Torsdag

Då var det kväll. Även denna dag har det varit full rulle heeela dagen. Skönt att ha nånting att göra, men ändå jobbigt och stressigt.

Dagen började med sovmorgon, som jag skrev tidigare. Helt jävla underbart! ;) Strax efter elva for vi på storheden allihopa (även Ebbs) och handlade lite bildelar, mat åt Ebbs och även lunch åt oss själva. Gott :) Halv ett fick Emil mat och sen knallade vi över till mamma och pappa. Jag och Farmor skulle iväg och handla blommor så Emil fick stanna med morfar :) Vi var på Blomsterlandet där jag fick mig 4 blommor och 1 kruka :) (Har ju självklart krukor hemma också, annars skulle de se dumt ut med blommor utan krukor :P) Sen for vi på Ica Maxi där vi hittade jättefina fönsterlampor för endast 99kr styck. Så 2 såna fick jag också, plus en plastboll som jag också satte i en kruka! Summa sumarum = Jag blev skitnöjd! :) Kom tillbaka till mamma och pappa kring tre tiden (Hade då hunnit vara hem med alla saker och fixat i ordning och hämtat Ebbs) så det var bara att slänga ner Emil i vagnen och knalla på en prommis!

Kom hem vid halv fyra, men här var vi inte länge. Emil fick äta gröt och vi myste på ett tag, sen gick vi till mamma och pappa igen (denna gång fick Ebba följa) för då blev det middag! Skönt att slippa laga mat själv ;) Sen när vi gick hem så följde pappa med så nu har vi fått upp den stora "rislampan" i vardagsrummet, blev skit snyggt! :)

Så nu slappar jag för fullt, både Emil och Ebba sover och Patrik är på jobbet. Ska ta mig en rök och surra klart med Anne. Hejdå! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0