Snart hemgång :)

Cirkus en timma kvar på jobbet, sen får jag åka hem! Känns hur bra som helst :) Och sen så är det ju även helg, så jobbar inte förrän Söndag. Skönt! :)

Har även kommit fram till att jag ska med och träna Ebba imorgon, för äntligen så kan jag följa med! Känns supderduperkul :) Så imorgon tjejjor, då är jag också med! :) Tjohooo!

Idag har jag och Emma varit på Niperna och släppt hundarna, de tyckte dom om! ;) Dom sprang, sprang, och åter sprang! Upp&ner :) Fick även själv lite motion känns det som, var helt trött när jag kom hem! Så vilade lite i soffan ;) Och sen var det bara att fara till jobbet.

Och nu så hade jag inge vettigt att skriva, så jag avrundar! :)


Guuud förbannat!!

Inställt! Ännu en gång. Det här kommer aldrig gå vägen! ska fan inte fara dit nångång! Nu är jag less, så de bara sjunger om det! Ska vänta ännu en vecka. Nu var hon tillbaka, men hon jobbade bara halvtid och slutar tolv varje dag. Och jag hade ju tid halv ett. Störande? Javisst! Så har tid klockan åtta nästa tisdag, men då kanske hon hel plötsligt blivit sjuk igen?! Man vet ju aldrig

Less, less och åter less!

Det här blir spännande!

Har tid hos Barnmorskan halv ett imorgon. Och än så länge har dom inte hört av sig, och avbokat. Så det kanske går hela vägen den här gången! Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken! (Är de så man säger??) Kan hända att dom ringer imorgon. Vi håller tummarna för att det inte blir så! :D Tredje gången gillt!

Sesåå.. Idag har jag gjort nånting kul ett litet tag iallafall. Har varit till stan och fikat med Emelie&Jenny med barn och Linda. Det var trevligt och gott! Varade inte särskilt länge, men jag fick komma iväg en sväng iallafall innan jobbet, och de är de som räknas! Har jag bara suttit hemma blir jag så deprimerad! Haha ;)

Och nu så sitter Emma på tåget på väg till Luleå! Kul ;) Hon skulle väl anlända i stan vid tolv tiden. Så vi räknar med ett tiden då! Vi alla vet ju att tåg i princip aldrig passar tiderna!! Så kanske att jag hinner förbi henne och hälsa på innan jobbet :) Hade varit kul. Var ju som ett tag sen sist! Nästan en hel månad faktiskt. Shit vad tiden gått fort! Helt sjukt.

Nä, nu ska jag ta och tvätta ansiktet och göra mig redo för sängen. Är trött och har ont i huvudet! :(
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Strömavbrott

Det är precis vad vi haft här för nån timma sen. Rättare sagt kring sju tiden!
Trodde för fan att jag gått och blivit blind då de blev strömavbrott! Tänk er att stå i duschen och blunda när du sköljer ansiktet, och sen när du väl tittar, ja då ser du ingenting! Hahaha! Livrädd blev jag. Men som tur var så var de ju inte så iallafall :) Kolsvart var det i hela lägenheten, och inte bara gär heller, utan alla lägenheter jag såg runtikring hade tänt ljus och gick runt med ficklampor. Ida kom förbi, hon hade också mörkt och hon kunde inte ens tända ljus för att henne tändare var borta, hah! ;D Var tydligen strömavbrott i Sunderbyn också.

Nuså har vi ström iallafall :) Den kom tillbaka efter ungefär 40 minuter. Så de var ju inte hela världen. Rätt så myspys egentligen! ;)

Annars har de varit lugnt idag. For aldrig och jobbade på grund av sjukt mycket illamående! :( Så vi for och släppte Ebbs en sväng i skogen, körde lite sök med henne vilket hon tycker är sjukt kul :P Då söker hon oss, inte godis eller nå liknande. Sen har jag varit hos Elin ett tag och hälsat på och fikat. Hon fyller år idag! Grattis igen ;) Sen så har jag bara varit hemma, och ska väl gå förbi Ida en sväng på ett tag. Käka lite bulla ska vi nog, tänkte ta med mig det iallafall :P

Nu har jag fan skrivit två gånger idag! Har aldrig inträffat förr faktiskt.
So long, suckers!

Så var det Söndag!

Vilket innebär att jag jobbar idag. Och, att man måste ställa tillbaka klockan! Skönt som fan.. En timma längre blir denna morgon :) Kanske ska gå och lägga mig en stund till med Ebba?! Myyyys ;)

Igår så var det en jättebra dag tycker jag :) Kring tolv-ett tiden så for jag, Patrik och Ebbs på niperna. Så hon fick springa lite! :) Sen fortsatte vi vidare till Djurmagazinet, där vi handlade massa hundgodis och en stor leksak åt henne! :) Den var uppskattad, de kan jag lova. Så uppskattad att hon redan lekt sönder den. Nästan!  Sen for vi hem, men hemma blev jag inte långvarig. Ringde Ida så hon följde med på dollarstore, skokanonen och växtriket! :) Handlade lite på dollarstore, såsom en skurhink och lite godis! Hah :D

Direkt jag kommer hem så är det bara att springa till tvättstugan, för då var de min tur att tvätta! Medans jag tvättar så diskar jag bort det feta berget med disk som vi hade, och Patrik damsuger och skurar! Så helt plötsligt blev hela lägenheten städad. Skönt som fan! ;) Sen efter allt sånt så for jag till Emelie på kvällen och hängde med henne, Vilma, Rex och lilla Nova! Tror du man blir sugen på en till hund eller?! Haha, hon var så fin så ;) Där var jag iallafall nästan till klockan tolv. Sen hem, fixade lite, och sen nattinatti! Jättebra dag! ;)

Idag är de väl inte lika kul med tanke på att jag måste jobba. Men vafan! Kan ju inte deppa alltför mycket. Har ju mina roliga jobbarkompisar, så nånting har man ju att se fram emot! :P Sen ska jag och Patrik även hinna med att fara och storhandla nu på morgonen, har absolut ingenting hemma! :( 

Nej. Nu avrundar jag. Har skrivit en massa nu, och ingenting vettigt heller! Haah
 

Trötter

Kan ju uppdatera lite fort vad som hänt sen sist, tyvärr är det inte så mycket! :P Iallafall så var jag på Storsand med Elin och bosse igår (och självklart Ebbs) så hundarna fick springa av sig lite! Ebba är en rolig prick hon.. När hon ska springa med pinnar i munnen så är det då inte dom små pinnarna hon är ute efter, då är det typ små träd! Hon tar såna som är cirkus tre meter långa och kutar gärnet. Haha! riktigt söt min Ebbs ;D nåväl, sen på kvällen så blev det att jobba. Egentligen ville jag inte det (som att jag nånsin vill det, ööh?) utan jag ville följa med alla tjejjor och träna hundarna. Men så blev det inte. Och tur det tror jag..

Hade blivit hund fight i slutet på kvällen, så Lycka var tvungen att fara och sy ihop sitt lilla öra! :( Stackars Lycka!! Hoppas bara hon inte får några men utav det som hände. Och att hon fortfarande kommer vara gladaste hunden i världen! Men tror jag :) Det hoppas jag iallafall :) Tur i oturen, hade kunnat sluta värre än vad de gjorde.. Iallafall så verkar hon må bra nu, trots att hon inte trivs med tratten om jag förstått Marie rätt? :) Men hon vänjer sig!

Idag så har jag varit och ätit lunch med Ida i stan. Snuskigt gott var det! Käkade världens godaste kycklingpasta. Dit ska jag fara flera gånger, mm ;) Sen var vi på Skokanonen, H&M och Intersport också! Och vi har även hunnit med att vara på Storsand med hundarna i nästan en timma! Och kvällen har jag spenderat hos Elin med henne och Malin. Riktigt trevligt! :) Malin färgade håret, Elin gjorde det åt henne, och jag åt ostbågar och drack läskeblask! ;D

Och nu så är jag sjukt trött också! Känner att jag börjar bli rätt trött på kvällarna nu på sistone. Vill bara sova hela tiden! Men de är ju skönt de också :)

Ska ta och vara lite social med Patrik innan jag somnar, haha!
Tjo!

Vadå less?!!

Var meningen att jag skulle till barnmorskan imorgon. Men givetvis så ringer dom idag och ställer in det. För andra gången! Börjar bli nådigt less nu faktiskt! Vill ju få det bortgjort, och skriva in mig nån gång. Men nej! Tydligen så är det inte meningen att jag ska få göra det. Hm!

Det var bara det jag skulle skriva. Att jag är less!

Hejdå :)

Löne spec!

Japp! Den kommer idag. Ska bli spännande att se om man får nå pengar eller inte. En liten slant kommer de nog att dyka upp på kontot iallafall. Men läs noga! En liten slant! Tyvärr.. Nåväl, bättre än ingenting! :P

Och vad har då hänt sen sist jag skrev? Inte alltför mycket faktiskt. I Söndags så var jag hos Jenny en sväng och fikade, för hon fyllde år!! :) Grattis igen. I efterskott ;) Det var mycket gott, de kan jag lova! Sen så var vi hos mamma och pappa och käkade goo middag :) Porterstek med mera. Hur gott som helst! Och sen efter det.. Jaa, då var jag förbi Ida en sväng, och sen var jag bara hemma. En slapp Söndag helt enkelt.. Exakt som det ska vara! Men tyvärr så jobbar jag ju dom flesta Söndagarna. Men då är jag extra lycklig då jag inte gör det :D

Och igår så jaaa.. Var jag bara hemma, och sen jobbade jag! Och samma blir det idag. Ska iallafall fara på Djurmagazinet nu snart för att köpa hundmat. Kan ju som vara bra att ha. Eller hur?! Och även då svänga förbi Ica Maxi och handla nån god frukost. Typ baguetter! ;) Det var länge sen..

Aja. Det var allt för mig.
Vi ses!

She´s okey! :P

Malin lever! :) Och tur det, för hon krockade igår! Tur att det gick så pass bra som det gjorde!! :) Lite ont hade hon, men det är smällar man får ta, men annars mådde hon bra. Och de är de som räknas!! :P

Jahapp, vad har hänt sen sist jag skrev?

I Torsdags så gick jag och Elin på långpromenad med hundarna. Och promenaden blev mycket längre än vad vi trodde, haha! Vi var fan ute och traska i fyra timmar! Vi var på storsand och gick, och sen märkte vi att vi var på storheden, så då gick vi till Djurmagazinet och provade täcken till hundarna. Så nu vet jag vad jag ska köpa när lönen kommer! ;) Men det var kul, och hur skönt som helst. Kände mig som värsta friluftsmänniskan! ;)

Vad hände sen? Inte mycket. Låg hemma och vilade med Ebba. Vi blev nog lika trötta bägge två ;) Sen for jag till Elin på kvällen och hängde med henne och Malin! Trevligt :) Käka massa gotta så jag blev rund o goooo ;)

Och igår så var det Fredag. Tycker inte att fredagarna är så speciella längre. Men de kanske är för att jag ändå inte kan festa! Haha :) Iallafall så städadade jag och tvättade på förmiddagen. Sen blev det en promenad med Ebbs, Emelie, Vilma, Rex, Elin och Bosse! :) Skönt att komma ut och röra på sig. Sen efter de så var jag bara hemma.. Och vid halv sex så for vi och åt middag hos mamma och pappa. Skönt att få serverad mat lite då och då ;) Sen så for jag och Ebba till Elin och Bosse och var där i nån timma. Sen när jag var hemma kom Ida och vi satt och surrade. På köksgolvet av alla ställen, haha! ;) Sen gick vi upp till henne och såg film, sen hem och sussa. För då var klockan typ kring två tiden tror jag!

Så jag sysselsatte mig hela Fredagen fastän jag inte trodde jag skulle göra det! Haha ;) Känns braaaa

Och nu ska jag invänta Patrik. Han och Ebba for på MAX och handlade! Hehe ;)

Känns tungt

Känns som att jag håller på att somna sittandes, haah! Är helt tom i huvudet och ögonen sjunker bara ihop. Är förbannat hungrig också, men kan inte äta för att jag mår så illa. Skitjobbigt!! Det förstör hela min förmiddag, för jag kan bara sitta still tills klockan blir tolv. För rör jag på mig så spyr jag. Äckligt!

Och idag är det Torsdag, och nu har jag helg ;) Äntligen!! Är ruskigt less på mitt jobb, vill bara byta. Men känns ganska så meningslöst att göra det nu faktiskt. Med tanke på att jag kanske bara jobbar 4-5 månader till, eller nå liknande?!

Kan även påpeka att jag vill nu ha jul! :) Älskar julstämningen och allt som hör till, såsom julmaten till exempel! Haha ;) Och jag brukar också kolla på Kalle Anka, fastän att jag är spyless på det och egentligen inte vill kolla på det över huvudtaget! Men det är ju tradition! ;) Fast man följer det ju inte riktigt noga egentligen, man har bara på kanalen :P

Nä, om jag skulle ta och bänka mig framför tvn som vanligt, och invänta att Patrik kommer hem på lunch, så jag har nån att prata med! Hejdå

Fan så tråkigt

Jahapp. Idag var det meningen att jag skulle till barnmorskan för första gången. Men så ringde dom i morse klockan nio och ställde in, för hon var sjuk och dom hade ingen vikarie! :( Tråkigt.. Jag som så gärna ville dit. Så måste vänta till den 24 oktober. Det är ju en vecka dit ju! Läääänge att vänta :( Aja. Finns inte så mycket att göra åt saken. Bara vänta.

Annars så är det väl sådär. Mår illa mest hela tiden! Iallafall på mornarna. Skitjobbigt. För jag kan ju inte äta nånting och jag är svinhungrig. Är därför jag mår som mest illa. Men nej! Maten vill inte ner.. Så bara vänta tills klockan blir kring tolv, då går det!

Igår var jag tillbaka på jobbet. Nya krafter nu! ;) Får iallafall hoppas på det.. Har ju varit borta hela förra veckan.. Så lite ny energi har jag allt fått! :P Bara bra. Så man orkar nånting. Haah! Jobbar även idag och imorgon, men sen ledig till och med Lördag. Så jag jobbar Söndag. Så tre dagar ledigt iallafall :)

Och imorgon fyller Patrik år! :) Då blir han gammal och grå. 24 år. Nu är han inte så liten längre minsann! Haha :P Fast han har ju aldrig varit mindre än mig, men ändå! ;) Tyvärr så har jag inte köpt nånting åt han, men de vet han redan! Jag fick ingenting utav han när jag fyllde år heller, så de jämnar ut sig :P

Nu ska jag bege mig till tvn, och fortsätta må illa!
Lev gott, må ej illa

Snöööö :P

Wihoo! Igår kväll snöade det. Jag visste att de inte skulle vara kvar idag, men igår fanns den ju där. Så när jag och Patrik gick hem från festen tog vi ut Ebba på en nattpromenad medans det snöade! (Hon har i princip aldrig sett snö förr) Fan vilken rolig syn det var. Hon slickade på snön, och så kutade hon gärnet, och halkade!! Samma visa varje gång. Haha! Måste ha varit jättehalt under snön.. Vet inte riktigt vad hon tyckte om det, men oavsett vad så måste hon vänja sig. Vi bor ju för fan i Norrland! :) Och här finns det snö mest hela tiden ju..

På tal om igår kväll så gick det rätt bra att vara nykter. Kors i taktet! Jag var ju inte ensamen om det, Anne var ju faktiskt där. Så då hade jag en nykter vän iallafall :) Så det var bra. Men det var faktiskt riktigt trevligt. Tills i slutet då de spårade ur lite grann. Alla slogs på varsitt håll, typ! Inte så att nån gjorde sig illa (tror jag), men de blev bråk iallafall. Och då gick vi hem. Så blev inte alltför sent. Hemma innan ett var vi. Skönt! :)

Och idag ska jag jobba. Men börjar inte förrän klockan tre. Skönt som fan! :)
Tvättstuga nu klockan tolv har vi. Ska väl hjälpa Patrik lite med den, men sen får han fixa resten själv. Fast han är bakis! Heeh ;) Han får skylla sig själv, för det är ju självförvållat. :D

Nu måste jag verkligen ta mig nånting att äta. Håller på att dö av hunger här!
Tjofräs

Hur kul är det här?

Är på piss humör just nu! Magnus och Lass ska ha gemensamt kalas idag i lokalen här på Gränderna. Och inte fan kan jag festa! Känns hur trist som helst. I Princip hälften av alla vänner man har ska dit. Och alla ska ju givetvis festa. Skit! Visst, nog kan jag ändå vara där med allihopa. Men det blir aldrig samma stämning som det hade blivit om jag festat. Man kommer som aldrig in i gänget på samma sätt. Det vet jag.

Jag kanske borde börja tänka lite mer positivt känns det som. Men inte just idag! Det tar väl ett tag innan jag inser att jag faktiskt inte kan dricka, och till och med kanske vänjer mig med det. Fast det tror jag inte! :P Iallafall så kommer det ta ett jäkligt bra tag dit i såfall!

Idag har vi iallafall varit i Måttsund hela dagen. Eller från halv ett, ett tiden nån gång. Tagit det lugnt, glott på tv, och käkat middag. Det var gott. Är typ nyss hemkommen, så nu sitter jag och nördar. Ska hämta Elina sen efter hon slutat jobba så hon kan ta sig till festen, och sen hämta Linda också. Så jag följer ju med dit en sväng iallafall. På tal om det ska jag nog också ta och sminka mig lite. Så jag känner mig lite fin iallafall. Har inte gjort det på typ tre veckor! :( Lite ångest över hur man ser ut, hah!

Nu har jag skrivit en jäkla massa goja!

Over and out!

En bra dag!

Igår var det en riktigt bra dag må jag säga :) Dagen började med att jag slöade. Som vanligt ;) Sen drog jag med mig Ebba ut, och vi knäppte lite fina höstbilder. Finns på facebook :) Sen var vi hemma, och Lisa diskade. Jättekul. Och då ringer såklart Elin, och vi drar till storsand. Jag, Elin, Helena och hundarna. Så där hade dom kul allt, kutade gärnet i ungefär 1½ timma :P Så vi är väl hemma till halv fem, och då lagar jag mat, och sen ringer Ida när jag äter, så traskar upp till henne sen och vi far på Hemtex. Ida shoppade lite :) Sen efter det hinner jag bara hem, och då är det dax att gå till Elin. Så jag och Ebba traskar dit, och vi far därifrån till Rutvik på kärringhäng! Fullt upp med andra ord :) Och sen när vi kommer hem vid tio tiden, såbusar Ebba, Akela och lille Cleo ute på ängen! Men sen fick Ebbs gå in och sova.

Oj, mkt jag skrev nu! Hah :P Iallafall så fortsatte min kväll hos Ida med henne och Linnea. Vi började se den nyaste Beck filmen (Jag tror att de var de, den hade inte kommit ut på dvd iaf) och käkade kladdkaka och glass. Ruskigt gott! :) Men sen dummade filmen sig, så vi slutade se efter ungefär 55 minuter. Störande? Ja! Så då gick jag hem och sov! ;)

Och idag fyller Magnus år!! Han blir gammal och grå, hela 25 år :) Grattis grattis!! Så ska förbi där en sväng nu på dagen och gratulera och fika lite :) Trevligt. Annars händer det inte mkt idag. Vet inte om jag ska och jobba än, ska rådfråga Patrik vad han tycker! Haha :)

Frukost nu, hej!

Tisdag morgon

Kanonfint väder idag! :) solen lyser och alla löv är röda och fina :) Ska dra med mig Ebba och kameran ut sen! Och försöka få några fina höstbilder! :P

Annars har det inte hänt mycket sen sist. Jobbade i Söndags, väldigt tråkigt må jag säga. Och sen jobbade jag till sju igår, för sen for jag hem! Hade vääärldens huvudvärk! :( Så det var då inge kul. Så då slappade jag framför tvn istället, och de var riktigt skönt! ;)

Och idag vette tusan vad som händer. Fårse om jag ska och jobba, det vet jag inte. Borde fara, men vafan! Vi ser ju hur det blir :) Ska iallafall försöka städa :P Så vi ser ju hur långt jag kommer. Haha! ;) Kanske slutar redan på en gång, bara för att det är så satans tråkigt.


Nu ska jag äta frukost! Tjohej

Superkallt :(

Japp. Jag tycker de har blivit superkallt nu på sistone. Eller iallafall vissa dagar. Typ som idag! :( Men men, längtar iallafall tills de kommer snö så man kan vara ute och göra snö änglar och åka skoter! :) (inte köra skoter, de är läskigt) Undra hur Ebba kommer reagera på snö? :) Hon har ju i princip aldrig varit  i snö. Visst, hon föddes i Februari, men hon var ju inte ute då! :) Det ska bli kul att se..

Jahapp. Helgen är ju inte sådär händelserik som jag hoppades på att den skulle vara :( Men den är den ju aldrig iofs. Fredagskvällen spenderades hos Ida ett tag för att kolla när hon och hennes pappa rev köket! (Inte hela köket, bara tapeterna) Så de var rätt kul, för där rev jag också lite, hehe! :) Sen lite fylleshaffis. Absolut inte kul. Sen lät vi hundarna busa, sen hem också somna jag i soffan. Haha! :) Patrik fick väcka mig.

Idag då? Jaa.. Tog mig en sovmorgon och låg i sängen till nästan halv elva! Sjukt länge sen sist :) Skönt var det. Sen har jag inte hunnit så mycket mer, Varit ut med Ebbs en snabbis, och gett henne mat. Och nu sitter jag här :) Patrik har farit till Ö-vik för att hämta hem Tobbe. Så jag blir ensam hela dagen lång! :( Men ska dra med Ida och Akela på en långprommis :) Bara dra på sig lite varma kläder! Hihi :P

På tal om nå helt annat så är de skitroligt att skriva nu, för vi har köpt ett nytt tangentbord :) Känns mycket bra! Haha.. Datorn, skärmen, musen och högtalarna faller i svart/silvrigt.. Medans tangentbordet fortfarande har varit fult, typ smutsvit eller vad de nu är för färg. Så då käpte vi oss ett svart! Det är bra grejer :)


Nä, nu ska jag äta frukost! Sen nån gång framöver ringa och väcka Ida! Jag har faktiskt tillåtelse till det ;)

Äntligen ledigt ;)

Härligt med helg nu :) Fast iofs så har jag bara jobbat 3 dagar, men vafan! :P Är så jäkla tråkigt, så de känns som att jag jobbat 100 dagar :) Så idag blir det att fara till Björx till Jenny och Emelie :) Så Ebbs får busa lite med sina stora starka pojkar! Haha :) Ena är pappa Rex, och den andra kanske är blivande maken Douglas? :P Nääää. Vad knasigt!

Iallafall så är jag på bra humör idag, och de känns bra! Mamma var även nyss förbi och lämnade två liter mjölk till mig. Ringde och beställde det! :) Flingor&Mjölk är de enda jag kan äta, annars börjar jag må skit illa! :(

På tal om det så ska jag gåmoch äta nu, trevlig helg!! :)


Tisdag=Kärringhäng el. Hundträning

Och givetvis missar jag allt. Bara för att jag jobbar alla knäppa och dåliga kvällar! :( Och jag har inte råd att ta ledigt, iallafall inte nu. Så det blir att följa med en annan gång! Men de hade varit sjukt roligt iallafall :)

Idag är det tråkigt väder. Lisa och Ebba har riktigt tråkigt! Ebba har gått och lagt sig i sängen igen. Haha! Tror hon är less på mig, för jag sitter alltid vid datorn på förmiddagen! :P Vad ska man hitta på idag då? Typ ingenting kanske. Vänta på att man ska fara och jobba, för att sen komma hem och gå och lägga sig. Jo, så får de bli!

Nu har Emma flyttat!! :( Det känns riktigt trist! Men det finns ju telefon iallafall, det är då tur de :) Pratade med henne igår, och än så länge verkar allt bra. Men vi ser ju. Tycker hon ska ångra sig och flytta hem! Haha :D

Nä, om jag ska ringa nån och störa! Typ om nån ligger och sover? Jo, de gör jag. Heeh!

RSS 2.0