Ettårs kalas!! :P

Idag fyller Jossan ett år!!

Så vi ska ut till Ersnäs lite mer på eftermiddagen och gratta henne! :) Fattar inte att hon blir så stor, haah..  Hon bara växer så det knakar! :P Ska dit ut och käka tårta (om det finns kvar?) och även lämna ett litet paket :) Elina vet redan vad som är i paketet, haha, för hon var med när jag handlade! Men Daniel och Jossan vet ju inte ;) Så det blir en "överraskning" för dom!


Annars så rullar allt på här hemma. Jobbat i veckan, fram till Torsdag. Så Torsdagen spenderades i Ersnäs på eftermiddagen med att grilla! Wohoo ;) Första grillningen i år, även fast det inte var en "riktigt" grillning, haaah! Och igår var jag och Elina och traska en sväng på stan. Även Moa kom in en sväng :) Och jag handlade ju såklart, även fast jag bestämt mig att inte köpa nånting!

Och sen så har det inte hänt nå mer, typ ;)


Endast 1 vecka och 4 dagar kvar nu till vi hämtar hem Ebba! Och JA, de har blivit Ebba nu ;)



Slut på de roliga, Pusshej!

Pirri pirri?

Så var denna dag avklarad! Jobbig dag idag, men alla dagar är inte alltid så roliga. Tyvärr!

Annars är allt bara bra. Glider på här hemma med städhinken typ! Hahah.. Har inget annat att göra på dagarna, så sånt pysslar jag med! :)


Idag har jag iallafall jobbat en sväng på morgonen.. Sen följde jag med Elina, Daniel och Jossan till Dollar Store. Köpte mig ett par gardiner för 50 kronor! Man kan ju verkligen fynda där alltså ;) Sen gick jag en promenad med Emma och Diva till hennes mamma, och därifrån drog vi till stan och kolla läget, och köpte även glass, haah ;) Tyvärr blev det ingen mjukglass, men en Daim iallafall.

Det var det!

Nu ska jag väl ta och fixa här lite. Och ta mig en rök! Så blir det väl sängen snart igen! Trött är jag

Endast två veckor och en dag tills vi hämtar hem Ebba ;) Om det nu blir det namnet?!

Godnatt!

Trevlig helg, gubbar!

Nämen sedär! Så var helgen över. Fort gick det! :( Idag räknas inte som helg för mig, för idag är det en jobbdag. Blääää

Tack Daniel! För att du ringde och sa att man var tvungen att ställa om klockan, haah! Annars hade jag sovit hela dan, även när jag börjat jobba. Det hade inte varit så lyckat.


Helgen har varit, bra. I fredags så blev det som sagt fest! Var hos Emma och förfesta med henne, Moa, Elina och Ida.. Sen for jag till Thess för att fortsätta förfesten där, och dom andra drog vidare mot staden. Hade en skitrolig kväll.. Men hade ju varit roligare att träffa mitt "först gäng" på krogen, vilket inte inträffade, hahha! ;)

Och igår, då blev det lugnt! Iallafall för mig och Elina :) Var hemma hos henne och käka chips och sånt snusk! :P Daniel och Patrik festade lite på annat håll, fyllesviin! Mohahahh


Nä, undra om jag ska kila vidare nu. Kanske kolla på tv, för att sen fara vidare. Får se vad som händer och fötter, ska iallafall försöka ringa och väcka Emma ;)

Hehehe


Grattis lillebror :)

Idag fyller bror hela 17 år! :) Gammal och grå börjar även han att bli, haah ;P

Så ska väl dra dit på ett tag och käka mig lite tårta! Det glider alltid ner, även fast man är i princip proppmätt! Fast vet inte vad jag ska köpa till han. Blir kanske nånting från bolaget, de får man se ;) Det tackar han nog inte nej till, haha!

Annars flyter dagarna på som vanligt. Jobbar och står i, och städar här hemma. Hur mycket man än städar så blir det aldrig tillräckligt rent? Visst är det så, jag fattar inte! Hm.. Knas!

Nåväl, imorgon är det löning. Så då blir det stan och sen då fest på kvällen. Det blir nog kul :) Fast vi har inte bestämt oss ännu vars vi ska ut. Dom andra är sugna på Boden, men jag vet inte? Klurigt det där..

Nä, ska se om jag fått in nå pengar så jag kan betala lite räkningar, de skulle inte skada. Vises!

Ännu en

Så var det ny vecka igen! Tiden går så jäkla fort alltså. Vet inte vad jag ska ta mig till? Haah ;)

I Söndags blev det att jobba hela dagen. Och vi i mitt projekt körde en liten tävling. Om vi tog målet som coacherna satt upp för oss så fick vi gå hem. Och visst! Vi klarade det, så vi fick sluta klockan sju iställer på nio! :D Meeeen! Emma slutade ju klockan nio, haaah! Så fick sitta och vänta på henne iallafall. Men hon fick fara klockan åtta ;) Tur det!

Igår var de ju också jobb och skit, men inte lika mycket.


Och idag då, Tisdag. Vad ska man göra? Inte mkt.. Funderar på att ta mig min morgonrök, för att sen hoppa i duschen och tvätta ut det äckliga medlet jag har i håret! Håret blir skitflottigt, ser inte ut som jag tvättat det på typ två veckor. Haah!

Ha det så bra allihopa.
Pusss

;)

Tänkte bara lägga in nån söt liten bild på valpen :)image2
image3

Äntligen händer det :)

Idag far vi och kollar på valparna, och sååååå jag har längtat ;) Ska bli skitkul!
För tillfället sitter jag och nördar här, Patrik står i duschen och Emelie, Alex och Rex är på träning. Sen kommer dom och hämtar oss :)

Helgen har varit lugn. Jobbade inte i Torsdags, så då var vi förbi hos Elina och Daniel och hälsa på på dagen, sen var vi och storhandla och lite sånt där. Skit skönt var det. Kände mig som en människa igen! Har ju suttit hemma i två veckor, och bara jobbat och sovit. Lite tråkigt! :( Så nu fick man ta sig ut..

På kvällen så blev de att dricka lite cider med Suzie. Satt bara och babbla på hos henne hela kvällen :) Trevligt.

Och igår hände de inte heller mkt. Var hos Elina och Daniel på kvällen. Lekte med Joephine och sådär ;) Sen for jag och Elina till Anne och hälsa på en sväng också :)


Sådär ja. Då har man skrivit mkt, haah! :)

Kanske uppdaterar lite senare och lägger upp nån söt liten valp bild! :)
Nu frukost, puss!


Löning?

Jaa, kan det inte vara löning nu!! Det hade suttit jäkligt bra. Men nej! Inte förrän nästa fredag :( Blääää

Dagen har inte hunnit bli så lång, men de vanliga har man då gjort, jobbat :( Efter jobbet så blev det att käka lunch/middag hos Emma, Lax och potatismos, gott!! ;) Sen har jag bara hunint med att duscha, och nu sitter jag här. Idag blir det att ta bussen till jobbet, fiifan så jobbigt! Vi har blivit så bortskämda, för vi hat haft bil i tre veckor! Men inte nu längre :(

Fick veta idag att min beställning inte gått igenom, så var tvungen att göra om den. Hade gjort nå fel. Så då måste jag vänta ännu längre tills grejerna kommer :( Men så lång tid kan de ju inte ta. De ska ju bara fraktas från Boden :P

Förövrigt mår jag bra. Kan ju alltid vara bra!

Nästa fredag(löningen) så ska jag och Suzie traska på stan hela dagen. Får hoppas att man hittar sig nå kul :) Sen på kvällen var vi jäkligt sugna på cleo. Länge sen jag var där nu! Om nån vill med, så haka bara på. Alla är välkomna!! :D Alltid roligare om man är fler :)


Nuså, ska väl dra på mig nå vettiga kläder. Om jag nu har några såna? Haaah

Vi ses!

Ny vecka

Vilket innebär nya tag!

Helgen har gått så jäkla fort, skit tråkigt! :( Men veckorna går också ganska fort nu tycker jag, så det löser sig! Haaah. Snart helg igen ;) Typ..

Har nyss kommit hem, jobbat en sväng på förmiddagen. Rätt slappt ändå. Har varit och handlat mig lunch/middag nyss, nudlar blev det! Vilken mat va? ;) Bättre det än ingenting iallafall.


Och i veckan kommer det väl inte att hända nå speciellt, jobba och sova som vanligt! Men helgen ser jag fram emot, då jag får fara och kolla på valparna ;) Det ska bli hur kul som helst! Ska knäppa skitmycket kort på min valp, och så ska jag lägga upp nån bild :P Läckert

Nää, ska väl ta tag i disken.

Puss

Hahaa, fiasko ;)

Hejhopp!

Idag är det Lördag, vilket leder till att det är Söndag imorgon och då ska jag jobba, bläää! Vill inte :( Men måste man så måste man..

Igår var det en lugn dag, och även kvällen. Jag och Emma drack lite alkohol hos henne, och sen var de ju tänkt att fara till Brasseriet bara för att spela lite biljard och ta de lugnt. Men nej! Så blev det inte. Fick veta när vi kom dit att de var från 16! Haah, så då for vi därifrån :) Så då gick vi till Heroes en sväng, gick in, drack en cider, och nästan ut lika fort, och hem! Blev inte en sådär jättelyckad kväll. Men vafan! De kan ju inte alltid gå som man vill ;)

Idag är jag bara allmänt slapp och slö! funderar på att ta mig en promenad till Rimi och handla lite, känner att jag behöver komma ut i luften. Ska försöka dra med mig Emma och Diva ;) Om det nu går?


Har nyss beställt lite grejer till lillvalpen från internet. Kanske inte sådär jättebilligt, men de behövs ju bur och klosax m.m :) Så man nu har allt när hon kommer :) Så nu är de bara koppel, halsband och kanske nån leksak kvar att köpa, sen är allt införskaffat :)

Nu blev det ett långt inlägg, så jag avrundar!

Puss


Äntligen helg :)

Så nu var det helg, skönt som satan! :)

Kom just hem, har varit och jobbat, sen var jag och snodde lunch hos mamma och pappa ;) Flingor med mjölk! Haah.. Vilken superlunch va?!

Jahapp, va ska man göra denna helg då? Mest troligt så händer det inte så mycket. Är inte världens rikaste människa för stunden. Eller ja, aldrig egentligen. Men nånting kanske man hittar på, eller så slutar de med att jag bara sitter hemma och käkar godis eller nå liknande :)

Annars hade jag väl inte så mycket mer att tillägga.
Ha en trevlig helg gott folk

Vilka sötskorvar!

Nu har jag äntligen fått bilder på dom små liven, så underbara! :) Nu längtar jag bara ännu mera tills vi ska fara och hälsa på där! :P

För tillfället så sitter jag hos Emma och inte gör nånting, haah! Ska till tvättstugan och torka min matta jag tvättar. Sen ska vi ta oss en promenix till Rimi. Skönt att komma ut och ta sig en promenad när de är så fint väder :)


Och imorgon är de sista dagen att jobba, sen helg! Fast är endast ledig lördag den här veckan. Känns tungt! :(
Nä, om jag ska ta och gå till tvättstugan nu!


Ha en trevlig dag! Puss

Andra dagen

Så var det dag nummer två, i min nya blogg ;)
Hunnit med att jobba i morse, lite trist, men de behövs ju :) Så nu är jag hemma, käkar en macka och städar på här också. Att man orkar egentligen? Haah :P Bara badrummet kvar, sen skiiiiner allt, tss!

Nästa lördag blir det att fara och kolla på hundvalparna. Ååååh, så jag längtar! Dom är säkert hur söta som helst! ;) Och nu är det häller inte länge kvar tills jag får dra med mig en hem! :)


Annars så händer det ju inge speciellt, som vanligt. Jobbar och sover. Hinner knappt träffa nå vänner nuför tiden känns de som, förjävla tråkigt! :( Man får se fram emot helgerna ännu mer, då har man iallafall tid att träffa nån :) Nånää, ska väl ta och avrunda. Fortsätta vidare med min städning. Sen blir det duschen!

Puss på er!

Sådär ja!

Då var jag också här, under tvång! Malin den busen, hah! :)

Skulle bara inviga den och skriva en rad. Nu har jag faktiskt inte tid nå mer!

Adjöken!

RSS 2.0