Kurrkurr

Magen kurrar, jag är hungrig. Måste ta mig lite frukost så jag blir normal, för det kan jag säga att jag inte är nu, haha! :)

Gårdagen var väldigt slapp. Som jag skrev så tvättade jag, och tacka fan för våra stora maskiner i tvättstugan för då går det undan! :) Blev bara två maskiner, skönt som fan.. Medans dom rullade på så tog jag mig en prommis med Ebba på ungefär 40-45 minuter så hon blev lite trött. Gav henne mat, hämtade in all tvätt och for sen till Malin för att hänga med henne och Marie. Vi var på coop och handlade (Det var faktiskt Marie som handlade;) frukt så vi gjorde fruktsallad med glass och drack fanta. Suuuuper gott var det!! ;) Sen vid tio så brummade jag hem och hämtade Ebba och vi for och hämtade Patrik från jobbet. Sen blev det lugnt, vette tusan när jag slocknade, tidigt iallafall ;)

Och nu idag har det då absolut inte hänt nå kul än så länge. Skönt när Patrik jobbar eftermiddag för han sover alltid längre än mig nu på morgonen och då ligger även Ebba kvar i sängen. Så då slipper jag ha en hund som glor på mig! Haha :) Då är det jag som hämtar henne när det är dax att gå ut :) Men får se vad som händer denna dag, funderar att fara på föräldrakursen som är halv två och se vad det är för nå. Ska bara få med mig Suzie också! ;)

Imorgon. Då är det Torsdag. Och då bär det av till IKEA!! ;) Som jag har längtat. Inte för att jag ska köpa alltför mycket, men iallafall.. Så jäkla kul att komma iväg och göra nå annorlunda som jag inte gör varje dag! :) Det var ju faktiskt inte så länge sen sist jag var där, men då hade jag inte råd att köpa allt, så ska köpa resten imorgon. Wihoo :) Malin ville komma iväg jättetidigt. Vet inte om det blir så tidigt som hon vill!! ;) Men jag ska offra mig och gå upp tidigt. Inte sova till nio inte :)

Ska dra ut hunden nu så det blir gjort nån gång!
Hejdåå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0