Hemma igen! :)

Så var jag hemma igen. Borta bra men hemma bäst! ;)

Rolig tripp med Malin idag! :) Tyvärr så kunde inte Emelie följa, men det kommer fler chanser ;)
Nåväl, jag och Malin var iallafall väldigt effektiva på IKEA eftersom vi visste vad vi skulle handla. Så vi kanske var där ungefär en timma bara. Kort, men kul! ;D Handlade lite allt möjligt, mest till köket, såsom Dl-mått, ugnsform, bestickställ, skålar, skärbrädor, teskedar, matlådor och dylikt :) Sen handlade jag även till lill knorren i magen. Handlade sängkläder, förvaringslåda, filtar, tvättlappar och ett jättegulligt badlakan ;) Kan hända att jag glömt nå. Handlade även en hall lapmpa eftersom jag kom på att vi faktiskt ska ha två lampor där i taket eftersom vi har uttag för två. Mycket finare :) Så handlade en likadan som sist. Som jag fortfarande inte hängt upp! Fyyyy Lisa!! :( Men nu ska dom upp, de kan jag lova! :)

Sen for vi förbi Candy World där jag handlade massa godis! :) Och då kommer ju mina nya fina skålar till användning. Det var faktiskt så jag hade planerat det hela, hahaha ;) Perfekt.

Efter det for vi på Frasses och käkade varsin stripsmeny, och sen bar det av hemmåt! :) Var tillbaka i Lule vid halv tre, då skjutsade jag hem Malin och sen for jag hem! :) Så nu har jag hunnit packa upp allt, och diskat de som behövdes diskas. Och nu har vi även hunnit vara på en promenad med Ida och Akela. Ebba behövde verkligen få röra på sig, hon har ju varit inne typ hela dagen! Och så fick dom springa lite fritt i omgångar, det går så bra så :)

Nä om jag skulle ta och göra mig nå käk, för sen ska vi förbi Storheden en snabbis! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0