som möjligt!

Äh, nu orkar jag inte skriva nå mer.. Bjuder på några bilder på min stora kille ;)


Äter lite dessert mat ;)

Gick inte att få in nå fler bilder, blev nå fel. Men självklart finns det många bilder på pixbox också! ;)

Det var helgen det..

Japp. Nu är helgen över. Nästan. Bara idag kvar, idag är det en slappar dag!

I Fredags så kom Sara, Emils faster, hit. Hon kom kring elva tiden. Trevligt med sällskap, så vi surrade på och busade med Emil :) Passade på att damsuga så det blev rent och fint på golvena! :) Kring halv ett tiden knallade vi ut på en promenad. Blev aldrig att gå runt Kyrkbyn men vi gck ändå en rätt så lång sväng. Halv två mötte vi upp Emils farmor utanför hennes jobb och sen gick vi hemmåt igen! :) Så vi var ute i ungefär en timma, jätteskönt var det. När vi kom hem så fixade jag färdigt här hemma.. Jag la ut mattan vi köpt och små plockade lite. Det blev bra med mattan, bortsett från att vi fortfarande inte har något vardagsrumsbord, haha ;)

När dom hade farit hem tog jag mig en dusch och sen vid fem tiden knallade vi till mamma och pappa för middag! Gott var det, speciellt glassen till efterrätt ;) Drack en cider där och satt och surrade, det är som kul :) Patrik och Ebbs knallade hem där vid sju medans jag och Emil stannade ett litet tag till. (Var ingen idé att gå hem då för Emil skulle ha somnat i vagnen. Bättre att vänta tills efter sista måltiden så han somnade för natten sen) Emil åt halv åtta och sen gick vi också hem. Tog det lugnt hemma resten av kvällen!

I Lördags (igååååår) så gick vi till mamma och pappa på förmiddagen och sa hejdå till farmor som skulle åka hem! Sen for vi och handlade och postade en tavla där kring två tiden. Vid tre tiden var vi klara så Patrik släppte av mig, Ebbs och Emil hos mamma (HAde barnvagnen där) och vi gick på en promenad. Patrik fick fara hem och göra iordning för middagen ;) Middag åt vid rätt sent, halv sju. Vi bjöd Tomas på mat, fläskfilé potatisgrattäng och pepparsås. Gott! :) Sen fick jag finbesök, Helena och Fanny kom och hälsade på! Riktigt roligt, för do träffar jag inte så ofta längre! :( Så vi surrade på och hade det allmänt trevligt :)

Det var min helg, än så länge! Idag ska jag tvätta och sen vet jag inte. Haha! :) Nu är Emil less, måste gå till han.

Renskav och potatismos!

Då var det fredag, vilket innebär helg för Patrik. Skönt att ha han hemma! :) Fast det är även skönt när han far och jobbar sen igen, liten ensamtid ;)

Än så länge har vi inte gjort mycket idag. Gått en morgonpromenad med Ebbs och enbart varit hemma och myst på. På ett tag skulle Emils faster komma förbi, alltid lika trevligt :) Då kan jag passa på att damsuga så har Emil någon att roa sig med ;) Sen blir det en till promenad med Ebba, får se om Sara vill följa med då. Tänkte gå runt Kyrkbyn för att sen möta upp Emils farmor på hennes jobb och sen knalla hem igen.. Ska bli skönt med en långpromenad, kanske även kan kasta lite boll med Ebba då, så hon får göra av med lite energi :D

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa. Farmor åker hem imorgon så vi tänkte vara lite sociala ikväll. Nog för att jag varit social med farmor, vi har umgåtts varje dag nu då hon är här, men Patrik har knappt hunnit träffa henne eftersom han jobbar. Så vi kanske far på bolaget och handlar nå gott och sitter i huset och surrar. Nu har vi ju som tur är inte så långt när vi ska gå hem. Det tar ju knappt 5 minuter ;)

Ska ta och kolla vad Emil gör nu, han låter då glad iallafall :) Han sitter i babysittern framför tvn och ser på en barnkanal och leker med sin skallra. Min sötaste prins! :)

Ha en trevlig helg!

Protestlista till LLT

Skriv på och länka till era egna bloggar så den kommer runt här i stan!
Protestlista mot att dom har tagit bort att barnvagnar ej åker gratis längre!!

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2497

Torsdag

Då var det kväll. Även denna dag har det varit full rulle heeela dagen. Skönt att ha nånting att göra, men ändå jobbigt och stressigt.

Dagen började med sovmorgon, som jag skrev tidigare. Helt jävla underbart! ;) Strax efter elva for vi på storheden allihopa (även Ebbs) och handlade lite bildelar, mat åt Ebbs och även lunch åt oss själva. Gott :) Halv ett fick Emil mat och sen knallade vi över till mamma och pappa. Jag och Farmor skulle iväg och handla blommor så Emil fick stanna med morfar :) Vi var på Blomsterlandet där jag fick mig 4 blommor och 1 kruka :) (Har ju självklart krukor hemma också, annars skulle de se dumt ut med blommor utan krukor :P) Sen for vi på Ica Maxi där vi hittade jättefina fönsterlampor för endast 99kr styck. Så 2 såna fick jag också, plus en plastboll som jag också satte i en kruka! Summa sumarum = Jag blev skitnöjd! :) Kom tillbaka till mamma och pappa kring tre tiden (Hade då hunnit vara hem med alla saker och fixat i ordning och hämtat Ebbs) så det var bara att slänga ner Emil i vagnen och knalla på en prommis!

Kom hem vid halv fyra, men här var vi inte länge. Emil fick äta gröt och vi myste på ett tag, sen gick vi till mamma och pappa igen (denna gång fick Ebba följa) för då blev det middag! Skönt att slippa laga mat själv ;) Sen när vi gick hem så följde pappa med så nu har vi fått upp den stora "rislampan" i vardagsrummet, blev skit snyggt! :)

Så nu slappar jag för fullt, både Emil och Ebba sover och Patrik är på jobbet. Ska ta mig en rök och surra klart med Anne. Hejdå! :)

Sovmorgon! :)

Jajjemen. Vi klev upp HALV NIO idag. Det har typ ALDRIG hänt, men underbart skönt. Känner mig ruskigt utvilad :)

Annars har jag väl inte så mycket på hjärtat. Var ju inte alltför länge sen jag skrev sist.

Hejdå

Givande dag

Så var denna dag avklarad. Är helt slut i kropp och knopp, ska bli superskönt att gå och sova sen!

Morgonpromenaden med Ebbs blev en riktigt kort sväng, vi gick bara till mamma och pappa allihopa. Kom dit kring halv tolv och då hade Farmor hunnit komma! :) Superkul att träffa henne igen. Sist vi sågs var julen 07 så det var ju ett tag sen, tyvärr! Emil tyckte om sin gammelfarmor, hon var riktigt rolig enligt honom :)

När vi gick hem så följde farmor med till oss och här har hon varit till halv sex ungefär. Så hon var här länge, lite mer än fyra timmar, riktigt trevligt att ha nån att surra med hela dagen lång! (Visst, jag surrar ju med Emil, men tyvärr så blir det inte så mycket svar tillbaka :P) Min sötaste farmor tog tag i vårat kök så nu har vi fått in allt i skåpen! ;) Hon diskade och torkade allting medans jag underhöll Emil och hjälpte henne att packa in allt i skåp och lådor. Så nu har vi fått bort 3 kartonger till, nu är det nästan inga kvar alls :) Sen har jag även hunnit montera upp trådbackarna jag köpte på IKEA så nu har vi förvaring åt handdukar och sängkläder, toppen blev det :) Försökte mig även på att hänga upp duschdraperiet jag köpte, men som alla vet är jag ju inte särskilt lång, så det gick absolut inte. Det får Patrik fixa! :)

Pappa kom förbi vid fyra för att borra hål i taket i vardagsrummet för att fixa med lampan. Men självklart var lampan kvar hos mamma och pappa, så vi sket i det! Han skulle komma förbi imorgon istället. Kommer säkert bli superfint! :) Ska även sätta dit mattan imorgon, ingen idé att göra det nu eftersom vi ändå ska borra imorgon.

Jag och farmor tänkte väl kanske åka och handla lite blommor hit imorgon. Det skulle bli våran inflyttningspresent av henne. Och det blir perfekt för vi har i princip inga blommor kvar, slängde nästan alla när vi flyttade.

Nu blev det mycket. Ska se på Greys som börjar strax! Ha det bra :)

Tisdag

Då var denna dag förbi. Är absolut inte på bra humör för tillfället. Och fråga mig inte varför för det vet jag inte själv! Är bara på jävligt pissdåligt humör.

Lite kortfattat om dagen. IKEA.. Dit for vi idag. Tog sin lilla tid, men det är så det går när det är flera som ska handla. Kort och gott så har dagen varit bra! Kom hem till sex så då knallade jag direkt till mamma eftersom mina favoriter var där, Emil och Ebbs! ;) Emil har varit hos mormor sen i morse när jag for, och Ebbs kom dit strax före halv två, så hon slapp sitta hemma själv hela dagen. Allt hade gått bra och Emil hade varit hur snäll som helst :)

Vi gick hem och myste lite, Emil fick bada, vilket han verkligen äääälskar! Han plaskar så jag blir alldelens dyngsur! Haha :) Halv åtta så fick han kvällsmaten och sen hopp i säng. Strax efter åtta var det tyst i sovrummet så då passade jag på att packa upp sakerna jag handlat från IKEA, (Var inte så mycket så det gick fort!) och städade undan lite..

Imorgon kommer min farmor till Luleå, så det ska bli superkul! Hon har ju aldrig träffat Emil så hon har längtat :) Emil blir ju stora killen imorgon, ett halv år! Fan vad tiden går fort, helt sjukt.. Nåja, det blir ju bara roligare och roligare också :)

Nu ska jag ta mig en rök och sen slänga mig på soffan och glo tv medans jag inväntar Patrik.

Knappt 2 dagar kvar

På Tisdag brummar jag, Sara och Anne till IKEA. Barnfria dessutom :P Emil ska få vara med mormor hela dagen lång, det tycker han om! Ebba kommer nog också få vara där. Iallafall då Patrik är på jobbet så hon slipper sitta själv här hemma. Hon har vant sig med lägenheten, men jag ser ändå på henne att det är lite obekvämt att vara här själv. Vi har ju iofs inte bott här så länge, bara 8 dagar.

Först ttänkte jag handla lite möbler på IKEA, men ångrade mig lika fort. Bättre att vänta tills vi tapetserat så jag ser exakt vad som kommer passa in. Ska bara handla  massa små kraffs, sånt som jag behöver ha och sånt som är bra och ha! Och självklart sånt som jag VILL ha, men kanske inte är världens nödvändigaste ;)

Idag har varit en slapp dag. Vi for på hantverksmässan i arcus en snabbis, men det var då ingenting att hänga i julgranen! (Inte i våran gran iallafall :P) Sen tog vi en prommis med Ebbs och sen hae vi bara slappat hemma. Funderar på att packa upp säcken med skorna nu, kan ju som vara bra att få bort den säcken, den står bara i vägen! :)

Nu packa upp säcken och sen slänga mig i soffan och äta lite glass :)

Om Emil..

Det här skriver jag bara för min egen skull, så ni andra behöver inte läsa för det är faktiskt ingenting som är riktigt intressant för er, haha! :)

Nu har jag iallafall slutat med Minifom dropparna. Gjorde det för några veckor sen och han är klockren fortfarande! ;) Min prins! För tre dagar sen så slutade jag massera hans mage (man måste ju prova nån gång.. Och de flesta vet att Emil haft problem med bajsandet) och han har bajsat iallafall. Utan hjälp! :) Tillochmed två gånger igår och likaså i förrgår. Det kan inte bli bättre! ;) I några veckor så har Emil varit grymt jäkla jobbig på nätterna, säkert vaknat 10 - 15 gånger per natt. Men inatt är första gången på sjukt länge som han inte har vaknat en enda gång! ;) Gissa om jag är utvilad? Yeeees! ;) Han somnade igår kväll lite tidigare, redan tjugo i åtta och så vaknade han imorse ungefär halv åtta, superskönt :)

En annan kul sak är att han far över hela golvet i vardagsrummet! Han har lärt sig hur man "kryper" baklänges, haha. Han trycker bak sig med händerna och han ser skitrolig ut :) Och så brukar han snurra som en klockan, runt runt runt :)

Det var bara det jag skulle skriva! :) Nu ska jag se vad Emil gör, han ligger på golvet och gör glädje tjut samtidigt som han ibland låter förbannad! Haha :) Också ska jag ta mig lite frukost.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Lite att göra?

Är därför som jag satte mig för att skriva nu. Fast egentligen har jag hur mycket som helst att göra, vi har ju i princip inte gjort nånting här hemma. Men det kommer, nu ska vi inte stressa..

Livet rullar på i vanlig ordning. I Torsdags blev vi iallafall klara med gamla lägenheten. (Egentligen blev vi klar i Onsdags, men besiktningen var i Torsdags) Det gick ju som det gick.. Kan inte säga annat än att jag blev less! Vilket ni säkert märkte i förra inlägget? Nåja, det löser sig. Det måste lösa sig!

Igår så tog jag en tvättdag. Vi hade inte tvättat på år och dar så vi hade en hel del tvätt. Det var så lite som var rent så medans jag tvättade spydde Emil ner sitt sista och enda rena klädesplagg, haha. Då var de tur att jag tvättade, han fick hålla sig inne medans :) Sen på kvällen så tog jag, Sara och Anne en varsin cider (neeej inte bara en, det kanske blev tre var?) hos Anne och satt och surrade på. Kom hem rätt sent, kring ett tiden. Tur att jag inte blev bakis eftersom det var upp&hoppa i morse halv åtta :) Min lilla plutt, det ska då fan vara action från stunden han slår upp ögonen tills han somnar för natten :)

Idag har vi nästan bara varit hemma. Iallafall jag, Emil och Ebbs. Vid tre tiden for hela familjen och handlade på Maxi och sen vid halv sex gick vi till mamma och pappa och käkade middag. Det var gott.

Nu slappar vi för fullt. Jag har nyss sett en film på tv1000 samtidigt som jag vek och stoppade in allt nytvättat i garderoberna. Bra när man kan göra två saker samtidigt :) Nyss lyckades jag även ta tag i hallen. Iallafall en del av hallen. Packade upp två sopsäckar med saker som nu är på sin rätta plats. Så nu är det kvar en säck i hallen som det bara är skor i, den orkade jag inte med.. Och sen har vi massa småtjaffs som ligger över nästan hela hallgolvet, men det tar jag imorgon. Jag har gett upp. Nu börjar det se ut som ett hem iallafall. Förutom att jag fortfarande inte har packat upp nånting som ska vara i köket! Fy skäms på mig! Har enbart tagit fram en varsin tallrik och sånt där små tjaffs. Det ska jag också ta tag i, det är ju ett måste!

Nu ska jag slänga mig i soffan och dricka läsk!

RSS 2.0