Dagen D

Så var det Valborg. Antar att alla vet om det? :P

Dagen kommer mestadels att spenderas hemma. Måste iallafall förbi Apoteket och en djuraffär.. På tal om saker som måste göras, så måste jag ringa till vårdcentralen nu! Men tar de när jag skrivit färdigt här :) Sen kanske det även blir att fara förbi Emelie så hundarna får busa lite, de skulle vara skitkul! :)

Och på tal om hundar, hoppas nu Marie att de funkar! Skulle vara så jäkla kul ;) Jag hoppas!! Hehe :) Och på tal om Marie (nu när jag ändå var i farten) så ska jag till henne och John ikväll och leva rövare! Nää, kanske inte. Men dricka lite iallafall ;)

Annars hade jag inte så mkt mer att säga! Ha en trevlig valborg allihopa! :P

PUSS


Kallax!

Dit ska jag snart.. Ska hämta Emma och Lillvovven ;) Ska bli så kul att se henne! Så kul att se Emma glad igen också! Skitbra :) Det ska bli spännande! Men ska ta och lämna Ebba med brorsan, så hon inte skrämmer den nya lek kamraten på en gång, haha! :)

Annars händer det inte mycket, änligen helg! Och de var på tiden :) Fast jobbar Söndag som vanligt :( Men då är ja ju ledig Mån-Tis :) Härligt som fan! Och ikväll vette fan vad som händer.. får se, ingenting bestämt än så länge.


Nä, nu ska jag se klart på programmet på tv, sen hämta brorsan! Vi ses kanske ihelgen ;) Fast skulle inte ta och tro det, HAH! ;)

Puss!

Valborg?

Vad händer då? Äh, de löser sig. Jag orkar inte planera nånting, för det blir aldrig som man planerat. Knas, men sant!! Nått kul händer ju ändå alltid ;)

Jahapp, så var de löning idag, hääärligt! ;) Inte för att man ändå är så tät, de bara sprutar in räkningar. Varifrån dom kommer har jag ingen aning om, men dom kommer iallafall, haah! Alldeles för många!

Alltså, känner att jag absolut inte har nå vettigt att skriva. Ingenting kul har hänt sen jag skrev sist! Hahaa, mitt liv är så tråkigt :P Kan de inte hända nå riktigt kul? Det hade varit nå va?!
Ska väl ta mig i kragen och kanske städa badrummet, nu när Ebba ändå soover. Då kanske man kan få nånting gjort? :) Om det orkas.

Först frukost!! Hej så länge


Jobbar

Joorå, sitter på jobbet för tillfället. Tror dom har glömt att spärra den här sidan! ;) Men inte gör de mig nånting.. För då har jag ju nånting att göra mellan samtalen :P

Helgen har varit bra! I Fredagss grilla vi i Ersnäs. Gott var de, och trevligt sällskap! :) Men de blev ändå inte så sent, for hem vid halv ett tiden. Rätt skönt att komma i säng i någorlunda bra tid :P

I Lördags var det en bakis och tvättdag! ;) Rätt slappt.. Men på kvällen, då var de full rulle!! :) Var hundvakt åt Lycka, Ebbas syster! Och de var bus kan jag säga, haha! Men kul ;) Ses sussa dom så gott..
Och idag jobbar jag, blää!!

Äh, ska väl ta och göra nå vettigt nu, haha! Kanske jobba? ;P By the way, jag är HUNGRIG!
Imorgon kommer lite pengar, som vi har längtat! Haaah

HEJ

Fredag idag..

Vilket innebär alkohol och grillning!! ;) Blir att vara ute i Ersnäs ikväll hos Elina och Daniel och grilla med lite folk, och då även dricka lite gott :P Det kommer nog bli riktigt trevligt! Mamma ska då även vara hundvakt, vilket hon tycker är kul! Eller iallafall Jonas tycker de är kul ;) Så det är ju bra.

Annars har man inte gjort så mycket idag. Varit ute med mitt monster, och även hunnit med att hämta all min post hos Mamma! Ursch och blä för räkningar!! Malin och Helena skulle väl komma förbi en sväng också, de blir kul.. Var länge sen man träffade dom nu!


Nä, nu ska jag busa vidare med Ebba, så hon blir lite trött! Hahaha ;)

Puss!!

Not allone anymore

Näpp, för nu är älsklings Patrik hemma igen! Och skönt är det att slippa gå och lägga sig själv på kvällarna! ;)

Var ett tag sen man skrev här nu.. Kan ju alltid ta och sammanfatta helgen!
Fredagen spenderade jag bara hemma på kvällen, jag och Ebba. Patrik körde fyllbunken Johan och några till ;) Men dom skulle bara till stan.. Sen skjutsade han hem Johan på natten! Så det var den fredagen, haah :) Inte många knop gjorda!
Lördagen hade jag tvättis.. Så jag tvättade på dagen, sen drog vi till Elina, Daniel och Jossan i Ersnäs. Skitkul och kolla hur Ebba reagerade när stora Acke var där ;) Moa, har bara en sak att säga dig: Dom gick skitbra ihop! Så det var väl bra? ;) Dom lekte som galningar, sprang lösa utomhus och busa, sen sussa Ebba gott, heeh! ;) Sen for vi hem och sov!

Söndagen var inte allföt givande, jag jobbade hela dagen 13-21 :( Jättetråkigt att vara ifrån Ebba, men de gick bra. Hon och Patrik hade lekt lite och sådär ;) När jag kom hem så gick jag och Ebba förbi hos Emma och Diva, så hon fick leka av sig lite så hon sov för natten, haha! Dom busade då som aldrig förr!! Ingen av dom gav sig, värsta galningarna! Ebba trodde hon var stor och yttrade sig hela tiden med morr och skall ;) Men Diva komer att ge igen, de vet jag ;) Hon måste bara säga ifrån, men de kommer de också, när hon är tillräckligt less på lilskitan, som bara vill hänga i ansiktet! :P


Det var de! Och nu så satt man här, Måndag igen. Ska väl ta mig lite frukost och hoppa i duschen när Patrik duschat färdigt. Sen blir det att rulla vidare till Emelie så Ebba för leka med syster och pappa! ;) Det ska bli jäkligt kul :P Och sen jobb ikäll :/

Vi ses! Pussss

Fan så bra de går!

Det går skitbra med lillskorven tycker jag :P Hon äter bra, kissar&bajsar endast ute, leker för fullt och så myser vi för fullt ;) Kan hända att de kommer hända en olycka inomhus inom sin tid, men än så länge har de inte blivit av.. Så de är skita skönt! :)

Tycker hon ska vakna snart, sovit hur länge som helst. Hon skulle behöva ta sig ut, och även få sin kvällsmat! :)

Mamma var förbi på förmiddagen och hälsade på, inte ofta man ser henne här! Haha :) Men nu kom hon, undra varför? ;) Även Suzie och Elina har varit förbi på besök. Sen ko Moa och Madde och bara sa hej :) Alltid trevligt med lite folk när man ändå inte kan fara nånstans.. Men ska lugna mig nu, Ebba blir säkert så snurrig med en massa människor. Hon skulle nog behöva lära känna Patrik före dom flesta? Haah..


På tal om Patrik så kommer han hem snart! Äntligen ;) Tyckte de var på tiden.. Han sitter nog på tåget nu? Var lite försenat, men nu borde han gått ombord.. Så då får jag äntligen träffa han imorgon! Var ett tag sen nu, rättare sagt 12 dagar sen :( Och så får han träffa våran bebis ;)

Näfan, ska kolla om jag kan väcka henne! Hejdåråå

Ebba är hemma nu! :P

Jajjemen, nu har jag min lilla kompis hemma! :) Hon är så söt!! Sover rätt så mycket, men de gör dom ju när dom är små..

..Och där kom jag tillbaka från en bajspromenad! Haha ;) Hon är jätteduktig, inte gjort inne en enda gång! Fast jag går ju ut rätt så mycket, men det är bara bra :P

Var i Överkalix rätt länge idag, började fara härifrån vid halv nio, och var inte hemma förrän vid halv fyra tiden! Men det var kul att komma bort för en liten stund :) Plus att vi följde med Josse och John till veterinären med alla tio hundar skulle dit på besök! Haha.

Och nu så satt man då hemma och tråkade. Ebba leker för fullt, så ska nog leka med henne ett tag, så hon kanske blir lite trött igen, haha! :P

Saknar dig Patrik, kom hem nu!!

Imorgon ;)

Yeeey! ;) Imorgon smäller det.. Tiden har gått så jääkla fort, men de är bara bra ;)


Håller på att längta ihjäl mig!!


Annars ville jag inge mer, ett kort inlägg, haah!

Trött.. För lite sömn

Ja hallå ja!

Sitter här, trött och jävlig och käkar min frukost, i min ensamhet! Haah ;) Vadå deprimerad? Börjar kännas lite nu att Patrik är borta! :( Men de har redan gått en vecka, så de har ju gått fort.. På Fredag kommar han iallafall hem! Det ska bli kul :P

Annars har väl helgen varit bra. Jag och Emma fick för oss i Fredags kväll att vi ville festa ändå. Så vi slog klackarna i taket, och drog fram spritflaskan!!  Det var lyckat, fram tills att jag blev kanon, hahah! Kommer inte ihåg sist jag drack enbart sprit.. Blev helt enkelt för mycket, så jag tog mig då inte ut på krogen, jag gick hem och la mig! :) Tur det iallafall!

Igår blev det påskmiddag hos mamma och pappa. Väldigt gott var det! Trodde jag skulle spricka efteråt, men de gjorde jag ju inte. Sen drog jag vidare till Emma, och vi for ju självklart och handla gotta gotta!! ;) Fattar inte hur det gick ner, men tydligen så stämmer det, att godis alltid går ner på något konstigt sätt! Haah. Satt väl där till halv två tiden, sen hem för att sova.


Och idag hade jag nog tänkt att städa lite grann! Putsa fönstrerna hade jag iallafall planerat, men får se om det nu kommer gå enligt planen? ;) Kanske slö, kanske inte? Förövrigt så är jag förbannat trött.

Pusshej, leverpastej

Jobbaaaa :(

Idag ska jag och jobba, igen. Det är bra att man får lite extra pengar, men inte kul att jobba i lite bakis tillstånd! Haaah ;) Iofs så blev det en väääldigt lugn kväll igår hemma hos Lass, och sen hos Suzie, men man lyckas då fan alltid bli bakis då man absolut inte vill! Nåväl, finns inte mycket att göra åt saken :) Bara att se glad ut.

Annars händer inte mycket i mitt lilla liv, ledig fram till på Måndag nu, långledig! ;) Skönt. Men vad ska jag sysselsätta mig med? Hm, så svårt. Blir så rastlös så fort! Plus att Patrik är borta, då har man ännu mindre att göra :( Äh, jag får göra det bästa av situationen, våldgästa Emma!! Mohahahaa ;P Det är jag bra på, visst Emma? :)


Nä, om jag ska ta och fixa mig lite innan jag ska fara. Kanske tvätta bort sminket så jag inte ser ut som en jäkla påskkärring! (Om inte lite värre?) Fast de kanske skulle passa, nu när de är påsk och sådär ;)


Vi ses!

Ensamt

Så satt man här, i sin ensamhet! Haah :)

Patrik drog till Stockholm i söndags, och kommer inte hem förrän nästa helg, antagligen på fredan. Förhoppningsvis?! Så jag har väldigt tråkigt, haha! :) Tur att jag jobbar som en galning denna vecka, för då har man nånting att sysselsätta sig med :)

Har varit på extremt bra humör dom senaste dagarna! :) Kanske för att de varit så fint väder, varmt och skönt. Men höll vädret i sig? Nej! Idag är det skitblåsigt och jävligt :( Hoppas det blir varmt snart igen! Plus att jag åkt på en förkylning! Så det är jobbigt :( Men de börjar lätta på trycket i näsan nu iallafall, haah.


Snart hämtar jag valpen också! Om exakt en vecka idag ;) Ska bli så roligt! :) Det ända som är tråkigt är väl att Patrik inte är hemma när hon kommer. Så jag får sköta allt själv, men de klarar jag nog av! :) Kan ju alltid hoppas iallafall.. Emelie har lovat att följa och hämta henne med mig, om hon nu inte åker på jobb. Men det får jag hoppas att hon inte gör ;)

Sådärja, då har jag väl inge mer att tillägga! Ska väl ta mig en varm dusch nu, så man blir lite kry i kroppen! Och du, idag blir det påskbuffé på jobbet. Gott som satan! ;P

Puss, saknar dig Patrik

RSS 2.0