Städdag

Idag har jag storstädat! ;) Blev faktiskt nyss precis klar. Skönt som tusan att ha fått det gjort innan helgen! :) Nog för att jag har helg alla dagar nu, men iallafall :)

Började imorse efter frukosten med att diska, damtorka, städa badrummet och tvätta badrumsmattorna. Sen gick jag förbi Ida för att väcka henne och kolla om hon ville ut på en prommis med hundarna. Men hon var så trött och seg så jag sa att hon fick höra av sig senare så kanske vi kunde gå ut i eftermiddag istället :D Så då gick jag hem, tog ut Ebba på en liten prommis, (blev ingen lång sväng) och sen gick jag förbi tvätten och hämtade mina mattor som var klara :) Så nu är det jätte rent. Blev precis klar med damsugningen, så nu har jag bara kvar att bädda med nya sängkläder, men det kan gott vänta eftersom jag inte ska sova än :)

Är gode trött nu alltså! Det tar på krafterna att städa, speciellt nu när jag har magen i vägen, haha! :)
På tal om magen så är det endast 5 veckor kvar idag till BF :) Fatta fort tiden tiden har gått? Sjukt kul.. Längtar bara tills jag får pengar så jag kan gå på stan och köpa det sista som är kvar :)

Nu kom Patrik hem från jobbet, ska vara lite social med han! :)
Trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Efter första meningen sover jag. Städa ÄR döden...

2008-04-11 @ 14:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0