Äntligen Fredag :D

Äntligen fredag! Det betyder att det snart är helg :D Slutar klockan nio ikväll och sen är jag ledig (ledig från sommarjobbet iallafall, inte från skolan) till nästa helg då jag jobbar extra hela lördagen. Känns bra! :) Och snart ska vi till skolan i Kalix igen, inte nästa vecka men veckan efter det. Där ska vi vara i två veckor och sen har vi sommarlov! :) Sommarlov går ju att diskutera eftersom jag ska jobba hela sommaren.. Dock så fick jag ett superbra schema så jag jobbar inte alls särskilt mycket, vilket innebär att jag ändå hinner njuta av sommaren! Just nu rullar allt på så jäkla bra som det bara kan bli, känns underbart!

På tal om nå helt annat så har jag nyss färgat håret, denna gång vart det mörk röd/brun. Får se när det har torkat hur det ser ut, förhoppningsvis bra! ;) Man vill ju vara fin till helgen.. För ihelgen händer det roligheter! Dock så vågar jag inte skriva vad för jag vet inte vilka som läser här ;) Men kul ska det bli iallafall ;D

Om man skulle kolla lite mera tv innan jag fixar lite lunch och sen cyklar iväg till jobbet?! Det låter bra.

Bjuder på en bild på världens bästa Emil :)


Trevlig helg!! :)

Fullt ös hela veckan! :P

Hej hopp!

Vad som hänt sen sist jag skrev är inte alls sådär supermycket faktiskt :P Alla uppgifter i ena kursen är skrivna och inskickade, förhoppningsvis blir dom godkända också! ;) I den andra kursen har jag två uppgifter kvar att skriva och jag har den här veckan och nästa på mig, så det känns ganska lugnt faktiskt :P

Sommarjobbet har redan dragit igång kan man säga. På mitt schema så börjar jag den 23 Juni, men nu har jag intro och så jobbar jag extra så förra veckan var jag där två dagar (endast 1-4 timmar dock) och den här veckan är jag där heeeela veckan, då två pass är som vikarie och tre pass som intro. Det känns toppen, jag trivs jättebra! :D Och kväll jobbar jag hela veckan och det passade utmärkt den här veckan eftersom Patrik jobbar förmiddag, så det krockar ingenting :)

Idag cyklade jag och Emil till dagis så vi var där klockan nio, sen cyklade jag hem och hämtade Ebba så vi kunde ta oss ut och motionera lite. Så det blev en cykeltur för oss runt storheden med några stopp så jag kunde handla lite. Duktiga jag tog med mig en ryggsäck så jag även lyckades få med mig allt hem, haha ;) Ganska nyss kom vi oss hem så nu täntke jag bara nöta lite dator, betala räkningarna och sen fixa lunch innan jag cyklar till jobbet som börjar klockan två :)

Nu är det mycket som snurrar

Goddagens!

Blir inte att jag uppdaterar bloggen särskilt ofta, men det är för att jag helt enkelt inte har något speciellt att skriva :P Just nu är det bara jag och Ebba hemma. Patrik for nyss till jobbet (han jobbar kväll) och Emil är på dagis och lever rövare! ;) Pluggar gör jag också.. Inte just för tillfället, tog mig en liten paus, men ska snart fortsätta.

Tiden går så otroligt fort! Jag har haft hemstudier sen i mitten på Mars och denna tid har gått så extremt fort! Nu är jag "bara" hemma och pluggar i tre veckor till, sen tillbaka till skolbänken i två veckor innan vi får sommarlov! Tänk att ett år snart har gått? Känns som att det var igår vi var på semester i Gävle och jag fick ett telefonsamtal av pappa (hade höll koll på våran post) där han sa att jag hade kommit in på denna utbildning! Det går inte att beskriva hur fort allt har gått.. Jag hinner knappt med, haha ;)

Nåja.. Uppgifterna blir godkända och förhoppningsvis hinner jag klart med allt i tid! ;) Jo det gör jag, bara jag inte börjar slöa alltför mycket bara, haha.

Sommarjobb har jag också fått, men det kanske jag redan har skrivit? :P Så det känns underbart! Och idag har jag även sagt upp mig från mitt jobb i Boden! Det känns verkligen jättekonstigt men också extremt skönt. Har velat göra det väldigt väldigt länge (dom som känner mig vet det) men å andra sidan har jag inte velat vara arbetslös så jag har stannat kvar av bekvämlighet helt enkelt. Jag vet att jag har ett jobb och jag vet att jag får pengar! Det är verkligen så jag har tänkt. Men nu känns det riktigt bra! Nu kan jag fortsätta min vandring åt ett helt annat håll ;)

Det var lite från mig. Ska plugga lite till innan jag och tokhunden cyklar till dagis och hämtar hem lillhjärtat! Ska försöka tajma in så att vi cyklar då det INTE regnar ;)

Tre år har gått, alldeles för fort :/

Goddagens!

Var ett tag sen jag skrev sist och nu har Emil hunnit fylla 3 år!! Tiden går sååååå fort, för fort :( Nåväl.. Igår fyllde världens bästa kille år och det var en glad kille som blev väckt på morgonen med sång och paket! :D Några timmar spenderade han på dagis där han också hae blivit firad med sång och ett fint Dinosauriekort, superglad var han för kortet och visade stolt upp det för mig och alla andra :P

Direkt efter dagis for vi till Kallax där vi hämtade Emils mormor! Även hon fick beskåda det fina kortet han hade fått, haha ;) En lycklig Emil som gick ut från Kallax och höll mormor hårt i handen! <3 På eftermiddagen kom även Emils farmor, Björn och "faster" Sara hit så han fick några till paket och så fikade vi en massa :) Halv nio slängde jag plutt i säng och han däckade som en klubbad säl!

Kvart i åtta vaknade Emil i morse och fick sig en smärre shock då han insåg att det nu var Morfar som sov nedanför hans säng! ;) Men glad vart han, det kan jag lova! Idag har vi varit på Vårmässan i Arcus en liten stund. Hem kom vi med mätta magar (Thaimat, mums!) och en mössa till Emil :) Sen har vi bara varit hemma och lekt och donat. Emil och morfar har varit ute en stund och lekt medan vi andra varit inne och tagit det lugnt :)

Nu ska jag vara social, hej så länge! :)

RSS 2.0