Härlig helg! :)

Godmorgon gott folk.

Fredagen blev lyckad, så jävla kul! :)
Morgonen började iallafall klockan nio, Patrik och Emil klev upp vid sex tror jag? Vi lattja på här inne med lek, bus och bad innan lunch dags. Medans plutt sov så packade jag hans grejer inför övernattningen hos farmor och så tog jag ut Ebba på en liten promenad. Emil vaknade och vi käkade mellis, gick ut och lekte en snabbis och sen vidhalv fyra for vi till Mjölkudden. Jag och Patrik for till Östermalm där vi käka middag, gott! :) Sen en snabbis på Bikbok där jag köpte två linnen (dom var till Suzie)och ett par leggings. vidare mot storheden där vi handlade alkohol och sen på Kappahl en sväng där Emil fick sig ett par byxor..

Sen var det bara hem och fixa iordning sig. Duscha, sminka sig, dra på sig nå kläder (helst fina dock!) och jaa.. allt sånt där man brukar pyssla med! ;) kvällen spenderades här hemma med Suzie, Moa och Elina (Elina var nykter). Vid elva kom taxin (Eeeeerik såklart :) och vi  for till staden. Först gick vi på Allstar men det var inge kul alls där så vi gick vidare till Olivers och där hade vi superkul! Iallafall jag, haha ;) Vet inte alls vad klockan var när jag slängde mig i säng, men gissar på att den var strax efter tre. Däckade gjorde jag på en gång, jag var så himla full och trött!

På Lördagen så vaknade jag vid halv elva. Låg i sängen till halv tolv och bara drog mig, skönt som tusan! Måste passa på medan Emil sover borta för annars kan jag ju inte göra så! :) Klev upp, tog ut hunden och gick på statoil en snabbis där jag införskaffade lite cola och en färdigpizza till mig och Patrik. Käkade och slappade på soffan till klockan två, då började jag röra mig mot Mjölkudden. Emil hade varit supersnäll hela tiden och han hade sovit till klockan åtta på morgonen! Så med andra ord fick dom sig en rejäl sovmorgon även fast Emil sov där ;) Vi for hem och även Hjalle följde med, han har sovit hos oss inatt. Väl hemma packade jag upp allting och for sen på storheden där jag handlade på apoteket till Ebbas sår och sen hämtade vi middag från korvgubben. gött! ;)

Emil gick och la sig efter sju och jag plockade ihop och diskade. Sen gick jag till Suzie där vi satt och surrade till klockan vart elva och då gick jag på Statoil och sen hem. Nu sitter jag här och känner mig helt död. Emil vaknade halv sju så det var ju inte så farligt, men då kanske jag somnade halv två? Så det blev ändå inte så många timmars sömn. Får ta igen det inatt och imorgon ;)

Idag är det jobb på schemat. Enda nackdelen med att festa är ju just det att Lördagen går som åt till att vara bakis och bara ta det lugnt, sen jobbar ju jag nästan alltid Söndagar så jag hinner som inte göra nånting innan jag ska tillbaka på jobbet. Men fredagen var så himla kul (enligt mig) så det var det lätt värt! ;)

Fri som en fågel!

Iallafall i 2 dagar ;)

Kvällen har flytit på bra. Det jag hade beställt från HM (Givetvis till Emil, för Lisa.. hon behöver då minsann inga nya kläder! Eller? Har inte köpt mig ett enda plagg sen i somras, så ja! Jag är i behov av det) hade minsann kommit så det hämtade jag ut efter jobbet. Superifna tröjor var det så imorgon får Emil mannekänga för mig ;)

Längtar tills imorgon! Ska bli så kul att för en gångs skull hitta på nånting. Känner att jag verkligen är i behov av det! Däremot så hade jag behövt gå på stan en sväng men när ska jag hinna med det? Funderar på att göra det efter att jag lämnat Emil hos farmor Anki, lite småshopping på eftermiddagen skulle nog inte sitta helt fel? :) Men vi får se..

Nu ska jag ta en rök, borsta tänderna och sen sova.
Godnatt.

En lugn dag..

Det vart en lugn dag iallafall, utan städ. Men tvättar gör jag iallafall och det var ju på tiden ;) Så snart ska jag pallra mig till tvättstugan innan jag ska till dagis och hämta hem plutten :) Diskat har jag ju också gjort, dagens gärning! Haha. Nu är det fint och rent i köket.

Ikväll är det jobb men sen är jag ledig två dagar, ska bli superskönt! :)

Sovmorgon!

Godmorgon.

En underbart skön sovmorgon blev det idag. Emil begagade att sova till halv åtta efter att jag lyft över honom till våran säng :) Dock så tror jag minsann att han vaknade utav mig för när jag klev ur sängen så vaknade han. Men det gör ingenting, halv åtta var ju rena lyxen!! ;)

Nu har plutt käkat välling framför Bolibompa och jag nöter dator. Idag är det 28 minusgrader och jag vill inte ens gå utanför dörren! :/ Som tur var så åker vi bil till dagis med supersnälla Anna-Karin och supergoa Ronja! ;)

Idag ska jag försöka mig på att städa lite. Men vi får ju se hur det går med det?! Haha. Däremot så ska jag tvätta. Det är iallafall ett måste. Om jag kanske ska gå och klä på mig och Emil? Så vi sen tar oss ut i tid :)

Ha en bra dag! Min dag började iallafall superbra :)

Onsdag.

Godmorgon! Denna dag är superduperkall, inte alls vad jag hade beställt?! Emil är iallafall på dagis för vi fick skjuts dit med Emils dagiskompis Ronja! :) Så det var ju bra, då får han leka av sig och det behövs ju! :)

Själv så har jag plockat undan lite här hemma. Ska alldeles snart ta tag i disken, det är ett måste! Köket ser sönderbombat ut med all disk, haha. Sen en dusch på det, kommer sitta fint! :)

Imorgon är det löning som står på schemat, känns bra. Vi får liiiiite mer pengar än vi räknat med så det känns super! Dock så är det fortfarande inte mycket pengar det handlar om, men bättre än ingenting ;) På Fredag så blir det att hitta på något med Suzie, ska bli kul :) Göra sig fin, dricka lite alkohol och sen får vi se vad som händer. Kvällen är ej planerad! :) Emil ska sova hos farmor för nu var det jättelänge sen sist. Han kommer få det superbra, så bortskämd som han blir där ;)

Nej ni kära vänner. Nu ska jag diska! Men först så bjuder jag på några bilder :)


Emil med farmors solbrillor ;)


Emil med farmors läsglasögon, haha! ;)


En lurvig pappa Patrik!


Pizza, hur gått som helst! ;)


På Leos med Kevin.


Leker med en massa bollar..


Attackerar pappa som pratar i telefonen, haha!


En trött Emil som just i det tillfället sov på golvet :P


Världens bästa!


Ännu en dag förbi..

Återigen ett sent blogginlägg, men så kan det bli ibland! ;)

Idag har Emil äntligen fått vara på dagis! Kan säga att både jag och han behövde det. Lite egentid skadar ju aldrig och sen också att Emil trivs så sjukt bra på dagis är ju hur skönt som helst! :) Han blev överlycklig när vi promenerade in på dagisgården :) Dock så vart han lite besviken då det inte blev nå utelek, men så är det när det är super kallt.

Väl hemma så han jag bara ta ut Ebba och plåstra om tassen för sen kom Anne och hämtade upp mig och vi for till staden en snabbis. Hittade världens finaste jacka på Doffi som jag vill att Emil ska ha. Dock så var den lite väl dyr för mig, men vi får se. Kan ju hända att någon snäll varelse skänker mig tur och glädje och att jag helt plöstligt får en massa massa pengar?!! Det hade ju inte skadat iallafall ;) Anne släppte sen av mig på Colorama där jag bytte umgäng till form utav en Jenny :) Hon fixade klart med tapeter och sen bjöd hon mig på en supergod och trevlig lunch på Porsön. Tusen tack Jenny! :) Sen körde hon mig hem och här han jag inte vara alltför länge innan det var dags att promenera till dagis igen..

På jobbet gick det rätt bra enligt mig! En svamlig och rolig kväll har vi haft. Pratat om allt från kondomer till pruttar och rapar! Jag vet, vi är inte helt hundra, men hur kul skulle vi då ha det?! :D

Nu är jag hemkommen för lite mer än en timma sen. Har varit ut med Ebba en sväng och även surrat i telefonen. Som vanligt! Nu strax ska jag borsta gaddarna för att sedan sova. Förhoppningsvis blir det dagis för plutt imorgon också, hänger ju som sagt på vädret. Hörde rykten om att det skulle vara 27 minusgrader imorgon, och är det så kallt så går vi då inte till dagis. Vi hinner ju frysa fast efter vägen! Men blir det att han är på dagis så ska jag försöka ta tag i hemmet lite smått. Plocka, diska och lite annat. Även en dusch ska hinnas med!

Nu blev det långt. Ha en trevlig kväll.

Måndag kväll.

Dagen har rullat på bra..

Klev upp klockan nio. Tog det lugnt och mös med Emil :) Till lunch gjorde vi tacos, typ det enda vi hade hemma, haha! ;) Men gott var det då. Emil fick sen sova och jag slappade i soffan. Närmare halv två kom Helena, Emma och Wille förbi på besök. Emil vaknade precis då dom kom, bra timing :) Helena hade med sig gobulla som vi smaskade i oss, väääldigt uppskattat av både mig och Emil ;)

Vid tre tiden for dom hem och farmor Anki kom hit och kollade Emil medans Patrik skjutsade mig till jobbet. På jobbet har det gått relativt bra. Hade kunnat gå bättre, men även sämre också! Hem kom jag mig strax efter halv tio och just efter tio ringde Anne så jag följde med henne en sväng med bilen. Vi köpte cigg och hämtade hennes nycklar som hon hade glömt på jobbet.

Kom mig hem för ett litet tag sen, är trött till tusen. Ska alldelens strax gå och sova så jag orkar upp imorgon! Men först ska jag plåstra om Ebbas ben. Hon har nämligen gjort sig illa. Men när, var och hur har jag ingen som helst aning om?! Märkte det imorse efter att vi kommit oss in efter hennes morgonkiss. Ser ut som att någon har skalat hennes ben, en ganska stor (enligt mig) hudflisa hänger och det är ett öppet sår! :( Men hon verkar iallafall inte lida utav det. Så vi rengjorde och plåstrade om henne sen så hon inte kunde slicka på det. Och nu ikväll då jag kom hem efter jobbet så har hon fått lufta litegran så nu är det dags att plåstra om igen! Stackars Ebba :(

Hjärnkontoret är stängt!

Gokväll.

Idag har det varit jobb på schemat. Usch så tråkigt, men väldigt välbehövt! Enda fördelen var väl att jag kom hemifrån?! Får man säga så? Jo, jag gör då det! ;) Kom mig hem vid halv åtta.. tog ut Ebba en snabbis och sen kom Anne och plockade upp mig och vi for en sväng på Ica Maxi. Handlade onödigheter och ikväll har jag bara suttit i soffan och sett tv. Riktigt skönt faktiskt! :)

Imorgon är det jobb igen, dock inte förrän klockan fyra. På dagen så skulle Helena, Emma och Wille komma förbi en sväng. Det kommer bli kul, länge sen sist! Så nu var det på tiden! ;) Wille har ju blivit så stor, snart ett år. Sist jag såg honom var han bara en liten plutt typ.

Trött till tusen är jag! Hjärnaktiviteten just nu är på noll. Helt slut i skallen! Ska gå och och sova nu så man orkar med morgondagen. Som tur är så är det inte jag som kliver upp före fan imorgon iallafall ;)

Godnatt gott folk.

Söndag.

Godmorgon.

Blen en rask promenad i kylan till Statoil där jag införskaffade ostbågar! ;) Riktigt gott var det kan jag meddela :) Så vi smaskade i oss dom medans vi såg filmen: Och så kom Polly.. Hade inte sett den förrän igår, helt okej film. Halv tolv gick jag och la mig och det var så satans skönt. Var så himla slut (efter att ha gjort INGENTING) i kropp och knopp, däckade på tre röda..

Emil vaknade klockan fem idag, en hel timma senare än han gjort det närmsta dagarna. Vi gick och la oss i våran säng och där låg vi tills klockan vart närmare sex, då klev vi upp! Givetvis gjorde jag en favorit i repris, somnade på soffan! Haha. Plutt väckte mig klockan sju så då klev jag upp och vi tog fram mackor och mjölk. Han var minsann hungrig min lilleman :) Nu sitter jag här och nöter en sväng och Emil är vid tvn.

Ska surfa vidare innan Emil blir sur för att jag suttit här för länge! Enligt honom.
Ha en bra Söndag!

Uttråkad är bara förnamnet!

Uttråkad till tusen, exakt så känner jag nu. Om jag ska vara helt ärlig så har jag kännt så nu i några dagar. Att så mycket i mitt liv kan kretsa runt bilen?! Tänk vad sjukt egentligen.. Men så är det, utan bil är jag handikappad. Tar mig inte ens till jobbet! Tacka vet jag Lotta som jag kunnat åka med :) Men nästa vecka, hur gör jag då? Lotta börjar nämligen att jobba dagtid så då måste jag ta mig på något annat sätt. Hoppas till gudarna att jag kan få snika skjuts med grabbarna från stan om det nu finns någon plats i bilen. Jag håller tummar och tår!

Dagen har varit lugn. En skitkall dag har det varit och vi har bara varit inne. Efter Emils vila så promenerade vi till Emils mormor och morfar. Lämnade plutt där och for med pappa och handlade på Maxi. (Inte ens handla kan jag göra utan bil, usch!) For även förbi Dollarstore en sväng och handlade sockar till Emil. Deras halksockar är fanimig bäst! Och till ett väldigt bra pris också, 3 par för 50 kronor! :) Sen vart det middag i huset, renskav med potatismos och lingonsylt. Jag är ju inte så förtjust i den maträtten, men lite fick jag i mig iallafall.

Plutt sover sen ca 2 timmar tillbaka. Själv så har jag diskat och plockat undan. Nu är jag ännu mera uttråkad och sugen på en massa massa gott. Synd bara att jag inte har nå gott hemma :( Imorgon är det jobb på schemat, 13-19. Förhoppningsvis går dagen snabbt.

Nu ska jag vara social med Patrik.

Redan Lördag..

Har inte blivit så mycket bloggande på sista tiden. Vet faktiskt inte varför, har inte ens tänkt på det. Rätt skönt ändå! ;)

Torsdagen vart iallafall lugn här hemma. Blev inge jobb på kvällen och det kändes bra eftersom jag fortfarande mådde konstigt lite till och från. Middag åt vi hos mamma och pappa. Blev inte så mycket mat för min del, svårt att äta då jag varit illamående.. Kvällen spenderades i soffan med lite glass :)

Fredag fick jag sovmorgon. Klev upp vid nio tiden. En lugn förmiddag inomhus eftersom det var rätt så kallt ute. Efter Emils vila passadde vi på att damsuga, diska och plocka undan innan Anne och Kevin kom på besök. Vi möttes upp här ute så barnen fick leka utomhus ett tag. Visst, det var kallt.. men frisk luft behöver man och vara ute länge är ju inget måste! :) Just innan fyra gick vi in. Beställde pizza och Hamburgare till middag som Patrik for och hämtade, gött! :) Smaskade i oss maten och efter det for besöket hem. Emil fick sig ett välförtjänt bad och sen hopp i säng kvart i sju.

Idag vaknade Emil före fan själv! Klockan fyra var han pigg och glad. Inte jag däremot, så jag "tvingade" honom att ligga i sängen till just efter fem, då gick vi upp och gjorde välling! Jag somnade såklart på soffan och blev väckt av plutt halv åtta. Inga dumheter hade han hittat på så det var ju tur det :) Jag och Emil hade lite morgon/Lördags mys imorse.. Vi satt i soffan och såg på barnprogram och åt glass med varsin sked. Mmm.. :)

Nu ska plutt få se på Pingu på datorn (Tacka vet jag youtube!) och sen har jag ingen som helst aning om vad vi ska sysselsätta oss med resten av dagen? Alldeles för kallt för att vara ute (minus 27 har vi, brr!) och ingen fungerande bil har vi heller. Blir väl bara hemma, som vanligt. Tråkigt.

Hej så länge!

Ett tag sen nu..

Hela två dagar sen jag skrev sist! Länge sen ;)

På Tisdag kväll på jobbet började jag må lite konstigt, magen bubblade och jag mådde illa :( Som tur var så slutade jag precis då så åkte hem och jag gick la mig på en gång! Tänkte att jag kanske mådde illa utav trötthet? Hade ju ändå klivit upp halv fem den morgonen. Illamåendet fortsatte så Patrik fick kliva upp med Emil på Onsdagen. Vi bytte av halv sju (Emil klev upp tidigt som FAN!) och jag mådde fortfarande skit. Gick till toan några gånger och trodde jag skulle spy, men det gjorde jag aldrig som tur var. Blev heller inge dagis för Emil igår, orkade inte gå dit i kylan och med ett jävla illamående. Blev iallafall hemma från jobbet och jag låg i soffan tills klockan vart närmare tre! Mådde bättre mot kvällen men ändå inte helt bra..

Idag klev vi upp strax baki fem. Tror jag blir hemma från jobbet idag också, mår fortfarande väldigt konstigt. Känns som att det kan vara nå magsjukevirus som spökar i kroppen. Jag och Emil trotsade kylan och gick till dagis. Kallt men friskt och skönt! :) Mår mycket bättre nu efter en massa frisk luft :) Ska strax ta ut hunden och sen blir det lugna puckar, vika lite tvätt och dylikt innan pojken ska hämtas.

Ha en bra dag!

Semlor idag?

Goddag.

Gårdagen flöt på i lugnets tecken. Var inne och mös tills det var lunch dags (Emil åt ingenting), sen så gick vi ut på en promenad i det fina vädret. Gick till gränderna, sen till Ica och handlade lite och sen hem igen. Plutt somnade just innan vi kom hem så lyfte över honom i sängen och där låg han tills klockan vart två. Medans han Emil sov så for jag på Djurmagazinet och Coop med Anne. Köpte hundmat och sen köpte jag 2pack semlor på coop som jag och Patrik smaskade i oss när jag kommit mig hem. Premiärsemlan för i år! Den var god, men så många fler lär det nog inte bli. Om det nu inte bjuds på jobbet ikväll? Drömma kan jag ju! ;)

Idag har jag inte gjort sådär tokmycket. Blev en morgonpromenad till dagis eftersom bilen ännu är på lagning. Var faktiskt riktigt skönt med en mogonpromenad! Att jag inte gjort det tidigare :) Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag säkert iallafall ta bilen på morgonen när den väl är fixad. Men nu går vi mot varmare tider så då ska jag försöka mig på att gå till dagis på morgonen. Plus att Rasmus (Suzie och Magnus kille) börjar på Emils dagis snart så då har jag även någon att promenera med! ;)

Hjalle är här även idag. Så jag har varit ut på en snabb promenad med hundarna. Sen har jag även diskat och surrat i telefonen som vanligt. Så fort jag skrivit klart inlägget ska jag ringa till skolan jag ska söka till och fråga en sak och sen tänkte jag nog vika tvätt. Om jag orkar? Sen är det raka spåret till dagis för att hämta hem plutt.

Ha en bra dag!

Och drömmen blev sann...

Halleluja! Gissa när Emil vaknade idag?!! Tio i åtta! Är det möjligt eller? Jajjomen, jag tror nog det. Helt jävla underbart! :) Så han har inatt skrapat ihop 14 timmar, inte illa pinkat! Men det var nog behövligt eftersom han sovit ganska så kasst sen i Fredags.

Nu har vi iallafall ätit frukost och så. Emil står och borstar tänderna och jag sitter här för ovanlighetens skull ;)
Blir nog en promenad idag skulle jag tro, inte alls särskilt kallt idag! Skönt :)

Ebba 3 år.

Idag fyller världens bästa hund år! ;) Hela 3 år blir våran Ebba. Tänk så fort tiden har gått, vi har snart haft henne i 3 år och jag kommer fortfarande ihåg dagen vi hämtade hem henne (11 April 2007) som om den vore igår! Mammas guldklimp, min första bebis! ;)

Dagen idag har varit bra. Fick sovmorgon till halv tio, ruskigt skönt! :) Emil sov då jag klev upp, han hade däckat redan halv nio. Kanske inte så konstigt eftersom han och Patrik klev upp strax efter fem. Plutt sov iallafall till klockan tio, då gjorde vi pannkakor till lunch och sen tog vi allihopa en härlig promenad! :) Även Ebba har fått lyx lunch idag, pannakor och korv, haha! ;) Efter promenaden lekte jag och Emil här ute ett tag, plus att vi gick till Statoil och kollade på skotrar, (och köpte mjölk) som för stunden är världens bästa uppfinning enligt Emil ;) Sen gick vi in men här hemma var vi inte länge. For till Mjölkudden där det bjöds på middag, alltid lika gott :)

Ikväll fick Emil gå och lägga sig redan klockan sex! Han var supermegatrött redan klockan 3-4 tiden, men så tidigt kan man ju inte sova! Då blir det knas :) Än så länge har han iallafall varit tyst och förhoppningsvis sover han längre än till fem imorgonbitti. Drömma går ju! Själv så har jag sett filmen på trean ikväll och bara tagit det lugnt..

Imorgon står det tvätt på schemat, blev aldrig av idag så nu måste jag ta tag i det imorgon. Det luktar illa i badrummet från all skit! (Emils nerspydda sängkläder plus pyjamas) Annars blir det en lugn dag imorgon och sen jobb på kvällen. Det känns jobbigt att fara och jobba, har blivit så bekväm med att vara hemma för det har blivit mycket hemma nu dom senaste 2 veckorna. Endast jobbat 4 dagar utav 14, men skönt iallafall ;) Plus att det ändå är betalt (semester dagar) så det har ju inte skadat heller ;) Men nu är det jobb igen, full fart.

Borsta tänderna nu och sen sova!
Godnatt.


Födelsedagshunden på sin 3års dag! (Dock är inte bilden tagen idag)

Still going strong..

Än så länge har varken jag eller Patrik sett skymten av magsjukan, eller något illamående över huvud taget. Tur det! Men jag ska inte ropa Hej ännu, man går aldrig säker.

Emil har iallafall inte spytt nånting idag, så det känns bra! Dock så har han ätit väldigt lite idag men det är ju ofta så det brukar vara, man är ju inte särskilt matglad då man mår lite konstigt. Plutt däckade redan klockan tio i Patriks famn så vi bar över han till hans säng och där låg han och sov till klockan tolv. Fixade lunch åt honom och sen gick vi alla ut på en skön promenad i det superfina vädret! Jättemysigt :) Jag och plutt stannade ute ett tag och busade innan vi sen gick in och åt lite mellis. Mest jag som åt, haha! :) Bara efter en liten stund så gick jag och Emil ut igen, denna gång vart det utelek med Magnus, Suzie och Elina plus barnen! Trevligt :) Kom in halv fem, då fixade jag middag och sen har vi bara myst på här hemma. Redan halv sju fick Emil hoppa i säng, helt död. Mycket utelek idag plus att han säkert fortfarande känner av sjukheten.

Jag har iallafall diskat och plockat iordning här hemma så nu är det fint igen :) Sen har jag nu under eftermiddagen tvättat upp hans madrass, spjälskydd, kudde och täcke! Så nu är det rent och fint :) Dock så sover han inte med det nu för han hade hunnit somna innan allt var torrt. Får fixa det imorgon :) Så imorgon blir det att tvätta upp allting annat såsom kläder och en jääääädrans massa handdukar. Hoppas på fint väder imorgon igen så vi kan vara ute och mysa! :)

Nu ska jag kolla lite tv och slappa.

Då var det våran tur!

Godmorgon.

Gårdagen vart väldigt lugn. Hela förmiddagen spenderades inomhus eftersom termometern visade -25 grader. Brr! Vid tio tiden gick jag ut en snabbis med hundarna och sen in igen. Då Emil vaknade upp från sin vila (halv två) så gjorde vi oss klara och tog oss sen en promenad, för då var det helt plötsligt bara -13?! Skönt :) Klockan fem vart det middag hos pappa/morfar, korvstoganoff och ris. Mamma/mormor var inte med för hon är bortrest. Emil åt ingen middag, men det var ju hans bra val. Väl hemma igen så fick Emil sig ett bad av Patrik och jag passade då på att bädda Emils säng, jag storstädade lägenheten igår så då måste man ju byta sängkläder också. Det är ett måste för mig! :) Klockan sju la vi plutt.

Jag for på Maxi en snabbis och handlade lite nödvändigheter och godis inför kvällen. Hade precis kommit ut från duschen (strax baki nio) då jag hör att Emil gnäller, vilket han ofta numer gör i sömnen så jag tänkte inge mer på det. Men efter bara några sekunder hör jag Splaaaaash! Då kom den där satans magsjukan på besök! Så jävla vidrigt, det var ju hur mycket som helst som flöt runt i hela sängen! Så det var bara att slänga pojken i duschen och sen fick han sitta i en handduk med Patrik i vardagsrummet medans jag städade hela sängen. Som tur var så åt han ju ingen middag så det var inte alls mycket mat som kom upp, mest vatten, så det luktade nästan ingenting. Men dock så vart ju även madrassen nerspydd så på något sätt måste jag försöka tvätta upp den idag, men hur? Vette tusan om den ens får plats i en vanlig maskin? :/

Min pappa kom iallafall förbi med madrassen till resesängen så det var ju tur det. Och Joni for och köpte majsvälling åt oss, tack tack! :) Dock så ville han Emil inte sova så vi satt uppe och kollade på tv till klockan ett. Sen lyckades jag få honom till att somna om. Vi hade burit över spjälsängen in i vårat sovrum så vi kunde höra ifall det skulle bli nå spyattacker på natten, men det slapp vi :) Dock så klev vi upp klockan sex imorse, trodde han skulle sova längre eftersom vi gick och la oss så sent, men nej nej. Inte Emil inte!

Idag har han bara fått lite majsvälling och det har fått stanna kvar. Strax ska han få lite till för jag vågar inte ge vanlig frukost ifall det kommer upp. Men han har inte spytt nånting sen igår kväll och då kom det bara 3 gånger. En jättespya i hela sängen och sen lite till på golvet. Och lite senare kom de en vattenspya i soffan :/ Han inte med då han stog och klunka vatten, vilket såklart inte var så smart. Men men..

Vi får se hur det går idag. Förhoppnignsvis bra, det tror jag. Men man vet aldrig. Och jag hoppas till gudarna att jag och Patrik slipper skiten, det finns fan inget värre än magsjuka!

Morgonbesök.

Godmorgon.

Vart en lugn kväll igår på soffan. Var jävligt sugen på godis och allt slisk som finns men jag orkade verkligen inte gå på Statoil så utan fick jag bli. Men det var ju bara bra! :) Kände mig extra trött igår kväll så när klockan var tio hade jag borstat tänderna och var redo för natten. Givetvis fastnade jag i ett tv-program som slutade klockan elva, men då fick det räcka! Så elva kom jag mig i säng och det är tidigt för att vara jag ;)

Imorse vaknade Emil halv sju. Just innan jag skulle kliva upp så kom Anki in och lämnade Hjalle. Jag hade totalt glömt bort att dom skulle komma så jag var på väg att skita ner mig när Ebba började tok skälla! Haha. Jag hörde inte att dom kom in, men det gjorde ju Ebba såklart :) Nu ligger Hjalle och Ebba i sängen och sover med Patrik. Jag nöter lite dator medans Emil ser på tv :)

Nu ska jag vara lite social och även börja städa litegrann. Typ damtorka!

Jag är hemma.

Jag blev hemma idag. Ringde in och frågade om jag fick ta ledigt och det fick jag. Supersnällt! :) Då jag gick hem från dagis ringde Lotta upp (Seg jäveln som sover hela dagen lång, hehe!! ;) och sa att hon skulle till jobbet men då var det försent. Hade ju redan tagit ledigt, så då var det lika bra att stanna hemma tyckte jag.

Direkt vi kom oss hem från dagis så for vi till Mjölkudden där det bjöds på middag. Korv med potatismos, simpelt men gott! :) Halv fyra åkte Björn och Patrik till Djursjukhuset här i Gammelstad, Heavy avlivades :( Han var gammal och grå och hade inte alls samma energi som tidigare. Vila i frid!

Nu har vi kommit hem sen en liten stund tillbaka. Emil ska jag börja göra redo för sängen snart, men först ska vi klippa hans klor (ja, jag säger klor) för nu börjar dom vara jättelånga! Själv så tänkte jag väl ta en lugn kväll, finns tyvärr inte så mycket att sysselsätta sig med. Får se om jag kanske hälsar på någon?

Imorgon for vi hundbesök, Hjalle ska vara här på dagen. Kul för Ebba med lite sällskap, mindre kul för Hjalle som tycker Ebba är pain in the ass! Haha ;) Men det går bra, de gör det alltid.

Ha en trevlig Torsdag kväll.

Jävla skitbil!

Godmorgon.

Gårdagen spenderades enbart hemma, väldigt lugn dag med andra ord. På väg till jobbet så började bilen dumma sig igen, oljetempen steg! Körde så länge det gick bra, men då oljelampan började blinka så var jag tvungen att stänga av bilen. Som tur var så hade jag då bara 1 km kvar till jobbet så efter några minuter startade jag bilen igen och kunde då ta mig hela vägen fram. Fan vad irriterad jag blir, jävla skitbil! Nu måste vi verkligen kolla upp vad problemet är, fast vi tror nog att vi vet vad det handlar om. Patrik lånade pappas bil och kom till jobbet klockan nio då jag slutade. Så vi körde varsin bil så vi hade möjligheten att bogsera våran hem ifall det skulle behövas. Som tur var så behövdes det inte! Men tur i oturen.. det här hade ju kunnat hända förra veckan då vi for till Haparanda och Finland, men det gjorde det inte. Puh!

Nåväl.. Idag klev vi upp halv sju. Nu är plutt på dagis och jag äter Daimtårta! ;) Hittade nämligen denna goda tårta i frysen imorse då jag skulle ta fram mackor till frukost. Då hade mamma tydligen tagit med sig den igårkväll då hon passade Emil och såklart hade hon lämnat kvar en bit till mig. Mmm, vad gott. Smaskar i mig den nu! :)

Idag tänkte jag också ta en städ dag, men jag orkar inte! Ska iallafall städa badummet (förhoppningsvis) idag så tar jag resten imorgon. Då blir Emil glad för då får han vara med och damsuga! ;) Ikväll så jobbar jag och sen är jag ledig till Måndag :) Men hur jag ska ta mig till jobbet idag är en bättre fråga? Förhoppningsvis jobbar Lotta, så jag kan snika skjuts med henne! :) V får la se...

Hej så länge!

Brr..

Idag har det blivit lite kallare ute än vad det varit de senaste sagarna. Nu visar den på -16 grader. Kallt. Plutt är på dagis och här sitter jag. Ingen som helst aning om vad jag ska sysselsätta mig med idag? Antagligen blir det väl att vara hemma, vad annars?! Haha.

Morgon gjorde vi just innan halv sju. Även fast det inte är världens tidigaste tid så var jag ändå sjukligt trött. Och även idag låg jag halvt död på soffan. Dock inte så länge, kanske 20-25 minuter allt som allt. Men skönt var det! :)

Nu ska jag kolla på barnprogram. Kan vara rätt kul ibland :P

Släck lampan!

Nu är klockan mycket och jag är hungrig. Vad gör jag åt saken? Jo, jag tar mig en kvällsmacka och går sen och sover. Måste bara skriva ett inlägg här först. Vadå bloggberoende?!!

Vart en superlugn dag som enbart spenderades hemma. Tvättade, diskade och duschade men inge mer än så. Skönt! ;) Emil hade vilat på dagis idag, bra! Annars hade han varit ett jättemonster, men idag så var han bara ett vanligt monster. Ja, han är verkligen ett monster nuför tiden. Han är i en helvetes trots! Fråga Jenny för hon vet minsann, haha ;) På jobbet gick tiden sjukligt sakta idag, mindre kul. Men dagen tog sen slut iallafall och det var ju tur det.

For direkt till Anne efter jobbet så hon fick frisera min lugg. Nu hänger den inte i ögonen längre, väldigt skönt att slippa det! :) Vi surrade lite och sen for jag hem. Har varit ut med Ebba för ett tag sen och nu är jag trött. Köket nästa så jag får nånting i magen innan sovdags.

Godnatt.

T

Godmorgon!

Gårdagen vart en riktigt bra dag. Bortsett från en tokig Emil som ville bitas hela tiden. Sovmorgon fick jag till halv nio. Klev då upp och gjorde oss klara för att sedan fara till Jenny och Loke! :) Väl där så lekte barnen och hundarna och vi (Jenny med andra ord!) gjorde våfflor till lunch :) Smaskens. Sen tog vi oss en promenad och självklart hade jag planer på att Emil skulle sova. Tror ni han gjorde det? Nejnej! Dock så somnade han i bilen på väg hem men vaknade så fort vi kom in. Typiskt!

Sen blev det iallafall jobb för mig. Första gången på en hel vecka! Var riktigt tungt att fara dit men när jag väl var där så var det ju ingen fara. Men det var såååå skönt att vara ledig ;) Gick iallafall hyffsat på jobbet. Klockan nio då jag slutade så for jag direkt på Kvantum och handlade lite och sen hem och åt en kvällsmacka. Gött :)

Idag ville Emil vakna redan halv sex! Bara att kliva upp och göra välling. Dock så slumrade jag till i soffan och klev upp igen halv åtta, haha! Skönt med en vila och skönt med en nöjd son som leker så fint i sitt rum :) Han leker så mycket bättre och mera självständigt om jag ligger på soffan och är halvt död än om jag är vaken. Skumt det där! Nu är plutt på dagis och jag håller på att tvätta. Tänkte först ta en städ dag idag men jag orkar inte. Kanske någon annan dag denna vecka?

Nu ska jag ringa Elina :)

Härliga Söndag :)

Blev utelek på förmiddagen. Jag och Emil tog en promenad med bobben och Ebba. Sen frös Ebba (som vanligt) så hon fick gå in och vi stannade ute i det superfina vädret! :) Emma och Henrik plus barn kom också ut så det var trevligt :) Vart en liten promenad plus lek för barnen, väldigt uppskattat :) Blev inge jobb för mig idag, tog semester en dag till vilket kändes riktigt bra eftersom vädret var på topp :)

Vi gick iallafall in vid elva tiden och gjorde pannkakor som vi smaskade i oss. Sen gjorde jag ett försök med att få Emil att vila, och denna gång gick det bra!! Så jävla skönt ;) Och självklart bra för plutt. Strax efter två då han vaknade till liv (Ehm, jag väckte honom!) så drog vi på oss kläderna och knallade ut på en promenad allihopa. Dock så hade solen börjat försvinna och det kändes mycket kallare ute så vi var inte ute någon jättelång stund. Väl hemma tog jag mig en dusch och sen for vi hem till Anne, Joni och Kevin där det bjöds på gomiddag! ;) Riktigt gott var det. Barnen lekte och vi surrade..

Kom oss hem till strax efter sex. Jag och Emil städade hans rum och sen vardagsrummet. Sen vart det sängen för plutt klockan sju. Skyndade mig med att diska och klockan åtta var jag hos Tessan, Göran och Rasmus. Så himla söt liten kille, helt underbar! :) Dom fick några till plagg utav mig som Emil haft tidigare och det var uppskattat så det var ju himla kul :) Riktigt kul att se dom allihopa :) Kom mig hem till strax innan elva så drog ut Ebba på en gång och nu sitter jag här. Ska strax gå och lägga mig, ska bara surfa klart först ;)

Imorgon är det en ny vecka igen vilket innebär jobb Mån-Tor, sen är jag ledig Fredag, Lördag OCH Söndag. Underbart med en slapp vecka! ;)

(Som vanligt har jag inte bilder, måste verkligen bli bättre på att ta med mig kameran om man ska ut/iväg, eller ta kort överhuvudtaget är jag dålig på. Skärpning nu!)

Inte så aktiv..

Nej, jag har inte varit så aktiv här, men nu får ni en uppdatering iallafall ;)

Fredagen vart det Leos med Jenny och Jonna plus barn. Alltid lika roligt ;) Barnen busade, vi surrade och så vart det en lunch innan vi for vidare. Jag och Emil for hem och hämtade vagnen och hunden och for sen vidare till Björx där vi tog oss en promenad med Jenny och Loke plus hundarna. Emil sov i vagnen under tiden men vaknade direkt vi kom hem till Jenny. Vi gick in och det bjöds på fika och glass. Emil åt glass, väldigt mycket glass! ;) Men ibland får man. Väl hemma igen så fick han Emil pannkaka till middag. Vart lite mys och bus och sen fick han sig ett välförtjänt bad, lortgrisen min! ;) Själv så spenderade jag en del av kvällen hos Anne.

Lördagen började med en skön sovmorgon till strax efter nio. Patrik och Emil gick upp halv sju tror jag? Väl uppe så gick jag, Emil och Ebba ut en snabbis. Planen var att gå till Statoil och tillbaka för att köpa mjölk till lunchen, men så mötte vi Emma, Henrik, Kate och Louie så vi surrade på med dom och Ebba han börja frysa (som vanligt!) så jag fick lämna henne hemma innan jag och Emil gick till Statoil. Till lunch fick det bli palt. Givetvis så ville inte Emil sova denna dag heller, men jag vet att han verkligen behövde det. Så vi alla drog på oss kläderna och gick på en promenad. Givetvis somnade plutt. Kom oss in halv tre och klockan tre fick vi liv i gossen. En relativt kort vila vart det, men han skulle ju kunna somna på kvällen också.

En massa innebus vart det fram till middagen. Till middag gjorde vi (LÄS; Jag) korvstroganoff och ris, väldigt uppskattat av Emil :) Vi åt tills magarna var mätta och belåtna. Efter middagen drog vi på oss alla kläder igen och gick ut på en promenad. Denna gång fick Emils traktor följa med ut så att han skulle hålla sig vaken hela promenaden! Vi gick till Ica där vi handlade mjölk, ägg och mjöl. Gissa vad jag ska med det till? HEHE ;) Väl hemma igen så stannade vi här ute och lekte ett litet tag, sen gick vi in och gjorde kväll för Emil...

Jag och Suzie promenerade hem till Anne vid halv åtta. Där såg vi på Melodifestivalen, drack en cider/öl och åt en massa snask! Surrade gjorde vi såklart också, mest utav allt ;) Hem kom jag mig strax innan tolv så då var det raka vägen i säng för mig. Var så jäkla slut i både kropp och knopp! Kommer inte ihåg vad klockan var då jag somnade men tror inte det tog länge alltså, haha :)

Idag gjorde Emil morgon kvart i sju, en hel okej tid för mig. Lite trött och sliten är jag, men thats life! Idag får vi se hur jag gör. Om jag far och jobbar (vilket verkligen skulle behövas om jag tittar i börsen!) eller om jag ringer och tar ut en till semesterdag?! Hm.. får se hur jag gör. Klockan är inte så mycket så ingen panik ännu. Måste diskutera med Patrik också. Sådetså!

Nu ska jag vara social med plutt. Han ser lite less ut. Vi ska blanda pannkakssmet ;)

Redan Torsdag.

Och även denna dag är nästintill slut. Vart tar tiden vägen egentligen?!

Gårdagen vart väldigt bra. Kom oss iväg strax efter nio och Emil sov i bilen tills vi kom fram. Gick på skopunkten och kikade och sen vidare till IKEA. Där blev det lite småhandling såsom kuddar till våran säng, en stekpanna, skurv&plugg, batterier och glödlampor. Sånt där som är bra att ha! :) Emil fick sig en jättestor gossedjurshund som han kramade hela dagen på IKEA, sen fick han även två stycken lampor. En till taket och en till fönstret. Fönster lampan satte vi dit redan igår direkt vi kom hem och taklampan hängde jag upp idag då han var på dagis.. Äntligen en taklampa! Vi har bott här över ett år och först nu fick han en lampa, haha ;) Bättre sent än aldrig. Sen vart det en snabbis över till Finland och sen började resan hem igen, Emil somnade ännu en gång i bilen och sov nästan hela resan. Man blir trött av att vara på roadtrip ;) Middag åt vi hos mamma och pappa och sen vart det mys hemma innan plutt somnade strax före sju. Jag for förbi Anne en snabbis på kvällen och sen hem och pysslade lite.

Idag fick jag mig en ordentlig sovmorgon. Emil slog upp sina ögon strax innan åtta!! Han måste ha varit megatrött. Skyndade oss iväg till dagis. Jag har enbart varit hemma idag. Tvättat och tagit det jävligt lugnt. Middag har vi ätit hos Emils farmor och Björne. Idag hade inte Emil sovit någonting alls på dagis och ändå har han varit pigg och glad! Hoppas verkligen inte att han ska sluta med vilan ännu, för den behövs verkligen. Vissa dagar är han ett monster om han sovit för lite! Idag fick han iallafall gå och lägga sig halv sju och det vart tyst på en gång!

Vad jag nu ska sysselsätta mig med är en väldigt bra fråga. Vi får se! :)

Roadtrip baby!

Sen kväll som vanligt. Typiskt.

Blev en god lunch på Waldorf idag med Jenny. Alltid lika trevligt i hennes sällskap! :) Sen for vi en sväng förbi Barnens Hus och strosade och sen for vi åt varsitt håll. Jag brummade direkt till dagis och hämtade plutt. Han hade varit lite gnällig idag och inte alls sovit länge! Han mår nog inte helt hundra även fast han bara är snorig :(

Hemma blev det mys och bus till närmare halv fyra. Då packade vi allihopa in oss i bilen och for till Mjölkudden där det bjöds på middag. Gott som vanligt! :) Emil fick en traktor av farmor och Björn. Han blev så lycklig så! Traktorer är nog topp ett på listan för närvarande ;) Han lekte med den hela eftermiddagen och kvällen. Den skulle då prompt vara med vid middagen och den skulle också med hem! Så var det bara. Enligt Emil såklart. Traktorn fick följa med hem och allt var frid och fröjd :) Här hemma blev det ett bad för lille Kalmdal och sen vart det sängen redan kvar/tjugo över sex. Han var såååå trött.

Själv har jag socialiserat med Anne som varit förbi en sväng nu på kvällen. Såg på tv och surrade, precis som vanligt! :) Imorgon blir det en tripp till IKEA, ska bli superkul! Dock ska jag absolut inte handla nå mycket alls, (så säger jag alltid) bara lite småprylar om vi hittar nå skoj :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova. Kan hända att det bir en supertidig morgon, det vet man aldrig!

Är det möjligt?!

Ja, visst är de det. Det bara vräker ner snö i mängder. Trodde inte vi skulle får mer snö än vad vi redan hade, men där hade jag minsann fel. Efter idag behöver det inte snöa nå mer enligt mig, tycker vi har alldelens tillräckligt med snö nu. Annars tar det ju en sån jäkla tid för allt att tina då det väl är dags! ;)

Blev ingen tidig morgon idag, även fast han somnade för fan igår. Halv sju klev vi upp, alldelens utmärkt tid :) Plutt är nu på dagis och jag gör ingenting alls. Kom precis in med Ebba, vi har busat en massa i snön och så gick vi förbi mamma en snabbis och sa hej! Nu strax ska jag slänga mig i duschen och sen åka till stan för att luncha med Jenny! :)

Ha en bra dag.

Ledig igen! ;)

Gokväll.

Gårdagen var det jobb som stod på schemat. For förbi Ica Maxi på väg hem och köpte lite snarra och sen såg vi film på kvällen. Det var den dagen i korta drag!

Idag fick jag sovmorgon till nio, Patrik och Emil gick väl upp halv sju tror jag? Vart en lugn förmiddag som spenderades inomhus. Emil har dragit på sig en lättare förkylning med snor och hosta. Inte alls kul! Efter lunchen (som han inte ens ville äta) var det dags för plutt att sova. Tror ni det gick bra? Åååh nej. Han totalvägrade! Så ingen vila vart det idag, illa illa. Det slutade med att han somnade klockan FEM nu ikväll. Får väl se hur länge han sover imorgon?! :/ Jag har då rensat i Emils kläder idag, både från pyttestorlek (Har gjort det en gång tidigare, men gjorde det idag igen) ända upp till storlek 80. Vart en hel ica påse som Emma ska få till Louie. Iallafall hon vill ha! :) Sen hittade jag nå små plagg som Tessan ska få till lilla Rasmus, om hon vill ha såklart :)

På jobbet gick det sådär. Och på tal om jobb så är jag nu ledig fram till Söndag! Helt underbart :) Vi hade rätt så lite jobb nu så dom som ville fick ta ledigt, så jag passade då på att ta ut 3 semester dagar. Ska bli skönt! :D

Nu ska jag surfa vidare och sen är det sängen nästa!

RSS 2.0