Ny vecka, nya krafter?!

Sådärja. Då var det Måndag igen! Veckorna bara susar förbi men det gör ingenting, för jag väntar på min semester! ;)

Gårdagen spenderades på jobbet. Riktigt långtråkigt och dött var det. Men men, nya tag idag! Men antagligen lika dött även denna dag. Gårkvällen spenderades hemma. Jag och Patrik for och Handlade en snabbis då Emil hade gått och lagt sig, (Mamma kom förbi och satt här medans) sen åt vi en seeeen middag ála MAX. Ebba var rastlös, uttråkad och busig där strax efter nio så vi gick ut och kastade boll. Min tanke var att köra slut på hunden ordentligt så hon skulle sova gott sen, och visst fan lyckades jag med det! :D Hon var helt slutkörd. Skitbra! Har inte blivit så mycket springade och dylikt under en väldigt lång period så hennes kondis var INTE på topp, blev trött på en gång, haha! Men den ska då tränas upp nu i sommar :)

På tal om sommaren så åker vi till Gävle i Juli månad. Vilket datum vi åker eller hur länge vi blir borta är inte bestämt ännu, men det löser sig! Min faster har även köpt sig en hundvalp som dom får hem vid midsommar (deras förra hund tog dom bort förra sommaren :() och jag hoppas till gudarna att Ebba klarar av den. Annars blir det ingen rolig semester! :( Men det löser sig säkert..

Idag har vi varit ute hela förmiddagen, jättefint väder! :) Emil och Kate har roat sig väldigt bra på egen hand. Nu ligger plutt och sover och jag har precis kommit mig ut från duschen! Patrik lagar renskav (tror den är klar nu, han sitter nog och äter) och jag ska strax ta tag i disken..

Ikväll är det jobb för både mig och Patrik så farmor kommer hit vid tre tiden. Då blir Emil glad! :D
Nu ska jag fortsätta här hemma.

Dra mig baklänges!

Nog fan fick jag sovmorgon alltid. Han Emil vaknade halv nio! Händer inte alls särskilt ofta, haha. så även fast jag gick och la mig mycket senare än vanligtvis (klockan han bli ett innan jag kom i säng) så har jag ändå sovit mer än jag brukar. Fan vad skönt! :D

Dock så kände jag värsta stressen då jag vaknade eftersom jag skulle hinna med ett och annat. Men nu har jag iallafall fixat mig klar, diskat och gjort pannkakssmet. Så nu strax ska jag börja med lunchen. Gött :) Stökigt som tusan är det här hemma men det får jag ta tag i då jag kommer mig hem från jobbet.

Nedräkningen har börjat till semestern. 5 veckor kvar att jobba, sen är jag långledig ;)

Alldelens för länge..

Egentligen borde jag ligga i sängen nu och sova. Borde. Men det gör jag inte!

Då plutt hade vaknat så for vi (Jag, Emil och Ebba) till storheden där Emil fick göra sin debut på systembolaget. Vill inte ha med honom, känns jättedumt och jag får för mig att folk tycker jag är en fylle mamma och dylikt. Nåväl jag hade nånting att skylla på, köpte faktiskt bara några öl till Patrik ;) Efter det så for vi till Mjölkudden till farmor och Björne där vi blev bjudna på middag! Supergott var det :) Efter maten tog vi oss en promenad till Draggen där vi åt glass, Emil gillade det ;)

Då vi kom oss hem hade klockan redan hunnit bli halv sju. Så då var det bara att plocka iordning i Emils rum och sen göra han redo för natten. Just innan halv åtta kom han i säng! Själv så slängde jag mig i duschen på en gång och strax efter åtta knallade jag över till Suzie där jag har spenderat min kväll. Det var jag, Suzie, Magnus, Petri och sen kom Anne lite senare. Vi surrade och drack lite alkohol, supertrevligt :) Kom mig hem strax före tolv (så jag han hämta Ebba och gå till Statoil) och nu sitter jag här..

Som sagt, jag borde verkligen sova nu eftersom jag ska upp med Emil imorgon plus att jag även börjar jobba klockan tolv, så jag måste ju hinna med lite innan jobbet också!

Godnatt :)

Guuud så tråkigt!

Ingen sol idag. Bara mulet och lite regn, inte alls som jag hade planerat! ;( Nåväl, finns inte mycket att göra åt saken. Förutom att gilla läget.

Gårkvällen spenderades som sagt hemma. Fick lite gjort iallafall. Rensade bland papper, sorterade räkningar och dylikt. Är ju som bra att göra det ibland. Onödigt att ha kvar gamla papper från 2007-2008 som man absolut inte har någon användning för! :P Patrik var hemma tidigt, redan strax efter elva. Konstigt men sant ;) Kom mig i säng till tolv.

Idag klev vi upp just innan sju, förjävla härligt! ;) Blev lite utelek på förmiddagen i lekparken för då var det minsann inge regn som tur var. Till lunch åt vi korvstorganoff och ris och sen fick plutt gå och vila. Själv passade jag på att glida till storheden en snabbis där jag handlade 4 st trosor till mig själv. Verkligen välbehövt! Men mer än så vart det inte.. Strosade runt lite och sen hem igen! Nu är jag hemma och väldigt rastlös. Får se vad vi hittar på sen? Emil sover iallafall fortfarande.

Nu ska jag vara lite social med gubben!

Vilken Fredag!

Idag så har solen äntligen tittat fram! :) Dock inte alls lika varmt som i förra veckan, men jag klagar ändå inte, hellre sol än mulet :D Förmiddagen spenderades utomhus med en liten promenad för Ebbas skull och sen lite utelek hos mormor. Blåste såpbubblor som både Emil och Ebba jagade ;)

Till lunch slängde vi i oss pyttipanna med rödbetor och ägg. Emil åt som en häst! Efter lunchen gick vi ut så Emil fick sova i vagnen och vi knallade mot storheden. Där han jag strosa runt hejvilt innan Emil vaknade till liv. Han med en sväng på Rusta, Lindex, Coop, en cigg och läsk ute i solen på en bänk med världens goaste Ebba i knät (En riktig knähund är hon!) och sen till H&M. vaknade Emil, utanför HM medans jag surrade med Maria och Linda plus barnen :) Så han skrapade ihop närmare 1 timma och 40 minuter, inte dåligt! :) Ringde till Patrik som kom till storheden så vi kunde glida in på Biltema. Där handlade vi en cykelstol till plutt, ett lås till min cykel, nya lysen till bilen och hjullager. Efter det for vi till Ica Maxi där vi smaskade i oss mjukglass i solen, underbart! ;)

Väl hemma igen så slängde vi bara in allt i lägenheten och gick sen till mamma och lillebror. Där grillade vi färska hamburgare till middag och mös på! Riktigt trevligt som vanligt :) Patrik knallade sen hem och jag och Emil stannade i lekparken ett tag. Sen blev vi uttråkade så vi gick hem till Emma, Kate och Louie och hälsade på och där var vi tills klockan vart kvart i sju :) Då blev det hem, en dusch för plutt, plockade ihop i hans rum och sen sovdags. Han vart tyst på en gång! Tur för han det ;)

Nu är Patrik hos en kompis på Hertsön och dricker lite öl. Vi får väl se när han dyker upp? Antagligen inatt. Jag tar det lugnt här hemma med en cider bara för att det är så gott ;) Har plockat undan lite men ska fortsätta med det på ett tag. Tog mig bara en liten paus ;) Nu är det dags för en rök på balkongen.

Och igen..

Gokväll.

Blir inte så mycket bloggande numera. Har faktiskt inte tid. Eller jo, jag har faktiskt tid med den tiden lägger jag ner annat på ;) Plus att det inte finns särskilt mycket att skriva om. Så givande liv har jag, haha!

Nåväl.. Gårdagen spenderades enbart hemma med att tvätta, duscha och dona på. Kvällen bestod av jobb som vanligt! Idag har jag syselsatt mig lite mer än gårdagen.. Blev en morgon prommis till dagis och sen hem igen. Kvart över tio befann jag mig hos veterinären med Anne och Tarzan. Tog en timma där, dom sega jävlarna! Haha. For sen till Gammelstad och lämnade katten och sen vidare mot staden.. Där hittade jag ett till par shorts åt Emil så nu är hans sommargarderob fulländad. Tror någon på det? ;D Men nå mer än så vart det inte.. Byxor till mig fanns såklart inte i rätt storlek så om det är fint väder imorgon knallar vi till storheden medans plutt sover.

Nåja, hemma igen till klockan ett så hämtade bara hunden och gick sen till dagis. På vägen hem gick vi förbi Ica så Emil fick sig lite mellis som han fick avnjuta i vagnen. Banan och festis, mums! :)

Även denna kväll har bestått av jobb. Men nu har jag helg! Dock bara i två dagar, jobbar på Söndag igen. Men bättre än ingenting alls ;) Vad som händer denna helg återstår att se. Mest troligt ingenting alls! Typ.

Nu ska jag sova, godnatt.

Full fart hela dagen lång..

Men bra dag har det minsann varit! ;)

Blev en morgonprommis till dagis i regnet. Riktigt härligt var det, regnade inte alls särskilt mycket. Väl hemma igen tog jag tag i disken och plockade undan lite här hemma. Sen blev det en sväng på storheden där jag gjorde några stopp på Djurmagazinet (köpte hundmat, koppel, tuggben och grisöron, DYRT!), H&M och Ica Maxi. Väl hemma slängde jag i mig lite lunch och sen for jag och lämnade tilllbaka bilen till mamma (Patrik hade våran bil på jobbet). Jag och Ebba promenerade förbi A-K och sen vidare till dagis..

Väl hemma så hade även Patrik kommit hem. Så vid tre tiden drog vi vidare mot staden där vi strosade runt och köpte lite kläder till han Emil ;) Han fick sig 2 par t-shirts och 1 par shorts. Sen blev det en enkel middag på McDonalds och sen vidare till Intersport på storheden. Där hittade vi sandaler till Emil, perfekt! ;)

Hemma var vi igen just innan sex. Jag och Emil stannade ute ett tag och kollade på myror (jag vet, JÄTTEintressant ;) och sen in för att göra kväll. Då Emil somnat så drog jag ut Ebba en snabbis och for sen till Jonna :) Vi har surrat, sett tv, dippat morötter och såna roligheter :)

Nu är det dags för sängen, är helt färdig!

Måndag.

Idag har det inte blivit många knop gjorda minsann. Man blir slapp och slö av det tråkiga vädret! Förmiddagen spenderade vi ute iallafall i nästan en timma. En promenad, lek i lekparken och kollat på traktorn här utanför. Traktor tittandet var uppskattat av Emil, dock så var väl varken jag eller Ebba särskilt roade. Men man måste ju offra sig också! ;)

Till lunch drog vi fram chili con carne från frysen, väldigt enkelt och smidigt! Då plutt tog sin vila passade jag på att diska, nöta dator och sen drog jag igång projekt rengöra alla galler till grillen! Lättare sagt än gjort. Den har faktiskt stått ute hela vintern så en hel del rost fanns där. Men med lite svinto går det frammåt iallafall! Så imorgon ska det införskaffas mera svinto (tog grannens idag) så jag blir klar nån gång.

Han Emil vaknade strax innan två och till mellis åt vi päron. Mm, så gott! :) Patrik trillade innanför dörren strax baki två så då drog jag ut Ebba på en liten kissrunda!

Kvällen har spenderats på jobbet i vanlig ordning. Patrik och Emil hade spenderat sin eftermiddag inne eftersom det regnat hela tiden. Dom har då lekt, badat och ätit. Sånt där som behövs göras! ;) Strax ska jag dra ut hunden för en sista kiss&bajs runda. Sen är det sängen nästa! Så trött, så trött.

Imorgon är det löning. Det var då verkligen på tiden!

Helgen..

Godkväll. Typ nästan Godnatt.

Helgen har varit riktigt bra minsann :) I Fredags så jobbade Patrik dag (5-14) så jag och Emil for till staden med A-K och barnen redan vid halv tio. Gick på babysång, (Dock ingenting vi kommer fortsätta med eftersom varken jag ELLER Emil tycker det är särskilt kul) tog en lunch på M&P och strosade en snabbis på stan. Jättetrevligt! :) Hemma var vi igen strax efter ett och plutt sov fortfarande i vagnen. Dock så vaknade han då vi klev av bussen men han skrapade iallafall ihop en timma :) Vi hämtade Ebba och knallade sen till pappa Patriks jobb. Emil tycker det är såååå kul att titta på traktorerna och lastbilarna ;)

Väl hemma Så gick vi in och skulle äta mellis men det ville han Emil minsann inte. Så vi gick ut och fortsatte leka här på gården med Kate och Louie :) Patrik och Ebba for till mamma&pappa där han tvättade bilen och efter ett tag gick även vi dit. Det bjöds på grillat och alkohol ute i solen, det gillar vi! ;)

Gick sen hem strax innan sju så plutt skulle komma i säng någorlunda i tid. Så fort Emil lagt sig så for jag och Anne till Marie där hon friserade mig. Riktigt nöjd vart jag! :) Var ett tag sen sist så det var verkligen på tiden. Kapade av hela 12 cm! ;) Resten av kvällen spenderade jag i soffan och slappade :)

Lördagen bestod av utelek på förmiddagen, som vanligt ;) Vi gungade och hade kul :) Lunch vägrade Emil att äta för han ville minsann gå och sova istället! Sagt och gjort. Slängde han i säng halv tolv efter många grin och skrik kalas. Han däckade direkt! Själv så gjorde jag nästan ingenting, lapa lite sol på balkongen och allmänt njöt av lugnet ;) Emil vaknade just innan två så då fick han roa sig på egen hand medans jag diskade. Närmare halv fyra drog vi alla ut till stugan där det vart utelek och middag :) Var oss hemma till halv sju. Kvällen spenderade jag hos Jenny med en hetta på huvudet. Gjorde slingor och det blev också rätt så bra! Dock lite oranget här och var men det bleks ju i solen ;) Nu orkar jag inte göra nå mer med håret, det får räcka nu helt enkelt..

Idag har jag spenderat min dag på jobbet. Roligare kan man ju göra men sånt är livet.. Patrik, Emil och Ebba hade iallafall roat sig med att vara ute mest hela dagen plus en middag hos mamma och pappa. Lite avis blir jag, men bara lite. Kvällen har jag spenderat i soffan med lite snask och film. Mys! Nu är klockan mycket och Emil komme säkert vakna tidigt imorgon så bäst att sova nu.. Godnatt!

Bilder från i helgen..
En massa bus med alla busungar! ;)

Emil hjälper pappa tvätta bilen med blomsprutan, väldigt noggrann är han! ;)

Sen fick han hjälpa morfar att både starta OCH gasa med motorcykeln, WOW! Det var häftigt ;)

Ja, vad säger man?

Änu en dag med strålande väder! :) Dom hade visat på internet att vi skulle ha mellan 12-19 plusgrader idag, men redan klockan åtta då vi skulle mot dagis visade termometern 21 plusgrader! Så vi har då haft betydligt varmare än vad som sas. Men inte är jag ledsen för det inte! ;)

Ännu en morgon som Emil sov länge, till kvart i sju. Riktigt härligt! :) Då jag kom mig hem från dagis (efter besök på Ica och Apoteket med A-K) så lämnade jag hunden, tog bilen och hämtade upp A-K och Olivia och så for vi till Ica Maxi och handlade lite. Väl hemma igen var klockan kring elva och jag ville ju såklart vara ute i solen, men vad skulle jag sysselsätta mig med? Då kom jag på den smarta idén att fixa iordning på balkongen! Så sagt och gjort.. Torkade stolar och bord, plockade bort "gräset" eftersom jag ska köpa nytt nästa vecka och damsög. Så nu är det fint igen! :) Det som kvarstår är att skura och lägga nytt gräs. Det får bli sen :) Då jag var klar med allt detta så hade klockan hunnit bli så mycket så var tvungen att gå till dagis för att hämta hem plutt..

Jag och Emil gick in ett tag och åt mellis och svalkade oss (så gott det går i den här stekheta lägenheten!) för att sedan gå ut igen och busa med Kate och Louie :D Emil och Kate var på egna äventyr till lekparken men duktiga som dom var så kom dom tillbaka självmant när dom vart less :) Strax innan fem tog jag och Emil bussen till stan där vi mötte upp Jenny, Fredrik och Loke också gick vi alla och åt middag på MAX. Gött :) Vart lite sena hem.. strosade på stan en sväng så vi tog kvart i sju bussen hem. Men Emil hade kul :D

Väl hemma vart det att duscha av en svettig och jättelortig liten kille, för att sedan fixa iordning allt innan läggdags! I säng kom han klockan åtta och knäpptyst på en gång. Får hoppas han vill sova länge imorgon också ;) Direkt Emil hade lagt sig slängde jag i en mörkbrun hårfärg och plockade undan här hemma. Nu är jag nyduschad (okej, för en halvtimma sen) och nöter lite dator :) Alldelens snart borde Patrik komma innanför dörren, han slutar halv tio idag.

Det har varit en helmysig dag idag! :)

Nu är jag ledig :)

Vilket väder vi haft idag va?! Helt underbart :)

Efter dagis promenerade jag och Ebba hem igen. Tog det lugnt, diskade och plockade undan lite snyggt. Vid elva, halv tolv for jag och handlade på Maxi en snabbis och hipps vipps vart det kanonväder igen! ;) Så när jag väl kom hem så hämtade jag Ebba och vi knallade över till Tessan&Rasmus. Så kul att se dom, var så länge sen sist! Och han är ju bara föööör go han Rasmus :) Vi satt på balkongen och surrade och vi var även inne. Riktigt trevligt :) Promenerade sen till dagis för att hämta hem plutt!

Efter dagis följde vi med A-K och barnen hem till dom (med ett snabbt besök här hemma för att hämta lite saker till Emil som han skulle ha med sig till mormor) där ungarna hoppade studsmatta och vi lapade lite sol :) Den här gången ville även Emil studsa (förra gången vi var där var det lite läskigt minsann!) och dom studsade och studsade och studsade.. Nästan i en timma! Så strax innan tre gick jag till mamma och lämnade hund och barn och for sen till jobbet.

Nu har jag helg! Hur underbart är inte det då? :D Hoppas på bra väder imorgon så jag kan försöka få lite färg på kroppen, det hade inte varit fy skam! ;)

Trevlig kväll.

Vilken lyx!

Idag vaknade han Emil klockan sju, rena rama sovmorgonen! ;) Har endas hunnit med frukost och nu snart är det dagis på schemat! Konstigt väder ute tycker jag. Det är varmt, iallafall vad termometern visar, men går man ut på balkongen är det blåsigt och molnigt och känns inte alls särskilt varmt. Svårt att veta hur man ska klä dom små..

Idag vette tusan vad som händer, vi får se! Det är iallafall sista dagen på jobbet innan helg så det känns bra! :)

Igår kväll satte jag mig vid datorn efter jobbet och fixade med csn så nu är det klart! Så om jag kommer in på skolan så är allting fixat så jag slipper tänka på det då. Känns bra! :) Jag väntar och väntar..

Nu ska vi klä på oss för att sen gå ut!

Tisdag=Tvättdag.

Goddagens.

Idag är plutt på dagis. Även jag har spenderat en liten stund på dagis eftersom jag var på utvecklingssamtal. Gud så gammal jag känner mig när jag är på sånt, haha! ;) Nåja.. Det gick bra. Plutt är snäll och busig :D

Jag och Ebba har varit en sväng hos mamma på förmiddagen. Käkade frukost där och surrade! Nu nöter jag dator och ska strax springa till tvättstugan för nu behövs det tvättas minsann.

Jobb ikväll igen. Ikväll ska Emil få vara hos farmor och busa. Sen tar dom bussen hit på kvällen innan plutt ska sova. Han kommer säkert få superkul, det har han alltid med farmor :D Själv så är det jobb på schemat och även för Patrik. Nu är det bara idag och imorgon kvar, sen är jag ledig igen ;)

Hej så länge!

Såååå mycket sommar!

Vi har haft kanonväder nu hela helgen lång, och det fortsätter även denna dag! Så varmt och skönt :) Allt jag önskar just nu är att sitta i solen och njuta av värmen.. Men dum som jag var i Lördags så smörjde jag inte in mig och nu har jag bränt mina axlar! Det svider så in i helvete! :( Så när jag väl är ute har jag en tunn kofta på mig, men det är ändå alldelens för varmt :( Är huvudet dumt får koppen lida! Nåväl.. Självplågare som jag är så ska jag ändå pina mig ute i solen, haha! ;D

Plutt sover för tillfället och Patrik är på väg ut genom dörren till jobbet.. Själv ska jag ta och gå ut med både barn och hund så fort Emil har vaknat. Gå ut och leka lite och sen knalla till mamma där mina barn ska spendera sin eftermiddag då mamma och pappa jobbar! Tur att jag bara jobbar Mån-Ons och sen ledig tillochmed Söndag ;)

Blev att spendera förmiddagen här ute i lekparken iallafall. Se och njut! ;)









Godmorgon!

Klockan sex slog Emil upp sina små brun/gröna ögon :) Dock så var jag inte alls särskilt trött men det beror nog på att vi alla sovit lite bättre denna natt. Emil har sovit i sin säng hela natten och det har inte alls varit lika varmt som tidigare nätter. Skönt! :)

Jag har iallafall hunnit diska bort all disk nu på morgonen och nu sitter jag här och nöter. Tänkte faktiskt ta mig lite frukost strax, ska kolla om plutt också vill ha?! Inte alltför ofta han vill ha frukost faktiskt. Just för tillfället är det lite småtråkigt väder ute, men vi hoppas att det spricker upp! Ser faktiskt ut att kunna göra det :)

Nu på förmiddagen tänkte vi kanske gå över till A-K och barnen för att leka lite :)

Hej så länge!

Helgen, text och bilder :)

Lördagen vart kanonbra! Supervarmt och soligt ute :) Förmiddagen spenderade jag och Emil ute med en massa lek och stoj! Sen vid halv elva promenerade hela familjen till storheden (förutom Ebba, hon fick vara hos mamma eftersom hon aldrig hade orkat gå i den värmen!) där vi åt lunch på MAX ute i solen. Underbart! :D På promenaden hem somnade Emil i vagnen, precis som planen var, så jag satte mig hos mamma och solade ett tag medans Patrik och Ebba promenerade hem..




Då klockan vart kring ett så gick jag med en sovandes Emil hem till A-K och barnen där vi skulle roa oss med dom! :) Emil vaknade precis då vi kom dit så vi spenderade våran dag ute på deras baksida med en massa studs på deras stooora studsmatta (Okej, mest jag som studsade, haha!:) och lekte i jorden :) Emil var supernöjd och hade hur kul som helst :D



Halv fyra gick vi vidare till mamma/mormor och bror/morbror där jag och Emil åt middag! Vart lasange ute i solen. Härligt! :) Även där busade pluttis med allt möjligt. Typ stoppa ner golfbollar i Ebbas vattenskål och dylikt ;)



Med andra ord.. Våran Lördag bestod enbart av ute aktiviteter! Precis som det ska vara på sommaren :) Kvällen spenderade jag hos Jenny och vid elva var jag hemma igen!

Idag så var det lite halvkasst väder på förmiddagen. Men vi gick ut iallafall för det var ändå väldigt varmt ute plus att Ebba måste ut oavsett väder! Lekte lite ute och sen gick vi in för att käka lunch. Då Emil vilade passade jag på att duscha och såna nödvändigheter. Klockan två befann vi (Jag och Emil) oss i stan på Gennys! Ellen fjällen fyllde 2 år igår så idag var det kalas på schemat! :) En massa goofika fanns det och Emil verkligen älskade tårtan! Hela två bitar tröck han i sig, plus två kakor! ;)



Väl hemma igen vid halv fyra var vi ute och surrade med Maja&Emil. Patrik kom ut och vi for då på Onoff och kollade på en AC. Så imorgon blir det mest troligt att införskaffa oss en sådan. Dock så är det mycket pengar men det är sååååå jävla värt det! Helt sanslöst hur varmt vi har det här inne. Emil grinar på nätterna och det bara rinner svett om pojken :( Patrik sover på soffan också eftersom det är liiite svalare i vardagsrummet. Jag ligger och flämtar i sovrummet som ett cp! Skit jobbigt!

Ikväll har jag även varit förbi Anne en sväng och socialiserat. Allt trevligt :) Nu hör jag att åskan går för fullt så nu lägger vi ner data aktiviteterna!

Godnatt och sov gott :)

Plötsligt händer det!

Vädret växlade om totalt idag.. Från att vara mulet och regn i luften med endast 9-10 plusgrader så vart det strålande sol och 24 plusgrader! Vadå underbart? :)

Förmiddagen spenderade vi ute i lekparken i det gråa och tråkiga vädret, men det var skönt ute iallafall. Väl inne vart det lunch och sov dags för plutten medans jag diskade och donade på här hemma! Då Emil vaknade till liv igen (strax baki två) så packade jag, Emil och Ebba in oss i bilen och for till Jenny, Fredrik och Loke! :) Vi tog oss en promenad till affären och tillbaka för att sen sätta oss på deras altan och titta på när barnen lekte! Hade bara med en mössa åt Emil så han var typ sjöblöt i svett. Stackaren! :(

Kvart över fyra rullade vi hem igen. Parkerade bilen hemma, gick in och hämtade en keps till Emil och även pappa Patrik :) Gick över till mamma och pappa där det bjöds på grillat! Så sjukt gott var det.. Och det bästa av allt var en kall öl/cider på altanen PLUS att vi satt ute och avnjöt maten. Underbart! :D Till efterrätt sprang brorsan och köpte glass från statoil, vanilj/jordgubb. Emil åt hur mycket som helst av det, haha :) Klockan sju promenerade vi hem igen. Blev blöjbyte, välling och sen sängen för plutt. Han somnade kanske vid åtta eller nå sånt?! Hoppas till gudarna att han vill sova länge imorgon. Drömma kan man ju alltid göra! ;)

Jag har enbart varit hemma ikväll med undantag för en timma hos Anne. Var barnvakt åt en sovandes Kevin då hon var tvungen att göra ett ärende. Så efter en timma var jag hemma igen! Kom mig ut från duschen för ett litet tag sen, väldigt välbehövt kan jag lova!

Imorgon hoppas vi att det blir som väderprogrammen har lovat. En massa massa sooool :D Då ska vi vara ute hela dagen lång! Me like. Och Emil :)

Ps; Känns helt sjukt att vi fortfarande har 18+! Det är en underbar känsla att gå ut på balkongen just nu :)

Vad hände?!

Gud förbannat vilket underbart väder vi fick oss igår! Sommarvärme till tusen :) Dock så spenderade jag hela min dag inne på jobbet, men det gick bra iallafall :) Vi hade så lite jobb så varje timma då vi hade en 5minuters rast så tog vi närmare 15 minuter ute på balkongen, haha! ;) Så lite sol fick även vi :)

Klockan sex slutade jag och då brummade jag direkt till Måttsund där familjen var! Dom hade haft en riktig mysdag ute med lek, grillning och massa bus ;D Emil hade då varit störtnöjd hela dagen lång. Och trött var han också! Ebba likaså, springa ute hela dagen gör gott för Ebbson ;) Vi packade in oss i bilen och kom oss hem till sju. Var bara att fixa Emil inför natten och sen slänga han i säng, blev tyst på en gång!

Själv spenderade jag min kväll i soffan med ett paket glass ;) Supergott.

Idag är det inte alls lika kul väder kan jag ta och meddela folket om. Grått, trist och regn i luften. Men förhoppningsvis blir det kanonväder imorgon och på Söndag som dom lovat. Då ska jag minsann lapa sol!! ;) Och nu är jag ledig fram till Måndag, känns väldigt bra :)

Nu ska jag se på barnprogram med Emil. På återseende!

1 dag kvar..

En arbetsdag kvar och sen är jag ledig hela helgen lång! Ska bli sjukt skönt :D Ikväll gick det superbra på jobbet, hoppas det går lika bra imorgon!

Dagen har jag spenderat inne med att plocka och diska. Då Patrik kom hem for jag och tankade upp bilen och han började med lunchen. Den var färdig då jag kom hem, perfekt! ;) Käkade framför tvn (känns som världens lyx att göra det eftersom att det aldrig händer då Emil är hemma ;) och sen knallade jag och Ebba till dagis med A-K och Olivia för att hämta hem bustrollen! :) Blev lite mellis för Emils del i hallen, haha. Gick sen ut och lekte i lekparken med Emma, Kate och Louie fram till klockan tre. Sen var jag tvungen att brumma till jobbet!

Imorgon är det som sagt jobb hela dagen, men det går nog bra! Patrik, Emil och Ebba ska ut till stugan med farmor och Björne så dom får det säkert jättemysigt! :) Hämtar dom när jag åker hem från jobbet..

Nu ska jag rulla vidare. Ända bort till köket ;)

Onsdag.

Idag är det Onsdag, vilket innebär en kort arbetsdag för Patrik. Han slutar redan halv tolv. Härligt, då kan vi äta lunch tillsammans! :) Jag jobbar som vanligt mina fem timmar på kvällen, men det behövs i pengapåsen! ;) Imorgon jobbar jag också, dock inte kväll utan då är det 12-18, skönt! :) Sen är jag låååångledig hela helgen så för en gångs skull jobbar jag inte på en Söndag! :D (Och det passar ju alldelens utmärkt eftersom Ellen har kalas på Söndag! :)

Plutt är på dagis nu. Både igår och idag har han vaknat före fan. Klockan fem har vi klivit upp, inte alls särskilt kul! :( Men men.. Har inte så mycket till val :P

Har nyss plockat ihop här hemma så det ser fint ut. Iallafall tills Emil kommer hem ;) Ska strax ta tag i disken. Tänkte få den bortgjord innan Patrik kommer hem, då är det bara att fixa lunch! :)

Har även hört talas om sommarvärme till helgen! Jag håller mina tummar och tår för att det blir så också! Hade varit underbart :) Vara ute i lekaparken och leka och mysa! :) Kanske även en eller annan glass slinker ner? vem vet :)

Nu ska jag dra igång med disken! Ha en bra dag :)

Nu är värmen på väg!!

I allafall vad jag hoppas på :)

Vi (Jag, Emil och Ebba) har haft en kanonbra dag idag med en massa utomhusaktiviteter! Gick ut klockan nio på en morgon promenad med Ebba och sen var vi lekparken fram till lunch med Emma&Henrik + barnen och Suzie + barnen! Riktigt kul :D Emil är helt besatt i att gunga. Imorse gungade han i en halvtimma.. Han bara sitter och njuter och är knäpptyst! Ibland frågar jag han ifall han vill gå ner i sanden och leka med barnen men då säger han nej. Så frågar jag om han vill fortsätta gunga och då säger han JA och skiner upp som en liten solstråle :)

Vi gick iallafall in och käkade lunch vid elva tiden och sen gick vi ut igen. Emil sov i vagnen och jag och Ebba promenerade till Storheden där vi köpte tvättmedel på Coop, 1 t-shirt + 1 par shorts åt Emil på Kappahl, hundmat på Djurmagazinet och sen promenerade vi hem igen! Underbart väder var det dessutom!! :D Väl hemma så vaknade Emil till liv så vi var ute i lekparken till klockan vart två (Kom oss hem tjugo över ett) och då klockan slog två så gick vi till parkeringen och inväntade pappa Patrik som var på väg hem från jobbet :)

Eftermiddagen har jag spenderat på jobbet. Gick förbannat segt idag må jag säga! Och likaså kommer det bli imorgon också eftersom det knappt finns några kundkort kvar i systemet. Men men, då har vi tid att göra en massa frågesporter på internet ;)

Imorgon ska plutt på dagis. Själv så ska jag tvätta och sen får vi se vad som händer och sker. Det kommer nog visa sig ;)

Bjuder på några bilder från våran härliga dag! :)



Det var allt från mig för denna dag! :)

Första gången på JÄTTElänge..

Gokväll.

Här sitter jag i mörkret i min ensamhet, haha! :) Kommer inte ihåg sist som jag var vaken själv, inte den här tiden iallafall?! Alla ligger och sover förutom jag. Men såklart Patrik måste sova nu eftersom han börjar jobba fem imorgon bitti :/

Min dag har spenderats på jobbet. Gick smärtfritt äen fast det vat fint väder och jag hemskt gärna ville vara ute! Men pengar i kassan känns ännu bättre ;) Patrik, Emil och Ebba har spenderat sin dag ute i solen och promenerat och lekt.. även en middag med mormor&morfar har dom hunnit med :) Världens goaste nakenfis (Emil såklart, haha!)  mötte mig i dörren då jag kom hem med en underbar bamsekram! :D Det är en sån härlig känsla!

Då plutt hade somnat (strax efter sju) så plockade jag undan här hemma så det såg ut som det ska, åt en hårdbrödmacka och for sen till Sara&Josef för att se på nytillskottet! Så underbart söt är hon och givetvis blir man lite bebis sjuk! ;) Men än så länge får det vara.. vill först och främst börja skolan (om jag nu kommer inte, det är ju en bättre fråga!) så jag får nånting gjort :P

Kom mig hem för ett tag sen till ett mörkt och tyst hem. Har bara hunnit vara ute med Ebba en sväng och nu sitter jag här :) Vad morgondagen har att bjuda på, det får vi minsann se! Man vet aldrig :) Hoppas iallafall på ett underbart väder så vi kan vara ute och leka hela dagen lång :)

Godnatt.

Glömde nämna tidigare..

Sara och Josef fick sitt tredje flickebarn idag på dagen. Stort grattis till lilla Isabella!! Nu är nog Tyra och Freya stolta storasystrar ;D Vi längtar tills vi får träffa henne :)

Härliga helg! :)

Gårdagen började klockan sex i vanlig ordning. Dock utan en sovandes Patrik brevid mig och det är inte vanligt, haha! ;) Han var minsann på jobbet och gjorde sig förtjänt av några kronor :P

Jag och Emil spenderade förmiddagen utomhus och lekte i sandlådan, gungade och åkte rutschkana! Nöjd kille :D Vi gick sen in och Emil fick äta lite lunch. Det vart ju underbart fint väder på förmiddagen och jag ville inte spendera min dag inomhus så efter lunchen knallade vi ut igen. Emil fick sova i vagnen medans jag (och Ebba) fick mig en välbehövd promenad till Storheden och Ebba fick springa av sig all överskottsenergi. Underbart! :) Strosade på lite affärer och köpte Emil en till kepa. Nu blir han snygg till sommaren! ;) Kvart över ett vaknade Emil och halv två befann vi oss utanför Patriks jobb. Dock så slutade han klockan två men jag och Emil kollade på alla traktorer och lastbilar tills dess så det gick ingen nöd på pojken! ;)

Väl hemma igen så kom mamma och pappa förbi och fikade och firade Emil. Han fick sig en cykelhjälm (en trehjuling också men den fick han förra helgen) och lite duplo. Störtnöjd kille! ;) Då dom knallade hem så tog jag tag i operation damsugning. Var så sjukt mycket pärlsocker i hela lägenheten efter Emils kalas så det var ett måste!! Efter det vart det middag och sen gick jag och Emil till lekparken och busade :) Var inte ute särskilt länge alls för sen gick vi in och plutt fick sig ett välbehövt bad. Jag spenderade min kväll hos Anne och Joni med dom, Suzie&Magnus och Petri. Drack nån cider och vara social. Strax baki elva knallade jag hem och dom for vidare. En trevlig kväll :)

Idag
började morgonen också klockan sex, jag var då döende kändes det som! Drack inte alls många cider igår (3st) men hade en huvudvärk som hette duga! La mig på soffan och låg där till åtta - halv nio sen var jag normal igen! ;) Förmiddagen spenderade vi i lekparken med Emma&Henrik + barnen såklart :) Till lunch åt vi köttbullar och då Emil somnade passade jag på att promenera med Ebba till gränderna och hämtade hem bilen.. Sen då han vaknat till liv så tog vi bilen till Måttsund och spenderade våran eftermiddag där. Vi grillade och myste på ute i solen! :) Kom hem igen halv sju så det vart nästan läggdags på en gång för pluttis. Själv så har jag diskat och handlat och nu sitter jag här :)

Bjuder på några bilder från dagen! :)


Vattenpistol är hur kul som helst! ;)


Världens bästa! :)


Bus med faster! :D


Världens bästa Ebba!


Bus med farmor! :)


En galen och snorig pojk! :)


Faster och Emil ritar i solen..


En less faster kanske?! ;)


Ritar av fasters hand :)

Mör är bara förnamnet!

Gokväll.

Dagen idag har varit rätt så lugn och skön. Tog en promenad med A-K till dagis där vi lämnade pluttisarna och sen knallade vi hem igen. Jag tog det lugnt framför datorn och bara nördade! ;) Vid halv elva tog jag mig en tripp till stan och tankade bilen och sen vidare till storheden en sväng.. Blev att handla lite till Emil (för hans presentpengar+presentkort) såsom en keps, två t-shirts och ett par badbyxor! :) Har spanat på en till keps som jag var sugen på + shorts men det ska jag kolla i stan sen.. Sen blev det en snabb sväng på Maxi där jag handlade lite och sen hem igen.

Till lunch käkade vi (jag och Patrik) potatisbullar med lingonsylt och knaperstekt bacon, så jävla gott! :) Sen tog vi bilen och hämtade upp Emil, vi skjutsade Patrik till jobbet, förbi Ica och hämtade ut två paket och sen hem igen.. Emil fick öppna sitt paket och sen slängde jag mig i duschen en snabbis innan farmor Anki kom och tog över barn och hund. Själv begav jag mig mot jobbet där jag har spenderat min kväll. Men nu har jag helg! ;)

På väg hem plockade jag upp Patrik från jobbet och vi for hem och avlöste farmor som ville hem och sova! :) Nu sitter jag här och gör ingenting speciellt alls. Patrik har gått och lagt sig för ett tag sen, han börjar nämligen fem imorgonbitti. Så ja, han behöver minsann sova den här tiden! :) Jag har varit ut med Ebba en snabbis, käkat kvällsfika, sett tv, klippt Ebbas klor och nu ska jag också sova! En ny dag imorgon :)

Godnatt.

Lite bilder från igår..

Bjuder på några bilder från gårdagen. Dock ingen bra kvalité men men..


Världens goaste födelsedagsbarn! :)


Syskonen Tjernqvist kom och firade Emil tillsammans med mamma Marie! :)

Emelie och Vilma kom även dom och grattade pluttis :)


Många barn och mammor (Och en pappa ;) kom, alltid lika kul! :)


En massa lek, bus och fikande vart det! :)


Sist men inte minst så kom Kevin, Jossan, Rasmus och Ronja! :) Blev en lugn eftermiddag så det var ju skönt ;)


Fullt hus!

Idag fyller världens bästa Emil 2 år! Mammas stora kille :D Tiden har gått så sjukligt fort, alldelens fööör fort. Kan iallafall sammanfatta dagen som väldigt hektisk, men även en superkul dag! :) Orkar verkligen inte skriva för tillfället.. har nyss blivit klar med allt som kallas för disk, plocka undan och torkat bord. Haha! :)

Vill bara passa på att tacka alla kära vänner som kom och grattade Emil idag! Han fick verkligen superfina presenter av er alla! Ingen nämn, ingen glömd! :D Riktigt tacksamma är vi!

Nu ska jag slänga mig i soffan och vila benen för idag har jag minsann inte suttit still överhuvudtaget!
Godnatt!

PS; Bilder kommer en annan dag, kanske imorgon :)

Frånvarande..

Har varit lite frånvarande de senaste dagarna och det har att göra med att vi inte har något internet hemma! Håller på att bli galen snart.. Trodde inte jag var så internetberoende som jag tydligen är, haha :)

Nåväl.. Sitter hos mamma just nu och nöter. Ska strax dra mig mot jobbet men först måste jag hem och hämta bilen. Emil och Ebba lämnar jag här. Och Patrik är nu på jobbet, äntligen! ;) Får hoppas det går bra för honom men det gör det säkert :)

Varför jag egentligen gick in på bloggen var för att jag skulle påminna er alla om Emils kalas på Onsdag. Så dom som vill/kan komma är välkomna efter klockan två! :)

Nu måste jag skynda mig och fixa lite innan jag ska vidare.

RSS 2.0