Det ena avlöser det andra..

Visst är det så.

Lördag kväll vaknade Emil till och från hela tiden och var inte alls på bra humör. Klockan tolb fick han komma och sova i våran säng med oss. På natten hade han mest troligt feberfrossa och på morgonen då vi klev upp så var han kokhet! Morgon gjorde vi redan kvart i fem, då skulle han upp och det var bara att gilla läget! Så han fick sig en alvedon och åt två isglassar. Febern började släppa vid sex tiden så klockan sju tog vi oss en dusch tillsammans..

Praktik hade jag mellan 9-18.30.. Emil fick roa sig med pappa Patrik och Morfar som kom på besök i några timmar innan hemfärd. Emil hade inte sovit något alls under hela dagen och han var helt färdig då jag kom hem! Feber verkade han inte ha mycket av men han var hängig och trött så han fick sig en alvedon innan läggdags!

Redan klockan nio vaknade han och var dyngsur av svett! Det i princip droppade om honom. Men samtidigt var han iskall och hackade tänder så jag antar att det var feberfrossa. Han fick sova i våran säng under natten och Patrik sov i Emils rum eftersom han skulle upp och jobba idag klockan fem. Trodde det skulle bli en hemsk natt natten till idag så jag kom mig i säng redan halv elva. Dock så vart natten över förväntan för näst gång jag vaknade var imorse halv åtta! :) Blev hemma från praktik idag eftersom Emil inte alls var redo för dagis. Dock så har han carit pigg och glad idag så vi har myst på ute i det fina vädret i 2½ timmar. Promenerade till storheden med Ebba och mös på :) Två lksaker fick han med sig hem också, supernöjd kille :D

Ikväll har jag varit i stan och promenerat runt sjön med Jenny, Jonna, Marie och Karin plus alla hundar. Riktigt kul var et, det måste vi göra fler gånger :D Emil fick en alvedon även denna kväll innan läggdags i förebyggande syfte (eftersom han oftast blir som mest dålig kvällstid) och än så länge har han inte vaknat en endaste gång. Framsteg med andra ord! :D Hoppas han sover hela natten och är ännu piggare och gladare imorgon :)

Imorgon är jag ledig och även Emil. Som jag hörde skulle det vara fint väder imorgon också, bara 3- och det hoppas jag verkligen! Efter lunch tänkte vi ta oss en promenad till storheden igen, men denna gång med trevligt sällskap utav Therese och Rasmus! :) Kommer säkert bli supermysigt!

Nu sover alla i huset förutom jag. Ska också försöka komma i säng relativt tidigt idag så ska avrunda nu och borsta tänderna och göra mig redo för sängen.

Godnatt.

Ajaj!

Gokväll.

Sen sist jag skrev har det inte hänt alltför mycket. Haft praktik Tisdag och Onsdag, dagtid. I Torsdags var jag ledig och det var även Emil. Pappa/morfar kom hem till oss i Onsdagskväll för att övernatta en natt och sedan åka vidare Torsdag eftermiddag. Så Torsdagen spenderade vi med Morfar :) Vi åt lunch i stan, åkte griiiis, kollade på tåg och lekte ute. En störtnöjd Emil! :) Dock var han inte lika nöjd då Morfar åkte klockan fyra, men men.. That´s life! :/

I Fredags skulle jag ha praktik igen från 12-22.. Men Patrik gjorde sig illa på jobbet på Fredagförmiddag och fick åka till Sunderbysjukhus en sväng för att sy några stygn så jag blev hemma med plutt eftersom Patrik hade ont. Kvällen spenderade jag hos finaste Tessan i Sunderbyn. Riktigt mys!! :)

Idag skulle jag också haft praktik mellan 9-18.30 men blev hemma även denna dag då Patrik fortfarande har lite småont. Visst, jag hade ju kunnat åka iallafall, Emil är ju inte alltför jobbig ;) Men då det handlar om påklädning så hade det nog varit lite tufft! Dagen idag har vi iallafall spenderat ute hela dagen lång, både i stugan och här hemma. Haft en riktig mysdag! :D Kvällen spenderar jag och Patrik i soffan och gör så lite som möjligt. Känner lugnet :) Imorgon är det också praktik, och imorgon ska jag dit! Så är det bara. Får så himla dåligt samvete då jag är hemma även fast det har behövts. Men imorgon är jag back in buisness ;)

Kan även meddela att våra innerdörrar var dom och hämtade i torsdags, så snart får vi fina vita dörrar. SOM jag längtar! :P

Trevlig helg!

Tredje veckan.

Tredje veckan i Sunderbyn. Går bra, går bra! :) Dock så var jag inte där förra veckan på torsdagen och fredagen av olika anledningar, men så kan det vara ibland!

Har varit en riktigt bra helg, denna helg! I Fredags eftermiddag (Fredag är helg för mig ;) så for jag och Emil till stan med Anne och Kevin där vi premiäråkte i grisen och ungarna var supernöjda! :) Sen vart det snabbmat till middag som vi plockade med hit hem och åt tillsammans. På kvällen så åkte jag och Helena till Anne där vi fastnade i en MASSA SURR så tiden bara sprang iväg! Men trevligt var det :D

Lördagen spenderade jag och Emil utomhus efter lunchen, vart lite utelek på gården och en sväng på storheden där vi gjorde ett vuxenärende, systembolaget, haha! ;) Emil skulle sova hos farmor och Björne Lördag till Söndag och det visste han om. Så han tjatade om Nönää (Björne) heeeeela förmiddagen så vi åkte dit lite tidigare än planerat, men det gjorde ingenting :) Kvällen spenderade jag och Anne i Sundom hos Martina. En grymt trevlig kväll vart det!! Det måste vi verkligen göra om så snart som möjligt :D Vart en massa surr, alkohol, wii spelande och bad i badtunnan under en stjärnklar himmel. En superkväll med andra ord! :D

Söndagen spenderade vi i lugn och ro hela förmiddagen. Eftermiddagen spenderade vi hos farmor och Björne där det bjöds på paltmiddag, mums! :) Såklart vart mitt lilla hjärta superglad när mamma och pappa kom :D Sen på kvällen vart det en kvällsprommis med A-K och Ebba runt storheden, superskönt var det!

Igår var jag ledig så hela dagen gick åt till att STORSTÄDA här hemma. Lägenheten var verkligen i behov av det! Så rent och fint har vi det nu, skönt :)
Idag har jag haft praktik mellan 8-17, sen hämta Emil på dagis för att skynda hem till middag och en massa kvällsbestyr. Fullt ös med andra ord! Emil ville inte riktigt sova ikväll så han fick sitta uppe ett tag medans jag betalade räkningarna och det gick bra. Sa åt honom att om han ville komma upp ett tag så var det soffläge för hans del som gällde, inge lek, för då fick han hoppa i säng på en gång! Men han var väldigt snäll med mig ;) Helena har även varit här ikväll och hälsat på, supertrevligt! Finns så mycket att prata om eftersom båda pluggar inom samma "grej", typ. Fast på olika nivåer.. Hon har lite bredare utbud än mig då hon är färdig, men mycket är likt i bådas utbildningar tycker jag :)

Imorgon är det 8-17 som gäller igen. Så nu borde jag egentligen ligga i sängen, men givetvis gör jag inte det. Men nu, nu är det dags!

Godnatt :)

Vecka nummer två!

Nu är jag inne på min andra praktikvecka i Sunderbyn och det går bara bra! :) Igår och idag har jag jobbat eftermiddagsskiftet som är halv ett till nio. För första gången på typ 4 år är jag nära hem från mitt arbete/praktik och det är underbart skönt att vara hemma innan klockan ens har blivit tio över nio! ;) Så eftermiddagspassen är hur sköna som helst :D Resten av veckan (Ons,Tor&Fre) jobbar jag förmiddagspasset som är från åtta till fem. Hoppas dom går lika bra :P Sen är jag ledig hela helgen plus Måndagen, lovely!

Emil kommer spendera hela denna vecka på dagis. Brukar inte ske särskilt ofta eftersom både jag och Patrik ibland är ledig nån vardag. Men inte denna vecka. Men det gör ingenting, blir ju inga långa dagar, senast till tre :) Och han trivs sjå sjukt bra så det går ingen nöd på honom ;)

På Lördag kanske det blir lite galejj i Sundom med trevligt sällskap och badtunna! ;) Ingenting som är bestämt ännu (Festen blir av, det vet jag, men det är jag som inte bestämt ännu hur jag ska göra) så vi får se vad som händer och sker! :)

Nu ska jag kika vidare innan det är dags att sova. Imorgon ska jag upp kvart över sex! Inte för att det är särskilt ovanligt i vårat hem, men imorgon kan jag ju inte sova på soffan, haha! :P

Godnatt.

Snart är den förbi..

Ja, snart är helgen förbi och vi har inte gjort sådär supermycket faktiskt. Men ganska skönt det också, även fast jag varit extremt rastlös emellanåt! ;)

I Fredags så spenderade jag och Emil förmiddagen med Emma och 5 av valparna. Jag och Emil agerade Shafför åt Emma och de små så att dom chippas och dylikt innan avresa till sina nya familjer! Det gick ju relativt smärtfritt, förutom att jag "förfrös" några av mina tår, haha! Kändes då som det iallafall :P Väl hemma så vart det lunch och bums i säng med en megatrött Emil! Själv så tog jag det mest lugnt och bara njöt ;) När Patrik slutade jobbet (klockan två) passade jag på att åka iväg och göra några ärenden. Klockan tre väckte vi Emil och begav vi oss mot storheden och gjorde bort resten av det vi skulle. Kvällen vart lugn, jag for till Anne och såg film :)

Idag så spenderade vi våran förmiddag här hemma i lugnet. Efter lunch for jag och Emil till Tessan och Rasmus och hälsade på, riktigt kul :D Där stannade vi till klockan tre för att sen bege oss hem. Idag har vi varit och käkat middag på Palma, gött :) Halv åtta kom Emil i säng och han slocknade på stört! Blev ingen vila för honom idag så han var verkligen trött! Jag har du vikt tvätt, promenerat med Ebba och nu kollar jag på tv. En lugn och skön kväll :)

Imorgon får vi se vad vi sysselsätter oss med? Det vette tusan!

Trevlig kväll :)

Nu är rulliansen igång!

Godmorgon.

Gick bra på praktiken igår.. Känns som att jag redan kommit in i gruppen, det känns bra! :) Idag jobbar jag samma som igår, halv ett till nio, så farmor hämtar Emil även denna dag :)

När jag skulle gå ut på praktik, vilket är/håller på i 12 veckor (3 Månader) så var jag lite orolig över arbetstiderna. Inom detta yrke är det mycket eftermiddagar och kvällar och eftersom Patrik jobbar eftermiddag/kväll varannan vecka var jag orolig över att det skulle krocka extremt mycket och att vi skulle behöva barnvakt i princip heeela tiden. Men sån tur som vi haft trodde jag fan inte var möjligt att ha! Så under dessa 3 månader (dock bara fem veckor kvar nu) så är det endast 5 eftermiddagar/kvällar som krockar och det är ju egentligen ingenting!! Så himla skönt alltså :)

Nuså.. Nu har jag ordbajsat lite, haha ;) Idag blir en lika lugn dag som igår. Lämnade Emil på dagis klockan nio och strax ska jag ta ut Ebba på en morgonpromenad. Sen finns det inte så mycket tid kvar egentligen.. Hinner iallafall göra mig redo och äta lunch och sånt som ska fixas! :)

Är sen ledig Fre-Sön, ska bli superskönt! :) Får se vad vi då hittar på, det har jag ingen som helst aning om. Men nånting kul kan man säkert göra? Om vädret tillåter kanske vi kan ta en tripp till stan och åka lite på grisen? Den har vi intre ens sett ännu :P

Tack och hej.

Hejdå jullov, hej verkligheten!

Då var en ny vecka igång och jullovet är slut. I Måndags så började Patrik jobba igen, Emil var tillbaka på dagis efter ett jullov på 3 veckor och jag började på min nya praktikplats!

Dagen gick helt okej. Känns alltid konstigt att komma till ett nytt ställe, man är ju inte van och man känner ingen. Men det brukar alltid släppa så jag är då inte orolig! :) Igår var jag ledig men Emil fick ändå vara på dagis några timmar. Det behövde han efter sitt jullov, jag looovar ;) Själv så följde jag med Anne till Boden där hon skulle besikta en bil.. sen for vi på Dollar en sväng och sen vart det en lunch innan vi for hem igen!

Väl hemma tog jag tag i disken och sen for jag och Ebba till lulebo där jag nu har beställt "nya dörrar" till lägenheten. Är så sjukt less på våra fula trädörrar så det finns inte! Nog för att vi kommer ha kvar våra trädörrar, men nu kommer dom att bli vita istället :)

På eftermiddagen tog jag och Emil det bara lugnt. Var till tvättstugan en sväng och körde igång två maskiner, sen tog vi oss en fusch tillsammans och sen mys i soffan innan läggdags! :) Kvällen spenderade jag i telefonen, haha! Alldeles för mycket surr tror jag det vart för jag hade då ont i huvudet sen, hahahah :P

Nu är plutt på dagis. Jag har praktik idag men jag börjar halv ett så jag har hunnit med att fixa och dona lite här hemma :) Strax ska jag börja göra mig lite lunch också så jag får nån mat i magen innan jag ska iväg! Patrik jobbar till halv elva ikväll och min praktik slutar klockan nio så farmor hämtar Emil från dagis idag, då blir han nog glad! :D Så han får vara där och leka och äta middag, sen far hon hit hem och lägger honom och väntar tills jag är tillbaka. Tur att vi har farmor Anki! :)

Ha en trevlig dag.

En rolig Fredag!

Dagen idag har varit toppen! :)

Morgonen började klockan sju, dock så slumrade jag vidare på soffan till typ tio, haha! Men Emil roar sig så bra själv så han lider då inte! ;) Efter lunchen for vi till Björx där vi har umgåtts med Jenny, Jonna och alla barn + deras hundar. Så det har varit en superrolig eftermiddag, både för mig och för Emil. Emil ville verkligen INTE åka hem när vi skulle vidare, han var riktigt jävla FÖRBANNAD! Men till slut tog vi oss iväg, haha :D Hemma var vi till fem så Emil fick middag på en gång och sen har han bara suttit i soffan resten av kvällen och myst på framför barntv :) Han var riktigt trött idag då vi skippade vilan på dagen.

Då Emil lagy sig for jag och handlade och väl hemma igen så åt jag och Patrik en sen middag, korvstroganoff och ris! Riktigt gott :) Blev över så Emil får lunch imorgon och en portion till plutt frös vi även in. Alltid bra att ha nå i frysen då man är slö ;) Efter middagen så gick jag och Ebba ut på en promenad. Så jävla skönt det var! Kanonväder ute och knappt en kotte ute. Mötte två personer endast men ingen hund. Så Ebba har fått vara lös hela promenaden och glad var hon för det! :D Blev en massa bus i snön och lite lydnad :) Nu är jag hemma och slappar i soffan. Ska känna lugnet och njuta av det tysta tills sängen kallar!

Imorgon får vi se vad vi sysselsätter oss med under förmiddagen/dagen. Är det fint väder kommer vi garanterat vara ute :) På eftermiddagen tar jag bilen och far till Elina i Piteå. Där bjuds det på middag, alkohol (den tar jag dock med mig själv ;) och trevligt sällskap! :D Kommer även sova över där eftersom det är så förbaskat svårt att ta sig hem därifrån. Det kommer bli en helkväll med andra ord! KUL :D

Bjuder på några bilder från dagen :)


Emil, Ellen, Loke och en sovandes Isak :)


En tokig Jonna, en tuggummi Jenny, en söt Klara och två monster Holly och Carda! :)


Loke och Ellen skulle göra snöänglar medans Emil chillar på Boben :) Sen är det två buspojkar som leker fint! :)

Trevlig kväll!


Mitt fel!

Godkväll.

En liten uppdatering sen sist (igår alltså). Kvällen spenderade i Rutvik med Helena och Marie! Riktigt trevligt var det för jag träffar inte någon av dom två särskilt ofta. Men det är desto roligare då det väl blir av ;)

Även denna dag (igår om man kollar klockslaget) så fick jag en underbar sovmorgon eftersom bästaste Morfar gick upp med Emil :) Så strax innan tio drog jag mig upp! Förmiddagen spenderade jag, pappa (morfar) och Emil på Teknikens Hus! Emils första sväng dit och som det känns nu så kommer det inte bli hans sista sväng iallafall. Vädigt intressant och spännande var det, även fadt mycket var läskigt och skrämmande! ;) Kameran hade jag med mig men givetvis så glömde jag bort att den fanns så inga bilder blev tagna! :( Nåja.. Det kommer fler tillfällen. Lunch åt vi där och sen for vi hem!

Resten av dagen har vi spenderat hemma inomhus. Har varit kallt även denna dag så varken vi vuxna ELLER Emil har velat gå ut. Men men, så kan det vara ibland! Ikväll har morfar agerat barnvakt åt en sovandes Emil då både jag och Patrik passade på att åka iväg. Patrik for till Hertsön och jag for till bästaste Jenny för att umgås! :) Även Emelie och en tjej vid namn Jessika var där, riktigt trevligt :) där vart jag ganska så länge.. Kvart över elva for jag vidare för att hämta upp Patrik och nu är vi hemma sen ett litet tag tillbaka. Pappa gick precis och la sig, så här sitter jag i min ensamhet (Patrik sitter vid den andra datorn). Inte för att det gör så mycket, ska slänga mig i säng jag också! :)

Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på. Tiden får utvisa :)

Sista veckan med ledighet

Nu är vi inne på sista veckan med jullov. Känns lite tråkigt, fast det ska ändå bli skönt att få in rutiner igen!

Igår på morgonen så var vi och hämtade morfar från tåget, Emil blev jätteglad! :) Dagen spenderade bara hemma och när Emil vilade så vilade även morfar. Man blir trött av att umgås så intensivt med en energisk Emil! Haha :) Det var bara morfar som gällde heeeela dagen, varken jag eller Patrik dög :P

Idag har vi inte heller gjort nånting alls faktiskt, bara varit hemma hela dagen. Och ute har vi inte heller varit idag :/ Det är så kallt ute.. Inte för att jag brukar bry mig i det, men jag har verkligen vartit OFF idag! Jag och Patrik har iallafall varit förbi affärn och handlat en sväng, så lite frisk luft har iallafall vi fått ;)

Nu är morfar iväg en sväng och Emil bara tjatar och tjatar efter Movva! Men han kommer ju tillbaka :) Till middag idag ska vi äta fläskfilé med potatisgrattäng, pepparsås och sallad. Gött :)

Annars så är det bara väldigt lugnt och fridfullt här hemma. Tänkte ta mig i kragen och börja städa bort julen så fortsom möjligt! Får se när det blir av, kanske ikväll? Vi får se helt enkelt..

Tanken var att jag och Patrik skulle åka till IKEA idag, men det vart inget med det. Får ta det en annan gång, är ju ingenting AKUT som behövs.

På tal om nå helt annat.. Emil gav ju bort sina nappar till tomten på julafton och det har gått klockrent! Han har knappt nämnt dom. Några få tillfällen som han har påpekat det, men ingenting som han har hakat upp sig på. Känns superbra! :D Blöja har han ju fortfarande, men det känner jag ingen stress över.. Han är inte redo ännu, så enkelt är det! Däremot så ska ajg köra stenhårt med att få bort den till sommaren, då SKA den bort! Men nu tar vi det bara lugnt på den fronten :)

Tack och hej.

Välkommen 2011

Känns grymt konstigt att skriva 2011, men jag kommer nog ha hunnit vänja mig vid det när vi går vidare till år 2012, haha! ;)

Nyårsafton vart trevlig men väldigt lugn må jag säga. Dock så var det grymt skönt att vakna upp och vara riktigt utvilad och inte alls bakis! :) Dagen har spenderats hemma i stort sätt hela dagen.. Varit iväg och handlat två gånger har jag hunnit med men annars bara hemma.

Farmor ville ha kvar Emil en natt till och det fick hon! Jag har passat på att bara ta det så jävla lugnt som möjligt :) Har iallafall gjort nånting vettigt som att plocka, diska och rensa ur ett skåp i köket där vi i princip bara har KASTAT IN all möjlig skrot! Ni vet, sånt där som man inte vet vart man ska stoppa det, haha :P Men nu är det fint där inne :)

Kvällen har som sagt spenderats hemma och även Daniel är här. Vi har mest bara surrat och tagit det lugnt. Daniel och Ebba har gått och lagt sig medans jag och Patrik sitter i soffan och slappar. Men det blir nog sängen för våran del snart också, börjar känna mig slut som artist!

Imorgon är vi bjudna på middag hos farmor och Björne så vi åker väl dit nån gång mitt på dagen skulle jag tro. Ska bli så kul att få träffa min lilla guldklimp! :)

Och på Måndag morgon så åker vi och hämtar Emils morfar från tåget, han ska vara i Luleå till på Fredag. Emil kommer bli gode glad kan jag då säga! :D Han ska minsann få följa med och hämta morfar från tåget, det kommer han nog tycka om :)

Godnatt.


RSS 2.0