Knappt 2 dagar kvar

På Tisdag brummar jag, Sara och Anne till IKEA. Barnfria dessutom :P Emil ska få vara med mormor hela dagen lång, det tycker han om! Ebba kommer nog också få vara där. Iallafall då Patrik är på jobbet så hon slipper sitta själv här hemma. Hon har vant sig med lägenheten, men jag ser ändå på henne att det är lite obekvämt att vara här själv. Vi har ju iofs inte bott här så länge, bara 8 dagar.

Först ttänkte jag handla lite möbler på IKEA, men ångrade mig lika fort. Bättre att vänta tills vi tapetserat så jag ser exakt vad som kommer passa in. Ska bara handla  massa små kraffs, sånt som jag behöver ha och sånt som är bra och ha! Och självklart sånt som jag VILL ha, men kanske inte är världens nödvändigaste ;)

Idag har varit en slapp dag. Vi for på hantverksmässan i arcus en snabbis, men det var då ingenting att hänga i julgranen! (Inte i våran gran iallafall :P) Sen tog vi en prommis med Ebbs och sen hae vi bara slappat hemma. Funderar på att packa upp säcken med skorna nu, kan ju som vara bra att få bort den säcken, den står bara i vägen! :)

Nu packa upp säcken och sen slänga mig i soffan och äta lite glass :)

Kommentarer
Postat av: jonna

taaack:) jo tror hon gillar d sen när hon förstår;P

2008-11-03 @ 10:52:35
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: emelie

Du är utmanad, kika i min blogg :)

2008-11-03 @ 20:10:37
URL: http://em3lie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0