En dag kvar..

Sen har jag helg! Som jag längtar ;)

Blev inte så mycket av städningen idag, precis som jag förstod. Det jag gjorde var iallafall att plocka undan en massa leksaker och diska bort det sotra diskberget som vi hade! (Tyvärr ser det nästan lika förjävligt ut nu ändå!) Klockan elva mötte jag upp Jenny på storheden, vi strosade runt i affärer och avslutade det hela med en lunch :) Var hemma till halv ett igen så då vart det lugna puckar en liten stund tills jag och Ebba gick och hämtade hem Emil från dagis. Idag hade han varit lite grinig och endast sovit 40 minuter. Men mot slutet av dagen hade han var väldigt glad och go sa dom! :) Vi gick hem och åt mellis och sen for jag på jobbet, som vanligt. Idag gick det också bara sådär, bättre lycka imorgon! :)

Efter jobbet for jag förbi mamma en snabbis (säkert i hela 3 minuter, haha!), sen till Jet och tankade upp bilen och sen vidare till Kvantum där jag handlade mig en hårfärg. Mörkbrun blev det, som alltid ;) Imorgon efter jag lämnat Emil på dagis ska jag till jenny så hon ska få slinga mitt hår, ska nämligen fara förbi Konsum och köpa en slingblondering också. Så först helmörkt i några minuter och sen kommer slingorna! Trivdes med det sist jag gjorde det men det var ju i Maj så nu är allt så himla ljust eftersom solen har blekt allt så himla mycket under sommaren. Det blir nog bra förhoppningsvis! :)

Långt och tråkigt inlägg.
Godnatt

Härmapa!

Jag gör som det flesta. Så nu skriver jag en lista om världens bästa Emil :)

Född:
5 Maj 2008
Var: Sunderby Sjukhus
Tid: 07.22
Födselvikt: 3040 g
Födsellängd: 47 cm
Huvudmått vid födsel: 32,5
Namn: Emil
Namnbetydelse: Den flitige
Andranamn: Olavi
Efternamn: Kalmdal
Ålder: 1 år och 5 månader
Nyligen lärt sig: Springa. Och dricka ur vanliga glas, utan att allt far på kläderna ;)
Dagis: Magneten Förskola. Världens bästa dagis enligt mig ;)
Vikt nu: Sist vägde han 10 kg (Det var i Maj)
Längd nu: 75 cm (Det var också i Maj)
Mammagris eller pappagris: Mammas kille! :)
Favoritbus: Dra köksstolarna överallt och klättra upp var som helst! Och att terrorisera Ebba.
Favoritmat: Pannkaka och korv&Makaroner
Favoritleksak: Ebba! (Fast egentligen så är ju inte hon en leksak ;)
Favorit tvprogram: Musses klubbhus och Specialagenten Oso :)
Favoritmusik: Allt som går att dansa till
Sover i: Blöja och pyjamas
Favorit person förutom mamma & pappa: Måste nog vara mormor&morfar och farmor :)
Barnvagn: Quinny och en sulky men kommer inte ihåg vad den heter, haha.
Försäkring: Folksam
Blöjor: Libero
Hur många tänder: Snart 14st.
Storlek i kläder: 86/92
Storlek i skor: 23
Syskon: Inga på väg, men gärna om nått år ;)


Emil 2 dagar.


Emil i somras. Lite över året :)


Like a roller coaster!

Vet ni vad som har hänt idag? Emil har sovit till klockan åtta!! Han är som en berg och dalbana, man vet aldrig när han kommer att vakna! Haha. Jag är ju van att han ska väcka mig tidigt så idag har vi stressat på morgonen innan han skulle vara på dagis halv nio. Men vi han i tid! :) Bra att man kan vara effektiv! :)

Tänkte ta mig lite frukost och sen köra igång med städningen, om jag nu orkar? Haha. Kanske bara tar badrummet idag och så tar jag resten av lägenheten till helgen? Äh, vi får se hur det blir!

Idag ska jag åka förbi Onoff och trakassera dom. Min telefon skulle ha kommit förra veckan men än har den inte kommit. Har pratat med dom två gånger och varit irriterad så jag åker dit idag. Har den inte kommit till fredag så gör jag ett återköp (telefonen är ju betald och allt!), min tanke var inte att få vänta i två veckor, jag vill ha en telefon NU.

Nu äta frukost.

Det lider mot sitt slut.

Gokväll.

Dagen har flytit på väldigt bra idag. Klockan tio mötte jag upp Jenny i stan, vi strosade runt på alla möjliga affärer och sen tog vi oss en lunch på Mat&Prat. Denna gång utan barn. Kan säga att det var rätt trevligt att slippa hålla koll på någon hela tiden ;) Kunna njuta av maten och bara surra. Jättetrevligt :) Även Nathalie dök upp efter ett tag så vi surrade med henne och strosade sen runt lite till. Supertrevligt :)

Strax före ett var jag hemma så jag och Ebba gick nästan direkt till dagis och hämtade hem solstrålen! :) Vi gick på affären och handlade lite frukt och sen. Emil fick banan till mellis men han ville bara ha halva så resten tog jag ;)

På jobbet gick det relativt bra idag. Brukar gå bättre men det gick ändå inte dåligt.
Nu är jag trött och seg. Tanken var att städa badrummet men jag orkar nog inte det. Tar hela lägenheten imorgon då Emil är på dagis, enklast då! Men jag ska iallafall gå och vika tvätten nu innan det är dags att sova, så har jag fått nånting vettigt gjort idag ;)

Sov gott!


Tisdag.

Morsning korsning!

Idag gick vi upp halv sex - sex, ett litet steg närmare sju ;) Jag lyckades däremot slockna i soffan men som tur var hade Emil varit rar och snäll och inte alls hittat på nå hyss. Jag vaknade av att jag fick en snus upptryckt i ansiktet av honom, haha!! Patrik måste verkligen bli bättre på att plocka bort på kvällarna.

Halv nio var vi på dagis och även idag var han lite lätt mammasjuk. Men han vart tyst fort. brabra! Egentligen borde jag stå i duschen nu och göra mig redo för stan, men jag är verkligen seg känner jag. Haha! ;) Jenny skulle ringa då hon har lämnat Loke på dagis typ nu snart, så jag hoppar i duschen efer att hon har ringt ;)

Nä om jag skulle plocka fram nå rena kläder och dylikt så har man fått det gjort åtminstone! :)

Dumskalle!!

Gokväll.

Tror ni jag vilade då Emil hade somnat där vid halv tolv? Åhnej, inte alls! Jag kände mig helt plötsligt superpigg och skulle inte alls vila. Tänkte att jag skulle gå och lägga mig "supertidigt" ikväll istället. Verkar det bli så då? Ååhnej! Att jag ALDRIG lär mig! Men, jag känner mig inte ens trött. Hel skumt! Däremot kommer jag få igen imorgonbitti då vi ksa upp, då kommer jag vara död. Nåja, mitt fel och mitt val.

Förövrigt kan jag meddela om att Emil sov sjukt länge idag. Jag väckte han klockan två, då hade han minsann sovit i 2½ timmar. Det räckte tyckte jag, han skulle ju kunna somna ikväll också! Så vi klädde på oss och gick en promenad med Ebba, sen lekte vi lite här ute. Klockan tre kom vi oss in och jag for direkt till jobbet. På jobbet har det inte alls gått enligt mina planer! Men men, bättre lycka nästa gång. Typ imorgon.

Imorgon ska jag och Jenny till stan så fort dom har öppnqt och barnen är på dagis. Strosa runt lite och eventuellt ta en lunch/fika :) Det blir trevligt! :)

Nu ska jag sova, godnatt.

Vad ska jag göra?!!

Godmorgon.

Gårdagen vart rätt så lugn. Då Emil hade somnat så for jag och köpte hundmat och även lunch åt mig och Patrik. Vi smaskade i oss maten och slappade i soffan! Kring halv två vaknade Emil så vi begav oss mot Willys för att handla mat. Kom oss hem med 6 påsar + toapapper och 4 paket med blöjor! Mycket mycket ;)

Väl inne så packade vi upp alla varor och fixade och donade. Sen gjorde jag middag åt Emil, pyttipanna med rödbetor :) Efter middan knallade vi ut i lekparkerna, Emil fick fritt fram att gå vart han ville så vi var lite här och där! ;) Sen gick vi in och hämtade Ebba och tog ut henne på en promenad, riktigt kallt och friskt var det ute! :) Stannade här ute ett tag sen så både Emil och Ebba fick sprigna fritt.

Plutten slocknade klockan sju så då gick jag till tvättstugan och donade på. Sen for jag till Mjölkudden där jag hämtade hem ena vagnen, äntligen! ;) Sen förbi på Maxi och handlade lite gott till kvällen ;) Såg på film och snaskade gotta, mysigt! ;) Kom mig i säng till halv tolv tror jag?

Och så nu till min rubrik.. Emil har hamnat i en cp period då han vaknar i princip fem varenda eviga morgon. Men idag, idag gick upp klockan fyra!!! Jag fattar inte vad som är fel? Han behöver sova mer än det han gör, och JAG behöver också mer tid till att sova! Kan man påverka det här på nå jävla sätt eller? Jag är skitless. Idag var jag så pass trött så jag har somnat flera gånger i soffan plus att jag är skityr i huvudet, det känns som att jag är jättefull. Jobbigt!

Nåja, nu ska jag sluta gnälla. Passar nog på att vila en timma då Emil vilar, känner att det skulle behövas.
Nu ska jag se vad trollet gör.

Utvilad och pigg! :)

Godmorgon.

Blev en grymt tidig kväll igår, redan 22.20 låg jag i sängen. Underbart skönt var det! :) Slocknade nog relativt snabbt, innan elva iallafall. Emil vaknade som vanligt nu för tiden klockan fem. Gjorde välling och tog över han till våran säng. Men han ville ju såklart inte alls somna om, så Patrik och Emil klev upp kvart i sex.Själv så klev jag upp halv åtta, skitpigg och utvilad! :)

Sen dess har vi inte gjort mycket alls. Idag måste vi iallafall åka och handla, det är då ett som är säkert! Ska även fara och köpa hundmat nu snart (då dom öppnar) för den är slut. Igårkväll fick Ebba några korvskivor till middag, tror ni hon grät blod? Åååhnej! Hennes favorit är ju såklart korv ;)

Annars blir det en lugn dag med tvätt på schemat.

Godnatt.

Det blir inget godis idag! :( Patrik är ännu inte hemma och jag är dödstrött. Blev ju som sagt inte många timmars sömn inatt så jag är helt slut. Tänkte faktiskt ta och borsta tänderna strax och gå och lägga mig tidigt som bara den! Förhoppningsvis är jag pigg och på bra humör imorgon :) Imorgon blir det nog en godiskväll med mys i soffan och gärna till någon bra film! :)

Full fart hela dagen!

Jajjemen. Fullt ös hela dagen har det varit, fastän jag har varit så trött så trött. Fast iofs så är det därför jag hållt igång, just för att inte somna! ;)

Halv tio klev jag och Emil in hos Marie, John och Vincent. Barnen lekte och vi surrade och fikade. Gött :) Barnen åt lunch och sen var det sovdags. Halv tolv drog vi oss hemmåt och Emil slocknade på stört i bilen. Trött kille. Lyfte över han till sängen och där sov han till närmare halv två! Andreas bjöd Patrik på käk från MAX idag till lunch och frågade om jag också ville ha? Eftersom jag fortfarande var på dåligt humör pga den förbannat dåliga natten och brist på sömn så sa jag ju såklart nej. Gissa om jag ångrade mig då dom satt och åt? Givetvis! Så typiskt, det ska då fan alltid bli så, haha.

Nåväl.. Klockan två kom vi oss till stan (Jag och Emil) där vi mötte upp Sara&Emma på Roasters för en fika. Emil fick en egen muffins och nästan hela åt han upp! Jag tror han gillade muffins? ;) Halv fyra var vi hemma igen och strax därefter gjorde jag middag åt Emil. Idag vart det Fiskbullar och makaroner, härlig blandning va?! HAHA. Hade slut på potatis vilket jag inte visste om så det fick bli makaroner, men det gick ner det också ;)

For sen och handlade på Willys. Kom oss hem med två nya nappflaskor+napparna till, (Har nu släng dom två han hade eftersom dom var så gamla och nötta) 2pack nappar, välling från 15 månader, (Kanske han sover längre om han äter sån välling? Vem vet?!) smör, mjölk och shampo! Dyrt blev det också, men måste man så måste man. Väl hemma packade vi upp varorna och gick sen ut med Ebba. Ebba hade spring i benen så hon fick jaga bollen medans jag jagade Emil, haha. Klockan sex fick han bada och strax före sju hopp i säng. Även ikväll (likaså igår) så ville han inte ha någon välling, det är bara nappen som gäller och så springer han till sängen! Med andra ord kan han inte vara så jäkla hungrig. Han gör ju som han vill.

Patrik for till en kompis i Boden och jag har plockat och donat på här hemma. Disken är kvar men den tar jag imorgon, orkar inte med den ikväll. Kom mig just ut från duschen, en välbehövd sådan! Underbart skönt var det :) Nu tänkte jag enbart slappa och invänta Patrik så kanske jag orkar åka och köpa nå karra? Vi får se :)


Världens sämsta natt!

Der här har varit den värsta natten på, jag vet inte hur länge! Usch vad tungt och jobbigt allting har varit. Och den här gången är det inte Emils fel ;) Gick och la mig i sängen vid elva.. Somnade kanske vid halv tolv? Kvart över ett vaknar jag av ett telefonsamtal. Nästa gång jag somnar till är en snabbis mellan halv tre och tre. Sen vaken igen, måste gå ner och öppna dörrhelvetet! Slocknar igen vid fyra och klockan fem vaknar Emil. Det känns som att jag är inne i  en dvala, helt borta i skallen! Som tur är så har vi bara myst i soffan sen dess så jag har slumrat till en gång eller två ;) Så kort och gott har det blivit 3½ timmas sömn inatt, knappt. Imorgon ska jag sova!!

Idag får vi se om vi hittar på allt vi tänkt oss. (Jag och Emil då såklart) Tänkte höra med Marie om vi kunde få komma förbi en sväng på förmiddagen innan ungarna ska sova? Hade varit kul :) Sen blir det hem så Emil får sova en liten stund och sen när han vaknar så ska vi kanske till staden och fika med Sara&Emma från jobbet. Trevligt :) Så får dom se Emil för första gången också, haha! :P

Nu kom Emil hit in och började precis spela gitarr, riktigt duktig kille ;) Ska slänga mig på soffan nu innan allt snurrar ännu mer! Vi hörs.

Ledig, ledig, LEDIG!

Gokväll.

Dagen har rullat förbi, väääääldigt sakta tyvärr. Emil var pain in the ass hela förmiddagen och på jobbet gick det förbannat sakta! Ingen bra dag med andra ord.

Efter jobbet for jag till Måttsund där la familia befann sig. Hämtade Emil och Ebba (Patrik lämnade jag kvar, mohahaha) och for hem där vid sju snåret! Emil somnade i bilen vilket jag visste att han skulle göra. Så lyfte över han till sängen på en gång och han fortsatte sova, till och från. Han har grinat och grymtat lite hela tiden men nu har det varit tyst väldigt länge. Hoppas han sover ordentligt hela natten! Ebba var gode slut efter en hel eftermiddag ute i stugan.. Hon hade varit galen och sprungit, sprungit och sprungit. Bra! ;) Patrik stannade kvar och drack öl och skulle komma hem imorgon. Vilket innebär att jag inte alls får någon som helst sovmorgon! :( Men, det tar jag igen. Tro mig! :P

Suzie har varit förbi en sväng nu ikväll. Ringde hit henne och snäll som hon var (Fast det är hon ju allitd;) kom hon upp och kollade Emil medans jag for och köpte middag. Hade inte ätit nånting sen innan jobbet så jag var gode hungrig kan jag meddela! Vi har suttit och surrat och surrat, det vanliga :) Nyss gick hon hem.

Själv ska jag väl plocka undan lite här hemma tror jag. Om jag nu orkar? Är inte alls särskilt stökigt för ingen har ju varit hemma idag, som tur är! ;) Blir nog bara att slappa i soffan, gå ut och rasta Ebbs och sen sängen. Lovely! ;)

Imorgon är det mest troligt en fullspäckad dag, vi får se hur det blir! ;) Äntligen är det helg!

Idag igen..

Ännu en tidig morgon! Jag förstår inte varför han sover så kort? Endast 10 timmar? Han Emil är väl ingen sjusovare, det kan vi ju konstatera nu! ;)

Kom mig i säng tjugo i tolv igår. Relativt bra! Somnade iallafall innan tolv och vaknade av Emil där just innan sex. Trött? Javisst! Men det är bara att härda ut. Imorgon vill jag ha en sovmorgon. Jag ska ha en sovmorgon då!!

Jahapp. Det var väl allt jag hade på hjärtat. Ingenting med andra ord! :P Nu ska jag betala lite räkningar och hoppas på det bästa :)

Hjärndöd.

Gokväll.

På dagis hade det gått klockrent, han hade varit världens busigaste Emil (precis som man är van att se honom;) och han hade ätit supermycket och somnat på en gång. Skönt! :) Då jag hade lämnat plutten så for jag hem och fortsatte sortera foton, haha! Nu är det endast två album kvar så förhoppningsvis hinner jag få det här gjort under helgen :) Klockan tio promenerade jag och Ebbs till mamma och pappa. Surrade ett tag och sen for vi på Barnens hus där det blev shopping! Me like ;) Det vi fick med oss hem var en overall, vintervantar, 2 pyjamasar, 2pack nappar och en present till Vincent ;) Jag är då helnöjd!

Strax baki elva for jag förbi Anne en sväng så hon fick klippa min lugg. Nu kan jag se igen, jippi! Sen for jag hem och slappade. Jag och Ebba tog oss en promenad och hämtade hem Emil och sen lattjade vi bara på här hemma. Provade overallen också och den passade jättebra. Visst, den var väldigt stor men ändå inte för stor, så förhoppningsvis kan han ha den även nästa vinter. Det hade varit perfekt! ;)

På jobbet har det gått bra idag. Dessvärre hade jag en hemsk huvudvärk men jag överlevde som tur var. Nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig, är sjukt jävla hjärndöd. Så känns det iallafall. Bara borsta tänderna som är kvar. Typ det jobbigaste! Haha.

Imorgon är det jobb igen, 12-18. Känns väldigt jobbigt men det är behövligt. Behöver alla kronor jag kan få! Patrik, Emil och Ebba åker till stugan imorgon efter Emils vila så jag far dit direkt efter jobbet och hämtar upp dom. Sen blir det bara en lugn och skön kväll i soffan. Det behövs kan jag meddela!

Godnatter.

Big no no!!

Emil vaknade alldelens för tidigt idag! Sånt är inte okej, inte enligt mig. Klockan fem var det fullt ös medvetslös, kul va?! Får se om han orkar med hela dagen när det är sånt högt tempo på dagis? Han kanske somnar ute i sandlådan innan lunchen? Haha ;)

Efter jag har lämnat Emil på dagis så ska jag förbi Anne en sväng så hon får klippa luggen på mig. Sen ska jag med mamma till Barnens hus där vi ska kolla (och förhoppningsvis köpa) på en overall åt Emil. Har hittat en jättefin en.. och inte alls särskilt dyr! :) Kommer nog köpa tillhörande vantar till, dom såg väldigt bra ut!

Idag fyller även Vincent 1år :) Shit vad allas barn börjar bli stora, nu går det undan här minsann! :) Vincent har kalas idag hela dagen om jag inte missförstod? Marie?? :) Kanske jag och Emil kan få komma ihelgen eftersom jag jobbar i eftermiddag och Emil är på dagis på förmiddagen? Eller så kanske bara jag dyker upp idag? Vi får se :)

Nu ska jag kolla vad busen gör. Förhoppningsvis sitter (mest troligt står) han still och kollar på Bolibompa :)

Tisdagen är avklarad!

Godafton.

Morgonen började klockan halv sju. Inte så farligt tidigt men hade hemskt gärna sovit en timma till ;) Halv nio var vi på dagis där jag lämnade plutten och for sen hem. Började med projekt sortera-alla-kort-på-datorn-och-ta-fram-dom-som-ska-framkallas! Vilket jävla projekt! Eftersom jag inte framkallat några som helst kort på över ett år kan ni ju säkerligen räkna ut själva att det är grymt många kort som är i dumburken! Jag gick iallafall igenom 3 album (bara 12 album kvar, puuh!!) idag så ska nog fortsätta imorgon.

Just före halv elva gled jag och Ebba förbi Lulebokontoret där jag hämtade en ny toasitts. Desvärre så var det fel märke så måste tillbaka och byta! Nåja, kanske tar det imorgon om jag hinner? Efter det så for jag och Ebba till Karlsvik en sväng så hon fick springa av sig i skogen. Lycklig hund minsann! :) Sen hem och slappade lite till. Gick och köpte mig en riktigt god och nyttig lunch/middag (ironisk är jag, hoppas ni förstår det!) som bestod av nudlar! Efter maten knallade jag och Ebba till dagis och hämtade hem världens bästa Emil! :) Han blev jätteglad när jag kom, guldklimpen min.

Vi gick hem och roade oss här tills jag for och jobbade. Kvällen har gått bra, det är allt jag har att säga. Sökte även om att få jobba dagtid (dom ville att 3-5 personer ska börja jobba dagtid) så vi får se hur det blir med det. Jag vill ju verkligen jobba dagtid, men just på mitt jobb så kan det hända att jag hellre jobbar kväll. För det första så trivs jag så bra med arbetskollegerna, och för det andra så blir det längre arbetsdagar om jag jobbar dagtid men knappt nå mer pengar än vad jag får idag. Jag missar ju OBn då jag jobbar dagtid. Nåja, vi får se hur jag gör. Är ju inte ens säkert att jag får det jobbet heller.

Nu ska jag ta mig en rök och sen sova.
Godnatt.

Usch så tråkigt.

Gokväll.

Dagen har varit relativt lugn. For och fixade mina ärenden efter att jag hade skrivit förra inlägget. Emil vaknade strax baki ett så vi lattjade på här inne ett tag och sen gick jag, Emil och Ebbs ut på en promenad. Stannade på ängen och släppte lös bägge två på grönbete ;) Ebba fick springa efter bollen och Emil lekte i ett fotbollsmål. Snacka om att dom är lättroade?! ;D

In kom vi strax före tre. Jag fixade det som skulle fixas och sen for jag till jobbet. Ikväll har det gått rätt så bra, har haft bättre dagar men ännu fler sämre, haha. Jag var då nöjd med procenten så att säga! :) Nu ikväll har jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt och bara varit.

Imorgon är det dagis för Emils del. Hoppas han är glad och full i bus! Så dagispersonalen får se den Emil dom känner igen sen starten :) Själv ska jag dra en sväng förbi hos Lulebokontoret och hämta ut en ny toasitts. Har tänkt göra det i flera månader men det har inte blivit av, så imorgon ska det bli av! Sen blir det väl lugnt innan man ska hämta hem plutten. Hoppas han sover länge imorgon.. Jag känner då inte för att kliva upp klockan 5-6 tiden som Emil och Patrik gjorde idag. Nejnej!

Nu ska jag slappa i soffan med mitt godis innan sängen ropar. Ska minsann försöka komma i säng tidigt, men vi får väl se hur det går med det.

Sov gott.

Emil är gjord av stål!

Gårdagen lunkade på bra. Hämtade hem plutten och vi for och handlade. Mös på här hemma mest hela dagen/eftermiddagen. Efter middagen så städade jag och Emil, han älskar damsugaren! :) Sen gick vi alla ut på en kort promenad med stopp i lekparken! :) In och bada och sen hopp i säng. Tio i sju sov Emil. Han var grymt trött! Mamma sa att dom hade klivit upp klockan fem och han hade endast vilat en halv timma på hela dagen. Så jag förstår varför han var trött.

Nu till min rubrik.. För bara en liten stund sen då jag höll på att städa bort efter lunchen så lekte Emil i soffan, Patrik var också där. Han fick för sig att han skulle springa i soffan och som de flesta kan lista ut är ju inte det världens smartaste idé! Det som hände var att han trampade snett, eller utanför soffkanten, så han flög rakt in i bordet med huvudet och sen ner i golvet. Kan meddela att det var världens smäll och Patrik fick lite smått panik! (Han såg allting, det gjorde inte jag) Men se på fan.. Ungen har inte en enda skråma! Patrik trodde han skulle blöda från huvudet, men ingenting! Han är då fan inte känslig heller för den delen. Några tårar föll och sen var det bra. Vad är han gjord utav måntro?! Han har i princip aldrig fått ett sår, bortsett från lite blåmärken på knäna. Nåväl.. det slutade ju bra som tur var! :)

Emil sover nu tror jag? Jag ska iallafall åka och tanka upp bilen och sen till Mcm och hämta hem nån macka till mig och Patrik. Gött! ;) Sen ta tag i disken också så det är gjort innan jobbet.

Ha en bra dag!

Söndag morgon!

Godmorgon! :)

Ganska så nyss har vi klivit oss upp ur sängen. Trött till tusen! Emil sov hos mormor och morfar igår och jag och Patrik gick över till Suzie och Magnus för att dricka lite och surra. Givetvis blev vi mer folk och det slutade i att alla for på krogen! Förutom Patrik, han gick hem. Kort och gott så var det en supertrevlig kväll som vi snart måste göra om igen! Bortsett från slutet, men det är ingenting som behöver diskuteras här inte.

Idag mår jag faktiskt väldigt väldigt bra fastän jag gick och la mig så sjukt sent. Tror vi var i säng vid halv fem? Det är inte likt mig att vara vaken så länge! Men.. Plötsligt händer det! ;) Patrik är nu iväg och ska köpa nå käk. Själv sitter jag och nöter och väntar på Andreas som skulle komma, han skulle också käka tror jag!

Nej ni. Nu till annat arbete.

Tidig morgon

Godmorgon. Idag ville Emil göra morgon redan kvart i sex! Usch så tidigt, haha :) Nåja.. Han har ju faktiskt sovit hela natten utan gnäll eller skrik, plus att han inte åt vällingen igårkväll så jag tycker det är bra jobbat av plutt! ;) Just nu sitter han i soffan och kollar på barnprogram och jag nöter lite här ;)

Tråkigt väder idag. Får se om det blir att vara ute så mycket idag? Känns inte som det. Fast för Emils del skulle det nog inte skada med att vara inne, då kanske förkylningen vill släppa snabbare? Eller, det kanske är tvärtom? Hah, har noll koll :) Vi kommer iallafall att ta någon promenad med Ebba, så det så..

Nusåå. Ska ta mig en morgonrök och sen ska jag slå mig ner i soffan med världens bästa Emil och kolla på tv :)

John Blund nästa!

Gokväll.

Till lunch idag åt både jag och Emil lax och potatis, supergott :) Sen stressade jag iväg till jobbet. På jobbet har det gått utmärkt! ;) Aldrig haft så bra resultat som idag, ett bra avslut på en tråkig arbetsvecka ;)

Klockan sex for jag mot Luleå och halv sju var jag på Mjölkudden där jag hämtade upp Patrik, Emil och Ebba. Vi for hem och Gjorde kväll för lillemannen. Sjukt trött kille, vägrade att äta vällingen ikväll.. han tog nappen och sprang direkt till sängen. Direkt jag la ner honom så vände han sig om och slocknade! Då är man trött om man inte ens har tid/ork att äta kvällsvällingen.

Så fort jag lagt Emil så for jag iväg på lite ärenden plus att jag köpte med mig middag hem eftersom jag inte hade ätit något sen lunchtid. Äcklig MAXmat blev! Ja, ni läste rätt.. Tycker inte alls om MAX mat längre, vet inte varför? Åt halva burgaren och all pommes. Efter det så for jag iväg till Anne en sväng och hälsade på. Kom mig hem strax efter tio så tog ut Ebba på en gång och nu sitter jag här :) Ska strax gå och lägga mig, är helt slut i kropp och knopp.

Imorgon vette tusan vad som händer. Kanske en cider och en massa surr på kvällen, vi får se ;) Däremot ska jag åka iväg en sväng på dagen medans Emil vilar. Ska på Onoff (förhoppningsvis hittar jag mig en billig telefon för mitt liv funkar fan inte utan telefon!), H&M, kanske bolaget och eventuellt till Barnens hus. Vi får se hur mycket jag hinner med ;)

Nu hör jag att Emil gormar lite lätt. Kanske han är hungrig nu?  Vi får se.. ska iallafall gå och kolla vad pissnissen gör :)

Godnatt.

Sista arbetsdagen.

Äntligen Fredag! :)

Igår då vi gick och hämtade plutt så sa dom att han hade varit en liten knäpojke + att han gärna ville sitta i vagnen och leka med en bil då dom var ute. Så han är inte helt hundra, men ändå inte sjuk. Huvudsaken var ju att han var nöjd! :) Vi knallade hem och åt mellis och busade, sen var jag tvungen att fara och jobba.

På jobbet gick det faktiskt väldigt väldigt bra! :) Även fast vi hade paus i över en timma så lyckades jag ändå komma upp i rätt tempo och procent, kul! :) Som sagt.. En kvinna från SMB kom upp igår och jag skrev igår att jag hemskt gärna ville ha fika. Vad tror ni vi fick då? Tååååårta! ;D Tror ni jag blev glad då eller? Haha. Jag tog tillochmed TVÅ bitar ;)

Då jag kom hem så blev det lugnt. Plockade lite här hemma och sen slog jag mig ner i soffan en liten stund. Klockan elva låg jag i sängen, tidigaste kvällen på länge. Riktigt skönt var det! :) Sen kan jag även meddela er om att jag är grymt utvilad! Emil har inte vaknat en endaste gång inatt, och inte jag heller för den delen. Så första gången jag vaknade till liv var nu imorse halv åtta. Grymt jävla skönt! :) Så åtta timmar har jag fått sova, det ni! Kommer inte ihåg sist jag sov så länge :)

Idag är det jobb igen! Men idag är det då mellan 12 - 18. Fördelen är ju att jag hinner träffa plutt innan han ska sova! :) Ärligt talat, Fredagar är faktiskt skönast att jobba. Just för att det är så lite folk som jobbar då! Mycket skönare än en vanlig kväll. Så det går nog bra idag :)

Nu ska jag se på Specialagenten Oso med Emil. Både mitt och hans favorit barnprogram ;)

Torsdag idag.

Goddag.

Emil sov relativt bra inatt. Han vaknade första gången mellan 4 - 4.30 men då fick han komma över till våran säng och vi somnade om efter ett tag. Som tur var så har det inte varit några snorkalas inatt :) Halv åtta klev vi upp och plutt fick välling. Sen har han varit sig själv hela morgonen så halv nio var vi på dagis! :) Stannade en liten stund för han var väldigt mammasjuk, så när jag skulle åka blev han lite ledsen men jag hörde att det hade gått över innan jag ens tagit mig ut från byggnaden. Brabra! :) Vi får se om dom ringer nånting idag? Isåfall så kommer dom nog ringa snart, mellan 12 och 12.30 tror jag. Annars har det gått som det ska så jag, Patrik och Ebba går och hämtar honom halv två. Då blir det Patriks premiär på dagis! ;)

Så vad har jag sysselsatt mig med? Jag har ätit frukost, diskat undan det stora diskberget, varit förbi Anne en sväng och nyss kom jag ut från duschen! :) Så lite har jag hunnit med.

Ikväll är det jobb på schemat. Hoppas att det går bättre idag än vad det gjorde igår. Idag kommer SMB;s personal på besök, hoppas dom bjuder på fika?! HAHA ;D Det bjöds tydligen på fika i Tisdags eftersom vi hade så himla bra resultat i Måndags men inte fan fick ju jag nå fika, jag var ju ledig då! :( Typiskt. Fikamonster som jag är ;)

Ska klä på mig nu och bara slöa tills vi ska hämta hem plutt :)

Jag ljög!

Har inte alls fått igång min telefon :( Eller.. jag fick den till att starta imorse men när jag var på jobbet så tog batterierna slut och den går inte att ladda! Tror det har blivit kortslutning nånstans pga vattnet? :/ Nåväl.. får söka vidare efter en telefon. Så nu är jag okontaktbar igen! Bara så ni vet..

På tal om något helt annat.. Gissa hur länge Emil sov idag? Halv tre väckte jag honom!! Annars hade han aldrig somnat ikväll. Så närmare tre timmar sov han, det är rekord! Men det gjorde honom bara gott tror jag. Det sägs ju att bästa medicinen mot sjukdomar (vet inte om förkylningar räknas in där, men det tror jag?) är sömn, och Emil har varit väldigt glad och pigg idag hela dagen mestadels. Och än så länge har han inte vaknat en enda gång ikväll, yeees! ;) Patrik behövde inte ens ge honom nässpray innan läggdags för han var knappt nå snorig alls. Skulle vara helt jävla underbart om det går över nu! :) Ska se om han vaknar nå ikväll, vaknar han inget ikväll och han är som sitt vanliga jag imorgonbitti så får han åka på Dagis. Annars blir han hemma!

Jobbet gick sådär idag, hade ingen bra dag alls kände jag. Hade världens huvudvärk och var supertrött, jag var som inte med i matchen så att säga! Men men, bättre lycka imorgon :)

Nu ska jag börja göra mig redo för sängen och hoppas på en lång oh skön sömn! :)
Godnatt

Skallebang till tusen!

Ont i huvudet har jag, alldelens för jätteont! Känner ett konstant tryck bakom ögonen och i pannan, inte kul alls! :(

En bra nyhet är att jag idag har fått igång min mobil igen! :) Dessvärre funkar inte alla knappar och siffror men skit samma, det går ju att ringa med den! :) Så nu går det att nå mig igen.

Emil har varit lite smått grinig på förmiddan, men inte alls särskilt farligt som tur var. Till lunch käkade vi pannkakor (Jaa, IGEN! ;) och sen slängde jag plutt i säng. Han somnade för en liten stund sen så förhoppningsvis sover han åtminstone till ett. Jag hoppas på det!

Och ikväll är det jobb igen, usch så tråkigt!

Jag känner mig naken!

Jag hatar att vara utan mobiltelefon, jag känner mig så naken utan den. Jag som alltid har den med mig vart jag än far, men nu kan jag inte det! :(

Nåväl.. Gårdagen blev sådär. Förmiddagen började bra, lämnade Emmil på dagis halv nio och for sen hem. Åt frukost och fixade lite hemma. Klockan tio så var jag och Ebba hemma hos Jenny och Dolly. Vi tog oss en promenad och stannade på Björx pizzerian för en lunch. Gott! :) Jag och Ebba var hemma till klockan tolv igen eftersom jag hade på känn att dagis kunde ringa för Emil har gått och blivit förkyld! (Eller är det svininfluensan?!)

Halv ett ringde telefonen och visst var det dagis. Jag for och hämtade hem plutt som inte alls såg särskilt pigg ut! Väl hemma så slängde jag han i säng med förhoppningar om att han skulle somna, men icket. Han hade iofs sovit nästan 1 timma på dagis men han såg fortfarande helt slut ut. Nåväl, istället tog vi oss en promenad allihopa och efter det for jag och Emil och handlade. Redan då såg han grymt mkt piggare ut! Bra :)

Väl hemma tog jag tag i disken medans Patrik gjorde middagen. Efter maten så fortsatte jag med disken (blev aldrig klar innan maten, hah!) och sen gick jag, Emil och Ebba ut. Gick en liten liten runda så Ebba fick röra på sig och så stannade vi till i en lekpark så Emil också fick röra på sig! ;) In kom vi strax baki sex så jag var tvungen att åka nästan på en gång till föräldramötet på Dagis. Mötet höll på från 18.30 till närmare 21.00 så läääänge satt vi där. Men intressant var det!

Tanken var att jag skulle åka till Anne efter mötet så hon fick klippa min lugg. Men jag var så sjukt trött så jag for hem istället, väldigt skönt måste jag säga! :) Hemma kollade jag på tv och vek all tvätt, så nu är det gjort :) Dessvärre har vi haft ännu en helvetesnatt med Emil :( Men den här gången började det redan vid tio snåret. Inom loppet på en timma fick jag ta upp honom 2 gånger och suga ut en massa snor, och nu snckar vi en maaaaaassa snooor!! Att det kan finnas så mycket snor i en sån liten näsa? Nåväl.. efter allt rensande, ett blöjbyte, och välling så blev det tyst! Yeees. Men enbart för en liten stund. Så jag gick och la mig och tog över plutt till våran säng och då gick det mycket bättre. Vet inte hur många gånger vi har vaknat inatt men vi klev iallafall upp halv sju. Jag är trött! Ikväll ska det bli en tidig kväll så man orkar med ifall det blir ännu en jobbig kväll.

Så idag får Emil stanna hemma från dagis! Han är jättepigg och alldelens för busig men för säkerhetsskull så får han stanna hemma. Det blir nog bra, får gå ut och rasta honom sen! ;P

Nu ska jag kila vidare..

Bara så att alla vet..

Numer så har jag ingen fungerande mobiltelefon så alla (Läs; Typ ingen) som brukar ringa undanbedes att ringa eftersom det ändå inte kommer bli något svar från min sida. Men vill ni ringa iallafall så kan ni ju isåfall roa er med telefonsvararen!

Nu är jag less. När ska man ha råd med en telefon då? Aldrig.

Usch, fy och blä!

Godmorgon. Eller ska jag säga en helvetesmorgon?! Emil vaknade vid fyra inatt/imorse och gormade på som aldrig förr! Halv fem gjorde jag välling åt honom men det var ändå inte bra enligt plutt. Så lyfte över han till våran säng och där har han legat och sparkat mig i huvudet, dragit mig i håret och klappat pappa en massa på ryggen! Med mera med mera.. Så kort och gott kan jag säga att jag absolut INTE har sovit bra ikväll. Tacka fan för att jag är ledig idag! Är trött till tusen så vette tusan om jag hade orkat med jobbet ikväll ifall jag hade jobbat.

Nåväl.. Jag somande om efter många om och men och vaknade utav Emil kvart i sju som sprang runt runt i vårat sovrum och som gjorde alla möjliga väckningsförsök som gick! Nu är vi uppe iallafall, puh. Emil är fortfarande supersnorig så fick minsann suga ut lite snor inatt med snorsugen plus nässpray. Bra att sånt finns! ;) Halv nio ska Emil på dagis. Hoppas han tycker et är lika kul som sist han har varit där. Har ju varit ett uppehåll på några dagar nu. Han är iallafall pigg och glad så han kan gå på dagis. Dom får höra av sig om det inte skulle gå nå bra, typ med läggningen eller dylikt.

Annars så ska nog jag och Ebba ta bilen till Björx och ta en promenad med Jenny och Dolly :) Skönt att gå bara vi och hundarna. Sen ikväll är det föräldramöte på dagis men det är det enda som jag har inplanerat på mitt schema :) Nu ska jag kolla vad plutt gör, inge mer rackartyg tack! Det första han gjorde imorse var att ta min mobil och slänga ner den i ett vattenglas. Den funkade inte efter det men förhopningsvis så kommer den igång, har lagt den på torkning på elementet :)

VäldigtMycketMåndag.

Goddag. En bra start på en ny vecka har det varit.. För det första så har Emil inte vaknat en endaste gång inatt. Iallafall inte vad jag har märkt av :) Och för det andra så sov han till kvart över sju, underbart skönt var det! Jag var grymt utvilad då han vaknade eftersom jag och Patrik gick och la oss redan vid elva! :)

Förmiddagen har varit lugn. Vad halv tio gick jag, Emil och Ebba ut. Var förbi hos pappa/morfar och sa hej och lämnade en grej, sen gick vi till lekparken så Emil fick springa och busa av sig lite! :) Klockan elva var det lunch på schemat, köttbullar och makaroner fick plutt. Supersmarrigt! :) Halv tolv slängde jag han i säng och än så länge är det tyst. Han vaknade halv ett och satt och pratade men efter ett tag la han sig ner igen och fortsatte sova. Bra! För annars hade han varit en sur pojke resten av dagen.

När Emil vaknar tänkte vi ta oss en promenad allihopa och sen så är det jobb för mig! Jag vill inte, men jag måste :/ I need money! Men imorgon är jag ledig, det blir bra! :)


Redan Söndag?!

Gokväll.

Blev ingen uppdatering igår, hade helt enkelt inte tid. Tjugo över elva satte vi (jag och Emil, Ebba fick stanna hemma) oss i bilen och styrde mot Kallax. Planet skulle landa 11.40 men det kom redan 11.30. Det gjorde absolut ingenting :) Så fort Emil såg Patrik som var på väg ner i rulltrappan så sken han upp som världens finaste solstråle!! :) Han blev jätteglad när pappa Patrik kom. Resten av dagen var det pappa som gällde, mamma dög inte alls. Haah! :P

På eftermiddagen då Emil hade fått i sig lite middag så tog vi oss en promenad hela familjen. Vi gick bort till skolan vid Rimi och stannade i lekparken så Emil fick göra av med lite energi. Lycklig kille minsan! :) Även Ebba blev som besatt när hon var i sanden.. hon sprang runt runt och var allmänt galen! Efter ett tag promenerade vi hem och då vi kom oss in var klockan sex. Jag slängde mig i duschen en snabbis och sen fönade jag håret. Det gillar Emil, det låter ju så mycket då ;) Han påbörja min sminkning men jag gjorde färdigt det sista efter att jag hade lagt plutten. Ca halv åtta kom Helena och hämtade upp mig, jag sa hejdå till Patrik och for iväg på fest.

Sammanfattar hela kvällen som riktigt trevlig och rolig! :) Kul umgänge! :)

Idag kan jag berätta för er att jag mått som ett arsel! Kommer inte ihåg sist jag var såhär jävla bakis? Helt sanslöst vad dåligt jag mådde på förmiddagen! :( Då Emil somnade efer lunchen så däckade jag också i soffan, vaknade upp en halvtimma senare och mådde prima. Det ni! :) Sen då plutt hade vaknat och ätit lite mellis så tog vi bilen till Tuna och tog oss en promenad där vid vattnet. Lite miljöombyte skadar ju inte :)

Ikväll har vi ätit middag med mamma för hon är (eller var rättare sagt) ensam hemma. Pappa vet jag inte vart han var, tror att han jobbade? Brorsan flyttade till Norge igår så han kommer vi nog inte att få se röken av på länge? Men förhoppningsvis vantrivs han och flyttar hem, mohahah! ;)

Ikväll har Emil badat, gick bättre denna gång! Dessvärre har han gått och blivit rätt så jäkla snorig så han har redan hunnit vakna 2 gånger sen han gick och la sig och är jättetäppt och ledsen! :( Får hoppas han sover rba inatt, men känns inte som att han kommer göra det :/

Nu ska jag ta tag i disken, om jag nu orkar. Annars så slänger jag mig i soffan med Patrik och knaprar ostbågar och dricker läsk! Det lät mycket bättre! ;)

Skjut mig

Emil, Emil, Emil... Varför vakna så tidigt?! Idag behagade plutt att vakna redan klockan fem!! Fast som tur är så har vi iallafall legat i sängen tills nu för en liten stund sen. Vi har myst och ätit välling i sängen med förhoppningar att han skulle somna, men icket. Jag var inte tillräckligt snabb med vällingen tror jag, typiskt!

Nåväl.. Klockan elva ska vi äta lunch och sen är det bara att brumma till Kallax flygplats! ;) Får se om Emil slocknar i bilen, isåfall sitter vi i bilen och inväntar pappa Patrik. Annars går vi in :) Skulle vara kul om Emil höll sig vaken för han har aldrig varit på Kallax, så då blir det något nytt och spännande för honom! :P

Annars idag blir nog dagen mestadels lugn. Iallafall under dagen! Ikväll däremot så är det fest :D Visst är jag snäll som far iväg på fest samma dag som Patrik kommer hem? Haha :) Men det är ingen fara, det vet jag för det sa han! Patrik ska vara hemma och goa med Emil, det är ju ändå 2½ vecka sen dom träffades. Plus att jag känner att jag hemskt gärna vill ha lite lite egentid då jag har varit "ensamstående" med både barn och hund så länge. Så en fest åt mamma Lisa skadar inte! ;)

Nu ska jag sätta mig i soffan och goa med Emil. Förhoppningsvis så somnar jag inte!

Fullt ös medvetslös!

Idag har jag legat i minsann!

Lämnade Emil på dagis klockan nio och for sen hem och åt frukost framför tvn. Härligt att kunna göra det, hehe ;) Direkt efter frukosten satte jag igång med att damtorka hela lägenheten. Tog kanske lite mer än en halv timma i mitt långsamma tempo, haha! Sen blev det en rastning av Ebba som också bestod av bus för henne. Vi mötte nämligen Bosse (en blandning mellan rottweiler och doberman) som kom lös och ville busa med Ebba. Ebba vet vem han är sen tidigare och hon var snabbt med på noterna! ;) Surrade med Bosses ägare ett tag och sen gick vi hem.

Väl inne hängde jag ut sängkläderna, plockade bort alla mattor förutom den stora i vardagsrummet, damsög, skurade och sen in med allt igen! Strax baki tolv var jag klar, skönt! :) Kvart i ett for jag och mamma till "stan" där jag fick mig ett vind/vatten ställ. Jättefint var det, helsvart och stilrent :P Rea var det dessutom, det var därför vi åkte dit :) Så istället för 1800kr betalade vi 799kr, inte dålig Rea! ;)

Väl hemma surrade jag lite med Maja här ute och sen tog jag och Ebba oss en promenad till dagis! Emil hade varit lika arg idag som alla andra dagar då det var sovdags, haha! Men till slut hade han somnat.. dessvärre sov han enbart 50 minuter, men men. Bätte än ingenting! Vi knatade hem och käkade lite mellis och sen gick jag och Emil ut på gården. Surrade med lite grannar och var i lekparken, han var då nöjd! :) Strax efter fyra fick han middag i magen och medans han åt passade jag på att diska och bädda rent i hans säng. Sen for vi på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter (LÄS; Onödigheter) och sen hem igen. Då vart det baddags för plutt. Han är inte lika intresserad av att bada längre, han kanske kan sitta i badkaret i 10 minuter, that´s it!! :)

Emil var extremt trött ikväll, men inte konstigt eftersom han hade sovit så lite på dagis. Han var så go när han satt för sig själv i soffan med pyjamas och napp i munnen och kollade på barnprogram. Såna stunder så kan jag inte annat än att le, han var så fin :) Nåväl.. vällingen slukade han i sig i ett naffs och före sju kom han i säng.

Själv så har jag tagit mig en skön dusch ikväll och nyss så bäddade jag rent i våran säng! Älskar att gå och lägga mig i en renbäddad säng då man är nyduschad! Finns inget bättre :P

Nu ska jag ta mig en cigg och sen slå mig ner i soffan och ha en egen liten myskväll :)
Imorgon kommer världens bästa Patrik hem! :)

Finally free ;)

Dagen är slut.. och jag likaså.

Fixade och donade på här hemma till klockan vart tolv. Inget samtal från dagis hade kommit så jag for iväg till Anne. Vi fikade upp tårtan och chokladbollarna som jag hade kvar och självklart blev det en massa massa surr ;) Kvart i två forjag till dagis och hämtade världens bästa Emil! Han hade varit snäll, som alltid ;) Men ännu en gång hade han varit riktigt jävla förbannad för han ville verkligen inte sova. Men det gick bra, han somnade tillochmed snabbare än igår. Och idag skrapade han ihop hela 1½ timma! Det är inte illa pinkat ;)

Vi for iallafall hem klockan två och tog ut Ebbs på en promenad. Lämnade sen hundkräket (visst får man säga så ibland?) hemma och for till Mjölkudden där jag lämnade av Emil. På jobbet har det gått rätt så jävla kasst idag! Tydligen kan man inte ha flera bra kvällar i rad :/ Nåja.. Bättre lycka på Måndag :)

Plutt sov så gott när jag kom hem. Han hade somnat i soffan kvart i sju, haha! Då är man trött :) Men det är ju klart att man blir trött när han har fått vara med farmor på äventyr hela eftermiddagen ;)

Imorgon ska Emil på dagis 9-14 så jag ska passa på att storstäda lägenheten när han inte är och förstör! ;) Sen ska jag även hinna med att åka och köpa ett vind/vatten ställ med mamma. Det blir nog bra! :) By the way; Idag fick jag även reda på att ett barn på Emils dagis (tack och lov inte på hans avdelning, men det spelar nog ingen roll egentligen!) har fått svininfluensan! Förhoppningsvis är det bara rykten och att det är en vanlig men stark förkylning, men man vet ju aldrig. Usch!

Nu säger jag Godnatt.


Snart ledig ;)

Hejhejhallå.

Morgonen började strax innan sju, helt okej för mig. Klockan nio lämnade jag plutt på dagis och han vart lika glad som alltid! :) Så skönt att Emil verkligen trivs som fisken i vattnet. Han leker och stojar och är hur snäll och go som helst, säger personalen. Det är ju klart att det värmer! :)

När jag kom mig hem så åt jag frukost och sen gick jag och Ebba ut en sväng. Hon fick springa fritt och härja på. Lycklig hund! :) Nu har jag precis plockat undan här hemma, det som är kvar är den lilla disken. Ska ta tag i den snart och sen ska jag mest troligt till Anne och hälsa på en sväng. Bäst att åka till Anne vid tolv tänkte jag för då vet jag att Emil har somnat på dagis. Somnar han inte så ringer dom och då måste jag häma honom. Så onödigt att åka iväg innan om det skulle bli så att jag måste hämta honom för då hinner jag inte vara där nånting nästan.

Ikväll är det jobb och sen helg! Längtar :) Och på Lördag kommer Patrik hem. 10.20 går flyget från Arlnada! :) Så jag (och kanske Emil) åker och hämtar honom där vid halv tolv nån gång. Det blir bra! :)

Justja, disken var det ju.

Det gick bra!

Gokväll.

Var så sjukt trött imorse då jag endast hade sovit 4-5 timmar under natten, så direkt jag kom hem från dagis (halv tio var klockan) så la jag mig i sängen och slocknade! Hade ställt klockan på elva men jag sov till tolv. Sjukt trött var jag! Men ack så skönt det var ;) Då jag vaknade så for jag och Ebba på Djurmagazinet och handlade hundmat, sen hem och lämnade Ebbs och så for jag vidare till Lotta som fyller år idag! :) Så det var jag, Lotta, Jenny och Ida som fikade och surrade. Jättetrevligt :)

Kvart i två for jag till dagis för att se vad Emil gjorde. Han satt och lekte med en ketchup flaska, tänk vad kul dom kan ha för egentligen ingenting?! ;) Han hade sovit på dagis.. dock inte så länge, max en timma sa dom. Men bättre än ingenting! Han hade varit jättearg då dom skulle sova för inte fan ville han sova, han ville ju leka. Men vid tolv så hade han somnat i Karins knä :) Så han hade sovit på madrassen mellan tolv och ett. Jag är då nöjd eftersom det var första gången! :)

Vi for hem och tog en snabb promenad med Ebba och sen gick vi till mamma och pappa. Där lämnade jag Emil och Ebba och for sen till jobbet. Även denna dag har gått rätt bra, hamnade på 29% så jag är nöjd! Imorgon är sista dagen med jobb och sen är det helg i hela tre dagar! :D Jag jobbar på Måndag och är sen ledig på Tisdag, nice! ;) Tog ledigt eftersom det är föräldramöte på Dagis halv sju och det vill jag inte missa.

Nu mina kära vänner. Nu ska jag slå mig ner i soffan och äta lite tårta! ;)

Onsdag.

Godmorgon.

Det märks att man har blivit gammal nu, inga presenter får man när man fyller år. Fan! Jag som älskar paket, jag är ju som ett litet barn! Haha :) Nåja.. Jag får väl köpa något fint till mig själv den dag jag har råd. Nej, jag fyller inte år idag. Det gjorde jag faktiskt igår! ;)

Gårdagen lunkade på bra. Emil sov nästan två timmar, och då han vaknade tog vi oss en promenad runt Gammelstads industriområde. Ganska lagom sträcka faktiskt. Då vi kom oss tillbaka så hade farmor redan hunit komma :) Så jag for nästan direkt till jobbet. Gick bra igårkväll också, slutade på 32% så det är inte illa :)

Väl hemma så kom mamma, pappa och bror på tårta. Efter halv elva gick dom hem och då kom Suzie förbi. Vi satt och surrade och mådde gott :) Halv ett givk hon hem så det vart en ganska sen kväll igår. Men men, ibland händer sånt också! ;)

Klockan nio ska vi på Dagis. Idag ska Emil få testa sova där. Spännande att se hur det kommer gå?! Har faktiskt ingen aning. Första tanken var ju att han absolut inte kommer vilja sova, men man vet aldrig. Han ser ju vad alla andra barn gör så.. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag kolla vad trollet gör, sen en rök på det och sen fixa ihop Emils väska så han har med sig allt som behövs.

Hej igen.

Märks det att jag har lite att göra? Haha.

Jenny och Dolly kom hit vid halv elva. Hundarna busade på som tokar, sådär mkt bus brukar det inte vara. Men men, kul för dom! :) Vi fikade och surrad tills klockan blev närmare halv tolv. Brummade till dagis och möttes av en glad kille som fortfarande satt och åt :) Han hade ätit jättemycket! Men det är ju ganska självklart, det var ju korv och makaroner, en stor favorit! ;)

Väl hemma slängde jag han i säng och själv så har jag tagit mig en dusch. Underbart skönt var det :) Nu sitter jag här och ugglar och väntar på att tiden ska gå..

Ikväll är det jobb igen, hoppas på en bra kväll :)

Tisdag

Godmorgon.

Blev en jättetidig morgon för oss idag, redan kvart i sex :/ Men men.. That´s life! Strax före nio var vi på Dagis där jag lämnade plutten och for sen vidare mot Ica Maxi. Handlade lite fika och lite nödvändigheter. Jenny och Dolly är på väg hit nu så vi ska väl fika och bara surra. Blir tyvärr ingen lång visit för dom eftersom jag ska hämta Emil på dagis halv tolv. Men det gjorde ingenting som tur var ;)

Nä, ska ta mig en rök nu och sen fixa lite! :)

Nu är det kväller

Gokväll. Dagen har rullat på bra! For till dagis halv tolv och hämtade lilleman. Dessvärre hade det skett en liten olycka på dagis, några pojkar hade varit dum med Emil och puttat omkull han, kastat gräs på honom och Emil var jätteledsen! :( Som tur var så gick det bra. Han hade blivit glad efter en liten stund! :) Det var Anne som såg att barnen var elaka och plockade upp lilleman, sen fick han gå till fröken och då blev det bättre. Jag fick ju veta om det här så fort det hade hänt, Anne ringde och berättade. Såna gånger så har man lust att fara och hämta hem honom på gång! Men det är så dagislivet är, inte alltid en dans på röda rosor. Han får lära sig på det tuffa sättet. Nåväl, även fröken berättade vad som hänt då jag kom dit och det kändes jättebra! Jag tycker verkligen att dom ska berätta sånt där så man vet vad som försigår. Det kanske inte är alla som berättar om det slutat bra? Vad vet jag? Emils dagis är iallafall superbra och alla fröknar är världens bästa! :)

Vi kom oss hem strax före tolv och då slängde jag plutt i säng. Jag ställde mig och diskade och tänkte sen ta mig en dusch. Men så vart inte fallet.. för vi hade inget varmvatten! Ringde felanmälan och dom sa att det skulle vara avstängt till klockan två. Bara gilla läget, så nu väntar jag med duschen tills imorgon. Emil vaknade klockan två igen och då gick vi på en prommis med Ebbs. Sen for vi till farmor Anki och sen for jag vidare till jobbet. Någorlunda bra har det gått idag.

Nu är jag hemma, äntligen! Har ätit en kvällsmacka och druckit oboy medans jag har nördat här vid datorn :) Ska strax ta ut Ebbs och sen blir det förhoppningsvis sängen! Om jag nu inte kanske viker lite tvätt? Vi får se, det är ju en dag imorgon också :)

Godnatt.

Ny vecka, och sista veckan!

Hejhopp.

Här sitter jag nu i min ensamhet. Emil är på dagis och det är alldelens för tyst här hemma! Haha :) Riktigt tråkigt att inte ha plutten hemma. Vad ska jag då sysselsätta mig med om dagarna? :P Nåväl.. Idag ska han få äta lunch där själv så jag ska tillbaka och hämta honom halv tolv. Vilket är snart, typ :) Men då blir det tyst igen för då ska hab ju sova på en gång. Hmh!

Idag är det jobb igen. Jag vill inte, men jag måste! Emil ska vara med sin snälla farmor i eftermiddag. Ska skjutsa dit honom innan jobbet och sen tar dom bussen hit efter dom käkat middag. Det blir ju roligt för plutt :) Farmor Anki ska vara med Emil idag, imorgon och på Torsdag! Mormor ska vara Emil på Onsdag, för då är hon minsann ledig. Fan vad tur jag har som har dom! Det är inte alla som har den turen att någon kan ställa upp! Jag är lyckligt lottad faktiskt.

Det här är sista veckan (förhoppninsvis?) som Patrik är och jobbar i Sthlm. Ska bli skönt att få hem honom snart! Både jag och Emil längtar :) Har redan gått nästan 2 veckor sen han for. Tiden har gått jävligt fort faktiskt! Men snart är han hemma igen :)

Nu ska jag fixa lite innan jag beger mig mot dagis.

En lugn dag..

Eftermiddagen har spenderats hos Emil farmor och "farfar". Emils farbror var där (inte så konstigt med tanke på att han bor där?) och även Emils faster och Adam var med. Jättetrevligt :) Blev en enkel middag som bestod av spaghetti och köttfärsås, men lika gott är det vare gång :)

Kom oss hem till fem och då knatade vi till tvättstugan. Och nu äntligen har Emils fått bada. Kommer inte ihåg sist jag badade honom? (Haha, låter som att han aldrig får bada, men det är ju klart han får det. Nu de senaste 2 veckorna har det blivit med farmor som så snällt har ställt upp som barnvakt åt min ögonsten då jag har jobbat :)

Emil sover gott sen en timma tillbaka och jag har hunint vara till tvättstugan en gång till. Den här gången snörde jag in mina skor i tvättmaskinen. Vi får se vad som händer? Om det finns nånting kvar av dom? Förhoppningsvis så blir dom inte förstörda eller krymper, för jag har då fan inte råd med nya! :/ Nåja.. Det blir nog bra.

Ikväll blir det mys för mig själv med läsk, ostbågar och film. Mysigt ;)

Dystert Söndagsväder.

Godmorgon. Eller ska man kanske säga Godlunch? ;) Gick och la mig kvart över elva igår, jävligt bra gjort tycker jag! Tanken var ju att gå och lägga mig tidigt så jag inte skulle vara så trött på morgonen eftersom Emil har börjat vakna klockan sex igen. Dessvärre så vaknade han inatt/imorse vid fyra, halv fem tiden och var superduper ledsen! Ingenting hjälpte förutom välling. Och jag som alltid har varit så nöjd att Emil i princip aldrig ätit på nätterna (han slutade äta på  natten vid 3-4 månaders ålder), men nu ska han till och börja?! Var är det här? Jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt och som ger med sig snart. Helst idag! Nåväl.. Han somnade iallafall om efter ett tag och tio över åtta ringde Patrik och väckte oss. Så då var det bara att kliva upp.

Morgonen har spenderats här hemma. En promenad till Statoil tog vi oss med Ebbs så hon fick rastas en snabbis och så köpte vi mjölk. Till lunch stekte jag pannkakor (Ovanligt??) som vi smaskade i oss och sen fick Emil sova. Han sover nu och har gjort det sen kanske en halvtimma tillbaka? Hoppas han sover minst till ett, hade varit superbra! Jag har då hunnit diska och dona nu efter maten, det som återstår är tvätten men den ska tvättas upp ikväll :)

När Emil vaknar så ska vi ta en prommis med Ebba och sen åker vi till farmor Anki där det bjuds på middag! :) Emils faster Sara fyllde år förra veckan (tror jag det var??) så det firar vi idag med middag! Det blir trevligt :)

Nu ska jag ta mig en rök och sen slå mig ner i soffan och känna lugnet tills terroristen vaknar! ;)

Lördagkväll.

Dagen har lunkat på bra. Då Emil vaknade från sin vila, vid ca kvart i två, så tog vi oss en promenad med Ebbs. Sen lämnade vi hunden hemma och tog bilen till Anne och Kevin! Jag och Anne satt (så mycket som vi kunde, dom gånger vi inte jagade barnen, haha!) och surrade medans Emil och Kevin donade på där ute i lekparken. Skönt att bara vara för en stund ;)

Strax baki fyra for vi hem och hämtade Ebba och sen traskade vi till huset där det bjöds på gomiddag! Idag vart det fläskkarée (?), potatisgrattäng, pepparsås och sallad. Gode gott kan jag lova! ;) Begav oss hemåt efter sex nån gång och på vägen så stannade vi i lekparken (den lilla lilla som vi har här utanför) ett tag så Emil fick klättra lite och åka rutschkana, då var han minsann nöjd! :)

Väl inne så vart det välling och sen sova på en gång. Tyvärr fick han sig inget bad idag, det kändes så stressigt. Så vi tar det imorgon istället :)

Efter att plutt hade somnat så kom Sara på besök! Jättetrevligt ;) Skönt att slippa sitta själv en kväll som denna, haha. Surrade om allt mellan himmel och jord och kikade lite på tv medans. För ett litet tag sen for hon hem och jag passade på att gå ut med Ebba samtidigt så hade vi lite sällskap på vägen, till parkeringen och tillbaka! :)

Har stora funderingar på att gå och lägga mig NU. Tror tillochmed att det blir så. Ska bara släcka ner lite här hemma och borsta gaddarna, sen är jag redo för sängläge!

Halva dagen är förbi..

Så känns det just nu. Och så fort Emil vaknar så är det halva dagen kvar, haha! :)

Strax baki nio drog vi iväg mot staden och tankade bilen, även Ebba fick följa med på våran resa ;) Sen for vi på Ica Maxi och pantade alla flaskor vi hade, 60 kronor vart det! Dessvärre är dom slut för dom gick åt på cigaretter, läsk och ostbågar, haha!! :) Då har jag nånting att göra ikväll :P

Till lunch åt vi köttfärslimpa och makaroner med sås till. Emil åt supermycket, brabra!! ;) Sen slängde jag plutt i säng och själv så ställde jag mig och diskade, så nu är det stora diskberget borta. Skönt :) Sen har jag bara nördat framför tvn och datorn.

När Emil vaknar ska vi gå ut med Ebbs en sväng, sen kanske vi ska till stan på Babysång med Emma, Henrik, Kate och Louie! Vi får se hur vi gör och om vi hinner med :) Men det hade varit kul för Emils skull..

Klockan fem ska vi äta middag hos mamma&pappa/mormor&morfar. Nå grillat skulle det bli, gott. Sen hem och bada och sen ska Emil sova. Själv så sitter jag väl i soffan och ugglar :)

Hej så länge!

Jag hade fel.

Och tur var väl det! Emil har inte vaknat en enda gång inatt, helt jävla underbart :) Så jag har fått svoa hela natten vilket verkligen behövdes. Dessvärre så är jag fortfarande sjukt trött, men kom mig inte i säng förrän just baki halv tolv. Ikväll ska jag försöka komma i säng klockan elva, ett försök är det alltid värt ;)

Dagen idag består nog mest av myspys inomhus! Regn och rusk idag, och en sjuhelvetes blåst! Kan hända att vi kanske blåser bort då vi går ut? Känns då som det.

Min enda plan för idag är att åka och tanka upp bilen (Kan vara bra att ha det gjort innan jobbet på Måndag för då blir det panik!) och sen tänkte jag att vi skulle panta alla tomflaskor. Nu är det mycket igen!! :) Kan hända att det blir en förmögenhet ;)

Nu yrar Emil runt här som en jag vet inte vad! Ska ta mig min morgonrök och sen sätta mig i soffan med plutt och se på barnprogram. Mysigt!! ;)

En hemsk natt måntro?

Just efter halv elva vaknade Emil och var superledsen! Hjälpte inte med nappen, hjälpte inte att jag höll honom i famnen, ingenting hjälpte. Till slut gick jag och gjorde välling och efter det vart det tyst. Iallafall för en liten stund..

Nyss blev det grinkalas igen, men denna gång så låg han bara ner och öppnade inte ögonen. Min första tanke är att han drömmer mardrömmar? Han ligger och toksnyftar och ser jättebedrövad ut, fast i sovtillstånd typ. Det måste väl ändå vara mardrömmar, eller?!

Jag hoppas verkligen inte att han kommer vakna och toka sig inatt, jag behöver verkligen sova! Vi får hålla tummar och tår och hoppas på det bästa! :)

Fredags mys!

Blev lite att plocka undan här hemma imorse, tro det eller ej! ;) Sen vid nio var Emil sur som satan och supertrött och stod och gnällde vid damsugarskåpet och sa: Uuuuuh! Ja, så låter våran damsugare enligt Emil. Plockade fram den så han skulle bli nöjd och snäll och i samma veva kom jag på att jag lika väl kunde damsuga lägenheten eftersom det såg förjävligt ut med all grus och sand! Sagt och gjort, lägenheten blev ren och fin :)

Promenerade sen i regnet ut med Ebbs och Emil till mamma. Där åt vi lunch och sen sa jag hejdå och for till jobbet. Idag har det varit en dålig dag på jobbet.. har inte alls gått så bra som jag ville. Men men, man kan ju tydligen inte ha flera bra dagar på raken, haha! :) Kom mig hem till halv sju och då hade mamma och Emil redan kommit hit. I vanliga brukar inte Emil vara så brydd när jag kommer hem, han donar på som vanligt, men idag vart han överlycklig! Jätteroligt :) Han spelade pajas och tjoade, haha!

Tog en promenad till Statoil och tillbaka och sen fick Emil gå och lägga sig strax baki sju. Trött kille kan jag meddela er om, han knappt lägga han i sängen så sov han!

Det blev middag för mig då plutt hade somnat. Sen så har jag plockat lite här hemma och sen blev det en efterlängtad dusch! Sen dess har jag bara surrat i telefon och inte gjort nå vettigt alls. Riktigt skönt faktiskt! :) Nu tänkte jag slå mig ner i soffan med min bäste vän, coca colan och en liten chokladbit :)

Godnatt.

Sista arbetsdagen..

..för denna vecka. Ska bli skönt att vara ledig ihelgen :)

Idag vaknade Emil alldeles för tidigt, redan klockan sex! Och det resulterar i att han är skitgrinig och inte alls på humör eftersom han fortfarande är trött och egentligen hade behövt sova mera. Men men.. vad kan man göra? Absolut ingenting tyvärr! Han vägrar att somna om.

Idag börjar jag jobba klockan tolv. Så Emil och Ebba ska vara med mormor och vi ska gå dit rätt tidigt faktiskt. Emil ska få äta lunch där så vi går dit redan innan elva. Men det gör inte mig nånting, Emil blir förhoppningsvis på bättre humör då också! :)

Nej ni. Ska ta och städa undan lite här hemma för just nu ser det ut som ett bombnedslag! Sen blir det soffläge tills vi ska knata iväg. Ha en bra dag!

Slut på hjärnceller för denna dag.

Just i detta nu så känns det som att mitt huvud är helt jävla tomt. Känner mig så trött så trött, mestadels psykiskt. Men det gåt över, nu ska vi inte hänga läpp! :P

Emil sov ca två timmar idag. Helt underbart skönt var det, och nöjd var han efteråt. Oooh ja! ;) Under tiden han sov så han jag med att diska, plocka undan en hel del, äta kov med bröd och surra i telefonen! Så jag han med mycket tycker jag :) Strax baki två gick vi ut på en liten prommis. Kände mig tyvärr inte så motiverad idag, plus att jag kände mig rätt så stressad. Nåja.. Iallafall så gick vi och kastade boll med Ebba, det är grymt uppskattat! :) Sen gick vi hem och lämnade Ebba och for sedan mot Mjölkudden. Lämnade av Emil hos farmor sin och jag for vidare till Boden.

På jobbet idag gick det underbart bra! Ännu en gång kan jag säga att det har varit bästa dagen sen jag började jobba igen! Och det var ingen liten höjning heller. Det ni!! ;) Men bara för att jag skriver såhär nu så kommer det säkert gå käpprätt åt helvete imorgon, bara för att. Vi märker ju :)

Kom mig hem för inte så länge sen, grymt skönt är det att vara hemma. Det hade gått bra med Emil idag. Emil och Björn hade varit på en promenad medans Anki gjorde middag. Sen gick Anki och Emil in till stan och tog bussen därifrån hit till Gammelstad. Då hade dom varit en sväng på statoil och sen i lekparken här ute. Där dom förövrigt träffade Suzie och magnus med barn :) Emil var tydligen slut som artist sen då dom kom in så han däckade tio i sju!

Nu ska jag koka img lite lyxmiddag, nudlar! Förhoppningsvis så blir det en tidig kväll, ska iallafall försöka ;)

Slutkörd.

Känner mig helt jävla slutkörd. Är så sjukt trött så det finns inte! Det börjar ta på krafterna att vara "ensamstående" med hund och barn. Är det inte hunden som ska ut så är det Emil som ska "rastas", haha. Kan ärligt erkänna att det är ganska skönt att åka och jobba på kvällarna, det är ju rena rama semestern! ;D Så alla ensamstående föräldrar ska ha en enorm eloge! Det är inte lätt alltså ;)

Nu har jag precis slängt Emil i säng. For till dagis vid nio och jag for därifrån tio i tio, det gick bra! Sen kom jag tillbaka klockan elva då det var lunchdags och Emil hade skött sig exemplariskt! Brabra :) Han (och jag till och med) fick äta lunch där och sen for vi hem! Imorgon är vi som sagt lediga från dagis men på Måndag är vi tillbaka. Då blir det samma procedur som idag, men den gången ska jag komma tillbaka halv tolv då dom har ätit klart, och då far vi hem. Kommer gå utmärkt! :)

Nu tänkte jag ta tag i den lilla disk som vi har och sen käka något innan Emil vaknar, för då är det promenad dags för Ebbs! Sen ska jag köra Emil till farmor och sen ska jag till jobbet. Fullt ös medvetslös!!

Ännu mer trött och jävlig.

Idag är jag ännu mer trött och jävlig. Meen.. Har ju bara mig själv att skylla! Igår blev det också rätt sent, jag ville ju så gärna se klart finalen av So you think you can dance! ;) Bra var den, jajjemen! :)

Gårdagen gick bra på jobbet. Bästa dagen sen jag började jobba igen! (Tycker alltid jag säger att det är bästa dagen typ varje dag. Men har kommit fram till att det faktiskt är så, jag får bättre och bättre siffror för var dag som går! Det är bra :) Rktigt roligt :P

Idag är det dagis igen. Denna gång ska jag bara stanna en liten liten stund innan jag far hem. Sen kommer jag tillbaka till klockan elva då dom ska äta lunch och så får Emil vara med och äta med dom. Det blir säkert bra! :) Spännande att se vad han säger om att äta med en massa andra barn, haha. Han kommer säkert tycka det är superkonstigt, men roligt! ;)

Idag ska Emil och Ebba få vara med farmor igen. Men än så länge har vi inte bestämt om hon ska komma hit eller om jag skjutsar Emil till Mjölkudden och så tar dom bussen hit sen innan läggning? Det får farmor bestämma, för mig kvittar det :)

Nä, om jag ska ta mig min morgoncigg! Måste även kolla vad plutt gör.. förhoppningsvis så sitter han och kollar på tv för annars är det nå galet då han varit tyst så länge! ;P Ha en bra dag!

Godmorgon!

Onsdag morgon och här sitter jag, trött och jävlig. Blev lite senare igår än vad jag hade tänkt mig! Fastnade i datorn efter bloggskrivandet så jag kom mig inte ut med Ebba förrän närmare tolv. Fyy på mig!! Nåja, jag sökte ett jobb på datorn så det var det som tog tid, så nånting vettigt gjorde jag ju iallafall ;)

Idag vaknade Emil redan 6.23 vilket är alldeles för tidigt för mig! Men men.. vad gör man inte för den bästa?! ;D Han var och är fortfarande trött så jag antar att han sovit för lite. Förhoppningsvis tar han igen det efter lunchen :) Om en timma ska vi vara på dagis, kul kul :)

Ikväll blir det jobb för mig så Emil och Ebba ska få vara med mormor. Det blir bra, det tycker dom om! :)
Nu göra något annat.

Älskade ängel..

.. du dururuuu! Kom att tänka på Bert, fråga mig inte varför! :)

Emil slog upp ögonen närmare halv två idag så han skrapade nästan ihop 2 timmar. Bra jobbat Emil!! Vi klädde på oss och gick sen med Emma och lilla Louie till dagis för att hämta Kate :) Kate blev lycklig och skrek hunden, hunden! Hon gillar verkligen Ebba :) Och det första hon får när hon kommer fram är en stor blöt puss av Ebba i heeeela ansiktet, haha :) Vi tog oss iallafall en promenad sen, längre än vad vi hade tänkt att gå, men grymt skönt var det! Så roligt att ha någon att promenera med :) underbart väder hade vi också så det kunde nog inte bli bättre :)

Väl tillbaka så var klockan kvart i tre och farmor Anki hade redan hunnit hit. Emil vart lycklig! :) Så jag han i princip bara in och packa mina saker och sen åka till jobbet. På jobber var det en trög start men sen rullade det på. Bästa dagen sen jag började jobba igen! ;) Emil hade varit snäll med farmor sin. Han hade ätit jättemycket till middag så han kan växa och bli en stor och stark pojke :) Sen hade dom varit ute i ca: 1½ timma. Promenerat en sväng och sen lekt i lekparken. Sen fick han även bada innan han gick och la sig och han hade tydligen slocknat som en stock! Mission completed ;)

Nu ikväll har jag inte gjort någe speciellt. Ätit lite nudlar och hårdbrödmackor, vart en sen middag. Sen har jag surrat med Suzie i telefonen, kul :) Nu tänkte jag ta ut Ebbs  så hon får kissa (och förhoppningsvis bajsa) av sig och sen blir det sängen för mig. Känner mig helt jävla färdig! Imorgon är det dagis igen :)

Andra dagen avklarad.

På dagis går det bra! :) Emil är så självständig och duktig på att leka själv. Och idag märkte jag att han absolut inte är blyg för idag har han minsann sträckt upp armarna till fröknarna när han har velat nånting. Han struntar i mig den lilla busen! ;) Nämen.. det är bra, då vet jag att jag inte behövs där hela tiden. Imorgon ska vi vara där igen mellan 9-10.30.. Men då ska jag gå därifrån ett litet tag så han får testa vara själv utan mamma sin. Det kommer säkert gå bra :) Passar väl på att gå och handla lite och tar mig en rök :) Sen på Torsdag så ska han få äta lunch där och sen går vi hem. På fredag så ska vi inte dit nånting för det hinns inte med. Jag börjar ju jobba 12 så det blir för stressigt.. Men vi är tillbaks på Måndagen :)

När vi kom oss hem idag rastade vi av Ebbs, sen in och gjorde pyttipanna till lunch. Emil slocknade fort efter maten och jag själv har nyss kommit ut från duschen. Skönt! :) Ska klä på mig och ta mig en smörgås, är vrålhungrig. Sen när Emil vaknar så blir det en promenad med Ebbs och sen jobb för mig. Farmor Anki kommer hit idag och underhåller plutt och Ebba :)

Nu äta.

RSS 2.0