Solig Söndag.

Vilket väder vi haft idag! Trodde inte det skulle bli bättre än vad vi hade igår, men det gick minsann! :)

Hela dagen har spenderats här ute på gården med alla mysiga grannar :) Vi har varit ute från halv elva till kvart över fyra, med undantag för lunch inne i en timma ungefär :) Guuud så vi har myst i solen, Emil har varit barfota hela dagen och bara studsat runt i gräset. Mammas gounge!! :) Sen lyckades han öven ta sig ett bad i Kates hink så hela han blev blöt, haha. Så det fick bli nya och torra kläder efter lunchen innan vi gick ut igen ;)

Då vi kom in blev det middag. Idag fick Emil äta fiskbullar med potatis för första gången (inte första gången han äter potatis, det har han faktiskt gjort tidigare ;) och han älskade det! Maten tog slut väääldigt fort :) Sen har vi busa både här inne och på balkongen, Emil ääälskar balkongen. Jättekul att springa ut och in :) Ikväll har han även fått bada och så har jagklippt naglarna på honom för nu var dom väldigt långa. La han klockan sju och trodde han hade somnat då jag skulle hoppa in i duschen tjugo i åtta, men neej. Han låg vaken och stirrade upp i taket, men han var knäpptyst. Min lille tok ;)

Var på Maxi just innan dom stängde och handlade lite nödvändigheter ocg gotta, hehe ;) Så nu ska jag slänga mig i soffan och snaska på nå gott :) Imorgon bär det av till IKEA och lite andra ställen, det blir kul :)

Bjuder på några bilder från dagen :)


Lovely Lördag.

Vilken underbar dag vi fick igår iallafall :) Helnöjd var jag!

Då Emil somnade om strax efter nio så la jag mig i soffan och jag somnade jag också. Vill ni veta hur länge jag sov? Halv tolv! Och då jag vakande så sov Emil fortfarande! Men inte långt därefter vaknade han också, kanske bara tog 5-10 minuter. Då var det bara att äta lunch på en gång och sen tog vi oss allihopa en promenad till storheden. Vi gick till Biltema där det var bilutställning, många finfina bilar. Tänk om man hade haft en sån där pärla? HAHA ;) Gick runt ett varv där, sen gick vi på bolaget och sen hem. Snuskigt varmt var det, Ebba höll på att dö tror jag! Hon flåsade som hon nästan aldrig gjort förr. Ni kan ju gissa om vi hade en trött hund då vi kom hem? :) Skönt.

Emil fick sig lite mellis när vi kom hem och sen slängde jag han i säng. Han somnade fort, skönt! :) Själv satte jag mig, i endast bh och shorts, på balkongen och solade :) Satt där ute mellan 15-16 och det var underbart skönt! :) Kl 16 väckte jag Emil, han fick inte sova för länge.

Till middag blev det pyttipanna med rödbetor för Emil, han tyckte jättemycket om det! :) Jag och Patrik åt strax efter Emil, men vi åt tacos. Supersmarrigt! :) Efter middagen fick Patrik städa undan och jag och Emil gick ut på gården och lekte lite med grannen :) Kom oss in till halv sju, då blev det pyjamas, borsta tänderna, välling och sovdax för plutt. Klockan sju sov han!

Jag gjorde det vanliga. Plockade undan, diskade och allt sånt där som måstes! Sen blev det en cider och cigg på balkongen i kvällssolen medans Patrik satt och spelade gitarr. Skitmysigt!! :) Just innan nio kom Anne förbi med cykeln. Vi drack en cider och satt och surrade, trevligt :) Klockan tio for hon hem och jag gick in. Tror jag kom mig i säng till tolv, fastnade i nå program på tvn :)

Idag fick jag världens lyx sovmorgon! Emil vaknade inte förrän åtta.  Helt jävla underbart!!! :) På tal om Emil så måste jag sluta nu för han är förbannad. Tycker mamma är jättetråkig som sitter här, haha :)

Ha en bra dag!

Lulecrusing

Jag hoppas, jag verkligen hoppas, att det blir bra väder idag som dom har lovat. För just nu känns det inte alls som det :( Men vi får se vad vädergudarna bjuder oss på.

Morgonen började halv sju - sju. Nästan nyss med andra ord ;) Idag är det lulecrusing (stavas det då?) och en massa raggarbilar i stan hela dagen och kvällen. När man var yngre och det var den här helgen så var det bara SUUUPA(!!!) som fanns i skallen. Idag tänker jag inte alls så. Blir en lugn kväll hemma, kanske en cider eller två på balkongen ifall solen behagar att titta fram :)

Mellan 12-16 så är det iallafall bilutställning(??) på Biltemas parkering, dit tänkte vi gå och kolla :) Alla får röra på sig samt lapa lite sol om den vill titta fram :) Jenny och Loke ska också dit så vi kanske stämmer träff med dom? ;) Det hade varit trevligt. Annars blir väl dagen rätt så lugn, finns inte så mycket att sysselsätta sig med, tyvärr. Men det löser sig :)

Nu ska jag vara social med mitt barn, han börjar se rätt så uttråkad ut, hah! :)

Fredag kväll.

Och den kommer att spenderas hemma. Rätt skönt ändå :)

Dagen har flytit på rätt så bra, med vissa undantag. Efter Emil ätit lunch slängde jag i två maskiner med tvätt och sen gick hela familjen till storheden. Var på apoteket och köpte solspray till Emil. Fan så jävla dyrt! Ja det är då inte gratis kan jag ju meddela, usch vad dyrt! Nåja, man måste ju ha. Jag och Patrik tog oss en varsin burgare på MAX och till det köpte jag en milkshake, det var gott :) Länge sen jag drack milkshake, mm! ;) Sen knallade vi till Maxi och handlade lite inför middagen och sen hem.

Resten av dagen spenderades här hemma. Inte för att vi var hemma alltför länge, för sen traskade vi till mamma där vi lagade mat. Denna gång bjöd vi på maten och inte dom. Lite snälla kan vi ju faktiskt vara ibland ;) Kom oss hem för bara ett litet tag sen så jag slängde Emil i säng på en gång och han slocknade på stört.

Själv så har jag plockat undan och tänkte alldeles strax ta tag i disken. Sen ska jag göra iordning på balkongen! Blev aldrig att göra det tidigare eftersom vädret inte var alltför kul. Men nu ser det ut att bli bättre, och jag hoppas verkligen att det blir så bra som dom har lovat till helgen. Då ska jag bosätta mig på balkongen, åtminstone på kvällarna! ;)

Mobilen pep, bäst att kolla vem som vill mig nå :P

Soligt värre.

Gårdagen spenderades på stan med Emil och Anne! Tyvärr så var jag tvungen att lämna tillbaka byxorna, men men.. Det är smällar man får ta ibland. Blev iallafall en lunch på Baan Thai och sen lite shopping :) Kom mig hem med 4 linnen, ett par jeans leggins i kort modell och en väska :) Emil fick sig två st t-shirts och en par shorts. Jag var nöjd :) Tyvärr så hittade jag inte det som jag var ute efter, sandaler till plutt. Men får kika i Haparanda när vi ska dit på Måndag. Hoppas jag hittar där :)

Var oss hemma till halv fyra ungefär och Emil vaknade  lagomt tills dess. Blev lite bus här hemma så han fick springa av sig efter att ha suttit i vagnen ca 4 timmar. Efter Emil ätit middag for vi på Willys och handlade hem lite käk. Väl hemma så åt vi och sen slängde jag Emil i badet. Klockan sju gick han och la sig och det var knäpptyst! Skönt :)

Själv så gjorde jag nödvändigheter här hemma såsom att plocka undan alla (lek)saker och diska. Sen tog jag äntligen tag i balkongen! Så nu är den ren och fin. Torkade överallt och ingenstans och sen skurade jag av den. Så idag då Patrik klivit upp (när det nu blir?) så ska jag fixa där ute. Ta fram mitt låtsasgräs och ställa ut utemöblerna som jag köpte för någon dag sen. Der blir nog bra det här. Bra tajming till helgen då det tydligen ska vara kanonväder! :) Kanske avnjuter en cider eller två ikväll på balkongen. Beror på hur vädret kommer se ut ;) Annars så har jag tvättstugan hela dagen, 12-17. Kändes inge kul men jag måste, har så grymt mycket tvätt nu så det väller över tvättkorgen! :( Nåja, det är ju skönt när det är färdigt :)

Nu ska jag borsta tänderna på Emil efter frukosten, sen får vi se om han vill vila en stund. Det hade varit bra för jag vill gärna hoppa in i duschen :)

Ha en bra dag!

Stormvindar!

Usch och blä. Det blåser nå så jävulskt ute. Skulle inte förvåna mig om barnvagnen kommer lyfta när vi går ut, för det blåser extremt mycket! Inatt har det också blåst. Inte för att jag har märkt av det (när jag väl sover så sover jag som en stock!) men en hel del andra har gjort det. Stackars människor ;)

Morgonen började klockan sju, en helt okej tid för mig! Sen dess har vi ätit välling&frukost. Emil har sprungit runt runt i lägeneheten och skriker, men det är ju inge ovanligt. Alla som känner Emil vet att han är vääääldigt hödljud, haha! :) Har precis slängt han i säng och jag hoppas han somnar. Åtminstone att han vilar en liten stund. Annars kommer han aldrig orka med dagen. När han har blivit tyst och somnat tar jag ut Ebba i stormen. Undra vad hon tycker om det här vädret? Hon tycker inte inte om att det blåser mycket och inte regn heller. Och det regnar också, men bara lite. Spännande att se :P

Nu ska jag fortsätta se på barnprogram och invänta att det blir tyst från Emils sovrum.

Shopping!

Morgonen böjade riktigt jäkla bra, men det skrev jag ju tidigare :) Emil har varit en riktigt trött pojke idag. Han somnade igen klockan nio och vaknade inte förrän klockan var elva! Otroligt :) Då fick han sig lite lunch och sen gick till mamma/mormor. Lämnade både hund och barn med mamma och for på storheden. Hem kom jag med utemöbler, låtsas gräs, hundmat och ett nytt halsband till Ebba. Äntligen ett stryphalsband igen, det behövs kan jag lova! :P Så roligt att handla, jag blir så lycklig, hahaha ;)

For hem och dumpade alla saker och sen tillbaka till mamma. Stannade tills klockan närmade sig två och då gick vi till parkeringen och mötte upp Patrik som kom hem från jobbet. Jag och Emil tog bilen och brummade till tandläkaren. Där gick det minsann bra. Hon kollade en snabbis i munnen för att se hur många tänder han hade, pratade lite om tandvård och sen fick Emil prova tandläkarstolen ;) Där fick han åka upp&ner, ner&upp några gånger. Han såg ut som ett jättedtort frågetecken! :D

Kom sen hem och jag fick mitt efterlängtade sms. Vagnen hade kommit! Så efter middagen for jag, snabbt som blixten, till Rimi och hämtade den. Direkt jag kom hem monterade jag ihop den och jag är störtnöjd! Den kommer bli perfekt på våran resa!! Ja, även här hemma också såklart ;) Då Emil somnat for jag till Anne och där har jag hängt hela kvällen (2 timmar för att vara exakt ;) Kom hem strax efter tio, gick ut med Ebba och nu sitter jag här :) Ska strax bege mig mot sängen, ska bara surfa klart först :)

Imorgon ska vi till stan med Anne och shoppa lite till ;) Även Sara skulle med tror jag?! :)

Nusåå. Tror jag ska göra mig redo för sängen nu på stört. Annars kommer jag fastna här hur länge som helst!

Godnatt

Knullrufs.

Godmorgon.

Gårdagen blev riktigt bra. Efter min efterlängtade dusch vaknade Emil så vi klädde på oss och gick ut ett tag. Satt och surrade med Maja, Emma och Henrik här ute medands Emil for runt som en hulligan. Halv tolv kom Jenny och Elin plus barnen så vi gick in och åt lunch och ungarna busade ett tag. Halv ett gick vi ut igen, denna gång satte vi oss vid lekparken. Hade med oss en äppelpaj och cola, gott :) (Dessvärre hade vi ingenting att äta till pajen så det blev att slänga typ hela, ingen ville ha, haha!!) Efter en stund tog vi oss en promenad för alla barn behövde sova! Även Dolly som satt i bilen och ugglade fick ju såklart följa med och promenera :)

Ungarna somnade och vi satte oss här ute och surrade tills dom vaknade till liv. Tjejerna, plus Loke, drog sig hemmåt och vi gick in. Plockade undan här hemma, diskade och gav Emil middag. Efter han fått i sig mat for vi till storheden och kollade på utemöbler. Ska åka och köpa idag på dagen tror jag, ska lämna Emil hos mamma medans. Hittade nå billiga plastmöbler som får duga, måste bara köpa till nå stiliga stolsdynor :P Patirk släppte av oss hemma och for vidare för att köpa nå käk. Efter vi ätit var klockan mycket så Emil fick hoppa i säng.

Jag for till Anne och såg på Desperata sen brummade vi till stan och hämade Moa och Elina. Moa skulle hem till byn och Elina hem till skogen ;D Vi var hemma igen vid tolv och jag var jääävligt trött. Tog ut Ebba och sen stupade jag i säng. Tror jag aldrig somnat så fort, haha! :) Idag fick jag mig en förtjänad sovmorgon. Emil vaknade halv åtta!! :) Kunde inte ha kommit lägligare eftersom jag blev uppe rätt länge igår. Underbart var det :)

Nu sover han igen så jag ska springa ut med Ebbs!

Just ja.. En till sak är inplanerat på dagens schema. Emil har tandläkarbesök 14.20 Usch vad JAG känner mig gammal. Gå till tandläkaren med sitt barn, haha :P

Sliten brud i lyxförpackning.

Godmorgon på er.

Har precis slängt Emil i säng igen och jag hoppas han somnar fort. Då ska jag ta ut Ebba så hon får göra sina behov och sen slänga mig i en efterlängtad dusch! :)

Morgon gjorde vi strax efter halv sju, relativt lagom tid måste jag säga. Surrat med Elina i telefonen i princip hela morgonen, trevligt :) Kanske ska agera shaufför åt henne ikväll så hon tar sig hem till skogen! Hehe ;) Lite snäll måste jag väl ändå vara ibland. Eller? :P

Jadu. Annars har vi inte hunnit med alltför mycket denna morgon. Men klockan är ju inte så mycket så nog ska ni få se att vi kommer hinna med en hel del idag. Jag hoppas då på det iallafall ;)

Bra start på en ny vecka!

Som jag skrev tidigare så skulle vi på stan med Jenny och Loke. Även Nathalie, Nova och Emelie följde med och åt lunch med oss. Trevligt :D Knallade en snabbis på stan och jag köpte byxorna som jag har trånat efter såååå länge. Dessvärre var dom inte alls så bra som jag hade hoppats på! :( Men ska tillbaka till stan på Torsdag så antingen prover jag en större storlek eller så får jag helt enkelt lämna tillbaka dom. Jag vill inte! :(

Kom oss hem till två och Emil hade somnade på bussresan hem så vi gick ut med Ebba på en gång! Väl hemma vaknade plutten och då hade även Patrik kommit hem från jobbet :) Blev bus och mys här hemma. Efter middagen så for vi på Maxi och handlade hem mat så vi har så vi klarar oss ett litet tag. Måste nog åka snart igen känne jag på mig, haha! Efter det så for vi på Intersport där Patrik köpte sig ett par skor, ett par byxor och en keps. Det behövde han! :) Så nu har han fått liiite nytt iallafall :P

Var hemma rätt sent så blev nästan direkt hopp i säng för Emils del. Själv har jag varit i stan och solat med Jenny och Elin :) Efter det blev det en sen middag för mig på MAX, dom andra kollade på, haha! ;) Satt och surrade ett tag och sen for vi hem. Patrik har precis gått och lagt sig och jag ska också krypa till kojs på en stund, tänker så klart Project Runway först, roligt program :)

Imorgon kanske Jenny och Elin plus barn (och Dolly?) kommer hit och hänger, det hade varit kul :)

Beställd.

Sådärja. Då var nya vagnen beställd, den skulle komma någon gång under veckan! :) Äntligen har jag en lite mindre vagn, perfekt nu under sommaren och när vi ska resa bort :) Men självklart har jag kvar den vagn jag har nu, jag älskar den! Och den är perfekt på vintern eller under skogspromenader :P Skönt när man kan välja vilken man vill ha, vilken som känns bäst för stunden :P

Nu ska jag göra mig klart, sen ska vi till stan med Jenny och Loke! :)

Yr i bollen!

Möhippan för Sara blev lyckad må jag säga :) Massa surr och svammel om allt och inget på Edeforsgatan, sen blev det krogen (där vi alla hade på oss världens finaste t-tröjor) och sen hemfärd. En riktigt rolig kväll, det där ska vi minsann göra om! ;) Bilder kommer imorgon, orkar inte nu.

Vaknade kring elva tiden och kände mig riktigt bra, trots den stora alkoholmängd som slank ner igår, haha! ;) Vid ett tiden kom vi oss till mjölkudden där vi möttes av en glad Emil :) Dessvärre var det inte oss han blev glad att se, det var bara Ebba som gällde. Sötungen! ;) Stannade kvar hela dagen och åt sen middag med hela "familjen". Kom oss hem där vid fem snåret och jag började såklart att plocka och ha mig på en gång. Att jag aldrig kan sitta still?!! Emil fick sig ett bad innan läggdags och då vart han nöjd! ;) Han surade konstant från att vi kom hem tills badet. Tror minsann han ville stanna kvar med farmor, där blir han allt bortskämd, haha! ;D Nåja, klockan sju så sov han och jag fick pusta ut :P

Haft en liten myskväll ikväll med en massa gotta och sett en film. Som skönt att bara vara ibland! :) Patrik ligger nu och sover, han kliver ju upp före fan imorgonbitti. Halv fem ringer hans väckarklocka, usch! Jag tror jag ska dimpa ner i sängen jag också så jag orkar kliva upp imorgon. Sen är jag också väldigt trött så det är väl lika att passa på att sova då :P

Godnatt.

Tut tut

Sådärja. Nu var lägenheten städad, har bara kvar att bädda rent i sängen så det tänkte jag ta efter jag har ugglat färdigt här ;) Emil sover sen nästan en timma tillbaka, skönt :) Han var så jäkla grinig och trött och då är det bara jobbigt att hålla han vaken. Han är förhoppningsvis på bättre humör när han vaknar :)

Emil ska få åka till farmor och sova inatt för mamma Lisa ska på galejj ;) Patrik vet jag inte alls vad han ska göra men han får också lite ensamtid. Plus att det ska bli skönt att få ligga och dra sig imorgonbitti, det är ju typ det bästa! :D Lämnar av han efter fem snåret och sen skjutsar Patrik mig och Anne till Örnäset, det blir nog bra det här :) Tråkigt bara att vädret ska vara bajs :( Men det blir ju vad man gör det till ;)

Nej ni. Ska fixa sängen nu så det är klart innan herr bus vaknar. Sen måste jag även slänga mig i duschen, fixa mig iordning och packa alla Emils saker. Det är en jäkla procedur det här! :P

Ha en bra dag!

Finns ingen återvändo!

Idag är det dags. Idag ska här städas, även om det så blir världens bästa väder! (Vilket jag förövrigt inte tror) Tänkte damtorka så fort jag skrivit färdigt det här inlägget. Då Emil har somnat tar jag toaletten och sen när han vaknat igen så blir det att byta sängkläder, damsuga och skura. Sen är jag klar! :) Förhoppningsvis blir det bra väder efter lunch för då vill vi ut :D

Förövrigt så har Emil sovit till 07.02 idag, rekord!! :)  Grymt skönt var det. Dessvärre är jag fortfarande trött men det beror säkert på att jag var vaken alldelens för länge igår, IGEN! :/ Gårdagen by the way blev jättebra! Efter lunch promenerade jag, Emil och Ebbs till Anne, Kevin och hundarna. Satt ute och glassade i solen och lekte jaga även fast vi inte ville ;) Barnen härjade på som små huliganer och vi fick springe efter, haha! :) Även Patrik och Joni joinade en snabbis i slutet då våran dejt tog slut ;) Promenerade hem kring halv tre och Emil sommna, precis som jag ville.

Satt ute på gården tills Emil vaknade kvart i fyra. Jätteskönt var det! :) Gick in och gjorde middag. Idag fick det bli spenatpasta och korv, snabbt och enkelt ;) Emil tyckte iallafall att det var jättegott :D Halv sex gick vi ut igen.. Gick förbi statoil och sen tillbaka till lekparken. Där lekte vi (Emil) ett tag och sen gick vi hem. Var inne till kvart i sju så det blev att byta om til pyjamas på en gång för Emils del och sen välling på det. Han slockna på en gång, skönt ;)

Vid åtta så for jag till Anne. Hon färgade håret och sen gjorde jag slingor på henne. Jag tyckte det såg bra ut så vi får väl se idag hur det ser ut! :) Kom mig hem rätt sent igen, strax före tolv så jag gick och la mig på direkten.

Ska ta världens suraste unge nu!! Usch..

Ikväll händer det grejer..
;)

Sol??

Verkar som att det blir fint väder iallafall. Vilket betyder att jag inte kan städa eftersom man ska ta vara på solen, haha! ;D Vi får se vad som händer. Kanske börjar lite smått idag och tar resten imorgon på förmiddagen? We will se..

Nu är vi uppe allihopa. Vi var precis och hoppade på pappa Patrik så han vaknade till liv, hehe ;) Och Emil har lärt sig en ny sak idag. Idag klättrade han upp i våran säng alldeles själv!! Vette tusan om jag tycker det är en sån bra sak? Han kan ju inte ta sig ner, vilket mest troligt kommer leda till att han flyger i golvet :/ Nåja, vi märker ju.

Nu ska jag roa Emil ett tag sen ska vi nog gå ut och röra på fläsket :)

Tigerhuvud

Gårdagen bjöd på fint väder igen. Kunde inte ha blivit bättre :) Efter Emils lunch så tog vi oss allihopa (inklusive Patrik! :P) en promenad till storheden. Där slutade vi vara duktiga och åt en gooood lunch på korvgubben! ;) Medans vi satt och åt fick en kille vid kassan ett epilepsianfall och flög i asfalten. Hans mamma var med och allting slutade bra men det var ruskigt obehagligt! :( Sen knallade vi hem.

Emil somnade i vagnen på väg hem så jag stannade ute på gården och försökte bli brun :P Satt ute tills plutt vaknade och då gick vi in och åt mellis, banan och vatten :) Låter som värsta fängelsematen, haha. Sen gick vi ut igen för det var ju så himla bra väder. Hängde här ute på gården en stund och sen gick vi till mamma och pappa där det bjöds på kycklig, ris och currysås! Mm ;) Även Patrik och Ebba joinade oss. Strax efter fem gick vi hem igen och jag och Emil stannade till i lekparken och gungade ett tag. Han började bli så trött så jag ville underhålla han så mycket som möjligt :) Efter ett tag gick vi in och då fick han bada, jättekul :D Kvart i sju var det knäpptyst, han slockna på stört!

Jag brummade vidare till Jenny som så snällt skulle slinga mitt hår. När jag kom dit var det inte bara jag som var där utan även Emelie, Elin och Jens. Skit trevligt var det :) Emelie och Jenny fixade mitt hår och Jenny klippte Elins lugg. Värsta frisörkvällen ;) Jag har fortfarande inte vant mig vid en massa slingor så jag tycker jag ser helbäng ut, haha! Men jag vänjer mig, är bara så ovan att vara såhär jätteljus i håret :) Var hemma till elva, tog ut Ebba och sen blev det sängen. Var supertrött.

Idag klev vi upp alldeles för tidigt enligt mig. Jag var såååå trött när Emil vaknade. Men det var bara att pallra sig upp! Idag vet jag inte alls vad som händer och sker. Funderar på att ta en städdag (Som jag sagt nu ett x antal gånger) eftersom vädret absolut inte ser ut att vara på topp! Vi får se :)

Trasig tand :(

Gårdagen gick undan. Tiden går fort när man har roligt! :) Strax efter lunch så knatade jag, Emil och Ebba till storheden där vi mötte upp Jenny, Dolly, Elin och Felicia. Drog en runda på apoteket och på coop. Sen gick vi till Djurmagazinet där jenny köpte ett utställningskoppel. Jag vill/behöver/måste också ha det, men jag väntar och ser om det blir aktuellt att ställa Ebbs ;) Sen promenerade vi hem.

Väl hemma så hade Emil somnat efter vägen så jag tog in Ebba och sen satte jag mig här ute på bänken och bara var. Så jävla skönt! :) Satt och rökte och drack cola i lugn och ro, tror inte det kan bli bättre än så? ;P Jag såg att det hängde regn i luften hela tiden men som tur var så klarade vi oss undan det under hela promenaden. Döremot då vi satt ute började det droppa lite lätt så vi gick in.

Emil vaknade när vi kom in (runt två - kvart över två) så han fick mellis. Då Patrik kom hem från jobbet (strax efter tre) så for jag och Emil igen. Denna gång till Leos lekland! :) Elina, Lars och barnen var där så vi for fit en snabbis och vara sociala :) Hemma till halv fem igen, då bliev det middag för Emils del, sen lite bus och tokerier och hipps vipps var klockan mycket så slängde Emil i söng klockan sju. Själv fixade jag med tvätten (hade tvättstuga igårkväll) diskade, plockade undan och jaa.. Sånt där som måste göras. Närmare åtta for jag till Jenny och var social med henne fram till kvar i elva :) Vi satt och surrade och åt massa onyttigt ;) Då jag tog en chokladbit tyckte jag det knastrade väldigt mycket när jag tuggade och när jag hade tuggat färdogt så märkte jag att en tandbit har lossnat :( Så har ett hål rakt in i tanden, faan!! Måste ringa tandläkaren nån dag, får panik om det är nå fel med mina tänder.

Nåja. Gick och la mig sent igår igen! Usch och fy. Jag får allt skylla mig själv att jag är tröttare än tröttast!
Nu blev det mycket skrivet så ska avrunda. Vad den här dagen har att bjuda på får vi se :)

You spinn my head right round, right round..

...When you go down, when you going down down! Love that song. Blir på så jäkla bra humör så fort jag hör den! :) (Däremot om jag har stavat rätt, det är en helt annan femma, haha!)

Tröttare än tröttast är jag just nu. Som vanligt så fastnade jag igår kväll igen, denna gång framför tvn. Men jag var bara tvungen att se klart Brothers and sisters, hände en massa spännande saker!! Längtar till nästa Onsdag så jag får se hur allt går ;) Vaknade av att Emil stog och skrek i sin säng nu på morgonen. Är ett väldigt tråkigt uppvaknanade har jag kommit fram till, han låter så ARG. Mycket roligar eom han skulle typ skratta istället :P Dream on..

Idag vet jag inte alls vad som händer. Tänkte följa med Jenny till Djurmagazinet och kolla på utställningskoppel men har ingen bil kom jag just på. Patrik jobbar konstigt idag 10-15 Får ta en annan dag istället, utsällningskopplena finns nog kvar ;) Ikväll har jag tvättstugan. Wihoo så jag läntar, eller så inte. Men jag måste! Vi vill ju inte dra på oss lortiga kläder inte, usch! Sen får jag se om jag far och hälsar på någon, beror på hur länge det tar att tvätta. We will see...

Nuså... ska busa lite med Emil och försöka hålla mig vaken. Sjukligt hur trött jag är, haha! Sen blr det frukost för våran del och sen hoppas jag att Emil vill vila igen för då ska jag vila mig i soffan. Underbart :)

Ha det!

Tisdag hela dagen!

Ännu en solig och underbar dag :)

Morgonen började ca 06.30, ungefär i vanlig ordning ;) Vi gjorde det vi brukar, busade och åt frukost. Halv nio var Emil trött så han tog sig en powernap till strax efter nio. Då prutt hade vaknat packade vi våra saker och brummade till Björx till Jenny, Loke och Dolly :) (Ebba fick stanna hemma med Patrik denna gång) Vi tog oss en promenad och sen mötte vi upp Elin och Felicia utanför konsum. Knallade vidare till Jenny där vi fikade och surrade, riktigt trevligt :) Barnen roade sig själva mestadels. Klockan ett for vi hemåt för Patrik skulle ha bilen till jobbet. Emil slocknade i bilen så slängde över han i vagnen och hämtade Ebba.

Promenaden idag bestod av att gå till Emma och hälsa på henne och hundarna :) Emil vaknade då vi kom fram så vi satt ute i gräset och lekte och surrade. Emma tog även ut fyra av valparna som vi fick hälsa på. Underbara valpar, så otroligt söta!! :) Emil tyckte dom var rätt så roliga men Ebba gillade dom nog bäst. Hon var gode nyfiken vad det var för nå små varelser och blev överlycklig då hon väl fick nosa på dom :) Vid tre tiden gick vi vidare till mamma för där skulle vi äta middag. Blev pyttipanna med ägg och rödbetor, gott :) Emil verkligen älskade det ;) Första gången han åt pyttipanna, och definitivt inte sista gången :P

Var hemma till sex så vi (jag med andra ord!) plockade undan lite här hemma och sen fick Emil sig ett välförtjänt bad. Han var relativt grisig av att ha varit på marken mycket idag :) Slängde han i säng klockan sju och sen dess har det varit knäpptyst. Han var trött! Själv så har jag diskat och plockat undan alla leksaker så nu ser det fint ut här hemma igen :) Däremot skulle jag verkligen behöva damsuga och skura också, kanske tar det imorgon. Hörde rykten om att det ska regna imorgon och vad passar inte bättre då än en städdag?! :) Vi får se vad som händer..

Nu ska jag slänga mig i en välförtjänt dusch, är själv ganska lortig måste jag erkänna, haha! Sen ska jag se Desperata och invänta att Patrik kommer hem från jobbet.

Förhoppningsvis löser sig allting. Tycker jag ser ett litet litet ljus i tunneln. Det känns bra! :)

Solen skiner ännu en dag! :)

Underbara väder! Kan det bli bättre än så här? :)

Emil somnade om imorse strax efter halv nio. Jag somnade också i soffan, var helt jävla slut. Däremot vaknade jag klockan elva av att ungen fortfarande sov?!! Var tvungen att gå in i rummet hans och kolla så han andades och det gjorde han ;) 11.20 vaknade plutt så han skrapade ihop mer än 2 ½ timmar. Rekord!

Efter lunchen knallade vi ut och lekte på gräset här utanför. Suzie och Rasmus kom också och gjorde oss sällskap. Vi gick till lekparken en sväng och sen hem till dom där barnen fick banan (och glass ;) och vi åt glass. Gott! ;) Stannade inte alltför länge, Ebbs behövde sig en promenad. Strax efter två gick jag, Emil och Ebbs ut. Blev en promenad till Rimi där jag köpte mig en dricka och sen hem igen. Ebba blev slut efter det, det var ju tokvarmt! Väl hemma var Emil grinig så vi gick in och han somnade på stört. Jag satte mig och pressade lite ute på balkongen, jättevarmt och skönt ;)

Klockan fyra väckte jag Emil, han måste ju kunna sova ikväll. Han fick middag i magen och sen gick vi ut igen. Satt ute med grannarna och surrade och fikade. Jättekul med en massa trevliga grannar, alla hänger ihop gamla som unga och fikar och myser i värmen :) Emil var gode nöjd av att fara runt i gräset och leka med en massa pinnar och allt han nu hittade :) Klockan sex hämtade vi Ebba och gick en runda med henne. Sen städade vi lite och sen sängen för Emil. Tänkte han skulle slockna fort eftersom vi varit ute hela dagen men jag hör att han fortfarande är vaken. (Jag la han klockan sju) Nåja, han somnar nog snart :)

Själv så måste jag diska, usch!


Emil och mamma myser! :)

Grabbarna grus och Tjock Suzie, hehe ;D


Emil i rutschkanan! (Stavas det så?)

Jotjena!

Tidig kväll igår? Njaa.. det vette tusan va? Haha. Kollade klart på en film och sen, som vanligt, fastnade jag i telefonen med en massa surr så jag kom inte i säng förrän tolv. Fy på mig! Är sjukligt trött just nu och jag har bara mig själv att skylla. Jag fattar inte att jag orkar vara vaken så länge, haha! :) Bättre lycka denna kväll ;)

Så vad händer och sker idag då? Ingen aning faktiskt, kanske en skön promenad? Det lät som en bra idé tycker jag :) Vi får allt se vad vi hittar på!

Jonna har lovat fika på hennes altan i vecka. Blev kvar från kalaset. Mm, så gott. Jag längtar! ;) Fast egentligen Jonna så lovade du mig fika på din altan FÖRRA ÅRET, men hur blev det med det? VA? VA? VA? :D Då kör vi dubbel uppsättning nu i sommar. KANON :) Får se vilken dag man far dit. Plutt Ellen måste få bli frisk och må bra, för det gör hon inte nu :( Jag håller tummar och tår att hon blir bra så fort som möjligt!

Jahapp. Ska ta världens suraste unge nu. Samma visa varenda eviga morgon.

It´s getting better..

Morgonen gick bra. Jag lyckades hålla Emil vaken tills efter lunch med bus inne och sen ute och efter det ett bad. Både Emil och mamma blev rena :) Dessvärre bajsade han i sin balja, haha. Men då fick han komma upp i badkaret med mig, det gick ju det också ;) Han slocknade direkt efter lunchen, nästan så han somnade när han åt. Ögonen for ihop lite då och då :P

Halv tolv var det tyst i huset så jag gick ner på gården och satt och surrade med Maja, Andreas, Anna och Bullen :) Förbannat bra väder har vi ju haft idag! Underbart :) Gick in klockan ett för att packa Emils väska och då vaknade han också, så det var bara att dra på han kläderna och gå ut. Stannade här ute ett tag och var lite mer social för att sedan brumma in till stan på kalas! :)

Jättetrevligt kalas var det. Ellen fick många fina presenter, jag tror nog hon är nöjd! Iallafall hennes mor och far ;) Stannade till tjugo i fyra och då for vi hem och lämnade bilen och gick sen till mamma och pappa. Patrik och Ebba kom också efter ett litet tag. Till middag blev det kotletter, potatisgratäng, pepparsås, sallad och bröd. SJukt gott var det :) Till efterrätt åt vi blåbärspaj och mös på i sommarvärmen. (Ja, nu kan man faktiskt säga att det är sommar. Det tycker iallafall jag! ;) Första gången vi åt ute för i år, jättehärligt :) Emil både kröp och gick runt runt i gräset och pillade på alla möjliga konstigheter, haha! Go ungen ;) Förbannat less är jag för att jag alltid alltid alltid glömmer kameran hemma!! Skitless. Ikväll ska jag packa ner den i skötväskan, för den har jag fan alltid med mig. Där med basta! Hade kunnat få hur många och fina bilder som helst, både från igår och idag! typiskt :( Nåja, det kommer jag flera dagar, tydligen.

Nu ska jag slappa i soffan, kommer bli en tidig kväll ikväll.

Kalas!

Gårdagen var underbar. Kanonbra väder och trevligt att umgås med familj ibland :) Efter Emil ätit lunch gick vi till mamma och hängde där en stund. Var bara hon och brorsan hemma. Satt på altanen och myste. Åt lite banan och lite kex och drack gott. Emil fick bara vatten tyvärr ;) Vid två - halv tre tog vi bilen till Måttsund för där skulle vi grilla med Emils farmor och "farfar" och Charlie. Mös på ute i solen hela dagen! Tyvärr så glömde jag kameran, jävlgt less! Lyckas då fan alltid :( Men nästa gång, då jäklar :) Vi grillade massa kött och avnjöt en supergod middag :) Halv sju brummade vi hem och Emil däckade på direkten. Inte så konstigt heller, han hade inte sovit nånting under dagen. Själv så for jag till Anne och såg Eurovision, sen hem och sov.

Idag ser det också ut att bli kanonväder! :) Tänkte gå ut med Emil nu på förmiddagen och busa lite för sen så ska vi bada och äta lunch och sen ska jag försöka få Emil att vila. Klockan två är det kalas för Ellen som blev 1 år i Fredags! :) Ska bli kul och trevligt. Fika och umgås, kan det bli bättre? ;) Sen far vi direkt till mamma och pappa för där vankas det grillat idag för våran del :) Surra i solen och dricka alkohol till maten, yes! Haha ;D

Nu ska jag ta och underhålla herr plutt. Han verkar inte särskilt nöjd, men när fan gör han det?!! :P Och idag ska jag försöka komma ihåg att ta med kameran ;)

Kollade aldrig på vagnen igår. Anne ringde och sa att den var slutsåld men dom skulle beställa hem ett visningsexemplar och ringa sen. Då ska jag minsann fara och kika och mest troligt blir det att jag beställer en! ;)

Fredag och Lördag.

Hej där.

Gårdagen vart bra! Klockan elva tog vi bussen till stan med Emma. Strosade runt i affärer (självklart hittade jag en massa jag ville ha till mig själv, fast jag har ju inga pengar!) satt ute i solen och åt glass och myste på :) Jättetrevligt var det. Halv tre kom vi oss hem igen och då var det full rulle på Emil, han hade ju fått sitta fast i vagnen i över 3 timmar! Haha. Halv sex for jag och Emil till Barnens hus och kollade in barnvagnar, hittade ingen jag gillade. Inte lika mycket som den jag fastnade för från första början ;) Nåja. Vi for hem och åt middag (jag och Patrik, Emil hade ätit tidigare) och sen blev det nästan natt för Emil på en gång..

Passade på att städa undan lite här hemma och sen cyklade jag till Anne en sväng. Fiifan för min gamla cykel alltså! Svinjobbig. För det första så har den rostat ihop totalt så det går inte att sänka sadeln, så jag fick stå och cykla hela vägen till och från gränderna! (Brorsan som använt cykeln förra sommaren, därför var sadeln alldeles för hög för mig, haha!) Växlarna funkar skitdåligt! Bara vissa man kan lägga i (24 växlar SKA det vara). Och sen så finns det ingen broms på den, ännu bättre va?! Haha. Handbromsarna har slutat fungera. Nåja, tog mig fram iallafall ;) Satt och surrade och drack en cider var och kolla på tv. Halv elva for jag hem och såg klart filmen vi började se, sen blev det natti natt för mig också.

Imorse blev jag jätteshockad då jag vaknade av Emil och insåg att klockan var sju!!! Kan de bli bättre? Haha. Vet inte om vi någonsin sovit till sju? Inte bara sådär rakt av iallafall. Men skönt var det ;) Idag ska vi till Barnenshus igen med mamma/mormor och kolla ännu en gång. Måste berätta en rolig sak.. Både jag och Anne har sutti och surrat om varsin vagn rätt länge nu, att vi hemskt gärna skulle vilja ha dom osv. Igår så frågade Anne hur min (den jag vill ha) såg ut och jag visade för henne på nätet. Då är det samma vagn som vi sitter och pratar om, haha! Rätt komiskt ändå :) Det jag vill få fram är att hon säger att den finns på Barnenshus men jag tror henne inte ;) Så därför ska vi dit idag igen och kolla! :)

Oj vad långt det blev. Emil är lite bitter här brevid mig så vi ska fixa frukost nu :)

Redan tyst.

Märker att Emil inte heller är van att gå upp såhär tidigt egentligen. Han har redan somnat om. La han i sängen för han såg helt färdig ut och tror han somnade efter bara några få minuter, skönt! :) Funderar starkt på om jag också ska lägga mig och sova ett tag. Jo, jag tror jagska det.

Måste skriva grattis till världens sötaste Ellen som fyller 1 år idag! :) (Hälsar grattis till Ellens pappa Jonas också, han fyller 30år idag. Tänk att dom fyller år samma dag! :) Stora tjejen har hon hunnit bli :) På Söndag är det kalas för Ellen och Emil har köpt en jättefin present till henne. Han hoppas hon blir glad! ;)


Ellen :) Fast här var hon bara 8½-9 månader. Gullunge ;)

Fredag morgon!

Uuuusch. Jag är inte van att gå upp såhär tidigt längre, haha! :) Emil slog upp ögonen 05.20 så han fick komma över till våran säng. Tror ni han somnade om? Neeeej. Han låg och snurrade och bökade till klockan sex så då gav jag upp! Gjorde ett försök till med att låta han äta vällingen i sängen, tänkte att han kanske ville somna om då, men icket. Nåja, bara att le och se glad ut ;)

Som vanligt så är jag ständigt sjukt rastlös och har spring i benen. Tror ni jag satt hemma igår? Nejdå. Efter Emil somnat (enbart lite krångel igår, mkt bra!) så plockade jag undan alla leksaker, käkade kvällsmackor (bra middag va?) och sen tog jag mig en efterlängtad dusch. Underbart! :) När klockan närmade sig nio så for jag till Emma. Jättelänge sen jag var där nu, valparna har blivit så stora!!! :) Sjukt söta var dom, ville äta upp allihopa :) Halv elva for jag hem igen, rastade av Ebba och slängde mig i säng alldelens för sent, halv tolv :/

Som jag skrev, tidig uppstigning idag. Ångrar nu att jag inte gick och la mig redan klockan tio igår!! :) DÅ hade jag varit uvilad, tror jag? Dagen idag består inte av något speciellt. Tänkte åka på Barnens hus och prova barnvagnar. Ska köpa en till åt Emil, en sulky modell. Bra att ha i sommar, speciellt då vi far till Gävle om ca en månad. Eller då måste vi ha en mindre vagn, annars får inte Ebba plats i bilen och det måste hon få ju! :) Har hittat en vagn som jag verkligen verkligen vill ha, men den finns bara att köpa i Skellefteå som närmast. Vi får se hur jag gör. Kanske tar mig en tripp till Skellefteå, who knows?! ;)

Ska avrunda nu.. måste kolla om Emil har bajsat. Det luktar då konstigt under databordet :P

En dag i solen

Idag har det varit strålande sol, underbart :) Kalla vindar har det varit men i solen har det minsann varit varmt och skönt :) Nathalie, Nova och Emelie for strax före tolv så då fick Emil lunch och halv ett var vi ute i lekparken :) Ebba fick titta på när vi roade oss, som vanligt ;) Tessan och Maja kom förbi, dom hade varit på storheden och shoppat lite. Maja skulle iväg och fixa håret så jag, Tessan, Emil och Ebbs tog oss en promenad i det fina vädret. Efter det blev det fika utanför Tessan, Kaffe, Saft och bullar! :) Emil passade på att vila i vagnen, perfekt ;) Även Fanny och Marja kom och fikade med oss, jätte trevligt :)

Var hemma igen till halv fyra så v blev ute i några timmar iallafall :) Emil fick middag och efter det så har hans farmor varit på besök och roat honom! :) Hon for precis så nu sitter jag själv med världens mest jobbiga unge som enbart skriker! Bläää. Tror han är superduper trött! :( Han ska strax få bada och sen sova, men inte ännu, klockan är väldigt lite fortfarande. Patrik och Ebba for och tvättade bilen.

Ikväll blir det lugnt. Jag känner att jag inte är van att vara ute i solen så länge för jag är sjukligt trött! Ska ta mig en dusch då barnet har lyckats somna (när det nu blir, om han fortsätter krångla även denna kväll) och sejn blir det mest troligt soffläge för hela slanten.

Emil är hysterisk och jag håller på att få psykbryt!

Trött i mössan!

Glömde totalt bort att jag hade tvättat igår kväll. Så när jag precis skulle gå och lägga mig kom jag på att alla kläder var kvar i tvättstugan! Så det var bara att springa dit och hämta alla kläder, klockan var närmare halv tolv, haha! Så blir det när man är vimsig ;)

Idag vaknade Emil 06.35 så lite sovmorgon tog han allt. Skönt :) Vi har busat och ätit frukost och nu har jag lagt han igen, hoppas han somnar fort. Ska springa ut med Ebbs då han slår igen sina små ögon ordentligt. Sen vid tio tiden skulle Nathalie och Nova komma, äntligen! :) Tror även att Emelie skulle med va? Kul för Emil att få träffa Nova, det var ju ett ganska så bra tag sen nu.

Nu är det tyst här, ska kolla om han har somnat.

Alldelens för sent

Oh ja! Här ska jag egentligen inte sitta nu, inte den här tiden. Det är nu jag ska sova så jag är pigg till imorgonbitti. Tror ni jag är trött? Neeeej nej nej. Inte ett dugg trött. Kommer väl vara död imorgon som vanligt. Men jag har bara mig själv att skylla, tyvärr!

Dagen har varit bra. Efter lunchen promenerade vi till lekparken på Gränderna (Igeeeen ;) där vi mötte upp Emma och Foxy. Hundarna fick roa sig med att vara fastknutna i staketet (tänk vad kul dom får ha, mohaha!) medans vi lekte på i sandlådan. Emil var gode nöjd kan jag meddela ;) Sara, Tyra och Freya kom också ut en snabbis. Fick sällskap av dom en bit på vägen hem för dom skulle till Rimi. Skönt att slippa gå själv hela vägen ;) Väl hemma blev det de vanliga, mellis för Emils del och sen en vila på det.

Efter middagen gick vi ut allihopa på en liten promenad. Promenaden bestod av att gå till pappa för att kolla in nya motorcykeln han hämtade hem igår. Vilka grejer det finns, haha! ;) Emils skulle minsann få provåka i sommar, det lovade morfar honom :D Bäst han håller det han lovar, för Emil kommer ju VERKLIGEN ihåg det ;P Gick sen hem och jag passade på att diska bort all skit. Fattar ine hur det kan bli så mycket disk på en dag. Men tydligen så lyckas vi på något konstigt sätt.

Läggningen blev inte smärtfri denna dag. Ledsen kille ännu en kväll. Denna gång visste jag att det inte hade med maten att göra, så jag tror han har börjar bli väldigt trotsig på kvällarna, han ska minsann testa mig. Men det går jag inte på! ;) Tjugo i åtta var det tyst. (La han klockan sju) Brummade till Anne efter det för att koppla av, haha :) Vi började se nån serie som började idag, verlar fan bra. Brukar inte tycka om Engelska serier men den här var väldigt creapy! (Hur stavas det?) Halv elva for jag hem, gick ut med Ebbs och nu nöter jag. Ska faktiskt borsta tänderna nu och slänga mig i säng.

Måste berätta vad Emil har börjar med, han är ju för go ;) Han har aldrig brytt sig i de få gossedjur han har. Men igår och idag så har han gått runt med sin nalle hur mycket som helst, han ser ruskigt söt ut när han stapplar fram i blöja med nappen och nallen :) Mammas guldklimp! :) Ikväll ville han även ha nalle i sängen, tidigare har han inte brytt sig :)

Nej ni. Nu sova!

Onsdag

Bra väder idag? Nja.. tyvärr verkar det inte som det. Men men, bara att vänta på bättre tider! :)

Emil vaknade inatt strax efter tolv och var ledsen så han fick komma till våran säng och då somnade han om nästan på en gång. Dessvärre är inte jag van med att sova med honom längre så jag har sovit skitdåligt :( Vågar knappt röra på mig ifall han då skulle få för sig att vakna, haha. Nåja, vi överlevde natten. Uppstigning halv sju! :)

Som jag skrev så är det piss tråkigt väder. Så vad ska man roa sig med idag då?! Ingen aning faktiskt.. Men nånting vill jag göra! Hm.. Aja, det löööser sig. Nu ska jag kolla vad hulliganen gör, hör nå konstiga ljud nånstans ifrån. Kan det vara sovrummet?

Gokväll John Blund.

Så var denna Tisdag över.

Vi lekte här inne efter lunch ett ganska bra tag. Eller.. Emil lekte och jag fixade hans fotobok så nu är den beställd :) Blev en fotobok med hårt omslag och 24 sidor med bilder. Boken fick heta Emils första år! :) Har tjorvat så in i helvete med att göra den där boken eftersom alla bilder jag vill/ville ha med absolut inte fick plats så jag fick ta bort en hel del. Men nu är det gjort iallafall. Jag blev så less så jag skickade in som det var, utan text och sånt där man kan lägga till. Det blev enbart bilder, that´s it! Det är ju dom man vill ha ;) Och en gratis fotobok tackar jag inte nej till. (Fuji bjöd på en eftersom jag brukar framkalla mina kort där, yes! ;)

Halv två drog vi på oss kläderna och gick ner på gården. Emil roade sig med att krypa runt runt i gräset (eller man kan väl säga löven, grymt mycket löv här nu!) och skrattade för fullt. Jag passade på att kasta boll med Ebba så hon fick springa sig trött, det behövde hon! Så där slapp jag en promenad, haha ;) Blev en lite sväng runt på Marieberg efter det och sen mötte vi upp pappa Patrik på parkeringen strax efter två.

Sen dess har vi:
-Busat och goat en massa ;)
-Sovit (Emil)
-Duschat (Jag)
-Patrik gjorde middag medans jag damsög
-Diskat (Jag, vem annars?!;)
-Badat (Emil)
-Klockan sju var det godnatt för Emil.

Strax efter sju kom Anne och plockade upp mig och vi for och solade. Tyckte det kändes konstigt när jag solade, det blev så jävla varmt! Min första tanke var ju att fläkten inte var på, men det var den ju. Var tvungen att fråga Anne om hennes solarie också var stekhett och det var hade det varit. Sen såg vi när vi gick därifrån att dom hade bytt rör. Igår! Haha, aja.. där fick vi våran förklaring, dumma som vi är ;)

Vi for hit sen och så har vi sett på Ugly Betty och Desperata. Alltid lika bra :) Patrik, Emil och Ebba sover nu. Och jag tänket nog göra dom sällskap och hälsa på hos John Blund. Är slut som artist. Hoppas på bra väder imorgon så vi kan vara ute och promenera och leka :)

Godnatt.

Ledsen kille!

BVC besöket gick bra. Men han blev en riktigt ledsen kille när sprutan stack honom i benet! :( Som tur var så gick det över fort. Läkaren sa att Emil var en glad och frisk liten kille, precis vad jag redan visste! ;D Vuxit har han också hunnit med de två senaste månaderna. Nu väger han 9915 gram och är 75,7 cm lång :) Han har alltså gått upp 1 kg på två månader, det är bra! :) Sist gick han bara upp 200-300 gram på två månader.

Nåja, knatade hemmåt och Emil somnade i vagnen. Dessvärre vaknade han ju självklart då jag bar upp honom men det är smällen jag får ta när man bor uppe! :/ Förhoppningsvis vill han vila en sväng till sen på dagen, det hade varit skönt ;) Nu ska jag fixa lite lunch åt Emil och sen får vi se vad som händer, kanske går ut och leker? Hade varit nå :)


Trött och seg!

Godmorgon godmorgon! Emil vaknade till liv strax baki fem. Lyfte då över han till våran säng och där har han legat och gormat fram till halv sju. Har inte kunnat sova särskilt mycket, tyvärr! :( Nåja.. får ta igen det ikväll/inatt ;)

Klockan tio ska vi till BVC för då är det 12 månaders kontrollen. Mammas stora kille! ;) Vi skulle vara där redan kvart i tio för vägning och mätning. Spännande att se hur stor han har blivit, hoppas han gått upp mycket i vikt, hehe! ;) Sen resten av dagen har jag ingen aning om vad man ska hitta på. Ser ut att bli fint väder idag så jag vill gärna vara ute och roa oss. Suzie och Rasmus kanske ville hitta på nånting? Vi får se vad som händer helt enkelt :)

Nu blir det morgonröken och kolla vad Emil gör. Tror han kollar på Telletubbies ;)
Ha det bra.

Upp och ner, ner och upp!

Godkväll.

Efter att Emil käkat lunch så tog vi oss en promenad till lekparken på gränderna. Emil hade skitkul.. kröp runt i sanden, gungade och lekte med bilen! ;) Ebba däremot blängde på oss eftersom hon inte fick vara med i sanden, haha! :) Men så är det att vara hund, tyvärr :P

Promenerade hem vid halv två och fick då även promenad sällskap av Suzie och Rasmus, dom hade varit på BVC på 10 månaders kontrollen :) Surrade ett tag här utanför och sen gick vi alla hem. Emil fick mellis och sen somnade han på stört, då passade jag på att fara och handla lite, både åt mig och åt mamma. Till middag åt vi pannkakor, både min och Emils favorit, hehe ;) Sen har vi bara busat på här hemma. Passade på att diska bort all disk innan det var läggdags för Emils del för då tänkte jag att jag kunde slappa hela kvällen. Så var iallafall min plan. Tror ni det blev så? Neeeej!

Efter att jag la Emil strax efter sju så blev det tyst. (Endast 5-10 minuter) Tänkte ju då självklart att han hade somnat. Men sen satte han igång att skrika till och från, vilket han kan göra ibland eftersom han inte vill sova, men det bara fortsatte och fortsatte.. Han blev helt hysterisk! Provade sitta brevid sängen hans, nej det dög inte. Prövade att hålla om han en stund (lugna ner honom) och sen lägga ner han, nej nej! Prövade låta ha ligga i våran säng, det dög inte heller. Till slut fick han komma upp och sitta i soffan med mig och Patrik ett litet tag, då gick det någorlunda bra, men sen satte han igång så fort jag la ner honom igen! :( Så efter en timmas kämpande så fick han en alvedon och välling igen, sen var han helt däckad! Antagligen för att han var trött eftersom han nästan somnade sittandes i soffan. Men nånting var det ju.. Antingen så var han hungrig eller så hade han ont någonstans. Hm.. Svårt att veta. Nåja, det har varit tyst sen dess så hoppas på en bra natt :) Tycker inte om att se min plutt sådär ledsen :( Hoppas det dröjer länge till nästa gång.

Med andra ord har jag inte hunnit göra särskilt mycket ikväll. Jag har iallafall bakat chokladbollar men dom har jag faktiskt inte smakat på ännu. Kanske ska ta mig en innan jag ska sova? Jooo.. jag måste ju smaka på dom! ;)

Nu ska jag avrunda. Bjuder på några bilder från idag :)


Leka i sanden är kul :)


Sandigt va?


Spanar på dom stooora barnen!


Emil med sin bästis Ebba! :)


Best friends forvever! ;)


Mmm.. måste ha vatten!


Busig kille :)


Emil kör bil! (Hallåååå, håll ögonen på vägen ;)


Världens bästa Emil :)

Gonatt

Titta ut!

Det är sol idag :) Hoppas den stannar kvar hela dagen lång så man kan vara ute i det fina vädret! :) Undra vad man ska hitta på idag då? Någon som känner för att göra nånting? Typ promenera eller leka? Haha ;) Jag tänker då inte sitta inne idag, nejnej. Bara därför kommer det sluta med att jag suttit inne hela dagen, haha!

Grattis till Elina som fyller år idag!! :) Hoppas du får en bra dag :)

Nu ska vi äta frukost!

Jag ser det snöar..

Sådärja. Då var Lördagen förbi och det blev en väldigt lyckad kväll måste jag säga! :)

Kom oss dit vid fem - halv sex tiden. Då fikade vi lite tårta, surrade och jag (inte bara jag, vissa andra hade ju redan börjat dricka lite smått ;)sprättade första cidern :) Vid åtta tiden blev det middag, grillat för hela slanten :) Vi hade ju en sån tur med vädret att vi åtminstone slapp regnet då vi grillade köttet :) Senare på kvällen runt tio - halv elva snåret så blev det bastu och badtunna. Det var grejer det! ;) Tyvärr så han inte badtunnan bli så varm som vi ville (och som den borde vara) men det gick att bada ändå :) Hemresan startade kvart i tolv och jag slocknade i bilen. Jag var så sjukt jäkla trött, hade ju varit vaken sen sex på morgonen! Och nej, jag var itne alls särskilt full så det var inte därför, haha :P En lyckad kväll med andra ord! :) Det där måste vi göra om men då ska vi basta och bada tidigare, eller hur Elina? :)

Dagen idag har varit riktigt bra måste jag säga. Inte bakis överhuvudtaget :) Skit skönt. Gick till mamma strax före ett och där var världens gladaste Emil :) Däremot så var inte jag särskilt intressant för hans del, det vara bara Ebba som gällde. Han for runt som en virvelvind efter henne och skrek bba, ebba! Gullungen min! ;) Resten av dagen har vi spenderat hemma med en massa bus och mys. Ikväll har jag varit hos Anne en sväng och surrat och käkat ostbågar ;) Gött.

Imorgon hoppas jag på fint väder för då ska vi minsann ut och leka i lekparken tycker jag! Kanske vi tar en promenad till grändernas lekpark? Då får Ebba en promenad på köpet? ;) På tal om Ebba ska jag gå ut med henne nu så hon får kissa av sig innan natten. Sen ska nog jag också sova, antagligen blir det en tidig morgon imorgon. Inte sovmorgon till elva som idag, haha :D

Bjuder på lite bilder från igår :)


Födelsedagsbarnet Elina! (Fast egentligen fyller hon år imorgon ;)


Muntergöken Patrik, haha! ;)


Lars och Elina :)


Mois ;)


Moa och Elina


Gravida Jennie (som förövrigt snart ska föda) och Moa där baki ;)


Tobbe tok! :)


Moa in action, haha! :)


Anne! :)


Elina igen! ;)


Patrik och gravida Suzie! Båda lika knäppa, märks det att dom är kusiner eller? HAHA ;D

Godkväll.



Den efterlängtade Lördagen ;)

Gårdagen vart lyckad! :) Vi mös på här hemma med bad, lek och lunch. Sen blev det en promenad med Ebba och då stannade vi på ängen här nedanför och kastade pinnar med henne.Sjukt länge sen sist. Tror ni hon vart nå slut?? Tror minsann att min hund har tappat sin kondition helt och hållet, haha! Nåja, jag fick henne lite trött och det var ju det som var meningen ;)

Efter promenaden gick vi till parkeringen för att möta upp Patrik. Vi var lite tidiga så Emil fick äta mellis (banan) i vagnen och det var hur kul som helst :) Patrik kom efter två så vi brummade iväg på en gång. Tajmade in så att Emil kunde passa på att ta sin vila (andra vilan under dagen) då vi for till Pite. Och tur hade jag för han somnade på två röda :) Annars hade han väl skrikit hela vägen och det vill jag inte :( Väl framme i Pite så vaknade Emil så vi gick in till Elina och Jossan och dom klädde på sig och så gick vi ut sen igen. Emil och Jossan satt i sandlådan och vi satt i gräset och surrade. Var ute en liten stund men sen gick vi in för då var det middags dags. Elina gjorde parisare som vi smaskade i oss :) Lite mer surr för våran del och lite mer bus för barnens del och hipps vipps så var klockan nästan sju! Så det var bara att dra på Emil pyjamasen, ge han välling och sen for vi hem. Som jag ville (och faktiskt hade räknat med) så somnade han i bilen och sov hela resan hem. (han sov för natten helt enkelt) Blev en lugn kväll här hemma med sofflägge och tv tittande.

Idag är det väldigt tråkigt väder men förhoppningsvis spricker det upp mor eftermiddagen såsom det gjort de senaste två dagarna! :) Ikväll ska Emil sova hos mormor och morfar för jag och Patrik (Ebba får också följa ;) ska till Pite till Elina och Lars och grilla och dricka alkoholhaltiga drycker ;) Kommer säkert bli superskoj! 'Även Moa och Tobbe ska med så vi blir några stycken. Mest troligt blir det även att basta och bada badtunna :) Hoppas på en toppenkväll :D

Nu ska jag och Emil äta frukost så vi blir mätta och belåtna! :)
Ha en bra Lördag.

En snabbis

Har slängt Emil i säng nu så tänkte vänta tills han somnat ordentligt och sen springa ut med Ebba på parkeringen. Kändes jobbigt att börja dra ut Emil för att var ute i typ 5 minuter, så passar på att springa ut när han har somnat istället :P Så har vi all tid i världen att städa och bada sen innan vi ska iväg. (Fast det blir nog en promenad med Ebba innan, så Emil fått sig lite frisk luft idag ;) Tänkte även ta med utekläder åt honom för man vet aldrig om det spricker upp idag som det gjorde igår, och då vill vi ju vara ute i eftermiddag :)

Ska kolla vad gossen gör, förhoppningsvis har han somnat. Ebba ser bajsnödig ut, haha :P

Fredag morgon

Blev ingen uppdatering igår, det hans inte med.

Jag hade totalt fel om gårdagen gällande vädret. Såg ut att bli skitväder och det var skitväder då jag skrev, men under dagen och eftermiddagen sprack det upp ordentligt så på kvällen hade vi ingamoln alls :D Däremot så var det inte varma vindpustar men whatever, vi hade ju sol iallafall :)

Blev att åka till stan iallafall. Fick med mig Anne så jag slapp åka själv :) Emil fick ju pengar av min farmor och farfar så det blev lite kläder till honom. Han fick en mössa, två kepsar, t-shirt+shorts och en munkjacka. Han kommer bli så snygg ;) Bilder kommer sen. Var väl hemma strax före tre så då knallade vi ut med Ebbs och sen in för att äta middag. Gjorde lasagne lite senare men var inte alls sugen på det så jag frös in allt istället, haha :) Åt nå rester jag hade i kylen istället. Nåja.. blev ju två portioner till Emil som jag frös in, plus två stora portioner :) Pappa kom hit och busade med Emil ett tag så då passade jag på att ta Ebba på en snabb rastning vid halv sju. Sen blev det nattinatti för Emils del. Han somnade snabbt :)

Blev en lugn väll för mig. Kom i säng till elva så inte alldelens för sent. Men ändå var jag så sjukt trött imorse, jag fattar inte! Jajja.. Idag då? Blir att vara hemma på förmiddagen, måste ut med Ebbs på morgon kissen så jag tar den efter Emil har vaknat ur sin lilla vila som han brukar ta nu på morgonen. Patrik är inte hemma så Emil måste med ut, jobbigt! Sen ska vi leka och ta oss ett bad (Emil badar och jag duschar ;) så vi är rena och fina för sen strax efter två tänkte vi fara till Elina och Jossan i Pite för att hälsa på :) Och det är ju en bt dit så vi kommer nog stanna hela kvällen tills Emil ska sova, det blir enklast så :)  Det blir nog bra.

Nu ska jag ta mig min morgonrök och sen leka med Emil, han börjar bli sur. Ett rastlöst litet barn, det är vad jag har! :) På tal om Emil så är han jätteduktig på att gå nu. Nu går han mest hela tiden!! :) Efter kalaset vi hade i Söndags så har han gått hur mycket som helst. Han härmar Kevin och Ellen, är helt hundra på det :D Min duktiga kille! :)

Emils kläder..
Han kommer bli så snygg! ;)

Dagens bild? (Den är inte tagen idag men skitsamma! ;)

Haha! ;)

Godmorgon Luleå

Trevligt att besöka Tessan igår kväll. Hon höll på att fixa och dona i nya lägenheten. Kommer bli skitbra det där :) Som jag förutspådde så blev det ingen tidig kväll igår, kom mig i säng strax efter halv tolv. Inte undra på att jag var skit trött imorse!

Emil ville vakna 06.10 idag men det ville inte jag. Tog över han till våran säng och där låg vi till halv sju sen gav jag upp. Han hade inga som helst planer på att somna om. Rackarunge! Jag har surrat en massa i telefonen nu på morgon för att kunna hålla mig vaken, både med Elina och Marie. Tur att det finns kompisar som är uppe samtidigt som mig, haha ;)

Så vad har denna dag att bjuda på? Jaa.. för det första så bjuds det på kasst väder, inte det jag hade hoppats på. Men men.. Sen har jag ingen aning om vad man ska hitta på heller? Jättesugen på att åka till stan en snabbis men vill verkligen inte åka själv. Hur jäkla kul är det då?! :( Nåja, vi får väl se vad som händer. Emil har jag iallafall slängt i säng nu igen och det är väldigt tyst så jag hoppas han sover. Så han är pigg och glad sen :) Patrik är i duschen och Ebba sover. En lugn morgon är det för tillfället, skönt :)

Nu ska jag fixa med en sak, en hemlig sak! ;)

Seg

Känner mig hur seg som helst. Har ingen ork till nånting när det är sånt här bajsväder :(

Nåväl.. Jag och Emil har iallafall hunnit vara iväg och handla lite nödvändigheter och en present åt Ellen :) Snart är det hennes tur att bli 1 år! ;) Alla barn är så stora nu, vi måste börja producera fler snart, haha.

Sitter och nöter dator och har två hulliganer under databordet. Kanske inte så svårt att lista ut vilka det är för Patrik får då fan inte plats här under! :P Emil ska strax få bada lite badkar och sen blir det nattinatti för hans del. Själv tänkte jag och Ebba ta oss en promenad i regnet hem till Tessan och Göran för att kolla in deras nya lägenhet :) Dom har det säkert jättefint!

Om jag lyckas så tänkte jag ta en tidig kväll ikväll, men vi får se. Blir aldrig som jag tänkt mig! Nusåå.. ska gå och trycka i mig nån chokladboll och sen slänga Emil i plurret.

Onsdag

Goddag.

Helena, Emma och William har nu åkt hem. Oj så söt han var! :) Man blir ju inte så lite bebis sjuk igen haha :) Men vi får nog vänta ett tag, passar inte riktigt nu. Inte enligt mig iallafall och jag tror nog att Patrik håller med ;) Bjöd på lite fika eftersom vi har kvar sen allt kalasande. Så om någon är sugen på fika så kom hit för jag vill att det ska bli uppätet! :) Annars slutar det med att jag sitter och trycker i mig allt själv och det vill jag ju inte, hah! :P

Emil har jag precis lagt och nu är det väldigt tyst så jag hoppas han sover. Om inte annat att så är han på väg att somna iallafall. Ska gå och tjuvkika sen :) Resten av dagen kommer nog spenderas hemma, finns tyvärr inte så mycket att göra i det här skitvädret. Tänkte fara till stan idag men det skippade jag så att Helena och co kunde komma. Mycket roligare! ;) Till stan kan jag åka en annan dag, kanske imorgon? Någon som vill följa med?

Slänger in lite bilder på världens bästa. Gissa vem deeeet kan vara?! ;)


Jossan och Emil, alltid lika goa ;)


Död hund ;)


Vad kan detta vara?

.. det var ju den rosa hästen! :)




Äta frukost är kul :)


En trött Emil i vagnen på storheden.


Precis ätit en massa tårta på självaste födelsedagen :)


Idag - Emil klättrade upp i babysittern och hade skitkul :D


Nu är det över..

Allt firande är över, tack och lov! ;) Det har varit jätteroligt både för mig och för Emil, men igår var jag less. Haft folk här i 3 dagar och det tar verkligen musten ur en! Shit, jag känner mig som en gammal kärring haha :P

Gårdagen blev bra. Gjorde iordning tårtan (allt utom grädden) på morgonen så den var nästan klar. Sen då Emil somnade vid nio bakade jag chokladbollar. Då Emil hade vaknat så han jag med att vika all tvätt och även damsuga. Sen var det lunch för hans del. Igår fick det bli gröt, alltid lika gott! :) Efter Emil ätit lunch så gick vi allihopa till storheden och tillbaka. Skulle köpa mig ett 1års ljus till tårtan men det slutade även med att vi åt lunch på max ;) Skönt att sitta ute och äta.

Väl hemma så diskade jag undan och tog mig en dusch. Emil somnade igen, bra! :) Blev lite småstressigt mot slutet men jag han bli färdig med nästan allt då folket kom. Det blev bara min mamma, pappa och bror och Patriks mamma. Men det var trevligt det också :) Emil fick sig en bobbycar polisbil av mormor och morfar. Och så får han en cykelstol, cykelhjälm och ett sparkonto av farmor och bonusfarfar :) Vi fikade och surrade och strax efter sex for/gick alla hem. Då var det tyst och skönt :) Sju slängde vi Emil i säng och han slocknade på stört, som förväntat! :)

Själv så for jag och solade med Anne, superskönt! :) Sen for vi hit och såg på Desperata, hade glömt bort att det var, haha! ;) Tur att Anne påminde mig! Gick och la mig klockan elva igår, oh nu sitter jag här :) Emil vaknade sex så det var bara att gå upp och se glad ut :)

Idag skulle Helena komma förbi och hälsa på. Hon tar med sig Emma och Wille (Hennes brors tjej och brorsbarn) och det ska bli skitkul. Då får jag snosa på bebis!!! Hur länge sen var inte det då? :) Mysigt. Längtar redan.. men är ju ett tag kvar. Dom kommer kanske vid elva? :)

Nu ska jag ta mig min morgoncigg och sen busa med Emil :) Bilder kommer sen, orkar inte ladda över till datorn nu. Vet inte ens vart kameran är, haha! :)

Vill tacka alla som varit här och firat Emil. Jättetack för alla presenter och för trevligt sällskap! :) Emil är supernöjd med ALLT han fått. Och även hans mamma! :P Tack så mycket.

Mammas stora kille! :)

Idag fyller Emil hela ett år. Han har blivit så stor! Jag vill inte, kan inte tiden gå mycket saktare? ;) Snart tillbaka till jobbet, endast hemma 1 månad till :( Börjar få lite ångest faktiskt. Nåja, det blir nog bra. Patrik ska ju vara hemma hela sommaren med honom. Dom får nog superkul :)

07.22 är Emil född så nu är det inte länge kvar tills det är exakt ett år sedan han kom till världen, helsjukt :) Den här tiden hade jag ont kan jag säga, någon som tror mig? HAHA! Lustgasen och jag var bästa vänner vid den här tiden, det funkade jättebra då! :) 06.57 kom första krystvärken, oj vilka minnen. Om dom är bra eller dåliga går ju att diskutera, haha! ;) Nej, skoja bara.. dom minnena är faktiskt "bra", det var en häftig upplevelse. Riktigt häftig! Det där ska jag minsann göra om någon gång ;)

Idag blir det ännu mera firande för idag kommer ju Emils mor och far föräldrar. Jag sa att dom var välkomna vid halv fem. Då har vi hunnit äta en tidig middag och Emil är fortfarande vaken och pigg :) Tänkte baka chokladbollarna igårkväll men jag orkade verkligen inte, jag ville bara sitta och ta det lugnt.. har inte gjort det på hur länge som helst kändes det som. Tänkte ta och göra dom nu snart, då har jag nånting att sysselsätta mig med :) Tänkte även förbereda tårtan och vika tvätt. Mycket att stå i nu. Men imorgon, då är äntligen allt firande över. Puuh! ;) Då hade jag funderingar på att åka till stan, någon som vill med? :)

Nejni. Nu ska jag pussa på mitt födelsedagsbarn :)

Grattis till världens finaste Emil. Du betyder mest, älskar dig av hela mitt hjärta! 

Sova sova sova..

Ja, så känner jag just nu. Är superdupertrött så ska faktiskt gå och lägga mig på ett tag. Fast som vanligt kommer jag fastna framför datorn eller tvn också kommer jag inte komma i säng förrän efter halv tolv. Jag känner mig själv väl ;)

Emil sov till två idag, så två timmar. Superskönt! :) Jag han då diska undan och bara ta det lugnt. Lite chill på balkongen med en cola och en cigg. Kan nog inte bli bättre va?! :P Då Emil vaknade till liv slängde jag i han lite mellis och sen gick vi (Ebba fick också följa med) på statoil och handlade lite och sen till lekparken och hängde med Suzie och Rasmus ett tag :) Grabbarna var stört nöjda äver att krypa omkring i sanden :) Tyvärr glömde jag kameran men det kommer fler tillfällen. Kanske går ut imorgon igen efter han fått vila lite, det hade varit kul. Får hoppas på fint väder bara.

Efter ett tag kom Elina och Jossan så vi gick hem till oss. Emil fick en jättefin villervalla tröja som är randig i present av Jossan. Han kommer vara snygg i sommar! ;) Vi fikade och surrade en timma ungefär. Sen knatade dom vidare och vi fixade middag. Idag blev det kyckling, ris och sås. Emil fick pannkaka för jag och Patrik gjorde en sen middag, vi åt halv sju. Emil var sjukt trött så han däckade direkt jag la han klockan sju. Hoppas han sover länge imorgon! ;)

Har även hunnit med att tvätta på eftermiddagen (5-9) så nu är allt rent igen. Imorgon sa jag vika in allt för det har jag inte orkat nu ikväll. Sen var jag även och handlade en snabbis på Maxi. Ska göra en till tårta tills imorgon då Emils mormor&morfar och farmor&bonusfarfar kommer. Dom vill ju också ha fika :) Tänkte också göra chokladbollar imorgon igen för dom tog slut idag och det är de enda i fikaväg som min mamma tål. Hon är allergisk mot en massa svammel så tänkte vara snäll med henne för hon kan ju inte äta tårtan.

Nu ska jag dricka upp min cola, (oooj så ovanligt att Lisa dricker cola? Inte konstigt att jag blir fet?!) sen ut med Ebbs och sen göra sig redo för sängen.

Hoppas alla haft en bra dag för det har iallafall vi :)

Tyst i huset (lägenheten)

Nu är det tyst här hemma.

Emelie, Jenny och Loke har åkt sen nästan en timma tillbaka. Jättetrevligt med besök, och det tyckte även Ebba också eftersom Dolly var med ;) Tokhundarna! Vi fikade och Emil och Loke lekte. Då dom hade åkt så fick Emil lunch och sen stupade han i säng och slocknade direkt. Supertrött unge! Får se hur länge han sover.. Hoppas han sover åtminstone 1½ timma, det hade varit bra.

När Emil har vaknat så tänkte vi kanske gå till lekparken med Suzie och Rasmus, det hade varit trevligt. Beror på hur sent Emil vaknar för sen så kommer ju Elina och Jossan hit. Men jag tror vi hinner gå ut en sväng innan dom kommer :) Får se om Suzie och Rasmus följer med upp då också, hade varit kul :)

Nu ska jag ta och diska upp all disk så det ser någorlunda ut i köket och sen slappa ett tag innan Emil vaknar.
Slänger in nån bild på Emils rum också. Än är inte rummet färdigt, saknas saker på väggarna, men det tar sig sakta men säkert ;)

En supetrött Emil.

Idag är ingen vanlig dag..

För idag är det Freyas födelsedag, hurra hurra hurra! :) Freysing fyller ett år idag, en dag äldre än Emil. Tänk så tiden gått fort. Imorgon är det exakt ett år sedan jag och Sara låg på BB samtidigt. Och jag kommer ihåg det som igår! :)

Emil ville inte vila nu på förmiddagen så då får det vara. Ska försöka få honom att sova efter lunchen för då lär han ju vara mega trött. Kanske han hinner sova innan Elina och Jossan kommer så han är glad och snäll då :) Snart kommer iallafall Jenny och Loke.. tror att Emelie också skulle komma? :) Trevligt med besök på morgonkvisten :) Har precis varit och skakat liv i Patrik så han är väl på väg upp tror jag. Han kan ju inte ligga där och sova när folker kommer :P

Nu ska jag ta och fixa iordning lite fika. Eller iallafall ta ut från frysen :)

Stressig MEN underbar dag!

Puuh säger jag. Äntligen kväll och lugn och ro, haha ;) Morgonen började ju som det gjorde.. Städade utav fan och ändå tog det en sån jäkla tid. Malin kom vid halv ett ungefär och då var jag precis klar men allt som heter städa. (Tyvärr inte den äckliga disken, den han jag inte med!) Slängde Emil i säng så han skulle vara pigg och glad då småfolket (och dom stora såklart) kom. Jag själv slängde mig i en snabb dusch och Malin fixade grädden till tårtan :) Så vi han precis bli klar med allt ståhej innan Marie och Vince kom :)

Har varit en jättetrevlig dag med fika och vänner. Dom som var här idag var Malin, Marie&Vincent, Jonna&Ellen+Edwin, Anne&Kevin och sist men inte minst Suzie, Magnus och Rasmus! :) Emil fick jättefina presenter av alla. Han (LÄS; jag) vart supernöjd ;)

Då alla hade åkt så blev det att plocka undan en hel del. Blir mycket stök med en massa barn, hehe! :) Patrik och Ebba kom hem efter ett tag så då brummade jag vidare och hämtade mat, orkade verkligen inte börja laga nån mat. Klockan hade hunnit bli närmare fem. Sen blev det bada för Emils del och hopp i säng, han slockna direkt!! Men inte så konstigt heller när det har varit full rulla hela dagen :)

Själv så känner jag mig helt slutkörd. På tok för lite sömn och full rulle hela dagen. Blir nog en tidig kväll ikväll. Har iallafall städat hela köket så nu glänser det och disken är puts väck! :) Imorgon kommer Jenny och Loke på förmiddagen på fika, dom kunde tyvärr inte komma idag. Men dom är mer än välkomna imorgon :) Sen kanske Nathalie och Nova skulle komma om Nova mådde bättre. Vi får se, vi kan ju alltid hoppas! :) Även Elina och Jossan ska också komma imorgon, efter lunch tid nån gång :) Så det blir folk här imorgon också men det är bara kul :)

Slänger in lite bilder från dagen och sen några dagar tillbaka :)





 

Efter allt kalasande så fick han sig ett dopp innan läggdags. Väldigt uppskattat :)


MysEmil borstar tänderna.


Världens finaste Emil. Mamma älskar dig :D

Trötter.

Godmorgon. Sjukt trött är vad jag är! Tog ett jäkla bra tag att baka igårkväll. Längre än jag trodde, så jag kom inte i säng förrän klockan blev ett :( Och då tog det ett tag att somna eftersom jag inte hade hunnit varva ner. Sen då jag väl lyckades somna så vaknade Emil halv två så jag gick och hämtade honom. Och så var de uppstigning klockan sex. Jag är trött. Men det är smällar man får ta, iallafall om man är sent ute med att baka.

På tal om bakningen.. Jag har ju i princip aldrig bakat förut, så alla som kommer får ha överseende med det haha! Vet inte riktigt om det blev så gott, men men ;) Man måste ju försöka!

Lyckades städa toaletten igår kväll också. Så nu är den äntligen ren och fräsch :P Sen gick jag även förbi mamma och fållade upp och strök gardinerna till köket. Känner mig ganska duktig ändååå ;)

Nu ska jag ta tag i resten av städningen, dvs resten av lägenheten. Har inte gjort nå! :( Tänkte börja lite smått nu och damtorka. För sen är det bara damsuga och skura kvar men det tar jag när Patrik klivit upp :)

Soligt

Dagen har varit bra.

For till Dollarstore och köpte gardinerna. Dessvärre passade dom inte alls enligt mig. Såg ut som att vi levde under 60-70 talet, haha! Så hängde upp dom vita iallafall. Tycker det ser skit tråkigt ut men dom får duga tills jag hittat mig nå andra. Blev även en promenad i det fina vädret. Tyvärr var det inte lika fint som igår men jag ska inte klaga, nu känns det verkligen som att sommaren är på väg :) Emil somnade just inna vi kom hem så jag satte mig ute på bänken och satt där tills han vaknade. Superskönt var det! :) Surrade mest i telefonen och drack cola och kedjerökte, haha.

Sen dess har vi bara hållt oss hemma. Myst och busat, ätit middag och så har jag hunnit med att vika tvätt och diska. Jätteskönt att få bort det stora diskberget! Nu har jag precis slängt Emil i säng, hoppas han somnar snart. Då ska jag städa badrummet så det glänser :) Sen blir det att baka så det finns nå att bjuda på imorgon. Jag är lite sent ute, jag vet ;)

Nu ska jag ta en rök och sen köra igång med allt ståhej.

Blir ALDRIG som jag planerat

Nejnej. Planen var ju att färga håret och baka. Lyckades färga håret men där tog det stop! Men det berodde också på att vi fick oväntat besök av Maja och Andreas :) Så vi satt och surrade och grabbarna drack nån öl och jagtog mig ett vinglas (usch! haha) Maja var trött och gick hem. Halv tolv gick Andreas hem och då var det då fan ingen idé att baka, haha! Så det blev sängen för våran del..

Idag däremot så MÅSTE jag baka. Eller rättare sagt ikväll ska jag göra det. Men då blir det att baka allting på en och samma gång för hinner inte med nå sånt imorgon. Då ska jag städa innan folket kommer ;) Om nu någon kommer?
Så en påminnelse, alla som jag känner och umgås med är bjudna på kalas imorgon. Välkommen!

Idag ska jag en sväng till Dollarstore igen och köpa dom gröna gardinerna så får vi se om dom passar. Hoppas på det. En promenad blir det också så Ebba och jag får röra på fläsket. Sen får vi se vad som händer. Tar kanske promenaden till Rimi så jag kan handla det sista. Hade ju som varit bra att ha :)

Nu ska jag underhålla Emil. På tal om Emil.. Idag var det Patriks tur att kliva upp med honom. Vet ni när han vaknade idag? 05.15, mohahahha ;D

Vilken värme!

Underbart väder idag! Och vilken värme det är. Både jag och Ebba (säkert Emil också) höll på dö på promenaden! Blev aldrig att gå runt Kyrkbyn. Vi gick istället till Emma och satt ute med henne och surrade ett tag. Kedjerökte och drack cola, sånt där som vi brukar göra ;) Emil satt i vagnen i skuggan och var så nöjd så. Mestadels! ;) Fick han inte nog med uppmärksamhet blev han ond men det gick ju såklart att bota, haha :P

Efter ett tag promenerade vi tillbaka och då passade Emil på att somna. Precis som jag hoppades på! :) Vi gick till mamma där han fick sova ute i vagnen och jag passade då på att fålla upp gardinerna och stryka dom. Emil vaknade och busade med mormor i det bruna gräset, haha. Tyvärr har vi ju inte fått vårat sommargräs, det får vi nog vänta på ett litet tag till ;) Är nyss hemkomna efter en hel dag ute. Har nyss hängt upp gardinerna i vardagsrummet och i Emils rum. Det blev ju rätt så bra.. bättre än julgardinerna iallafall. HAHA! Pinsamt att jag haft dom tills nu ;)

Nu ska jag slänga i Emil lite middag, det börjar bli dags för det. Sen blir det lugna puckar hemma. Som jag skrev tidigare så ska jag baka och färga håret :)

Hoppas det fortsätter!

Även idag har Emil sovit länge, till kvart i sju! Hoppas det här håller i sig för han har en jäkligt pigg och glad mamma mest hela tiden ;)

Gårdagen var riktigt bra. Tog det lugnt hemma på förmiddagen med en massa bus och lek :) Efter Emil ätit lunch for han och jag på Dollarstore och handlade lite saker, tex två par gardiner. Dessvärre tyckte inte jag dom passade så bra i köket så dom får nog hänga i vardagsrummet :) Ska åka imorgon och köpa ett par andra till köket. He blir nog bra till slut :)

Efter det for vi vidare till mamma där vi mötte upp Patrik och Ebba. Patrik städade och tvättade bilen och under tiden tog jag, Emil och Ebba oss en promenad till storheden. Handlade ett par solbrillor till Emil och lite andra nödvändigheter. Vände även Emils vagn igår så han sitter framåt, snacka road kille :) Kolla när Ebba springer och busar är ju det bästa som finns!! :) Han somnade på vägen hem så han fick sova i vagnen ute hos mamma och jag passade på att fara till bolaget åt bror.

Sen gick vi hem och donade på här hemma. Han säkert vara hemma en hel timma, haha! :) Sen packade vi lite saker åt Emil och knallade till mamma och bror. Vi grillade kotletter som var snuskigt goda! till det blev det potatisgrattäng, pepparsås och sallad. Underbart gott! Årets premiär för grillat blev det för våran del :) Vi drack lite vin och cider och satt och surrade tills klockan blev sju, då gick vi hem och Emil somnade på stört. Jag plockade undan här hemma och sen gick jag ner på gården och surrade med allt folk där. Hela gården var typ ute och grillade och drack öl, skit trevligt :) Kom in till tio, tog ut Ebba, åt en kvälls macka och sen blev det sängen. En kanonbra dag!! :)

Idag blir det också en promenad i det kalasbraiga vädret :) Får se vart vi går, kanske runt Kyrkbyn? Patrik är och hjälper sin mamma och co att flytta så vi får roa oss själva. Men det går bra det också :) Ikväll ska jag nog färga håret (vilket jag sagt nu varje dag sen en vecka tillbaka, haha!) och så tänkte jag baka. Plus att jag ska städa badrummet och torka alla skåp. Puh, mycket att göra. Imorgon blir det att damsuga och skura. Får dela upp det så blir det inte så mycket att göra, haha.

Nu ska jag kila vidare och invänta att Emil ska vakna.

RSS 2.0