Snart löning

Och det är verkligen nånting som jag ser fram emot! ;) Fast det tror jag inte jag är ensamen om heller, haha.

Igår blev det inge bloggande för mig, pysslade på med annat. Dagen började som den alltid gör med rastning av hunden, nöta dator och frukost framför tvn. Strax efter tolv så gick jag och Ida ut med hundarna, det var ju underbart väder! Solen värmde och jag blev röd om kinderna, haha. Vadå lätt för att bränna sig? ;) Vi var ute och knallade i lite mer än en timma, vi gick genom Kyrkbyn och kollade på våra gamla boenden (Både jag och Ida har bott i Kyrkbyn). Riktigt trevligt! :)

Sen blev det att vara hemma ett tag. Jag spelade lite Guitar Hero och skjutsade Patrik till jobbet så jag fick ha bilen hela eftermiddagen. Vid halv halv fem tiden for jag och Ida på Storheden en snabbis. Vi gick på Rusta och sen hämtade vi hem mat från MAX som vi åt hos mig. Det var gott kan jag säga dig! :) Efter maten så blev det ännu en promenad, men denna gång en kortare sväng, plus att Emma och Foxy följde med! :D Foxy den lilla busen. Tycker det är jättekul att reta Ebba eftersom Ebba har koppel men inte Foxy. Haha! ;)

Kom oss in strax före sju.. Då fick Ebba middag och jag ställde mig och diskade! Applåder applåder! Så nu är det rent och fint i köket ett litet tag. Och med det syftar jag på när Patrik ska laga mat, haha! Han är bra på att grisa ner :P

Iallafall.. Strax innan åtta så knallade jag upp till Ida för då var det Mannen som talar med hundar på tvn. Så vi såg det och sen gick jag hem. Hämtade Patrik från jobbet halv elva, rastade Ebbs en sista sväng, kollade tv, och sen sov jag! :) Skönt.

Idag känns som en bra dag! :) Klev upp kvart över åtta, för tjugo i nio skulle jag vara hos Tandläkaren (ännu en gång!!). Han skulle bara kolla hur min tand mådde och om jag hade ont. Vilket jag inte hade, så jag fick åka på en gång. Nästa tid är 6 Maj och då ska vi göra rotfyllningen. Hujja! :(

Nu har jag hunnit rasta Ebba, gett henne mat och nu nöter jag här. Ska också ta mig lite frukost strax. Och även väcka Patrik. Han sa att jag skulle väcka han om han inte vaknat före halv tio.. Hoppas på kanon väder idag med, och det ser ut att kunna bli det för nu börjar det spricka upp! Kalasbra :) Då ska jag, Ida och Emma ta en promenad med hundarna till Kyrkbyn (igen) och denna gång tänkte vi fika på Hägnan. Ta en liten paus, det är ju rätt mysigt! :) Så der här blir säkert jättebra.

Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Jonna

nää, ja vart off å gick å la mig i sängen:)
Jag har haft en sååån tråkig dag idag:/
Men nu kommer en kompis å ska kidnappa mig å djuren på promenad innan ja somnar;)
Å brun, hmm. de blir ja aldri:/

2008-04-22 @ 14:37:07
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Carro

Åh, det är ju inte alls länge kvar för dig nu. (:
Är du nervös någonting än?
Mm, kan tänka mig att man snabbt blir rastlös (jag blir bara det av att vara hemma två dagar och vara sjuk) men så skönt nu när vädret är som det är, sol och värme och du får uppleva den medans vi andra sitter instängda på sillen och bara VÄNTAR ATT FÅ KOMMA UT. (:

På jobbet är det bara bra, längtar dock till sommaren och få vara lite ledig. Men snart valborg och då får man vara ledig några dagar i streck, tralla la la. Några valborgsplaner än? Kram

2008-04-22 @ 15:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0