Valborg

Såja, då var snart denna dag slut.

Idag har det varit full rulle hela dagen lång :) Började min morgon som jag alltid gör. Klockan tio slutade Patrik jobbet och kom hem, kul att han fick en långhelg. Ledig ända tills på Måndag! :) Klockan elva hade jag tid hos Barnmorskan och där gick det bra som alltid :) SF-måttet har vuxit till ca 35,5 - 36 cm och hjärtljudet låg på 144. Ska dit den 12 Maj nästa gång. Och förhoppningsvis sista gången innan bebis kommit ;)

Efter besöket hos barnmorskan så for jag direkt och tankade och sen vidare till stan för att möta upp alla tjejor och fika på Mat&Prat :) Vi blev en hel del.. Jag, Jonna, Marie, Malin, Emelie, Jenny, Elin, Therese och alla barnen såklart :) Riktigt trevligt var det! De måste göras om nån gång? ;)

Var meningen att jag skulle förbi BRIO också och köpta mjukliften till vagnen, men självklart hade dom bommat igen pga flytt. Typiskt min otur!! :( Nåväl, inte mycket att göra åt saken. Däremot så for jag förbi Barnens hus på vägen hem och hittade mig en mjuklift där. Desto bättre var det också för den var 200 kronor billigare. Så jag tjänade på det, haah ;)

Hemma var jag inte alltför länge. Vi for till Måttsund på eftermiddagen och satt ute mest hela tiden. Ebba hade kul när hon fick studsa runt som en gummiboll precis som hon ville :) Gräva sina kära gropar i snön, haha. Var där till nio ungefär och då for vi vidare till Johan och Bella i Ersnäs och hälsade på dom. Fick se huset för första gången (Har ju sett huset förr, men inte invändigt) och dom hade fått det riktigt fint :) Även Freddan och Sofia vär där och deras hund :) Ebba fick sitta i bilen när vi var där men tror inte de gjorde henne nå, hon hade ju härjat på som en idiot hela eftermiddagen i Måttsund så ;)

Och nu har vi typ nyss kommit hem. Ska nog gå och lägga oss. Patrik är rätt full faktiskt, haha ;)
Hoppas alla haft en bra Valborg! :)

ÄNTLIGEN!

Nusååå.. Äntligen har jag fått fixa håret! Det var då fan på tiden ;) Inte för att jag ser annorlunda ut, men jag känner mig så sjukt mycket fräschare så det finns inte! :) Håret blev iallafall lite kortare, tog bort 1 dm. Sen fixade vi ju självklart till luggen också, och färgade håret. Så nu har jag ingen ful och hemsk utväxt som är råttfärgad till tusen, haha! :) Så jäkla skönt!

Stackars lilla Ebba var rå kass i magen imorse. Hon började pipa där kring 05.20 och jag fattade ju såklart inte vad problemet var så jag röt åt henne att hon skulle gå och lägga sig! När hon suttit och pipit fram tills klockan var 07.15 så blev jag less och gick ut med henne. Och gissa om hon var bajsnödig? Oooh ja!! Fan, hon sprutlackerade hela snöhögen här utanför, så nog förstår jag varför hon gnällde som hon gjorde. Stackars liten!! Nåväl, hon var då duktig som kunde hålla sig dom där två timmarna då jag försökte sova :)

Sen när vi kom in så gick vi och la oss igen och jag klev inte upp förrän kvart över nio. Ebba låg då kvar och sov ett tag till, så jag kunde i lugn och ro nöta lite dator och äta frukost. Strax efter tio så tog vi oss en promenad till Rimi och tillbaka för jag skulle hämta ut pengar så jag kunde betala min frisör :)

Klockan elva kom Malin och hämtade upp mig och vi for till Rutvik. Var där tills klockan blev två och då for vi hem. Så nu har jag precis kommit in med Ebba från en promenad och nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske nå mat? Börjar bli nådigt hungrig faktiskt! Ska se vad vi kan koka ihop, förhoppningsvis nånting som går snabbt och är enkelt :)

Tjingtjong!

Apoteks shoppat!

Så var det en ny vecka.

Idag har jag och Ebba tagit oss en promenad till mamma och pappa. Var ju faktiskt ett tag sen sist vi gjorde det. Det gick bra, Ebba gick relativt fint i kopplet. Men bättre ska hon bli! :) Gick dit så vi var där till strax innan ett, men stannade inte så länge, knallade vidare till Suzie vid halv två. Där var vi inte heller så länge, endast 10 minuter, vi var bara in och sa hej en sväng :) Jag och Suzie bestämde oss för att fara till Storheden en snabbis, så sagt och gjort. Gick hem med Ebba, hämtade bilen och for och plockade upp Suzie.

Handlade inte alltför mycket, nästan bara på Apoteket! Handla allt möjligt smått och gott inför ankomsten av bebis, så nu har jag det jag tycker behövs. Sen om det är nödvändigt eller inte är ju en annan fråga, haha! ;) Nä, handlade mestadels till mig själv faktiskt, olika nödvändigheter :) Sen efter vi varit på Apoteket så tog vi oss en fika på fiket där. Var riktigt gott och trevligt!! :) Länge sen vi umgicks nu. Sen for vi på Djurmagazinet och jag handlade ben åt Ebba och sen for vi hem.

Hemma blev jag inte alltför länge för Ida ringde och frågade om vi ville följa med ut en sväng och det tackar varken jag eller Ebbs nej till :) Så vi gick till Rimi och jag köpte mig en glass. Mmm, så gott ;) Sen gick vi hem och jag och Patrik for och hämtade lite mat och nu har vi precis ätit. Så jag är nu mätt och belåten för denna dag! ;D

Ikväll händer inte mycket. Ska iallafall upp till Ida där vid åtta och kolla på Mannen som talar med hundar. Men nu så tänkte jag fördriva tiden och ta mig en dusch, det lät som skönt :)

Och imorgon får jag äntligen fixa mitt hår. Det är då verkligen på tiden!!! :) Ska både färga och klippa mig, ska bli underbart :) Är sjukt länge sen sen sist. Om jag ska skämmas och berätta så har jag inte gjort nå med mitt hår sen början på December. Fy mig!! :( Men nu jävlar ska jag bli fräsch igen :P

Aja, ha en fortsatt trevlig Måndag.

Söndag?

Söndag idag. Känns inte alls som en söndag, men det kanske beror på att Patrik har varit och jobbat på förmiddagen? Känns mer som en Måndag faktiskt. Knaaaas!

Dagen har varit relativt slapp. Har städat lite hemma på förmiddagen. Plockat bort massa skit, packat upp tvätten och även damsugit. Skulle verkligen behöva damsuga varje dag för det drar in så satans mycket sand/grus!! Jäkla hund ;) Men inte orkar jag göra det. Kanske varannan då?! :)

Iallafall så tog vi oss en promenad mellan tolv och ett. Skönt att promenera! :) Sen när vi kom in så fick jag för mig att Ebba skulle bada/duscha. Och det var då ett jäkla projekt att få ner henne i badkaret, haha! :) Fick jaga henne runt runt i lägenheten innan jag till slut fick in henne på toan och jag han stänga dörren innan hon sprungit ut igen! Men det gick iallafall :) Var inte så farligt att lyfta ner henne i badkaret, lite sprattlig var hon ju, men det gick. Så nu är hon ren och fin och luktar jättegott! ;) She´s ready for the summer!

Sen när Patrik kom hem strax efter två så for vi och handlade så nu har vi mat i både kylen och frysen. Perfekt! :) Så nu ska man väl överleva en månad till? ;D Daniel var också med och handlade lite, och sen gick vi på ÖB och kikade lite. Handlade lite godis, hehe :)

Kom hem för ett litet tag sen och är sjukt trött. Har iallafall orkar med att packa in alla matvaror där dom ska vara, men mer än så har jag inte orkat. Sitter bara och nördar nu.

Ska dricka lite cola och bara vara. Kanske ringa nå samtal till nån. Vi ser ju! :)

Stan och Skellefteå tripp!

Sådärja, då var det Lördag. Vad har hänt sen sist jag skrev?

Ja.. i Torsdags så skulle jag ju till mamma och äta vilket jag nämnde. Kan ju även då nämna att jag var Sjukt slö, så mamma både hämtade och körde sen hem oss istället för att gå. Haha! :) Hade fortfarande ont i fötterna sen min och Idas jättelånga promenad i Onsdags. Däremot fick vi oss en liten promenad för när vi kom hem gick vi fram och tillbaka till Rimi. Lisa var sugen på glass! ;) Sen var jag bara hemma och låg framför tvn hela kvällen.

Igår förmiddag så blev det en promenad med Emma och hundarna till Marieberg där vi hämtade bilen. Då fick hundarna en liten promenad, så sen for vi och dumpade dom hemma och drog till stan. Började med att äta lunch eftersom jag var tokhungrig! :) Sen knallade vi runt på en massa olika affärer. Handlade bebiskläder så vi nu har så de räcker i början. Handlade även t-shirt och luvtröja till Patrik eftersom dom hade en massa REA på Cubus. Riktigt bra!! :) Och vad fick jag själv? Jo, en cola och hårsnoddar. Haha! ;D Äh.. mycket roligare att handla till andra tycker jag. Men sen när bebis är ute och man börjar minska i storlek, då ska jag minsann köpa kläder. Tacka gudarna för skattepengarna jag får tillbaka! :P

Nåväl.. Var hemma vid tre snåret och då for jag, Patrik och Ebbs till huset och bytte till sommardäck, sen till MAX och hämtade mat som vi tog med till Antnäs och käkade med Patriks mamma. Stannade och pratade ett tag och sen for vi och tvättade bilen och sen hem. Blev en lugn kväll för min del.

Idag var det en tidig morgon. Klev upp halv åtta, tog ut Ebba&gav henne mat, duschade, väckte Patrik och sen slängde vi in oss i bilen och satte fart mot Skellefteå! Var liiite sent ute så vi körde rally i princip hela vägen, haha. Men vi kom fram i tid iallafall :) Gick jättebra för både Lycka och Rex, riktigt kul må jag säga!! :) Ebba var bångstyrig som vanligt :/ Men det gick bra iallafall. Och klantig som jag är så glömde jag ju självklart min kamera!! :(

Måste verkligen lära mig att ta med den, för vad ska jag annars ha den till när den bara ligger och skräpar?

Efteråt så for vi och käkade lunch. Jag, Patrik, Marie, John, Emelie och Alex. Rätt gott, men lite konstig personal tyckte jag allt, haah :) Efter maten så drog vi vidare till Jenny-Ann för där hade vi en liten Amstaff träff. Vissa drog lite däck, och andra inte. Jag drog ingenting med Ebba.. Men medans dom gick en promenad med hundarna som drog däck så passade vi på att prova Springpole (??) med Ebba. Gissa om det var uppskattat!! Jag visste allt att det fanns mycket kamplust i min pingla. Det tyckte hon var sjukt kul :) Även Magic också, han och Ebba fick turas om och båda satt och sjöng när den andra slet och hade sig. Haha! :)

Sen brummade vi hemmåt och är typ nyss hemkomna. Så det blev en heldag i Skellefteå, men inte är jag ledsen för det inte. Då har man gjort något denna helg iallafall :) Och imorgon blir det lugnt.. Patrik har tagit på sig ett extrapass så han jobbar hela förmiddagen, men då är han ju iallafall hemma till två. Så man hinner ju ändå umgås! :) Vi ska iallafall och handla imorgon, för nu är det tomt i kyl&frys.

Nu blev det långt. Ska slappa i soffan nu, inte bara hundarna som blir trötta av utställningar, jag och Patrik är helt slutkörda. Haha! :)

Puss&Kram

Snabbt inlägg

Tänkte dra en snabb rad eller två :)

Dagen har varit lugn. Idag gick jag och Ebba på en promenad helt själva.. Lite småtråkigt att inte ha någon att prata med men då får ju Ebba lite ensamtid med mamma! ;) Var ute och gick i ungefär en timma. Hur skönt som helst! :) Har även hunnit tvätta, så det så!

När vi kom in så skulle Patrik precis fara till jobbet, så vi han inte se han så mycket idag! Men det kommer fler dagar :) Han hade iallafall tagit fram kartongen från förrådet som jag bad han att göra. Se, karlar kan göra nånting vettigt nångång! ;D Så nu har jag även byggt ihop spjälsängen :) Den var fan så mycket större än jag hade fått för mig att den var, haha.. Nåväl, får möblera om lite i sovrummet. Ska köpa en sån där väggställning som jag kan ha tvn på, då blir det bra :)

Sen där vid fyra tiden så tog vi oss en snabbprommis med Ida och Akela och sen har vi inte gjort nå mer idag. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta oss för jag ville ha middag och mamma skulle göra köttfärssås och spaghetti. Det lät gott, så jag bjöd in mig själv ;D Idag kände jag att jag verkligen inte orkade gå dit.. Har fortfarande ont i fötterna sen långpromenaden igår, haha. Men hem ska jag gå iallafall.. Så en väg blir det ;)

Imorgon blir det stan med Emma. Ska handla en massa kul förhoppningsvis! Ska fan skriva mig en lista på det jag behöver köpa så jag kommer ihåg, för annars glömmer jag mer än hälften!

Aja, lev och må!

Att jag orkar?

Fattar inte att jag orkar hålla igång som jag gör. "Alla" säger att man är trött och ska vila när man är höggravid, men för mig är det tvärtom! Gör saker hela tiden och sitter nästan aldrig still, haha :)

Drog igång med städningen efter jag hade ätit lite. Diskade, damtorkade, städade badrummet och slängde en massa skrot som bara har legat. Så äntligen är det borta! Sen fick jag då för mig att jag skulle bygga ihop skötbordet innan jag damsög eftersom det kan ju stöka ner. Ooooh, mitt tålamod är då inte de bästa just nu kan jag då säga. Som jag har skrikit och svurit när jag skulle sätta ihop det, haha! Ebba har dragit bak öronen och sprungit iväg. Hon trodde att jag skrek åt henne, lillgumman! ;) Fick iallafall ihop det och har nu ställt in det i badrummet och det fick då plats, precis så som jag tänkt mig. Kalasbra! :)

Sen så damsög och skurade jag och nu har jag precis kommit ut från duschen! Är så sjukt trött så det finns inte. Kommer nog sova som en kung inatt! ;) Längtar tills jag ska sova ;D

Måste även påpeka att jag och Ida gick en mil idag! Det ni ;)

Nä, nu klä på mig och sen slappa framför tvn.

Att jag orkar?

Fattar inte att jag orkar hålla igång som jag gör. "Alla" säger att man är trött och ska vila när man är höggravid, men för mig är det tvärtom! Gör saker hela tiden och sitter nästan aldrig still, haha :)

Drog igång med städningen efter jag hade ätit lite. Diskade, damtorkade, städade badrummet och slängde en massa skrot som bara har legat. Så äntligen är det borta! Sen fick jag då för mig att jag skulle bygga ihop skötbordet innan jag damsög eftersom det kan ju stöka ner. Ooooh, mitt tålamod är då inte de bästa just nu kan jag då säga. Som jag har skrikit och svurit när jag skulle sätta ihop det, haha! Ebba har dragit bak öronen och sprungit iväg. Hon trodde att jag skrek åt henne, lillgumman! ;) Fick iallafall ihop det och har nu ställt in det i badrummet och det fick då plats, precis så som jag tänkt mig. Kalasbra! :)

Sen så damsög och skurade jag och nu har jag precis kommit ut från duschen! Är så sjukt trött så det finns inte. Kommer nog sova som en kung inatt! ;) Längtar tills jag ska sova ;D

Måste även påpeka att jag och Ida gick en mil idag! Det ni ;)

Nä, nu klä på mig och sen slappa framför tvn.

Slutkörd!

Kanon väder även denna dag! ;)

Är nyss hemkommen från en långpromenad med Ida och hundarna. Har varit ute och gått sen tjugo över tolv till tjugo i tre! Så jag är trött, det kan jag lova! Haah :) Men det är ju så skönt att vara ute och promenera när det är sånt fint vårväder. Man blir så satans glad! :) Vi gick iallafall till Sunderbyn och knallade runt där. Stannade till vid Resturangen och köpte oss varsinn dricka så man fick en liten vilo paus. Sen knallade vi hemmåt! :)

Och än är inte denna dag över. Tänkte ta en lite paus nu för jag blev så slut i fötterna.. Men snart ska jag dra igång med städningen. Vi bor för tillfället i en sandlåda! Drar in så jäkla mycket sand nu så det är fan inte klokt! Hopplösa sand. Och Ebba gör ju inte saken bättre.. Hon drar nog in det mesta. Men det är väl så det är att ha hund, inte alltid en dans på rosor :P Men det är det iallafall värt!

Sen tänkte jag även ta och montera upp spjälsängen och skötbordet om jag hinner och orkar idag! Så man har det färdigt :) Man vet ju aldrig när den lilla kommer, kan ju även bli för tidigt?

Det var allt jag hade på hjärtat för denna gång. Ska ta och göra mig lite mat nu för magen kurrar. Sen ska jag dra igång med städningen!

Ha en underbar dag!

Så sjukt härligt!

Alltså hallå där.. Vilket underbart väder vi haft idag! :) Sjukt skönt har det varit idag.

Som jag skrev tidigare så traskade jag, Emma, Ida och hundarna till Hägnan och tog oss en fika ute i det fina vädret. Riktigt mysigt! :) Måste göras om! Var väl ute åtminstone två timmar, kalas kul :)

Kom hem där strax efter två och då nötte jag dator och tog det allmänt slappt. Strax före fem så gick jag och Ebba till mamma och pappa och åt pannkakor! Ja, inte Ebba då, hon fick det vanliga. Torrfoder! Wohoo ;) Det var gott.. Så himlarns tråkigt att äta middag själv. Patrik jobbar eftermiddag den här veckan, så då måste jag ju äta själv. Blää..

Nåväl.. Gick sen hem så var hemma till klockan sju. Då tog det inte länge förrän Thess kom och hämtade upp mig och vi for till Malin och hängde! Alltid lika kul :) Käkade Sheeseballs, chips, godis och drack cola till Ugly Betty och Desperata! :) That´s nice!

Så jag är i princip nyss hemkommen.. Och nu kom Patrik hem också! Ska väl ta och knalla ut med Ebba på sista kiss svängen och sen inta soffläge för att sen gå och sova! :) Skönt.

Imorgon ska jag minsann ta tag i städningen! Passa på när Patrik är på jobbet, för annars är han bara i vägen enligt mig, haha! :) Sen skulle vi nog hinna med en långpromenad imorgon också om det är fint väder, fast denna gång ska vi knalla åt andra hållet, mot Sunderbyn. Och justja! Ska även börja bygga imorgon.. Ska bygga ihop spjälsängen och skötbordet så vi har det fixat! :) Det ska bli kul :)

Nu blev det mycket. Godnatt!

Snart löning

Och det är verkligen nånting som jag ser fram emot! ;) Fast det tror jag inte jag är ensamen om heller, haha.

Igår blev det inge bloggande för mig, pysslade på med annat. Dagen började som den alltid gör med rastning av hunden, nöta dator och frukost framför tvn. Strax efter tolv så gick jag och Ida ut med hundarna, det var ju underbart väder! Solen värmde och jag blev röd om kinderna, haha. Vadå lätt för att bränna sig? ;) Vi var ute och knallade i lite mer än en timma, vi gick genom Kyrkbyn och kollade på våra gamla boenden (Både jag och Ida har bott i Kyrkbyn). Riktigt trevligt! :)

Sen blev det att vara hemma ett tag. Jag spelade lite Guitar Hero och skjutsade Patrik till jobbet så jag fick ha bilen hela eftermiddagen. Vid halv halv fem tiden for jag och Ida på Storheden en snabbis. Vi gick på Rusta och sen hämtade vi hem mat från MAX som vi åt hos mig. Det var gott kan jag säga dig! :) Efter maten så blev det ännu en promenad, men denna gång en kortare sväng, plus att Emma och Foxy följde med! :D Foxy den lilla busen. Tycker det är jättekul att reta Ebba eftersom Ebba har koppel men inte Foxy. Haha! ;)

Kom oss in strax före sju.. Då fick Ebba middag och jag ställde mig och diskade! Applåder applåder! Så nu är det rent och fint i köket ett litet tag. Och med det syftar jag på när Patrik ska laga mat, haha! Han är bra på att grisa ner :P

Iallafall.. Strax innan åtta så knallade jag upp till Ida för då var det Mannen som talar med hundar på tvn. Så vi såg det och sen gick jag hem. Hämtade Patrik från jobbet halv elva, rastade Ebbs en sista sväng, kollade tv, och sen sov jag! :) Skönt.

Idag känns som en bra dag! :) Klev upp kvart över åtta, för tjugo i nio skulle jag vara hos Tandläkaren (ännu en gång!!). Han skulle bara kolla hur min tand mådde och om jag hade ont. Vilket jag inte hade, så jag fick åka på en gång. Nästa tid är 6 Maj och då ska vi göra rotfyllningen. Hujja! :(

Nu har jag hunnit rasta Ebba, gett henne mat och nu nöter jag här. Ska också ta mig lite frukost strax. Och även väcka Patrik. Han sa att jag skulle väcka han om han inte vaknat före halv tio.. Hoppas på kanon väder idag med, och det ser ut att kunna bli det för nu börjar det spricka upp! Kalasbra :) Då ska jag, Ida och Emma ta en promenad med hundarna till Kyrkbyn (igen) och denna gång tänkte vi fika på Hägnan. Ta en liten paus, det är ju rätt mysigt! :) Så der här blir säkert jättebra.

Ha en trevlig dag!

Enbart en bild

image42
v37 (36+1)

V37

Dåså.. Då var jag inne i v37 (36+1). Tiden bara rusar iväg, hinner knappt med. Nu är det lite mindre än fyra veckor kvar, 26 dagar om jag ska vara exakt (Om man bortser från denna dag). Det är både läskigt och spännande. Hoppas jag inte får för tidigt bara, för jag är inte redo riktigt ännu. Efter nästa helg, då är det okej. Haha! :) För på Fredag ska jag vandra på stan och shoppa lite saker och på Lördag så drar vi till Skellefteå på hundutställning. (Ångrar som fan att jag inte anmälde Ebba, men vi ska dit och heja på pappa Rex och systeryster Lycka iaf) Det ska bli grymt kul att åka iväg över dagen och få titta på en massa fina hundar :)

Nåväl.. Denna dag har varit slapp och slö. Jag och Patrik var och promenerade med Ebbs en sväng vid Kronan, skoj med lite miljöombyte både för oss och hunden! Det var som kul :) Annars har jag bara varit hemma. Diskat lite, duschat och såklart spelat Guitar Hero. Haha! :D Jag har blivit besatt av det spelet!! Jag får fan aldrig nog, har redan kört klart alla låtar på easy, och har endast spelat några få gånger. Men det är ju sååå kul ;D Har inte vågat mig på medium än så länge, är lite osäker på det där med fyra knappar, haha! Ska öva lite mera först ;)

På tal om det ska jag nog nöta lite nu, haha!


Åååh vad härligt väder!

Kan vädret bli bättre än så här just nu? Nej, det kan de inte. Sjukt bra väder idag!! :)

Tidigare idag så for jag och Ebba till Emelie och tog en promenad med henne och Rex. Blev en riktigt lååång promenad runt vid lulsundet och porsön och hela kittet. Vi var ute och gick i ungefär 2½ timma! Fatta vad tiden kan gå fort, haha :) Ebba och Rex var då gode nöjda iallafall. Perfekt! :)

Kom hem vid två och nu slappar jag som fan. Blev helt slut efter promenaden, haha! Tjockis jag ;)
Snart ska vi åka till Antnäs också, för där vankas det middag klockan fem. Skönt med serverad mat och slippa laga själv :) Det blir kanoners! Sen ikväll blir det nog bara att vara hemma, känner inte att jag orkar så mycket annat. Fast vi får ju se.. Är bra på att säga så, men så blir det ändå nå helt annat! :D

Nu har jag även spelat Guitar Hero, fan vad kul!! :) Är rätt bra ändå, haah ;D Nja.. Bättre har jag blivit, och bättre kan jag bli. Tänkte iallafall nöta lite nu innan vi ska fara.

Trevlig helg!

Fredag

Idag är det Fredag. Igår var det Torsdag.

Vad gjordes igår? Slappade lite på förmiddagen som vanligt.. Sen där strax efter elva tiden knallade jag och Ebba till mamma för att ha nånting att göra. Ruskigt underbart väder!!! Tror till och med att jag fick mig lite färg i ansiktet när vi gick dit för solen låg då på och brände som aldrig förr! Kan ju alltid hoppas iallafall :)

Stannade hos mamma ett tag, började gå hem där vid kvart i ett tiden ungefär. När vi kommit oss till Rimi så träffade vi Ida, hennes pappa och Akela, så då fick vi promenad sällskap den sista biten hem. Alltid lika trevligt! :) Väl hemma så tog jag tag i disken för en gångs skull.. Ringde även till Försäkringskassan som jag tänkt göra hela veckan. Men nu har jag fått det gjort :) Patrik kom hem efter två tiden och då gick jag vidare till Emma och hjälpte henne bygga ihop hennes tv-bänk. Alltid lika kul med byggsatser från IKEA ;)

Nåväl, efter den proceduren som tog en evighet för att vi gjorde lite fel här och där (HAHA) så gick jag hem strax efter fem tiden. Åt lite mackor och sen for vi på Onoff och köpte Guitar Hero, så nu är Patrik supernöjd!! :) Haha :) Jag har faktiskt inte ens provat spela det ännu, tänkte dra min premiär idag ;) Det ser då jävulskt roligt ut iallafall. Hoppas jag är kung på de där! ;D Iallafall.. Kvällen spenderade jag hos Emelie och såg på tv, lekte med VIlma, pratade en massa som vanligt och åt chokladbollar :) Det var min dag det! :)

Idag vette tusan vad som händer. Ser iallafall ut att bli bra väder idag också så Patrik har lovat mig att vi ska ta en prommis idag eller nå liknanade! :) Och Ebba skulle verkligen behöva få springa av sig. Har inte fått göra det nånting dom senaste dagarna, så hon är full med energi ;)

På tal om hunden så ska jag ta ut henne nu så hon får göra sina behov, vi ses! :)

Inte igen! :(

Bråk, bråk och åter bråk :( Aja, hänt har hänt, går inte att påverka det såhär i efterhand. Skyller allt på mig själv för jag tycker att jag skulle agerat på ett bättre sätt. Men nu vart det ju som det vart. Alltid lätt att vara efterklok.

Nåväl, allting slutade relativt bra iallafall. Förhoppningsvis behövs det inte åkas till någon veterinär, inte idag iallafall. Får se hur det ser ut imorgon, förhoppningsvis bättre.

Annars har dagen varit sjukt slapp. Har inte gjort nånting alls i princip, knappt varit ute ens, fastän det har vart underbart väder även denna dag! Lite trist.. Hoppas på lika bra väder imorgon, då ska jag ta mig en långpromenad med min ögonsten! ;) Idag vart det ingen lång sväng, tyvärr.

Och idag flyttar Emma tillbaka och blir gränderna-tattare med mig och Ida. Haha! :D Sjukt roligt när hon kommer bo så nära igen, då kan vi alla tre ta långa härliga promenader med hundarna :) Jippie!

Nu ska jag ta och göra nå annat, som att glo på tv typ. Så sjukt sugen på nå smarrigt! Undra om man ska köpa sig nå gott från statoil? Hmh.. Den som lever får se ;)

Vilken dag alltså!

Dagen började med ett ryck då det plingade på dörren fem i åtta! Patriks mamma kom förbi en snabbis. Gick och la mig igen på en gång med kunde inte somna om. Men tur det för jag kom då på att gubbarna från Leab skulle komma på förmiddagen och fixa ventilationen med mera.. Så jag drog på mig kläderna och plockade bort allt från kryddskåpet som dom sa att man skulle göra, och precis då jag blev klar och satte mig vid datorn så knackade dom på dörren! Vilken tajming ;)

Strax efter elva så knallade jag och Ebba ut för att ta oss en lång promenad i det underbara vårvädret! Sjukt fint väder idag :) Vi gick runt Kyrkbyn och sen vidare till mamma. Där blev jag bjuden på en jordgubbs smoothie, gott! :) Tyvärr han jag inte stanna där längre än en kvart för smarta Lisa kom ju på att hon skulle till Barnmorskan halv två! Ooops! Så det bara att knalla hemmåt och lämna Ebba för att sedan gå iväg igen på en gång, han bara gå och kissa innan. (Kan ju då även påpeka att jag har ruskigt ont i fötterna med tanke på de långa sträckorna jag gått idag!)

Hos Barmorskan gick det bra. Hjärljudet låg på 142 och SF-måttet hade växt till 34 cm. Så allting ser kalasbra ut! Alltid lika skönt att höra :) Sen klämde hon även på magen (Trodde då att hon försökte ta livet av mig eftersom hon tröck så satans hårt) för att se vars huvudet låg, och det låg precis där det skulle, neråt. Hon sa att det knappt kändes ruckbart, att det i princip var helt fixerat i bäckengången, så jag får hoppas det stämmer! :)

Efter besöket på MVC så knallade jag hem. Han endast sätta mig vid datorn så kom även Patrik hem, han slutar ju två den här veckan. Riktigt skoj, för då kan ju vi umgås på dagarna! :) Pratade med hans mamma och fick då reda på att hon fyller år idag, Grattis Anki! :) Patrik visste inte ens om det, guuud vilken dålig koll han har. Och jag såklart, haha. Så då for vi och köpte blommor och en chokladbit och for ut till Antnäs och gav henne det. Hon blev då glad! :) Stannade ett litet tag och surrade. Lät även hundarna få busa ett tag ute på ängen så alla tre blev då trötta :)

Vi kom oss hem till fyra och då var det bara att springa till tvättstugan för att slänga i lite kläder i maskinerna. Gick sen till Ida och hämtade henne och vi for på Willys och handlade. (Inte jag, men Ida :) När vi kommit hem, strax före halv sex, så tog vi en snabbis med hundarna så dom fick rastas lite. Sen gick jag hem och åt hemagjord pizza som Patrik fixat iordning :) Jättegott, tack älskling!

Åt lite pizza, men fick bara i mig en liten bit, kände mig inte alls hungrig. Sen for jag till Malin där vi hade kärringhäng! Det var jag, Malin, Emelie, Marie och Thess. Skit trevligt var det, var ju för fan hundra år sedan jag träffade Therese. Jätte tråkigt! :( Men nästa vecka har hon sin lediga vecka, så då kan vi ju umgås lite, eller hur Therese?! ;)

Kom hem strax efter tio, och nu sitter jag här och har skrivit världens längsta inlägg tror jag?! HAHA :)
Ska nog gå och lägga mig nu. Vill bara avsluta med att det har varit en underbar (men stressig) dag!! :)

Godnatt

Ny dag

Och denna dag har det inte blivit många knop gjorda.

Har sovit skit dåligt inatt. Har svettats som en gris och bara legat och vridit och vänt på mig hela natten. Sen vid kvart i fyra så var jag tvungen att springa på toa och efter det hade jag sjukt svårt att somna om! Låg vaken till kvart över fyra för att jag fick för mig att Patrik glömt att ställa väckarklockan, så då väckte jag han där vid tjugo över fyra så han tog sig upp. (Han hade inte glömt att ställa väckarklockan, haha) Sen när han for så somnade jag om efter ett litet tag, sov till nio och då klev jag upp.

Sen en promenad med Ebbs mellan tolv och ett. Läste sen lite i boken jag lånat av Ida tills Patrik kom hem och sen har jag inte gjort typ nånting alls. Vi tog ut Ebbs en sväng vid fem tiden och sen hämtade vi hem mat och nu sitter jag här. Väntar på att Ida och Akela ska komma så ska vi ta en promenad till Rimi. Sen klockan åtta så är det Mannen som talar med hundar, så det ska vi se! Han är så bra tycker jag. Riktigt roligt att se det han gör :)

Sådärja. Det var min tråkiga dag! Hoppas ni andra haft roligare än mig? ;)


Söndag

Så var det Söndag, sista dagen på den här veckan.

Nu har jag börjar komma in i ledigheten litegran, men inte fullt ut. Känns fortfarande som att jag ska till jobbet snart igen.. Men inte det inte! :D Men nu har jag iallafall kunnat koppla av, tidigare var jag på helspänn hela tiden och kände mig sjukt stressad som att jag hade en tid att passa, vilket jag inte hade. Så nu har det blivit bättre på den fronten! :)

Dagen har varit ruskigt slapp kan jag då säga. Jag och Patrik var och gick en promenad med Ebbs i Karlsvik mitt på dagen, sen for jag och handlade lite, och sen har vi även ätit middag hos mamma och pappa. Hemmagjorda pizzor, jättegott var det! :) Så mestadels av dagen har spenderats hemma i soffan, skönt som fan! :)

Hmh.. Annars händer ingeting märkvärdigt som är värt att skriva om. Vad som sker till veckan har jag ingen aning om, antagligen blir det rätt så lungt. Det enda jag vet som jag har inplanerat är att fara till Barnmorskan på Tisdag. Och det ska bli kul, att få se hur tjock magen blivit ;) Så jag vet att den växer.. För det känns som att den bara står still hela tiden, men det kan den ju omöjligt göra eftersom SF-måttet ökar varje gång jag varit på besök på MVC :) Och det är ju skönt att veta! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan igen och käka mitt godis! Jag har blivit vääärldens gottegris! ;D
Puss och Kram

Ingen skog idag

Blev ingen skogspromenad som jag tänkt mig. Vi for till Antnäs redan vid två tiden, så vi tog en promenad runt byn istället. Riktigt trevligt och fint väder ;)

Sen var maten klar när vi kom tillbaka, kött, pommes och sås! Gott :) Satt och surrade med Anki ett tag medans Patrik roade sig med att knappra på gitarren. Ebba hade också superkul för hon försökte busa igång gammelgubbarna, haha! Men gick inte så vidare bra :)

Nu är vi iallafall nyss hemkomna. Idag blir det slappare än slappast, har absolut ingenting att göra. Men rätt skönt ändå! :)

Idag går jag även in i v.36. Nu börjar det närma sig, 35 dagar kvar till BF ;)

Hejdå.

Nyvaken

Idag är det helg, vilket innebar att Lisa sov ända till kvart i tio! ;) I vanliga fall kliver jag alltid upp strax före nio, men inte idag inte. Idag fick jag sovmorgon! ;)

Igår blev det inte många knop gjorda. Var mest hemma under dagen och käkade godis och kolla på tv :) vid fem for vi till mamma och pappa och käkade middag, Tacopaj med sallad! ;) Sen hem, duschade, och där vid halv nio drog jagmig iväg till Emelie eftersom hon hade såååå tråkigt :D Stannade där till ungefär halv tolv och sen hem.

Idag vette tusan vad som händer. Ska iallafall försöka dra med mig Patrik tll skogen eller nå liknande så vi kan ta en promenad med Ebba. Det gjorde vi alltid för, men aldrig numer! :( Vilket är tråkigt.. Så ska tvinga med han :) Sen hörde jag nå rykten om att vi skulle till Antnäs och äta middag. Måste kolla upp ifall det stämmer :)

Nu ringde Ida, skit knas, hon var vaken den här tiden! Kors i taket!!! Haha :D Vi ska dra iväg en sväng så har inte tid att skriva nå mer.

Hejdå! :)

Städdag

Idag har jag storstädat! ;) Blev faktiskt nyss precis klar. Skönt som tusan att ha fått det gjort innan helgen! :) Nog för att jag har helg alla dagar nu, men iallafall :)

Började imorse efter frukosten med att diska, damtorka, städa badrummet och tvätta badrumsmattorna. Sen gick jag förbi Ida för att väcka henne och kolla om hon ville ut på en prommis med hundarna. Men hon var så trött och seg så jag sa att hon fick höra av sig senare så kanske vi kunde gå ut i eftermiddag istället :D Så då gick jag hem, tog ut Ebba på en liten prommis, (blev ingen lång sväng) och sen gick jag förbi tvätten och hämtade mina mattor som var klara :) Så nu är det jätte rent. Blev precis klar med damsugningen, så nu har jag bara kvar att bädda med nya sängkläder, men det kan gott vänta eftersom jag inte ska sova än :)

Är gode trött nu alltså! Det tar på krafterna att städa, speciellt nu när jag har magen i vägen, haha! :)
På tal om magen så är det endast 5 veckor kvar idag till BF :) Fatta fort tiden tiden har gått? Sjukt kul.. Längtar bara tills jag får pengar så jag kan gå på stan och köpa det sista som är kvar :)

Nu kom Patrik hem från jobbet, ska vara lite social med han! :)
Trevlig helg.

Hemma igen! :)

Så var jag hemma igen. Borta bra men hemma bäst! ;)

Rolig tripp med Malin idag! :) Tyvärr så kunde inte Emelie följa, men det kommer fler chanser ;)
Nåväl, jag och Malin var iallafall väldigt effektiva på IKEA eftersom vi visste vad vi skulle handla. Så vi kanske var där ungefär en timma bara. Kort, men kul! ;D Handlade lite allt möjligt, mest till köket, såsom Dl-mått, ugnsform, bestickställ, skålar, skärbrädor, teskedar, matlådor och dylikt :) Sen handlade jag även till lill knorren i magen. Handlade sängkläder, förvaringslåda, filtar, tvättlappar och ett jättegulligt badlakan ;) Kan hända att jag glömt nå. Handlade även en hall lapmpa eftersom jag kom på att vi faktiskt ska ha två lampor där i taket eftersom vi har uttag för två. Mycket finare :) Så handlade en likadan som sist. Som jag fortfarande inte hängt upp! Fyyyy Lisa!! :( Men nu ska dom upp, de kan jag lova! :)

Sen for vi förbi Candy World där jag handlade massa godis! :) Och då kommer ju mina nya fina skålar till användning. Det var faktiskt så jag hade planerat det hela, hahaha ;) Perfekt.

Efter det for vi på Frasses och käkade varsin stripsmeny, och sen bar det av hemmåt! :) Var tillbaka i Lule vid halv tre, då skjutsade jag hem Malin och sen for jag hem! :) Så nu har jag hunnit packa upp allt, och diskat de som behövdes diskas. Och nu har vi även hunnit vara på en promenad med Ida och Akela. Ebba behövde verkligen få röra på sig, hon har ju varit inne typ hela dagen! Och så fick dom springa lite fritt i omgångar, det går så bra så :)

Nä om jag skulle ta och göra mig nå käk, för sen ska vi förbi Storheden en snabbis! :)

Då for vi

Just klivit upp. Ska nöta lite dator nu ett tag, sen blir det frukost och rasta av Ebba. Halv nio beger jag mig mot Malin. That´s nice! ;) Bilen är redan tankad så det slipper jag tänka på att göra nu på morgonkvisten, skönt.

Vet ni, har faktist inte tid att sitta här och skriva. Eller.. Jo, tid har jag. Men har inget vettigt att skriva. Jag uppdaterar när jag kommit mig hem, så kan jag skriva vilka roliga saker jag inhandlat från IKEA, vilka goda godisar jag köpt mig på Candy World och vilken god mat vi åt på Frasses! ;D

På Återseende!

Då var vi hemma

Sådärja. Just hemkommen från mamma. Jag och Ebba gick dit för att äta middag eftersom jag är så slö och inte orkar laga mat till mig själv. Och det är ju såklart supergott när nån annan lagar mat åt en ;) Så det blev Grillad kyckling, ris och currysås! Mmm ;) Smaskens. Var inte sådär jätteroligt väder att promenera i, men vafan, Ebba behövde röra på sig och jag behövde också röra på mig. Var så trött så jag tror att det var frisk luft jag behövde! Skönt var det iallafall, fastän att de blåste rätt så mycket :)

Annars har vi inte gjort nånting alls idag. Skjutsat Patrik till jobbet men inge mer än så. Bara varit hemma och slappat för en gångs skull! :) Funderar på att packa upp tvätten som jag tvättade igår så den inte blir stående tills nästa gång jag tvättar. Kan lätt bli så om jag inte packar upp på en gång, haha! :)

Usch, nu blev jag också jätte trött :( Kanske fick för mycket frisk luft i mig nu? :P

Imorgon IKEA ;) Och så vill jag även fara förbi Candy World :) Har aldrig varit där så måste ju inviga stället och handla lite snarra! :D

Trevlig kväll.

Kurrkurr

Magen kurrar, jag är hungrig. Måste ta mig lite frukost så jag blir normal, för det kan jag säga att jag inte är nu, haha! :)

Gårdagen var väldigt slapp. Som jag skrev så tvättade jag, och tacka fan för våra stora maskiner i tvättstugan för då går det undan! :) Blev bara två maskiner, skönt som fan.. Medans dom rullade på så tog jag mig en prommis med Ebba på ungefär 40-45 minuter så hon blev lite trött. Gav henne mat, hämtade in all tvätt och for sen till Malin för att hänga med henne och Marie. Vi var på coop och handlade (Det var faktiskt Marie som handlade;) frukt så vi gjorde fruktsallad med glass och drack fanta. Suuuuper gott var det!! ;) Sen vid tio så brummade jag hem och hämtade Ebba och vi for och hämtade Patrik från jobbet. Sen blev det lugnt, vette tusan när jag slocknade, tidigt iallafall ;)

Och nu idag har det då absolut inte hänt nå kul än så länge. Skönt när Patrik jobbar eftermiddag för han sover alltid längre än mig nu på morgonen och då ligger även Ebba kvar i sängen. Så då slipper jag ha en hund som glor på mig! Haha :) Då är det jag som hämtar henne när det är dax att gå ut :) Men får se vad som händer denna dag, funderar att fara på föräldrakursen som är halv två och se vad det är för nå. Ska bara få med mig Suzie också! ;)

Imorgon. Då är det Torsdag. Och då bär det av till IKEA!! ;) Som jag har längtat. Inte för att jag ska köpa alltför mycket, men iallafall.. Så jäkla kul att komma iväg och göra nå annorlunda som jag inte gör varje dag! :) Det var ju faktiskt inte så länge sen sist jag var där, men då hade jag inte råd att köpa allt, så ska köpa resten imorgon. Wihoo :) Malin ville komma iväg jättetidigt. Vet inte om det blir så tidigt som hon vill!! ;) Men jag ska offra mig och gå upp tidigt. Inte sova till nio inte :)

Ska dra ut hunden nu så det blir gjort nån gång!
Hejdåå

Tisdag

Morsning korsning!

Jaha, så var det Tisdag. Vad har jag pysslat med idag då? Inte så mycket faktiskt. Promenerat med Ida, Akela, Ebbs och Foxy till Rimi och tillbaka :) Alltid trevligt att ha nån att gå med! Sen skjutsade jag Patrik till jobbet och for till Storsand med Ebba en snabb sväng. Sen har jag kommit mig hem och diskat och nu sitter jag och nöter här :)

Inte allt för händelserik dag än så länge.

Klockan fyra har jag iallafall tvättstuga, men ska se om jag kan gå lite tidigare. Så jag får det bortgjort snabbare! För sen är det nämligen nånting som kallas för kärringhäng ;) Men tror att det bara blir jag, Malin och Marie.. Så vi är inte så många. Men kul att kunna umgås med kompisar på kvällstid :) Nån mer som vill vara med?

Nä nu nörjar jag bli typ jättehungrig. Ska nog ta och värma upp resterna som finns kvar.

Have a nice day!

Lång dag idag.

Så var det kväller, och snart ska jag gå och lägga mig. Är svintrött, har varit full rulle hela dagen lång.

Dagen började som den alltid gör, nötte dator, gick ut med hunden och åt frukost framför tvn. Pratade sedan med Marie och vi kom fram till att hon och Lycka skulle komma hit också skulle vi ta oss en promenad. Var ju faktiskt rätt så fint väder idag trotsallt :) Marie och Lycka kom, och då ringer Emelie och frågar om vi inte vill komma till Björx och promenera med dom, och inte tackar vi nej till ett sånt fint erbjudande! ;) Sagt och gjort.. Vi packade in oss i Maries bil och for dit. Riktigt trevligt med promenad och lite mys ute :) Var väl hemma till tre ungefär.

Tog det lugnt hemma ett tag, fixade lite mat och dylikt. Ebba sov då så gott kan jag lova! :) Låg och mös i sängen, min guldklimp!! ;)

Vid halv sex så gick jag och Ebba till pappa för jag skulle låna bilen. Körde hem Ebba, gav henne middag och sen for jag vidare till Emelie för att umgås lite! :) Så där har jag spenderat min kväll, blev till och med bjuden på middag. Riktigt gott var det! ;) Drog mig tillbaka där vid tio tiden, då for jag tillbaka med bilen, och halv elva slutade Patrik jobbet så då hämtade han upp mig och vi for hem.

Så nu sitter man här, trött och sliten. Har nyss varit ut med Ebbs på sista svängen, så nu finns det absolut ingenting att göra. Skönt som fan! :) Ska väl se SCI Miami som jag alltid gör. Men om det blir i soffan eller i sängen har jag inte bestämt ännu. Risken är sjukt stor att jag somnar om jag lägger mig i sängen, men det är ju bara skönt :)

Nu blev det mycket. Får skriva en annan dag istället. Typ imorgon!
Godnatt

40 dagar kvar

Till den beräknade förlossningen. Shit, det är fan inte länge alltså. Närmar sig med stormsteg! :)

Längtar som fan tills det här är över. Alltså att gå runt och vara tjock och känna mig så stor och i vägen, haha! Nog vet jag att magen inte försvinner på en gång, jag har faktiskt en verklighetsuppfattning, men iallafall. Den är ju då på väg att försvinna.. Det kan jag ju inte säga om den nu, för nu växer den bara mer och mer. Puuh, lite jobbigt!

Aja. Gått upp 11kg än så länge. Så lite till lär det ju bli. Förhoppningsvis inte alltför mycket ;)

Nåväl, vad händer idag då? Jag har ingen aning faktiskt. Patrik jobbar iallafall eftermiddag, så jag måste äta middag själv hela veckan. Hur jävla tråkigt är inte det då?! :( Blir väl mackor eller nå, så dålig som jag är på att laga mat ;)

Vet du, jag hade faktiskt inget intressant att skriva märker jag. Så jag avrundar nu!
Hejdå

Ledig?

Känns konstigt. Nu är jag ledig, och kommer vara det fram till År 2009. Hur skumt låter inte det då?! Haha :) Har iallafall inte smällt det ännu, att jag har slutat jobba. Även fast det är Söndag idag och jag är hemma så känns det bara som att jag har helg. Men efter någon veckas ledighet kommer jag nog börja inse att jag faktiskt är ledig.

Annars så har det inte hänt så mycket sen igår då jag skrev sist. Var enbart hemma hela kvällen igår, jag och Ebba. Sen vid tolv tiden så följde vi med Patrik till stan för att skjutsa hem hans mamma. Och sen raka vägen hem till sängen. Skönt som fan med tanke på att jag endast sovit mellan 5-10 natten innan.

Idag så tog vi oss en promenad strax före tolv till mamma och pappa. Mamma bakade rulltårta som vi åt, riktigt gott var det :) Sen efter en timma eller så, så gick vi hem. Var väl hemma till halv tre ungefär. Då gick jag upp till Ida en sväng och var social med henne en timma eller två :) Sen hem, åt nån macka, och sen tillbaka till mamma och pappa för att äta middag! Fläskfilé, potatisklyftor, sallad och pepparsås!! Gott kan jag då säga att det var! :)

Och nu är vi hemma. Kom hem för ett tag sen. Jag nöter dator, Ebba ligger och sover och Patrik är och hjälper Tomas svetsa ihop nån grej till bilen. Blir då en lugn kväll ikväll i soffan. Känner mig så jäkla trött!

Nu har vi iallafall spikat in IKEA. Så det blir på Torsdag till veckan. Så Emelie, om du hinner läsa det här innan jag hört av mig till dig så vet du det iallafall, på torsdag så far vi! Okej? :)

Bye bye!

Bakis?!!

Nej, absolut inte. Men idag har jag iallafall kännt mig bakis! Hur skumt är inte det då? Patrik drack öl igår och nu har han smittat mig med sin baksmälla, haha! :) Taskigt.

Gårkvällen spenderade jag hos Emelie. Alltid lika trevligt :) Fick sitta och mysa i deras nya soffa, ruskigt snygg var den! Riktigt avundsjuk blev jag :) Men förhoppningsvis så far vi och köper soffan vi vill ha snart :) Tog mig hem där vid elva-halv tolv tiden för Ebbs var tvungen att få gå ut. Sen mös jag på i soffan med mitt godis :) Natten var tung, men hey, sånt som händer!

Idag har jag absolut inte gjort nånting alls. Enbart varit hemma! Eller ja, var förbi Ida en snabbis och sen skjutsade vi Patriks mamma till stan, men det räknas inte. Gick ju så snabbt! ;) Och nu är jag också hemma. Skulle behöva gå ut med Ebba en sväng, men det kändes förbannat tungt :( Hon har fan inte fått nån aktivering alls idag så hon är lite ledsen. Men man kan inte alltid ha kul, ellerhur?

Så intressant har min helg varit än så länge. Med andra ord, inte alls intressant!! :P

Soo long suckers

v34

Är inne på v34 (33+6) så imorgon går jag in i v35. Tiden går sjukt fort nu, men de är bara bra! :)

Tänkte bara slänga in en bild, så här kommer den!

image41
v34 (33+6)

God morgon!

Hundjäveln väckte mig före fan idag. Som straff så klev jag upp, men har inte gått ut med henne. Det får hon vänta med! Så det så. Nu ligger hon här och blänger på mig som vanligt.. Men jag tar inte åt mig för jag är van.

Nåväl, annars så ringde Elina sisådär tidigt också faktiskt! Hon ska då alltid ringa tidigt den jäveln! :) Men hon har ju också en levande väckarklocka som man inte kan få tyst på. Sötaste Josephine!! ;D Ska iallafall åka och hälsa på dom på ett litet tag innan Jossan ska sova lite lunch. Men först måste jag rasta av Ebba och fara på affären och handla lite mjölk och bröd, för jag har nämligen ingen frukost hemma! :( Så det måste jag handla.

Det var allt för närvarande. Har inte hunnit hända så mycket sen sist jag skrev! Kan hända att de kommer någon rolig uppdatering sen om jag känner för det.

Hejdå :)


Bebistårta

Här kommer en bild på min fina tårta jag fick igår från jobbet :)

image39

image40

Visst var den fin?! ;)

Underbara människor!!

Kom till jobbet som vanligt idag, väntade på att vi skulle ha vårat startmöte. Innan startmötet så ville Auli säga en sak. Hon hade ett papper i handen där det stod Lycka till med babyn! Förstod att det var riktat till mig eftersom det som sagt är min sista dag idag. Och sen så är dom sötare än sötast att dom skramlat ihop lite pengar och gjort en babytårta åt mig!! :) Världens finaste tårta! Den var gjord av blöjor! :D Och där fanns även en bebisfilt, nappflaska, nappar och en jättefin nalle :) Kan hända att jag glömt nämna nånting, men den var hur fin som helst iallafall :)

Så ett stort tack till Emma, Sollan, Therese, Sara.B, Carro, Sara.S, Auli, Moa, Agnes, Lisa och Johanna!! Ni är guld värda! ;) Det här kommer jag minsann inte att glömma, tro mig!! :)

Nu känns det ju till och med lite tråkigt att sluta jobba, haha! :) Nä, det blir nog bra, man får helt enkelt hålla kontakten med alla guldklimpar iallafall :) Eller hur?! :P

Det var allt jag hade på hjärtat för tillfället, att jag har världens bästa arbetskompisar!! :)
När jag kommer hem så ska jag knäppa kort på min blöjtårta och lägga upp en bild så ni andra vänner får se hur fin den var :)

Nu är det rast! :)


Morgonpigg?

Nja, inte direkt. Men jag kliver ändå alltid upp klockan nio, har ju en levande väckarklockan vid namn Ebba som helst utav allt vill att jag ska vakna kringa halv åtta. Fast så långt sjunker jag minsann inte. Före nio går jag då inte upp, inte för hennes skull iallafall! Dom ska härdas ;)

Jahapp, så var Dagen D här! :) Som jag har tjatat om denna dag, haha. Och nu när det väl är sista dagen så känns det absolut ingenting! Men det trodde jag inte heller det skulle göra, känns säkerligen mer sen när jag varit borta från jobbet ett tag. Då kommer abstinensen, haha! :) Jag är ju inte tät precis, så jag kan ju inte hitta på allt för mycket, blir mest att sitta hemma och bara vara ute för mig själv. Visst låter det kul? :P Om ingen skulle komma hit förståss! Blink blink ;)

Vad ska jag göra idag då? Kanske blir en promenad till mamma och pappa. Har faktiskt inte gått dit nånting den här veckan. Och det är ovanligt! Har faktiskt haft annat för mig, tro det eller ej! Är ju sånt tråkigt väder så vet inte om det blir isen för oss idag?

Om man ska dra på sig ytterkläderna och rasta av hunden så hon blir nöjd för en timma eller två! :) Hon ligger nämligen och blänger på mig just nu eftersom jag satte mig vid datorn istället för att pyssla om henne, haha. Surskallen min! ;)

Kan hända att jag uppdaterar ännu en gång idag från jobbet. Och skriver hur glad jag är, haha!




Vad hände?

Jag tror minsann vädergubben ändrade sig, för nu skiner solen som aldrig förr :) Bra timing, just precis då jag åker till jobbet så spricker det upp. Det var som inte meningen att jag skulle få se nå sol ljus idag, för nu måste jag sitta här inne på jobbet och uggla fram till klockan nio. Och då mina vänner, då kan jag lova att solen är borta! Typiskt.

Nåväl, hoppas på soligt väder imorgon iallafall, för då ska jag, Ida, Emma(?) och hundarna ut på isen och så tänkte vi ta med oss en termos med varm choklad och mysa på där på förmiddagen, så jag hinner till jobbet sen. Det kommer säkert bli super mysigt!! :) Och hundarna kommer uppskatta det också, att få vara ute i solen :) Ebbs älskar solen, så fort de finns en liten solfläck i soffan så lägger hon sig precis där och myser, goa hund! ;D

Nu ska jag ringa ett samtal till, sen gå på rast!

Onsdag

Så var det Onsdag. Dagarna susar förbi, men inte är jag ledsen för det inte :) Helt underbart snabbt går tiden nu :)

Nyss hemkommen från en skön promenad, fastän vädret suger, haha! Kunde gärna ha fått vara sol idag också, men det tyckte inte vädergubben. Gick iallafall till Rimi och tillbaka med Ida och hundarna, sen när Ida gick hem så fortsatte jag och Ebba våran promenad med lite lek i snön och gå-fint-i-koppelträning. Gick rätt bra! :) Nu ligger hon och sussar sött i sängen. Mysvovven min! ;)

Nu har jag inte tid att skriva nå mer, ska hoppa i duschen så jag ser ut som en människa igen och sen skulle Ida bjuda på mat. Korvstroganoff och ris! Gott ;)

2 dagar kvar!! ;)

Underbart vårväder!!

Vilket  u n d e r b a r t  vårväder vi har idag! Det kan inte bli bätte :)

Har iallafall tagit mig en långpromenad med Ebba idag så vi är nyss hemkomna. Har gått runt Kyrkbyn och hela kittet :) Så skönt ute! Har säkert varit ute i två timmar, vi har lekt och promenerat :) She loved it! :)

Måste även skriva Grattis till Ida som fyller år idag!! :D Ska förbi henne innan jobbet och fika lite. Det blir gott, hehe ;)

Annars som alla säkert redan märkt av så har det ju inte gått att blogga på nån dag, hel knäppt tycker jag. Men nu fungerar det igen, som tur är :) Vad har hänt sen sist jag skrev? Inte mycket.. Blev att sitta hemma i Lördags kväll, rätt skönt :) Det var jag, Ebba och godispåsen, haha! :) Tog mig även en långprommis med Ebba på kvällen för de var så skönt väder.

Och i Söndags så var det jobb som gällde, samma igår. Och även nu idag såklart. Men snart.. snart är det över för min del. Tre dagar till och sen ledigt! :D

Det var allt för mig för denna gång. Ska fixa nånting att äta nu och sen knalla till Ida.
Ha en underbar dag i detta fina vårväder, och lura nu inte för många idag ;)

RSS 2.0