Lördag

Hej och välkommen.

Om man skulle ta och uppdatera lite om gårdagen då? Som sagt, hade tankarna på att fara till Boden, och så blev också fallet. Kvällen började hos Emma med henne, Moa, Ida, Daniel, Sandra och Linnea. Riktigt kul och trevligt hade vi! :) Vid halv tio så kom skjutsen och vi satte fart mot Boden city! (??)

Där drack vi alkohol, åt god mat (Iallafall jag och Ida ;P), åkte karuseller och träffade massa folk :) Så det var kul. Däremot var jag lite less på slutet men de är sånt man får ta. Man kan ju inte alltid ha kul. Eller?! Vet inte riktigt hur mycket klockan var när jag väl tagit mig hem (Jag och Moa hade lite problem med att ta oss hem men det löste sig) och då kom Daniel så vi satt och surrade in på småtimmarna, sen var det bara att gå pch sova. Efterlängtat var det! :)

Patrik, Ebba och Emil sov i stugan och det hade gått jättebra! Emil hade varit supersnäll hela kvällen och natten och bara sovit hela tiden, Haha! ;) Så farmor var nöjd att han varit så snäll :P

Idag så vaknade jag vid tio snåret och hoppades på att inte vara alltfär bakis! Som tur var så var jag inte det heller :) Var rätt så pigg faktiskt, peppar peppar ;) Patrik, Emil och Ebba kom hem just när jag vaknat så jag fick mysa med min lilleman direkt på morgonen :)

Vid ett tiden promenerade hela famljen till Sunderbyn och hälsade på Daniel. Sen vid tre-halv fyra tiden knallade vi hemmåt och Daniel följde med en liten sväng.

Och nu på kvällen så for vi till Elina och hälsade på där hon, Jocke och Simon satt och intog alkoholhaltiga drycker ;) När vi skulle hem så skjutsade vi dom till Boden för nu var det deras tur att fara på gallej ;)

Så nu sitter jag här. Emil sover och Ebba likaså. Och Patrik är hos Anne och Joni och dricker lite. Hoppas han inte blir alltför sen, så han väcker mig och Emil. Men det får vi hoppas att han inte gör!

Det var de, bjuder på några bilder också ;)


Min skatt! ;)


Leker lite med Ebba, visst ser hon road ut?! :P


Svammel ;)


Systrarna Skoog ;)


Naaastyy


Daniel ser riktigt lurig ut! :)


Svammel som vanligt ;)

Jajustja!

Måste bara skriva av mig lite angående igår.

När jag, Ida och hennes lillasyster Emma var ute och gick med hundarna så var det en man med sin hund som gick bakom oss. Ganska långt bak faktiskt. Tydligen så hade han den hunden lös, för jag hörde hur han ropade åt den, men den lyssnade inte för fem öre! Jahapp tänkte jag, hur ska det här gå?

Hunden (vilket var en gråhund) kommer framspringandes till Mig, Ebba och vagnen och jag får ju såklart panik som vanligt. Så jag fortsätter bara att gå framåt och höll upp Ebba i luften så hon stog på bakbenen så hon inte skulle få för sig att göra nå dumt. Ebba låter som ett monster och vill ta sig ur kopplet och gråhunden morrar. Mitt humör var inte på topp just för tillfället, så jag skriker till gubben: (som förövrigt inte verkade brydd, han lunkade på i sin egen takt och ropade på sin hund som absolut inte lyssnade) "Kan du komma och ta fast din hundjävel?!!". Tror ni han brydde sig om vad jag sa? Neeeej.

Sen gick gråhunden vidare till Ida och Akela. Dom stog och inspekterade varandra och lite morr kom det väl fram.

Nåväl.. Det jag vill komma fram till är att: För det första så kan han ju för fan ha mage att be om ursäkt!! Och för det andra så ska man inte ha sin hund lös om den inte lyssnar överhuvudtaget. Så fort ägaren kom fram till sin hund så sprang den iväg. Jag blir så irriterad!

Såja. Då har jag fått skriva av mig lite. Hejdå! :)

En snabbis

Hinner kanske blogga lite innan Emil blir missnöjd ;)

Igår så gick det bra hos tandläkaren! Och det gick snabbare än vad det skulle så inte var jag ledsen för det inte :) Så nu äntligen är jag av med dom åtminstone ett år tills nästa kontroll är. Om man nu inte skulle åka på tandvärk eller nå, men det får vi hoppas jag inte gör!

Annars var det bara myspys igår här hemma. Emil var vaken nästan hela dagen. Vi klev upp halv tio oh han sov nog bara max en timma på hela dagen, sen somnade han vid kvart över sex och sov till halv elva, då var det matdags. Sen satt han i babysittern och pratade fram till halv tolv och då slockna han igen. Min stoooora kille ;) På kvällen när Emil sov så blev det 2 promenader också. Först med Ida&Akela, sen med Emma&Foxy :) Så Emil fick åka mycket vagn i regnet ;D

Idag då? Om vi orkar så ska vi fara och storhandla, hade som varit bra med lite mat i kyl&frys. Sen ska jag även förbi Elgiganten en sväng och sen inge mer. Inget planerat iallafall :) Funderar även på att fara til Boden och "leva rövare" ikväll. Men jag står i valet och kvalet. Det hade ju varit sjukt kul.. Fast å andra sidan så är ju inte vädret på topp precis. Och man är ju ute hela kvällen, så ja... Äh, vi ser ju. Blir det så att jag far så ska Patrik, Emil och Ebba åka till stugan och sova där hos Emils farmor och "farfar". Lät ju mysigt.

Emil är fortfarande nöjd, så jag ska passa på att få i mig lite frukost :)

Bjuder på en bild ;)


Och en till ;)

Mitt lilla laban monster! ;)

Åhnej, Torsdag.

Nu var det ett litet tag sen jag skrev sist. Men jag har inte alltid tid nu när jag har en liten Emil ;)

Vad har hänt sen sist? Hmh..

I Måndags var det tänkt att jag och Anne + barnen skulle in till stan, men som vanligt så kom vi inte med på någon buss, så vi gav upp! Istället så gick vi till fiket här i Gammelstan och käkade lunch. Även Suzie kom, och nu har hon minsann blivit stor!! ;) Och nu är det inte många dagar kvar till hon är beräknad, jag hoppas det händer typ NU ;) Och det tror jag Suzie också gör, eller hur? :P

Tisdags var jag en snabbis på stan med Emelie och Jenny. Annars var vi bara hemma och tog det lungt. Städade lite och sånt tjaffs.

Igår så kom jag och Anne äntligen med en buss så vi for då till stan. Vi åt lunch på Mat&Prat och strosade på stan. Jag hittade mig ett linne, en munktröja och en mössa till Emil :) Så nånting kul har man fått unna sig denna månad, haha! ;) Sen gjorde vi inte så mycket mer än så igår.

Jajustdet, vi har ju tagit en massa promenader med Ebba också såklart ;) Busat och kastat boll, för det älskar hon! ;)

Och idag är det skräck Torsdag, för jag ska till tandläkaren och göra färdigt min rotfyllning! :( Hoppas för fan att det här är sista svängen nu, är gode less på tandläkare vid dehär laget. Har nu hunnit vara där typ 7 gånger inom ett halvår. Huvva! :( Aja, hoppas et går snabbt och smärtfritt.

Nu ska jag mysa med Emil innan han somnar! :)

Ny vecka

Ännu än ny vecka är vi nu inne på, kul kul :)

Emil sov ju som sagt hos mormor&morfar i fredags och det hade gått superbra! :) Han somnade klockan tolv och sov ända till till fem. Då var det bara mat som gällde och sen somnade han om till halv nio. Så mamma/mormor var supernöjd! ;) Där vid halv ett så for jag till huset för att hämta min lilla prins, men stannade ett tag, så jag var hemma till halv tre tiden.

På Lördagen blev det inte många knop gjorda. Vi var och handlade lite mat och gjorde en sen middag, riktigt gott var det, Ryggbit och potatisgratäng med kall bea sås ;) Sen tog vi en kvällspromenad hela familjen :) Hör och häpna, Emil var inte alls ledsen på hela kvällen i princip, underbart! ;)

Igår var också en slödag. Började med att vi skulle ta oss en morgonpromenad allihopa, men vi kom inte så långt. Det började spöregna!! :( Som tur var så märkte vi det innan det han börja ösa ner så vi hade nästan hunnit hela vägen hem. Tur tur ;) Var hemma ett litet tag och tog det lugnt och sen for vi till Måttsund för att äta med Patriks mamma. Köttfärssås och spaghetti! Mmm ;) Var såååå gott så jag tror jag tog 3 portioner, haha :P Sen var jag proppmätt ;) Emil vaknade och åt där vid fyra tiden och sen drog vi oss hemmåt.

Jag han även med att bada Emil (Får passa på dom få stunder han är glad, haha) och en tripp förbi Ica Maxi och handlade lite gotta inför kvällen. Blev en tidig kväll. Tror vi gick och la oss vid halv elva ungefär. Patrik började fem i morse så då går även jag och lägger mig tidigt så jag inte stör honom. Men rätt skönt ändå. Så varannan vecka går vi och lägger oss tidigt, och varannan går vi och lägger oss rätt sent, hehe :)

Nä, nu ska jag ta mig lite frukost medans Emil sitter nöjd och belåten i babysittern, vilket han inte brukar göra en längre tid! Ha en bra dag.

Midsommar

Sådärja. Då var vi inne på dagen efter midsommar! :)

Midsommardagen började åt helvete eftersom jag och Patrik for till bolaget men upptäckte att dom hade stängt!! (Dom brukar ju faktist ha öppet, iaf tidigare år, och vi hade ju inte kollat upp det nu) Så liiite less blev vi :(

Nåväl, det löste sig iallafall, som tur var! :) Så ikväll har jag varit på min "premiärfest" i Rutvik och det var jättetrevligt ;) Patrik och Ebba har slappat hemma och Emil har varit/är hos mormor och morfar! Hade ganska så jättemycket seperationsångest (har det fortfarande) för att lämna honom, men å andra sidan så vet jag att han har det superbra! Och det är de som räknas :) Känns skönt att kunna hitta på nånting själv och kunna "känna lugnet" och inte ha något ansvar för ett litet tag. (Misstolka inte att jag inte vill vara med min underbara griniga son ;)) Saknar honom redan, och jag hör bebisgråt hela tiden. En skada jag fått kanske, haha! ;)

Nu ska jag njuta av ensam tid med min älskade Patrik, och såklart Ebba ;) Ha en fortsatt trevlig kväll, puss!

Onsdag

Jahapp, så var det Onsdag. Och vad ska man hitta på idag då? Säkerligen ingenting, blir väl mest lugnt. Men skulle som ändå vilja göra nå? Svårt det dära..

Natten har iallafall varit lugn och skön. Så ingen ledsen Emil inatt inte :) Brabra! Han vaknade klockan två och åt, sen klockan fem och sen sov vi till tio och då klev vi upp :) Så vi har bara hunnit vara ut med Ebba och äta frukost och inget mer än så..

Imorgon blir det iallafall att åka till stan mest troligt och fika med Emelie, Pia och Jenny? Hade som varit trevligt och träffa dom, var ett tag sen nu. Funderar även på att köpa mig en hårfärg och färga håret inför midsommar. Inte för att jag vet vad vi då ska hitta på, men lite fin vill man ju vara iallafall :P

Nu hör jag en ledsen Emil, så ska kika vad han vill.

Kolik?

Det har varit en tung natt inatt :( Emil har varit jättebökig och ledsen mellan 04.00 och 09.00.. Undrar om han kanske har lite kolik iallafall? Hela förra veckan så var han smågrinig nästan varje stund han var vaken. Inte kul :( Och imorse var han riktigt ledsen :( Morgonpromenaden med Patrik, Ebbs och Emil gick till Rimi och till Apoteket. Så nu har jag köpt Minifom och ska kolla om de hjälper. Det hade varit guld värt isåfall :)

Annars har vi bara varit hemma. Emil sover fortfarande i vagnen sen promenaden, han är väl helt slut efter allt gorm inatt, för då blev det inte mycket sömn. Så jag har då hunnit med disken nu och det var ju inte lite disk kan jag meddela, haha. Men nu är det gjort! :) Orkar inte göra nå mer idag heller. Ska vänta på att Emil vaknar så ska vi gå till mamma och vara där tills det är middagsdags och snika lite mat ;) Och Ebba får då vara ute också vilket hon älskar ;) Kan hända att jag tillochmed knäpper nå kort, om jag kommer ihåg kameran såklart ;P

Nä, nu ska jag ta mig en rök och invänta att lilleman vaknar så jag får trycka i han lite AD-droppar, Miniform och självklart mat ;)

På återseende!



Äntligen överstökat

Sådärja, då var Måndagen slut. Eller ja, nästan iallafall :)

Idag har jag äntligen varit på efterkontroll sen förlossningen, och jag var normal. Haha! Så skönt att ha de bortgjort nu, slipper man tänka på det :) Passade även på att väga Emil när vi ändå var i farten, så nu väger han 4160 :) Ska bli spännande att se vad han väger nästa gång, och då är det 2månaders kontrollen vi ska på :)

Efter besöket på MVC så for vi hem och jag slängde ner Emil i vagnen så vi kunde gå ut med Ebbs! Gick en promenad till Rimi och tillbaka med Ida och Akela. Skönt att röra på fläsket ;) När vi väl kommit hem så upptäcker jag att Emil fortsätter sova i vagnen (Han brukar i princip alltid vakna så fort vi kommit hem innanför dörren) så då passade jag på att vika all tvätt och damtorka! Se så duktig jag kan vara? ;) Så imorgon blir det att ta tag i disken och även kanske damsuga om jag är riktigt duktig, heeh.

Vid sex tiden tog vi bilen till Ica Maxi och handlade blöjor. För det kan ju som alltid vara bra att ha. Eller vad sägs? ;) Sen var det bara hem igen och ut ännu en gång med Ebba. (Fast jag var rätt snäll, för Ebba fick även följa med till Maxi också ;) Men den här gången gick vi ut med Emma och Foxy :) Gick även denna gång till Rimi och köpte glass. På hemvägen gick vi efter vattnet och vi lät även Ebba och Foxy bada lite ;) Det uppskattade bägge två, det kan jag looova!! ;) Tyvärr blev det inga bilder på det fast jag hade kameran med mig. Glömmer alltid bort den! Fyy mig.

Och nu sitter jag här och nöter och gör nästan ingenting. Emil har äntligen blivit lugn och somnat. Han ligger till och med i sin säng. Peppar peppar!! Han har blivit en kramgo unge som nästan bara sover om han är i famnen. Han blir supersur direkt man lägger ner honom! Förutom nu då ;) Kan ju säga att det blir rätt tungt i armen av att hålla i honom hela tiden. Han börjar ju faktiskt att bli tung! ;)

Nä, ska sätta mig framför tvn och njuta lite av egen tid nu innan jag måste dra upp lilleman och klä honom, för vi måste hämta pappa på jobbet nu ikväll. Fast då brukar han sova gott, när han får åka bil :)

Ha en fortsatt trevlig Måndag!

Endast bilder


Såhär flåsig blir man efter man har kastat boll :P


Liten och mysig Emil :)


Oooj, vars försvann nappen?!!


En trött pojk


En pigg pojk :)


Ida och Ebba buuuusar :P


Finaste Ebba!! ;D


Galopp Galopp


Man blir törstig av att busa :P


Sur, surare. surast!! Hihii :P

Det var allt för denna gång. Soo long ;)

Ojsan hoppsan!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev, fy på mig! ;)

Nåväl.. Veckan som gått har det ju varit pissväder i princip.
I Måndags blev det inte så många knop gjorda. Var hemma och tog det lugnt, jag, Emil och Ebba. Klockan ett hade vi tid på BVC så det var bara att knalla dit i skitvädret. Lilleman har blivit hela 52,5 cm lång och nu väger han 3930 gram! :) Så snart (Om inte redan) är vi över 4 kg, det ni?! ;) Han växer så det knakar. Kan även meddela att jag idag fått rensa hans garderob för nu har han vuxit ut storlek 50. Så nu kör vi på 56 istället :) Min stooora kille! ;) Måste lägga upp nå fina bilder på han sen :)

I Tisdags så blev det att luncha i stan med Marie och Malin. Det var riktigt trevligt! Och så fick dom även snosa på Emil. Tror Marie längtar ännu mera nu?! ;D Efter det var vi bara hemma för att sen fara till Marie på kvällen för då vankades det kärringhäng :) Sjukt länge sen sist för min del (Och Emils premiär, han får vara med fast han är en pojke för han är så liten;) så det var riktigt trevligt :)

Igår (Onsdag för er som inte visste det) så var jag till Tandläkaren och lagade två hål. Fatta många gånger jag varit hos tandläkaren inom ett halvår! säkert 7 gånger och jag börjar bli nådigt less. Trodde att gårdagens besök skulle bli det sista på länge, men nejdu! ska tillbaka om två veckor och göra färdigt rotfyllningen som aldrig blev gjord igår. Less kan jag säga att jag är! Mamma/mormor fick komma hit och vara med Emil under tiden eftersom Patrik jobbar förmiddag hela veckan. Och det hade då gått bra iallafall :)

Och idag har vi varit in till stan igen, denna gång åt vi lunch med Jonna och Ellen och massa annat folk som jag inte känner. Men det var trevligt och gott! Och idag är första dagen på den här veckan Emil varit nöjd och snäll hela dagen, så sjukt skönt ;) Sen har vi mest varit hemma. En sväng förbi Coop har vi också hunnit med nu på eftermiddagen/kvällen. Köpte en nappflaska som Anne rekommenderade som suger ut luften ur flaskan så Emil inte sväljer så mycket luft. Så hoppas det gör han på bättre humör, för jag tror han har magknip när han är så ledsen på dagarna! :( Inte kul att se sin lila pojk så ledsen :(

Jadu, det var nog allt för mig för denna gång! Har inte hänt alltför mycket intressant. Mest myst på här hemma, städat lite, tagit promenader med Ebba och även kastat mycket boll med henne som hon gillar ;) Min sötaste tjej!! :D

Ha en fortsatt trevlig kväll. God afton!

Lördag

Idag är det Lördag. Kul va?

Igår var det Fredag vilket innebar grillning hos mamma och pappa. Min faster och hennes man är upp på besök så det var riktigt trevligt att träffas! (Kan ju även påpeka att jag bott hos min faster på alla skollov jag hade förr, så hon är som en storasyster) Dom hade köpt en jättefin body till Emil plus ett par byxor. Och det jag gillade mest är att det är i svart! :) Gillar svarta barnkläder, men det finns ju inte mycket utav det. Bodyn ska hon iaf byta till en större storlek och skicka upp sen för den var perfekt nu, men hur kul är det om han bara kan använda den i typ 1 vecka till? Inge kul alls, för den var ju så fin! ;)

Vi gick dit iallafall så vi var där till två tiden, och så gick vi hem så vi var hemma till halv tio, så vi tog en heldag där. Riktigt trevligt och kul :) När vi kommit hem så gick jag upp till Ida en sväng och hängde med dom som var där och surrade ett tag, sen knallade jag hem. Emil fick vara hemma med pappsen! :)

Idag ska vi och grilla i måttsund, på eftermiddagen. På dagen ska vi väl hitta på nånting, vi ser ju vad som händer! Det är ju iaf fint väder :)

Nu är Emil sur, hejdå!

Förlossningsberättelse

Då var det dags! Ska försöka skriva det mesta, om jag kommer ihåg! ,)

Det började iallafall på Lördags natt (4/5) med att jag vaknar 02.50 av att jag tror jag kissar på mig! Kutar till toan och inser då att det var vattnet som hade gått. Min första tanke var att jag inte ska ha nå barn nu, det är ju elva dagar för tidigt och tänkte gå och lägga mig igen, men kommer sen på att jag kanske ska ringa upp till förlossningen iallafall. Så jag ringer och hon säger att jag ska röra på mig och komma in klockan fyra så ska dom göra en CTG-kurva.

Vi kommer in och dom gör kurvan och sen inge mer med det. "Kom tillbaka klockan tio i morgon bitti", det var de dom sa eftersom jag inte hade några värkar alls. Sagt och gjort.. Vi far hem och sover några timmar till och sen far vi tillbaka. Fortfarande inga värkar, så det var bara att åka hem. Inser då att vi snart ska få ett litet barn eftersom dom sätter igång en efter tre dygn om det inte startat av sig själv.

Just när vi kommit hem så får jag känningar, men absolut inge farliga alls. Så hela förmiddagen går jag med värkar som var kontrollerbara. Vid ca fyra tiden ringer jag till förlossningen igen och säger att det gör ont, kan vi få komma in och kolla om jag öppnat mig nånting? Men nej, det gör dom inte om vattnet har gått, för stor infektionsrisk. Irriterad som jag var så fick vi iallafall komma in och göra ännu en kurva. Och då fick jag med mig tabletter hem så jag åtminstone kunde sova på kvällen. Just när vi kommit hem så får jag tokont och vandrar omkring som en dåre i lägenheten, så jag tar tabletterna redan då. Så jag fick iallafall sova mellan ungefär halv sex till halv nio. Underbart! ;)

Halv nio kliver jag upp och äter lite. Då har jag inga värkar alls! Fan tänkte jag, det behöver ju inte sluta helt. Men sen kom dom igång igen! Har ont som tusan och värmer vetekudden som min snälla mamma kommit med som jag kan ha på svanken för det är där jag hade ont som in i helvete! (Men fortfarande kunde jag kontrollera dom) 03.20 ringer jag till förlossningen igen, men dom säger att det inte är någon idé att komma in eftersom värkarna inte var regelbundna. Jahapp, det var bara att pinas vidare!

04.20 ringer jag upp igen och säger att värkarna kommer med ungefär fem minuters mellanrum. Otrevliga som dom var så sa hon jag pratade med: "Ja men, det låter ju inte som att du har sådär jätteont?" Vafan vet dom om det? Alla har ju olika smärttrösklar!! Nåväl, hon sa att vi fick komma in om vi ville.. Ond som jag då var så tänkte jag att vi skiter i det! Men Patrik sa att vi skulle åka, för han ville då INTE att det skulle födas barn här hemma, haha! ;)

Vi kommer in och jag har ondare än ondast! Dom startar en kurva (det ska göras i ungefär en halv timma) och efter en kvart så slutar den funka! Så då måste dom göra om det. Och jag trodde jag skulle dö, var tvungen att stå där i 45 minuter!! Huvva.. Då iallafall så skulle hon kolla hur mycket jag öppnat mig. Det första jag får höra är: "Åh herregud lilla vän, du är ju öppen 8 cm!!) Shit pommesfritt var det enda som kom ur min mun just då, hahaha! In på förlossningsrummet kom vi iallafall ca 06.00 och jag bad om ryggmärgsbedövning. "Nej det går inte, det är alldeles för sent" ÅH shit, skulle jag vara tvungen att göra det här utan bedövning?!!

Lustgasen drog hon fram och den var guld värd för mig! Fan så kul det var, och det funkade hur bra som helst :) Drog nog i mig alldeles för mycket, men det var de värt, hehe! :P Strax före 07.00 så satte krystvärkarna igång, och det var väl inte sådär superkul. Men jag hade ju som sagt inget val! 27 minuter tog det och sen var lille Emil ute :D

Så han föddes 07.22 på Måndagmorgon den 5/5. Han var 47 cm kort och vägde 3040 gram. Världens finaste kille ;)

När man tänker efter i efterhand så var det inte såååå farligt som jag trodde det skulle vara. Med tanke på att jag inte fick någon bedövning. Undrar hur "lätt" det skulle vara med bedövning? Det tar vi nästa gång. Om några år, haha! ;) Just nu ska jag njuta av denna lilla kille :)

Såja. Tror jag skrivit ner det mesta! Iallafall det som är mest vesäntligt :) Höjdpunkten med det hela var att jag åtminstone slapp gå över tiden! :)

Sommar och sol!

Nu är fan sommaren här. Idag ska man då minsann inte klaga på vädret, haha! Riktigt varmt och skönt :)

Dagen har varit superbra! Började morgonen med en promenad till Rimi, hela familjen ;) Sen var det hem och käka frukost. Där vid halv ett tiden tog jag och Emil bussen till stan och mötte upp Elina, Moa, Linda plus barnen. Vi gick till MCM och köpte mackor och dricka för att sedan traska vidare till floras kulle och sitta ute i gräset och äta lunch. Riktigt trevligt och mysigt var det! :)

Tog bussen hem där mellan halv tre - tre tiden, men hemma var jag bara i typ 3 minuter. Knallade bara in och hämtade Ebba också gick vi vidare till mamma för att hälsa på. Så satt även där ute och solade mig lite och jag kan ju säga att jag är ju faktiskt lite röd. Haha! :) Brände axeln när jag gick till mamma, lyckat eller så inte. Hoppas bara den inte gör alltför ont sen när man ska sova.

När vi kommit till mamma så vaknade Emil så då var det bara att byta till en torr blöja och ge han mat. Efter det fick mamma/mormor ta över och jag lånade bilen till storheden en sväng. Köpte mig ytterligare två par linnen från HM. Jag gillar som deras randiga linnen där, nu har jag fyra par. Och fler kanske det blir? ;)

Så det var våran dag. Har i princip nyss kommit hem från mamma. Eller ja, för en halv timma sen. Har packat upp allt och fixat lite. Snart kommer bror förbi en snabbis och sen går nog jag och Emil förbi hos Emma en sväng. Hon och Ida satt där och sög på nån öl tror jag? ;) Eller dom skulle det iallafall.

Hoppas det blir samma kanonväder imorgon, för då ska jag hålla mig utomhus och bli bruuun. Eller rättare sagt röd, haha ;)

Lev och må!

Min fina lilla gris vill busa och då hämtar hon alltid filten! ;)
image48


Ny vecka, IGEN..

Då var det Måndag kväll och idag blir Emil hela fyra veckor :) Tiden går fort när man har roligt ;) Ska och pränta ner en förlossningsberättelse när jag har ork och tid. Och det har jag då inte nu iallafall :P

Jahapp. Gårdagen var skön och slapp. Vi vaknade, klev upp, åt frukost och allt det vanliga. Sen for vi och pantade allt vi hade här hemma. Vilket inte var lite! Vi fyllde två blåa IKEA påsar plus två ica påsar. Så äntligen är det borta!! Tjoo :) Sen handlade vi lite och åkte hem. Vid ett - halv två tiden gick jag och Emil på promenad till Rimi (Visst Anne? ;D) med Emma och såklart hundarna. Riktigt skönt var det ute :) Tog oss en lunch ute i solen och slappade. Sen var de bara att traska hem men här blev vi inte långvariga. Vi knallade sen till mamma och pappa och käkade middag. Patrik jobbade extra igår och jag hatar att laga mat och äta själv, så det är perfekt att gå till huset och äta ;) Sen hände inget mer, vi gick hem, såg tv, Patrik kom hem och sen gick vi och la oss.

Idag har det också varit hyffsat väder. Har varit i Notviken en sväng med Emil, Anne, Joni och Kevin och hälsat på. Kul att komma iväg :) Sen var vi hemma ett tag och sen gick vi ännu en gång till huset och åt :) Där blev vi lite längre idag, vi kom hem vid nio. Och Emil ligger fortfarande i vagnen och sover, så skönt :) Så nu har jag hunnit diska och ska nu vika tvätten. Så har man fåt lite gjort idag åtminstone. Men toaletten alltså, hujja. Jag har fortfarande inte tagit tag i den. Måste verkligen göra det här nån dag, men när?!

Imorgon så blir det att åka in till stan med Anne och de små. Blir att traska på stan en sväng och sen säkert en fika. Det brukar som oftast bli så när man ändå är där. Det är ju trevligt, och framförallt gott ;) Tänkte köpa mig nå slappar/vardags capri byxor som jag såg på stan i Torsdags och även nå linnen om jag hittar. Har ju kvar present kortet på HM, så där kanske man köper nå kul :)

Nu blev det långt. Ska fixa tvätten innan lilleman vaknar och är superhungrig. Och snart kommer Patrik hem, kanske blir en sväng ut så vi kan busa med Ebba :) Den som lever får se..

image46
Sova i vagnen är superskönt!

image47
Ebba myser med Emil :)

RSS 2.0