Gott nytt år!

Nyårsafton idag. Vad har jag att säga om det? Inte alls särskilt mycket faktiskt. Blir middag med mamma/mormor och sen kommer kvällen att spenderas hemma. Gör mig ingenting, lugnt och skönt! ;)

Detta år har varit ett superbra år. Emil förgyller våra dagar även fast man ibland blir gråhårig! Men sen skrattar han och då smälter jag på en gång ;) Så år 2009 har varit ett superbra år och jag hoppas att år 2010 kommer bli lika bra, om inte även bättre?!! ;)

Gott nytt år.


Emil älskar datorn, precis som sin far! (Och ja, kanske som sin mor också ;)

Dra mig baklänges!

Fick mig en sovmorgon idag iallafall :) Nu klockan åtta klev jag och Emil upp, helt underbart :) Han vaknade vid fem och då lyfte jag över honom till våran säng. Tog ett tag innan han somande om, men han somnade iallafall om :)

Idag får vi se vad som händer. Antagligen ingenting speciellt. Vi ska iallafall äta middag med mamma ikväll och sen blir vi bara hemma. Ett lugnt nyår med andra ord. Men vad spelar det för roll? Finns ju ändå ingenting att göra, haha. Jag ska iallafall mysa med Ebba så hon kanske kan känna liiite lugn iallafall. Hon är ju nämligen livrädd för fyrverkerierna! Inte roligt alls :( Hon skakar och bara vandrar runt runt runt, sätter sig aldrig ner och kan absolut inte finna ro till att lägga sig heller. Så vi får se hur det går ikväll.

Nu låter det som att Emil river hela köket. Ska kolla vad han gör!

Ännu en gång!

Var nyss och tvättade bilen hos Jonna (LÄs; shell ;) och just som jag ska knappra in koden och köra in i biltvätten så blir jag påbackad! (Inte jag då, men bilen min) Är det bara jag som lyckas med sånt här? Jag är då alltid på fel plats vid fel tillfälle. Om ni följt min blogg länge så kanske ni har något svagt minne av att jag blev påbackad förra sommaren (2008) på Statoil här i gammelstad. Jävla idioter som inte kan se sig för!! Nåväl, denna gång blev det inget allvarligt, någon liten repa längt ner men inte mycket mer än så. Förra gången vart ju hela dörren intryckt så vi var tvungen att lämna in den. Så jag hade tur i oturen ;)

Bilen vart inte ren, men mycket mycket renare!! Tar nog ett par tvättar innan den ser bra ut eftersom smutsen är så jävla ingrodd, haha! Var sjukligt länge sen bilen vart tvättad. I somras var det! Men nu är Bettan lite finare iallafall :D

Nu ska jag ta mig en rök och sen sova. Känner på mig att det blir en tidig morgon imorgon!

Hemma-slappar-dag.

Har varit en hemma dag idag. Men såna är också sköna ibland! :)

Upp klev jag klockan nio. Patrik och Emil gick dock upp lite tidigare, nämligen klockan sex. Fick nå ryck imorse så jag städade undan alla leksaker (plus en massa annat) som Emil hade dragit fram som en orkan och sen tog jag fram damsugaren! Så nu är golven rena och fina :) Emil var gode nöjd då damsugaren kom fram, finns ju verkligen ingenting som är bättre än damsugaren! ;)

Vid lunch så for vi allihopa, minus Ebba, till MAX och åt lunch. Supergott! :) Emil däckade på en gång så fort vi satte oss i bilen för att åka hem. Så det var bara att bära upp honom, dra av honom overallen plus allt annat och slänga han i säng. Inte en min gjorde han så han var stendöd! (Okej, inte riktigt död men ni förstår vad jag menar?)

Jag la mig i soffan och såg tv och Patrik satt vid datorn. En riktig slappardag. Då plutt vaknade så var jag redan så sjukt rastlös så jag, Emil och Ebba for till storheden. Jag och Emil gick på Kappahl och sen på Expert och kikade. Köpe ingenting fastän Emil har presentkort på Kappahl, men det kommer. Ingen idé att stressa :) Väl hemma blev det en enkel middag med spaghetti, köttbullar och ketchup. Jag tyckte det var supergott eftersom det var år och dar sen sist jag åt det. Emil tyckte också om det, han tröck i sig närmare 8 köttbullar, ahah! ;)

Nu på eftermiddagen så har faster Sara varit förbi en sväng. Trevligt! :) Vid halv sju for hon vidare, Patrik for iväg för att se Hockeyn och jag gjorde Emil redo för sängen. Nu ligger han sen 10 minuter tillbaka och jag hoppas han somnar. Han var sjukt övertrött, så vi får se..

Nu ska jag ta mig till köket och ta tag i disken, ett måste!

Godnatt.

Det vart en trevlig kväll hos Jonna med en massa surr och lite snacks ;) Så himla länge sen jag träffade henne så det var supertrevligt :D Måste göras om!

Har kommit mig hem för en liten stund sen, har bara hunnit vara ut med Ebbs på sista rastningen och sen bänkade jag mig som vanligt framför datorn ;) Vi får se hur natten blir, Emil verkar nu mer täppt än tidigare :/

Nu lockar sängen alltför mycket.

Tisdag kväll.

En lugn dag idag. Emil sov hur länge som helst idag. Han vaknade halv tre! Men då var han minsann utvilad :) Middagen på Mjölkudden var även god. Och såklart med trevligt sällskap :) Emil somnade nyss. La han klockan sju men han har tjorvat med oss! Antar att det var för att han blev övertrött? För han var sjukligt trött. Men nu sover han som sagt så det känns bra! :)

Nu ikväll får vi se vad som händer. Vem vet?

Tyst och skönt.

Nu är det frid i huset (lägenheten) en liten stund. Har precis lagt Emil och jag hör han fortfarande ibland så förhoppningsvis somnar han snart. Har varit hemma nästan hela förmiddagen, förutom ett besök på Ica Maxi för ett tag sedan. Vart så less på att sitta här med världens suraste Emil (Han är i någon förbannad trots!) så vi drog och handlade. Hem kom vi oss med en massa massa blöjor, storpack välling, diskmedel och nå mer? Kommer inte på vad just nu. Så nu har vi resurser så vi klarar oss en månad framöver! Skönt :)

Har precis plockat undan här hemma så nu finns det faktiskt ingenting att göra. Ska passa på att ta mig en efterlängtad dusch så jag blir ren och fin! :) Middag blir det på Mjölkudden, det skulle bjudas på palt. Gott!

Ha en bra dag!

Bra Måndag.

Godmorgon.

Vart en bra dag igår! Tjugo i tio satt vi på bussen in mot staden. Vi ville vara ute i god tid :) Strosade på stan fram till klockan vart elva och då tog vi oss en lunch på M&P. Jag och Anne åt Focasia (?) och barnen fick plättar (det heter ju faktiskt pannkaka enligt mig!) med sylt och grädde till. Mätta och belåtna vart vi allihopa! :) Ungarna fick vi till att somna i vagnarna så vi strosade ett tag till på stan.. Köpte ingenting till varken mig eller Patrik, (dom vanligt med andra ord!) bara Emil som fick saker ;) Han fick 2 tröjor, en börs och ett till par vantar! Tredje paret gillt kanske?! Ska testa dom nya vantarna idag så får vi se vad vi tycker om dom.

Emil vakna då vi kom hem så då var det bara att svida om, hämta Patrik och så for vi på Willys och storhandlade. Så nu finns det mat i kyl&frys igen! :)

Lattjade bara på här hemma hela eftermiddagen. Emil fick sig ett välbehövt bad igår så han var då nöjd och glad! :) Då plutt hade somnat och jag hade fixat lite här hemma for jag till Ida och Jenny om befann sig på Bergviken (Hemma hos Ida alltså). Vi tog oss en långpromenad med hundarna runt sjön, riktigt härligt var det ute. Det toksnöade och var alldelens vitt överallt, i loved it! Ebba var gode nöjd hon också eftersom det var sjukt länge sen hon fick en långpromenad. Så det var ju bra att hon fick det nu då! ;) Var hemma igen till halv tio så jag såg en sjukt störd film på tv1000 och sen gick jag och la mig! Hade svårt att somna så klockan han nog bli närmare ett innan John Blund besökte mig.

Idag har Emil vaknat före fan! Usch. Han vaknade redan vid fem men jag gjorde ett tappert försök med både välling och fasthållning fram till klockan sex, men sen gav jag upp! Så nu är vi uppe och är pigga. Jo just det! Emil är väl pigg och glad men själv kan jag väl inte riktigt påstå att jag är det?

Nu kom Emil så jag ska gå och busa lite!

Snöig Söndag.

Vart inget kalasfirande för Andreas idag. Det blev så sent så vi får ta det en annan dag, men det var ju ingen fara! :) Däremot har vi varit ute relativt mycket idag, riktigt skönt.

Blev en kort promenad till statoil och tillbaka på morgonen så Ebba fick rastas lite och Emil fick åka på bobben! :) Störtnöjd kille. Väl inne vart det en simpel lunch med bullens korv och makaroner, men det gick ju ner för det är ju supergott :) Medans Emil sov passade jag på att plocka undan lite, nöta dator och även bygga ihop hans garage. Så han blev glatt överraskad då han vaknade! :)

Strax efter att Emil hade vaknat så tog vi oss allihopa en skön promenad i det toksnöiga vädret. Skönt att det inte var så kallt ute. Sen då vi kom hem stannade jag och Emil här ute och lekte och åkte bob i backen med Anne&Kevin och Suzie&Rasmus. Det var roligt! :) Väl inne igen så blev det bus för Emils del men sen blev det kläderna på igen för då gick vi till huset där det bjöds på tacos. Igen! ;)

Blev en massa ätande, en massa surr och sen drog vi oss hemåt till halv sju. Kvällen har jag spenderat med Jenny&Loke. Alltid lika trevligt :) Var inte allt för länge sen jag kom hem, ungefär en timma sen. Så jag har hunnit vara ute och busat med Ebba i snön nu ikväll. Riktigt lycklig hund må jag säga! :)

Strax hopp i säng, måste bara borsta tänderna först. Imorgon ska jag och Emil mest troligt till staden med Anne och Kevin. Gå på mellandagsrean och även ta en lunch. Det är ju ett måste då vi är i stan! ;)

Godnatt.

Skjut mig

Just nu känns det så! Har ingen ork i kroppen för fem öre, känner mig hängig och risig och allt därtill.

Patrik gick upp med Emil strax efter fem, han har krånglat som fan inatt! Så nu har jag gått upp och Patrik gick och la sg för han var supertrött. Och här hemma ser det ut som ett bombnedslag! Emil har gått lös på allt. Och då menar jag verkligen allt! Jävlig är han också. Innerst inne så är nog han också jättetrött, men tror ni det går att intala honom det? Såklart inte. Men det trodde jag inte heller, haha.

Idag skulle jag ha jobbat, men så blir inte fallet. Inte som jag mår just nu! Det blir en lugn dag hemma med ett undantag då vi åker förbi Andreas och säger grattis. Han fyller nämligen år idag! Grattis grattis :)

På tal om det så ska jag snöra iväg ett sms åt honom så han vet att vi kommer ihåg han ;)
Trevlig morgon!

Kliar lite.

Sitter med färg i håret så snart blir jag fin! Förhoppningsvis ;) Färgen heter: Mörkgyllene pärlemorbrun. Blir spännande att se vad det är för någon, första gången jag testar! Det blir säkert bra. Allt är bättre än min utväxt, haha ;) Emil har förhoppningsvis somnat nu? Vi var ut en sväng innan lunch, fiifan så kallt! Men lite luft i lungorna skadar ju inte :)

Snart är det julafton igen. Om några timmar bara :)

Lugna gatan.

Idag har det varit en väldigt lugn dag här hemma, och så förblir den..

Hade så himla långtråkigt i morse så gick till mamma och pappa redan kvart över tolv. Möttes av en busig men trött liten kille med namnet Emil :) Han hade precis ätit lunch så jag snörde honom i säng och fikade och surrade med mamma, pappa och bror tills Emil behagade att vakna. Patrik kom och hämtade upp oss och vi for på Maxi och handlade inför middagen. Idag fick det bli tacos, mums! :)

Sen har vi enbart myst på här hemma tills lilleman skulle sova. Var ut med Ebba en sväng nu på kvällen och provade mina täckbyxor för första gången. Väldigt varma och sköna var dom! :)

Nu nyss har jag slagit in julklapparna till farmor Anki&Björne, faster Sara och gubben Charles ;) Alla får dagis foton fast i olika storlekar, haha! ;) Så imorgon bär det av till Mjölkudden för att fira jul, trevligt. Hoppas jag känner någon smak av julmaten för det gjorde jag då INTE igår! :( Hatar att vara snorig, täppt och jävlig.

Nu ska jag avrunda och se lite tv. Bjuder på lite kort från igår :)


Första gången Emil ser en julgran. Den var ju spännande! :)


Emil och pianot


Emil öppnar sin första julklapp för i år. (Resten fick jag öppna för det var inte intressant, haha!)


Morfar och Emil. Pappa Patrik i bakgrunden.


Ett STORT paket, vad kan det vara??


JAAAA, en bob! :D


Gris Emil och morfar!


Patrik och morbror Jonas!


Mormor, morfar, Emil och Ebba!


Emil och hans bäste vän, DAMSUGAREN!


Emil och mormor!


En uttråkad hund!

Tack och godnatt.

Juldagen

Då var julafton över.. Vart en jättemysig dag igår med god mat, trevligt sällskap och lite julklappsutdelning. Dock så hade jag ingen julkänsla över huvud taget! :( Brukar alltid få det någon gång, iallafall på självaste julafton, men inte detta år. Jättetråkigt! :( Nåväl.. Emil var nöjd och glad och det var det som var huvudsaken :) Kan ju säga att han inte är ett dugg brydd i julklappar, haha. Det var jag som fick öppna alla åt honom för han skulle då minsann endast leka med damsugaren. Haah! Konstiga barn ;)

Hem kom jag och Patrik vid tio tiden, plutt fick sova över. Trött som jag var så kom jag mig i säng till tolv och upp klev jag klockan elva idag. Hur skönt som helst! :) Ska hämta hem plutt sen också, men först ska han få äta lunch med mormor&morfar och sen vila. Så det blir lite senare.

Nu ska jag iallafall ta mig lite frukost och känna lugnet. Imorgon blir det en till julafton med farmor Anki, Björne och faster Sara. Det ska bli trevligt! :)

Julafton!

Idag är det den 24 December, alltså julafton. Antar (och hoppas!) att ingen glömt det? :P Morgon började halv sju och strax ska lilleman få ta sig ett bad!

Mest troligt blir det inge mer bloggande denna dag så tänkte passa på att hälsa till alla nära och kära (även dom som läser bloggen men det är ju inte så många, haha) och önska er en riktigt god jul!!

Ha en jättebra dag.
God jul.

Fullspäckad dag, lätt!

Det har varit full rulle hela dagen lång. För det första kan jag meddela er läsare om att Emil sov hela natten igenom utan att vakna och vara sådär superduperledsen så det var störtskönt! :) Upp klev vi just innan sju. Idag har han även varit på dagiss.. gruvade mig lite för att lämna honom där ifall han skulle vara typ det enda barnet?! Men nejnej, åtta stycken till var dom så det var fullt ös även idag :) Dock inte med lika många kompisar som annars, men jag tror dagispersonalen uppskattar lite lugn och ro (Så lugnt det nu kan bli?) med lite färre barn :)

Själv så har jag traskat på stan med Suzie och Anne. Jag och Anne tog en lunch på Subway innan Suzie kom, och det var väldigt gott :) Köpte det jag hade planerat att jag skulle ha, fotoramar! Så nu är allt fixat inför julafton :) Måste bara fixa med ramarna och slå in dom men det gör jag lite senare, går ju rätt så fort :)

For direkt till dagis och hämtade plutt efter stadsvandringen och bi for då hem och tokstädade! Emil fick leka med damsugaren medans jag damtorkade och plockade bort sängkläder. Sen blev det att damsuga och skura! Så nu är det fixat :) Enbart disken kvar och den ska jag ta alldelens strax. Skönt med nystädat inför jul, då slipper man tänka på det under ledigheten :)

Har även hunnit med en snabb tripp till storheden efter middagstid. Fick planer på att hitta en fin skjorta till Emil som han kan ha imorgon. Och tänk att jag tillochmed hittade en! :) En jättefin 3/4 skjorta i typ turkos med en jättestor dödskalle på ryggen och en lite mindre på ena bröstfickan. Jättefin! Och sen köpte jag även en svart baströja som han kan ha under, plus att jeansen som jag hade beställt (som nu var ett par leggins som jag har påpekat i ett annat inlägg) kom idag! Snacka om timing :) Så ikväll har jag provat allt och han vart superläcker! ;)

Nu ska jag avrunda och ta tag i disken. Men först en rök!
Trevlig kväll.

Lika seg som vanligt..

Tror ni det har blivit någon städning? Nejnej! Och om jag känner mig själv så antar jag att det inte kommer bli någon städning idag heller för den delen :/ Dock så måste (och det kommer att ske) jag städa imorgon för annars hinner jag verkligen inte städa innan julafton. Så nu har jag strukturerat upp det;

-Ikväll städar jag toaletten, verkligen ett måste!
-Sen imorgon då jag lämnat Emil på dagis kör jag på för fullt så mycket jag hinner innan stan öppnar klockan tio.
-Knallar på stan (och kanske storheden?) så länge jag hinner innan Emil ska hämtas från dagis.
-Fortsätter städa och kör iväg Patrik, Emil och Ebba till Mjölkudden så jag kan städa ifred!

Det är väl en bra plan? ;)

Dagis, here we come!

Godmorgon.

Emil sov i egen säng till klockan sex - halv sju och sedan låg vi och myste i våran säng till klockan sju. Nu är han som vanlig igen (som han varit på dagarna) och ingen konstig Emil som han nu har varit två kvällar i rad. Så idag får det bli dagis! Om det nu skulle vara något så ringer dom ju och säger det, så det är ju ingen fara.

Själv så ska jag passa på att städa och tvätta nu på dagen. Förhoppningsvis så hinner jag med så mycket som möjligt innan Emil kommer hem så jag slipper fortsätta imorgon!

Och idag är det sista dagen att jobba innan jul, fan så underbart! :) Blir ledig tis-lör så jag jobbar på söndag, men sen är jag ledig igen tom nästa söndag! Alltså kan man säga såhär; ledig 4 dagar, jobb 1dag och sen ledig i 6 dagar. Lovley! :) Myspys ska det då bli. Förhoppningsvis hittar vi på nå kul under mina lediga dagar :)

Nu ska jag och plutt borsta tänderna och sedan klä på oss och invänta dagis.

Snälla, ge mig en kul jul!

Gokväll.

Dagen har spenderats enbart hemma. Emil har knappt varit utanför dörrren idag. Då han vilade på dagen passade jag på att ta ut Ebba på en snö promenad! Det var minsann uppskattat ;) Sen då jag och Lotta for till jobbet så for dom andra till farmor Anki för att käka middag.

Då jag kom hem från jobbet (där det för övrigt gick dåligt, men jag skyller på att jag fick börja på ett nytt projekt idag ;) så hör jag Emil skrika. Han hade tydligen varit superjobbig ikväll så Patrik. Så jag gick in i vårat sovrum där han låg och skrek för sig själv ich försökta trösta honom men det funkade inte. Han kändes än en gång lite varm så jag gick upp och bytta blöja på honom och gav honom en supp. Struntade sedan att ta på honom pyjamasen, jag la han direkt i våran säng. Där låg vi inte länge förrän han hade somnat! Så antingen börjar han bli sjuk (snälla snälla snälla, låt oss få ha en frisk jul) eller så är det tänderna som spökar! Jag håller tummar och tår för att det är tänderna.. Nåväl, lyfte öve rhan till sin egna säng för ett tag sen och det är fortfarande tyst så förhoppningsvis sover han hela natten. Vi får väl se imorgon hur det blir med dagis?

Nu ska jag faktiskt ta mig en kvällsrök och sedan borta tänderna så jag är redo för sängen.
Godnatt

3 dagar kvar..

Godmorgon.

Gårdagen bestod mestadels av jobb så den dagen är ingenting att nämna.
Inatt däremot har Emil krånglat litegrann. Patrik tyckte att Emil hade varit rätt varm under eftermiddagen/kvällen och att han verkade mer trött än vanligt. Då jag kom hem från jobbet så sov ju plutt så jag såg då ingen skillnad på honom..

Kring halv elva . elva tiden började han vakna rätt mycket. Provade ge honom välling ifall han av någon underlig anledning kanske var hungrig? Nej, det hjölpte inte. Så fort jag gick ut från rummet blev han ledsen. Vid halv tolv gick lyfte jag över plutt i våran säng och även jag gick och la mig. Tyckte han kändes lite varm så jag tog av honom pyjamasen så han fick sova enbart i blöjan. Där låg vi (Emil verkade superpigg) till närmare ett innan han somnade igen. Tur att jag slapp gå upp med honom imorse för upp sulle han 06.40 ;D Jag sov vidare till klockan nio, skönt! :)

Idag känns Emil inge varm alls och samma gamla plutt.. lika pigg och busig som vanligt! Tur :) Vill ju inte ha honom sjuk på julafton.

Nu ska jag vara social med plutt och sen får vi se om vi går ut en sväng eller om vi busar här inne? Måste ju även påpeka att NU kommer det snö minsann! Är ju hur mycket snö som helst här ute, riktigt mysigt! :)

3 dagar kvar :)

En lång dag.

Det blev en lång dag idag. Eller, den var väl lika lång som alla andra dagar men den kändes extra lång eftersom jag inte fick någon "paus" från Emil. Bustrollet vägrade minsann att sova, det var störtomöjligt! :/ Nåväl.. han har överlevt dagen iallafall. Typ.

Vid två gick vi på en promenad, Ebba i koppel med Patrik och Emil i pulkan bakom mig. Störtnöjd kille! :) (Vänta du bara Emil till julafton för då kommer bobben och då blir du överlycklig ;) Dock så slumrade han till precis när vi svängde in på Marieberg, men slog upp ögonen direkt han hörde Emma och Kate :) Så han vilade i ca 2-3 minuter idag men inge mer än så!

Blev familjepizza till middag idag, det var väl sådär. Är inte så förtjust i pizza så jag kan inte äta mig mätt på det. Men några bitar fick jag i mig iallafall :) Emil fick då sig ett bad nu ikväll och sen slängde jag han i säng redan kvart över sex, han slocknade på stört! Trött kille.

Nu har jag plockat lite här hemma. Ska strax dra på mig ytterkläderna och ta en promenad med Ebba hem till mamma och pappa. Dom har stoppat upp julgranen idag så min tanke var att gå dit med Emils julklappar och lägga dom under granen. Då slipper vi släpa med oss allt på självaste julafton! Det blir bra. Ska nog en sväng på Ica Maxi också, handla lite nödvändigheter hem och säkert något gott också! ;)

Ha en bra kväll.

5 dagar kvar..

Goddag!

Gårdagen vart lyckad :) Klev upp klockan nio så jag fick världens skönaste sovmorgon :) Snabb som jag är så var vi på bussen till staden redan fem i tio, det ni! :) Mötte upp Jenny och Loke strax efter tio. Blev en god lunch på Mat&Prat. Första gången jag köper mat åt Emil därifrån, plättar såklart :) Trodde minsann att det skulle vara snordyrt men det var det inte, 30 kronor betalade jag för hans mat. Inte alls farligt, skönt! ;) Köpte även ett par ullsockar åt honom så nu hoppas jag verkligen att han kommer vara varm om fötterna! (Han är ständigt kall, även med tjocksockar!)

Tog bussen hem klockan ett och även mamma/mormor åkte med den så sällskap fick jag (Emil sov). Gick upp och hämtade Ebba och följde sen med mamma hem till dom. Men vi gick inte in, tog oss enbart en promenad. Direkt vi kom hem så vaknade plutt men då hade han iallafall skrapat ihop 1½ timma i vagnen och det var inte illa pinkat med tanke på att han i princip ALDRIG sover i vagnen längre. Jag var då nöjd, och även plutt :)

Vart bus här hemma och även Helena kom förbi, trevligt! :) Emil var lite blyg i början men sen släppte det någorlunda :) Strax baki fyra promenerade vi till huset för att äta middag. Emil tyckte Jonas var lite läskig och höll sig på avstånd. Men sen släppte det för då gick han in i Jonas rum och dansade till hans musik, haha! Och jag fick inte komma in för Emil för så fort jag kom så stängde han dörren, haha!

Hemma var vi innan sju så det blev direkt sängen för plutt. Jag plockade, diskade och for sen till Jenny och Loke! TokLoke var vaken när jag kom och såg sådär superbusig ut ;) Men han tog det lugnt och såg på film, gullungen! :) Kom mig hem rätt sent, till halv tolv..

Idag vaknade Emil första gången klockan fem och tyckte inte alls att vi skulle fortsätta sova. Dessvärre höll inte hans mamma med så plutt fick välling och sen på något underligt sätt så sov vi till tio över nio! Så jäkla skönt :) Sen dess har vi varit ute och lekt i snön och även myst på här inne! Har lagt plutt för att vila för ganska länge sen men han vill inte riktigt somna! Iofs så är ju inte det så konstigt med tanke på att vi nästan vaknade nyss. Men jag gör ett försök, för vila måste han!

Nu ska jag sätta mig och skriva ner alla adresser så jag vet vart jag ska posta alla julkort, dom kom igår! :)
5 dagar kvar..

Helgen är här!

Äntligen ledig i två hela dagar, så underbart! :) Imorgon blir det staden med Jenny och Loke (Givetvis Emil också)där vi tar oss en god lunch, en massa surr och lite småspring i affärer :) Ska bli så himla trevligt för det var så sjukt länge sen sist! Ska kolla på sockar åt plutt och kanske en mössa åt mig? Får se helt enkelt..

Middag blir det mest troligt hos mamma och pappa! Pappa och bror har nu kommit hem så det ska bli trevligt. Speciellt då jag inte sett Jonas sen September :) Undrar vad Emil säger då han får se morbror igen? Det blir kul :)

Nu är jag trött i mössan! Dags att borsta tänderna och krypa till kojs!

Är smekmånaden över?!

Igår vaknade Emil 06.20 och idag har han vaknat klockan 06.00.. Jag hoppas verkligen inte att smekmånaden är över och att han går tillbaka till de gamla runtinerna med att kliva upp klockan fem! :( Förhoppningsvis är det här bara en tillfällig sak? (Tro kan man ju alltid!)

Gårdagen flöt på bra. Tänkte vila när jag kom mig hem från dagis men Elina ringde så jag surrade med henne bra länge! :) Och tur var väl det, annars hade jag nog varit segare än segast under hela dagen! Blev iallafall en dusch under dagen som var väldigt välbehövd. Sen han jag även med att diska och att göra käk, lax och potatis! Mm, gott :) Var så jäkla kallt igår så jag vart lat och tog bilen till dagis. Därifrån åkte vi direkt in till stan och tankade och sen hem igen.. Då vart det att äta, leka och sen åka till jobbet.

Idag vette tusan vad som händer och sker? Ska iallafall ta tag i den lilla disk vi har så jag slipper tänka på den imorgon. (Nej, det kommer inte bli nå mer disk idag eftersom att Patrik och Emil mest troligt ska bort på middag, skönt! ;) Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :)

Nu ska jag vara social med plutt.

Yr i bollen!

Riktigt jäkla yr i bollen är jag idag, eller iallafall nu. Så jälva trött! Blev inte alls särskilt sent igår, kom mig i säng innan tolv åtminstone! Dessvärre ville Emil kliva upp redan halv sju idag, men vad gör man inte för världens bästa kille?! ;)

Då jag har lämnat av Emil på dagis så ska jag minsann lägga mig på soffan och vila lite! Låter superskönt ;) Måste bara komma ihåg att ställa väckarklockan så att jag inte vilar för länge! Måste ju hinna med nånting annat idag iallafall ;) Typ som att diska! Det är väl den planen jag har för dagen.

Nu ska jag göra Emil sällskap i vardagsrummet där han står och äter choklad coh ser på julkalendern! ;)

Vilken dag!

Godafton.

Dagen har varit relativt lugn, enbart varit hemma förutom då jag handlade och var i tvättstugan. Men riktigt skönt har det varit! :) Jag och Ebba tog en prommis till dagis och hämtade hem plutt och sen mös vi på här hemma. Jobbet gick inte alls som jag ville idag, men nya friska tag imorgon! :)

Har även surrat med mamma nu ikväll på telefon, hon var väldigt surrsjuk och lite ledsen. Hade blivit en massa gorm i Norge (brorsan är ju där och jobbar men skulle ha varit hemma i nuläget) då Jonas bil har kraschat totalt så han och hans vän sitter fast! Förövrigt så har dom nyligen voltat med kompisens bil så den är skrotad nu. Så just nu så sitter pappa i bilen på väg till Åre där Jonas befinner sig. (En lång historia varför han är där just nu) Så pappa ska köra bil hela natten för att hämta brorsan, sen till Norge och hämta hans kompis som sitter fast där och såklart hämta alla saker, och SEN ska dom komma hem. Vilket jävla kaos det har varit idag! Nåväl, alla lever och mår bra så jag ska inte klaga. Hoppas bara att dom kommer hem helskinnade!

Nu är Lisa trött i kropp och knopp så jag ska hoppa i säng!
Godnatt.

Vadslagning?

Godmorgon.

Idag klev vi upp klockan sju, en hel okej tid. Soffmys med välling och såklart Emils chokladkalender ;) He loves it! Sen var det bara att klä på sig, borsta tänderna, packa dagisväskan och sen gå till bilen. Och gissa om Emil blev lycklig då han såg att det var massa snö ute?! :D

Och så till min rubrik. Börjar bli less på att snön alltid tinar bort så fort den kommit. Så nu undrar jag om det är någon som vill slå vad om hur länge snön stannar? Om den nu håller sig kvar till julafton? Jag hoppas på det! (Egentligen så slår vi inte vad om nånting, tänkte bara vad ni andra tror? Haha!)

Nåväl.. Då jag kom mig hem från dagis så snörde jag direkt igång två maskiner med tvätt och sen somnade jag såklart på soffan i vanlig ordning, haha! Konstant trött, inte roligt! Som tur var ringde Jenny och väckte mig ;) Nu har jag tagit mig upp och ska strax gå till tvättstugan igen, nu är det bara kvar Emils äckliga vantar att tvätta. Glömde dom nu när jag var ner och det var ju typiskt eftersom det nu endast är vantarna kvar att tvätta. Känns som himla onödigt, men jag måste! Jag verkligen måste tvätta dom, dom är så äckliga!

Sen blir det en sväng förbi Ica Maxi och handla lite mjölk, pålägg med mera.. Sånt där som är bra att ha! :)

Nej ni. Om man skulle ta och göra ett ryck?

Det var Måndag idag va?

Gokväll.

Dagen har rullat på väldigt bra. Morgonen började med en underbart skön sovmorgon! Emil och jag klev upp halv nio! Inte ofta han sover så länge, men nu gjorde han minsann det! :) Gjorde alla morgonbestyren för att sedan möta upp Emma+barnen här utanför för att ta oss en promenad till Storheden en snabbis. En snabb sväng vart det, vi knallade till ÖB och sen hem igen, haha! ;) Tanken var ju faktiskt att vi skulle få röra på fläsket och det gjorde vi ju :)

Väl hemma vart det lunch för Emils del (Korvstroganoff och ris för den som vill veta) och sen fick han vila. Idag vart det en senare lunch och en senare vila, men det var ju såklart för att vi klev upp så sent! Men det gjorde ju såklart ingenting :) Medans Emil sov så diskade jag och gick sen till skogen med Ebba där hon fick springa hejvilt. Lycklig hund!! ;) Vi var ute i ca 50 minuter innan vi kom oss hem, underbart skönt ute var det! Emil vaknade då vi kom in (halv tre var klockan då) så det blev lite bus och ståhej innan jag for och jobbade..

På jobbet gick det bra. Slutade på 50%, superskönt!


Sen jag har kommit hem har jag inte gjort något speciellt. Käkat lite, varit ute med Ebba och nu sitter jag här. Ska slänga mig i soffan ett tag innan det är sovdags.

Hej så länge!

Morsning korsning.

Godmorgon! Igår vart alla Emils kulklappar inslagna, iallafall dom som är köpta! ;) Så nu står dom fint i hallskåpet och väntar på att få bli öppnade :) Inte så många dagar kvar nu, endast 11 :)

Tanken var ju att göra årskalendrar till mamma&pappa och Anki&Björn som jag gjorde förra året men det verkar inte kunna bli av i år! :( Så vi får väl se vad jag hittar på åt dom? Brorsan vet jag inte heller vad jag ska köpa åt? Kanske ett biokort? Vi får la se.. Emils julklappar är ju som sagt fixade (öfrutom ett eller två till som ska köpas) och det är det som är huvudsaken. Att plutt får nå klappar :)

Idag är det jobb på schemat. Känns då aldrig som att jag får vara ledig! :( Men men, bara den här veckan och så några dagar nästa vecka kvar, sen har jag lite jul ledigt i sisådär 11 dagar. Det kommer bli skönt! :)

På tal om julen så ska jag nu passa på att beställa julkorten som jag ska skicka, det har jag totalt glömt bort, haha! :)

Dagen som varit..

Blev ingen julkalender i stan idag. Däremot så for jag och handlade julklappar till Emil medans han sov! :) Blev lite grejer men en sak till ska införskaffas, eller kanske två? Vi får se :) Sen vet jag ju att han kommer få en BOB i julklapp så det behöver jag inte tänka på, skönt :D

Väl hemma så tog vi oss en promenad till lekparken vid Stadsö skolan och där mötte vi upp Anne och Kevin så barnen fick leka av sig! :) Sen knallade vi direkt till mamma/mormor där vi har spenderat hela eftermiddagen tills Emil skulle sova.. Han med att klippa plutt också, kanske inte är världens rakaste överallt men so what? Det är inte enkelt att klippa denna pojk så vi ska vara glada för det lilla som går! ;) Till middag vart det kyckling gryta med ris, mums! Och såklart lite cider för min del och mamma fick ta vinet ;)

Anne har även varit förbi en sväng ikväll. Vi har käkat lite ostbågar, druckit cola (sero) och surrat. Trevligt :) Nyss for hon hem och jag tänkte precis börja med att slå in alla julklappar så jag har nånting att sysselsätta mig med. Tänkte försöka mig på en någorlunda tidig kväll ikväll, vi får väl se hur det går?! Patrik kommer nog inte vara hemma före tolv så honom får jag hälsa på imorgon.

Godnatt.

Flygplansbesök och julbord.

Godmorgon.

Blev en tripp till F21 igår på förmiddagen. Som sagt så älskar ju Emil flygplan, iallafall då dom är uppe i luften :) Men att se flyglpan på nära håll, det var minsann läskigt! :P Han fick sitta inne i ett flygplan med morfar längst fram där man kör, och han slog på strömmen och allt. Men det var inte alls särskilt roligt, för han ropade bara mamma, mamma?! Nåväl, nu har han fått se dom iallafall :) Det som Emil mest gillade var att vara i fikarummet och dricka festis och äta kakor, haha ;)

Väl hemma vart det lunch för plutten och sen hopp i säng. Medans Emil sov så åt vi lunch, jag for förbi Anne en snabbis och sen slängde jag mig i duschen så jag var ren och fin inför kvällens jobb :) Då Emil vaknade så gick vi ut på en prommis med Ebba vid skogen och även Emil sprang där hela vägen och jagade Ebba. Det var superkul ;) Väl hemma så vart det mera bus och sen fick han middag i magen..

Halv sex for jag mot staden och mötte upp Malin. Vi for och hämtade all julmat och sen vidare till Lundbäcks och ställde iordning allt. Det var fullt ös hela kvällen med påfyllning, framdukning, diskning och framförallt paketering av all den mat som blev kvar. Hur mycket som helst! :) Även en varsin matlåda följde med oss hem så idag ska jag nog äta den till lunch. Inte för att jag tog så mycket med det blev lite potatis, skinka och lax :) Emil får nog nöja sig med fiskbullar till lunch idag tror jag ;) Var iallafall hemma strax efter tolv igår så jag slängde mig direkt i sängen! Skönt :)

Idag får vi se vad vi hittar på. Patrik ska till Umeå med pappa på nå fighting tjosan, så jag och Emil får roa oss själva :) Nu ska vi iallafall gå ut en sväng med Ebba. Och sen då Emil har vilat efter lunchen så ska vi mest troligt åka in till stan en sväng med Anne och Kevin för att se på julkalendern :) Efter det ska vi till mamma/mormor för en klippning på Emil och självklart äta middag! ;) Kanske Anne skulle komma förbi ikväll också? Vi får se hur dagen kommer att bli :)

Tacka vet jag telefonen!

Godkväll. Som jag skrev tidigare så var jag grymt trött imorse, jag slumrade till en snabbis vid datorn tillochmed, haha! ;) Nåväl.. Gick och la mig i soffan och tänkte att jag skulle vila en liten stund. Självklart somnade jag (hade ställt larmet på 11 utifall jag skulle somna) men som tur var han jag inte sova så länge för sen ringde Jenny! :) Så då tog jag mig i kragen och gick upp, bra! ;)

En lugn dag hemma vart det. Jag och Ebba for på Maxi och handlade lite, (Självklart fick hon följa med in och handlat. Not) sen hem för att packa upp och diska och sen vart det en promenad till dagis nästan på en gång! Även denna dag hade Emil lyckats ramla, men denna gång var det inte läppen som tog skada. Idag var det ögat/ögonbrynets tur! Han hade tydligen ramlat ner för bron utomhus, men det gick bra.. lite tårar men sen var det full fart igen! :)

På jobbet gick det sisådär.. Just nu så orkar jag inte bry mig för nu är jag ledig! Så det får bli nya friska tag på Söndag :) Nu ikväll så gick jag och Ebba till Statoil (Mest för att Ebba skulle få sig en sista kissrunda) för att hämta ut paketet från HM som hade kommit tidigare idag. Gissa om jag skrattade när jag öppnade ena paketet! Jag hade ju beställt en dunväst, en pyjamas och ett par jeans till Emil.. Dunvästen och pyjamasen vart jag supernöjd med! Sen var det ju dom där jeansen, haha. Tyckte dom kändes väldigt tunna och såg lite stora ut när jag kollade som snabbast. Men sen då jag drog ut dom ur påsen som upptäckte jag att det inte alls var några jeans i storlek 92, dom hade skickat jeansleggings i storlek 140! HAHA. Snacka om att jag blev paff. Jag skulle gärna ha betalat för att se min reaktion, hahah! ;) Nåväl.. får skicka tillbaka dom imorgon ;)

På tal om imorgon så blir det mest troligt en tripp till F21 på förmiddgagen, eller på eftermiddagen, vi får se! Vi ska dit med pappa/morfar för jag tyckte att Emil skulle få se på flygplan, det han gillar som mest! :) Ska bli kul att se hans reaktion, om han nu uppfattar vad det är för något? Han brukar ju oftast bara höra flygplanen och peka upp i luften! Mamma guldklimp ;)

Det här vart långt.

Vad är det för fel?

Varför är jag så extremt trött hela tiden? Skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova tills imorgon. Det hade varit skönt om det gick! ;)

Idag händer väl ingenting speciellt. Har redan hunnit äta frukost och plocka undan så nu är det inte stökigt för första gången denna vecka! Bara disken kvar och den ska jag ta tag i snart. Annars är det jobb ikväll och sen är jag ledig, iallafall från Boden till på Söndag. Däremot så blir det jobb imorgon kväll också med Malin på hennes pappas jobb. Dom ska käka julbord och sånt så då ska vi fixa med det :) Kul med lite omväxling :) Plus att det blir en extra slant så på Lördag ska jag förhoppningsvis och köpa julklappar till plutt :)

Nu ska jag försöka få tag på Jenny! :)

Onsdag eller lördag?

Jag lever. Med nöd och näppe!

Idag har jag varit riktigt jävla trött alltså, hela dagen lång. Då jag hade lämnat Emil på dagis så la jag mig i soffan och tänkte slö-titta på tv och bara ta det lugnt. Givetvis resulterade det i att jag somnade och när jag vaknade var klockan redan tolv!!

Gick ut med Ebba, for och köpte hundmat, var en snabbis på ÖB (har inte varit där sen dom bytt lokal) och sen hem igen. Då var klockan ett så det var bara att gå till dagis och hämta hem plutten. Mycket jag han göra denna dag, haha! :)

Annars händer det ingenting speciellt i mitt liv, det är lika tråkigt som vanligt, ingenting som är nämnvärt iallafall. Nu ska jag äta och sen sova.

Dagen började bra..

Gokväll.

Imorse då jag hade lämnat Emil på dagis så surrade jag med Tessan i telefonen så det slutade med att jag och Ebba gick hem till henne och Göran och surrade. Jätte trevligt och kul att se dom, var länge sen sist nu! Och gomagen blir allt större, nu är det inte alls länge kvar :) Var hemma igen strax efter elva så jag slängde mig i duschen för att sedan knalla vidare till tvättstugan. Vart lite stress med tvätten eftersom jag inte hade någon möjlighet att börja tvätta tidigare som jag tänkt, men det gick bra ialllafall. Det sista fick jag hänga på tork här hemma! :)

Emil hade skött sig bra (som vanligt ;) på dagis. Ännu en gång hade han ramlat och bitit sig i läppen så att det började blöda och blev fula märken, men så går det då man är busig och klättrar överallt! Då vi kom hem så han vi knappt ta av oss ytterkläderna innan det plingade på dörren. Och vem var det? Farmor Anki var det minsann! Emil blev lite blyg, konstigt nog, men det släppte på tre röda! :) Så då hade han någon rolig att busa med när mamma Lisa for till jobbet :)

På jobbet gick det relativt kasst och en förjävla dålig dag har det varit! Går inte in på detaljer här, det är bara dumt! Men less är jag, det kan jag minst sagt lova!

På vägen hem svängde jag förbi mamma för hon hade köpt en present åt Emil. Han fick sig en jättefin randig bas tröja från POP och ett par långkalsonger i samma färg och ränder. Jättefint! :) Tack mamma. Nu har jag sett lite tv, ätit en kvällsmacka och nu drar jag mig mot sängen, måste bara borsta tänderna först!

Godnatt.

Godmorgon Luleå.

Godmorgon.

Gårdagen gick i lugnets tecken, väldigt lugn dag måste jag säga. Förmiddagen spenderades inomhus, orkade verkligen inte gå ut, var supertrött fastän jag fick sova till nio. Nåväl.. Då Emil vilade passade jag på att diska undan och sen gick jag och Ebba ut och busade i snön! :) Superlycklig hund som fick springa lös hela tiden coh jaga snöbollar som jag kastade iväg :)

När vi kom oss in igen så gjorde jag lunch/middag till mig och Patrik som vi smaskade i oss. Emil vaknade lagomt tills vi skulle äta men han fick minsann smaka och då var han nöjd ;) Efter vi ätit så drog jag och Emil på oss kläderna och gick ut en stund. Tänkte ju att nånting måste han ju få komma ut :) Så vi var här ute och han fick gå fritt, haha. Vi gick dit Emil ville gå. Störtnöjd kille! :) Väl inne så var det bara att klä av plutten alla kläder och sen var jag tvungen att fara till jobbet..

Idag ska jag tvätta medans Emil är på dagis för nu tryter det i allas garderober. Tur att jag åtminstone kunde få med två ombyten till dagis idag ;) Nu är det julkalendern på tv och Emil kollar flitigt. När jag sa att julkalendern började så sprang han direkt till kylskåpet och skrek. Han vet minsann att jag förvarar chokladkalendern där inne och han vet att man får öppna en lucka och äta lite choklad varje morgon! Han vet mycket min plutt ;)

Nu ska vi borsta tänderna, klä på oss och mysa lite innan dagis!


Tung dag!

Har varit en väldigt tung och seg dag idag på jobbet. Men nu är denna dag över! Tänkte bara säga hej och visa att jag lever, för nu orkar jag verkligen inte blogga nå mer. Nu ska det tryckas skräpmat och godis i soffan!

Redan lördag!

Redan Lördag, tiden bara springer iväg!

Igår då Emil vaknade till liv så tog vi oss allihopa en promenad till dagis där vi hämtade dagiskorten som hade kommit! :) Riktigt lycklig kille på korten. Dessvärre så påminner han lite om en svamp eftersom vi inte hade hunnit klippa honom så mestadels av bilden består av HÅR! Haha ;) Men lika söt var han iallafall, min lilla svamp! :P

Väl hemma igen så stannade jag och Emil ute och lekte i snön med Henrik och Kate. Sen blev det middag, bad och sängen nästa! Igår kväll somnade inte Emil förrän halv nio! Han höll precis på att somna in klockan sju då det smäller som tusan från grannens lägenhet (lät som att dom skulle till att renovera den!) så han blev livrädd och slutade i princip inte att skrika förrän klockan åtta :( Men han fick somna i våran säng bredvis mamma sin, då vart han trygg och lugn :) Lyfte sen över honom till hans säng och allt va frid och fröjd.. Själv for jag till John och Marie och såg Idol och sen hem igen. Natten har varit sisådär, Emil har bökat en hel del men upp gick vi inte förrän åtta! :)

På förmiddagen tog vi oss en pulk promenad till mamma/mormor. Var där och busade tills det var dags att gå hem och äta lunch. Efter lunchen vart det sovdags för Emil och det gör han än! Ska gå och öppna dörren till hans rum snart så har vaknar till liv, han kan ju inte sova bort hela dagen! ;)

Ikväll får vi se vad som händer och sker? Kanske ska förbi Jenny? (om nu inte Patrik skulle iväg?) Eller så kanske Anne skulle komma förbi? Vi får se helt enkelt vad som händer :) Middag blir det iallafall hos mamma och pappa, gött :) Nä, göra oss redo nu så vi kan gå ut på en härlig snöpromenad och sen vidare till huset :)

Skönt..

Goddag.

Dagen började med en skön sovmorgon till strax efter nio. Underbart! :) Klockan tio klädde vi allihopa på oss och gick ut en sväng. Tanken var att Emil skulle få åka lite pulka men nej nej, det ville han minsann inte! Han skulle gå :) Så det fick han göra istället. Som jag skrivit tidigare så har vi bara en baby pulka men vi ska nog gå förbi hos mormor&morfar senare idag och hämta hem en vanlig pulka :)

När vi kom oss in fick Emil lunch, idag vart det blodpudding med lingonsylt, gött :) Sen blev det hopp i säng för hans del men nog fan tog det bra länge innan han somnade! Säkert närmare en timma, men nu sover han iallafall :) Själv så snörde jag ihop en liten pannkakssmet, diskade och gjorde sen lunch åt mig själv, det var gott :)

Nu ska jag faktiskt gå och göra nå annat, som att ta en rök kanske? Sen får vi se när Emil behagar att vakna? Blir spännande! ;)

Ha en bra dag.

Ledig igen!

Ännu en dag som gått förbi i full fart..

Tog det lugnt imorse. Beställde dunvästen och pyjamasen åt Emil idag, men det slank även med ett par mjuka jeans åt honom också! Är ju så himla svårt att motstå ;) For sen på HM där jag köpte mig ett par nya svarta byxor (mina svart gick sönder i förrgår!) och for sedan vidare till Jenny :) Ebba och Dolly busade på för fullt och jag och Jenny surrade och åt lite lunch :)

Sen blev det att promenera till dagis och hämta plutt, handla lite på Ica, förbi mamma en sväng och sen hem. Slängde i mig ett nudelpaket och for sen till jobbet! Idag gick det väl sådär.. Relativt bra med tanke på vilket projekt jag sitter på. Efter jobbet for jag, Lotta, Angelika och Anna på MAX i Boden och käkade. Satt och surrade om allt möjligt så vi kom oss inte därifrån förran halv elva :) Men trevligt var det då.

Var hemma till elva, tog ut Ebbs och nu sitter jag här. Ska alldelens strax gå och lägga mig. Är supertrött! Imorgon vette tusan vad som händer och sker, blir iallafall att gå ut imorgon så Emil får åka pulka! :) Hoppas bara inte att det är alltför kallt :/

Godnatt.

Torsdag.

Godmorgon!

Gårdagen flöt på bra. Morgonmys i soffan med frukost och såklart en film på tv1000 :) Sen tog jag mig en lång, skön och supervarm dusch! Underbart! :) For en sväng på storheden också och kikade på vissa grejer. Så nu vet jag vad jag ska beställa från HM:s hemsida som var på Rean ;) Dock så var det inte mycket som jag ville ha (Fast det är ju såklart till Emil ;) när jag väl fick se det i verkligheten, men dunvästen och pyjamasen ska jag minsann beställa. Om det nu finns kvar? :/

Väl hemma så passade jag på att städa det sista innan jag och Ebba promenerade till dagis och hämtade hem plutt.. Emil, Patrik och Ebba for till farmor Anki för att käka middag och jag for med Lotta till jobbet. Det riktigt sög på jobbet igår, absolut ingen bra dag alls!! Men men, förhoppningsvis blir det bättre idag?!

Nu ska jag äta lite frukost, sen diska och sen kan jag göra vad jag vill ;)

Trött i knopp och kropp.

Det har varit en någorlunda fullspäckad dag idag..

Morgonen började redan halv sju, men det gick ju bra det också. Kvart över sju satt jag och Emil i soffan och kollade på julkalendern. Kan väl inte påstå att jag tyckte den var särskilt bra, men vi ger det ett försök till imorgon bitti. (Om vi nu är vakna då, men det tror jag minsann) Halv nio lämnade jag plutt på dagis och for sen hem och tog en kort promenad med Ebba på en gång.

Väl inne vart det frukost framför tvn och givetvis fastnade jag i både tvn och telefonen, så städningen blev lite väl mycket uppskuten. Tanken var att börja städa så fort jag hade lämnat Emil på dagis men jag kom inte igång förrän halv elva - elva nån gång. Så fram till klockan tolv han jag enbart diska och damtorka. (Tur att jag städade badrummet igår kväll, puh!) Klockan tolv begav jag mig av på present jakt till Kevin och så for jag och handlade åt Anne som varken kunde eller hade tid att åka själv.

Väl hemma igen drog jag med mig Ebba ut på en promenad till dagis, men vi var lite väl tidiga idag så vi passade på att busa i snön en stund först :) Så fort jag hade fått på Emil alla kläderna och sagt hejdå till dagisfröknarna så promenerade vi snabbt hem, bytte om, for och handlade presenterna till Kevin och sen vidare på kalas :) Vi fikade tårta och kakor och hade allmänt trevligt :) Barnen (Emil, Kevin och Rasmus) lekte medans vi vuxna surrade och Ronja tog sig en nap :) Var hemma igen just innan fem och då fick Emil middag. Sen drog vi fram damsugaren och fortsatte med städningen..

Tyvärr han vi inte så jäkla långt alltså. Han bara damsuga Emils rum, hallen, datarummet och köket för sen var klockan så pass mycket och Emil var i stort behov av ett bad. Så bada fick det bli! Just innan sju låg Emil i sängen och jag passade då på att skura de rum jag hunnit damsuga! Så imorgon måste jag fortsätta, men då är det endast vardagsrummet och vårat sovrum så det går ju fort :) Klockan åtta var jag hos Anne så hon äntligen kunde klippa min lugg ;) Vi såg även på Desperata och surrade, sen for jag hem.

Nu är jag trött till tusen så ska bara borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.
Godnatt.

RSS 2.0