Gokväll

Dagen har varit bra. Vissa stunder lite sådär men så är det ju alltid här i livet :)

Emil sov länge i morse, hela 1½ timma, det ni ;) Mamma kom hit vid halv elva och började med köket. Jag och Emil hjälpte mamma/mormor så gått vi (JAG ;) kunde. Halv två knallade jag, Emil och ebbs ut på en promenad och då hade solen hittat hit. sjukt varmt var det, jag svettades som en gris! :/ Mina förhoppningar med promenaden var att Emil skulle sova, men icket. Han vägrade! Försökte även lägga han när vi kom hem men det gick inte. Tror han stog och skrek en halvtimma i sin säng allt som allt. Då gav jag upp!

Närmare halv fyra kom Patrik och plockade upp oss (Han och Ebba hade varit förbi en kompis) och vi for då till Antnäs flr middag med heka tjocka släkten typ ;) Det blev med svärmor/farmor och farfar, farbror, faster med sambo och Tjalle! Och inte fan somnade Emil ens i bilen när vi for dit, förgrymmade unge! Haha. Nåväl, en trevlig middag blev det och hemfärd strax efter fem. DÅ somnade Emil i bilen. tyvärr fick han bara sova tills vi kom hem för annars hade han int ekunnat sova ikväll. Han var gode trött, han somnade på stört efter badet och vällingen. (Klockan var då kvart i sju)

Mamma har gjort ett superbra jobb idag med väggarna! Är helnöjd :) Så nu ikväll har jag städat bort all skräp, damtorkat fönstret samt fönsterbrädan, köksbord plus stolar och ställt tillbaka alla saker på dess platser. Gardinstång kommer upp imorgon, orkar inte börja gorma med det nu ikväll så Emil somnat. Sen var min plan att damsuga och skura också men jag orkade helt enkelt inte, så jag tar det imorgon på förmiddagen. Anne har varit förbi en sväng och kikat på mina nya väggar ;) Slänger in nå bilder en annan dag ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan med en chokladbit och cola och njuta av att få sova längre än till halv sex imorgon, för det är Patrik som kliver upp imorgon!!! ;)

Godnatt gott folk. 

Kommentarer
Postat av: Nath

Det är ju inte klaaart Lisa :)

Bara helt vitt just nu! Måste trycka med shabloner på väggen, men ska nog göra fortspår, ha ha, får se. Det står still tills jag bestämt mig!

2009-04-27 @ 07:57:34
URL: http://varforstabebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0