Godnatt.

Då var det dags igen! :P

Sist jag skrev skulle jag gå på och jobba 4 nätter i rad.. Det gick bra kan jag meddela! Lugna kvällar då alla sov så gått :) Dock så var jag mör efteråt, men det är ju smällar man får ta! ;) Måndag morgon gick jag av och jag sov endast 2-3 timmar på förmiddagen eftersom mamma och pappa kom. Dagen flöt på bra iallafall, jag kunde ju gå och lägga mig tidigt på kvällen ifall jag kände för det.

Mamma och pappa kom som sagt i Måndags och hem åkte dom i Fredags. Veckan har rullat på bra.. Vi har myst en massa ute i solen, strosat på stan och ätit lunch två dagar, hängt på stranden, grillat och bara varit. Riktigt trevligt har det varit! :) I Fredags for dom som sagt hem och då följde även Emil med till "storstan"! Lite blödig vart jag då vi hade vinkat av dom på Kallax :/ Kändes himla olustigt att han skulle åka bort för en hel vecka, det har aldrig hänt tidigare.. Han har sovit borta tre nätter i rad som mest, men då har han varit i stugan, ca 20 minuter bort, så hade något hänt hade vi kommit. Men nu går ju inte det! :/ Nåja, det är bara jag som är blödig.. Emil verkligen STORMtrivs där nere, jag har minsann fått en hel del rapporter! ;) Gårdagen spenderade dom på Skansen och idag hade dom flängt runt i massa lekparker och ätit massa glass ;)

Imorgon börjar min jobarvecka igen. Jag jobbar 6 av 7 nätter.. 60 timmars jobb, mycket jobb med andra ord! Men det går säkert bra, jag får se till att sova lääääänge på dagarna ;) Onsdag är jag ledig, så får se vad jag då hittar på? Nånting kul säkert :)

Nu är det dags att sova. Inte för att jag är särskilt trött men det är så himla tråkigt att sitta vaken själv, haha! :) Patrik sover.. Hans semester är numer slut så imorgon börjar han att jobba igen! Känns tråkigt, men samtidigt skönt att vi snart är tillbaka i rutinerna igen..

RSS 2.0