STORM

Jodå. Idag är det storm ute, blåser som aldrig förr. På parkeringen ser det tydligen förjävligt ut enligt Patrik. Det har rasat en massa massa träd. (Inga jättestora träd, lite mindre, fast dom är ändå stora ;)

Nåja. Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska sysselsätta oss med. Håller oss inne iallafall, Ebbs uppskattade inte heller vädret. Bra! ;) Blir nog bara att vara hemma ikväll, vi har inte så mycket annat att göra faktiskt. Vi tänkte åka till Måttsund och äta middag och dylikt, men det blev ändrade planer. Vi vill inte ha Janssons frestelse! Så det blir väl kanske att äta middag med Emma och Ida hos Emma :)

Nu ska jag kolla vad sur Emil gör. Han sitter på golvet och gnäller, haha ;)

Ha en jättejätte bra kväll allihopa! Fira in det nya året ordentligt ;) Ka ju även hända att jag skriver igen idag, det vet man aldrig. Nog om detta!

Gott nytt år! :D

Är klockan bara 3?!

Nu är jag och Emil nyss hemkomna från Björx. Vi har varit och hälsat på hos Jenny, Loke och Dolly. Även Jonna, Ellen, Zeke och Edwin var där. Alltid lika trevligt att träffa dom! :) Så vi har suttit och surrat och fikat lite. Emil och Ellen pussades på golvet, synd bara att jag inte hade med mig min kamera, för det var skitgulligt! ;)

Som rubriken lyder så fattar inte jag (Inte min hjärna iallafall) att klockan bara är tre? Känns mer som att den skulle kunna vara vid 7 tiden. Det beror ju på mörkret, men jag blir så seg och deprimerad. Inge kul. Nåväl, resten av dagen blir väl att spendera hemma. Emil ligger helt däckad i sin säng av trötthet. Första gången han sover idag! Och man blir ju såklart trött av att hälsa på folk där det är massa barn :)

Det var väl allt jag hade att skriva. Inte så mycket med andra ord! ;)
Har lagt in lite bilder från julen på pixbox men blev jättelite bilder. Måste vänta tills Januari, då kan jag lägga in flera.

Ha en bra dag!

Tisdag

Uppe tidigt nu igen. Tråkigt att jag aldrig kan få sova längre en sju (med det menas till SENAST sju).. men det är väl smällar jag får ta :P

Gårdagen var bra. Efter att Emil käkat lunch for vi och storhandlade så nu har vi mat i kylen och frysen igen :) Gött. Sen var det bara hem för att slappa lite och slänga Emil i sängen, han slocknade på väg från storheden. När han vaknade så var det bus och lek på schemat :) Efter att han fått middag/gröt så for vi på apoteket och sen vidare till Björx och lämnade bilbarnstolen som vi sålde. Skönt att bli av med den, vi hade ingenstans att förvara den. Så nästa barn får en ny ;) Väl hemma satte Patrik igång med middagen. Det blev fläskytterfilé(?), pommes och en slags pepparsås. Skitagott :D

Sen var det kväll och Emil skulle sova. Så efter han somnat så passade jag på att fara på Maxi och handla Emils grejer. Så nu har vi bunkrat upp med både välling och blöjor, så det borde räcka ett tag ;) Hade fått en massa rabattkuponger så det blev väldans billigt. Enligt mig ;) Betalade 400 kr för 3 blöjpaket, ett storpack välling(20liter) och typ 11 st burkar med mat. Inte dåligt va? ;)

Idag vet jag inte alls vad som händer? Kanske vi åker ut till Antnäs (eller Måttsund, vars dom nu är) och hälsar på? Får se helt enkelt. Sen tänkte jag även försöka få Patrik till att gå på bio nån kväll. Kanske ikväll? Han fick 2 biobiljetter från jobbet så då passar det ju bra. Måste bara se så det går nån bra film? :)

Nu ska jag ta mig lite frukost. Jordgubbsfil och flingor, mums! ;)

Ny vecka

Så var allt som har med julen att göra förbi. Nu är det nyår som alla sitter och väntar på. Förutom jag, haha! Detta nyår blir lika lugnt som förra året (då var jag nykter och skötsam med en Emil i magen ;) Inge partaj för våran (iallafall för mig) del. Mest troligt far vi till Måttsund och käkar middag och myser på, men sen blir det nog att fara hem relatvit tidigt. Hade varit kul att fara in till stan och se på fyrverkerierna, men kändes jättejobbigt att börja dra på Emil kläder och dylikt när han väl somnat för natten. Det blir nog att vi struntar i det, om nu inte Patrik vill fara. Vi får se helt enkelt vad nyår har att bjuda på.

Nog om nyår. Idag klev vi upp kvart i sju, lite sovmorgon fick jag minsann ;) Men hade säkert fått sova längre om det inte var för att Patrik fick för sig att Emil slutat andas. Gissa om jag flög upp som en stucken gris?! Patrik väckte mig och sa att Emil låter jävligt konstig, gå och kolla så han kan andas. Ojojoj, man får inte lura mig sådär! (Fast han lurades ju inte med flit) Men han levde och mådda bra. Han har börjat göra konstiga ljud med munnen, det var de Patrik hörde! Så då var det bara att kliva upp :)

Nu har jag precis kommit ut från duschen, skönt. Emil, Patrik och Ebbs sover. Allihopa i samma säng. Ser så himla mysigt ut! :) Och det är det också, jag har testat :P

Idag ska vi fara och storhandla, både kyl&frys ekar, haha. Gött med mat :) Sen har vi även fått sålt våran bilbarnstol (den lilla) så den ska jag lämna idag. Och så måste vi köpa hundmat, blev aldrig att vi gjorde det igår.

Nu ska jag klä på mig och slöa innan Emil vaknar och det blir full rulle igen :)

Godmorgon!

Då satt jag här, före tuppen tillochmed! :) Blev inte så tidigt som jag trodde, som tur var! Men är fortfarande trött, somnade kanske kring halv två eller nå sånt? Och så var det bara att kliva upp kvart över sex, wiho! Nåväl.. tar igen det sen :)

Idag har jag ingen aning om vad dagen har att bjuda på. Ska iallafall tvätta ikväll, så mycket vet jag iallafall. Men sen? Kansk far en sväng på Barnens hus och kollar. Också skulle jag behöva handla hundmat. Vi ser ju!

Nu ska jag äta frukost och ta en knasig Emil.

Vilken kväll

Hejhej hallå. Varit lite dålig på att uppdatera tycker jag, men så kan det bli såhär vid juletid :)

Gårdagen spenderades på stan med min mormor och Emil. Emil fck 3 tröjor (1 av mig och 2 av min söta mormor) och vi fick oss lite fika ;) Vi mötte upp min pappa och bror för att ta en fika, trevligt. Vi kom oss hem till fyra och då var det bara att slänga i Emil gröt, packa hans väska, göra han klar och sen gick vi till mamma där Emil skulle spendera sin kväll/natt.

Det hade gått jättebra, han hade varit någorlunda snäll med sina morföräldrar ;) Själv så gled jag iväg på galej, riktigt roligt hade jag! Dock blev det lite väl mycket av det goda, men det är smällar man får ta ibland, haha! Jag hade ju kul iallafall, det är ju det som räknas. Ellerhur?! ;D

Idag började dagen väääldigt segt. Jag sov fan till tio över tolv! Kommer inte ihåg sist jag gjorde det, var SJUKT länge sen. Det var då långt över ett år sen sist. Men det var välbehövt, och så var det skönt att kunna ligga och dra sig :) Vid två gick jag till mamma och hämtade Emil och sen dess har vi bara varit hemma och lekt och myst :) Emil somnade alldelens för tidigt idag, redan kvart över sex. Det blir väl att gå upp före fan imorgon. Nåja, inte mycket att göra åt saken. Så nu ikväll har jag glott på film och käkat ostbågar, mm :)

Det var allt för mig. Ska ta ut Ebbs nu. Vi ska gå till statoil och köpa läsk :)

Emils första julafton

Så nu var julen över. Det gick fort, haha. Orkar inte skriva alltför mycket, lägger in bilder av våran julafton och juldag :)

Julafton spenderades hos mamma och pappa i huset. Det var jag, Patrik, Emil, Ebba, mamma, pappa, bror och min mormor! En super trevlig dag :)


Våran finaste jultomte! ;) På första bilden är vi på väg till huset, resten av bilderna är tagna hos mamma och pappa. Emil börjar julafton med att leka lite på golvet :)


Här äts det julbord för fulla muggar. Sjukt gott var det! Vi var slöa i år och beställde från Kalaskulan, haha! ;) På bilderna ser ni min mamma, pappa, bror och mormor :) Och Patrik i bakgrunden ;)


Här får Emil sin allra första julklapp! Den var väldigt intressant, åtminstone snöret, haha ;) Sen fick han några till. Men det blev då jag som öppnade åt han, så duktig är han inte än så länge :P


Emil fick mycket fina julklappar. Vi blev mer än nöjda för hans skull :) Jättefina får ulls skor som blir perfekta nu i vinter, en ny bilbarnstol och en massa annat! :) Emil tyckte om sin nya stol, haha ;)


Här bjuder jag på några härliga bilder på Emil i sin nya skjorta som Malin köpte åt lilleman i julklapp. han blev ju jättestilig, eller hur Malin? :) Sen blev han sugen på öl och efter ölen blir man ju GLAD. Haha! ;) (hoppas alla förstår att det var ett skämt?! ;)


Sen hade vi ju såklart världens finaste julhund!! :D Och en knasig mamma Lisa på slutet, haha :)

Det var våran härliga julafton! Kunde nog inte blivit bättre för Emil :) Han fick vara i centrum hela dagen lång.. Kan ju säga att han stupade i säng klockan sju utan ett enda pip. Min goa kille! ;)

Juldagen då? Den har spenderats i Antnäs hos Emils farmor och farfar. Även faster Sara och farbror Ante var där. Blev inte lika mycket bilder där eftersom kameran dog. Fast ni kanske redan är less på att se bilder, blir ju en hel del?! ;)


Här har vi Emil med farmor och Emil med faster :)


Pch så var det ännu en dag med julklappar. Men inte var Emil ledsen för det inte, han tyckte det var superkul :D


Av farmor och farfar fick Emil ett aktivitetsbord, en bok om bondgårdarnas djur och jättefina kläder! :)

Sist men inte minst fick Emil världens häftigaste body av faster Sara och Adam! Skrattade lika mycket varje gång jag kollade på den, se själva! ;) (Svårt att se vad det är kanske? Men det är iallafall Emil ;)
Så jäkla häftig! :D

Sådärja. Det var våra juldagar, nu vet ni hur dom sett ut :) Själva så fick vi lite pengar och dylikt. Men det är ju såklart Emil som får det mesta. Men det ska han ha, våran guldklimp!! :) Nu är det strax sovdags för mig, är slut som artist.

Godnatt på er! :)

Det svider!

Sitter nu med färgen i håret och hela huvudet svider. Skitjobbigt när jag inte kan klia! Haha. Nåja, snart får jag tvätta ur färgen och då blir det bra. Förhoppningsvis? :P Varför det kliar extra mycket tror jag är för att min Psoriasis (jag har hårbotten psoriasis) börjar komma tillbaka :/ Måste köpa läkemedel så det försvinner! Tur att jag har kvar recept :)

Väldigt intressant att läsa om det här va? Speciellt på självaste julafton, haha! Ska sluta terrorisera er med en jävla massa svammel ;) Men har man lite att göra så har man :P

Julafton!

Julafton idag och jag sitter och bloggar. Vadå nörd? HAHA :) Äh.. finns ju inte så mycket annat att göra såhär på morgonkvisten. Emil ligger i babygymmet och kollar på tv och Patrik, Ebbs och Daniel ligger och sover.. Sömntutor! Så fort Emil somnar om nu på morgonen så ska jag ta och slänga i min hårfärg så jag ser ut som en människa igen :) Nu har jag en utväxt som heter duga! Ska även ta och bada Ebba så hon är julfin ;)

Det blir att vara hos mamma och pappa idag. Äta julmat, se Kalle Anka (Brukar nästan aldrig se det längre, men det blir ju julstämning av att höra det iallafall, tvn MÅSTE ju vara på ;) öpnna julklappar och umgås. Inte för att vi får så mycket julklappar, det är nog mest Emil :P Men jag får nog öppna julklappar iallafall för det kan han ju inte göra själv, hihi ;)

Nu ska jag äta frukost.

Hoppas alla får en underbar julafton!
God jul från familjen Westlund/Kalmdal/Niemi :)

Emils fina kläder ;)

Lägger in några bilder på de nyköpta, och det icket nyköpta, haha! :P


Tidigare beställt från Pippilotta, jättefina!


1. Jättefin body från min faster som Emil fått i julklapp. 2, stjärnbody från Kappah, införskaffad idag :)


1, cool tröja från Kappahl. Också köpt idag :) 2, vanlig vit tröja Emil fått av farmor.


De gröna (jättedåligt ljus, är mkt grönare i verkligheten) och svarta byxorna är köpta idag. De bruna är från min faster han fått i  julklapp.


Hela klädhögen :) Sockarna fick han också idag :P

Det var de. Intressant va?! HAHA.

GOD JUL


Vilken bra dag!

Imorse vaknade jag halv nio utav väckarklockan. Och nej, inte utav Emil, en riktig väckarklocka! ;) Emil sov ju som sagt hos farmor. Det första jag gjorde var att ta min morgonrök och ringa och kolla hur det hade gått med min skatt. Det hade gått superbra, han hade somnar kvart över sju och sovit som en stock hela natten. Skitbra! :)

Städade toaletten sen när jag pratat klart i telefonen och sen gick jag ut med Ebba. Tog 10.20 bussen till stan och mötte upp Malin :) Traskade runt på stan och handlade lite saker, bland annat kläder till Emil. Har har (eller hade)  i princip ingenting i 74 vilket nu kommer att behövas de närmsta dagarna framöver. Så lite kläder blev det ;) Lägger säkert upp en bild sen på mina fina inköp ;) Malin var så söt så hon köpte en jättefin shorta (?) till Emil som var smårutig och med Tiger på! :) (Eller Malin, var det Nallepuh?) Så den har jag slagit in och den ska öppnas imorgon :D Tack så mycket Malin! :)

Väl hemma så slog jag in mormors julklapp och fixade lite. Emil kom hem strax före vå och det var såååååå uppskattat! Hade saknat han enormt mycket. Han blev jätteglad av att se oss :) Så vi har bara ,yst på här hemma hela eftermiddagen. Min mamma och mormor kom förbi en snabbis så mormor fick se lägenheten och såklart hälsa på Emil. Hon har sett han en gång tidigare, men då var han ungeför 2 månader, så det var ju ett tag sen. Hon tyckte han hade blivit SÅ stor. Haha, inte så konstigt med tanke på att han var en liten pygmé när han föddes :P

Ikväll har Emil fått bada och jag har rensat öronen och klippt hans klor! (Jag veeeet, så säger man bara till djur, haha :P) Så nu är han julfin tills imorgon. Då ska han få ha på sig sin tomtedräkt! Tomtemössan kommer nog åka av, men kläderna sitter kvar :D Nu sover han så sött i sin renbäddade säng, det ser så mysigt ut :)

Jag ska fixa lite till här hemma och sen ska jag till Malin och hänga gäng :) Kanske spela lite Guitar Hero som hon införskaffat sig. Har inte spelat det sen gud vet när. Vi har inte ens plockat fram vårat tv-spel fast vi bott här i exakt 2 månader imorgon, haha! Nåja, det kommer ;)

Ha en riktigt bra kväll! :D

Dan före doppare dan

Jamen visst. Nu är det inte länge kvar till Julafton, mys! ;)

Dagen har varit bra. Enbart myst på här hemma med Emil och Ebbs! Tagit oss en promenad och lekt i snön (Jag och Ebba såklart;) Jenny, Loke och Dolly kom förbi en snabbis också, riktigt trevligt.Ebba tyckte om Dolly, men vette tusan om Dolly gillade Ebba? Haha! ;) Hon lät som en hes delfin, busfröken :)

Strax efter fyra brummade vi ut till Antnäs för att lämna Emil hos farmor och farfar, han sover där inatt. Hoppas det går bra med min guldklimp, men det tror jag nog! :) På vägen hem köpte vi skräpmat och slafsa i oss när vi kom hem. Efter det började jag min städning somjag bestämt för länge sen att jag skulle göra idag. GRYMT noga har jag varit, så det tog lite tid. Toaletten blev inte gjord, så den ska jag ta imorgonbitti innan jag ska till stan. Efter städningen blev det en dusch och direkt efter det for jag och Ebba till Emelie för att kolla in hennes nya place :) Jättefint och mysigt var det!

Vi kom hem halv tolv och sen dess har jag ugglat på här. Ska faktiskt ta och betala räkningarna nu så slipper jag göra det imorgon på morgonen! Smaaart Lisa! Sen blir det att sova i min renbäddade säng, underbart! ;)

Godnatt

Knas!

Jag har blivit en nattuggla! Jag gillar det INTE. Är svin trött på morgonen när jag vaknar, men så fort det blir eftermiddag och kväll så blir jag superpigg. Fattar inte varför? Är ju vaken sisådär 17 timmar per dygn. Om inte mer ibland? Förhoppningsvis blir det bättre snart, hade en sån här period tidigare också men den försvann efter ett tag. Så hoppas min knasiga period försvinner igen :)

Nu ska jag kolla på Supernatural (?) och sen försöka sova.
Godnatt på er

Huvudvärk!

Ja. Och det är inte kul för fem öre! :( Hoppas den går över snart..

Nu är vi precis hemkomna från Antnäs. For dit vid ett - halv två tiden och hängde. Emil lekte med farmor, och lite med farfar ;) Åt en tidig middag, redan halv fyra. Blev köttbullar (så jääävla gott med hemmagjorda köttbullar!) potatis, gräddsås och lingonsylt :) Och så får vi inte glömma julmusten som jag for på affärn och köpte innan vi skulle äta, haha :) Det är ju ett måste nu, att dricka julmust mest hela tiden. Eller?! ;)

Emil fick mat innan vi for hem och han slocknade så fort vi satte oss i bilen, han var trött! Första gången han sover idag, förutom imorse såklart.

Kvällen går i lugnets tecken. Har tvättstuga klockan fem. Skönt att få allt tvättat innan jul, så slipper man tänka på det :) Men sen blir det bara soffläge, åtminstone då Emil somnat för natten :)

Nä mina vänner, nu ska jag sysselsätta mig med annat.

3 dagar kvar

Om man bortser från denna dag, och det gör jag för den har redan börjat! ;)

Gårdagen var lugn. Vi for förbi hos Johan och Bella vid halv ett tiden. Tyvärr var inte Bella hemma, hon jobbade :( Men vi satt och surrade med Johan och fikade, trevligt :) Strax före tre begav vi oss hemmåt men här blev vi inte så långvariga. Gav Emil gröt vid fyra och sen vid fem gick vi till mamma och pappa på middag. Vi tjuvstartade lite med jul alkoholen, haha! Är inte så farligt som det låter, jag drack en cider till maten :P

Emil var grymt trött så han slocknade klockan sju då vi kom hem. Då fick mamma och pappa lite ensamtid ;) Jag myste på här hemma hela kvällen och bara tog det lugnt. Såg Harry potter, flashpoint och en riktigt bra film på tv1000, så jag kom inte i säng förren strax efter ett, igen!

Nu är jag vaken och pigg! Eller.. så pigg som man kan vara den här tiden ;) Idag blir det också en lugn dag, ska tvätta på eftermiddagen men annars vette tusan vad som händer och sker. Nu ska jag iallafall ta en Emil som inte är så glad. Han kanske börjar tycka det är tråkigt att vara i vardagsrummet själv? Haha ;)

Soo long!

Lördag

Jahapp. Då var det Lördag och helg.

Gårdagen var bra. Vi var hemma på förmiddagen och tralla på. Vid ett tog vi oss en promenad runt Kyrkbyn, riktigt skönt var det. Kom precis tillbaka då Patrik kom hem från jobbet, snacka om tajming?! ;) Lämnade då Ebbs hemma med Patrik och jag och Emil for direkt hem till Jenny :)

Lotta var hos Jenny så det var skitkul, miljoner år sen jag träffade henne! Och så fick hon träffa Emil som han aldrig träffat förr, han gillade Lotta! :D Även Emelie kom förbi och sen kom även Alex och Vilma så Vilma och Loke kunde leka :) Sist men inte minst så kom Fredrik hem från jobbet. Så vi fikade och surrade på. Vi for hem strax före fem och Emil slocknade som en stock, det blir mycket för hans lills hjärna när det är mycket ståhej! :) ÄVen jag blev riktigt trött.

Väl hemma så for Patrik och handlade skräpmat som var sjukt gott! Nu var det länge sen jag åt ute. Men det är ju bara bra :P Var hemma och myste med Emil tills det var läggdags för hans del. Efter det tog jag mig en dusch och klockan nop var jag hos Emma :) Helen följde också med vilket var skitkul, inte ofta man ser henne då hon bor i Skellefteå! Riktigt trevlig kväll, bara satt och surrade :)

Elva for jag hem och tog Ebbs på sista svängen, sen såg jag tv, gick ut och tog en rök med Suzie, lite mer tv och sen sängen :) Blev en lite senare kväll igår, kanske gick och la mig efter ett? Men men, jag orkade ju upp iallafall :D

Idag vet jag inte vad som står på vårat schema! Vi ska iallafall ringa till Johan och Bella och se om dom ska vara hemma för då tänkte vi komma och hälsa på! :) Men det är inte säkert, vi måste ju höra med dom först :)

Nu är Emil en arg pojke i vardagsrummet, ska underhålla han medans jag äter frukost :)
Ha en bra dag!

Emil kan!

Imorse när Emil vände sig till mage så började han åla iväg sig! Haha, tänk att det kan gå så fort när dom lär sig saker. Igår kväll tog han sig inte frammåt men nu gör han det! :) Mammas sötunge! :D Fast efter ett tag så var det som han glömde bort hur han gjorde, för då började han backa istället och blev jätteledsen, hah ;) Men nu är han på gång iallafall :) Igår kväll hos mamma och pappa så började han dra sig upp till krypställning men han kom ingenstans, han stog på alla fyra och gungade, sötbarn!

Nu stämmer det

Ja, nu är det 5 dagar kvar till julafton! :) Den dagen/kvällen kommer att spenderas hos mamma och pappa. På juldagen åker vi till emils farmor och farfar och firar jul där! :)

Idag blir det lugna puckar för min del. Promenad med Ebbis och leka med Emil :) Patrik slutar två så då tänkte jag nog fara och handla lite. Skönt att man får barnbidraget tidigare än resten av pengarna ;) Så ska handla mat åt Emil och nå mat till oss också antar jag? Ikväll blir det nog inte mycket gjort heller.. Emma ville gå ut och att jag ska följa med, men det går inte :( Vill inte ha barnvakt heller för den delen, ska ha det sen så vill inte ha för ofta.. Emma, vi får ta det en annan helg, jag lovar! ;)

Det var allt för mig för denna gång. Nu blir det frukost!

Tooooorsdag

Märkte nu att jag skrev fel i förra inlägget. Det är ju 6 dagar kvar till julafton, inte 5! Haha :)

Nåja.. Dagen har varit lugn. Trallat på här hemma hela förmiddagen, sen tog vi oss en prommis för att möta upp Emils farmor och sen tillbaka hit. Hon kunde inte stanna så länge så vi blev ensamma ganska fort. Bara myst och lekt lite :) Emil fick gröt vid fyra och då kom även Tomas förbi. Han fyllde år igår (Grattis grattis! ;) och han hade tagit med sig jättemycket fika hit! Vi som tänkte åka till honom imorgon för att fika, men nu är allt fika här, hihi ;) Gott var det då. Åt bara ett (ett? ljug nu inte Lisa!) anis bröd, ska nog ta mig lite tårta ikväll när jag ser finalen av Hell´s kitchen! Sjukt bra serie enligt mig :) Nåväl, Tomas hjälpte även till att hänga upp hatthyllan så nu har vi nånstans att hänga jackorna! Det var på tiden an jag ju säga, dom har legat på golvet i vardagsrummet i typ en månad! Haha.

Kring fem knallade vi över till mamma och pappa för middag. Blev nå köttfärsbiffar med potatismos och nån kall sås till. Rätt så gott var det men jag kunde knappt äta, hade ont i magen! :( Men lite mat fick jag i mig iallafall.

Väl hemma slängde jag Emil i badet för sen blev det pyjamas och välling och sen sova. Han var sjukt trött, däckade klockan sju! Min lilla gris :) Så jag har hunnit plocka undan lite och sånt där svammel. Ska ta tag i disken på ett litet tag, kan vara bra!

Med andra ord så har jag inte haft nån särskilt spännande dag, haha.

Inte länge kvar nu..

Åhnej. Julafton är om endast 5 dagar. Tiden går i all världens fart, hinner inte riktigt med. Men så blir det när man har småbarn :)

Idag vet jag inte alls vad vi ska sysselsätta oss med? Tog aldrig bilen igår så möjligtvis kanske jag får ta den idag? Idag kanske vi kan hälsa på Malin då? Justfan, hon ska ju till skräckhuset! (Tandläkaren) Nåja, det löser sig. Annars får vi hitta på nå annat spännande.

På Tisdag ska jag iväg på stan en sväng. Måste handla dom sista julklapparna. Vadå sista minuten julklappar? Haha. Men det är lätt att det blir så. Så farmor (Emikls farmor) ska komma hit och vara med Emil medans, känns jobbigt att dra med barnvagn i juletid. Kommer ju knappt fram då! Så jag far själv i nån timma, brukar inte vara så länge på stan, tycker bara det blir jobbigt.

Nu är det frukost på schemat!

Onsdag

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Blev tyvärr inte att fara till Malin för hon skulle börja jobba klockan tre! :( Men vi får ta det en annan dag, än blir du inte av med oss Malin! HAHA ;D

Däremot så trotsade vi skitvädret som varit idag och tog en promenad till Sara + barn! Jättekul att se dom, var alldelens för länge sen sist. Måste ske oftare, eller hur Sara? :) Ebbs blir alltid lika trött av att vara där för Tyra tycker om att busa med henne! ;) Stannade där i ungefär 2 timmar och sen gick vi vidare till mamma. Kan ju säga att mina fötter vart grymt blöta av att promenera, hade bara gympadojjerna som i princip har gått hål i tårna, haha! :)

Väl hos mamma blev det middag på en gång. Kyckling i röd currypasta med grädde och ris till det! Supergott! :) Strax efter sex så brummade jag och Ebbs iväg (Emil fick vara med mormor) till Hundhuset för att umgås och jag MÅSTE socialträna Ebba. Hon vet inte längre hur hon ska beté sig bland andra hundar, så det måste ske en förändring! Var iallafall väldigt trevligt att sitta och surra och träna hundarna lite :) Ebba betedde sig ändå relativt bra, blev bättre mot slutet :) Så det där ska vi göra fler gånger.. ska försöka ta oss iväg åtminstone en kväll i veckan, skulle vara guld värt!

Var tillbaka hos mamma strax efter åtta och Emil hade då somnat. Så jag drog bara på han overallen och vi knallade hem. Emil sover, Ebba sover (Inte så konstigt, hon har fått göra mkt idag;) Patrik är på väg hem från jobbet och jag nöter som vanligt :)

Ska ta mig en rök och slappa nu. Vi ses!

Inte somna, inte somna..

Onsdag morgon.

Precis kommit ut från duschen, skönt. Känns som en evighet sen jag duschade sist, haha. Blir lätt så när jag har en liten Emil :P Emil ligger och sover i sängen med pappa och Ebba, ser riktigt mysigt ut. Som rubriken lyder, inte somna inte somna, det var min tanke när jag la Emil i sängen vid halv nio. Jag brukar ALLTID lyckas somna då och det är inte bra, för då är jag extra seg resten av dagen. Men idag somnade jag inte! :) Min tanke var ju att duscha då han somnade och så blev det också, äntligen. Hah!

Får se vad denna dag har att bjuda på. Kanske vi åker förbi hos Malin? :) Hon ville ha besök. Förhoppningsvis kan jag ta bilen idag. Malin om du läser det här, vi kommer vid två tiden om jag kan ta bilen! :) Men jag ringer innan, för du kanske gör nå annat då, vad vet jag? :P

Nä, ska klä på mig och fixa lite innan Emil vaknar igen. Han brukar inte sova alltför länge såhär på morgonkvisten.
Ha en bra dag! :)

Jobbiga nätter framöver..

Aaa, precis så känns det som att det kommer bli. Emil börjar nog få sin första tand nu, känner en stor knöl där nere i munnen. Och nu ikväll har han redan hunnit vakna 3 gånger och skrikit som tusan! Har inte hjälpt att stå och stryka på honom utan jag har varit tvungen att ta upp honom. Mammas plutt! :( Det gör ju superont att få tänder. (Iallafall vad jag hört, själv kommer jag inte ihåg mina första tänder ;) Så imorgo får han en alvedon innan läggdags så han kanske inte har lika ont på kvällen..

Annars har dagen varit helt okej. Varit hemma hela dagen. Tog en prommis på dagen med Ebbs och Emil och mötte upp Emils farmor. Sen så har mamma varit här och tapetserat klart hallen. Så äntligen är det gjort! :) Funderar på om jag ska lägga upp en bild, Jenny ville det :) Men kanske väntar tills hallen ser ut som en hall och inte bara ett rum som är tomt? Hmh.. Ska fundera några minuter till :P

Imorgon skulle jag vilja hitta på nå på dagen? Kanske hälsa på hos någon om jag nu kan ha bilen. Nån som vill ha besök? Haha :D På eftermiddagen/kvällen så ska Emil få vara med mormor sin för då ska jag och Ebba hitta på någe kul :) Antingen skulle vi iväg ett gäng till Hundhuset eller så kommer vi alla fara till Marie. Får se, kommer iallafall bli superkul hursomhelst! :)

Nu känner jag att jag verkligen behöver hitta på mer saker med Ebba. Att bara hon och jag gör grejer tillsammans och inte bara tar promenader med Emil. Min stora bebis behöver ju också ensamtid med mamma sin! ;)

Nu avrundar jag. Ska gå och se klart filmen Bodygard. Som att man aldrig sett den förr, daaah.
Jag bjuder på några bilder iallafall ;)


Ebbs busar på balkongen! :)


Min finaste lilla nakenfiis :)


Emil och Ebba myste på nu ikväll. Se så söta dom är :P


Förebild på hallen. Hade just dragit bort den fula äckliga bården. Se så gräsliga tapeter vi hade? HAHA


Och en efterbild. Liiite finare tapeter blev det iallafall ;) Hallen står tom för tillfället, men den fylls ut så småningom ;)

Jag ger upp för i år!

Jag ska/skulle inte äta godis eller dricka coca cola på vardagarna, men jag ger upp. Köpte mig lite choklad igår kväll iallafall. Eller ger upp och ger upp.. Jag skjuter upp min "diet", haha. Vi tar det efter nyår för nu är det ju juletider och då FÅR man äta gott :P Så just nu orkar jag inte bry mig. Får se ut som en gris ett tag till :)

Idag kommer mamma. Det är allt jag har att skriva för stunden! Nu ska jag äta frukost och försöka roa en Emil som låter arg från vardagsrummet.

Godmorgon!

Emil och Ebba sover..

Så här sitter jag själv i min ensamhet, haha! Är ganska skönt faktiskt ;)

Dagen har varit bra. Vid elva tiden kom Emelie och Vegas (Vegas är en liten staffe valp som Emelie var hundvakt åt) och plockade upp mig och Emil och vi for till Marie, Vince och Lycka i Rutvik. Alltid lika trevligt att vara där :) Hundarna busade, barnen pratade och vi satt och fikade. Gott med fika!! ;D Stannade där i några timmar och sen for vi hem.

Väl hemma tog vi ut Ebba på en promenad på en gång och sen dess har vi bara varit hemma. Hunnit med en andra prommis med Ebba har vi gjort, men då blev det bara till statoil och tillbaka så hon fick kissa lite. Emil var sjukt trött så han höll på att somna i vagnen. Som tur är så har han ju en sån rolig mamma som lyckades underhålla honom tills vi kom hem och då lekte vi :) Så jag lyckades hålla honom vaken till sju iallafall, sen fick han välling och gå och lägga sig ;)

Imorgon kommer mamma hit och fortsätter med tapetseringen, äntligen ;) Så imorgon kväll ser det kanske inte så äckligt ut här hemma som det gör nu. Blä! Så imorgon kanske ni får en före och efter bild, det ni!

Nu ska jag vika tvätten och sen slappa. Vi ses!

Måndag morgon!

Och här sitter jag.. Ovanligt va? ;)

Sovit bra inatt. Somnade inte alltför sent vilket jag har en tendens till att göra nuför tiden. Tror jag somnade kring 00 och så klev vi upp 07.15. Brabra! :) Annars så brukar jag somna kring 1 - halv 2 tiden, jag ligger och tänker alldelens för mycket på allt möjligt, och då kan jag helt enkelt inte sova. Men inatt försökte jag att inte tänka, haha :)

Idag vette tusan vad vi ska hitta på för nå fräsigt. Prommis med Ebba blir det iallafall. Är skönt ute idag. Sen så ska jag och Emil skjutsa Patrik till jobbet (han jobbar eftermiddag) så att han kunde cykla hem cykeln som står där. Så idag har vi ju tillochmed bil. Vilken grej va?! :D Sist vi hade en bil (våran egna bil) var väl sisådär 2 - 2½ månad sen, så nu känner jag att vi bara MÅSTE åka nånstans när möjligheten finns! :) Plus att den är nytankad, vi kunde inte låta bli att tanka fullt nu när det är så billigt, man vet aldrig när soppan höjs nästa gång. Skulle lika kunna hända idag?

Nu har jag skrivit ännu mera svammel. Ska äta frukost och leka med Emil innan han ska sova igen. Kan hända att jag också går och lägger mig då! ;)

Nu är det på gång!

Äntligen har tapetseringen satt igång! :) Mamma han inte så mycket idag så hon skulle komm på Tisdag och göra resten :) Kommer bli sjukt skönt när det är klart, att slippa slänga alla ytterkläder på golvet i vardagsrummet, haha! Måste införskaffa mig nån byrå att ha i hallen också ska jag måla om min spegel till vit istället för trä färgad.. Kommer bli skitbra förhoppnigsvis ;)

Annars har dagen varit rejält slapp som hela den här helgen faktiskt har varit. Idag har vi också bara varit hemma. Tvättat har jag gjort nu på kvällen så nu är allt rent och fint, dessvärre inte vikt, men det tar jag imorgon :P

Nånting som är jävligt konstigt är att Emil varit inomhus nu sen i Fredags. Inte för att det är nån stor grej, men vi är så vana att vara ute så det känns helt fel. Han måste ju få frisk luft i sina små lungor! Men imorgon kommer han få vara ute, för då måste vi ut med Ebbs när pappsen jobbar :) Vi har iallafall haft en jävla tur.. Varenda gång det kommit mycket snö och dom har varit grymt dåliga på att ploga så har det varit på en helg, vilket är bra för då behöver man inte dra med sig barnvagnen ut och plöja för då är ju alltid nån utav oss hemma :) Och nu är det plogat och fint här så imorgon beger vi oss ut :)

Oj så mycket svammel jag skrivit nu. Lite att göra kallas det!

Tredje advent

Och denna gång kom jag ihåg det ;) Behövde inte läsa någon annans blogg för att bli påmind om att det är advent. Framsteg! ;)

Gårdagen spenderades bara hemma. Mamma kom förbi och fixade med väggarna så idag ska vi minsann tapetsera! :) Om allting nu går som vi planerat, men jag brukar ju ha otur, så vi får se helt enkelt.

Idag blir det också en hemma dag. Tråkigt men sant! Fixa med tapeterna och så har jag tvättstuga i eftermiddag/kväll. Emil har jävlats med mig nu på morgon kvisten, tokiga barn. Han vaknade kvart i sex och tyckte det var dags att kliva upp vilket jag absolut INTE tyckte. Så han fick ligga i våran säng och sura tills klockan blev efter sju nån gång, Han har då slagit och sparkat mig i ansiktet ett X antal gånger. Skitunge!!

Igår var han också mest bara sur, inge kul. Enda gången han var nöjd och snäll (nästan enda gången) var när mormor kom. Det gillade han ;) Men annars har han varit extremt gnällig! Kan det vara tänder på G? Så har jag sagt i hur många månader som helst, men nu får dom fan ta och komma så han kanske blir glad nån sekund? Han blir så sne att han kastar sig rakt bak om han inte får som han vill.. Vilket resulterar till en LEDSEN Emil eftersom han oftast sitter själv på golvet så han faller ju i golvet/mattan.

Nu ska jag gå och kika vad han gör. Antagligen ingenting, tror han kanske kollar på tv? :) Frukost vill jag också ha men vi har ingen. Har glömt att handla så jag får vänta tills senare idag nån gång med att äta, tyvärr.

Fredag kväll

Så satt jag här igen. Att man aldrig blir less på datorn? Jag fattar inte! eller visst kan man bli less, men det slutar ju ändå med att man sitter framför den i slutändan, haha. Nåja, tur att den finns iallafall ;)

Dagen har spenderats hemma. Jag och Emil tog oss en promenad med Ebbs mitt på dagen, riktigt skönt ute om man bortser från snön som for i ögonen. Behagligt väder var det då. Käkat middag har vi gjort idag, (låter som att vi typ ALDRIG gör det,haha) blev Burgundisk gryta med ris. Supergott var det. Det tyckte även Daniel som åt här så det var ju tur ;)

Nu sussar Emil (tror jag? är då tyst iallafall ;) och jag väntar på att Patrik ska komma hem så jag kan knalla ner till Suzie och glo på IDOL, surra och dricka cola :P

Duktiga jag är nu klar med alla väggar med spackling nummer två. Mamma skulle komma och slipa väggarna imorgon. Hoppas då verkligen att det INTE behöver spacklas nå mera.. men vi får se. Det visar sig! Om allt är fit for fight så hade det varit kul om vi kunde tapetsera på Söndag, om nu mamma har tid? Om inte får vi ta det en annan dag.. Som sagt, bara det blir gjort innan jul :)

Nu ska jag ta mig en rök och invänta Patrik. God afton!

Tuta och köra!

Nu har jag min bil tillbaka :) Gick igenom besiktningen igår med BLANKT papper, det ni! ;) Så nu kan jag ta mig nånstans, iallafall då inte Patrik har bilen eller är och jobbar :P

Gårdagen var lugn. Enbart hemma hela dagen. Tog två prommisar med Ebbs och sen inge mer med det. På kvällen kom Suzie förbi en sväng, alltid trevligt med besök :) Får se om jag går ner till henne ikväll och kollar IDOL eller vad jag gör. Vi får se helt enkelt! :)

Lyckades även slipa sista väggen igår, guldstjärna till mig ;D Så igårkväll vid elva började jag spackla andra varvet. Jag kom halv vägs, ska göra resten idag. Sen ska jag ringa mamma och be henne komma och slipa väggarna imorgon, tror jag slipar ner för mycket. Haha. Och då måste jag spackla hundra gånger till ;) ÄH, det löser sig.

Nu sitter Ebba och glor på mig. Vad hon vill har jag ingen aning om, men jag har mina aningar. Gå ut?! Hon brukar inte vara såhär jobbig på morgonen men tror inte hon mår helt hundra. Hon spydde två gånger nu när vi klev upp imorse, min lilla plutt.

Ska kila vidare, hare bra!

Utmärkelse

Tänkte bara säga tack för utmärkelserna jag fått från vissa, men jag orkar verkligen inte lägga upp en sån, haha! ;) Det går ine att kopiera från min dator och så är jag jäääävligt slö! Men tack iallafall ;)

Det var bara det.

Fäääääärdig

Onsdag.

Imorgon jobbar Patrik sin sista dag innan helg, skönt :) Han är ledig fre-sön.. Emil tycker om när pappa är hemma! :) Och jag och Ebbs också för den delen, haah.

Idag har jag och Emil tillbringat våran förmiddag/dag hos Marie, Vincent och Lycklig :) Även Jenny och Dolly var med och hon är ju bara för gooo den där lilla hunden! Helt underbart söt, jag ville äta upp henne. Henne kommer jag se mer utav, tro mig! ;) Vi kom till Marie strax före elva så vi satt och surrade och fikade tills klockan blev halv två, skit trevligt :)

Jag och Emil brummade vidare så vi kunde hämta upp pappa Patrik på jobbet klockan två. Efter det var det raka spåret till Sunderbyn för att hämta hem våran älskade biiil ;) Skönt som fan att den är färdig nu! Så imorgon 14.40 har vi besiktningen och sen är den helt klar :D Provkörde den nu ikväll efter Emil somnat (Fy Lisa.. Men jag var tvungen att handla messmör ;) och den gick som på räls ;) Mycket bättre än när vi köpte den tillochmed. Inte illa pinkat!

Eftermiddagen har spenderats hemma. Busat och myst med lilleman! :) Tyvärr så har jag inte hunnit med att slipa väggen som jag hade tänkt mig, så jag får ta det imorgon. Eller rättare sagt, jag MÅSTE ta det imorgon. För jag vill verkligen tapetsera i helgen. Men som sagt, får se om vi hinner. Bara det är klart före jul så är jag nöjd ;)

Nu ska jag kila vidare. Slänga mig i soffan och glo tv innan jag går och lägger mig med resten av familjen.
Godnatt

Ännu en dag förbi

Dagarna bara susar förbi, och vad gör jag? Ingenting. Sitter bara hemma hela dagarna.. mitt enda nöja på dagen är nog när Patrik kommer hem, för då har jag någon att prata med.

Tolka mig inte fel nu, Emil är mitt STÖRSTA nöje om dagarna :) Men det kan vara kul att ha nån att prata med, iallafall nån som förstår vad jag säger och kan svara tillbaka :P


Jag har ju inte alltid någon möjlighet att ta mig nånstans heller. Det är inte det lättaste, inte med barn och hund då jag inte har någon bil. Vad kan jag göra åt saken? tyvärr inte alltför mycket. Bara hoppas på bättre tider!

Idag har jag iallafall hämtat ut spackel så jag har spacklat det sista på sista väggen. Ska ta och slipa imorgon och sen på kvällen fortsätta spackla om det går som jag vill. Oftast brukar det inte göra det, men jag kan ju alltd hoppas.

Imorgon ska jag och Emil ta bilen av mamma för att fara till Marie och Vince och hälsa på och fika :) Även Jenny och Dolly skulle komma. Äntligen få jag se den lilla korven! ;) Ebba får tyvärr inte följa, hon är ett löp monster och är allmänt pain in the ass för tillfället. Så hon får roa sig här hemma med att sova några timmar, haha! :)

Nu ska jag se klart mitt tv-program och sen sova.
Hejdå

Vad var det jag sa?

Tänk att jag känner mig själv så jäkla bra! :) Inte gick jag och la mig då jag tänkte göra det, blev att jag la mig strax före tolv. Jag visste det! Haha ;) Nåja, det var faktiskt julklapparna som tog sin tid, så svårt att välja vilka bilder jag skulle ha. (Dom får en varsin almenacka med Emil i ;)

Så nu är nästan alla julklappar fixade, har inte tänkt köpa så mycket i år. Ska bara fixa ca 2 till, men det går fort ;)

Inatt fick Emil nå knäppt ryck och vaknade och ville vara vaken! Jag höll på bli galen. Inte för att han skrek eller nå sånt, han låg bara i våran säng och pratade och sprattlade. Men det var ändå irriterande för inte fan kunde jag somna om då, fick vänta tills han hade somnat igen. Så klockan 02 blev han tyst tror jag? Och nu har vi nästan nyss klivit upp, halv åtta fick Emil välling.. nu ligger han och ser på tv i babygymmet :)

Ska ta mig lite frukost nu.

Avslut för ikväll.

Jajjemen. Snart är det sängen som gäller. (fast känner jag mig själv rätt kommer jag fastna framför datorn och går och lägger mig vid 00, haha)

Dagen har varit lugn, enbart varit hemma hela dagen. Emils farmor kom förbi ett tag efter jobbet, trevligt med besök :) Sen vid fyra tiden kom även Ida, Maria och Isabelle förbi. Riktigt länge sen jag såg dom nu så det var skitkul! :) Isabelle har hunnit bli SÅ stor, sötungen där! :)

Emil har varit snäll idag, även fast han bara sovit 1½ timma mitt på dagen. Ikväll så fick han sitta i soffan och roa sig med pappret till hårdbrödet, det tyckte han var SKIT KUL! Haha. Fullt med smulor i soffan blev det också, men det är ju lätt att sopa ner på golvet! ;P

Det var min tråkiga dag, haha. Imorgon ska jag handla hundmat och spackel, blev aldrig gjort idag eftersom jag inte kunde sno en bil av mamma, hon var tvungen att ha den :( Men imorgon gick det bra :) Kan hända att jag och Emil svänger förbi hos Jenny och kollar in lillplutten också! :) (Deras nytillskott Dolly ;)

En bra sak med denna dag är att våran bil är i princip fixad. Han ringde idag och sa att han skulle fixa en liten grej imorgon och att vi förhoppningsvis kunde hämta den imorgon! :) Det gick fort kan jag lova, vi lämnade den igår vid 15 tiden :) Så imorgon ska jag ringa och boka besiktning så vi får det gjort nån gång. Sen är det bara att tuta och köra! ;)

Nu ska jag fixa klart med lite julklappar till Emils Mormor&Morfar och Farmor&Farfar :)
Godnatt

Godmorgon Sverige!

Måndag morgon. Kallt ute idag! Hur kallt har jag ingen aning om, våran termometer har gått sönder, men det var jävligt kallt iallafall. Blir korta promenader med Ebba idag. Inte för att det gör nånting, hon trivs inte heller så bra i kylan. Tur det! ;)

Natten har varit bra. Tror inte jag behövt gå upp en enda gång om jag inte kommer ihåg fel? Fick gå upp en gång på morgonkvisten där vid halv fem, men inge mer än så..

Idag blir det en lugn och skön dag. Nån liten promenad med Ebbs, men sen håller vi oss bara hemma. Efter Patrik slutat jobbet klockan två så ska jag brumma iväg och hämta ut mer spackel så jag kan fortsätta med fitthallen, också måste vi handla hundmat. Så det blir väl min ansträngning under dagen :P

Stackars Patrik som cyklar till jobbet, kan tänka mig att det inte är särskilt skönt, haha. Är ju ännu kallare ju tidigare på morgonen det är och han cyklar strax före fem! Hoppas bilen blir klar fort så han slipper det. Fast det är ju bra motion! ;)

Nu ska jag gå och se vad Emil pysslar med.

Andra advent

Vilket jag hade glömt bort. Kom på det nyss då jag läste Moas blogg :) Tänk så virrig man kan vara.. iallafall jag :P

Gårdagen flöt på riktigt bra, förutom i början, haha. Hade så jäkla bråttom till kyrkan, höll nästan på att komma för sent. Kom in 2 minuter innan dom körde igång.. Men jag han! :) Efter kyrkan begav vi oss till Vägverket där det bjöds på allt möjligt. Smörgåstårta, korv&bröd, en massa olika kakor och även vanlig tårta. Jag höll på att spricka! Suuupergott var det :) Jag och Emil brummade hem strax efter fyra för han var supertrött. Men ändå så sov han inge mycket alls, endast i bilen på väg hem.

Nåja, var hemma till halv fem. Då blev det mys och bus tills det blev läggdags. Emil sov redan klockan sju, han var helt slut. Då skyndade jag mig iväg till bussen som gick kvart över sju och for till Malin! :) En skit trevlig kväll hade jag, vi satt och surrade och drack alkoholhaltiga drycker. Det var jag, Malin, Erika, Erik och Therese :) Tolv kom pappa och hämtade mig och då bar det av hem för att sova.

Idag har vi inte gjort NÅNTING. Nästan. Varit hemma och slappat hela dagen lång. Nånting bra har vi gjort.. nu har vi äntligen varit och lämnat våran bil på lagning, så vi får se när den blir klar. För hoppningsvis före jul så kanske vi hinner besikta den och det före julen.

Nu ska jag gå till tvättstugan och hämta all tvätt. Sen blir det slappa i soffan med choklad och cola :P Diska och plocka undan har jag redan gjort. Guldstjärna till Lisa! ;)

Dop

Yes. Idag är det dop som står på schemat. Kyrkan är väl ingen höjdare för mig, men däremot efteråt :) Alltid lika kul att träffa och umgås med så många kompisar samtidigt :)

Efter det så ska vi inte göra nånting speciellt, blir nog bara att vara hemma och ta det lugnt. Igår kväll så lyckades jag äntligen med att hänga upp julgardinerna, det blev helt okej faktiskt. Så liiite mer julkänsla får jag nu, men ändå inge mycket alls. Blir nog bättre sen på självaste julafton. Jag hoppas på det iallafall.

Orkar inte skriva mera nu. Jag har egentligen ingenting att skriva om heller, så ska glo på tv istället :)

Ha en bra helg!

Det sket sig!

Jag som skulle hämta utmer spackel idag och göra klart det sista. Men så blev inte fallet. Lulebo kontoren var stängda idag pga någon slags utbildning, typiskt! Så nu måste jag v'nta tills efter helgen. FAN vad det den här satans hallen tar tid.. jag blir tokig!

Annars idag har vi bara varit hos mamma och pappa hela dagen. Vi for på Maxi med mamma och handlade inför middagen och sen har vi bara lekt och tagit det lugnt :) Kom hem för inte så länge sen, just efter sju. Så det var bara att byta blöja, dra på pyjamasen, ge han välling och sen slänga ner han i sängen :) Han somnade rätt fort, skönt att slippa krångel :)

Så nu sitter jag här i min ensamhet. Emil och Ebbs ligger i sovrummet och sover och Patirk är på julbord med jobbet. Hoppas att han inte blir alltför sen, så jag slipper sitta själv heeela kvällen ;)

Nu ska jag försöka sysselsätta mig med nå. Vad vette fan, men nånting!

7 Månader!

Idag blir min älskade plutt 7 månader! Tänk att tiden kan gå så sjukt fort?! Det känns som igår vi kom hem från BB, kommer ihåg allting så väl. Men det var nästan 7 månader sen, hejbara vad tiden går!

Idag har vi ingenting speciellt på dagens schema. Ingenting som tar tid iallafall. Skulle verkligen behöva köpa spackel så jag blir klar nån gång. Japps, det ska jag göra.. köpa spackel.

Emil sover för tillfället, han var trött. Han somnade i vagnen på morgonpromenaden med Ebbs och han sover fortfarande. Skönt! Då har jag en utvilad son sen :P Har precis slagit in hans julklappar också. Det blir inte så många, men det gör ingenting, han fattar ju inte sånt ännu :) Han får 2 leksaker och en lära-gå vagn av mig och Patrik :) Sen får vi se vad tomten kommer med?! :P

Nu ska jag ta mig en rök och passa på att slappa innan det blir full rulle igen :)
Ha en fortsatt trevlig dag!


Jag visste det!

Spacklet tog slut. Så jäkla typiskt, hade så grymt lite kvar att spackla! Och det går fan inte att skrapa ur nå mer från burken, tro mig, jag har provat :P Nåja.. Får införskaffa mer spackel imorgon och göra det sista. Det blir säkert bra..

När fan blir till att tapetsera egentligen, det här tog ju en jäkla tid.

Nu ska jag sova. Godnatt

Äntligen!

Ursch ja. Varit lite små orolig ett tag nu, men lingonveckan satte igång idag! Haha :) Tur det, inga fler barn här ännu :P

Dagen har varit lugn. Tagit oss en promenad med Ebbs på dagen och sen har vi varit hos mamma och pappa. Käkade middag där (som vanligt!;) och Emil har busat med morfar sin :)

Emil har nu somnat, han slocknade på en gång! Han var på väg att somna i vagnen på väg hem nu ikväll men jag sjöng så vackert så han höll sig vaken, haha! ;P Han har fått bada nu ikväll ,det tycker han om, då blir han pigg för stunden! :)

Det var de. Har iallafall slipat väggen idag så tänkte ta tag i spacklingen på ett tag. Tänkte diska först och ta en rök, men sen! Då jävlar ;) Får se hur långt jag kommer. Såg att spacklet började ta slut. isåfall får jag köpa mer imorgon.

Godafton!

Torsdag morgon

Och här sitter jag :) Blir en snabbis för det låter som att Emil börjar bli lite less på att ligga själv :)

Idag har jag inga som helst planer på mitt/vårat schema. Promenad med hunden är väl det enda :) Ida, Maria och Isabelle skulle kanske komma på besök idag, det hade varit jävligt skoj! Däremot får dom se min fula äckliga hall som är sjukt stökig.. Men det är smällar man får ta ibland ;) Förhoppningsvis ser den bättre ut nästa vecka! Jag skyller fortfarande på att vi är nyinflyttade, haha! (Vi har bott här i snart 6 veckor så jag tycker inte jag kan skylla på det så satans länge till ;)

Imorgon kommer jag vara själv HELA dagen med Emil och Ebbs. Patrik jobbar förmiddag och då han slutar skulle han stanna kvar på jobbet och basta och sådant med grabbarna för sen hade dom julbord och hela paketet. Fuskigt! Jag vill också äta julbord ;) Äh, får väl vänta till julafton då :P Patrik sa att han inte skulle bli så sen så jag får hoppas på det :)

Nu äta frukost och se vad den här skitdagen har att erbjuda! (Med skit menar jag det SKIT tråkiga vädret med regn)
Godmorgon!

Onsdag

Snart är Onsdagen slut. Den här dagen har gått ruskigt fort kan jag lova!

Förmiddagen började hemma som vanligt med mys och lek :) Kring ett var Emil så sjukt jävla trött så vi knallade ut på en promis med Ebba. Dum som jag var fick jag för mig att gå via industriområdet i Kyrkbyn! Promenaden brukar ta kanske en halv timma, men denna gång tog den en timma! Haha. Det var ju inte plogat för fem öre, så jag plöjde igenom med barnvagnen och Ebba fick hjälpa till och dra! ;)  Idag har jag då fått ett ordentligt träningspass iallafall ;)

Efter promenaden lämnade vi Ebbs hemma och for till Marie och Vincent :) Mare klippte luggen så nu ser den bra ut igen :) Också satt vi och surrade ett tag :) Var tillbaka till mamma strax före fem och då gick jag hem och hämtade en glad Ebba :) Sen tillbaka till mamma och käkade middag. Idag var det god mat, inte som igår, haah! :P

Emil var grinig och trött så när vi kom hem fick han leka ett litet tag och sen sova :) Han krånglade lite ikväll men inte alls så farligt, han sover ju nu iallafall :)

Försökte mig på att slipa sista väggen nu efter vi kommit oss hem från mamma men det gick inge vidare. Emil var absolut inte på humör för att höra på slipmaskinen, han blev bara ledsen :( Så jag får ta det imorgon istället. hade varit så jäkla skönt om jag fått det gjort idag, för så hade jag unnat spackla väggen nu ikväll då han har somnat, men icket. Får göra allt imorgon istället.

Nu ska jag glo på tv, om jag har nån ro i kroppen att sitta still. Är så van att göra en massa på kvällen, men nu har jag ju ingenting att göra? Nåja.. kan vara bra att ta det lugnt nån gång ;)

Inget igår..

Nej. Blev inget inlägg igår, hade ej tid. Så tar och uppdaterar en snabbis nu. (Inte allrför lätt med en Emil i famnen!:)

På förmiddagen var vi hemma. Emils faster Sara kom förbi och hängde med oss, alltid lika trevligt :) Kring halv två tog vi oss en promenad och sedan körde vi hem Sara och jag och Emil fortsatte till Nathalie och Nova :) Nova var typ jätteglad när vi var där, det lilla charmtrollet ;)

Halv fem brummade vi hem och hämtade Ebbs och sen vidare till mamma/mormor. Hon bjöd på sushi (?) som jag testade och fyfaan vad det var äckligt! Haha :) Blev att jag åt nudlar istället då jag kom hem och Emil hade somnat :P

Det var våran dag det. Idag ska vi kanske åka till Marie och Vince om vi kan låna mammas bil. Vara lite social med dom också ska Marie klippa min lugg för nu ser den hemsk ut! :(

Nu är Emil jättevrång, vi hörs!

Det bränner!

Måndag kväll.

Dagen har varit bra. Mös på här hemma på förmiddagen. Kring elva tiden knallade jag och Emil ner till Suzie och Rasmus och hälsade på :) Det var länge sen, så det var supertrevligt. Suzie bjöd på lyxlunch, Gobys och Fanta! Kunde inte blivit bättre! ;D Efter lunchen gick jag och Emil hem och hämtade vagnen och Ebbs. Emil var gode trött och Ebba behövde ta sig ut. Gick nere vid vattnet och kastade snöklimpar så hon fick jobba lite ;)

Halv två mötte vi upp Anki utanför hennes jobb också gick vi hit. Emil lekte med farmor så då passade jag på att slipa väggarna. Blev inte helt färdig då, men resten har jag hunnit göra nu på eftermiddagen! :) Klockan tre for Anki och då fick Emil gå och sova igen för han var supertrött. Däremot sov han inte särskilt länge, tio över fyra vaknade han. (Han har blivit svår att söva på dagarna så han somnade inte förrän halv fyra) Nåja, han var någorlunda pigg så då fick han lite middag, lasagne, en stor favorit :)

Tog en snabb prommis så Ebbs fick göra sina behov där vid sex tiden, men sen dess har vi bara lallat på här hemma. Emil var trött tidigt idag så han sover redan sen 20 minuter tillbaka. Skönt :)

Nu ska jag diska och vika tvätten, sen ska jag fortsätta med väggarna. Kan ju inte leva om nu såhär sent så passar på att riva tapet från den sista väggen, den där hatthyllan har varit. Kan även meddela att sen jag började hålla på i hallen så har mina händer gått sönder :( Eller rättare sagt knogarna är trasiga. Alla är knallröda och det bränner! :( Jävligt torra och spruckna har dom blivit :( Får se till att smörja dom ordentligt.

Föresten! Grattis till Kevin som fyller ett år idag! Värsta stora pojken :)

Godafton!

Godmorgon!

Inatt har jag bara behövt gå upp en gång. Eller.. det var inte ens inatt, han vaknade halv sju men jag ville sova så gav han nappen och vi sov till kvart i åtta :) Min underbara plutt ;)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska försöka ta mig till Anne, Joni och Kevin på eftermiddagen för Kevin fyller ett år :) Gratta honom och kanske fiiika? ;) Annars har jag inga som helst planer för dagen faktiskt. Ska försöka slipa väggarna idag och dra bort tapet som lossnat, han aldrig göra det igår. Men jag han spackla färdigt igårkväll iallafall :)

Ska väl ta mig en långprommis med Ebbs på dagen också, var ju skönt väder ute nu :) Det är blötsnö ute och det är både för och nackdelar. Fördelen är att Ebba får arbeta mer när hon springer i snön, nackdelen är att barnvagnen är så sjukt tung att dra i blötsnö! :( Aja, finns inte så mycket att göra åt saken.. Det var mitt val att ha en vagn med tre hjul :P

Haha. Tror jag glömde berätta att Ebba följde med mig ut på ballkongen igår på morgonen och vet ni vad hon gör? Hon sätter sig och kissar! För det första så har hon ALDRIG kissat på ballkongen, det SKA hon inte göra! Och för det andra, haha, så hade hon kvar trosan på sig! :P (Hon löper ) Så den var det bara att tvätta i maskinen när jag hade tvätt tid. Men Ebbs var lycklig för hon slapp trosan heeela dagen :) Däremot var hon sur eftersom hon inte fick vara i sängen eller soffan på hela dagen. Knaaasiga hund! ;)

Nu blev det mycket! :)

RSS 2.0