Valborg

Såja, då var snart denna dag slut.

Idag har det varit full rulle hela dagen lång :) Började min morgon som jag alltid gör. Klockan tio slutade Patrik jobbet och kom hem, kul att han fick en långhelg. Ledig ända tills på Måndag! :) Klockan elva hade jag tid hos Barnmorskan och där gick det bra som alltid :) SF-måttet har vuxit till ca 35,5 - 36 cm och hjärtljudet låg på 144. Ska dit den 12 Maj nästa gång. Och förhoppningsvis sista gången innan bebis kommit ;)

Efter besöket hos barnmorskan så for jag direkt och tankade och sen vidare till stan för att möta upp alla tjejor och fika på Mat&Prat :) Vi blev en hel del.. Jag, Jonna, Marie, Malin, Emelie, Jenny, Elin, Therese och alla barnen såklart :) Riktigt trevligt var det! De måste göras om nån gång? ;)

Var meningen att jag skulle förbi BRIO också och köpta mjukliften till vagnen, men självklart hade dom bommat igen pga flytt. Typiskt min otur!! :( Nåväl, inte mycket att göra åt saken. Däremot så for jag förbi Barnens hus på vägen hem och hittade mig en mjuklift där. Desto bättre var det också för den var 200 kronor billigare. Så jag tjänade på det, haah ;)

Hemma var jag inte alltför länge. Vi for till Måttsund på eftermiddagen och satt ute mest hela tiden. Ebba hade kul när hon fick studsa runt som en gummiboll precis som hon ville :) Gräva sina kära gropar i snön, haha. Var där till nio ungefär och då for vi vidare till Johan och Bella i Ersnäs och hälsade på dom. Fick se huset för första gången (Har ju sett huset förr, men inte invändigt) och dom hade fått det riktigt fint :) Även Freddan och Sofia vär där och deras hund :) Ebba fick sitta i bilen när vi var där men tror inte de gjorde henne nå, hon hade ju härjat på som en idiot hela eftermiddagen i Måttsund så ;)

Och nu har vi typ nyss kommit hem. Ska nog gå och lägga oss. Patrik är rätt full faktiskt, haha ;)
Hoppas alla haft en bra Valborg! :)

Kommentarer
Postat av: Jonna

Jo den va bra! Vi grilla å for runt å hälsa på folk:) Faan va nice att den även va billigare på barnenshus.

Fast de bästa va att du klara dig från böter;)

2008-05-01 @ 10:57:41
URL: http://jonna1983.blogg.se
Postat av: Jonna

så egentligen tjänade du 550 totalt när du fick shoppa på barnens hus och inte fick böter;)

2008-05-01 @ 14:05:51
URL: http://jonna1983.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0