Snart ny vecka..

Hej igen! :)

Nu är helgen förbi och den har spenderats både hemma och på praktiken. Hade praktik i Fredags em/kväll, det gick jättebra och tiden går så fort när man är där! :) I Lördags åkte Emil till farmor och Björne på fm så vi blev själva hemma. Fm spenderade jag med Jenny och Loke på storheden och strosade lite.. Sen åkte jag, Patrik och Ebba till stan och knallade på isvägen och runt hela stan. Om vi säger såhär, det var då INTE igår det hände sist, haha! :P Tror minsann inte att vi har varit i stan och prmenerat tillsammans sen inna Emil fanns, så det var mysigt! :) Sen for vi och åt middagsbuffé på Exotic på kvällskvisten, en riktig mysdag med mitt stora hjärta! <3

Idag har jag haft praktik på fm, och som vanligt gick tiden fooort :) Han strosa på stan några minuter innan Patrik hämtade upp mig och vi for vidare till Mjölkudden där lilla hjärtat var! Sen har det varit en lugn och mysig em hemma med massa, lek, mys och ett kvällsbad för plutt :)

Nu sover alla förutom jag, ska också gå och lägga mig strax. Ledig imorgon så jag och Emil myser på här hemma! <3

Då var det dags!

Nu är praktiken igång, den startade i Måndags! Just nu så är jag på Missbruksenheten och ska vara där i 7 veckor (så ca 6 veckor kvar då). Det är intressant och lärorikt och riktigt kul att komma ut igen och göra nånting! :) Däremot så är jag inte van vid tidiga mornar så det känns kan jag säga, haha. Men jag lär väl vänja mig! ;) Så nu har jag nånting att göra några veckor framöver, utöver slutarbetet som jag måste påbörja inom en snar framtid. Fullt ös medvetslös! ;)

Annars rullar livet på. Vi hade mamma/mormor på besök helgen som varit. Emil var överlycklig och vi han med massa lek här hemma (vädret var ju tyvärr inte alls på topp), fika på stan och teknikens hus :) Det var en trevlig helg med andra ord.

Och det är inte bara livet i allmänhet som rullar, det känns redan som att jag börjar rulla snart! Usch vad jag redan känner mig stor och otymplig i vissa situationer och då är jag bara i v24, haha! Nåja.. det är bara att gilla läget för större lär jag ju bli ;)

Blev en kort uppdatering för jag är trött som tusan! Det tar på krafterna då det är full rulle hela dagarna, speciellt då jag absolut inte är van :P Imorgon är jag "ledig", åtminstone från praktiken, däremot har jag fortfarande kvar en skoluppgift som jag ligger lite efter med så den ska jag försöka fixa imorgon. Plus att jag ska röja upp lite här hemma då hemmet förfallit de senaste dagarna. Åtminstone ska jag diska iallafall ;)


Bloggtorka?!

Nu var det evigheter sen sist jag skrev nånting här. Det är nog ett under om någon ens kommer att läsa detta inlägg, alla har nog gett upp vid det här laget?! ;)

Nåja.. Bättre sent än aldrig. Det var faktiskt Jenny som påpekade senast idag att jag aldrig mer skriver och det stämmer ju. Men nu fick hon faktiskt mig till att skriva igen, fick som ett sug mitt i allt! :D

Det är mycket som hänt sen sist.. Julen har varit och allt som hör därtill. Alltid lika kul och mysigt! Emil var gode nöjd och det är de som är det viktigaste <3 Vi hade en supermysig julvecka hos min farmor och farfar i Gävle, alltid lika härligt att komma dit :)

Sen har ju även en annan nyhet infunnit sig, Emil ska nämligen bli storebror! Och OJ så han pratar om det nu :D Förhoppningsvis är han lika positiv då bebisen kommer ;) Ultraljud har vi varit på och allt såg bra ut. Om det är en lillasyster eller lillebror har vi ingen som helst aning om, men det ville jag inte veta heller. Roligare med en överraskning! ;) BF är iallafall 18 Juni, så det blir ett till sommarbarn <3 Känns som en perfekt årstid då man kan vara ute och lattja på i nån lekpark och såna där mysiga saker som såklart Emil vill hitta på! :)
Och såklart har vi ju tajmat in det bra eftersom jag avslutar mina studier den 1 Juni, så jag hinner läsa klart och få min "examen" ;)

Och skolan då.. Ja den rullar på, sakta men säkert! Har varit extremt trött och seg den sista tiden så det tog ett tag innan jag tog mig i kragen och faktiskt började göra några som helst skoluppgifter! Men nu, nu är det igång och jag har bara nästa vecka på mig.. Men jag hinner! Har betat av ordentligt de senaste två veckorna så har bara 4 uppgifter kvar, och det ska jag minsann klara av! :P
Den 20 Februari påblörjar jag min praktik som håller igång i 14 veckor, det ska bli extremt spännande och kul att komma ut igen! :)

Nu är klockan mkt så ska ta och avrunda och göra natt. Imorgon ska vi upp före fan (runt sex tiden med andra ord) för att åka till Mjölkudden där Emil spenderar sin natt. Dom ska nämligen komma hit och byta golv i hallen imorgonbitti så vi flyr fältet och drar på IKEA. Det blir kul :)

Tack och godnatt!

RSS 2.0