Underbart!

Kan det bli bätte väder? Nä, jag tor inte det.. Inte för tillfället iallafall :)

De senaste dagarna har inte jag inte gjort alltför mycket. Varit hemma och lallat på. I Torsdags så blev det en till sväng till stan med Emil och Emma :) Köpte nå kläder åt han, mascara till mig också tog vi oss en fika/lunch. riktigt trevligt var det :) Fast Emma var bakis, hehe ;D

I morse så tog vi oss en promenad till Rimi och käkade frukost på fiket. Gott :) Ebba fick sitta ute i skuggan och vänta och Emil sov så gott i vagnen. Sen knallade vi hem, men hemma blev vi inte långvariga. Jag och Emil gick upp till Ida så nu har jag fått sitta och sola ett litet tag :) Emil låg i babysittern och sov hela tiden. Vilken snäll unge jag har ;) Patrik och Ebba for ut till byn och hängde och där är dom fortfarande. Skulle komma hem strax efter sex snåret.

Har även hunnit med att tvätta. Måste bara hämta in all tvätt. Ska ta och göra det snart för klockan fyra är det nån annan som har tid.

Ska även gå förbi Anne och Joni och äta lite tårta för Joni fyller år idag. Grattis grattis! :)

Så det är våran dag. Ska väl börja göra oss redo så vi kan gå nån gång!

Hejdå :)

Solen skiner :)

Jättefint väder idag, så kul! :) Har inte hunnit alltför mycket idag, vi låg och mös på i sängen (jag,Emil&Ebba) till halv tio. Sen klev jag och Ebba upp och jag åt frukost, nötte dator och klädde på mig. Vid tio vaknade Emil så då gav jag han mat och sen var det bara att klä på han och lägga han i vagnen så vi kunde gå ut och gå :)

Var ute i ungefär 40 minuter och jag och Ebba höll på att svettas ihjäl, så jäkla varmt! Men skönt ändå, för nu känns det som att sommaren är på väg ;)

Och nu så är vi bara hemma och tar det lugnt, Emil tycker det är superkul att vara vaken, han vill absolut inte sova! Haha :) Han ligger i soffan och suger på nappen och sprattlar :) Men jag tyckte han skulle sova för jag vill diska, men jag får ta det sen efter nästa mål tid, för då somnar han förhoppningsvis :)

Sen när Patrik slutar så funderar jag på att dra en sväng till sko kanonen och kika om jag hittar nå fina sommarskor :) Och även kolla efter en baby sitter, för det hade varit perfekt att ha nu så hade han kunnat sitta i köket med mig medans jag diskar. Men vi ser ju om jag hittar någon, vill inte lägga flera flera hundra, utan bara nån hundring.

Skulle även behöva ta mig en tripp till stan imorgon också. Måste köpa lite bodysar i storlek 56 för nu börjar 50 sitta rätt tajt faktiskt. Så att jag åtminstone har när det väl behövs. Fast mjukis dressarna är fortfarande bra, så där behöver jag inte köpa nå än så länge :) Och sockar handlade jag i måndags i större storlek så vi har :)

Och igår så var vi på BVC. alltid kul att se hur mycket han gått upp! :) Han ska bli en stor kille ;) Även denna gång hade han nästan gått upp 300 gram på en vecka, så det känns superbra! :) Så nu väger han 3410 gram :) Och så hade han växt så nu är han 51 cm lång, så 4 cm på 3 veckor, det är ju bra tycker jag :) Så nu ska vi fara dit varannan vecka istället eftersom han växer och går upp i vikt jättebra. Skönt! :)

Nä, nu blev det mycket, och jag märker att det blir grymt mycket bebisprat, haha! :) Får ju inte ta och glömma bort min hemska och jobbiga hund som absolut inte vill lyssna över huvudtaget ;D Förhoppningsvis har det med löpet att göra, för annars kommer jag bli galen! Och jag hoppas hon slutar löpa snart för imorgon har det hållt igång i 3 veckor.

Nu ska jag leka! Hejdå

3 veckor har gått

Fan vad tiden springer iväg! Emil blir idag hela 3 veckor stor :) Och han växer också (tror jag?) för snart är storlek 50 för litet. Kanske en 1½ vecka till eller nå liknande. Men det är bara kul att han växer! ;)

Idag tog vi premiär svängen till stan. Gick så bra så! :) Han sov i princip hela tiden, under hela bussresan och när vi traskade runt lite på stan (en kort sväng blev det). Sen gick vi och fikade på Mat&Prat, det var jag, Emelie och Jenny plus barnen. Riktigt trevligt ;) Då kände Emil för att vakna och äta, och sen låg han fan vaken resten av tiden. Så han var vaken från klockan 1 till kvart i 4. Och då hade vi åkt hem, jag gick ut med Ebba (Emil fick vara hemma med pappa) pratade i telefonen och for till Storheden en sväng. Då somnade han i bilen! :)

Vi for en snabbis på storheden och Ida hängde på :) Så nu har jag köpt mig ett par nya skor (vita för en gångs skull) och två linnen från HM :) Äntligen kan jag unna mig själv nånting, var ett jäkla bra tag sen sist. Sisådär nästan 9 månader sen. Så det var super kul :) Kanske far på stan nån fler dag i veckan och kikar lite. Hört rykten om att dom har bra och fina linnen på Gina ;)

Nu sitter jag och väntar på Patrik, han är och hämtar hem mat. Huvva, vi som skulle sluta äta ute. Aja, som vi sagt flera gånger, det här är sista gången! Haha :D Men det är ju gott, så de går ju inte att motstå ;)

På tal om nå helt annat så blev jag superlycklig i morse när jag tog på mig mina svarta favoritbyxor från Vila (Alla vet nog vilka det är?;) och jag kunde ha dom! :) Det var ju jättelänge sen sist jag använde dom. Men nu gick det! :P Ska även prova mina favorit jeans om dom passar, det hade varit guld värt. För det var faktiskt mitt mål som jag sagt till typ alla ;) Att jeansen ska jag fan komma i sen, då är jag supernöjd! :) Så vi får ju se, det blir spännande :)

Nä nu blev det mycket, ska bänka mig i soffan och vänta på maten ;)

Älskar mina favorit pojkar så otroligt mycket!! Och såklart min ögonsten Ebba ;)

Det gick fort!

Försäkringsbolaget ringde redan i morse, så fort gick det då iallafall. Tur de! :) Ska fara till Muller och lämna bilen så får dom avgöra vad det kommer kosta (som tur är inte för mig) och sen ska vi boka en tid till verkstan så dom får fixa bilen. Hoppas bara att det inte tar så satans lång tid, man vet ju aldrig :/

Jahapp. Idag har jag hunnit vara lite effektiv. Damsög, skurade, diskade och damtorkade på förmiddagen. Så nu är det gjort, bara lite småplock kvar. Och så var det ju toan, huvva! Aja, det tar jag senare :) Och nu har vi precis kommit in från en promenad. Riktigt kul att solen är framme idag, var ett tag sen man såg den. Ebba blev då slut för det var så varmt tyckte hon. (tror hon tyckte det iallafall, vi pratar ju inte så mycket;) Plus att vi kastade lite pinnar innan vi gick in så hon fick springa lite. Emil sov så gott i vagnen! :) Mammas prins!

Och nu väntar jag finbesök av Tessan och Fanny :) Ska bli sjukt kul, så länge sen jag träffade dom! :/

Annars rullar allt på som vanligt. Lite långtråkigt att nästan bara vara hemma, men nog fan har jag grejer att göra här hemma också. Bara att jag är så slö, haha! ;D Nu knorrar lilleman i sängen, ska se vad han vill. Mest troligt ingenting, han tycker om att ligga och "prata" för sig själv :)

Ha en trevlig dag!

Men less!

Dagen började inte bra kan jag ju då påpeka.

För det första så var jag sjukt stressad, skulle hinna duscha och fixa mig innan tandläkaren halv tolv. Och nu när man har en bebis så måste man kunna göra flera saker samtidigt, haha! ;) Iallafall så han jag mata Emil, borsta håret och borsta tänderna mellan elva och halv tolv, sen var det bara att köra rally till tandläkaren. Men jag han i tid iallafall.

Efter besöket hos tandläkaren for jag en snabbis förbi hos mamma och sen skulle jag på Statoil. Och vad tror ni händer på statoil? Jo, jag blir påkörd! Och det var inte mitt fel, jag stod still med bilen och en kille backar in i mig. Så vänster bakdörr är helt intryckt!! :( Less, less och åter less!

Nåväl, han var jättetrevlig och ursäktade sig så mycket och jag fick hans uppgifter. Så nu har vi båda gjort en skadeanmälan och han tog på sig det (annars hade jag blivit förbannad eftersom det var han som backade in i mig!). Så vi får se när försäkringsbolaget hör av sig. Förhoppningsvis går det fort när vi båda hade samma försäkringsbolag. För vi måste minsann byta dörr!

Sen blev dagen bättre :) For till Jonna och hälsade på, riktigt trevligt, och gott fika! ;) Näste gång ska vi våga oss in till stan och fika. När det nu blir, vad säger du Jonna? ;) Kom väl hem strax efter fem tiden och då "slängde" jag över Emil till barnvagnen, tog med mig Ebba, och vi knallade till mamma och käkade middag. Gott :) Var väl hemma till ungefär halv nio, så blev en ganska sen kväll. Men kul ändå :)

Och nu ikväll har Emil varit lite grinig! Tror att han har magknip :( Inte kul alls.. Men han blev tyst när han fick åka bil för vi har varit och hämtat Patrik från jobbet nu ikväll. Tur att han tycker om att åka bil :)

Nu blev det rätt mycket. Ska ta och dricka min cola och hoppas att Emil sover ett tag till, så han kan få sitt sista kvällsmål där innan tolv nån gång, för då sover han braa :) Och så ska jag knalla ut med Ebba på kvällspromenaden. Lite ensamtid med matte tycker hon nog om ;)

Späckat schema!

För första gången på länge så har jag full dag idag. Men rätt kul ändå :)

Nu nöter jag dator tills Patrik och Ebbs kommer in från morgonpromenaden. Sen så måste jag slänga mig i duschen och hinna äta frukost, för halv tolv ska jag vara hos tandläkaren. Som tur är så är det bara en kontroll, så det går fort. Hoppas verkligen att ag inte har några hål. Men jag kommer säkert ha det iallafall! :(

Nåväl.. Sen är det bara att fara hem för att gå ut med hunden innan vi ska skjutsa Patrik till jobbet. Sen efter det så ska jag och Emil åka och hälsa på hos Jonna och lilla Ellen :) Så får man se det lilla paketet!! Kanske även blir att vi tar oss en promenad? Ska iallafall packa in barnvagnen utifallatt :) Lille Ebbs för vara hemma.. Men tror hon tycker det är skönt att vara själv också. Hoppas på det iallafall ;)

Nä, nu ska jag nöta vidare innan lilleman blir sur, just för stunden ligger han helnöjd i soffan och suger på nappen, men det kan vända fort! :P

Ha en bra dag!


2 veckor stor

Idag blir han Emil hela 2 veckor stor :) Fan vad tiden går fort.. Känns som det var igår man låg på BB och bara ville åka hem. Haha :)

Idag har vi iallafall varit på BVC för vägning och han hade gått upp hela 300 gram! :) Jag som var så orolig att han inte skulle ha gått upp nå, men då vet man att han äter bra och sådär :) Så nu väger han hela 3120 gram, mycket va?! ;D

Annars idag vette tusan vad vi ska göra. Patrik ska ju och jobba och vi blir väl bara hemma. Så jäkla tråkigt väder idag! :( Ska väl försöka mig på att städa lite om jag hinner/orkar. Om inte Emil ska äta och ha uppmärksamhet så är det Ebba som måste ut på promenad. Det är full rulle! Men jag vänjer mig.. Har ju inte kommit in i det ännu.

Slänger in en bild på mina fina ;) Morgonmys i soffan :)

image45

Nu är det bestämt!

Nu är det så att vi bestämt oss för Emil. Och nu finns det ingen återvändo för nu har jag skrivit papprerna, haha :P Så nu har våran lilleman ett namn, vad knasigt. Vi som kallar han för lilleman ;D

Hela hans namn blir Emil Olavi Kalmdal. Alla namn är efter Patrik och det är för att det är släktnamn, så då vill vi föra det vidare. Är ju som lite kul ;)

Idag har det blivit en lugn dag, precis som alla andra dagar just nu :) Har iallafall tagit mig ut en sväng nyss. Gick till Rimi med Ida och hundarna. Emil fick vara hemma med pappa! :) Behövde verkligen ta mig ut, känner mig så sjukt tung i skallen. Kan ha att göra med tabletterna jag började äta idag. Man kunde tydligen få yrsel och illamående, och det har jag märkt av när jag stog och diskade :/ Men hoppas det blir bättre snart..

Och imorgon börjar Patrik jobba igen. Guuud vad skumt det kommer kännas att vara själv. Då måste jag ju ta alla promenader med hunden, huvva. Haha! Nä, skönt att ta sig ut i friska luften, men det är ju så satans kasst väder :( Hoppas det blir varmare snart, för nu vill jag ju faktiskt ha sommar!

Ska fixa färdigt disken innan plutten vaknar och vill äta, igen! ;) Sen ska vi till mamma och äta middag, gott! :)

Ha en fortsatt trevlig Söndag :)

BF idag

Japp, idag var det meningen att våran lilleman skulle komma, men så blev inte fallet. För idag är han redan 11 dagar gammal :) Min spymaskin, haha!

Hmh.. Annars rullar allt på som vanligt.

Måste även gratulera Jonna och Jonas till deras lilla tjej ;) Så jäkla söt!! :)

Nu har jag inte tid. Hejdå!

Tisdag

Tisdag idag.

Dagen har gått fort som alla andra dagar går just nu. Lilleman är lika snäll som vanligt :) Tänkte att vi skulle ta en promenad idag men så blev inte fallet. För det första så har det haglat idag (FAN, trodde sommaren var på väg) och sen så blåser det så satans mycket. Typiskt! Kanske går ut en sväng ikväll eller varför inte imorgon? Vi ser ju :)

Igår var vi på BVC och allting såg bra ut. Han väger fortfarande väldigt lite (enligt mig iallafall) men han har gått upp i vikt iallafall, och det är de som räknas :) Ska tillbaka nästa Måndag och då hoppas jag att han har gått upp ännu mera, så mycket som han äter :)

Är jävligt less också på mitt ena bröst, haha! Har hämtat ut mina tabletter nu som ska stoppa mjölkproduktionen (nej jag ska inte amma, för det går inte ) men jag kan inte börja äta dom förrän jag fått bröstet normalt igen. Varför ska man kunna få mjölkstockning? :( Hoppas det blir bättre snart för jag håller på bli toookig.

Malin har även varit här idag och hälsat på, alltid lika trevligt med besök :) Bjöd på lite fika och en kräk bebis, haha! ;D

Nu ska jag kila vidare.

En vecka idag

Tiden går så sjukt fort. Idag blir lilleman en vecka stor ;) Ska till BVC kvart över två på kontroll, hoppas verkligen att han gått upp mycket i vikt, det hade varit guld värt, eftersom han rasade så mycket i vikt i några dagar! :/ Men nog har han blivit lite tjockare, så mycket som han äter ;)

Nätterna går också bra, vaknar en till två gånger och äter, sen sover vi igen, och kliver upp ungefär nio varenda dag. Så det har inte blivit nån extrem omställning med sovrutiner för mig eftersom jag annars alltid klev upp klockan nio. Fast jag brukade ju inte kliva upp mitt i natten innan iofs ;) Haha.

Nu ligger han och sprattlar i sängen och gör knasiga ljud :) Min guldklimp!

Och än så länge har vi inget namn på han :P Har funderingar över Emil, men jag vet inte. Ska kika lite på internet om jag hittar nå annat. Annars får det fan bli det namnet. Det passar ju bra ihop med hunden iaf, Emil och Ebba ;)

Vad tycker ni om det namnet? :)

Nä, nu ska jag klä på mig och sen traska till tvättstugan.
Ha en bra dag!

080505

Hej hopp. Nu var det ett tag sen jag skrev, och som alla vet så har det skett förändringar i vardagen :)

I måndags morgon så kom det ut en liten pojke kl 07.22 Han vägde 3040 gram och var 47 cm kort ;) Han är världens finaste och snällaste. Skriker nästan aldrig, peppar peppar, endast skiter, sover och äter :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Allt gick iallafall bra och snabbt. Nästan lite för snabbt, hah! Är ju egentligen 7 dagar kvar till BF för mig. Men inte gör det nånting att han kom lite tidigare, då slapp jag åtminstone gå över tiden! Jonna, dags för dig att börja klämma nu ;D

Sådärja, nu har jag inte tid att skriva nå mer, hör att lilleman skiter! Haha. Ska väl göra som alla andra och skriva en förlossningsberättelse sen :P Men inte nu.

Och nej, vi har inte kommit på nå namn än så länge, men det kommer :) Ska sätta mig på nätet och kika så vi får lite inspiration ;) Bjuder på en bild iallafall

image43

image44

Ont, det gör ont

Jahapp.

Hade rätt ont tidigare och ville så gärna fara och kolla om man hade öppnat sig nå. Men neeeej, det fick jag inte! Dom kollar inte på en när vattnet har gått av sig själv eftersom det kan komma in bakterier. Men hur fan ska jag då veta vad som händer? :( Nåväl, fick iaf komma och göra en till ctg-kurva och hon frågade då om jag kände av alla värkar som visades? Ja, antagligen så kände jag ju dom, annars hade jag inte bett om att få komma in?! Rätt puckad personal.

Nåväl, fick med mig piller hem så jag skulle kunna sova inatt och skulle de bli så att värkarna blev värre så skulle jag höra av mig. Han bara med att kliva innanför dörren hemma så trodde jag att jag ville dö typ! Patrik tog ut Ebba och dom var väl borta ungefär 20 minuter. Och dom 20 minutrarna var de jobbigaste i hela världen! Hade värkar hela tiden, fick inte ett endaste litet uppehåll :( Så när dom kom hem så ringde jag förlossningen och sa som det var, att jag aldrig fick nån paus mellan värkarna och hon tyckte att jag skulle pröva ta mina piller redan då. Klockan var väl kring halv sex-sex tiden. Sagt och gjort, och kan ju säga att de faktiskt hjälpte. Fik ligga i sängen och vila/sova ända fram till halv nio, då klev jag upp. Det var ruskigt skönt!! :)

Däremot så vette fan om det är brist på mat eller pga tabeltterna men hela jag är som ett asplöv. Känns som att jag är sjukt bakis och jättedarrig! :( Jobbigt. Nackdelen med tabletterna är ju att alla värkar och det försvann och dom har som inte rktigt kommit tillbaka ännu. Jag vill ju få det här bortgjort ju! Fast å andra sidan så ska jag vara glad om jag kanske kan få sova? Ska iallafall försöka mig på det nu.

Måste även hälsa grattis till Sara och Josef som fick en liten dotter idag/ikväll :) Jag som ville hinna före! ;D
Kanske ses på BB? ;)

Inte så länge kvar nu då?

Sådärja. Då har man hunnit med att vara i Sunderbyn 2 gånger denna dag.

For in där vid fyra och gjorde en ctg-kurva, allt såg bra ut. Dom tog även nå blodprov på mig eftersom jag hade feber så då ville dom kolla så de inte fanns någon infektion i kroppen. Hade ju som sagt inga värkar så det var bara att åka hem!

Var hemma till fem ungefär så då gick vi och la oss igen så man fick lite sömn, för klockan tio skulle vi tillbaka till Sunderbyn. Så klockan tio var vi där igen och gjorde en till ctg-kurva och det såg fortfarande bra ut. hade ingen feber nu längre heller, så det var ju kanonbra! :)

Däremot så har jag börjat få sammandragningar/förvärkar/värkar, ja.. Nånting utav det, haha! Har ju ingen som helst aning om vad det är, men nånting är det ju ;) Har ont i svanken hela tiden iallafall och ibland får jag ont i magen. Haha, vad dålig jag är, jag vet inte alls vad som händer. Äh, skit samma! ;D

Vet nu iallafall att jag inte kommer få vänta till den 16 Maj som jag var beräknad till eftersom dom automatiskt sätter igång mig om 3 dygn om det inte kommit igång av sig själv. Och det är just för att vattnet har gått. Så lite läskigt är det ju, kommer ha en unge nån gång i veckan. Fatta knas?!

Nu ska jag sysselsätta mig med nå, typ packa upp tvätten kanske?! Måste göra nå annars blir jag tokig.
På återseende!

Vattnet?!!

Har panik och är skitnervös!! Det ska ju vara två veckor kvar?!!

Vaknade av att jag trodde jag kissade på mig typ, haha. Men så var/är inte fallet, för isåfall så skulle det ha slutat vi det här laget. Men nej! Har iallafall pratat med Förlossningen och ska komma in klockan fyra så ska dom kolla om det är vattnet. Men hallå, vad ska det annars vara? Har inte väckt Patrik ännu heller, han kommer få panik! Så väntar ett tag, tills klockan närmar sig fyra så slipper han vänta så länge, haha ;)

Nåväl.. Har inte haft en endaste värk iallafall. Så "förhoppningsvis" är det inte riktigt på G ännu. Fan, det är ju för tidigt ju!! Haha. Äh, blir väl att åka hem därifrån sen, vad annars lixom?

Nu ska jag surfa vidare och hoppas tiden går snabbare så jag får det bortgjort nån gång. Hatar att sitta och vänta! Får väl ta och uppdatera mina kära läsare imorgon :P

Wish me good luck! ;D

Hoppas hoppas!

Nyvaken, jajjemen. Fattar inte att jag kan vara så pass pigg som jag är, somnade inte förrän vid fyra tiden! Kunde fan inte sova, sov några minuter varje timma mellan tolv och tre, men sen vaknade jag för att jag svettades som en gris och hade ont i hela kroppen, speciellt svanken! Skitjobbigt!! :(

Nåväl.. Nu när jag vaknade så kan jag då lugnt säga att jag mår hundra gånger bättre idag! ;) Hostan har blivit värre, gör sjukt ont när jag hostar så försöker att låta bli. Lättare sagt än gjort!! Och har lite smått ont i öronen. Men.. är inte alls lika hängig som jag var igår och det är de som räknas! För det är de som gör att man inte orkar göra nånting alls och bara ligger en hel dag. Så det är superskönt att slippa det! :) Men ska inte säga för mycket nu, kan hända att de återkommer.. Ska iallafall ta de lugnt idag också.

Men nu är jag så pass pigg att jag orkar ta ut Ebba på morgon kissen! :)
See ya!


Sovdax

Ska alldeles snart göra mig redo för sängen, ska bli så grymt skönt att få sova!!

Dagen har varit, jaa.. dålig helt enkelt! Har inte alls mått vidare bra. Lite till och från. Ena sekunden har det känts bra, och sen när jag ska göra nå, typ resa på mig, så har det känts förjävligt igen :( Aja, men där vid halv fyra-fyra tiden så tog jag mig iallafall in i duschen och det var otroligt skönt!! :) Däremot mådde jag lika kasst när jag kom ut från duschen, men jag fick känna mig bra ett litet tag iallafall.

Har inte gjort många knop idag som ni kanske förstår, knappt att jag fått i mig nå mat :( Men men, bättre med lite mat än ingenting alls! Nu på kvällen så tog jag mig en sväng ut med Ebba. Det var jättehärligt att få komma ut och få lite frisk luft i sig. Tror att det behövdes! Så just nu så känner jag mig lite lite bättre. Men imorgon bitti så är det säkert samma visa igen :( Nåväl.. det visar sig!

Hoppas ni andra haft en bra dag iallafall :)
Lev och må!

Kan det bli värre?

Tror seriöst att jag kommer dö snart. Mår så förjävla dåligt!! :( Ont i hela kroppen och knoppen. Orkar inte göra nånting överhuvudtaget. Känner mig så jävla konstig också, har redan hunnit lipa tre gånger idag, och det är då fan inte likt mig!

Patrik och Ebba for precis, dom skulle och städa bilen, skönt att slippa tänka på hunden för en gångs skull.

Det var bara de jag hade på hjärtat. Känner på mig att det här kommer bli en sån där klagodag idag.

Hejdå

Fan fan fan!

Vaknade imorse och kände mig hur risig som helst! Nästan så jag trodde jag blivit bakis utav alla ångor, haha. Har inte kännt mig bra överhuvudtaget under hela dagen, tror jag börjar bli sjuk :( Superhängig, fått hosta och huvudvärk! :( Kan det vara sämre tajming? Näää.

Nåväl, tog det lungt på förmiddagen hemma i soffan. Klockan tolv hade jag tvättstuga så jag har iallafall gjort nån nytta idag ;) Gick superfort, hade endast två maskiner med tvätt. Strax efter ett så for vi ut till Måttsund och vara sociala. Fast tror inte att just jag var särskilt social, satt bara på min stol i solen. Kände mig som sagt inte bra så jag orkade inte prata särskilt mycket. Men Ebba var gode nöjd när hon fick härja på fritt ;)

Vid fyra tiden for vi hem och slappade. Gjorde Tacos till middag vilket var suuuupergott! Ruskigt länge sen vi åt det sist, så det var uppskattat ;) Slappade lite till, och sen for jag förbi Emelie ikväll. Riktigt trevligt, var nu ett tag sen jag var där. Stannade inte alltför länge, var där mellan åtta och tio. Så nu är jag hemma och känner mig risigare än risigast! :( Tror på fullaste allvar att jag ska ta och borsta tänderna och gå och lägga mig. Kommer inte ihåg sist jag gick och la mig såhär tidigt ;) Men det ska bli skönt.

Ha en fortsatt trevlig kväll.


RSS 2.0