Så sjukt härligt!

Alltså hallå där.. Vilket underbart väder vi haft idag! :) Sjukt skönt har det varit idag.

Som jag skrev tidigare så traskade jag, Emma, Ida och hundarna till Hägnan och tog oss en fika ute i det fina vädret. Riktigt mysigt! :) Måste göras om! Var väl ute åtminstone två timmar, kalas kul :)

Kom hem där strax efter två och då nötte jag dator och tog det allmänt slappt. Strax före fem så gick jag och Ebba till mamma och pappa och åt pannkakor! Ja, inte Ebba då, hon fick det vanliga. Torrfoder! Wohoo ;) Det var gott.. Så himlarns tråkigt att äta middag själv. Patrik jobbar eftermiddag den här veckan, så då måste jag ju äta själv. Blää..

Nåväl.. Gick sen hem så var hemma till klockan sju. Då tog det inte länge förrän Thess kom och hämtade upp mig och vi for till Malin och hängde! Alltid lika kul :) Käkade Sheeseballs, chips, godis och drack cola till Ugly Betty och Desperata! :) That´s nice!

Så jag är i princip nyss hemkommen.. Och nu kom Patrik hem också! Ska väl ta och knalla ut med Ebba på sista kiss svängen och sen inta soffläge för att sen gå och sova! :) Skönt.

Imorgon ska jag minsann ta tag i städningen! Passa på när Patrik är på jobbet, för annars är han bara i vägen enligt mig, haha! :) Sen skulle vi nog hinna med en långpromenad imorgon också om det är fint väder, fast denna gång ska vi knalla åt andra hållet, mot Sunderbyn. Och justja! Ska även börja bygga imorgon.. Ska bygga ihop spjälsängen och skötbordet så vi har det fixat! :) Det ska bli kul :)

Nu blev det mycket. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hehe. Jag kollade upp det nu :) Bedömningarna börjar 10.00. Vi tänker nog åka så vi är där kring nio senast. Så typ vid halv åtta eller nå. :)

2008-04-23 @ 05:38:25
URL: http://rudies.blogg.se
Postat av: Jonna

hihi, kul å bygga. De har ja redan fixat:) Ja hade ju tänkt att bejbis kan komma nu. hehe

2008-04-23 @ 09:49:50
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Lisa

hehe hej! Fan va hundarna drar in sand!

2008-04-23 @ 11:58:31
URL: http://lajsaminelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0